עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נתוני המחשב לוח אם GA-965P-DQ6 מעבד 6300 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI X1950 GT מאוורר למעבד ARTIC COLING 7 PRO זיכרון DDR II 667 2G SUPER TALENT http://www.gigabyte.de/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2427 אני צריך לעדכן ל F11 במקום F 9 מה שיש לי עכשיו ללא סיכון שאלה נוספת האם אחרי העידכון ל F 11 הלוח אם יתמוך במעבד 6300 ? המלצה למעבד למשחקים להרבה זמן פחות או יותר , אני חושב על Q6700/Q6600

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  2. Started by hj4ever,

אני מתכנן לקנות מעבד C2D, ואני רוצה המלצה על לוח אם מ650 ומטה, כמה שיותר מטה אם יש אפשרות הבנתי שמאוד לא רצו לקחת צ'יפסט של 945 כרגע כי הוא בקרוב כבר ייחשב מיושן, אז אני רוצה צ'יפסט של 965. לא מתוכנן OC בכלל! השימוש של המחשב יהיה משחקים וסרטים בעיקר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  3. Started by HdInspect,

שלום, אני צריך שתורידו את EVEREST הגסרא החינמית http://www.majorgeeks.com/download4181.html ותגידו לי איזה טמפרטורה יש ב- AUX ...?? בבקשה

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  4. לא סרטי פעולה. ותודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  5. יש לי: 256x2 (512 MB) MB Dual DDR SDRAM PC3200, Real Clock: 200 MHz Effective Clock: 400 MHz, Micron Tech. Intel Pentium 4 530J, 3GHz (15x200) 1Mb 800FSB LGA775 #530 רוב הזמן ניצול הזיכרון עומד על 95% גם כשה-emule לא עובד. וכמובן שהוא איטי ולפעמים נתקע לזמן ארוך. 1. להחליף או להוסיף? 2. כמה מומלץ? 3. מה המקסימום שיהיה אפקיבי למעבד הזה? 4. איזו חברה מומלצת?

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  6. Started by ymss69,

החלטתי לשדרג את המערכת שלי לאחד מהמעבדים החדשים+זכרון, ומהחלקים שאני יוציא ממנה אני ירכיב מערכת נוספת- אז אני צריך לוח אם לD920 וזכרונות, תקציב 900 שקל-חובה כרטיס מסך מובנה! או להכניס גם כרטיס מסך (אפשר גם 6200 יותר מפיפא המחשב הזה לא יריץ).

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  7. משפחת Alder Lake הניידת הסתפקה עד עתה במעט פחות ליבות עיבוד בהשוואה למקבילה הנייחת שלה - אבל נראה שזה עומד להשתנות בקרובלכתבה

8. Started by Oranili,

האם החברה הזאת ג'נרית ? ... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 413 צפיות
  9. Started by VesTaX-,

שמעו אני רוצה להרחיב את הזכרון שלי ועעכשיו אמרו לי כמה דברים שונים ואני רוצה לבדוק מי צודק ! שמעו אם ישלי זיכרון RAM מחברה שונה ואני רוצה להשים זיכרון של King Stone זה היה מתאים לי ? ישלי עכשיו לא זוכר מה אבל 400MHZ Cl 3 שחכתי תחברה לפני כמה ימים פתחתי בדקתי טוב תגיבו תעזרו

• 3 תגובות
    • 413 צפיות
  10. Started by iveco,

ל AFOX יש לוח H310 שתומך בכל הדורות 6-7-8-9 איך עם אותו ציפסט גיגה בייט תומך רק 8-9 ? https://www.afox-corp.com/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=56&id=301 גיגה בייט : https://www.gigabyte.com/Motherboard/H310M-A-rev-10/sp#sp

