מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
המטרה העיקרית שלו היא OC. לא צריך RAID, עדיף שיהיה USB 2.0 אם לא אז לא נורא. אני לא צריך תמיכה במעבדי 533 ועדיף שהלוח לא יעבור את ה900, 1000ש"ח מקסימום. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ... חבר שלי מתכונן לקנות מחשב וביקש שאני ימליץ לו על מה לקנות.. הוא כבר היה מוכן לפני איזה חדשיים אבל אני אמרתי לו שיחכה עוד איזה חודש עד ליציאתו של Ti 4200 ... טוב הזמן הגיעה וגם ה Ti4200 . אז עוד הייתי נעול על AMD אבל היום המצב השתנה לגמרי , כלומר מבחינת מחיר כבר עדיף לקחת P4 1.6A וזכרונות RDRAM לא כאלו יקרים היום ... אני גם לא כל כך רוצה לקחת בשבילו AMD כי הוא לא כל כך מבין בכל העניין הזה :-/ כי אחרי זה יבוא עלי בטענות ,מה בחרת לי ,כל פעם ניתקע לי במשחקים ... יש לי בעיות . ואני לא צריך את זה . אני לעצמי אולי הייתי לוקח AMD .. אבל כמו שהסברתי כבר שווה יותר P4 . בקיצור הוא לוקח בלי מסך ואני התחלתי להיסתכל כבר איזה חלקים לקחת ... הוא אמר שרוצה להיכנס במסגרת של 4,00…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קניתי את הזיכרון הזה! ואני עושה בנמרקים ואני מקבל ציונים די נמוכים!!! ושראיתי את הציון שמקבל הcrucial ddr 256 333 הבנתי שיש בעיה מישהו יכול לעזור לי זה התמונה של הבדיקה ניראה לי שיש משהו די דפוק!!! המפרט שלי רשום תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם אתם ממליצים למעבד AMD XP 1600+ ושיתמוך גם בכרטיס מסך HERCULES RADEON 8500 LE והכי חשוב שלא יעשה בעיות ושיהיה אמין! אתם מכירים משהו ? ;D
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם והוא עושה בעיות עם ה AGP X4 ובקיצור אולי כל המבחנים אומרים שזה לוח מצויין אבל יש לי אותו ויש לי רק בעיות איתו ויש לי פה כמה טריידים שיסבירו לכם והקיצר הלוח הזה ממש ממש לא מומלץ ואם כבר ללכת על לוח מסדרת VIA KT333 אז לך על הלוח של ABIT http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=6&threadid=14437 http://www.community.tomshardware.com/community/showflat.pl?Cat=&Board=comp_mainboards&Number=381194&page=0&view=collapsed&sb=5 http://www.amdmb.com/vb/showthread.php?s=f372bd9a8e5dc4442fb12fc94059afa3&threadid=128762&perpage=15&pagenumber=1
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-7VRXP + RAID איזה זכרון מתאים ללוח אם הזה אני מדבר על זכרון מתאים גם ל AMD XP 1600 ושיהיה איכותי דחוף דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם צאתו של המעבד החדש מבית AMD והופעת הביקורות והסקירות הרבות, רציתי לשמוע מה דעתכם עליו. ממה שאני התרשמתי, המעבד הזה בכלל לא משהו, וחוץ מירידה של 2 מעלות בטמפרטורה (כתוצאה ממעבר לתהליך ייצור בליטוגרפיה של 0.13 מיקרון) הוא לא מציג שום יתרונות על פני האת'לון XP ובטח שלא על פני הנורת'ווד המעולה של Intel. מה גם, שיכולות ההמהרה שלו די עלובות (22.5MHz תוספת זה המקסימום שהצליחו להגיע עם הXP2200+). אפשר היה לצפות למשהו יותר טוב... מה דעתכם?
