מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, בשבועות האחרונים אני עושה מחקר בנושא קניית לוח אם חדש, וזה סיוט. המסקנות שהגעתי אליהן עד כה: אם אני רוצה crossfire אז עדיף x38 כי אין באמת הבדל בינו לבין x48 - במיוחד אחרי קצת הרצה, ההבדל ביחס למחיר הוא לא שווה את זה. השאלה שלי היא, אם אני לא רוצה שני כרטיסים גרפיים, אבל רוצה מחשב חזק, שכנראה יעבור OC דיי רציני(עד כמה שקירור אוויר מאסיבי יאפשר לי), האם עדיף לוח אם מבוסס בכלל על הצ'יפסט של NVIDIA? או INTEL? והאם ללכת כבר על הP45? למרות שאין באמת הבדל גדול בינו לבין P35, מלבד אולי הזכרון(אשר כרגע גם אין הבדל משמעותי), או אולי לחכות עד שאינטל תוציא את ערכת השבבים החדשים שלה? מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן? הצרכים שלי בעקרון מלוח אם הם: OC קירור טוב!(אני גר …
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
-
מה זה כל הקטע של הביוס ויש לי תוכנה בשם SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס וגם התקנתי את התוכנה easytune4 שבא עם הדיסק של הלוח ושם הוא כותב לי משו כמו wraning system cou ויש 00 ליד מה זה אומר תענו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שמעו אני הולך לקנות מחשב ואני צריך המלצה על זיכרון בהתחלה רציתי לקנות של geil אבל אז נכנסתי לפנדס וראיתי שהוא כבר לא בין אלה שקונים הכי הרבה (פעם הוא היה ביניהם)....אני רוצה 1 ג'יגה זיכרון ואחד טוב ומומלץ....תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני זיכרונות rdram של 128 כל אחד ואני רוצה להוסיף עכשיו אני לא יודע מה לקנות? אם אתם יכולים להביא לי המלצות אני ישמח
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 4800+X2 האים כדאי ומישתלם להחליף למעבד AMD ATHLON 5400+X2 והאים ה 5400X2 מתאים ללוח-אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 תודה משה!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אזה לוח עדיף מבין השלושה גם ביצועים וגם לוח מפנק. 1. INTEL DRAGON TAIL P35DPM L1G+FW 1333Mhz RAID 2. INTEL BUFFALO CREEK G33BUC VGA+L1G+FW 1333Mhz 3. INTEL FROSTBURG G33FBL VGA+L1G+FW 1333Mhz תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני מתכנן להגיע עם ה-E4300 ב-OC ל-3Ghz האם הזכרונות האלו יגבילו אותי ב-OC מינימום ל-3Ghz? 512MB X2 DDR2 667Mhz PC5300 פשוט נגמר לי התקציב ואלה הזכרונות שיש לי זה יהיה טוב ל-OC?
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא כלכך יודע איזה לוח אם מתאים למה.. אם אפשר הסבר קצר על השמות של הלוח אם ולמה הוא מתאים והמלצות על חברות לוח אם טובות לדוגמא: Gigabyte DS3 - תומך ב QUAD אס.אל.איי DDR3. [סתם המצאתי ] תודה ;]
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD 3500 אם אני רוצה להחליף למעבד כפול ליבה, אני אצטרך להחליף לוח? יש לי GIGABYTE NFORCE 4 SLI
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם! העניין הזה משגע אותי... כרגיל, לפני קניית מחשב חדש, תמיד יש את השאלה, האם למשוך קצת בתקציב ולקנות משהו יותר "יקר" שלוו-דווקא יתן לי משהו, לעומת - להישאר רגוע ולא לקפוץ מעל הפופיק...! לכן, אני פונה אליכם ואשמח לעזרתכם! אני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל, שההבדל המהותי הוא ה - Chipset. מס' נקודות: 1) אני לא מאמין בשדרוגי מחשב ומעבד, כך שאני לא בונה מחשב עם אופציה לשדרוג... יעבור זמנו (4-6 שנים), נקנה חדש. 2) המערכת היא מערכת ביתית רגילה + שימוש גדול מאד בתוכנות ווירטואליזציה... משמע, מחשב עם משאבים חזקים... מעבד 9300, זיכרון 4GB 800MHz (אולי בעתיד הקרוב יהפוך ל - 8GB) וכרטיס מסך "פשוט" של 512MB - כעיקרון, משהו כמו 8500, 8600! 3) אינני נוגע כלל במשחקי מחשב! רק שימושי …
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
אני מתלבט בין asus m2ne לבין GA-MA770-S3 gigabyte מה עדיף לרכוש (בהינתן שאולי אשדרג את המעבד בעוד שנתיים) האם עדיף לוח אם אחר (סדר גודל של 450 שקל)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
טוב אז ככה כבר תקופה מאוד מאוד מאוד ארוכה שלא קראתי מאמרים בנושא של זכרונות ומעבדים ולוחות אם לא הסתכלתי על בנצ'מארקים החלטתי אתמול בלילה שאני חייב לחזור לעינינים אז אשמח אם תוכלו לתת קישורים לכל הדברים החדשים שיצאו בתקופה והסבר מקוצר על מה שקורה עכשיו בשוק עם הליבות החדשות והכל.
