עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asili,

היה לי לוח של EPOX 8KHA+ לפני כמה ימים הלוח הלך לי עכשיו אני צריך לחשוב על לוח אחר שיהייה טוב ויציב ובמחיר סביר אז אני פתוח להמלצות שלכם ד.א תסתכלו בחתימה שלי לקבלת פרטי המערכת שלי

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  2. Started by asili,

??

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by סלרי,

איזה לוח כדאי לקחת איתו? איזה הינסטינק כדאי לקנות איתו? אני קונה אותו ולא את הAMD רק בגלל יכולת האוברקלוקינג שלו אני עושה צעד נכון? (אטלון XP)

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. A7V266-E האם זכרונות של DDR333 יכול להתאים ללוח של 266A ???

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by singera,

לפני כשבועיים קניתי לוח זה ואני יודע שקיים בו כרטיס קול 2 ערוצים שמשנים משהו הוא 6 ערוצים כיצד עושים זאת??? האם כדאי להחליף לוח זה ל VRXP בגלל הRAID וLAN OB אך איני רוצה שהיציבות תיפגע

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by slider,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב ללא כרטיס מסך(יש לי Geforce2 MX400) וללא מסך, תמליצו לי בבקשה על מפרט (Intel או AMD). תקציב - 3200 ש"ח. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by urizi,

שלום בן דוד שלי הולך לשדרג את המחשב שלו ורציתי לדעת איזה חלקים כדאי לקנות ל.ו יש לו תקציב של 2,500 ש"ח והוא רוצה מערכת מבוססת אינטל , לא מתכוון לעשות OC . לוח אם (חברה,צ'יפסט)? איזה מהירות של מעבד? זיכרון? מארז לא ממש משנה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shloosh,

למעבד pentium 3???

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by רספיוטין,

מבקש את עצתכם בבחירה בין שני בורדים 1.gigaByte 8srx http://www.gigabyte.com.tw/products/8srx.htm יתרון: סאונד creative 2.Asus p4s 333vm http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333/overview.htm יתרון:lan אשמח לשמוע את עצתכם בתודה מראש רספיוטין

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by asili,

??? יש סיכוי לממש את האחריות על מעבד AMD שנקנה בחול?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. טוב לסכם באמת באופן מלא ונרחב. היום לאחר מספר שיחות לא מבוטל עם כמה וכמה גורמים שאני מכיר בחברות שונות בעולם הגעתי למסכנה אחת שתסכם הכל . אם לפני כמה זמן אנשים שרצו קנו כריס מסך בחנות א ולוח אם בחנות ב היו מרוצים , אין זה המצב היום ! לא ניתן להתיחס בזילזול או בעיורות לבעיית התאימות של חלק\כל כרטיסי G4 MX AND TI לחלק\כל לוחות האם המבוססים KT333 אן KT266A (למרות שזה הרבה יותר נדיר). אני ממליץ בחום לקנות את הרכיבים הנ"ל באותה חנות כך שאם תיוצר בעיה מסוימת יחליפו לכם את הרכיב. אם תקנו בשתי חניות יכול להיוצר מצב שכל חנות "תאשים" את הרכיב של החנות השניה. מצד שני אם תקבלו הבטחה שהחומרה תתאים לכם (לחומרה הקימת ) אז אין חשש. שורה תחתונה - בעית האי תאימות קימת בכל הלוחות ללא אפשרות…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by INFERNO,

במה זה יעזור לי? ???

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  13. Started by 6kwar,

תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  15. Started by sxs,

מה יותר טוב? ה-KT333 של ASUS או של Gygabyte ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני כל הזמן רואה את זה ואני לא מבין מה ההבדל...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Omri4u,

איזה לוח מבוסס הציפסט 645dx הוא הכי טוב כיום? ואיזה לוח מבוסס על הציספט i845g הוא הכי טוב כיום? אם אפשר גם השוואה בין הלוח הכי טוב שמבוסס על ה645dx לבין הלוח הכי טוב שמבוסס על ה i845g תודה רבה זה דחוף מאוד קונים לי מחשב בעוד כמה ימים תודהז

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by big z,

כידוע (או שלא) אינטל עומדת להוציא בסוף השנה צ'יפסט שיתמוך ב2 ערוצים של 266 (ויתן רוחב פס של 4.2 ג'יגה) , האם ידוע למישהו אם הזכרונות 266 שנמכרים כיום יתאימו גם לעבוד ב2 ערוצים או שיצאו זכרונות 266 חדשים שיתאימו לעבודה בשני ערוצים ?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  19. Started by Moo,

קיבלתי היום את הלוח והרכבתי אותו, וברגע שהדלקתי את המחשב הוא כותב DETECTION וכאילו מריץ משהו כזה \ : \ : כאילו בודק משהו ואחרי זה רושם : MBU| tra 133 (PDC20276) Bios is no drives attached והוא לא מציג את המסך עם הלוגו של גיגהביט ולא מריץ את הזיכרון ורושם "כדי להיכנס לביוס לחץ F1". ישר עובר לכונן A ומחפש דיסקט וכאילו הכל כרגיל... ובאמת הכל כרגיל התקנתי ווינדוס והכל בסדר מה הבעיה הזו?? מה לעשות<?? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by USR,

1x ASUS P4T-533-C INTEL P4 2.26GHZ 0.13 128MB X2 PC800 1x Tsunami Virgo bLUE for P4 350W אה והמעבד תומך ב-533 סך הכל:3,614ש"ח את כל שאר החלקי יש לי כבר זה כדאי? והלוח אם הזה טוב? והאם הוא מהיר? המארז מספיק בשביל הלוח אם? והאם הוא טוב? והוא בא עם ספק של 350W?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. : :

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Silverblade,

איך השילוב של A7V333 וATXP 1800PLUS? ??? לפי הבנתי יש בעיות של חום עם מעבדים ה1800 ,האם זה תקף גם לנ"ל אני מאוד אוהב את אסוס אז בבקשה לא להזכיר לוחות אחרים ,אני פשוט רוצה לדעת אם שווה להשקיע בכזו מערכת שאלה נוספת:האם זיכרונות 2100 יעבדו טוב עם הלוח(לא מבחינת תאימות) השאלה היא אם שווה לרכוש זיכרונות 2700/3000 והאם הם ייתנו תוצאות הרבה יותר מוצלחות מאשר 2100.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by doorman,

יש לי מחשב עם Dual Pentium Xeon 2GHz ובביוס יש לי אופציה של Hyper Threading שהיא ב- Disable. מישהו יכול להסביר לי מה האופציה הזאת אומרת והאם כדאי להשתמש בה או לא ? תודה The Doorman

• 7 תגובות
    • 9.1k צפיות
  24. Started by QuickSilver,

היי ... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הלוח הנ"ל , לגבי הפיצ'רים שלו , ומה שאפשר לעשות איתו ??

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הכותרת אומרת הכל

• 1 תגובה
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים