עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תחת WIN XP HOME... הזכרונות DDR במהירות 400mhz. תודה!

2. מתי אמור להגיע המעבדים של AMD 45NM תאריך ומהירות שעון ?

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  3. Started by ShayGTi,

יש לי מעבד AMD 3200 שני סטיקים של 512 MB ולוח שתומך בדואל צ'אנל... כשהרצתי את התוכנה CPUZ ראיתי שכל זכרון עובד ב200MHZ, האם זה תקין כי בעצם שניהם ביחד 400MHZ או שכל אחד מהם צריך לעבוד ב400MHZ?

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  4. Started by Gilo2005,

תראו כרגע יש לי 512 ואני מעונין לרכוש עוד 512 מגה חיפשתי ביד שנייה ומצאתי זיכרון במחיר טוב. אז רציתי לדעת האם הוא יתאים למחשב שלי המפרט שלי- amd sempron 2400 gigabyte GA-7N400-L Nvidia Nforce2 socketA \ agp8 ddr dual ch האם זיכרון pc3200 400mhz ירוץ אצלי על המחשב,הבן אדם שמוכר לי את הזיכרון אמר שיש לו לוח אם עם nforce3

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  5. Started by zahi,

שלום לי יש לוח nforce 4 ultra party lan חיברתי את חיבורי החשמל atx 24 pin ו 12v בנוסף מצאתי חיבורי חשמל נוספים שהם meolax וחיבור שנראה כמו חיבור חשמל ל ffd בתוכנה smart gard רשום 11.83v וב-bios 12.02v יש לי ספק 550w האם כדי לחבר את חיבורי החשמל הנוספים והאם זה לא פוגע בלוח יש לי רק כרטיס מסך אחד

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  6. Started by JediMaster,

אני הולך לקנות מחשב מאייבורי עם מפרט שלי ורשמתי במפרט זכרון שלkingmax ואני יודע שאייובורי מחליפים רכיבים עם רכיבים של חברות אחרות אז רציתי לשאול איזה חברה לא לגעת בזכרונות שלה בכלל או איזה כדי לקנות

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  7. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, היכן אני יכול למצוא את הדרייברים העדכניים ביותר ללוח DFI INFINITY NF ULTRAII-M2 (nForce4 Ultra) - ATX ? ניסית באתר של NVIDIA, אך לא היה לי מושג באיזה לבחור. אודה לעזרתכם...

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  8. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, רציתי לדעת מהו 0B ? תודה -THANKS LaZy-©BoY*

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  9. Started by JohnClark,

קניתי מחשב חדש עם הרדיסק חדש מבוסס SATA ואני לא יכול להגדיר אותו כבוט דרייב בביוס איפשרתי את כל הcontrollers והכל ההרדיסק עצמו פועל אבל אי אפשר להתקין עליו winXP.... מה לעשות? ועוד שאלה, אני משתמש עכשיו בהרדיסק ATA רגיל. כשאני מחבר את הSATA הוא הופך לכונן C ודוחק את הATA לD... אפשר לעשות שהSATA יהיה ישר D?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  10. Started by BladeRunnerSting,

שלום, ברשותי כרגע על המחשב קיט של של 2 ג'יגה זיכרון של GEIL - DDR2 800MHZ 4-4-4-12 רציתי לדעת אם זה אפשרי לשים עוד 2 ג'יגה של G SKILL בזמן תגובה של 4-4-3-5 בלי שזה יגרור בעיות? או חייבים שגם הסטיקים החדשים יהיו 4-4-4-12? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  11. Started by yoahe,

אני מעוניין במעבד שיחזיק לי הרבה זמן מה יותר עדיף לי אני לא כל כך בקטע של משחקים יותר באינטרנט אבל אפשר לקבל הסבר על שני המעבדים מה הייתרונות ומה החסרונות עכשיו אני רוצ לדעת איז לוח אם עדיף לי אם המעבד הנבחר?

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  12. Started by valaryan,

אוקיי חבר'ה שמעו יש לי כרטיס מסך 7950GX2 ואני קונה עכשיו לוח אם asus p5b deluxe אז השאלה היא אם הלוח יתאים לכרטיס? כי כמו שכתוב באתר של אסוס הלוח לא לומך ב SLI אלה רק בCROSSFIRE. והמוכר אמר שהוא חושב שהכרטיס מסך יכול לא להתאים ללוח האם כי הכרטיס מסך הוא בעצמם שני כרטיסי מסך המחוברים בכבל SLI והלוח לא תומך בטכנולוגיה הזו. האם אתם בטוחים שזה יתאים? תודה לעוזרים.

