עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RoverBoy,

קניתי מחשב AMD 4200 ובלוח אם שלי asus m2npv-vm יש כמה חוטים קטנים אדומים של SATA.(אם אני לא טועה יש להם בסוף חיבורים שטוחים קטנים).. הכונן קשיח שלי הוא 120 G ואני לא רואה שאפשר לחבר לו את החוטים האלה רק את הפס השחור הגדול ואת החשמל.צירפתי תמונה מה שמסומן בצהוב זה החיבור שאני מתכוון אליו ואם מישהו יודע מה זה החיבור שמסומן באדום אני שמח לתשובה . אז מה זה בעצם SATA? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  2. שלום לכולם אני לפני סגירת הזמנה ומלתבלט האם לקנות את הזכרונות האלה http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/dc/PQI25400-2GDB.htm לדעתכם לאיזה תדר אפשר להגיע איתם על תזמונים יותר משחוררים של 5-5-5-15 במקום ה4-4-4-12 בסטוק האפשרות השניה היא GSKILL שבאים בתדר של800 אבל עם תיזמונים של 5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 חשוב לציין שבשביל הGSKILL אני צריך להמתין בסיבות 10 ימים עד שיגיע *הזכרונות מיועדים למערכת E6000+DFI 975 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  3. Started by valaryan,

אוקיי חבר'ה שמעו יש לי כרטיס מסך 7950GX2 ואני קונה עכשיו לוח אם asus p5b deluxe אז השאלה היא אם הלוח יתאים לכרטיס? כי כמו שכתוב באתר של אסוס הלוח לא לומך ב SLI אלה רק בCROSSFIRE. והמוכר אמר שהוא חושב שהכרטיס מסך יכול לא להתאים ללוח האם כי הכרטיס מסך הוא בעצמם שני כרטיסי מסך המחוברים בכבל SLI והלוח לא תומך בטכנולוגיה הזו. האם אתם בטוחים שזה יתאים? תודה לעוזרים.

4. שלום רכשתי מחשב עם לוח אם Gigabyte B760M GAMING X AX במפרט של הלוח כתוב שהלוח תומך ב 4 כניסות sata וב 2 כניסות m.2 . המחשב מגיע עם Kingston 2TB SSD NV3 M.2 2280 PCIe 4.0 NVMe Bulk השאלה כמה כניסות נשארו לי כדי להתקין ssd או דיסק קשיח ? ( יש לי דיסקים בגיל שנה ממחשב קודם שאני רוצה לעביר למחשב החדש ) תודה

5. שלום, אני מעוניין לדעת האם המפרט הבא יביא לי ביצועים טובים למשחקים ואם תוכלו לשפר לי אותו ולהישאר באותו טווח מחיר. אני מעוניין לא לחרוג מ-3500 ש"ח אבל אשמח להצעות ייעול שיוסיפו כמה מאות שקלים בודדים. המפרט הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB DDR2-667 CL5 כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT 512MB ספק כוח: HEC 500W הארד-דיסק: קיים, לא כלול במחיר מארז: קיים, לא כלול במחיר האם המעבד הנ"ל שווה משהו בכלל עבור משחקים ? אשמח לכל עזרה שהיא, תודה מראש ! נא להעביר לפורום מפרטים, טעות שלי

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  6. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מבצע שידרוג שילוש השבוע הלוח יהיה asus commando מעבד e6600 זכרונות אני מחפש עד 1200 שקל ל 2gb

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  7. כנס CES 2022 הטכנולוגי נפתח רשמית ואינטל ממהרת להכריז על הרחבה עסיסית של היצע המעבדים השולחניים שלה - אלו המיועדים לקהל המשתמשים הנרחב ביותרלכתבה

8. -------------------------------------------------------------------------------- אני קונה מחשב בעוד שבועיים מקווה שעד אז מחירי המעבדים יירדו המפרט שלי : לוח P35 של גיגה בייט הר דיסק 500 גיגה זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך 8600 256 מגה זיכרון DDR 3 איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? אין לי מושג מה זה 64 ביט לעומת 32 איך אוכל לדעת איזה היא הגירסה האחרונה של XP

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  9. אני בונה HTPC להלן הלוח אם המעניין אותי-73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI רציתי לדעת אךהלוח הנ"ל מבחינת ביצועים -ואיך לוחות האם של NV מבחינת אמינות \יציבות האם ניתן לחבר אליו כרטיס מסך בעתיד-כרגע אני מתכוון להשתמש ב0NBORD המעבד המדובר הוא 4600 תודה

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  10. אני רוצה לקנות את הלוח asus P5N32-SLI Premium/WiFi-AP כי יש בו כל מה שאני רוצה, אבל הוא מבוסס על הצ'יפ סט הישן nforce 590... האם כדאי לקנות אותו?

