מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי זכרונות של סמסונג והחלפתי מtccc ל uccc האם אם טובים מקוד של הזכרונות הם k4h510838c
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אין לי מושג כמה עולה לוח M-ATX סביר אני רוצה אותו כמה שיותר זול תאמת זה בשביל עמדת HTPC קצת משחקים קצת סרטים כרטיס מסך יהיה כנראה 8600GT או משהו סביר אחר... מעבד של אינטל הסיבה שאני חייב לוח אם M-ATX כי אני שם מארז קטן וקומפקטי סלוני שעובד רק עם לוח M-ATX אין צורך בOC עדיפות למקום של 4ג'גה זיכרון (תדר לא קריטי לי) וכל הדברים הבסיסים כמובן (אני לא צריך משהו מיוחד יותר מידי) עדיפות לזול! תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי 512 ראם (ראה מפרט) ותהיתי אם כדאי לי לבטל לחלוטין את הזיכרון הוירטואלי.... אם כן, אז כיצד עושים זאת? אם לא, אז מדוע לא? תודה לכם מראש
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, החלטתי סוף סוף להחליף mother board מעבד וזיכרונות. אני צריך המלצות לכל השלושה: מעבד - אני מעדיף AMD אבל לא חובה mother board- כולל כ.מסך רשת וקול זכרונות - חשבתי על 2 GIGA , זה מספיק לויסטה??? המטרה היא עבודה משרדית אבל עם אפשרות להתקנת ויסטה בהמשך (כנראה עם שידרוג כ.מסך) התקציב המקסימלי 2500 ש"ח תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ה A8N-E א. כנראה אותו לוח כמו ה SLI מבחינת מיקום הרכיבים. ב. זה לא דגם הפרימיום, אבל כבר לא ברור אם יהיה, מתי יהיה ואיך יראה. ג. עושה רושם שמיועד לממהירים. מקור: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&model=455&modelmenu=1 ה nForce4 4X א. אחלה לוח למכונת משחקים הכי זולה שאפשר ללא שום פגיעה משמעותית בביצועים. ב. לגיגה בייט יש לוח דומה אבל בשקע 939, לכן הלוח הזה יותר טוב למי שרוצה מערכת עם תקציב נמוך ככל האפשר (השאלה כמובן מה יהיה המחיר של הלוח). מקור: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=14&l3=172&model=454&modelmenu=1
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם וברשותי 2 דיסקים קשיחים [אחד לא מחובר והוא מעין 'גיבוי' למקרה שיקרה משהו לאחר], לאחד (למרכזי) כבר עשיתי Rapair ולשמחתי הרבה המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, בלי כפילויות של תיקיות ובלי אף בעיה/שגיאה וזה למרות שהיה לי בעיה בתיקון כי ויתרתי על לא מעט קבצים בהעתקה בגלל שהדיסק היה שרוט מדיי והכונן לא יכל להעתיק הכל, וגם בנוסף המחשב פשוט טס לי! השאלה היא אם אני צריך לעשות את הפרוצדורה שוב לדיסק קשיח השני או שיש דרך קיצור טובה יותר בלי לאבד אף מידע? (קראתי בדביק את הדרך, אבל יש לי כבר לוח אחר מותקן כך שזה לא רלוונטי).
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
א. האם מעבד Inter Core 2 Duo E6700 שהוא 2600 מגה הרץ יותר מהיר מ Pentium 4 3.4 ג'יגה הרץ? בוא נגיד למשחקים שידרשו 3 G או במקרה שאני קונה מעבד של 1800 מגה הרץ אבל C2D(בואו נגיד שאני קונה E4300 והמשחק ידרוש 2 GHZ ולי יהייה רק 1800 האם עדיין המשחק יעבוד? הרי על P4 3G זה יעבוד בטוח). ב. מהירות ה FSB של ה E6700 הוא 1066. האם אני יכול לקנות זיכרון עם מהירות 800 ולשים את שני אלה על אותו לוח אם?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי האם הליבה הגרפית המובנית במעבדי INTEL החדשים עובדת רק כאשר עובדים עם כרטיס מסך ONBOARD או שהיא אפקטיבית גם כאשר מותקן כרטיס מסך חיצוני. אשמח להבהרות בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
עכשיו שאני קונה SSD החלטתי לשדרג זיכרון גם על הדרך כי זה ממש זול. אני שואל אם זה בסדר לערבב סוגי זיכרונות בתזמונים שונים? יש לי את הקיט הזה היום: http://www.gskill.com/products.php?index=342 אני רוצה לקנות את זה בנוסף: http://www.grandadvance.com/?g=products&a=view&pid=19336 עולה 115 שקל (בלי המתכת לקירור עולה 103 יש הבדל בכלל?) ואני חייב פרופיל נמוך בגלל קירור למעבד שיש לי..זה בסדר לערבב בין הזיכרונות? אני אצתרך לעשות משו בביוס זה הלוח שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי ואני רוצה להחליף בו את הזיכרון,הבעיה שאני לא בטוח עם יש לי DDR או DDR2 ואני גם לא יודע מה מומלץ לקנות ומה יתאים לי ללוח אם. פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי שם שתי זיכרונות של kingston 256,וזה הופיע עליהם: KVR400X64C3A/256 איזה סוג כרטיס אני צריך לקנות מה כדי 1GBX2 או 2GB?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
