מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz זיכרון - 512 DDR 80 ג'יגה לוח אם GIGABYTE 845PE ואני קונה את הכרטיס מסך RX800XT עכשיו כמו שאמרו לי כאן בפורום הלוח אם הזה ישן מאוד אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני צריך להחליף את הלוח כדי לנצל את הכרטיס מסך כמה שיותר ? והאם הנתונים שהבאתי פה יספיקו לכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
בסקירה זאת אנחנו מביטים אל אחד מלוחות האם המתקדמים שיש היום בשוק ליצירת תוכן - ה-Z890 AI TOP של GIGABYTE. יש כמה סיבות טובות לקנא בחיבוריות של תושבת LGA1851 של אינטללכתבה
-
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
- 4 followers
-
-
אני מתכוון להחליף כמה רכיבים במערכת שלי ולבצע OC של המעבד(נכון לרגע זה רק למעבד), אני מתלבט איזה זכרון לרכוש - CL4 \CL5 ושל איזו חברה בהנחה שאני ארצה מתישהו גם לבצע OC לזכרון. הרכיבים הקיימים שלי נמצאים בטאב של המשתמש. אני מוכן לשלם עד ל 300 שקלים לשני סטיקים של ג'יגה כל אחד של DDRII 667. חוץ מהזכרון אני מתכוון לקנות כרטיס מסך(כפי הנראה 9600GT), קירור למעבד (TUNIQ) וכנראה ספק חדש שיחזיק את כל זה(400W של FSP נראה לי יספיק). המחשב מיועד למשחקים ובמחשבה לעתיד.
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב המצוייד בלוח המתואר בכותרת - לינק ללוח - http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P965_Neo-F&class=mb יש לי 1G זכרון הממוקם בסלוט אחד. איני יודע מה שם החברה...משהו מפוברק... במהירות 667. אני רוצה להוסיף עוד זכרון של 1G - האם ניתן להוסיף בזוג הסלוטים האחרים (הם בצבע אחר) זוג זכרונות של יצרן אחר ואף במהירות גבוהה יותר(800) ? ראיתי קיט בזאפ 512X2 של OCZ במהירות 800 CL-4 במחיר אטרקטיבי - האם ניתן להשתמש בזה?
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת.. אני נמצא עכשיו בתאילנד.. ויש פה קניון ענק של אלקטרוניקה.. המחירים לא טובים הרבה מאלה של הארץ חוץ מזה שיש פה כל מיני דברים קטנים ונחמדים שקשה למצוא בארץ כמו מאוררים ספייר לכרטיס מסך וכו'.. בין היתר מצאתי גופי קירור לזכרונות.. הם נראים לא רע.. והמחיר נחמד השאלה שלי האם שווה לקנות בארץ זכרונות רגילים ולהוסיף להם גוף קירור... זה ייתן לי משהו??
-
- 4 תגובות
- 421 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד לנובוN100 3000 ואני מעוניין להוסיף זיכרון נוסף לזיכרון שנמצא במחשב הוא PC2 5300 DD2 SDRAM SODIMM CL5 האם להוסף זיכרון נוסף : DDR2 SODIMM KINGSTON 1Gb 667Mhz PC5300 CL5 האם זיכרון זה יעבוד טוב וישתלב טוב אם הזיכרון הקיים..אם לא אז איזה זיכרון להוסיף? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
טוב אז ככה המפרט שלי כולל AMD 2500+ crossair 512 twinx Gforce fx5900 nf7-s אז אני חושב על לקנות עוד זוג של 512 לזכרונות ואני רוצה לדעת כמה זה בעצם יעזור לי במשחקים ובווינדווז נ.ב. המעבד בOC ל-3.2
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
שלום, עיינתי במדריכים באתר ובמאמרים ועדין לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין המעבדים: core 2 quad core 2 extreme core 2 duo לפי מה שהבנתי אלו המעבדים המתקדמים. האם למשל : Core 2 Extreme QX6600 Box Intel 2400 וMhz מהירות מעבד LGA 775 ו סוג חיבור (Socket) 1066 וMhz FSB 8192 וKB זכרון מטמון(Cache) 64 ו bit ליבה מרובעת יותר טוב מ: Core 2 Duo E6550 Box Intel 3000 וMhz מהירות מעבד LGA 775 ו סוג חיבור (Socket) 1333 וMhz FSB 4096 וKB זכרון מטמון(Cache) 64 ו bit ליבה כפולה. ומה הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256 dde 333 של terabyte אבל אני רוצה להוסיף עוד 256 ואני לא מוצא את הזכרון הזה בשום חנות עם אני מביא אותו סוג זכרון רק חברה אחרת זה יעבוד ??
