מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני מחפש לוח אם לפנטיום 3 1000mhz, אבל אני לא יודע איזה chipsets מתאימים למעבד הזה. לא כל כך הולך לי עם חיפוש בגוגל. מישהו זוכר איזה chipsets מתאימים למעבד הזה, או אולי מידע אחר כמו סוג התושבת ?
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
היום השקת מעבדי Ryzen 9000 לתושבת AM5 מתרחשת, לפחות לצמד המעבדים הראשונים, ה-Ryzen 7 9700X וה-Ryzen 5 9600X. לקחנו את האח הגדול מבניהם בעל 8 ליבות עיבוד וארכיטקטורת Zen 5 החדשה לבדיקת ביצועים בציפיה גבוהה והופתענו מהתוצאותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי שתי סטיקים של 512MB של סטארקס DDR2 ו667, אני צריך להחזיר אותם לחנות ביום ראשון והביאו לי 2 TWINMOS עם אותם המאפיינים עד יום ראשון אני רוצה שיהיה לי לבנתיים 4 סטיקים על המחשב וביום ראשון אני אתן לו את הסטארקס.. שאלתי היא זו: אני פשוט מחבר את הטווינמוס? בלי להגדיר משהו או משהו כזה, פשוט מחבר ומופיע במאפיינים של המחשב שלי 2GB?
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
-
לוח אם p5k של אסוס מומלץ? ועוד שאלה זכרונות 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC יתאימו ללוח אם הזה תודה רבה לעונים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אינטל מכריזה רשמית על סדרת מעבדים בעלי מעטפות חום נדיבות לביצועי גיימינג ויצירת תוכן מירביים במחשבים ניידים - סדרת HX בדור ה-12לכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
כנס CES 2025 נחל בעיקר הצלחה לענקית השבבים כאשר היא מצליחה לקטוף כמה הישגים משמעותיים גם מול לקוחות פוטנציאליים וגם מול אלו שעוברים צד אחרי תקופה ארוכה עם אינטללכתבה
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
- 1 follower
-
-
הרצתי pcmark 2002 התוצאות שקבלתי לא ממש מעודדות עד לפני כחודש שבדקתי הניקוד למעבד היה 3800 נקודות pentium 4 1800 mhz לפני יומיים הרצתי שוב והפעם קבלתי ניקוד נמוך מאוד 2490 מפרט המחשב שלי p4 1.8ghz 512 ram ocz mb ge forve 4 mx 440 128 p4s8x בבקשה תנסו לתת לי ולעזור לי זה מיאש אותי מאוד מאוד ,
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
אני יודע ש 2-2-2-5 זה טוב אבל מה זה עושה מה ההבדל אם המספרים יותר גדולים או קטנים?
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
מכשיר ה-OneXPlayer 2 Pro מתיימר לספק שלוש שיטות עבודה שונות במוצר יחיד - עם מעבד מהדור החדש של AMD, עד 4TB של אחסון פנימי ועד 64GB של RAM אשר מגמדים את המתחרים הישירים העיקרייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח msi neo 2 platinum מעבד amd venice 3000 הערה: הלוח לא תומך במתחים גבוהים מדי
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
באתר של AMD יש שתי גרסאות למעבד בגרסא הזו במהירות 2000 מה"צ, ועם זיכרון של 1MB. סטפינג C0 ו CG..השאלה אם יש דרך לדעת איכשהו איזו ליבה?