פעם אחת ולתמיד אני רוצה לקבל תשובה בענין. איזה פלטפורמה עדיפה ולמה? אם יש הבדלים בגלל שימושים שונים, לפרט בענין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
קרתה טעות והגיע לי הלוח ASROCK X79 EXTREME4-M במקום ASROCK X79 EXTREME4 הרגיל רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים ואם הוא קריטי? פשוט אין לי המון זמן לחכות שיתקנו את הטעות ושהמשלוח יגיע אלי אז זה רק אם אין ברירה. לפי מה שאני יודע M זה לוח קטן יותר השאלה היא מה חסר בו שיש בלוח הרגיל? האם חיבורי ה PICE שונים? תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב ואני שוקל למכור את המחשב שלי ורציתי לדעת כמה שווה כל חלק בנפרד מעבד אתלון XP2000 לוח אם GA-7VAX זכרון KINGSTON 512MB 333 CL2.5 קרור למעבד VENTEC AEROFLOW
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לוח אם INTEL PearlCreek DG31PR http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=508 יכול להמליץ לטוב/לרע? ומה עדיף, זה או Gygabyte GA-P31-ES3G? מה ההבדלים העיקריים ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ולא דרך הביוס, אלא דרך איזושהי תוכנה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
-
לפי מה שהבנתי, זכרון במהירות 666Mhz עם cl4, יהיה שווה לזכרון במהירות 1333Mhz עם cl8, מכיוון ששניהם ישלחו מידע באותו מהירות (לפי מה שהבנתי). כלומר, הם יגיבו באותה מהירות, והרי בכל פעם שהם מגיבים הם שולחים את אותה כמות של מידע-8 בתים. אז מה ההבדל? תודה לכולם, אני כבר קצת מבולבל, אז אשמח אם תסבירו לי בהרחבה
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המחשב הבא: לוח אם - Gigabyte H87-HD3 LGA-1150 מעבד - Intel Core i7-4770K 3.5GHz LGA 1150 Quad-Core זכרונות - CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800 הארדיסק - SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s MLC Internal Solid State Drive (SSD) מע הפעלה - Windows 8.1 64bit ע"פ הבנתי מהחוברת של לוח האם, ונסיונות חוזרים להתקין את הדרייברים של לוח האם והסאונד Realtek HD audio manager - לוח האם הזה אמור להוציא סאונד דרך יציאת ה-HDMI. אני לא מצליח לגרום לזה לקרות. המחשב מחובר למסך אחד באמצעות יציאת ה-VGA, למסך שני באמצעות יציאת ה-DVI, ולטלויזיה 42" באמצעות יציאת ה-HDMI מלוח האם. ניתן לראות על מסך הטלויזיה את המחשב ולעבוד איתה כמס…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן היום השגתי את הפנטיום 4 1600mhz האובר קלוקר של הימים ההם.. הבעייה היא שיש לו שני פינים עקומים (אבל ממש עקומים) וקשה להחזיר אותם למקומם בגלל שהרווחים בין הפינים מאוד קטנים.. אז נגיד שאני יצליח להחזיר אותם למצבם הישר אז יש איזשהו מצב שהמעבד מקולקל?! שוב הבעייה היא רק בפינים..
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי חבר'ה. עוד שאלה צצה בראשי. אם אני קונה D805 עם לוח-אם Gigabyte GA-8I945PG-RH זה יתאים לשדרוג למעבד קונרו בעתיד הקרוב? כלומר, אצטרך להחליף לוח אם בשביל המעבד? או שהוא יהיה כשיר לעבוד גם עם הקונרו?
-
- 11 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אבא שלי לוחץ אלי הוא רוצה מחשב אני מתכנן לתת לו את המחשב הישן שלי הוא לא צריך יותר מזה האם שווה לקנות עכשיו מחשב מבוסס am2 אם מעבד sepmron 3000 ולקנות מעבד k8l מתי שהוא יצא ? הsepmron יעבור oc רצחני קירור היא לא בעיה עכשיו חישבתי מחשב בערך כמו שאני רוצה לקנות הוא יעלה לי 4k+- ואת המחשב שיש לי עכשיו אני נותן לאחי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לשדרג את השילוש שלי.. למטרות משחקים ועבודה משרדית, חשבתי על: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 593.96 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 552.43 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 281.61 ] 2 CPU Cooling : CoolerMaster Aero 7+ CPU Cooler for AMD [ ¤ 199.94 ] 1 יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1. האם אוברקלוק למערכת משתלם מבחינה ככלית, כלומר כדי לעשות אוברקלוק אני צריך מאוורר יקר יותר וזכרונות יקרים יותר (כמו הארו7 לדוגמה), לא שווה לי יותר לקנות מעבד מהיר יותר, זכרונות VALUE ומאוורר פשוט ושקט ? 2. אם שאני לא רוצה לעשות אוברקלוק, הא…
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חבר שלי אומר לי שיש פנטיום 5. זה נכון?. או שהוא מתכוון לקונרו ומתבלבל?
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-