עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Oranili,

יש לי זכרונות DDR400 2 של 256 .. עכשיו אני מוסיף עוד של 512 ו 512 של KRETON הם נקראים : DDR400 PC3200 400MHZ ה 400 MHZ זה DDR400 ? ... תודה

• 2 תגובות
    • 405 צפיות
  2. יש לי מעבד AMD סוקט 939 זיכרון של GIL 1 גיגה אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך ATI 1800 GTO , בכדי להחליף את כרטיס מסך יש צורך לשדרג את הלוח איזה לוח כדאי יותר: GA-K8N51GMF-9 - NVIDIA nForce410 Albatron K8NF4X יש לציין שיש לי ספק של 480 וואט של טרמליטק

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  3. Started by lee.,

המפרט הנוכחי: לוח אם: ga-965p-s3 מעבד: pentium D 2.8 זכרון: שני כרטיסים kingston 512mb 667mhz עם מארז זול של פוקסקון (TLA397 לדעתי) עם ספק 350W של FSP השימושים הם בעיקר ישומים משרדיים (ללא משחקים וכבדים), וכנראה שגם תוכנות מתמטיות (מאטלב ודומיה). אני מעוניין להוסיף זיכרון, ועקב המחירים, אני מניח שזה זמן מצוין לכך. השתדלתי לקרוא היטב את ההיסטוריה של הפורום, והקישורים כך שאני מבקש בעיקר אישור\הע(א)רות למסקנות שלי. בהתחלה חשבתי לקנות כרטיס בודד של 2 ג"ב (שזה המקסימום שסלוט אחד בלוח אם סוחב) אבל הבנתי שלא מוכרים אותם בבודדים, שהם נורא יקרים, ושבלי הדואל צאנל זה איטי בצורה משמעותית. הרעיון כרגע הוא לקנות שני כרטיסים של ג'יגה אחד, במהירות 800. ואולי תוך כדי, להפטר מהכרטיסים הקט…

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  4. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ואני לא כלכך יודע איזה לוח אם מתאים למה.. אם אפשר הסבר קצר על השמות של הלוח אם ולמה הוא מתאים והמלצות על חברות לוח אם טובות לדוגמא: Gigabyte DS3 - תומך ב QUAD אס.אל.איי DDR3. [סתם המצאתי ] תודה ;]

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  5. Started by HydroIT,

האם הזכרונות הבאים, של MUSHKIN, נחשבים כטובים? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=278 להמהרה, שימוש יומיומי עמוס, וכד'.

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  6. אני רוצה להוסיף עוד 1GB למחשב שלי ללוח אם MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) שתומך בAGP והוא דיי ישן... איזה זכרונות לקחת? (זה משנה בכלל?)

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  7. Started by izhark,

ת'רד מעניין בTH (מופיע גם בפורומי חומרה אחרים, כולל של AMD י) http://www.tomshardware.co.uk/forum/248265-10-phenom-exposed-shipping-flaky-cores למי שאין כח לקרוא הרבה אנגלית: הטענה היא שבחלק מהפאנום שנמכרים, אחד הקורים (תמיד אותו קור) דפוק, ומגביל את המהירות האפשרית לOC. לפעמים זה אפילו במהירות סטוק

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  8. Started by dsane,

אני מתלבט בין asus m2ne לבין GA-MA770-S3 gigabyte מה עדיף לרכוש (בהינתן שאולי אשדרג את המעבד בעוד שנתיים) האם עדיף לוח אם אחר (סדר גודל של 450 שקל)? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  9. Started by derdevil,

שמעו אני הולך לקנות מחשב ואני צריך המלצה על זיכרון בהתחלה רציתי לקנות של geil אבל אז נכנסתי לפנדס וראיתי שהוא כבר לא בין אלה שקונים הכי הרבה (פעם הוא היה ביניהם)....אני רוצה 1 ג'יגה זיכרון ואחד טוב ומומלץ....תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 404 צפיות
  10. Started by שמעון 17,

יש לחבר שלי את הלוח אם הזה GIGABYTE 8I945PL-G מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  11. שלום השאלה בכותרת תודה

12. כדאי להוריד את הכי מעודכנים באתר (בשביל NF7 - SL REV 2) או שיש משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 404 צפיות
  13. Started by Terminal Frost,

