מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מוצא היום למכירה בארץ לוח אם שמכיל: DDR 2 AGP PCI-Express SATA2 IDE ומתאים למעבדי הDual Core של AMD ? בבאס 800 ומעלה... אם יש יותר מדגם אחד, אשמח לקבל את כולם.
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
המשחק POP קורס לביוס, מצאתי בפורומים שהתקנת הפאת' הזה אולי תעזור http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3964 קראתי, זה בעצם פאצ' של cooln'quiet, אבל אנשים שם מתלהבים ממנו ואומרים שאפילו הג'ויסטיק שלהם זז יותר טוב עכשיו ושזה גם סידר את הבעיה במשחק הזה ובהרבה אחרים,מהירות תגובה יותר טובה..... כל זה מפאץ' ל cooln'quiet ???
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב מבוסס על לוח אם ROG Strix B760-G D4, המחשב עבד בצורה טובה ללא בעיות במשך כמה שבועות. יום אחד ביצעתי כיבוי מסודר למחשב דרך הוינדוס וביום שאחרי המחשב לא עלה, ראיתי שהוא לא עושה פוסט בגלל בעיית DRAM. עשיתי כל דבר שאני חושב שאפשר כדי לסדר את הבעיה: החלפתי סלוטים, עברתי לסטיק אחד בסלוט הכי קרוב למעבד, החלפתי סט זכרונות לחברה אחרת (קינגסטון ← קורסייר), עשיתי פלאשבק לביוס, התקנתי את המעבד שוב, החלפתי למעבד אחר, ניקיתי CMOS כל אלה לא פתרו את הבעיה והמחשב עדיין לא עולה עם נורת DRAM. אשמח לשמוע אם יש לכם רעיונות מה גורם לזה ואיך אפשר לסדר את העניין? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא כלכך יודע איזה לוח אם מתאים למה.. אם אפשר הסבר קצר על השמות של הלוח אם ולמה הוא מתאים והמלצות על חברות לוח אם טובות לדוגמא: Gigabyte DS3 - תומך ב QUAD אס.אל.איי DDR3. [סתם המצאתי ] תודה ;]
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם דגם MSI 915P/G COMBO ויש שם אפשרות לשים 4 סטיקים 2 של DDR1 ושתיים של DDR2 ותמיד היו לי שתיים של DDR1 של גיגה כל אחד 512 והכל עבד מצויין עד אתמול שקניתי עוד גיגש של DDR2 533 CL4 שתיים כל אחד 512 הרכבתי את הסטיקים במקום יש צבעים הירוק זה DDR1 והכתום זה DDR2 ואחרי ששמתי אותם (את כל ה 4 סטיקים) הדלקתי את המחשב והמסך לא עולה ולא המחשב רק שאני מוציא שני סטיקים או שניים של DDR1 או שניים של DDR2 ורק אז זה עובד בבקשה תעזרו לי מה הבעיה???
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
-
-
טוב אז ככה כבר תקופה מאוד מאוד מאוד ארוכה שלא קראתי מאמרים בנושא של זכרונות ומעבדים ולוחות אם לא הסתכלתי על בנצ'מארקים החלטתי אתמול בלילה שאני חייב לחזור לעינינים אז אשמח אם תוכלו לתת קישורים לכל הדברים החדשים שיצאו בתקופה והסבר מקוצר על מה שקורה עכשיו בשוק עם הליבות החדשות והכל.
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
ת'רד מעניין בTH (מופיע גם בפורומי חומרה אחרים, כולל של AMD י) http://www.tomshardware.co.uk/forum/248265-10-phenom-exposed-shipping-flaky-cores למי שאין כח לקרוא הרבה אנגלית: הטענה היא שבחלק מהפאנום שנמכרים, אחד הקורים (תמיד אותו קור) דפוק, ומגביל את המהירות האפשרית לOC. לפעמים זה אפילו במהירות סטוק
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
יש לי: 256x2 (512 MB) MB Dual DDR SDRAM PC3200, Real Clock: 200 MHz Effective Clock: 400 MHz, Micron Tech. Intel Pentium 4 530J, 3GHz (15x200) 1Mb 800FSB LGA775 #530 רוב הזמן ניצול הזיכרון עומד על 95% גם כשה-emule לא עובד. וכמובן שהוא איטי ולפעמים נתקע לזמן ארוך. 1. להחליף או להוסיף? 2. כמה מומלץ? 3. מה המקסימום שיהיה אפקיבי למעבד הזה? 4. איזו חברה מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
קראתי כתבות על לוחות אם וגם הרבה בפורום הזה ואני עדיין לא מצליח להגיע להחלטה - אני בטוח שיש כאן הרבה חברה שמבינים יותר טוב ממני ומקווה שיעזרו לי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות, אני רוצה המלצה ללוח אם טוב רוב האנשים אמרו לי ללכת על ערכת השבבים X38 אני קונה כ.מסך 8800GT אז צריך להיות ללוח PCI-E 2.0 לגבי הזיכרונות אני מבין שDDR3 בזמן הזה זה רק לעשירים :'( ... האם כדי ללכת על DDR2 כרגע? לגבי התקציב אני מוכן להשקיע בערך 1700 שח אשמח לשמוע כל רעיון אפשרי תודה.
