עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לא מעוניינים להמתין עד להשקה של דגמי NUC רשמיים מאינטל עצמה בהתבסס על הדור ההיברידי הראשון? היצרנית הטאיוואנית מתיימרת להקדים אותה ומכריזה על מספר מוצרים למכירה כבר עתהלכתבה

2. Started by MasteRoi,

מה זה מעבד 64 סיביות? למה יש Windows מיוחד עבורו? האם הוא מתאים למשתמש הביתי? בבקשה תספרו לי כל מה שיש..

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  3. Started by hag911,

מה ההבדל ביןQ6600 לבין E6850??

• 5 תגובות
    • 467 צפיות
  4. זה הלוח - SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y ? רציתי לדעת כמה HD בתצורת SATA אוכל לחבר אליו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  5. Started by ShayGTi,

יש לי מעבד AMD 3200 שני סטיקים של 512 MB ולוח שתומך בדואל צ'אנל... כשהרצתי את התוכנה CPUZ ראיתי שכל זכרון עובד ב200MHZ, האם זה תקין כי בעצם שניהם ביחד 400MHZ או שכל אחד מהם צריך לעבוד ב400MHZ?

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  6. Started by Wiger,

שלום לכולם... אני מעוניין לדעת למה ללוח אם למעבדים של AMD אין תמיחה ב-DDR2 ומעלה??? כי כשאני בדקתי אין להם אף לוח אשר תומח, ואני מעוניין לדעת מה הסיבה (אם יש סיבה מיוחדת). תודה לכם. WIGER

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  7. Started by שי ויטמן,

שלום, אני מתכוון לקנות HP6660 בעל 1G זיכרון. אני רוצה לדעת האם כדי להרחיב את הזיכרון ל-2G מאחר ותוכנת ההפעלה היא VISTA? או שאפשר להשאיר את הגודל הקיים?

8. איך אני משנה מחלקים,יחס בביוס החדש ביותר של DFI INFINITY 975X??

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  9. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, רציתי לדעת מהו 0B ? תודה -THANKS LaZy-©BoY*

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  10. יש לי שרת dell sc1425 ואני די מנצל את כל הזכרון שלו 2G נותרו לי עוד 2 סלותים פנויים איזה זכרונות אני צריך לקנות בשביל השרת ? זה כמו זכרונות של PC ? ומה צריכה להיות העלות שלהם ?

11. Started by JohnClark,

קניתי מחשב חדש עם הרדיסק חדש מבוסס SATA ואני לא יכול להגדיר אותו כבוט דרייב בביוס איפשרתי את כל הcontrollers והכל ההרדיסק עצמו פועל אבל אי אפשר להתקין עליו winXP.... מה לעשות? ועוד שאלה, אני משתמש עכשיו בהרדיסק ATA רגיל. כשאני מחבר את הSATA הוא הופך לכונן C ודוחק את הATA לD... אפשר לעשות שהSATA יהיה ישר D?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  12. Started by GuyMiz,

בבקשה אני צריך שתגידו לי איזה לוח אם מתאים למעבד intel core 2 dou e-6320 ?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  13. Started by izhark,

ת'רד מעניין בTH (מופיע גם בפורומי חומרה אחרים, כולל של AMD י) http://www.tomshardware.co.uk/forum/248265-10-phenom-exposed-shipping-flaky-cores למי שאין כח לקרוא הרבה אנגלית: הטענה היא שבחלק מהפאנום שנמכרים, אחד הקורים (תמיד אותו קור) דפוק, ומגביל את המהירות האפשרית לOC. לפעמים זה אפילו במהירות סטוק

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  14. ברשותי מחשב P2 350 וברצוני להגדיל את הדיסק הקשיח שלו . חשבתי לקנות את הדיסק הקשיח של : westren digital 40 GB 7200 RPM 2MB ATA 100 או שיש גם אפשרות לדיסק קשיח של westren digital 40 GB 5400RPM 2MB UATA 100 מה דעתכם ??? מה עדיף??? האם יש מגבלות למהירויות ?? מה יעבוד טוב יותר ?? תודה עופר

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  15. Started by uuzar,

אני רוצה לקנות לוח של ASUS P5B עם FSB 1066 ותומך במהירות זיכרון של 800 MHZ וזיכרון של 2GB כלומר 2X1GB מה עדיף זיכרון במהירות של 667 או 800 האם אני ירגיש הבדל בביצועים של המחשב אם אני יקח זיכרון במהירות של 667 ולא של 800 תודה

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  16. Started by Cyron,

הבנתי שאחת הפונקציות של הציפסט כוללת מין סוג של פיירוול רציתי לדעת האם הוא יעשה לי העיות בגלישה באינטרנט ?

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  17. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי לוח asus p4c800e ואני רוצה לעדכן בו את הביוס.. עכשיו רציתי לדעת עד כמה זה בטוח לעשות זאת - נכון שיש ביוס דואלי שאמור לפעול במידה ומשהו קורה והעידכון נדפק ונכון שזה אסוס אבל עדיין בהנחה שאין הפסקת חשמל באמצע מה הסיכון שקיים בעידכון הביוס של הלוח הזה? - בהנחה שאני מוריד את העידכון הנכון דרך התוכנה של אסוס.. הסיבה לפחד מהעידכון הוא ששרפתי ביוס של לוח ישן לפני כמה שבועות שעידכנתי אותו - אונם היצרן היה SHUTTLE והלוח בן 4 שנים שזה אומר שלא היה ביוס דואלי וכלום אבל עדיין הרגשה לא השתפרה הודות לכך.. כמובן שנתתי את הביוס לשחזור והכל מאז אבל בכל זאת... אשחמ לשמוע את דעתכם בנושא במיוחד מי ששידרג את הביוס בלוחות החדשים של אסוס... המחשב אגב מחובר לאל פ]סק ליתר …

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  18. Started by GodLike,

נכנסתי לכמה אתרים, כמו פנדה וזיגזג , וראיתי שהמעבד athlon 64bit 3000 הוא עם סוקט 745 ולא 939 . רציתי לדעת אם המעבד הזה צפוי לצאת עם סוקט 939 . שאלה נוספת : האם צפויה ירידת מחירים ( אפילו קטנה ) בזמן הקרוב למעבדים האלה ?

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  19. Started by frogman,

השאלה היא: מה עדיף לי לקנות CORSAIR XMS DDR2 512Mb 800MHz PC6400 זכרון* 2 אוTWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 זכרון?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  20. מכשיר ה-OneXPlayer 2 Pro מתיימר לספק שלוש שיטות עבודה שונות במוצר יחיד - עם מעבד מהדור החדש של AMD, עד 4TB של אחסון פנימי ועד 64GB של RAM אשר מגמדים את המתחרים הישירים העיקרייםלכתבה

21. שלום לכולם. אני מתלבט אם לקנות מחשב :AMD athlon 64x2 5200 עם זכרון : 2GB. את הלוח אם אני לא מכיר: AS Rock ALIVENF 6G מה דעתכם לגבי לוח האם? האם הוא מוכר ואמין?תודה מראש

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  22. 640 שקל מנועה זה שווה?... יש לי kingstone 533 ddr2 X2 512 הכוונה שלי אם זה יסתדר עם הזיכרון שיש לי כבר........

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  23. Started by אבישי מזרב,

שלום חבר'ה, רציתי לשאול אם זה אפשרי להתקין זיכרון ddr2 667 בלוח שתומך עד 400, מבלי לפגום בזכרון או בלוח?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  24. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות את הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX או הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX האם יש הבדל גדול ביניהם? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים