מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
נראה לי שיש מחסור בלוחות כאלו, ומה שיש המחירים בשמיים, אולי בגלל שלא מזמינים יותר ומחכים ל - NF4? אני בכל מקרה צריך אחד בהקדם, ומחפש MSI PLATINUM 2 במחיר טוב (בפנדה זה עלה מ 860 למעל 1000!) או שמעתי שיש גם EPOX טוב אבל לא מוצא אותם! תודה
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
שמעתי לא יהיה כזה דבר P5 שיהיה פשוט Dual Procesor [משהו כזה] שזה אומר 2 מעבדים למחשב אחד.. [זה כבר קיים.. אבל רק למליינים] זה נכון? זה בטח משהו מפלצת..... וסתם לא יהיה נורא לפתח איזה דיון בנושא, אני מאמין שלא תרגישו איך הזמן יעבור מהר ועוד מעט זה כבר יהיה אצלנו..
-
- 2 תגובות
- 403 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz זיכרון - 512 DDR 80 ג'יגה לוח אם GIGABYTE 845PE ואני קונה את הכרטיס מסך RX800XT עכשיו כמו שאמרו לי כאן בפורום הלוח אם הזה ישן מאוד אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני צריך להחליף את הלוח כדי לנצל את הכרטיס מסך כמה שיותר ? והאם הנתונים שהבאתי פה יספיקו לכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 403 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בזכרון שקניתי בעבר. Micron 256MB SDRAM 133MHZ בעיקרון הוא מותאם לכניסה שבלוח האם, אני מעוניין להחליף או להוסיף זכרון Samsung 512MB DDR 400 Original אבל הבעיה העיקרית היא שהפינים הם שונים לגמרי, הsamsung יש בו 2 חורים ובזכרון הישן שלי יש חור אחד, על הלוח אם זה תואם לזכרון הישן שלי ולא נראה לי שהחדש יכול להכנס. הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שהזכרון שאני מעוניין לקנות יתאים לכניסות שעל הלוח אם שלי. ועוד דבר, האם אני יכול או צריך להשאיר את הזכרון הישן שלי ולהוסיף איתו את הזכרון שאני יקנה. ד"א יש לי לוח אם pc partner, לפנטיום 4 שאין לי ממש מושג איזה סוג בדיוק אבל אני מטוב שבדרך כלשהיא קניתי מחשב דיי יקר שיכולתי כבר לקנות זול וטוב בהרבה. ניסן.
-
- 3 תגובות
- 402 צפיות
-
-
יש בידי כרגע: 512MB DDR2 667Mhz PC 5300 (שתיים כאלה) ו-1G DDR2 533Mhz PC 4300 (אחד כזה) יש לי רק שני סלוטים מה עדיף? לשים שני זכרונות 512MB במערך דואל צ'אנל או שכמו שיש לי עכשיו 1.5GB כלומר אחד של סטיק של 512 מגה מהסוג שצוין למעלה ו 1GB מהסוג שצוין אחרי זה..? (כלומר PC4300) בקיצור למי שלא הבין: 512+512DC או 1GB+512MB=1.5GB
-
- 3 תגובות
- 402 צפיות
-
-
חוות דעת לגבי לוח DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 1333MHZ תודה
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אזה לוח עדיף מבין השלושה גם ביצועים וגם לוח מפנק. 1. INTEL DRAGON TAIL P35DPM L1G+FW 1333Mhz RAID 2. INTEL BUFFALO CREEK G33BUC VGA+L1G+FW 1333Mhz 3. INTEL FROSTBURG G33FBL VGA+L1G+FW 1333Mhz תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
נתוני המחשב לוח אם GA-965P-DQ6 מעבד 6300 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI X1950 GT מאוורר למעבד ARTIC COLING 7 PRO זיכרון DDR II 667 2G SUPER TALENT http://www.gigabyte.de/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2427 אני צריך לעדכן ל F11 במקום F 9 מה שיש לי עכשיו ללא סיכון שאלה נוספת האם אחרי העידכון ל F 11 הלוח אם יתמוך במעבד 6300 ? המלצה למעבד למשחקים להרבה זמן פחות או יותר , אני חושב על Q6700/Q6600
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
עד 300 ש"ח +- עם הרבה אופציות ? תמיכה בזיכרון DDR 2 667 AND DDR 2 800 לוח שיעבוד הרבה בזמן בלי הפסקה בשאיפה ל - 0 תקלות אני חושב על giga-byte מה אתם אומרים
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
-
שלום! אני מתכוון מחר לקנות עוד זכרון כי כרגע יש לי רק 1GB של TWINMOS CL5, מהחנות שאני קונה בה יש במלאי רק זכרונות DDR2 800MHZ והלוח אם שלי תומך ב DDR2 667 והתזמונים של הזכרונות (2X1GB KINGSTON VALUE) הם CL6 - השאלה שלי היא האם זה בסדר ויעבוד גם ב DUAL CHANNEL למרות שהתזמונים של שני הסטים שונים? או שלהמשיך לחפש זכרונות CL5 ?
