עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רגע לפני שתערוכת CES 2025 נפתחת רשמית, אינטל מרחיבה את משפחת Intel Core Ultra (Series 2) עם סדרות מעבדים חדשות, ובהן דגמים ייעודיים לגיימרים, יוצרי תוכן ומשתמשים עסקיים. חידוש מרכזי בהכרזה הוא שילוב רכיב בינה מלאכותית (NPU) ישירות במעבדיםלכתבה

2. Started by Gilo2005,

תראו כרגע יש לי 512 ואני מעונין לרכוש עוד 512 מגה חיפשתי ביד שנייה ומצאתי זיכרון במחיר טוב. אז רציתי לדעת האם הוא יתאים למחשב שלי המפרט שלי- amd sempron 2400 gigabyte GA-7N400-L Nvidia Nforce2 socketA \ agp8 ddr dual ch האם זיכרון pc3200 400mhz ירוץ אצלי על המחשב,הבן אדם שמוכר לי את הזיכרון אמר שיש לו לוח אם עם nforce3

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  3. Started by galz,

האם זה בסדר? נראה לי שאני צריך להעלות את זה לא?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  4. Started by dbenyakar,

אתמול התחדשתי במחשב חדש שכולל בין היתר לוח אם Gigabyte EP35C-DS3R ומעבד Intel Q6600. כאשר אני נכנס ל-BIOS, אני לא מוצא את האופציה "CPU EIST Function" אני רואה את האופציה C1E אך לא את הפונקציה הנ"ל. יש רעיונות למה אני לא רואה? באתר של Intel האופציה נתמכת במעבד הזה.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  5. Started by elad78,

אני קונה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל לא מתכוון לעשות OC וגם לא להריץ עליו משחקים כבדים, מקסימום לראות סרטים ב-HD. אני מתכוון לקנות קירור פשוט, ויש 2 קירורים כאלה בחנות שממנה אני קונה: Thermaltake RSI AM2 Arctic Cooling Alphine 7 האם יש ביניהם הבדל משמעותי? יתר המפרט אם זה משנה: ASUS M2A-VM HDMI ללא כרטיס מסך - אשתמש ב-Raedon X1250 שעל הלוח WD 250GB YS 2x1024MB Kingston 667 DVD-RW Samsung SATA ה. דיסק משני ישן 40GB IDE ספק HEC 300W ART + מארז HEC 6C28 תודה

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לדעת האם המפרט הבא יביא לי ביצועים טובים למשחקים ואם תוכלו לשפר לי אותו ולהישאר באותו טווח מחיר. אני מעוניין לא לחרוג מ-3500 ש"ח אבל אשמח להצעות ייעול שיוסיפו כמה מאות שקלים בודדים. המפרט הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB DDR2-667 CL5 כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT 512MB ספק כוח: HEC 500W הארד-דיסק: קיים, לא כלול במחיר מארז: קיים, לא כלול במחיר האם המעבד הנ"ל שווה משהו בכלל עבור משחקים ? אשמח לכל עזרה שהיא, תודה מראש ! נא להעביר לפורום מפרטים, טעות שלי

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  7. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש לוח אם שמבוסס על הציפסט החדש של אינטל בשביל מערכת HTPC רצוי שיהיה לוח MICROATX

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  8. Started by NETANELKOREN,

חשבתי היום על העתיד ופתאום אמרתי לעצמי בעוד שנה,שנתיים ומעלה נצטרך כבר להשתמש ב4 GB אם לא יותר אז השאלה שלי יש לי בלוח-אם 2 סלוטים שכול אחד מכיל 1 GB אז השאלה שלי היא האם אני יוכל להכניס עוד 2 סלוטים בעתיד שכול 1 מהם בנפח 1 GB הנה סוג של הלוח-אם: GIGABYTE GA-8I945PS3 תודה נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  9. Started by moris,

איך הזכרונות הללו? מה עדיף? 1) KRETON DDR 2 667 2) American Data DDR 2 667 המון תודה!

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  10. לא מעוניינים להמתין עד להשקה של דגמי NUC רשמיים מאינטל עצמה בהתבסס על הדור ההיברידי הראשון? היצרנית הטאיוואנית מתיימרת להקדים אותה ומכריזה על מספר מוצרים למכירה כבר עתהלכתבה

11. אוקיי... למרות שזה לא כל כך החומרה שמיועדת לשרת... אני רוצה להתייעץ איתם לגבי העדיפות. השרת המדובר הוא שרת אבטחה שהמטרה העיקרית שלו היא לצלם 6 תמונות במעגל סגור ממצלמות )לגבי חיבורי המצלמות אני עדיין לא יודע( וכמובן גם להקליט בהפרשים של שבוע משמע שבוע מוקלט ולאחר מכן נמחק. ובנוסף להכל הוא פתוח כשרת יתן לי גישה למצלמות דרך האינטרנט... עכשיו השאלה שלי היא כזאת... מה היא העדיפות העיקרית AMD ATHLON 2600 או INTEL P4 2.0\2.8 ובנוסף מה כמות הזיכרון שאתם ממליצים עליה תודה רבה מראש לכולם... נ.ב. אם אתם מכירים תוכנה שמסוגלת לעשות את כל מה שנרשם כאן למעלה... תודה GS