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
הבנתי שהוא תומך SATA-II בגלל שרשום ככה : SATA 3Gb/s והבנתי ממכם בפורום שזה אומר SATA-II אני צודק או שזה רק SATA-I ?? למקור :http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=485&modelmenu=1 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אני דיי חדש בתחום אז יכול להיות שזאת שאלה מפגרת אבל בכל זאת.. אממ איזה זיכרון עדיף לקנות למחשב חדש ? כאילו מה יותר טוב.. לקנות 2 כרטיסי זיכרון של חצי ג'יגה או כרטיס אחד בודד של ג'יגה ?? איפה הביצועים יותר טובים ? ואם כבר כרטיסי זיכרון אז אפשר לקבל המלצות על חברות טובות ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש והציעו לי את הלוח אם: Gigabyte I945G GMA950 DDR2 F זה לוח טוב, או שיש לכם המלצה על לוח יותר טוב בערך באותו תקציב? (תקציב של כ - 500 ש"ח). חשוב לי שהלוח יתמוך ב- Sata (בסביבות 4 יציאות), DDR2 (במהירות לפחות 533mhz), מהירות FSB 1066mhz, Usb 2.0 (שש יציאות), וכרטיס מסך לא משולב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במציאת לוח אם שמתאים לחלקים הבאים מעבד:Intel Pentium D זיכרון: DDRII 533MHZ כרטיס מסך: Nvidia Geforce 6200 256MB AGP תודה מראש,מתן
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
צפו ל-24 ליבות עיבוד פיזיות, לראשונה בשוק המחשבים הנידיים - עם תדר שיוכל להגיע עד 5.4GHz בחלק מן המקריםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני יודע שיש אתר שמראה לי ממש כמו מעין סקר (אתר מקצועי) שמראה באיזה מקום נמצאת כל חברה (כמו ASUS GIABYE וכו') מבחינת האיכות שלה ומדרגת אותם באופן מקצועי ואני לא יודע איך קוראים לו אני רק יודע שזה אמור להיקרא בערך: Gartedner או granted או Gaeneteder או משהו כזה תוכלו לכוון אותי בבקשה לאתר הנכון ולמקום באתר שמראים את הטבלה או ההשואה הזאת? ניסיתי למצוא בגוגל ולא מצאתי ממש טבלה או השוואה תודה לכל מי שעוזר אהה ושאלה בקשר לזכרונות כמה זכרון RAM מומלץ (בפועל בעבודה אמיתית יציבה וטובה שדורשת ביצועים) עבור Photoshop עבור מחשב גרפיקה במקום עבודה מקצועי (חברת פרסום למשל) ואני לא מדבר על מה שרשוםן באתר שלהם שזה המינימום אלא מה בפועל ואיפה אני יכול לראות מקום שיבסס לי את ה…
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
אחרי דור של בלבול משמעותי עבור הצרכנים, במפתחת השבבים עושים את הצעד הנכון ומפרידים באופן מובהק בין דגמי ה-Zen 3 Plus העדכניים ביותר לבין דגמי ה-Zen 3 המרועננים שיגבו אותםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
- 1 follower
-
-
הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
מה יותר טוב ומה נותן ביצוע יותר מהיר מעבדוCore 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel מעבד Core 2 Duo E6700וIntel
-
- 4 תגובות
- 420 צפיות
-
-
חברה זה ממש דחוף..אני חייב לדעת מה אתם חושבים על הלוח הזה וכמה הוא שווה לדעתכם
-
- 3 תגובות
- 420 צפיות
-
-
הי, יש לי לוח אם ASROCK CONROE945G-DVI עם כרטיס גרפי מובנה מעבד CORE 2 DUO E6300 2MB CACHE זכרון AENEON DDR-2 667 512MB X 2 ושני סלוטים פנויים לזכרון המחשב משמש בעיקר לגלישה,אופיס,תכנות במטלב אבל גם לא מעט עיבוד תמונה בפוטושופ,פוטומטיקס ולייטרום המחיר של הזכרונות DDR2 667 כל כך נמוך אז אני שואל אתכם אם כדאי לנצל ולהוסיף זכרון או שאני בכלל לא ארגיש את זה אם כן,זה משנה אם אני אוסיף סלוט אחד של ג'יגה או שאני חייב להוסיף שניים של 512?
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
צריך זכרונות זכרונות עד 1.8K DDR2 בשביל הקונרו החדש
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אזה לוח עדיף מבין השלושה גם ביצועים וגם לוח מפנק. 1. INTEL DRAGON TAIL P35DPM L1G+FW 1333Mhz RAID 2. INTEL BUFFALO CREEK G33BUC VGA+L1G+FW 1333Mhz 3. INTEL FROSTBURG G33FBL VGA+L1G+FW 1333Mhz תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך עזרה: הכרטיס הנוכחי nvidia geforce fx 5200 הדרישות שלי: פרו פיפא 2008 NBA מנג'ר סרטים וסדרות ולא חובה GTA זה הדרישות שלי. לאחרונה ניסיתי לשחק בפרו ולא פעל לי בגלל הכרטיס מסך וגם הזכרון שאותו אני אשדרג. עכשיו השאלה מאיפה לקנות ומה לקנות החנות הקרובה והיחידה שהוא שאני מכיר היא אייבורי ככה שתמליצו מאיפה לקנות ומה לקנות ד''א אני גר בבת ים. ובזיכרון: עד איזה שנה יעבדו משחקים של 1 ג'יגה ואיזה 2 ג'יגה. ושאלה אחרונה: בשביל שאני אוכל לשחק במשחקים הללו אני אצטרך גם מעבד ולוח אם חדש?
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-