מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות: מעבד - עד 300 שקל לוח אם - עד 200 שקל וזכרונות - 512MB כמה שיותר זול ***חשוב שכל החלקים יתאימו*** אשמח לדעת אם הלוח הוא AGP - כל כרטיס מסך AGP יתאים לו ? תודה רבה רבה , אבי . מי שיעזור לי וימצא לי את כל החלקים במחיר טוב אולי יקבל תגמול מתנה (כסף )
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
מעבד ה-Core i9 14900KS של אינטל מסמל יותר מהכל את צדדיה החזקים (אבל גם פחות יפים) של תושבת LGA1700 של אינטל, אשר נכנסת לישורת האחרונה של קיומה לפני החלפתה בדור חדש עם ארכיטקטורה חדשה - רטרוספקטיבה מהולה בלקחים לעתידלכתבה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי את הלוח אם Abit Kv8 Pro. ורציתי לדעת איך הוא? ז"א יש לי אותו שנתיים והוא נראה לי מיוחד יותר מאשר סתם לוחות אחרים. משהו עם OC נראה לי,כי יש לו תוכנה מיוחדת לזה אנערף. אם כבר מדברים,יש לי מן צג קטן כזה על הלוח וכתוב עליו בד"כ 9.9. מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו את הלוח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ובעתיד... אני ירצה לשים עליו את המעבד dual-core החדשים של AMD הוא יתמוך בהם? תודההה
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
היי הלוח אם שלי הלך פייפן מאיזשהיא סיבה. מה אתם ממליצים? חייב שיהיה שם AGP ושיהיה מתאים למעבד ATHLON 64 BIT. התקציב די מוגבל. מחפש משו סביר. המונמון תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 30.04.2007 בשעה 22:23:46 מה דעתכם על לוח של אביט?http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=UL8&fMTYPE=Socket%20939
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש איזשהו לוח אם של אינטל, העונה לשם : INTEL T2 או INTEL TL האם יש משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש מחשב חדש שיהיה או קונרו 6400 או אתלון X2 4600 ורציתי לשאול האם כדאי לקנות זכרונות DDR2-800 או להסתפק בזכרונות במהירות 667 . אין לי כוונה לעשות OC , אבל המחשב ישמש למשחקים . תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום אבל לא בתחום, וזו ההודעה הראשונה שלי באתר זה. אז מקווה לקבל פה יחס טוב ואוהב ולשאלתי.. קניתי והרכבתי את המחשב שלי אתמול אבל משהו בתיזמון של הזיכרונות שלי מפריע לי. אני לא ממש מבין בזיכרונות מי יודע מה ורציתי לשאול לעזרתכם בהגדרתם כמו שהם אמורים להיות במקור. אני יעלה תמונות שיכול להיות שיעזרו לכם לעזור לי. http://www.upfree.net/1877839 - Memory http://www.upfree.net/8877995 - SPD נראה לי זה CL9 במקום 7 כמו שאמור להיות הזיכרונות הם אלו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=957 תודה רבה מראש ומחכה לתשובתכם!
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
היי יש לי 2 הרדיסקי SATA , אחד מאסטר מחובר ללוח בSATA1 האדום, את החדש אני מחבר בSATA3 השחור? אני צריך להגדיר משהוא בביוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי שתי סטיקים של 512MB של סטארקס DDR2 ו667, אני צריך להחזיר אותם לחנות ביום ראשון והביאו לי 2 TWINMOS עם אותם המאפיינים עד יום ראשון אני רוצה שיהיה לי לבנתיים 4 סטיקים על המחשב וביום ראשון אני אתן לו את הסטארקס.. שאלתי היא זו: אני פשוט מחבר את הטווינמוס? בלי להגדיר משהו או משהו כזה, פשוט מחבר ומופיע במאפיינים של המחשב שלי 2GB?
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון משוג sdram ללוח אם asus cusi m עכשיו ידוע לי שהלוח אם תומך במקסימום 1GB של זיכרון הבעיה היא כזאת: על הלוח אם יש רק 2 מקומות שאפשר לשים עליהם זכרונות קראתי באיזה אתר אחד שצריך לקנות 2 זכרונות של 512MB[משו כזה] כל אחד ולשים אותם במקומות האלו ככה שבסה"כ יצא 1GB על 2 מקומות השאלה שלי: האם אפשר לקנות זיכרון אחד של 1GB ולשים אותו רק במקום המיועד לזכרון ואת המקום השני להשאיר ריק ??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה להרחיב את הזכרון שלי ועעכשיו אמרו לי כמה דברים שונים ואני רוצה לבדוק מי צודק ! שמעו אם ישלי זיכרון RAM מחברה שונה ואני רוצה להשים זיכרון של King Stone זה היה מתאים לי ? ישלי עכשיו לא זוכר מה אבל 400MHZ Cl 3 שחכתי תחברה לפני כמה ימים פתחתי בדקתי טוב תגיבו תעזרו
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
-
OCZ 2GB DDR2-1150 DualKit (2x1GB) Flex XTC CL5-5-5-15 OCZ2FX1150
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם לפנטיום 3 1000mhz, אבל אני לא יודע איזה chipsets מתאימים למעבד הזה. לא כל כך הולך לי עם חיפוש בגוגל. מישהו זוכר איזה chipsets מתאימים למעבד הזה, או אולי מידע אחר כמו סוג התושבת ?