-
- 47 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מעבד- P4 1.8A Northwood לוח אם- Abit TH7-IIRAID הארד דיסק- WD 80 GB "Special Edition" זיכרון- Samasung 512RDRAM 1066(128X4) כ. מסך Leadtek GF4 TI4400 ספק Antec 430W TruePower מארז- Chieftec AX-01SLD מסך- IIyama VisionMaster pro452 דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הגיע הזמן להיפטר מהp3 copermine 1ghz שלי ולהשתדרג אבל עקב המצב הכלכלי הקשה בארץ (מה לעשות...) לא רציתי להגזים ולעשוק את אבא ;D אז הנה המפרט החדש של העקרב: celeron 1.1ghz (מתוכנן לoc) asus tusl 2 256mb sdram corsair 150 @ 2-2-2 seagate barrcude IV 40gb thermalright AX7 (עוד לא החלטתי מאורר.... בכל מקרה לא דלתא) וזה יתווסף למפרט בצד אבא יקבל את החלקים הישנים שכוללים: p3 1ghz intel d815epea2 512 sdram kingston +genric fujitsu 10gb ואת כל השאר הוא קונה....... מזל טוב לי קובי אני הולך לעשות איתך תחרות ;D
-
- 31 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
AMD Price Cuts The new AMD price list is as follows: Desktop Processors Athlon XP 2100+ Was $330 Now $224 Percent Change 32 Athlon XP 2000+ Was $280 Now $193 Percent Change 31 Athlon XP 1900+ Was $220 Now $172 Percent Change 22 Athlon XP 1800+ Was $180 Now $160 Percent Change 11 Athlon XP 1700+ Was $157 Now $140 Percent Change 11 Duron 1.3GHz Was $84 Now $72 Percent Change 14 Duron 1.2GHz Was $79 Now $68 Percent Change 14 Mobile Mobile Athlon XP 1700+ Was $489 Now $235 Percent Change 52 Mobile Athlon XP 1600+ Was $380 Now $192 Percent Change 49 Mobile Athlon XP 1500+ Was $250 Now $175 Percent Change 30 Mobile Athlon XP 1400+ Was $190 Now $150 Percent Change 2…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לאחר קריאת כמה מאמרים, לא הצלחתי לפענח, איפה עומד המעבד הזה מבחינת ביצועי לונג וFLOAT, בביצועי מולטמדיה הוא יורד מסלרון 667, אבל לאיזה מעבד אינטל הוא מקביל בעבודה על לינוקס בערך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ביומיים האחרונים אנו חווים דגות חום שחבל על הזמן. ובתו מי שקוא הבה פה בפורום אני ממליץ לכולם(או יות נכון למי שאין מזגן בחדר מחשב) אם אתם לא עובדים על המחשב כבו אותו . ולא משנה אם יש לכם צלעות קירור חזקות ולא משנה אם יש לכם, איוורור מסיבי במארז. פשוט מאוד : אתם לא עובדים על המחשב, כבו אותו. יש לי מעבד שכבר גמר את הקריירה שלו פשוט כי חם אצלי (טמפ חדר 50%) אל דאגה אני עוד חי ונושם והלכתי לחדר ממוזג. אז אני המלצתי מה שלדעתי הכי כדאי לעשות עם המחשב בימים כאלו, עכשיו כל אחד יעשה כטוב בעיניו.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שאני קרציה אבל אני מתווכח עם גורמים *אהמ* קצת עקשנים, שמאמינים לאתר העלוב הזה motherboards.org שנותן ל MSI 645 Utra, אני לא האמנתי - 4 מתוך 15 בביצועים !! שקרנים עלובים !! ב tomshardware הוא היה הכי מהיר מבין כל ה SIS שנבדקו, וזה ידוע שה SIS לוקחים את אינטל. אז מישהו יכול לתת לי כמה אתרים (לא הצלחתי למצוא) שמראים פעם אחת ולתמיד שהצ'יפסטים של SIS יותר טובים ויותר זולים מאלה של אינטל ? מן השוואה ראש בראש בין, הכי עדיף בין שני הלוחות שציינתי בכותרת, או משהו דומה אני רוצה לסיים סופסוף את הוויכוח האדיוטי הזה אני כבר מתייאש אנשים, בבקשה תעזרו לי !! תודה קישורים לספציפיקציות של הלוחות : http://www.msi.com.tw/products/mainboard/mainboard.php?mode…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
