עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gal.w,

יש לוחות mini-ITX (כמו הלוח שהתשמשו בו במוד של מארז הפרספקס המואר) ששוים משהו? משהו עם תמיכה ב-AGP והתקנים מתקדמים כלשהם?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. AMD Athlon XP 1900+ Gigabyte 7VRX KT333 Samsung 256MB PC2700 Maxtor 60GB 7200rpm ATA133 נו, מה אתם חושבים? ניסיתי לבחור את דה בסט אוף דה בסט והכל ביחד עולה לי כ- 2600 שקל, לא רע נכון? זה משתי חנויות שונות באינטרנט. אבל אני כנראה אעשה שידרוג רק בעוד איזה חודש בערך ואז כנראה יהיה משהו יותר טוב ויותר זול בשוק...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shloosh,

איך?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Loco69,

אוקיי... תקשיבו די נמאס לי מה Athlon XP 1900 שלי, האוברקלוק שלו על הפנים!!!!! בקיצור החלטתי למכור את ה AthlonXP1900/ASUS A7V-266E/Alpha Pal 8045 והקנייה שלי הולכת להיות מערכת מבוססת אינטל. כרגע אני מתלבט בין שני לוחות שהם ASUS A7S533 - SIS 645DX וה MSI 845D ULTRA ARU. דבר שני אני גם עוד לא הצלחתי לבחור מעבד... אני מחפש אתה המעבד הכי טוב לאוברקלוק ביחס למחיר.. אני מתלבט בין ה 2.0 לבין ה 2.26 ואולי גם ה 2.6.. מה דעתכם ועציותכם? תודה!!!

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. המחשב כולל xp1800 giga byte vrxp 256 ddr פורטיסימו והשאר מה שהיה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by zdeamir,

מחיר מעבדי P4 יורד מחירים לדוגמה: INTEL P-4 CHIP845 478Pin 512K מעבד 1.8 במחיר 196 דולר (לסוחר) מעבד 2.0 במחיר 225 דולר (לסוחר) מעבד 2.2 במחיר 290 דולר (לסוחר) לעומת זאת הדולר ממשיך לטפס.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תנו לי חנות טובה וזולה ללוחות אם ל "אובר" AMD

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by idanashh,

איזה לוח טוב ל אוברקלוק ל אי אמ די משהוא בסביבות ה650 ש"ח ומטה ולקמה אפשר להגיע

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. אני מתלבט נורא אם לקנות מחשב נייד או מחשב רגיל אני נורא רוצה נייד ואני רוצה המלצה על מפרט הכי פ33תי שיש למחשב נייד , המחיר לא משנה , אני רק רוצה שיפעל פ33ה ויפעיל כול משחק חדש ובבקשה תכתבו לי כאן מפרט מדוייק לחלקים הכי טובים בעולם כיום , כי עם זה אני הולך למוכר בארץ , או שבוע הבא בארה"ב ואני רוצה לדעת איזה חלקים שהיו במחשב, אהה ועוד משהו קטן , אחרי שתכתבו לי את המפרט תכתבו שם גם את סוג המעבד וכרטיס מסך קול...... ויש לי שאלה גם לגבי חברות , איזה חברה הכי מובילה במחשבים ניידים : המון אומרים : DELL ויש אומרים IBM וגם THOSHIBA אני לא יודע כבר מה לקנות *ותגידו בי קשר למה שכתבתי לכם עכשיו , מה אתם מציעים יותר מחשב נייד או מחשב רגיל??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום אני מחר הולך לקנות 256 מגה זיכרון ורציתי לדעת מה כדאי לי לקחת SDRAM או DDR יש לי אופציה לשניהם על הלוח אני רוצה לדעת מחירים של יחידת 256 לכל אחד מהם, ומהירויות... וכמה שיותר מהר, ומה יותר שווה לדעתכם יש לי P4 1.7GHz תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by butke,

משהו זול אבל שיהיה טוב (אני יודע שזה לפעמים קשה ...) עם כרטיס קול עליו . אם יש עליו גם כ. מסך יותר טוב מ voodoo 3 , אפשר גם .. תודה .

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, יש ךי מס' שאלות לגבי הסלרון החדש: 1) מה המכפלה שלו ומה מהירות הבאס 2)איזה סוקט הוא 370,478 3) איזה לוח תומך בו 4) מה שמו celeron 1.7 ghz או pentium celeron 4 1.7 ghz או משהו אחר בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by or,

