עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by VesTaX-,

שמעו אני רוצה להרחיב את הזכרון שלי ועעכשיו אמרו לי כמה דברים שונים ואני רוצה לבדוק מי צודק ! שמעו אם ישלי זיכרון RAM מחברה שונה ואני רוצה להשים זיכרון של King Stone זה היה מתאים לי ? ישלי עכשיו לא זוכר מה אבל 400MHZ Cl 3 שחכתי תחברה לפני כמה ימים פתחתי בדקתי טוב תגיבו תעזרו

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  2. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן: תמיד הלוחות של אינטל באים עם דגמים. ומצד שני יש להם גם כינויים. חיפשתי הרבה פעמים באתר של אינטל ולא ראיתי אף פעם שום כינוי לאף אחד מהלוחות של אינטל אלא רק את הדגמים. מה שרציתי לשאול זה, מאיפה יש את הכינויים האלה ומאיפה השמות האלה כי באתר של אינטל לא כתוב את זה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  3. שלום כפי שרובכם יודעים קניתי לוח בשם MSI 925X Neo Platinum ומארז כפי שראיתם בכותרת בשם Thermaltake V8000A . עכשיו אני לא מבין איך לחברו ללוח האם אין חיבורים מתאים בכלל שימו לב... קודם כל את זה לא הבאנתי בכלל לאיפה לחבר...: אלה לא הבאנתי איך לחבר ואיפה בידיוק...: והכי הכי חשוב מה שבאמת אם אני לא אחבר אותם המארז לא שווה כלום זה ה-USB ו-IEEE1394 זה את אלה: עכשיו שימו לב מה אני אמור באמת לחבר וקיבלתי עם הלוח: אם תשימו לב שחיבורי המארז של ה-USB AND IEEE1394 שונים מהחיבור של החלק שאני אמור לחבר... הוא מלבן כזה עם 9 פינים ולעומת זאת הכבל של המארז שונה הוא 4 פינים בשורה כזאת.. אני לא מבין מה לעשות איך בידיוק אני מחבר אותם חשבתי שיש עוד איזה תוספות על הלוח בשביל דב…

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  4. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת דרך אגב פירמטתי הורדתי דריברים בדקתי וירוסים כלום לא עזר האם המעבד פשוט לא טוב לצרכים אלו המון תודה רן

5. Started by Terminal Frost,

שלום, יש לי בעיה, והיא כדלקמן: לאחרונה המערכת שלי הפגינה חוסר יציבות לא נורמלי. עד כה היא פעלה בBUS 166MHZ והמכפלה אוטומטית על 10X. (יוצא 1660MHZ, שזה הDEFAULT למעבד הזה) כדי לייצב אותה, הדבר היחיד שיכולתי לעשות הוא להוריד את הBUS ל133MHZ, והעלתי את המכפלה למקסימום (X12.5), ושוב הגעתי לDEFAULT של המעבד. אבל, כשאני מוריד את הBUS אני , מן הסתם, מקבל ביצועי זיכרון נמוכים יותר (DDR 266 בלבד) ובכלליות ביצועי מערכת נמוכים, אבל זאת האפשרות היחידה להפעלת המחשב! ב166MHZ הוא פשוט לא מוכר להתניע! לאחר הייצוב על 133 ניסיתי להעלות את הBUS ל145MHZ, עבד חלקית אבל קרס לעיתים קרובות, כך שאין יציבות. הבעיה היא בעליה הלינארית של אפיקי הAGP והPCI מול הBUS, בגלל הצ'יפ של VIA שלא מצליח לנעול …

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  6. Started by lihay,

אני כנראה מחר הולך בע"ה לסגור עסקה בחנות TMS.CO.IL (זה האתר שלהם) למחשב..שזכותכם ובזכות עוד כמה חברים בניתי את המפרט,הבעיה האחרונה היא הלוח אם שאני אמת לא ממש מבין בו. המטרות שלי מהלוח אם: *של ASUS או GIGABYTE *סוקט AM2 מתאים לזיכרון DDR2 667MHZ *הכי טוב במחיר 400 ש"ח לא יותר(גג 450 שקל).. *אם יש כזה דבר יציאת DVI בשביל מסך LCD או HDMI אני לא ממש מבין בזה.. *כל מה שאתם מוצאים לנכון שיתן יצועים הכי טובים במחיר הזה למחשב שלי.. אני יודע שלא נהוג לרשום "דחוף" הודעה אל מחר,לפני חנוכה,זה כנראה היום היחידי שאני יכול ללכת בו לחנות הזאת ולסגור את העיסקה ולכן זה כל כך חשוב דחוף עבורי..בבקשה תעזרו לי.. הציעו כבר לוח אם פורום מפרטים אבל אני פונה אליכם כאן בפורום לוחות אם כי…

7. Started by shake7,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי אבל אני לא יודע כמה MHZ יש לו. פתחתי את המחשב והוצאתי את הזכרון ולא כתוב עליו כמה MHZ יש, רק כמה MB. ניסתי בEVERST אבל משום מה שאני פותח את הלשונית שאמורה להראות את המהירות של הזיכרון, היא לא נפתחת. למישהו יש דרך אחרת? תודה =]

