מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

שילוב של ליבות העיבוד החדשות מבית חברת Nuvia תזניק את הביצועים ותאפשר להתחרות במעבדים של אינטל ו-AMD מצד אחד - ובמעבדיה האישיים של אפל מהצד השני?לכתבה - 

- 0 תגובות
- 387 צפיות
- 1 follower

- 

- 

האם הפחתת המחיר עבור דגם הגיימינג המצליח עם טכנולוגיית ה-V-Cache הייחודית יסייע למפתחת השבבים לשמור את הראש מעל המים עד להגעתם של דגמי X3D חדשים בתחילת 2023?לכתבה - 

- 0 תגובות
- 387 צפיות
- 1 follower

- 

- 

אני עומד לפני רכישה של מחשב חדש לשימוש משפחתי מגוון הכולל בעיקר אופיס אינטרנט הורדת קבצי מוסיקה ואולי מעט סרטים( ללא משחקים) ומתלבט ומתחבט קשות בסוגיה הקיומית של בן לבחור במערכת מבוססת אינטל או AMD. האפשרויות שאני מעוניין לבחון באמצעותכם הינה בבחירה של מעבד אינטל E4400 ולוח Abit Fatal1ty F-190HD או הצירוף של מעבד AMD4800 ולוח ASUS M2A-VM HDMI . איזו קומבינציה צפויה לעבוד טוב/מהר יותר מבחינת ביצועים אני מבין שהלוח של אביט משמש אולי בעיקר למחשבי HTPC - האם יש בעובדה זו לפגום ביכולתו לשמש כלוח איכותי לייעוד משרדי בעיקר? אשמח מאוד לקבל חוות דעת מקצועית מהאחראים של הפורום תודה רבה מיקי - 

- 0 תגובות
- 385 צפיות

- 

- 

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב .. הדרישות הבסיסיות של המחשב הם משחקים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך תומך DX10 אני קונה את הלוח הזה כי הוא במחיר סביר ויש בו כרטיס מסך מובנה ובינתיים לא יהיה לי כרטיס מסך. יש לי התלבטות בין הלוח אם הזה: ?P5L-MX s775 Conroe, 945G לבין הלוח הזה: gigabyte GA-945G-S3 בחנות שאני מתכוון לקנות יש רק את האסוס(הלוח הראשון) אז האם כדאי לקנות אותו ? - 

- 0 תגובות
- 385 צפיות

- 

- 

תערוכת CES 2023 בלאס וגאס - אינטל מכריזה על קבוצת מעבדים נוספת בדור 13 לתושבת LGA1700 החדשה, בניהם מעבדים בעלי מעטפת חום נמוכה מזאת שראינו ומחירים תחרותיים לדרגות השונותלכתבה - 

- 0 תגובות
- 384 צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום רכשתי מחשב עם לוח Gigabyte B760M GAMING X AX האם נית לחבר ללוח הנ”ל 2 מסכים תודה - 

- 2 תגובות
- 383 צפיות
- 1 follower

- 

- 

הנייד הקומפקטי בעיצוב משופר מגיע לחיות בהרמוניה לצידו של הדגם הקודם, ולצידו של דגם MacBook Pro מרוענן שיכלול את השבב היעיל החדש ללא שינוי במעטפת החיצוניתלכתבה - 

- 1 תגובה
- 382 צפיות
- 2 followers

- 

- 

בין השכלולים וההשקות השונים - יצרנית השבבים האמריקאית מוצאת זמן לשדרג גם את גופי הקירור אותם תקבלו ברכישת מעבדי Alder Lake חסכוניים במארזי Boxלכתבה - 

- 0 תגובות
- 381 צפיות
- 1 follower

- 

- 

אז יצאו כבר כמה הדלפות / שמועות לגבי מעבד הגיימינג של AMD, הרי הוא לא אחר מרייזן 9800X3D. הדלפה ראשונה היא תדר בסיס 4.7GHz. תדר טורבו בוסט לכל הליבות 5.2GHz. הדלפה / שמועה שנייה היא המהרה פוטנציאלית לתדר 5.6GHz. נשמע מעניין. - 

- 3 תגובות
- 380 צפיות
- 1 follower

- 

- 

מחשבים ניידים עם מעבדי סדרת 7040HS של AMD יתעכבו במעט בהשקתם - ובינתיים יש לנו עדויות נוספות אודות עוצמת ליבת ה-Radeon 780M שמסתתרת בפניםלכתבה - 