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  11. המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  12. האם ה- Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) הוא Dual DDR ????

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  13. Started by Gilo2005,

תראו כרגע יש לי 512 ואני מעונין לרכוש עוד 512 מגה חיפשתי ביד שנייה ומצאתי זיכרון במחיר טוב. אז רציתי לדעת האם הוא יתאים למחשב שלי המפרט שלי- amd sempron 2400 gigabyte GA-7N400-L Nvidia Nforce2 socketA \ agp8 ddr dual ch האם זיכרון pc3200 400mhz ירוץ אצלי על המחשב,הבן אדם שמוכר לי את הזיכרון אמר שיש לו לוח אם עם nforce3

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  14. לחבר שלי נהרס הלוח אם epox -8rda nividia nforce2, עכשיו בחברה הציעו לו לוח אם של asus- a7v600 kt600 האם עדיף? עכשיו הכרטיס מסך שלו הוא radeon9600xt איזה לוח תואם יותר? תודה ואיזה לוח הייתם ממלצים לבקש עם תוספת כסף קטנה....

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, רציתי לדעת מהו 0B ? תודה -THANKS LaZy-©BoY*

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  16. Started by uuzar,

אני רוצה לקנות לוח של ASUS P5B עם FSB 1066 ותומך במהירות זיכרון של 800 MHZ וזיכרון של 2GB כלומר 2X1GB מה עדיף זיכרון במהירות של 667 או 800 האם אני ירגיש הבדל בביצועים של המחשב אם אני יקח זיכרון במהירות של 667 ולא של 800 תודה

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  17. יש למישהו איזושהי הצעה כמה שיותר זולה (אבל לא משהו זבל) ? תודה!

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  18. Started by frogman,

השאלה היא: מה עדיף לי לקנות CORSAIR XMS DDR2 512Mb 800MHz PC6400 זכרון* 2 אוTWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 זכרון?

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  19. Started by Yamabushi,

תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  20. שלום לי יש את הלוח אם הזה... א) רציתי לדעת קצת ביקורת עליו - מה מצבו בשוק כיום... ב) רציתי לדעת איך לעדכן את הביוס שלו - כי בדיסק קיים התקנה אוטומטית דרך WINDOWS והדיסק לא מוכן להתקין לי את זה על המחשב... אז בעייתי בשבילי להתקין את העדכון. וניסיתי ליצור דיסק איתחול ולהתקין את זה ידנית עם AFUDOS וזה לא פעל לי כי הוא אומר שהוא לא מזהה לי את ה ההרדיסק בדוס... ??? ??? ???מה אני עושה???? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  21. Started by nesber,

האם מדובר בחברה סבירה כמו ADATA? אני לא עושה אוברקלוק.

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  22. Started by wow,

תודה.

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  23. Started by Avivf88,

אוקי, אני עומד לקנות מחשב חדש, עכשיו אני כנראה אקנה 2GB זכרונות... והמליצו לי ללכת על 2*1GB, השאלה שלי היא- לא עדיף לקנות במקום 2 של 1GB זיכרון אחד של 2GB? ככה גם ישאר לי מקום פנוי שבעתיד אני אוכל להוסיף עוד... ואם אני אקנה 2*1 אז אני אתפוס שתי מקומות... כלומר אני אצטרך להוציא את אחד מהם בעתיד אם אני ארצה לשדרג לא? אני אשמח לדעת אם חוץ ממה שאמרתי על שדרוג בעתיד אם יש הבדל כלשהו בין 2 של 1GB לבין אחד של 2GB תודה מראש לעונים ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  24. Started by a-v-i,

שלום! קניתי זכרון של Kingston בשביל המחשב הישן שלי וכאשר אני מריץ CPU-Z, זה רושם לי שזה זכרון של Samsung... מישהו יודע אם Kingston משתמשים בשבבים של סמסונג או משהו כזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  25. Started by zahi,

שלום לי יש לוח nforce 4 ultra party lan חיברתי את חיבורי החשמל atx 24 pin ו 12v בנוסף מצאתי חיבורי חשמל נוספים שהם meolax וחיבור שנראה כמו חיבור חשמל ל ffd בתוכנה smart gard רשום 11.83v וב-bios 12.02v יש לי ספק 550w האם כדי לחבר את חיבורי החשמל הנוספים והאם זה לא פוגע בלוח יש לי רק כרטיס מסך אחד

• 4 תגובות
    • 437 צפיות

דיונים חדשים בפורומים