עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מעכב בניית מחשב ללוחות חדשים ומעבד 3000+ socket 939 אני יודע שהמעבדים הנ"ל יהיו בשוק תוך שבועיים בערך אבל לא ראיתי הערכות לגבי זמינות לוחות מבוססי nForce 4

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  2. אינטל ממשיכה להפציץ בכנס CES 2022 - החל מעתה צפו ללוחות אם רבים בשלל תמחורים עבור מעבדי Alder Lake הטרייםלכתבה

3. אני רוצה לוח טוב למשחקים למעבד AMD4200

4. דרכה הארוכה והמוצלחת של תושבת AM4 מתקרבת לסופה - אבל במפתחת השבבים מצהירים על כך שגם המחליפה שלה נועדה לשרת אותנו במשך פרק זמן ארוך ככל הניתן, לצד תאימות לאחור לגופי קירור קיימיםלכתבה

5. Started by PuMbA,

האם הלוח הזה של אסוס תומך SATA 2 ?? ASUS P5ND2-SLI Deluxe LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard תודה מראש

• 2 תגובות
    • 406 צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות מעבד Intel® Core2 Quad 2.4GHz זיכרונות: 2X1024MB וכו'... אני צריך לוח אם מתאים וממש טוב.. עד 1500 שח בערך... אפשר לקבל איזה דירוג של מהפשוט לטוב ויקר יותר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  7. Started by חבקוק,

באתר של חנות מסויימת מתואר זכרון זה אבל הם אמרו לי שזו טעות ויש רק CL5, נכנסתי לאתר של היצרן וחא הצלחתי להבין חד משמעית משם. מישהו???

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  8. Started by reyrey_200,

שלום אני מחפש איזשהו לוח אם של אינטל, העונה לשם : INTEL T2 או INTEL TL האם יש משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  9. Started by TNAfan,

והאם כדאי להחליף את ה- E6600 שברשותי ל-E6850 ??

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  10. Started by ilia990,

מחפש לוח socket a 462

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  11. יש לי לוח msi neo 2 platinum מעבד amd venice 3000 הערה: הלוח לא תומך במתחים גבוהים מדי

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  12. Started by messi,

רציתי לדעת עם למעבד INTEL E8400 יש קירור מים?

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  13. Started by Devil Servant,

שלום יש לי את הלוח אם Abit Kv8 Pro. ורציתי לדעת איך הוא? ז"א יש לי אותו שנתיים והוא נראה לי מיוחד יותר מאשר סתם לוחות אחרים. משהו עם OC נראה לי,כי יש לו תוכנה מיוחדת לזה אנערף. אם כבר מדברים,יש לי מן צג קטן כזה על הלוח וכתוב עליו בד"כ 9.9. מה זה אומר?

14. באתר של AMD יש שתי גרסאות למעבד בגרסא הזו במהירות 2000 מה"צ, ועם זיכרון של 1MB. סטפינג C0 ו CG..השאלה אם יש דרך לדעת איכשהו איזו ליבה?

• 2 תגובות
    • 405 צפיות
  15. האם הזכרון http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11252&catid=882 מתאים ללוח של ASUS? והאם הזיכרון http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13488&catid=882 מתאים לזה של גיגהבייט? לינקים לפרטים על הלוחות: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&l4=0&model=202&modelmenu=1 http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1681 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  16. שלום !! רציתי לדעת האם הלוח שלASUS SERVERS דגם PP-DLW תומך ביותר מכרטיס PCI אחד , והאם ניתן לשים כרטיס PCI 32bit רגיל בתוך סלוט של PCI 64bit. בתודה מראש!!! NITZAN_GA

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  17. Started by itayze,

מנהלים , סליחה על הטרחה

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  18. לוח אם p5k של אסוס מומלץ? ועוד שאלה זכרונות ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ יתאימו ללוח אם הזה תודה רבה לעונים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 404 צפיות
  19. Started by smit,

שלום לכולם, סתכלו בבקשה בלינק: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={CD9B37AE-F3CC-4517-8DD2-1BCA5FDF7B33}&details_type=1&itemid={BBFBFC39-6A52-4265-8F84-57BC6E1C1729} הדגם של המעבד שרשום שם הוא Intel PIV 2.66GHz 1MB 533FSB LGA775 Box # 506 64Bit רציתי לישאול אם הדגם של המעבד הזה הוא באמת 64ביט או לא ?.. למה אחרי בדיקה באתר של אינטל אני קצת לא בטוח וצריך את עזרתכם תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  20. מעבדי סדרת Hawk Point של AMD ינחתו בקרוב לתושבת AM5 וצפויים להביא איתם ליבות גרפיות מובנות חזקות במיוחד - ריכזנו עבורכם את כל מה שכדאי לדעת לפני ההכרזה הרשמיתלכתבה

21. Started by ymss69,

אני כבר קרוב ל3 שנים עם הD920, אומנם מעבד חלש אבל אוברקלוקר מצויין, עכשיו אני מתעניין במשהו חדש, חשבתי על הE7200, השאלה כמה ההתאמה בינו לבין הלוח היחסית ישן תיהיה טובה, והאם הלוח ינצל אותו כמו שצריך.

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  22. הזכרון הזה אמור לעוד עם הp5b CZ Gold Series 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5400) Dual Channel Kit Desktop Memory (אני לא שואל איך הזכרון הזה) רק אם הוא יעבוד כמו שצריך עם הלוח אם כי בלוח אם יש את השורה הזאת : Notice: Only DDR2-800 memory supporting JEDEC approved 1.8V operation with timings of 5-5-5 or 6-6-6 is supported on Intel Desktop Boards based on Intel 965 Express Chipsets אם הלוח לא תואם איזה לוח כן תואם עם הזכרון זה?

23. Started by idanaz,

שלום לכולם שאלה קטנה האם אני יכול להחליף לוח אם מבלי לפרמט את המחשב כי קניתי את כל החלקים החדשים לוח אם ,זכרון ומעבד ואין לי חשק לפרמט את הדיסק הקשיח השאלה האם זה אפשרי מבלי לפרמט או לאבד מידע תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 403 צפיות
  24. כחלק מאירוע לעיתונאים שערכה אינטל לכבוד השקת Raptor Lake בארה"ב תועד לו שבב שנראה שונה מכל השאר - עם לא פחות מ-34 ליבות עיבוד פיזיות לכתבה

25. השאלה בכותרת תודהה

• 0 תגובות
    • 403 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.