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
תראו אני לא כל כך מבין במעבדים ואני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על המעבד הזה Core 2 Quad Q6600 אני לא רוצה את ה6700 נראה לי כי הוא יקר מדיי אבל ראיתי לא מזמן בעיתון שרשום שלא כדאי לקחת מעבד 4 ליבות אמרו שהוא לא תומך בהכל לא יודע לא הבנתי בדיוק אז אם אתם יכולים להסביר לי בדיוק מה ההבדל בין 4 ליבות ל2 זה יהיה נחמד ואם הבחירה של המעבד נכונה לדעתכם
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בכל העסק הזה, אז אני שואל: לוח אם מבוסס אינטל, סוקט כ. מסך pci - e. זה כל מה שאני יודע... בסביבות ה 500 - 600 ש"ח. אם צריך עוד פרטים, שאלו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל בסוקט 478 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך של pci-e אז אני צריך להחליף ללוח אם שתומך גם ב478 וגם Pci-e אני אשמח לקבל הצעות\פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
נראה שכל קפיצה מעבר ל325 fsb אני לא עושה BOOT מה קורה פה ? מסכנים בעלי הפנרין והלוח הזה..... שילוב לא מוצלח
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
תקשיבו כמו בתגובה הקודמת אתם צוחקים אבל אמרו לי שאפשר לעשות את זה. במערכת רשום לי core 2 duo ואמרו לי שאפשר לרשום כל מעבד שאני רוצה עכשיו הבנתם??? אולי תוכנה לא יודע, אתם מבינים. שישאר ה core 2 duo רק שהיתחלף השם כי התערבתי עם מישהו שיש לי core 2 quad תנסו הכל plizzz אפילו exercise מהפורום אומר שאפשר לעשות את זה למעבדי amd אז תמצאו משהו בבקשה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש והכל אבל זה לא העניין, אני צריך עזרה שממש ממש תציל אותי. קודם כל פורטל מטורף :-) דבר שני יש לי שני זכרונות שזה מה שרשום עליהם: samsung korea 0145 128mb/4 ועוד כמה קודים במספרים. בסדר, אפשר להבין שזה זכרון אולי קטן וגם די ישן. עכשיו פה מתחי להסיפור, הציעו לי למכור אותם למישהו שאני יודע שהוא לא נותן מחירים טובים למוכרים, רציתי אני לנהל אתת כל המשא ומתן על המחיר, ואין לי מושג כמה זה אמור לעלות (:-)) מישהו יכול לתת מחיר בערך כמה זה עולה? מחכה לתשובות
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע 2 מעבדים ואני לא ידוע איזה מהם יותר טוב אינטל: Intel Pentium 4 - 3.00 Ghz או איי אם די: AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000 כמובן שלכל מעבד יש לוח אם אחר...והלוח אם של אינטל הוא יתר ישן מזה של המעבד השני אני ידוע שהאייאםדיי יותר טוב והתקנתי אותו במקום האינטל במטרה לשדרג אבל עכשיו התקנתי את הנדי פור ספיד החדש והכרטיס מסך שלי הוא מצויין (geforce 8500GT) אבל עם המעבד של אינטל המשחק הזה היה רץ חלק ועכשיו שהחלפתי אותו הוא רץ לא כל כך טוב.....זה סתם דוגמא שאני יכול להביא עכשיו אז אני יודה למי שיעזור לי אולי בעצם המעבד של אינטל הוא היותר טוב....
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
היי ,אני מזמין מחשב חדש ... ואיני מעוניין להוציא עוד כסף על כרטיס מסך ,כי אני כמעט ולא משתמש למשחקים כרגע... השאלה שלי האם הלוח הזה סוחב את ויסטה פרמיום כולל ה AERO בצורה טובה ? עפ"י האתר של גיגהבייט הוא אמור לעשות זאת... השאלה איך זה עובד במציאות ?
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום אבל לא בתחום, וזו ההודעה הראשונה שלי באתר זה. אז מקווה לקבל פה יחס טוב ואוהב ולשאלתי.. קניתי והרכבתי את המחשב שלי אתמול אבל משהו בתיזמון של הזיכרונות שלי מפריע לי. אני לא ממש מבין בזיכרונות מי יודע מה ורציתי לשאול לעזרתכם בהגדרתם כמו שהם אמורים להיות במקור. אני יעלה תמונות שיכול להיות שיעזרו לכם לעזור לי. http://www.upfree.net/1877839 - Memory http://www.upfree.net/8877995 - SPD נראה לי זה CL9 במקום 7 כמו שאמור להיות הזיכרונות הם אלו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=957 תודה רבה מראש ומחכה לתשובתכם!
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
מקווה לתשובות ..אנ י לא מתכנן OC
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-