מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הג'אמפר של ה 4V מכוון למצב 4V אבל הבעיה היא כשאני מגיע לביוס הוא מראה לי רק עד ל 3.2V...כאילו לא הזזתי בכלל את את הג'אמפר כרגע אני על 3.2V 245 2-2-2-6 ואני רוצה לעלות קצת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
לא סרטי פעולה. ותודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום ... יש לי שני מעבדים: 150mhz , 233mhz אני יודע איך להחילף את המעבד אבל אני צריך להיות בטוח שזה נכון לעשות ולא יקלקל לי משהו.... בבקשה תתנו לי עצות מה לעשות אם זה נכון או טוב או להפך.... תודה...
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
חרשתי את כל הביוס ואני לא מוצא את האפשרות הזאת
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
חבר'ה, אני מעוניין לקנות זכרון פנימי - 256 MB DDR במהירות של 400 MHZ. (החברה לא משנה...). כרגע, יש לי במחשב זכרון 256 MB DDR במהירות של 333 MHZ. הכרטיס מסך שיש לי הוא Nvidia GeForce 4 Ti 4400 האם יכולה להיות בעיה עם הכרטיס מסך, שהוא לא יוכל לעבוד עם 2 זכרונות במהירויות שונות ? תודה רבה, תומר.
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן: תמיד הלוחות של אינטל באים עם דגמים. ומצד שני יש להם גם כינויים. חיפשתי הרבה פעמים באתר של אינטל ולא ראיתי אף פעם שום כינוי לאף אחד מהלוחות של אינטל אלא רק את הדגמים. מה שרציתי לשאול זה, מאיפה יש את הכינויים האלה ומאיפה השמות האלה כי באתר של אינטל לא כתוב את זה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום כפי שרובכם יודעים קניתי לוח בשם MSI 925X Neo Platinum ומארז כפי שראיתם בכותרת בשם Thermaltake V8000A . עכשיו אני לא מבין איך לחברו ללוח האם אין חיבורים מתאים בכלל שימו לב... קודם כל את זה לא הבאנתי בכלל לאיפה לחבר...: אלה לא הבאנתי איך לחבר ואיפה בידיוק...: והכי הכי חשוב מה שבאמת אם אני לא אחבר אותם המארז לא שווה כלום זה ה-USB ו-IEEE1394 זה את אלה: עכשיו שימו לב מה אני אמור באמת לחבר וקיבלתי עם הלוח: אם תשימו לב שחיבורי המארז של ה-USB AND IEEE1394 שונים מהחיבור של החלק שאני אמור לחבר... הוא מלבן כזה עם 9 פינים ולעומת זאת הכבל של המארז שונה הוא 4 פינים בשורה כזאת.. אני לא מבין מה לעשות איך בידיוק אני מחבר אותם חשבתי שיש עוד איזה תוספות על הלוח בשביל דב…
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין ASUS P5K SE 2 Quad Intel P35 FSB 1333 DDR2-1066 - 658 nis ל- GIGABYTE GA-P35C-DS3R Core 2 Quad Intel P35DDR2&DDR3 630 nis אז מה עדיף? (:
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי 512MB (אולי 1024MB) ולהשאיר את הישן. אם מישהו יכול להציע משהו ואת רמת הכידאיות (שיפור בביצועים ביחס להשקעה כספית). מפרט: לוח אם -EPOX 8RDA+ rev1.1 זיכרון - CORSAIR XMS 3200LL (TIMINGS 6-2-2-2) 2x256 twin (עובד ב- DUAL) מעבד- AMD ATHLON 1700+ בלוח אם ישנם רק 3 SLOTS לזיכרונות (2 מהם כבר תפוסים). אם 3 SLOTS תפוסים הם עובדים ב- DUAL. הבעיה גם איך הם יסתדרו שלושתם: 2X256MB ו- 512MB ב- DUAL.
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
עד 300 ש"ח +- עם הרבה אופציות ? תמיכה בזיכרון DDR 2 667 AND DDR 2 800 לוח שיעבוד הרבה בזמן בלי הפסקה בשאיפה ל - 0 תקלות אני חושב על giga-byte מה אתם אומרים
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
אינטל מכריזה רשמית על סדרת מעבדים בעלי מעטפות חום נדיבות לביצועי גיימינג ויצירת תוכן מירביים במחשבים ניידים - סדרת HX בדור ה-12לכתבה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי זכרונות DDR400 2 של 256 .. עכשיו אני מוסיף עוד של 512 ו 512 של KRETON הם נקראים : DDR400 PC3200 400MHZ ה 400 MHZ זה DDR400 ? ... תודה
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי אבל אני לא יודע כמה MHZ יש לו. פתחתי את המחשב והוצאתי את הזכרון ולא כתוב עליו כמה MHZ יש, רק כמה MB. ניסתי בEVERST אבל משום מה שאני פותח את הלשונית שאמורה להראות את המהירות של הזיכרון, היא לא נפתחת. למישהו יש דרך אחרת? תודה =]
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום הרכיבים המרכזיים במחשבי הם: Pentium 4 630 3.0GHz 2GB DDR2 533 GeForce 6800GS יש לי בבית מעבד Pentium D 820 2.8GHz מיותר (אחד המחשבים בבית עבר שדרוג). משחקים חדשים כבר לא עובדים כל כך טוב אצלי. לדוגמא: Rainbow Six Vegas 2, Assassins Creed. האם החלפה למעבד השני תתן לי שיפור משמעותי במשחקים? אני פשוט לא רוצה סתם להחליף ולגלות שהמחשב שלי יהפוך לתנור ללא שום שיפור. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי במחשב זכרונות ישנים נראה לי שעובדים על 266 בנפח של 512 (256X2) ..איך כדאי לשדרג את הזיכרון במחשב? מה לקנות? עד שאני יקנה מחשב חדש אני צריך להשתמש בזה בינתיים. חשבתי לקנות ג'יגה של 400 ולהוסיף לישנים ואז יצא ג'יגה וחצי .. מה אתם מציעים?