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  8. Started by adiyanai,

DDR.. יש לי כרגע 256.. על איזה כרטיסים אתם ממליצים? אני מחפש משהו במחיר סביר.. תודה

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  9. חברת MSI הביאה אל תערוכת Computex 2023 אב-טיפוס פועל של מחשב המבוסס על שבב הדור הבא מבית אינטל - ומאפשרת לנו לגלות פרטים חדשים אודות מה שצפוי לנו לקראת סוף השנהלכתבה

10. הדגמים הנייחים החסכוניים מאינטל בדרך להכרזה רשמית, עם מנעד מחירים רחב יותר - וללא ליבות חסכוניות במערך בחלק גדול מן המקריםלכתבה

11. Started by Oranili,

האם החברה הזאת ג'נרית ? ... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  12. שלום אני מחפש זכרונות מהירים יותר מPC8000 והם של DDR2 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  13. Started by nistelroy,

הבאתי מחשב חדש הרכבתי והכל סבבה אבל מה כאשר הדלקתי שכחתי לשים את שקע הזלמן בלוח היתכן שהמעבד נשרף? כי המחשב לא נכנס למסך

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  14. היי יש לי 2 הרדיסקי SATA , אחד מאסטר מחובר ללוח בSATA1 האדום, את החדש אני מחבר בSATA3 השחור? אני צריך להגדיר משהוא בביוס? תודה

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  15. אני יוכל לעשות? איזה? וכמה ב965?

16. לא סרטי פעולה. ותודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

תוסיפו את מעבדי הסמפרון בסוקט 939 !

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  18. אני רוצה לקנות זכרון משוג sdram ללוח אם asus cusi m עכשיו ידוע לי שהלוח אם תומך במקסימום 1GB של זיכרון הבעיה היא כזאת: על הלוח אם יש רק 2 מקומות שאפשר לשים עליהם זכרונות קראתי באיזה אתר אחד שצריך לקנות 2 זכרונות של 512MB[משו כזה] כל אחד ולשים אותם במקומות האלו ככה שבסה"כ יצא 1GB על 2 מקומות השאלה שלי: האם אפשר לקנות זיכרון אחד של 1GB ולשים אותו רק במקום המיועד לזכרון ואת המקום השני להשאיר ריק ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  19. למעבד amd 64 939 : מבחינת ביצועים בלי אוברקלוק, האם הוא נופל מnforce 3 ultra? ובכלל, מדוע אני כל הזמן שומע על nforce וכמעט כלום על VIA? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2594

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  20. אם אני לוקח את הלוח של GIGABYTE 965P-DS3 RV1 אם מעבד E6400 איזה מהירות זכרונות תיהיה עדיפה ל-OC? ואם יש לכם המלצה אחרת לשלוב של לוח בסדר גודל של התקציב הזה אני השמח לקבל דעה. בתודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  21. Started by doronpascal,

האם זיכרון OCZ 800mhz 2GB CL-4-5-4-15 לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375 נתמך על לוח GA-P35C-DS3R בדואל צ'אנל? האם הזיכרון הנ"ל במחיר 300 ש"ח עדיף על זיכרון Corsair 800mhz 2GB CL-4-4-4-12 במחיר 500 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 429 צפיות
  22. מפתחת השבבים מאותתת על כך שהיא מודעת לבלבול הקיים במיתוג המעבדים הניידים שלה ואף פועלת לתקן את המצב במסגרת הדור החדש - כאשר יש גם עזר חזותי ייעודי שנועד לסייע במשימהלכתבה

23. Started by kse,

אני לא כל כך מבין במעבדים ורציתי לדעת עם הוא טוב : Intel i95G אני חושב שזה המעבד, כי יש לי תוכנה שנותנת פרטים על המערכת שלך, ואני עכשיו כתבתי מה שהיה כתוב ב Chipset .

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  24. Intel Pentium 4 3.6GHz LGA775 1MB 800MHz HT 560 BOX ASUS P5AD2 Premium Intel 925X LGA 775 GeIL 1024MB (2x512MB) PC2-5300 DDRII 667 Dual Channel Kit WD SATA 74GB 10000 RPM X2 ASUS Extreme AX800XT/2DT PCIe ATi Radeon X800 XT 256-bit DDR3 256MB NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk ThermalTake Aluminum Tsunami Series X Window Silver VA3000SWA Antec NeoPower 480 Watt Samsung 21 LCD SyncMaster 213T

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  25. Started by Xanadu,

שלום רב, אני עומד לרכוש מחשב חדש שיהיה או קונרו 6400 או אתלון X2 4600 ורציתי לשאול האם כדאי לקנות זכרונות DDR2-800 או להסתפק בזכרונות במהירות 667 . אין לי כוונה לעשות OC , אבל המחשב ישמש למשחקים . תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 429 צפיות

דיונים חדשים בפורומים