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב ואני מתלבט בין שני סוגי זכרון. המפרט יכלול מעבד אינטל 6600 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זכרון 2 גיגה . ההתלבטות היא בין זכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ או OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK כאשר ברצוני לבצע O.C בעתיד נא ענו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 402 צפיות
-
-
-
הג'אמפר של ה 4V מכוון למצב 4V אבל הבעיה היא כשאני מגיע לביוס הוא מראה לי רק עד ל 3.2V...כאילו לא הזזתי בכלל את את הג'אמפר כרגע אני על 3.2V 245 2-2-2-6 ואני רוצה לעלות קצת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
גילוי נאות: הפוסט התפרסם בפורום אמצעי איחסון אך בהיות ויש קשר ישיר ללוח אם חשבתי לעצמי שבהחלט ניתן להתייעץ גם בפורום כאן, מתנצל מראש אם לא. שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון. בונה את המחשב שלי יש לי לוח אם של אסוס מדגם : ROG MAXIMUS XIII HERO מעבד אינטל i9 11990k כרטיס מסך rtx 3060 ג'יפורס רוג סטריק 12G OK של אסוס, המחשב יעשה קצת מכל דבר מתעד להכניס את 980 פרו המוכר והמומלץ (אלא אם כן מישהו יכול לתת המלצה טובה יותר במחיר דומה ל T1) יש גרסה שמגיעה ללא קירור ויש את האחרת - עם. לשאלתי: האם הגרסה עם הקירור תתאים ללוח האם? והאם אני בכלל זקוק לגרסה הזאת? ככלל, מעדיף להיות עם אובר קירור מאשר להיות עם פחות. תודה למשיבים, רועי
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
לפני השקת סדרת מעבדי Core בדור הבא של אינטל - החליטה ענקית הסיליקון לשנות את מיתוג מוצריה: כל הפרטים כאןלכתבה
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה כל הקטע של הביוס ויש לי תוכנה בשם SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס וגם התקנתי את התוכנה easytune4 שבא עם הדיסק של הלוח ושם הוא כותב לי משו כמו wraning system cou ויש 00 ליד מה זה אומר תענו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
יש לי מפר ט כפי שמתואר בחתימה אני משחק די הרבה משחקים (FPS בעיקר), אבל בעיקר עובד עם הרבה אפילקציות OFFICE פתוחות בו-זמנית וכן הרבה חלונות EXPLORER פתוחים בו"ז. המחשב ממש מקרטע בעומס הזה, ומבדיקה עם TASK MANAGER של XP עולה כי הAVAILALE PHISICAL MEMORY שואף ל0... מזה אני מבין שפשוט יש בעיה של חוסר זיכרון פנימי והוא נאלץ לעבוד הרבה עם הHD שזה איטי יחסית אני שוקל לקנות סטיק זיכרון נוסף של 256מ"ב 400MHZ או 333MHZ (כמו שיש לי כרגע) רק כדי להמשיך לעבוד בצורה נורמאלית, עד קניית המחשב הבא (כשיהיה תקציב). השאלה היא האם בכלל כדאי להשקיע כרגע בזכרונות שבכל מקרה לא ישמשו אותי במחשב הבא, ולחכות עד שאני אקנה את המחשב, או שכן כדאי לקנות זכרונות רק בשביל שיהיה אפשר להחזיק מעמד עד המחשב ה…
-
- 3 תגובות
- 402 צפיות
-
-
חרשתי את כל הביוס ואני לא מוצא את האפשרות הזאת
-
- 3 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שלום ... יש לי שני מעבדים: 150mhz , 233mhz אני יודע איך להחילף את המעבד אבל אני צריך להיות בטוח שזה נכון לעשות ולא יקלקל לי משהו.... בבקשה תתנו לי עצות מה לעשות אם זה נכון או טוב או להפך.... תודה...