• 5 תגובות
    • 458 צפיות
  12. מפתחת השבבים מאותתת על כך שהיא מודעת לבלבול הקיים במיתוג המעבדים הניידים שלה ואף פועלת לתקן את המצב במסגרת הדור החדש - כאשר יש גם עזר חזותי ייעודי שנועד לסייע במשימהלכתבה

13. יש לי קירור למעבד AMD אני לא מצליח לחבר אותו הקירור נקרא ALPINE 7 לAMD תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  14. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  15. יש למישהו הצעה או לינק לאתר ישראלי שמוכר? הלוח צריך להיות DDR לא DDR2 ... תודה

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  16. Started by UNDERDOG,

קניתי לא מזמן זכרון סמסונג 1 גיגה מEBAY בדקתי בתוכנה CPUZ האם הזכרון הזה הוא מה שקניתי גילית משהו מאוד מתפיע התוכנה לא מראה את המאפיינים של הזכרון אז השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שזה מזויף והאם יש דבר כזה זיוף (בדקתי פיזית על הזכרון רשום שזה ציפ של סמסונג TCCC ) האם יש איזה עוד תוכנה שיכולה לעזור לי למצוא מה זה הזכרון הזה האם נתקלתם בדבר כזה בעבר ואת יכולים לייעץ לי איך לבדוק אם זה הזכרון שקניתי יש תמונות למטה של הזכרון הזה ועוד זכרון 512 שיש לי במחשב שניהם אמורים להיות של סמסונג ואותו סוג TCCC רק אחד 1גיגה אחד 512 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  17. בבקשה לא לנעול,לא מצאתי תשובה בת'רד על צ'יפסטים,זה נכון שלוחות עם צ'יפסט 945 יהיה עידכון ביוס והם יתמכו במרובעי ליבה? תודה רבה לעונים!!!

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  18. יש לי זככרונות PDP 2-2-2-5 (ככה הם היו עד העידכון) והיום הם 2-2-5-2 למה???

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  19. Started by uuzar,

אני רוצה לקנות לוח של ASUS P5B עם FSB 1066 ותומך במהירות זיכרון של 800 MHZ וזיכרון של 2GB כלומר 2X1GB מה עדיף זיכרון במהירות של 667 או 800 האם אני ירגיש הבדל בביצועים של המחשב אם אני יקח זיכרון במהירות של 667 ולא של 800 תודה

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  20. Started by yoahe,

אני מעוניין במעבד שיחזיק לי הרבה זמן מה יותר עדיף לי אני לא כל כך בקטע של משחקים יותר באינטרנט אבל אפשר לקבל הסבר על שני המעבדים מה הייתרונות ומה החסרונות עכשיו אני רוצ לדעת איז לוח אם עדיף לי אם המעבד הנבחר?

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  21. Started by davidwcg12,

חבר'ה אני מתכוון לקנות מחשב ויש לי שאלה לגבי הזכרונות - אני רוצה לקנות זיכרון של kingstone ורציתי לדעת האם עדיף לוח של 1 ג'יגה או 2 לוחות של 512Mb ? תודה וחג שמח לכולם...

• 5 תגובות
    • 458 צפיות
  22. Started by Palsar,

האם ASUS STRIKER EXTREME תומך בזכרונות DDR3?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  23. Started by ifs2003,

קראתי באתר של ASUS שישנם לוחות מדגם זה שהם עדיין עם צ'יפסט ישן ולכן לא תומך בקונרו. האם מישהו בארץ נתקל בלוח אם כזה ונדרש להחזירו לחברה ?

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  24. Started by ido-nava,

יש לי מחשב: מעבד AMD Athlon 3500+ 939 לוח אם Gigabyte K8N PRO SLI זיכרון (RSAIR 1024MB DDR1 (512X2 דיסק קשיח WD 200GB JS SATA2 כרטיס מסך Geforce 6800GS צורב NEC 5200 16X מארז/ספק Thermeltake SHARK + HEC 480W ACE אני מעונין לשדרג מעבד, לוח אם וזיכרון ל: Intel 4300 Gigabyte 965P DS3 V3.3 G.SKILL 2048MB 800MHZ (1024X2) HK יוצא לי סה"כ 2880 שקל מ IQPC ... לאחר הקנייה אני רוצה להשאיר במחשב שלי את הדיסק קשיח, כ.מסך, מארז, ספק וצורב, ולהעביר את המעבד, לוח אם וזיכרונות למחשב של אחותי הקטנה, (P4 2.8 HT + ASUS P4B + 512MB DDR + 120GB IDE + GEFORCE 5200FX ולהשאיר אצלי את הקירור BIG TYPHOON ולקנות עוד קירור רגיל ב 30 שקל ל AMD ... האם כל הענ…

• 1 תגובה
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים