עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, רציתי לדעת מהו 0B ? תודה -THANKS LaZy-©BoY*

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  2. יש לי שרת dell sc1425 ואני די מנצל את כל הזכרון שלו 2G נותרו לי עוד 2 סלותים פנויים איזה זכרונות אני צריך לקנות בשביל השרת ? זה כמו זכרונות של PC ? ומה צריכה להיות העלות שלהם ?

3. Started by amit27,

הראשון הוא : Intel Core 2 Duo E6300 שיש לו רק 1.85 ghz שעולה השני הוא : Intel Pentium D 930 שיש לו 3.0 ghz מה יותר טוב למשחקים ,ולאיזה מעבד יש יותר ביצועים?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  4. Started by shabo,

שלום לכולם יש לי גיגה זיכון במחשב 512x2 של חברה מסויימת במהירות 667. אני מעוניין לקנות עוד 1024x2 של kingston 667 cl5. השאלה שלי היא האם כרטיסי זכרון מחברות שונות יכולים לעבוד יחד או שזה פוגע בביצועים של המחשב ומה משמעות הCL5? מה ההבדלים בין סוגי ה CL?

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  5. Started by GuyMiz,

בבקשה אני צריך שתגידו לי איזה לוח אם מתאים למעבד intel core 2 dou e-6320 ?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  6. Started by igor5,

אני מעוניין לקנות זיכרון חדש של ocz ‏2x512MB OCZ Value Pro Series‎ זה המפרט: Specs 667 MHz CL 5-5-5-15 1GB (2x512) Dual Channel Optimized Kits Pure Copper Heatspreader Unbuffered 1.8 Volts 240 Pin DIMM והמחיר הוא 300 שקל שווה לקנות?

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  7. Started by BladeRunnerSting,

שלום, ברשותי כרגע על המחשב קיט של של 2 ג'יגה זיכרון של GEIL - DDR2 800MHZ 4-4-4-12 רציתי לדעת אם זה אפשרי לשים עוד 2 ג'יגה של G SKILL בזמן תגובה של 4-4-3-5 בלי שזה יגרור בעיות? או חייבים שגם הסטיקים החדשים יהיו 4-4-4-12? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  8. Started by Bingo,

לפני שבוע שאלתי פה אם אפשר לשים בלוחות קונרו 975x זכרונות 800 וענו לי שזה תלוי ביחס 1:2 1:1.25 לא ממש הבנתי... מישהו יכול לתת הסבר יותר מפורט? וגם בלוח של DFI 975X אפשרי לשים זכרונות 800?? ולא בשביל OC

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  9. שלום לכולם שויסטה לא עובד טוב עם 965 ,איזהשהוא טכנאי אמר לי , חיפשתי כתבות /מאמרים בנושא ולא מצאתי , מישהו יודע אם זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  10. שלום לכולם אני לפני סגירת הזמנה ומלתבלט האם לקנות את הזכרונות האלה http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/dc/PQI25400-2GDB.htm לדעתכם לאיזה תדר אפשר להגיע איתם על תזמונים יותר משחוררים של 5-5-5-15 במקום ה4-4-4-12 בסטוק האפשרות השניה היא GSKILL שבאים בתדר של800 אבל עם תיזמונים של 5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 חשוב לציין שבשביל הGSKILL אני צריך להמתין בסיבות 10 ימים עד שיגיע *הזכרונות מיועדים למערכת E6000+DFI 975 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  11. Started by XXbandXX,

קראתי כתבות על לוחות אם וגם הרבה בפורום הזה ואני עדיין לא מצליח להגיע להחלטה - אני בטוח שיש כאן הרבה חברה שמבינים יותר טוב ממני ומקווה שיעזרו לי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות, אני רוצה המלצה ללוח אם טוב רוב האנשים אמרו לי ללכת על ערכת השבבים X38 אני קונה כ.מסך 8800GT אז צריך להיות ללוח PCI-E 2.0 לגבי הזיכרונות אני מבין שDDR3 בזמן הזה זה רק לעשירים :'( ... האם כדי ללכת על DDR2 כרגע? לגבי התקציב אני מוכן להשקיע בערך 1700 שח אשמח לשמוע כל רעיון אפשרי תודה.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  12. Started by BlueHotDog,

היי אנשים, בשבועות האחרונים אני עושה מחקר בנושא קניית לוח אם חדש, וזה סיוט. המסקנות שהגעתי אליהן עד כה: אם אני רוצה crossfire אז עדיף x38 כי אין באמת הבדל בינו לבין x48 - במיוחד אחרי קצת הרצה, ההבדל ביחס למחיר הוא לא שווה את זה. השאלה שלי היא, אם אני לא רוצה שני כרטיסים גרפיים, אבל רוצה מחשב חזק, שכנראה יעבור OC דיי רציני(עד כמה שקירור אוויר מאסיבי יאפשר לי), האם עדיף לוח אם מבוסס בכלל על הצ'יפסט של NVIDIA? או INTEL? והאם ללכת כבר על הP45? למרות שאין באמת הבדל גדול בינו לבין P35, מלבד אולי הזכרון(אשר כרגע גם אין הבדל משמעותי), או אולי לחכות עד שאינטל תוציא את ערכת השבבים החדשים שלה? מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן? הצרכים שלי בעקרון מלוח אם הם: OC קירור טוב!(אני גר …

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  13. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מבצע שידרוג שילוש השבוע הלוח יהיה asus commando מעבד e6600 זכרונות אני מחפש עד 1200 שקל ל 2gb

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  14. Started by mDs,

אני קונה עוד יומים ככה מחשב.. והלוח אם שאני קונה הוא: KV8-MAX 3 (s754) ורציתי לקנות 3 זיכרונות של : 512MB A-DATA אבל אמרו לי שאני לא יכול לעשות את זה כי הלוח אם שלי בכלל לא תומך ב1500 ראם ולכן זה לא שווה לי.. זה נכון ? ורציתי לדעת אם הלוח אם שלי טוב לAMD תודה!

15. Started by slowdive,

שוב,שלום אני רוצה לקנות שני סטיקים של 512MB מהירות 667 לINTEL CORE 2 DOU E6300 למחשב שלא נועד למשחקים ולא יעבור OC ואני רואה שיש המון חברות שמייצרות היום זכרון,דוגמה מKSP: Aeneon TwinMOS שניהם ב310 ש"ח לסטיק Hynix 380 ש"ח לסטיק Corsair Kingston שניהם 350 ש"ח לסטיק די מבלבל... על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  16. Started by RedHawk4,

צהריים טובים לכולם יש לי את הלוח אם K9NGM של MSI ורציתי לדעת מה דעתכם עליו... אני לא גיימר אבל אני מתעניין בכל הנושא של ווברקלוקינג ורציתי לדעת אם הלוח הוא טוב לזה, וגם סתם רציתי לדעת אם הוא לוח טוב בכללי... אז תודה למגיבים =)

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  17. Started by מאסטר יהודי,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, או לשדרג את המחשב הנוכחי באופן מאסיבי (לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מעבד וכרטיס מסך). כעקרון, התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקלים, עם עדיפות לכרטיס מסך טוב (אני גיימר). מה שהבנתי שיהיה הכי משתלם בשבילי, הוא לרכוש את הדברים הבאים: מעבד AMD: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: GIGABYTE M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 (סה"כ 2GRAM). דיסק קשיח: Western Digital - שלוש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E סה"כ 1950 ש"ח עכשיו, השאלות שלי הן: 1) מה דעתכם על הכרטיס מסך? האם אני אוכל להפעיל איתו משחקים שיצאו …

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  18. הייתי היום בK.S.P איזה 3 שעות, בדקנו יציבות ועבודה של כל חלקי המחשב - הכל תקיו. הרצנו את Crysis (עם הלוח הישן) על high וקבילנו FPS שנע בין 60-19 ה19-29 היה רק במקמות בעלי פירוט גרפי גדול. לוח האם שלי FOXCONN 945 G6MD אני מתכנן להחליף אותו מחר, K.S.P אמרו לי שאינם בטוחם במאית האחוזים כי זה הלוח והמליצו לי להתעייץ בפורום הזה ובguru3d.com לפני שנבצע שינוי בפנים המחשב. הייתכן כי לוח האם שלי (שנחשב כיום לאחד המעפנים) :\ הוא האחראי לביצועים הירודים? ובעצם כרטיס המסך בסדר גמור? (כי בקדנו 2 כרטיסים על הלוח - זהים) Gigabyte 8800GTS 512 G92 ואם כן, לאיזה לוח להחליף?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  19. Started by anri,

יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz זיכרון - 512 DDR 80 ג'יגה לוח אם GIGABYTE 845PE ואני קונה את הכרטיס מסך RX800XT עכשיו כמו שאמרו לי כאן בפורום הלוח אם הזה ישן מאוד אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני צריך להחליף את הלוח כדי לנצל את הכרטיס מסך כמה שיותר ? והאם הנתונים שהבאתי פה יספיקו לכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  20. Started by orlupo,

בלוח אם הזה יש ATA133... מה אני יכול לעשות איתו??? :

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  21. Started by dani2111,

איזה מעבד עדיף? Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz Conroe BOX E6600B או Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore BOX AM256DCB לא יודע אם חשוב לציין את זה אבל בעקרון אני צריך מחשב טוב למשחקים לא כל כך כבדים (black and white 2,heroes of might and magic 5 ועוד משחקים דומים) תודה.

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  22. היי לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש וברשותי דיסק קיים 160GB בטכנולוגיית SATA רגילה. כל הלוחות המקובלים מגיעים עם 3-4 קונקטורים של SATA II וקונקטור של IDE. מה עושים עם הדיסק הקיים ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  23. Started by delon,

אני צריך עזרה בלבחור מעבד בין ATHLON 3000 ל - D 805 כאשר כבר הזמנתי מחשב בתקציב בסביבות 1000 ש"ח ה -AMD מגיע עם לוח פשוט של ELITE ולאינטל אני צריך להוסיף עוד 250 ש"ח ואותו אני מקבל עם לוח ASUS את המחשב הזה אני צריך בעיקר לאינטרנט, WORD , מוסיקה והורדות. על מה עדיף לי ללכת ? וגם ברמה העקרונית איזה מעבד נותן ביצועים יותר טובים.(אומרים שהליבה הכפולה מנוצלת בעיקר לדברים מסוימים - האם כאשר אני מוריד מס' סרטים ב EMULE ובו זמנית אני גם מדבר בסקייפ וכותב טקסט ב WORD ומדפדף באינטרנט, האם לליבה הכפולה יש יתרון בביצועים או שלמטרות הללו אין הבדל בינו לבין ה AMD.

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  24. Started by Oak,

יש לי לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L וזכרון : OCZ XTC Platinum OCZ2P8001G (800 MHz DDR2 1GB) ועכשיו לשאלה האם הלוח אם תומך בזכרון הזה?

• 5 תגובות
    • 459 צפיות
  25. Started by Nasok,

צריך זכרונות זכרונות עד 1.8K DDR2 בשביל הקונרו החדש

• 1 תגובה
    • 459 צפיות

דיונים חדשים בפורומים