11. שלום כפי שרובכם יודעים קניתי לוח בשם MSI 925X Neo Platinum ומארז כפי שראיתם בכותרת בשם Thermaltake V8000A . עכשיו אני לא מבין איך לחברו ללוח האם אין חיבורים מתאים בכלל שימו לב... קודם כל את זה לא הבאנתי בכלל לאיפה לחבר...: אלה לא הבאנתי איך לחבר ואיפה בידיוק...: והכי הכי חשוב מה שבאמת אם אני לא אחבר אותם המארז לא שווה כלום זה ה-USB ו-IEEE1394 זה את אלה: עכשיו שימו לב מה אני אמור באמת לחבר וקיבלתי עם הלוח: אם תשימו לב שחיבורי המארז של ה-USB AND IEEE1394 שונים מהחיבור של החלק שאני אמור לחבר... הוא מלבן כזה עם 9 פינים ולעומת זאת הכבל של המארז שונה הוא 4 פינים בשורה כזאת.. אני לא מבין מה לעשות איך בידיוק אני מחבר אותם חשבתי שיש עוד איזה תוספות על הלוח בשביל דב…

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  12. אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית, אחד פנטיום 4 2800mhz עם 1 ג'יגה זכרון והשני AMD sempron 1600mhz גם עם 1 ג'יגה זכרון עכשיו, קניתי כרטיס מסך 7600gs וחיברתי אותו לפנטיום, הרצתי בנצ'מארק ומשחקים למשל כמו F.E.A.R והם עובדים מהר עם הרבה FPS אבל יש המון המון ארטיפאקטים. אמרתי אולי ננסה להרכיב אותו על הסמפרון ונראה מה קורה, התקנתי אותו שם ושם לא היו ארטיפאקטים אבל FPS נמוך יותר מאשר בפנטיום לפנטיום מארז עם ספק כוח של 300 וואט ולוח אם מסוג Gigabyte GA-8SIMLH שבו תמיכה ל AGP רק עד 4x לסמפרון מארז עם ספק כוח של 400 וואט ולוח אם מסוג SIS-741 שבו תמיכה ל AGP עד 8x ברור שהמארז והלוח אם של הסמפרון הרבה יותר אידיאלים למשחקים (לכרטיס מסך) אבל המעבד שלו הורס בפנטיום המעבד יותר אידיאלי אבל הספק…

• 2 תגובות
    • 413 צפיות
  13. Started by OC,

שאלה. עכשיו נגיד יש לי Q6660 המעבד היה מספיק חזק שיצאו מישחקים DX10 למשל עוד שנה. ו היה לו יכולת לנצל מספיק כרטיס מסך עתידי שהיה טוב למישחקים DX10? ואני לא מיתכוון לכרטיסים של היום אלה של עוד שנה נגיד. ודרך הגב אמרו לי ש וE6750ו E6850 נחשבים עכשיו יותר חזקים במישחקים מ Q6600. ואמרו לי שיצאו מישחקים שמנצלים את כול Q6600 הוא היה יותר חזק אבל הוא לא ינצל את עצמו כמו שצריך כי המישחקים היו ממש כבדים.

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  14. אני קונה זיכרון Kingston Original (K2G667DC) 2x1GB DDRII 667Mhz ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח אם Gigabyte GA-P35C-S3

15. Started by stas12,

שלום. אני חוזר הבייתה ושומע את המחשב עושה קולות של סירנה משטרה... עכשיו השאלה שלי מה מסמלים הקולות כמו של סירנת משטרה? יש לי AMD 2500 לוח של אפוקס 8RDA3+ V2.1 זיכרון DDR400... מה מסמלים הקולות האלו? אני לא חושב שזה טמפרטורה כי המעבד היה בטמפרטורה יחסית נמוכה 45+-... אז מה הם מסמלים?

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  16. Started by zaroor,

שלום מה ההסבר במעבדי אינטל כמו E6550 ואחרים על סוג המאפיין הזה : Enhanced Halt State (C1E)

• 2 תגובות
    • 412 צפיות
  17. תוצאת Geekbench טרייה מעניקה לנו מבט אפשרי ראשון על דגם עתידי בכיר של המחנה האדום למחשבים נידיים - Ryzen 9 7845HXלכתבה

18. חבר'ה, אני מעוניין לקנות זכרון פנימי - 256 MB DDR במהירות של 400 MHZ. (החברה לא משנה...). כרגע, יש לי במחשב זכרון 256 MB DDR במהירות של 333 MHZ. הכרטיס מסך שיש לי הוא Nvidia GeForce 4 Ti 4400 האם יכולה להיות בעיה עם הכרטיס מסך, שהוא לא יוכל לעבוד עם 2 זכרונות במהירויות שונות ? תודה רבה, תומר.