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
שלום כפי שרובכם יודעים קניתי לוח בשם MSI 925X Neo Platinum ומארז כפי שראיתם בכותרת בשם Thermaltake V8000A . עכשיו אני לא מבין איך לחברו ללוח האם אין חיבורים מתאים בכלל שימו לב... קודם כל את זה לא הבאנתי בכלל לאיפה לחבר...: אלה לא הבאנתי איך לחבר ואיפה בידיוק...: והכי הכי חשוב מה שבאמת אם אני לא אחבר אותם המארז לא שווה כלום זה ה-USB ו-IEEE1394 זה את אלה: עכשיו שימו לב מה אני אמור באמת לחבר וקיבלתי עם הלוח: אם תשימו לב שחיבורי המארז של ה-USB AND IEEE1394 שונים מהחיבור של החלק שאני אמור לחבר... הוא מלבן כזה עם 9 פינים ולעומת זאת הכבל של המארז שונה הוא 4 פינים בשורה כזאת.. אני לא מבין מה לעשות איך בידיוק אני מחבר אותם חשבתי שיש עוד איזה תוספות על הלוח בשביל דב…
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
שלום. אם אני משלב לוח אנפורס 4 אולטרה, מעבד 4800+ דו-ליבתי ו4 מודולים של 512 מגה כל-אחד, האם הם ירוצו בבאס 200? או שבדומה לווניס ולווינצ'סטר, יוכלו לספק עבודה יציבה בבאס של 166 בלבד? תודהה
-
- 3 תגובות
- 401 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי אבל אני לא יודע כמה MHZ יש לו. פתחתי את המחשב והוצאתי את הזכרון ולא כתוב עליו כמה MHZ יש, רק כמה MB. ניסתי בEVERST אבל משום מה שאני פותח את הלשונית שאמורה להראות את המהירות של הזיכרון, היא לא נפתחת. למישהו יש דרך אחרת? תודה =]
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המערכת שלי לאחד מהמעבדים החדשים+זכרון, ומהחלקים שאני יוציא ממנה אני ירכיב מערכת נוספת- אז אני צריך לוח אם לD920 וזכרונות, תקציב 900 שקל-חובה כרטיס מסך מובנה! או להכניס גם כרטיס מסך (אפשר גם 6200 יותר מפיפא המחשב הזה לא יריץ).
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית, אחד פנטיום 4 2800mhz עם 1 ג'יגה זכרון והשני AMD sempron 1600mhz גם עם 1 ג'יגה זכרון עכשיו, קניתי כרטיס מסך 7600gs וחיברתי אותו לפנטיום, הרצתי בנצ'מארק ומשחקים למשל כמו F.E.A.R והם עובדים מהר עם הרבה FPS אבל יש המון המון ארטיפאקטים. אמרתי אולי ננסה להרכיב אותו על הסמפרון ונראה מה קורה, התקנתי אותו שם ושם לא היו ארטיפאקטים אבל FPS נמוך יותר מאשר בפנטיום לפנטיום מארז עם ספק כוח של 300 וואט ולוח אם מסוג Gigabyte GA-8SIMLH שבו תמיכה ל AGP רק עד 4x לסמפרון מארז עם ספק כוח של 400 וואט ולוח אם מסוג SIS-741 שבו תמיכה ל AGP עד 8x ברור שהמארז והלוח אם של הסמפרון הרבה יותר אידיאלים למשחקים (לכרטיס מסך) אבל המעבד שלו הורס בפנטיום המעבד יותר אידיאלי אבל הספק…
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-