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המערכת שלי לאחד מהמעבדים החדשים+זכרון, ומהחלקים שאני יוציא ממנה אני ירכיב מערכת נוספת- אז אני צריך לוח אם לD920 וזכרונות, תקציב 900 שקל-חובה כרטיס מסך מובנה! או להכניס גם כרטיס מסך (אפשר גם 6200 יותר מפיפא המחשב הזה לא יריץ).
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש זכרונות עם CL5 ויש כאלה עם CL4, מה זה ה -CL הזה? ומה יותר טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
יש לי זכרונות REAPER CL3(מפרט מלא בצד) אני לא מצליח להגדיר אותם לעבוד על CL3 שינית תזמונים ל3-4-4-15 ומתח 2.20/2.30 (אני צריך 2.25 אבל אין לי) והמחשב מסרב לעלות מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
שילוב של ליבות העיבוד החדשות מבית חברת Nuvia תזניק את הביצועים ותאפשר להתחרות במעבדים של אינטל ו-AMD מצד אחד - ובמעבדיה האישיים של אפל מהצד השני?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב ואני מתלבט בין שני סוגי זכרון. המפרט יכלול מעבד אינטל 6600 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זכרון 2 גיגה . ההתלבטות היא בין זכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ או OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK כאשר ברצוני לבצע O.C בעתיד נא ענו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
הי, יש לי לוח אם ASROCK CONROE945G-DVI עם כרטיס גרפי מובנה מעבד CORE 2 DUO E6300 2MB CACHE זכרון AENEON DDR-2 667 512MB X 2 ושני סלוטים פנויים לזכרון המחשב משמש בעיקר לגלישה,אופיס,תכנות במטלב אבל גם לא מעט עיבוד תמונה בפוטושופ,פוטומטיקס ולייטרום המחיר של הזכרונות DDR2 667 כל כך נמוך אז אני שואל אתכם אם כדאי לנצל ולהוסיף זכרון או שאני בכלל לא ארגיש את זה אם כן,זה משנה אם אני אוסיף סלוט אחד של ג'יגה או שאני חייב להוסיף שניים של 512?
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
המשחק POP קורס לביוס, מצאתי בפורומים שהתקנת הפאת' הזה אולי תעזור http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3964 קראתי, זה בעצם פאצ' של cooln'quiet, אבל אנשים שם מתלהבים ממנו ואומרים שאפילו הג'ויסטיק שלהם זז יותר טוב עכשיו ושזה גם סידר את הבעיה במשחק הזה ובהרבה אחרים,מהירות תגובה יותר טובה..... כל זה מפאץ' ל cooln'quiet ???
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
MSI P6N-SLI 775 7.1 1GLAN הוצע לי כחלק מהצעת מחיר הסתכלתי על הציפסט שלו באתר הבית וראיתי שיש שניים אפשריים 570I ו 680I דיברתי עם אייבורי ושאלתי איזה להם יש, ואמרו לי 650I מישהו יכול לומר לי מה זה אומר? ומה המאפיינים, יתרונות חסרונות וכו'.... תודה מראש אורן
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי מפר ט כפי שמתואר בחתימה אני משחק די הרבה משחקים (FPS בעיקר), אבל בעיקר עובד עם הרבה אפילקציות OFFICE פתוחות בו-זמנית וכן הרבה חלונות EXPLORER פתוחים בו"ז. המחשב ממש מקרטע בעומס הזה, ומבדיקה עם TASK MANAGER של XP עולה כי הAVAILALE PHISICAL MEMORY שואף ל0... מזה אני מבין שפשוט יש בעיה של חוסר זיכרון פנימי והוא נאלץ לעבוד הרבה עם הHD שזה איטי יחסית אני שוקל לקנות סטיק זיכרון נוסף של 256מ"ב 400MHZ או 333MHZ (כמו שיש לי כרגע) רק כדי להמשיך לעבוד בצורה נורמאלית, עד קניית המחשב הבא (כשיהיה תקציב). השאלה היא האם בכלל כדאי להשקיע כרגע בזכרונות שבכל מקרה לא ישמשו אותי במחשב הבא, ולחכות עד שאני אקנה את המחשב, או שכן כדאי לקנות זכרונות רק בשביל שיהיה אפשר להחזיק מעמד עד המחשב ה…
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני צריך לוח ומעבד ממש לא משנה העיקר שיהיה טוב למשחקים זה המטרה ואיתם אני יזמין x800gto2 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
כדאי להוריד את הכי מעודכנים באתר (בשביל NF7 - SL REV 2) או שיש משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם דגם MSI 915P/G COMBO ויש שם אפשרות לשים 4 סטיקים 2 של DDR1 ושתיים של DDR2 ותמיד היו לי שתיים של DDR1 של גיגה כל אחד 512 והכל עבד מצויין עד אתמול שקניתי עוד גיגש של DDR2 533 CL4 שתיים כל אחד 512 הרכבתי את הסטיקים במקום יש צבעים הירוק זה DDR1 והכתום זה DDR2 ואחרי ששמתי אותם (את כל ה 4 סטיקים) הדלקתי את המחשב והמסך לא עולה ולא המחשב רק שאני מוציא שני סטיקים או שניים של DDR1 או שניים של DDR2 ורק אז זה עובד בבקשה תעזרו לי מה הבעיה???
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-