מה הקטע של הזיכרון הזה. הוא יותא טוב מ-rdram 1066 והאם הוא יתאים גם לפנטיום 4

• 38 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by Haflo,

אני מתקין כרגע מחשב עם XP1800 ויש לי בעיה הלוח לא מבצע איתחול, השאלה שלי היא ליד המחבר של הספק כח (PSU) יש לד, באיזה צבע הלד צריך להיות בהפעלה תקינה?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. בס"ד אני חבר חדש בפורום ולפי מה שהספקתי לקרוא ישנם כאן חברה מקצועיים מאוד (עורכים וגולשים). שאלה לעורכי האתר ולחברים: הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן בחדש וכרגיל ההתלבטות מה לקנות, בעבר קניתי מחשב מן החדשים והטובים בשוק (מערכת scsi כרטיס מסך matrox וכדו') ועם הזמן הבנתי שלצרכים האישיים שלי אין צורך במערכת כזאת משוכללת. על כן, החלטתי הפעם לקנות מערכת שתתאים ליישומים שאני מריץ (בעיקר אינטרנט..קצת++ vc),בהמלצות האתר ראיתי שהמעבד הממולץ הוא AMD ובורד תומך, אני עדיין מעוניין להשאר עם מערכות פנטיום של אינטל. לדוגמא:P3 866 שאלתי: האם המעבד הזה ממולץ? איזה בורד תומך בו(עם אפשריות לשידרוג)? וכמובן איזה זכרונות מתאימים לבורד? בתודה מראש רספיוטין

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by tlwc,

זה: http://www.msi.com.tw/products/mainboard/mainboard.php?model=MS-6547 או זה: http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333-fx/specification.htm

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. עידקנתי את הביוס והמחשב מסרב לעלות לWIN לפי מה שהבנתי צריך לעשת DUAL BIOS מה זה איך עושים את זה והאים בכול ביוס יש את זה או שזה תוכנה נ.ב שמרתי את הביוס הקודם בדיסקט אבל הדיסקט הלך

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by idanashh,

האים הלוח הזה טוב ל O\C GIGABAYTE GA-7DX+ ואים כן אז עד כמה טוב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by idanashh,

איזה לוח טוב ל O\C ל AMD אני לא צריך משהו מיוחד אני רוצה לפחות שיגיע מ1400 מגה הרץ ל1600 נ.ב יש לי רק 600 שח ללוח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Lioriii,

האם כדאי לעשות עידכון ביוס ואם כן כיצד? ואם אני רוצה לאפס אותו מחדש איך אני עושה זאת???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MDK,

שלום! אני מתלבט איזה זיכרון לקנות עם הלוח האם החדש - gigabyte 7vrxp (kt333 מצד אחד ההיגיון אומר לקחת מן הסתם זיכרון DDR 333 כי הוא ינצל את כל הפוטנציאל של הלוח אבל מצד שני לאחרונה מחירי הזכרונות 266 DDR ירדו ונוצר הבדל במחיר שממש לא משתלם במיוחד כשאין DDR 333 עם CAS2 ... בקיצור האם כדאי לי לקחת DDR 266 CAS 2 או DDR 333 cas 2.5 תשימו לב שההבדל ביניהם כרגע הוא בערך 20 דולר!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Fetalo,

אני מחפש לוח לפנטיום 4 - 478 הכי טוב שאתם יכולים למצוא לי, לא משנה איזה חברה, ושיהיה טוב ל oc במחיר של עד 1000 תודה אנשים :ylsuper:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by PeaS,

התלבטות ארוכה מאד, שמסרבת להסתיים. אחד הדברים (האחרונים) שעוד לא החלטתי עליהם במחשב החדש הוא הלוח-אם. הוא צריך להיות מבוסס על הKT333, אבל לא החלטתי על החברה-אחת מבין הבאות (ציינתי גם את הדגם): EPoX-8K3AGigabyte-7VRX Shuttle-AK35GT2 SOLTEK-75DRV5 SOYO-אממ... רק עכשיו שמתי לב למחיר, שמגיע לכ70 דולר יותר מהלוחות האחרים, אז כנראה שלא... קראתי המון ביקורות והשוואות, אבל אני עדיין לא יכול להחליט... בסולטק יש את המנגנון הזה של הטמפרטורה של מעבדי AMD (כמו שאפשר לראות כאן), הEPoX מצויין לOC, לג'יגה בייט יש הרבה "פיצ'רים" ותוספות, וככה לכל אחד יש משהו "מיוחד"... בביצועים ובמחיר הם דומים. אני צריך להחליט כמה שיותר מהר, כי דודים שלי מגיעים מארה"ב בעוד פחות מחודש, והם …

• 30 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by Lumber_Jack Jim,

היום החלטתי להעלות גם את המולטיפלייר של המעבד שלי בנוסף לזיכרון שנמצא כבר על 117. המעבד שלי כבר פתוח כך שניתן להעלות את המכפלה בלי שום מוד. אני ניגש לביוס ומעלה אותו ל13 (המקסימום) שומר ומפעיל מחדש. לפי הביוס המעבד נמצא ב1521 Mhz. אבל לפי CPUID המעבד עדיין על 807 Mhz . למה CPUID לא מוכן להתעדכן?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לפנדה אין בכלל אפוקס ובגלל זה נכנסתי לבעיהי ותר גדולה אחרי כמה התייעצויות החלטתי על לוח אל אביט אבל...שוב פעם, התלבטות ואני מקווה שאתם תוכל לעזור לי להחליט אתם אומרים לקחת את ה ABIT SD7 RAID http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/773.17.html או את ה Epox 4G4A+ http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/774.1.html ? המחשב מיועד ל 1.6A (ולאוברקלוקינג....)

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.