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
יש בידי כרגע: 512MB DDR2 667Mhz PC 5300 (שתיים כאלה) ו-1G DDR2 533Mhz PC 4300 (אחד כזה) יש לי רק שני סלוטים מה עדיף? לשים שני זכרונות 512MB במערך דואל צ'אנל או שכמו שיש לי עכשיו 1.5GB כלומר אחד של סטיק של 512 מגה מהסוג שצוין למעלה ו 1GB מהסוג שצוין אחרי זה..? (כלומר PC4300) בקיצור למי שלא הבין: 512+512DC או 1GB+512MB=1.5GB
-
- 3 תגובות
- 430 צפיות
-
-
יש לי את ה-UGURO והתוכנה מצפצפת לי ושאני מסתכל בה אני רואה שמהאוורר של ה-NB מסתובב במהירות נמוכה. כוונתי אותו שהמינימום לפי התוכנה לפני שיצפצף יהיה במהירות 2000 אבל המקסימום שעכשיו הוא מגיע זה 1100. בדקתי אותו והוא לא תפוס ומסתובב. מה הבעיה? נ.ב בלוח מופיעה לי תקלה 26 זה מה שהיא אומרת:
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
מדובר על הלוח הזה Biostar k8 g6100m7-754 v+s+l השגתי עוד 200 ש"ח ויש לי אפשרות להחליף על מה אתם ממליצים חשוב מאוד שיהיה DDR2 ודואל צ'אנל אהה ושחכתי הלוח עלה לי400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
שלום האם אני צריך לכוון את המעבד ? או שהמעבד מתאים את עצמו אוטומטית , יש מעבדים ישנים יותר שעובדים על ghz 3 תודה
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ... יש לי שני מעבדים: 150mhz , 233mhz אני יודע איך להחילף את המעבד אבל אני צריך להיות בטוח שזה נכון לעשות ולא יקלקל לי משהו.... בבקשה תתנו לי עצות מה לעשות אם זה נכון או טוב או להפך.... תודה...
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
בראיון זה ישבנו אחד על אחד עם עדי יועז, הארכיטקט הראשי של ליבת הביצועים של אינטל וזה שצוותו עומד מאחורי Golden Cove העוצמתית של מעבדי Alder Lakeלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שניים של 512 שעובדים ביחד שכל אחד 400 מגה ארץ הכשיו אני רוצה להוסיף עוד 1 gb ויש לי שני סטיקים פנויים מה עדיף לשים 1 או שניים של 512 ואיזה דגם מסויים הוא מוצלח ושל איזה חברה האם לקנות אם יותר ארצים יותר מ400 בכל מקרה תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון מחר לקנות עוד זכרון כי כרגע יש לי רק 1GB של TWINMOS CL5, מהחנות שאני קונה בה יש במלאי רק זכרונות DDR2 800MHZ והלוח אם שלי תומך ב DDR2 667 והתזמונים של הזכרונות (2X1GB KINGSTON VALUE) הם CL6 - השאלה שלי היא האם זה בסדר ויעבוד גם ב DUAL CHANNEL למרות שהתזמונים של שני הסטים שונים? או שלהמשיך לחפש זכרונות CL5 ?
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
שמעתי לא יהיה כזה דבר P5 שיהיה פשוט Dual Procesor [משהו כזה] שזה אומר 2 מעבדים למחשב אחד.. [זה כבר קיים.. אבל רק למליינים] זה נכון? זה בטח משהו מפלצת..... וסתם לא יהיה נורא לפתח איזה דיון בנושא, אני מאמין שלא תרגישו איך הזמן יעבור מהר ועוד מעט זה כבר יהיה אצלנו..
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
לאוברקלוק ומשחקים...
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני עושה במשחקים קביעת הגדרות מערכת אוטומטית,תמיד אני מקבל הגדרות מאד נמוכות. נראה לי שיש לי מחשב די חזק ,מישהו יודע מדוע זה כך והאם זה באמת משקף (דרך אגב אני מעלה תמיד ידנית את ההגדרות להגדרות גבוהות וזה עובד מצויין,אין תקיעות וכאלה ) תודה
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד C2D, ואני רוצה המלצה על לוח אם מ650 ומטה, כמה שיותר מטה אם יש אפשרות הבנתי שמאוד לא רצו לקחת צ'יפסט של 945 כרגע כי הוא בקרוב כבר ייחשב מיושן, אז אני רוצה צ'יפסט של 965. לא מתוכנן OC בכלל! השימוש של המחשב יהיה משחקים וסרטים בעיקר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
הנייד הקומפקטי בעיצוב משופר מגיע לחיות בהרמוניה לצידו של הדגם הקודם, ולצידו של דגם MacBook Pro מרוענן שיכלול את השבב היעיל החדש ללא שינוי במעטפת החיצוניתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
- 2 followers
-
-
P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E ל- 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E מי עדיף? ושאלה נוספת מה זה REV 1.0 ומה ההבדל בינו לבין 2.0 וכו'
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-