עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב .. הדרישות הבסיסיות של המחשב הם משחקים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך תומך DX10 אני קונה את הלוח הזה כי הוא במחיר סביר ויש בו כרטיס מסך מובנה ובינתיים לא יהיה לי כרטיס מסך. יש לי התלבטות בין הלוח אם הזה: ?P5L-MX s775 Conroe, 945G לבין הלוח הזה: gigabyte GA-945G-S3 בחנות שאני מתכוון לקנות יש רק את האסוס(הלוח הראשון) אז האם כדאי לקנות אותו ?

• 0 תגובות
    • 408 צפיות
  2. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני רוצה לשאול שאלות לגבי הורדת מחירים. 1.מעבד שמחירו 1800 ש"ח בעוד 5 חודשיים כמה הוא יעלה 2.לוח-אם שמחירו 1200 ש"ח בעוד 5 חודשיים כמה יעלה 3.כרטיס מסך במחיר של 1400 ש"ח בעוד 5 חודשים כמה יעלה 4.מארז שעולה 900 ש"ח בעוד 5 חודשיים כמה יעלה 5.זיכרונות שעולים 1200 ש"ח בעוד 5 חודשיים הם יעלו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 408 צפיות
  3. Started by david86,

רצאתי לשאול אני רוצה לקנות ddr1 איזה כדי לקנות DDR 400 mhz cl2.5 DDR 400 mhz cl 3 איזה cl יותר טוב ? הוא אין הבדל ?

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  4. מעבד ה-Core i9 14900KS של אינטל מסמל יותר מהכל את צדדיה החזקים (אבל גם פחות יפים) של תושבת LGA1700 של אינטל, אשר נכנסת לישורת האחרונה של קיומה לפני החלפתה בדור חדש עם ארכיטקטורה חדשה - רטרוספקטיבה מהולה בלקחים לעתידלכתבה

5. Started by Bingo,

תגידו מה אומר ה-D 805 או 930 ואיך אני מזהה את זה כי יש אתרים שלא רושמים את זה כמו בקייאיספי נגיד ?P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? איך אני יודע אם זה 805 או 930?

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  6. בספיישל השקות מיוחד לכבוד פלטפורמת AM5 החדשה של AMD אנו משתפים התרשמויות ומידע טכני אודות מוצרים נלווים מרכזיים - כמו לוח אם מתקדם במיוחד מתוצרת GIGABYTEלכתבה

7. Started by AvtipuS,

לפני שבוע בערך המחשב שלי הפסיק לעבוד,בדקו לי את המחשב ואמרו לי שהלך הלוח אם [נקנה לפני קצת יותר מ5 שנים] אז אני צריך לוח אם חדש שיתאים לרכיבים הבאים: כרטיס מסך 6600GT בחיבור AGP מעבד 2.4gh [מלפני קצת יותר מ 5 שנים] זכרונות לא יודע איך זה נקרא בדיוק אבל כתוב עליהם PC2700 [סטיק אחד של 1GB,אחד של 512MB ועוד אחד של 128MB סה"כ קצת יותר מג'יגה וחצי] 2 הארד דיסקים [אחד של 160GB ואחד של 40GB] ובגלל שהלוח ישן והכוננים גם אז החיבור זה בטח חיבור ישן 1.יש לוח שנמכר שמתאים לרכיבים האלה? 2.האם כדאי להשקיע בלוח חדש שמתאים לרכיבים הישנים או שכדאי לקנות מחשב חדש? תודה.

8. Started by gtx980sli,
    • 0 תגובות
    • 402 צפיות
  9. אני עומד לפני רכישה של מחשב חדש לשימוש משפחתי מגוון הכולל בעיקר אופיס אינטרנט הורדת קבצי מוסיקה ואולי מעט סרטים( ללא משחקים) ומתלבט ומתחבט קשות בסוגיה הקיומית של בן לבחור במערכת מבוססת אינטל או AMD. האפשרויות שאני מעוניין לבחון באמצעותכם הינה בבחירה של מעבד אינטל E4400 ולוח Abit Fatal1ty F-190HD או הצירוף של מעבד AMD4800 ולוח ASUS M2A-VM HDMI . איזו קומבינציה צפויה לעבוד טוב/מהר יותר מבחינת ביצועים אני מבין שהלוח של אביט משמש אולי בעיקר למחשבי HTPC - האם יש בעובדה זו לפגום ביכולתו לשמש כלוח איכותי לייעוד משרדי בעיקר? אשמח מאוד לקבל חוות דעת מקצועית מהאחראים של הפורום תודה רבה מיקי