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
בספיישל השקות מיוחד לכבוד פלטפורמת AM5 החדשה של AMD אנו משתפים התרשמויות ומידע טכני אודות מוצרים נלווים מרכזיים - כמו לוח אם מתקדם במיוחד מתוצרת GIGABYTEלכתבה
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לוח אם טוב עם אפשרות ל- SLI ושיתמוך בזכרונות DDR3. אני צריך לוח-אם שיחזיק להרבה זמן מבחינת התאימות שלו לרכיבים. אשמח לשמוע בכללי על לוחות-אם מומלצים מבחינת עלות/ביצועים. אני מחפש לוח אם עד 1000 שח, אם הלוח עולה טיפה יותר זה לא נורא. אבל הסכום הוא עד 1000 שח (שגם זה הרבה בשבילי). הכי חשוב שהוא יחזיק להרבה זמן מבחינת התאימות שלו לרכיבים (לדוגמא תמיכה בארכיטקטורת מעבדי 45nm וכו'...) תודה ויום נעים
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לפטופ, ואני מעוניין לשדרג אותו. המפרט שלו (הרלוונטי): מעבד פנטיום 4, 2.4 ג'יגה הרץ, 256 זיכרון, הארדיסק 20 גיגה. במהלך הזמן אני כנראה אחליף את כל הרכיבים (למרות שזה לא וודאי), אך נכון לעכשיו אני מעוניין להחליף רק את אחד הרכיבים. שאלתי היא כזאת: האם החלפה של רכיב אחד, לרכיב חדיש לא תיצור בעיות? כלומר, האם לצורך העניין מעבד חדיש מאוד של אינטל, חוץ מזה שלא ינוצל במלואו בגלל זכרון 256, לא ישרוף אפילו את הרכיב או משהו בסגנון? ודבר שני, איזה שידרוג משמעותי יותר? להחליף את הפנטיום 4, 2.4 ג'יגה הרץ למעבד שתי ליבות כלשהו, או את הזיכרון 256, ל1 גיגה?
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אני יודע ש 2-2-2-5 זה טוב אבל מה זה עושה מה ההבדל אם המספרים יותר גדולים או קטנים?
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
בדומה למצב במחשבים הנייחים, גם במחשבים הניידים דור ה-Raptor Lake מביא עימו שילוב בין החדש לחדש מעט פחות - אך זה לא אומר כי לא תקבלו שידרוגים ביחס לדגמי ה-Alder Lake מהשנה שעברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני דיי חדש בפורום הזה ויש לי שאלה יש לי 3 סטיקים של קורסייר CM2X1024-6400C4DHX הם פועלים ב900 (800 בהתחלה) mhz ובתיזמונים 5-5-5-18 אז השאלה שלי היא מה יותר חשוב התיזמונים או התדר? כי זה בלתי אפשרי בשבילי לשים את התיזמונים המקוריים של הזיכרונות (4-4-4-12) כי הם מומהרים וכל המערכת מקרטעת וקורסת ויש לי עוד שאלה... אם אני שם עוד סטיק של ג'יגה(4 ג'יגה סך הכל) אבל התיזמונים הופכים ל 5-6-6-21 בגלל שהסטיק הזה יותר איטי מהאחרים, זה יותר טוב מ3 ג'יגה 5-5-5-18?
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
DDR II 667 של 1GB X2 מה כדאי? Kingston Geil Twinmos לא מתכנן OC
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
בקיצור צריך מידע על שני לוחות אם המידע צריך ליכלול האם בלוחות קיימות אפשרויות OC , האם הכרטיס מסך המובנה בסדר מיבחינת הכרטיסים המובנים של INTEL,האם על הלוחות קיימת אפשרות DC ,אבל הכי חשוב שהלוחות יהיו עם אפשרויות OC לא להציע לוחות אחרים ביגלל שאני מעוניין בלוח של PALIT. אפשרות ראשונה Palit N73PV Conroe Support N73PV מחיר 345 שקל אפשרות שניה Palit P35A Conroe Support P35A מחיר 456 שקל 2 הלוחות מי TMS.CO.IL רק שהם אפשר ליקנות עם מישהו ימצא ביותר זול אני ישמח תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל.... gigabyte קוראים לסדרת לוחות שלהם 6 dual mircle כאילו יש 6 דואלים בלוח לפי מה שאני יודע ....לדוגמא יש לחבר שלי לוח יותר ישן של ג'יג'הבייט ויש לו dual Lan שלי אין...יש לי חיבור אחד של רשת..שזה נראה לי מוזר...אפילו שקיבלתי את הפאנל הניקל האחורי שמחליפים במקום המקורי של המארז יש חור ליד הרשת...שאמור כאילו להיות שם עוד כניסה לחיבור רשת...ופשוט החור ריק. פתחתי את הספר של הלוח שקיבלתי וככה רשום: Onboard Lan VITESSE 8201 phy )10/100/1000 Mbit 1 RJ 45 port מה נסגר? למישהו יש את אותו לוח?
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-