- 0 תגובות
- 379 צפיות
- 1 follower

- 

- 

בראיון זה ישבנו אחד על אחד עם עדי יועז, הארכיטקט הראשי של ליבת הביצועים של אינטל וזה שצוותו עומד מאחורי Golden Cove העוצמתית של מעבדי Alder Lakeלכתבה - 

- 0 תגובות
- 375 צפיות
- 1 follower

- 

- 

- 

- 0 תגובות
- 375 צפיות

- 

- 

מפתחת השבבים מאותתת על כך שהיא מודעת לבלבול הקיים במיתוג המעבדים הניידים שלה ואף פועלת לתקן את המצב במסגרת הדור החדש - כאשר יש גם עזר חזותי ייעודי שנועד לסייע במשימהלכתבה - 

- 1 תגובה
- 374 צפיות
- 1 follower

- 

- 

לא מעוניינים להמתין עד להשקה של דגמי NUC רשמיים מאינטל עצמה בהתבסס על הדור ההיברידי הראשון? היצרנית הטאיוואנית מתיימרת להקדים אותה ומכריזה על מספר מוצרים למכירה כבר עתהלכתבה - 

- 1 תגובה
- 373 צפיות
- 2 followers

- 

- 

משפחת Mendocino מגיעה באופן רשמי עם ארבעה דגמים, כולל שניים שממשיכים את השימוש בשם Athlon הוותיקלכתבה - 

- 0 תגובות
- 372 צפיות
- 1 follower

- 

- 

אינטל מכריזה רשמית על סדרת מעבדים בעלי מעטפות חום נדיבות לביצועי גיימינג ויצירת תוכן מירביים במחשבים ניידים - סדרת HX בדור ה-12לכתבה - 

- 0 תגובות
- 371 צפיות
- 1 follower

- 

- 

האם AMD תוכל להעניק למשתמשים ביצועים גבוהים עוד יותר במסגרת דור ה-Zen 4 עם תוספת טכנולוגיית זכרון המטמון המוגדל שלה בתוך כשלושה חודשים?לכתבה - 

- 0 תגובות
- 368 צפיות
- 1 follower

- 

- 

- 

- 0 תגובות
- 366 צפיות

- 

- 

בגאווה רבה מכריזה מפתחת השבבים האמריקאית על הקמת מחשב-על מקומי אשר ישרת את משתמשיה לצרכי AI באמצעות טכנולוגיות חדשניות וליבות גרפיות עתירות ביצועיםלכתבה - 

- 0 תגובות
- 364 צפיות
- 1 follower

- 

- 

בסקירה זאת לקחנו לסיבוב התרשמות את אחד מלוחות האם המתקדמים של ערכת השבבים B650E עבור דור המעבדים הטרי של AMDלכתבה - 

- 0 תגובות
- 364 צפיות
- 1 follower

- 

- 

מערכת הגיימינג הייחודית של אסוס תוצע עם תמחורים אגרסיביים - גבוהים יותר מאלו של ה-Steam Deck, אך לא בהרבהלכתבה - 

- 0 תגובות
- 362 צפיות
- 1 follower

- 

- 

האם ה-Core i9-12900K לא יישאר הדגם הבכיר בדור ה-Alder Lake לעוד הרבה זמן?לכתבה - 

- 0 תגובות
- 361 צפיות
- 1 follower

- 

- 

תושבת LGA1700 השולחנית של אינטל רואה סבב נוסף של מעבדים המבוססים על ארכיטקטורות Alder Lake ו-Raptor Lake. הנה כל הדגמים, המחירים ומה שצריך לדעת על המעבדים הזולים יותר של Core בדור 14לכתבה - 

- 0 תגובות
- 360 צפיות
- 1 follower

- 

- 

מכשיר ה-OneXPlayer 2 Pro מתיימר לספק שלוש שיטות עבודה שונות במוצר יחיד - עם מעבד מהדור החדש של AMD, עד 4TB של אחסון פנימי ועד 64GB של RAM אשר מגמדים את המתחרים הישירים העיקרייםלכתבה - 

- 0 תגובות
- 359 צפיות
- 1 follower

- 

- 

החברה הטאיוואנית דוחסת בהצלחה טכנולוגיות עיבוד ותצוגה מודרניות אל תוך מעטפת קומפקטית במיוחדלכתבה - 

- 0 תגובות
- 359 צפיות
- 1 follower

-