עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3 אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש ( אולי את ה - 9600GT ) האם כדי להחליף ללוח עם מערך SLI או להשאר עם הקיים. - מתאר לעצמי שאצטרך לקנות גם ספק חדש ( היום יש לי ENERMAX LIBERTY 400W ) תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  2. Started by FatalElement,

מה זה הCL ואיך זה הולך ככול שהוא יותר נמוך זה יותר טוב או ההפך?

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  3. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות את הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX או הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX האם יש הבדל גדול ביניהם? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  4. תחת WIN XP HOME... הזכרונות DDR במהירות 400mhz. תודה!

5. 1.Kingston 512X2 Hyper-X CL2 2.Corsair 2*512MB PC3200 DDR400 Pro C2 TwinX1024-3200C2PRO

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  6. Started by ROI5001,

אני הרבה שומע על מעבדי Intel Core 2 Duo מה זה בעצם המעבדים האלה? הם יותר מהירים וטובים מהאינטל פנטיום d?

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  7. Started by q1234,

היי . תוכלו להמליץ לזיכרון 512 למערכת intel ? עד 700 ש"ח , מותר לחרוג . לא לאוברקלוק , אלא לביצועים . תודה .

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  8. מתי אמור להגיע המעבדים של AMD 45NM תאריך ומהירות שעון ?

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  9. Started by psycho59,

שלום יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte והיום סתם רציתי להתחיל עם הOC למעבד ושאני נכנס לביוס אני לא רואה אפשרות להוריד לזכרונות את המהירות. חשבתי לעדכן את הביוס אבל אני לא מצליח, חיפשתי את האתר של gigabyte וגם אותו לא מצאתי. מישהו יכול לומר לי איך אני יכול לעדכן את הביוס הזה? ד"א זה קשור לתוכנה אני מקווה, אם לא סליחה.

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  10. Started by Nasok,

צריך זכרונות זכרונות עד 1.8K DDR2 בשביל הקונרו החדש

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  11. שלום, היה לי תלוח asus p5ld2 אכשיו הוא נישרף, אז האם כדאי לי לקחת את אותו לוח רק p5ld2-vm? עם כרטיס מסך מובנה. השיקול שלי לקחת עם כרטיס מסך מובנה מפני שאני מרכיב לדודתי מחשב משרדי אז עם כרטיס מסך מובנה זה יוצא לי טוב. אז האם זה שווה?או להיתעקש על אותו לוח כמה שלי ולקנות בנפרד כרטיס מסך?תודה רבה

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  12. הארכיטקטורה ההיברידית של יצרנית השבבים הצליחה להוכיח את עצמה גם בנייחים - אך נראה כי תוכל להציע שידרוגים גדולים עוד יותר כשתגיע גם למחשבים הניידיםלכתבה

13. Started by HydroIT,

האם הזכרונות הבאים, של MUSHKIN, נחשבים כטובים? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=278 להמהרה, שימוש יומיומי עמוס, וכד'.

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  14. Started by JohnClark,

קניתי מחשב חדש עם הרדיסק חדש מבוסס SATA ואני לא יכול להגדיר אותו כבוט דרייב בביוס איפשרתי את כל הcontrollers והכל ההרדיסק עצמו פועל אבל אי אפשר להתקין עליו winXP.... מה לעשות? ועוד שאלה, אני משתמש עכשיו בהרדיסק ATA רגיל. כשאני מחבר את הSATA הוא הופך לכונן C ודוחק את הATA לD... אפשר לעשות שהSATA יהיה ישר D?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  15. וכמה הוא משפיע על ביצועים בתודה

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  16. Started by MOFRA,

האם לזכרונות יש מכפלה כמו לכרטיס מסך כי ראיתי במקומות מסוימים שכתוב שלוח אם מסוים תומך בזכרונות X8 וX16 ואם כן אז איך אני יכול לגלות איזה מכפלה יש לזכרונות שלי

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  17. Started by gadhaw,

שלום רב! אני מרכיב בימים אלו מחשב בתקציב צפוף מאוד (1800 ש"ח) בעבור המשרד של ההורים שלי (משרד אדריכלות). את עיקר העבודה שהמחשב החדש אמור לעשות עושה בימים אלו בצורה טובה למדי מחשב pIII 1000MHZ, עם 256 MB SDRAM וכרטיס מסך NVIDIA RIVA TNT 2 MODEL 64 עם 32 MB זיכרון. עברתי על המפרטים המומלצים והמליצו שם במפרט הבא : http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=33 על לוח האם epox 8kmm3i, שיש בו כרטיס מסך מובנה ועולה כ325 ש"ח. יש פה איזשהו catch? הלוח הזה ממש זול בהתחשב שהוא בא עם כרטיס גרפי מובנה... הביצועים של הכרטיס שעל הלוח אמורים להיות טובים יותר (אבל לא משמעותית) מהכרטיס הישן או שלא? תודה!