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  10. מערכת הגיימינג הייחודית של אסוס תוצע עם תמחורים אגרסיביים - גבוהים יותר מאלו של ה-Steam Deck, אך לא בהרבהלכתבה

11. מעבדי הגיימינג החדשים של AMD עם זיכרון מטמון מורחב יגיעו בהמשך החודש במחירים תחרותיים למדי - כל הפרטים כאןלכתבה

12. היכולת ליהנות מיכולות מעבדי סדרת Ryzen 7000 אמורה להפוך לנגישה הרבה יותר בתוך זמן קצר - עם ההכרזה על לוחות אם ראשונים עבור ערכת השבבים A620לכתבה

13. זמן קצר אחרי שהוצג רשמית לראשונה, מעבד ה-5995WX הענקי של חברת AMD כבר שובר כמה שיאי ביצועים - ואפילו די בקלותלכתבה

• 0 תגובות
    • 394 צפיות
  14. המעבד המהיר ביותר אי-פעם, והמהיר ביותר לגיימינג בשלב זה, יעלה לכם 700 דולר לפני תוספת מסלכתבה

15. עוד התקדמות עבור המעבדים העדכניים ביותר של AMD בעולם הנייד - קצת לפני ההשקה המיועדת של דור חדשלכתבה

16. האם ה-Core i9-12900K לא יישאר הדגם הבכיר בדור ה-Alder Lake לעוד הרבה זמן?לכתבה

17. מעבד העל החדש של המחנה האדום עושה עוד צעד קטן בדרך לזמינות הרשמית שלו בחנויות ברחבי העולםלכתבה

18. Started by GZA,

חברה מה אתם אומרים על הלוח אם הזה Gigabyte Z790 Aorus Elite AX?

• 0 תגובות
    • 389 צפיות
  19. לאחר טבילת האש הראשונית עם דגם יחיד - כעת משתמשים יוכלו ליהנות מיתרונות טכנולוגיית ה-3D V-Cache במעבדים עם 12 ואפילו 16 ליבות Zen 4לכתבה

20. בדומה למצב במחשבים הנייחים, גם במחשבים הניידים דור ה-Raptor Lake מביא עימו שילוב בין החדש לחדש מעט פחות - אך זה לא אומר כי לא תקבלו שידרוגים ביחס לדגמי ה-Alder Lake מהשנה שעברהלכתבה

21. Started by batmanop,
    • 0 תגובות
    • 388 צפיות
  22. Started by Netanel Malachi,
  23. חשוב לי לדעת איזה מחשב יתאים לבן שלי בתקציב של 6,000 ש"ח. איזה מעבד לקחת?, amd או אינטל? איזה מארז בצבע לבן יתאים לכל מה שאני מבקש? איזה כרטיס מסך לבחור?, עם איזה זיכרון פנימי לקחת לכרטיס המסך? זיכרון ram, אני רוצה 32, זה מספיק? זיכרון קשיח 1 או 2 tb? מערכת הפעלה ווינדוס, 11 הום? הרכיבים שאתם מציינים, ציינו גם את שם החברה בבקשה. האם זה מחשב שקיים בשוק, או שאני חייב ללכת להרכבה? יש בכוונתי לרדת לאילת ולרכוש מאחת החברות ככון: אייבורי, באג, קי אס פי, מה באמת מומלץ משלושתם? אנא התייחסותכם, מודה מראש.

24. לקחנו לסיבוב את לוח האם המתקדם ביותר של ASUS לתושבת AM5 החדשה של AMD. הכירו את הקצה העליון של הפרימיוםלכתבה

25. Started by onlyhuman,
    • 0 תגובות
    • 376 צפיות

דיונים חדשים בפורומים