13. שלום, אני מעוניין לדעת האם המפרט הבא יביא לי ביצועים טובים למשחקים ואם תוכלו לשפר לי אותו ולהישאר באותו טווח מחיר. אני מעוניין לא לחרוג מ-3500 ש"ח אבל אשמח להצעות ייעול שיוסיפו כמה מאות שקלים בודדים. המפרט הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB DDR2-667 CL5 כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT 512MB ספק כוח: HEC 500W הארד-דיסק: קיים, לא כלול במחיר מארז: קיים, לא כלול במחיר האם המעבד הנ"ל שווה משהו בכלל עבור משחקים ? אשמח לכל עזרה שהיא, תודה מראש ! נא להעביר לפורום מפרטים, טעות שלי

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  14. Started by frogman,

השאלה היא: מה עדיף לי לקנות CORSAIR XMS DDR2 512Mb 800MHz PC6400 זכרון* 2 אוTWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 זכרון?

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  15. Started by ifs2003,

קראתי באתר של ASUS שישנם לוחות מדגם זה שהם עדיין עם צ'יפסט ישן ולכן לא תומך בקונרו. האם מישהו בארץ נתקל בלוח אם כזה ונדרש להחזירו לחברה ?

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  16. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3 אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש ( אולי את ה - 9600GT ) האם כדי להחליף ללוח עם מערך SLI או להשאר עם הקיים. - מתאר לעצמי שאצטרך לקנות גם ספק חדש ( היום יש לי ENERMAX LIBERTY 400W ) תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  17. Started by nesber,

האם מדובר בחברה סבירה כמו ADATA? אני לא עושה אוברקלוק.

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  18. Started by wow,

תודה.

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  19. Started by Avivf88,

אוקי, אני עומד לקנות מחשב חדש, עכשיו אני כנראה אקנה 2GB זכרונות... והמליצו לי ללכת על 2*1GB, השאלה שלי היא- לא עדיף לקנות במקום 2 של 1GB זיכרון אחד של 2GB? ככה גם ישאר לי מקום פנוי שבעתיד אני אוכל להוסיף עוד... ואם אני אקנה 2*1 אז אני אתפוס שתי מקומות... כלומר אני אצטרך להוציא את אחד מהם בעתיד אם אני ארצה לשדרג לא? אני אשמח לדעת אם חוץ ממה שאמרתי על שדרוג בעתיד אם יש הבדל כלשהו בין 2 של 1GB לבין אחד של 2GB תודה מראש לעונים ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  20. המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  21. Started by psycho59,

שלום יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte והיום סתם רציתי להתחיל עם הOC למעבד ושאני נכנס לביוס אני לא רואה אפשרות להוריד לזכרונות את המהירות. חשבתי לעדכן את הביוס אבל אני לא מצליח, חיפשתי את האתר של gigabyte וגם אותו לא מצאתי. מישהו יכול לומר לי איך אני יכול לעדכן את הביוס הזה? ד"א זה קשור לתוכנה אני מקווה, אם לא סליחה.

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  22. יש לי פרוייקט להגיש בנושא השוואה בין מעבדי אינטל למעבדי amd . אם מישהו יוכל להפנות אותי לנושיאים: ארכטקטורה. תאימות המעבדים לתוכנות ומערכת הפעלה. ???

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  23. Started by dbenyakar,

אתמול התחדשתי במחשב חדש שכולל בין היתר לוח אם Gigabyte EP35C-DS3R ומעבד Intel Q6600. כאשר אני נכנס ל-BIOS, אני לא מוצא את האופציה "CPU EIST Function" אני רואה את האופציה C1E אך לא את הפונקציה הנ"ל. יש רעיונות למה אני לא רואה? באתר של Intel האופציה נתמכת במעבד הזה.

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  24. Started by uuzar,

אני רוצה לקנות לוח של ASUS P5B עם FSB 1066 ותומך במהירות זיכרון של 800 MHZ וזיכרון של 2GB כלומר 2X1GB מה עדיף זיכרון במהירות של 667 או 800 האם אני ירגיש הבדל בביצועים של המחשב אם אני יקח זיכרון במהירות של 667 ולא של 800 תודה

• 3 תגובות
    • 444 צפיות

דיונים חדשים בפורומים