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי את ה-UGURO והתוכנה מצפצפת לי ושאני מסתכל בה אני רואה שמהאוורר של ה-NB מסתובב במהירות נמוכה. כוונתי אותו שהמינימום לפי התוכנה לפני שיצפצף יהיה במהירות 2000 אבל המקסימום שעכשיו הוא מגיע זה 1100. בדקתי אותו והוא לא תפוס ומסתובב. מה הבעיה? נ.ב בלוח מופיעה לי תקלה 26 זה מה שהיא אומרת:
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
DDR 1024Mb 400MHz CL3וTwinmos או GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL והאם ההבדל משמעותי כי את הראשון אני יכול לקחת ישר מהחנות.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום אני מחפש זכרונות מהירים יותר מPC8000 והם של DDR2 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
הלוח: P5LD2VMוAsus איך הוא? והאם הוא תומך במעבדים כפולי הליבה? ואיך הE6300? כדאי אותו או את הE6400? ואני רוצה אם אפשר המלצה ללוח אם של ASUS טוב במחיר של עד 500 ש"ח בערך...
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אם אני לוקח את הלוח של GIGABYTE 965P-DS3 RV1 אם מעבד E6400 איזה מהירות זכרונות תיהיה עדיפה ל-OC? ואם יש לכם המלצה אחרת לשלוב של לוח בסדר גודל של התקציב הזה אני השמח לקבל דעה. בתודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
חשוב לי לדעת איזה מחשב יתאים לבן שלי בתקציב של 6,000 ש"ח. איזה מעבד לקחת?, amd או אינטל? איזה מארז בצבע לבן יתאים לכל מה שאני מבקש? איזה כרטיס מסך לבחור?, עם איזה זיכרון פנימי לקחת לכרטיס המסך? זיכרון ram, אני רוצה 32, זה מספיק? זיכרון קשיח 1 או 2 tb? מערכת הפעלה ווינדוס, 11 הום? הרכיבים שאתם מציינים, ציינו גם את שם החברה בבקשה. האם זה מחשב שקיים בשוק, או שאני חייב ללכת להרכבה? יש בכוונתי לרדת לאילת ולרכוש מאחת החברות ככון: אייבורי, באג, קי אס פי, מה באמת מומלץ משלושתם? אנא התייחסותכם, מודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגהבייט GA-K8NF יש לי עכשיו גיגה של 2 סטיקים של 512 רצים על 400MHZ DDR1 אני רוצה לשדרג ולשים 2 גיגה זיכרון 667 DDR2 הלוח תומך?
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלוט אני מרכיב מחשב למשחקים, ורציתי לדעת איזה לוח אם בתקציב של 550 שקל בערך יש לAMD Athlon64x2 (AM2) 3600 חשוב לי שהיה לוח אם עם ביקורות טובות, ושיהיה לו יכולת לעשות OC לא גדול... אם תוכלו לתת לי 2 שמות של לוחות אם שמתאימים לדרישות שלי אני אשמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
אני כנראה מחר הולך בע"ה לסגור עסקה בחנות TMS.CO.IL (זה האתר שלהם) למחשב..שזכותכם ובזכות עוד כמה חברים בניתי את המפרט,הבעיה האחרונה היא הלוח אם שאני אמת לא ממש מבין בו. המטרות שלי מהלוח אם: *של ASUS או GIGABYTE *סוקט AM2 מתאים לזיכרון DDR2 667MHZ *הכי טוב במחיר 400 ש"ח לא יותר(גג 450 שקל).. *אם יש כזה דבר יציאת DVI בשביל מסך LCD או HDMI אני לא ממש מבין בזה.. *כל מה שאתם מוצאים לנכון שיתן יצועים הכי טובים במחיר הזה למחשב שלי.. אני יודע שלא נהוג לרשום "דחוף" הודעה אל מחר,לפני חנוכה,זה כנראה היום היחידי שאני יכול ללכת בו לחנות הזאת ולסגור את העיסקה ולכן זה כל כך חשוב דחוף עבורי..בבקשה תעזרו לי.. הציעו כבר לוח אם פורום מפרטים אבל אני פונה אליכם כאן בפורום לוחות אם כי…
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד Intel® Core2 Quad 2.4GHz זיכרונות: 2X1024MB וכו'... אני צריך לוח אם מתאים וממש טוב.. עד 1500 שח בערך... אפשר לקבל איזה דירוג של מהפשוט לטוב ויקר יותר? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-