MSI 745 Ultra 8K3A - VIA KT333 + sb - EPOX A7S333 (sis745)+sb DDR333 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למרות שרציתי AMD, החלטתי על INTEL בגלל הרבה המלצות של אנשים וחלק מההודעות פה (בת'רד על המעבד שנשרף לדוגמא), החלטתי לקנות מעבד Pentium 4 1800 עם 512k cache והוא 0.13. עכשיו כמה שאלות: א. האם המעבד הזה הוא אחד מסידרת המעבדים החדשה שאינטל הוציאה, Northood A? ב. איזה לוח אם מומלץ למעבדי אינטל, פנטיום 4? האם ללכת על ASUS, ABit או שמא חברה אחרת? (אני רוצה תמיכה ברייד 0 ו-1 לפחות). ואם תוכלו תגידו לי מחירים של הלוחות שאתם ממליצים לי. ג. DDR או RDRAM? מה יותר מהיר? איפה ההשקעה יותר כדאית? *יש לוחות שתומכים בDDR אך לא בRDRAM (ולהפך) ולכן התייחסו לשאלות ב ו-ג כאחת. ד. האם אתם חושבים שעשיתי בחירה נכונה שהחלטתי ללכת על המעבד הזה במקום AMD Athlon XP 1800+? טוב, אני מתחיל להישמ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בדקתי את המעבד שלי בעזרת התוכנה speed System וקיבלתי 1535.44 נקודות האם זה טוב נ.ב יש לי מעבד במהירות 1000 מגה הרץ (סלרון טואלטין) נ.ב 2 הוא מומהר ל1330 מגה הרץ
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קיץ שמח לכולם... :asthanos: שאלה בקשר לתוכנות כגון CPUIdle ודומיה: בכל פעם שאני משתמש בהן הטמ' אמנם צונחת פלאים, אבל יש רעש סטטי מהרמקולים כשאני מנסה להשמיע משהו והפרעות כבדות בקליטת שידורי טלויזיה עם ה FlyVideo.... זה נורמלי? [המפרט של המחשב בצד ] אגב, מכיוון שה-XP מצוי במצב "קיפאון" של 40 מעלות [כן כן משתמשי פנטיום יקרים, 40 זה קרח באתלון.......] והטמ קופצת ב10 עד 20 מעלות כשעובדים עם המחשב, אין סכנה שהתנודות האלו יזיקו למעבד? אגב 2... אני מתלבט בקנייה בין Mini Copper Orb ל Volcano 6 cu, אם יש לכם המלצות, גם לHSFים אחרים באותו טווח מחיר, אני אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מתכון לזכרונות DDR הבאים : האים ההבדל הוא רק בשמות שהיצרן מדביק לזיכרונות שלו ? אם לא אז מה באמת ההבדל ? מהירות העבודה של הזיכרונות או מה ? והאים כול הזיכרונות הללו יתאימו ללוח MSI KT3 ULTRA ARU ומה היה ההבדל בשימוש בין כול רכיב זכרון כזה או אחר (כי ההבדל במחירים הוא לא כזה משמעותי , כ 10 אחוז לכאן ולשם). מתנצל על כול כך הרבה השאלות פשוט נושא הזיכרונות וההבדל ביניהם לא כול כך ברור לי (לפני שמשקיעים עוד אלפי שקלים על ציוד היקפי אחר)תסבירו לי לאט שאבין מהר . דרור.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני קצת מתלבט בנושא לאחרונה... הכי חשובים לי ביצועים ומהירות. עדיף אם יהיה גם RAID ו- USB 2. בכלללללללללל לא מעניין אותי OC. הבנתי ש Sis 645 זה צ'יפסט מעולה עם ביצועים יותר טובים מ 845 בפחות כסף, אז חשבתי על MSI 645 Ultra, אבל אז הלכתי ל motherboards.org ונתנו לו 4/15 בביצועים, שלא נדבר על שאר הציונים... מצד שני זה נראה לי אתר מעפן, לדוגמא הם לא כותבים ליד כל לוח לאיזה מעבד הוא, הם ממליצים על חנות ספציפית לקנות בה (משוחדים?) והם גם כתבו על איזה לוח שהוא "Lightening fast"... דבילים ;D בכל אופן, אם תוכלו להמליץ לי על לוח טוב (שניתן להשיג בארץ לדוגמא בפנדה/זיגזג/למיר), ולהגיד לי מה לדעתכם הצ'יפסט העדיף בכלל, אודה לכם מאד ואני די נעול בקטע של לא לקנות AMD, מה גם ש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-