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  18. איזה לוח אם עדיף עבור המחשב הבא האם בכלל אני ארגיש בשינוי או שזה לא נחוץ? אם זה לא נחוץ אני אעדיף לחסוך את הכסף לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤443 לוח אם: ASUS M2N-E ¤554 המחשב מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤443 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1392 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ¤1011 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤374 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤316 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤180 סט מקל…

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  19. הייתי היום בK.S.P איזה 3 שעות, בדקנו יציבות ועבודה של כל חלקי המחשב - הכל תקיו. הרצנו את Crysis (עם הלוח הישן) על high וקבילנו FPS שנע בין 60-19 ה19-29 היה רק במקמות בעלי פירוט גרפי גדול. לוח האם שלי FOXCONN 945 G6MD אני מתכנן להחליף אותו מחר, K.S.P אמרו לי שאינם בטוחם במאית האחוזים כי זה הלוח והמליצו לי להתעייץ בפורום הזה ובguru3d.com לפני שנבצע שינוי בפנים המחשב. הייתכן כי לוח האם שלי (שנחשב כיום לאחד המעפנים) :\ הוא האחראי לביצועים הירודים? ובעצם כרטיס המסך בסדר גמור? (כי בקדנו 2 כרטיסים על הלוח - זהים) Gigabyte 8800GTS 512 G92 ואם כן, לאיזה לוח להחליף?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  20. Started by orlupo,

בלוח אם הזה יש ATA133... מה אני יכול לעשות איתו??? :

• 4 תגובות
    • 451 צפיות
  21. היי........ הורדתי את כל הדרייברים האפשריים מהאתר של MSI דרך Live Update (לצערי התוכנה הזו מאוד באגית לכן היא מורידה לך תוכנות שיש לך כבר, אבל לא משנה) ומהאתר של נווידיה את הדרייברים של הצ'יפסט. אז בקיצור ב- DeviceManager הוא מזהה לי את ה- REALTEK כמו שצריך הכל טוב ויפה אך את הקונטרולר של נווידיה הוא לא מזהה לי בכלל. מישהו יודע מה הבעיה \ איך אני פותר? ומישהו יודע מה זה ה- 1394 האלה ולמה יש לי 2 ??? תודה מראש מאור

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  22. Started by Avivf88,

אוקי, אני עומד לקנות מחשב חדש, עכשיו אני כנראה אקנה 2GB זכרונות... והמליצו לי ללכת על 2*1GB, השאלה שלי היא- לא עדיף לקנות במקום 2 של 1GB זיכרון אחד של 2GB? ככה גם ישאר לי מקום פנוי שבעתיד אני אוכל להוסיף עוד... ואם אני אקנה 2*1 אז אני אתפוס שתי מקומות... כלומר אני אצטרך להוציא את אחד מהם בעתיד אם אני ארצה לשדרג לא? אני אשמח לדעת אם חוץ ממה שאמרתי על שדרוג בעתיד אם יש הבדל כלשהו בין 2 של 1GB לבין אחד של 2GB תודה מראש לעונים ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  23. Started by baraka,

שלום, יש ברשותי מחשב המצוייד בלוח המתואר בכותרת - לינק ללוח - http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P965_Neo-F&class=mb יש לי 1G זכרון הממוקם בסלוט אחד. איני יודע מה שם החברה...משהו מפוברק... במהירות 667. אני רוצה להוסיף עוד זכרון של 1G - האם ניתן להוסיף בזוג הסלוטים האחרים (הם בצבע אחר) זוג זכרונות של יצרן אחר ואף במהירות גבוהה יותר(800) ? ראיתי קיט בזאפ 512X2 של OCZ במהירות 800 CL-4 במחיר אטרקטיבי - האם ניתן להשתמש בזה?

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  24. Started by a-v-i,

שלום! קניתי זכרון של Kingston בשביל המחשב הישן שלי וכאשר אני מריץ CPU-Z, זה רושם לי שזה זכרון של Samsung... מישהו יודע אם Kingston משתמשים בשבבים של סמסונג או משהו כזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  25. יש למישהו הצעה או לינק לאתר ישראלי שמוכר? הלוח צריך להיות DDR לא DDR2 ... תודה

• 3 תגובות
    • 451 צפיות

דיונים חדשים בפורומים