שלום, יש לי בעיה, והיא כדלקמן: לאחרונה המערכת שלי הפגינה חוסר יציבות לא נורמלי. עד כה היא פעלה בBUS 166MHZ והמכפלה אוטומטית על 10X. (יוצא 1660MHZ, שזה הDEFAULT למעבד הזה) כדי לייצב אותה, הדבר היחיד שיכולתי לעשות הוא להוריד את הBUS ל133MHZ, והעלתי את המכפלה למקסימום (X12.5), ושוב הגעתי לDEFAULT של המעבד. אבל, כשאני מוריד את הBUS אני , מן הסתם, מקבל ביצועי זיכרון נמוכים יותר (DDR 266 בלבד) ובכלליות ביצועי מערכת נמוכים, אבל זאת האפשרות היחידה להפעלת המחשב! ב166MHZ הוא פשוט לא מוכר להתניע! לאחר הייצוב על 133 ניסיתי להעלות את הBUS ל145MHZ, עבד חלקית אבל קרס לעיתים קרובות, כך שאין יציבות. הבעיה היא בעליה הלינארית של אפיקי הAGP והPCI מול הBUS, בגלל הצ'יפ של VIA שלא מצליח לנעול …

• 3 תגובות
    • 404 צפיות
  14. טוב אז ככה המפרט שלי כולל AMD 2500+ crossair 512 twinx Gforce fx5900 nf7-s אז אני חושב על לקנות עוד זוג של 512 לזכרונות ואני רוצה לדעת כמה זה בעצם יעזור לי במשחקים ובווינדווז נ.ב. המעבד בOC ל-3.2

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  15. Started by amit22,

יש לי זיכרון 256 dde 333 של terabyte אבל אני רוצה להוסיף עוד 256 ואני לא מוצא את הזכרון הזה בשום חנות עם אני מביא אותו סוג זכרון רק חברה אחרת זה יעבוד ??

16. Started by qweqwe,

יש לי במחשב שני זיכרונות rdram של 128 כל אחד ואני רוצה להוסיף עכשיו אני לא יודע מה לקנות? אם אתם יכולים להביא לי המלצות אני ישמח

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  17. Started by kobi.masika,

היי מישהו יכול לעזור אם הסבר על מעבדים למחשב נייד מה יותר טוב ממה ? מה יותר חדש ? מה יותר כדאי לקנות ? יש יותר מידי סוגים ואין לי מושג בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  18. Started by tal_m9,

מוצא היום למכירה בארץ לוח אם שמכיל: DDR 2 AGP PCI-Express SATA2 IDE ומתאים למעבדי הDual Core של AMD ? בבאס 800 ומעלה... אם יש יותר מדגם אחד, אשמח לקבל את כולם.

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  19. שלוט אני מרכיב מחשב למשחקים, ורציתי לדעת איזה לוח אם בתקציב של 550 שקל בערך יש לAMD Athlon64x2 (AM2) 3600 חשוב לי שהיה לוח אם עם ביקורות טובות, ושיהיה לו יכולת לעשות OC לא גדול... אם תוכלו לתת לי 2 שמות של לוחות אם שמתאימים לדרישות שלי אני אשמח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 403 צפיות
  20. לאחר הכרזה של אינטל על כך שתפסיק בפיתוח קו מוצרי ה-NUC הוותיק שלה - מגיעה הצלה בדמות הסכם אשר יעביר את ההובלה לחברת המחשבים והחומרה הבולטת מטאיוואןלכתבה

21. Started by moshel7,

יש לי מעבד AMD ATHLON 4800+X2 האים כדאי ומישתלם להחליף למעבד AMD ATHLON 5400+X2 והאים ה 5400X2 מתאים ללוח-אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 תודה משה!!!!!!

• 1 תגובה
    • 403 צפיות
  22. אהלן , יש לי את לוח האם Abit IS7-V , אני רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני רץ לקנות זכרון. יש לו 2 סלוטים לזכרון , כתוב מאחורי הקופסא שהוא מתאים לDUAL DDR 400 כעת יש לי 2 זכרונות של 256 מגה שבקושי סוחבים את המחשב.. חשבתי ללכת או על 1 של 1 גיגה , או על 2 של 512. אני עוסק בצילום ועריכת תמונות לכן אני צריך את הזכרון. אם אני אקנה אחד נוסף של 1 גיגה , אני יוכל לשים אותו בנוסף לאחד ה250 וככה יהיה לי 1.25 גיגה זכרון? במידה ואני קונה , איזה סוג זכרון מומלץ? תודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  23. Started by PuMbA,

הבנתי שהוא תומך SATA-II בגלל שרשום ככה : SATA 3Gb/s והבנתי ממכם בפורום שזה אומר SATA-II אני צודק או שזה רק SATA-I ?? למקור :http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=485&modelmenu=1 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 403 צפיות

דיונים חדשים בפורומים