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  19. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן: תמיד הלוחות של אינטל באים עם דגמים. ומצד שני יש להם גם כינויים. חיפשתי הרבה פעמים באתר של אינטל ולא ראיתי אף פעם שום כינוי לאף אחד מהלוחות של אינטל אלא רק את הדגמים. מה שרציתי לשאול זה, מאיפה יש את הכינויים האלה ומאיפה השמות האלה כי באתר של אינטל לא כתוב את זה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 412 צפיות
  20. יש לי מפר ט כפי שמתואר בחתימה אני משחק די הרבה משחקים (FPS בעיקר), אבל בעיקר עובד עם הרבה אפילקציות OFFICE פתוחות בו-זמנית וכן הרבה חלונות EXPLORER פתוחים בו"ז. המחשב ממש מקרטע בעומס הזה, ומבדיקה עם TASK MANAGER של XP עולה כי הAVAILALE PHISICAL MEMORY שואף ל0... מזה אני מבין שפשוט יש בעיה של חוסר זיכרון פנימי והוא נאלץ לעבוד הרבה עם הHD שזה איטי יחסית אני שוקל לקנות סטיק זיכרון נוסף של 256מ"ב 400MHZ או 333MHZ (כמו שיש לי כרגע) רק כדי להמשיך לעבוד בצורה נורמאלית, עד קניית המחשב הבא (כשיהיה תקציב). השאלה היא האם בכלל כדאי להשקיע כרגע בזכרונות שבכל מקרה לא ישמשו אותי במחשב הבא, ולחכות עד שאני אקנה את המחשב, או שכן כדאי לקנות זכרונות רק בשביל שיהיה אפשר להחזיק מעמד עד המחשב ה…

• 3 תגובות
    • 412 צפיות
  21. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת דרך אגב פירמטתי הורדתי דריברים בדקתי וירוסים כלום לא עזר האם המעבד פשוט לא טוב לצרכים אלו המון תודה רן

22. הארכיטקטורה ההיברידית של יצרנית השבבים הצליחה להוכיח את עצמה גם בנייחים - אך נראה כי תוכל להציע שידרוגים גדולים עוד יותר כשתגיע גם למחשבים הניידיםלכתבה

23. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , שאלה קטנה ופשוטה לגבי 2 סוגי זיכרונות של OCZ 2x1GB רציתי להזמין את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7040 זה 5-5-5-15 אבל לא היה במלאי אז נתנו לי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7026 זה 5-5-5-12 ההבדל שראיתי זה ה-CAS שלהם: 5-5-5-12 אבל מה שמוזר שהזיכרון השני , יותר זול , עולה 495 ש"ח עם 5-5-5-12 והיותר יקר עולה 520 עם 5-5-5-15 ... אני מפספס פה משהו ???? מה עדיף מביניהם? תודה !!!

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  24. הדגם ההיברידי היוקרתי של היצרנית הסינית זוכה להזדמנות להתפאר בכך שהוא הראשון שמביא לעולם ולישראל את בשורת הביצועים של דור ה-Core ה-13 - אך עלות התחלתית גבוהה מאוד של מעל ל-8,000 שקלים שמה את כדאיות העניין תחת סימן שאלה גדוללכתבה

25. ישבנו לשיחה עם שני מהנדסי אינטל, תומר ששון ויניב כרמל, בכדי ללמוד על מאחורי הקלעים של אוברקלוקינג במעבדי אינטל ועל שיפורים שנעשו בתחום זה עבור Alder Lake החדשים, שכבר הספיקו לצבור מוניטין בתחום מאז הגעתם אל החנויותלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.