עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MOFRA,

האם לזכרונות יש מכפלה כמו לכרטיס מסך כי ראיתי במקומות מסוימים שכתוב שלוח אם מסוים תומך בזכרונות X8 וX16 ואם כן אז איך אני יכול לגלות איזה מכפלה יש לזכרונות שלי

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  2. Started by akalithium,

אם כרגע יש לי צ'יפ אחד של זכרון 1GB ואני מוסיף צ'יפ נוסף של 1 GB מה אני צריך כדי שהם יעבדו ב DUAL CHANNEL ? שהם יהיו של אותה חברה ? מהירות ? דגם ?

3. יש לי שתי מעבדים פנטיום 1.7 MHZ 4 ו3 1000 MHZ חסרי שימוש בבית וציוד הכיפי רק לוח אם חסר

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  4. Started by zx12rr,

יכול להיות שהדגם הבאה תומך בקונרו? GA-8I945P-S3- RH תודה

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  5. Started by ras81,

שלום מופיעה לי ביומיים האחרונים הודעת שגיאה "00" על הצג של הלוח אם (שבחתימה) חיפשתי בחוברת ולא מצאתי מה הפירוש (מצב תקין זה FF) עידכנתי את הביוס וזה לא ניפתר. כמו כן פעם אחת ההודעה השתנתה והיה כתוב 01 (שזה לפי החוברת "expand the Xgroup codes locating in phsical address 1000:0") מה זה אומר? תודה

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  6. אני בונה HTPC להלן הלוח אם המעניין אותי-73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI רציתי לדעת אךהלוח הנ"ל מבחינת ביצועים -ואיך לוחות האם של NV מבחינת אמינות \יציבות האם ניתן לחבר אליו כרטיס מסך בעתיד-כרגע אני מתכוון להשתמש ב0NBORD המעבד המדובר הוא 4600 תודה

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  7. Started by psycho59,

שלום יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte והיום סתם רציתי להתחיל עם הOC למעבד ושאני נכנס לביוס אני לא רואה אפשרות להוריד לזכרונות את המהירות. חשבתי לעדכן את הביוס אבל אני לא מצליח, חיפשתי את האתר של gigabyte וגם אותו לא מצאתי. מישהו יכול לומר לי איך אני יכול לעדכן את הביוס הזה? ד"א זה קשור לתוכנה אני מקווה, אם לא סליחה.

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  8. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זאת אומרת, האם יכול להיות שמרובע הליבות יהיה יותר איטי מהראשון בגלל שהתוכנת עריכה שלי לא הצהירה שהיא תומכת במרובע.

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  9. Started by nahum8,

יש לי 768MB זיכרון של GEIL אבל רק עכשיו שמתי לב שזיכרון אחד עוד על 333MHz PC-2700 והשתיים האחרים על 400MHz זה בסדר? או שכדאי להישאר עם 512MB של 400MHz?

10. יש למישהו הצעה או לינק לאתר ישראלי שמוכר? הלוח צריך להיות DDR לא DDR2 ... תודה

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  11. Started by israelnba,

עד לפני כמה זמן היה לי במחשב 256MB DDR200 ולפני כמה זמן הוצאתי אותו ושמתי במקומו 512MB DDR266 כי זה פשוט הספיק לי וההעדפתי שיהיה לי פחות עם מהירות יותר גבוהה כי גם ככה אני לא צריך יותר זכרון כרגע התחלתי לעבוד עם הVISTA HOME PREMIUM כאשר הממשק AERO פועל וכמות הזכרון שבשימוש נעה בין 66 ל- 75 בממוצע וכעת אני שוקל אולי אני אוסיף את הזכרון הקודם שלי (בהנחה ששניהם יצליחו לרוץ ביחד... כי לא תמיד זה מצליח) אז בקיצור האם כדאי לי להוסיף את ה256 במהירות נמוכה יותר וזה יגרום למהירות נמוכה יותר של הזכרון על מנת שיהיה לי יותר נפח של זכרון??

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  12. Started by JohnClark,

קניתי מחשב חדש עם הרדיסק חדש מבוסס SATA ואני לא יכול להגדיר אותו כבוט דרייב בביוס איפשרתי את כל הcontrollers והכל ההרדיסק עצמו פועל אבל אי אפשר להתקין עליו winXP.... מה לעשות? ועוד שאלה, אני משתמש עכשיו בהרדיסק ATA רגיל. כשאני מחבר את הSATA הוא הופך לכונן C ודוחק את הATA לD... אפשר לעשות שהSATA יהיה ישר D?

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  13. Started by igor5,

אני מעוניין לקנות זיכרון חדש של ocz ‏2x512MB OCZ Value Pro Series‎ זה המפרט: Specs 667 MHz CL 5-5-5-15 1GB (2x512) Dual Channel Optimized Kits Pure Copper Heatspreader Unbuffered 1.8 Volts 240 Pin DIMM והמחיר הוא 300 שקל שווה לקנות?

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  14. Started by RoverBoy,

קניתי מחשב AMD 4200 ובלוח אם שלי asus m2npv-vm יש כמה חוטים קטנים אדומים של SATA.(אם אני לא טועה יש להם בסוף חיבורים שטוחים קטנים).. הכונן קשיח שלי הוא 120 G ואני לא רואה שאפשר לחבר לו את החוטים האלה רק את הפס השחור הגדול ואת החשמל.צירפתי תמונה מה שמסומן בצהוב זה החיבור שאני מתכוון אליו ואם מישהו יודע מה זה החיבור שמסומן באדום אני שמח לתשובה . אז מה זה בעצם SATA? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  15. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי לוח asus p4c800e ואני רוצה לעדכן בו את הביוס.. עכשיו רציתי לדעת עד כמה זה בטוח לעשות זאת - נכון שיש ביוס דואלי שאמור לפעול במידה ומשהו קורה והעידכון נדפק ונכון שזה אסוס אבל עדיין בהנחה שאין הפסקת חשמל באמצע מה הסיכון שקיים בעידכון הביוס של הלוח הזה? - בהנחה שאני מוריד את העידכון הנכון דרך התוכנה של אסוס.. הסיבה לפחד מהעידכון הוא ששרפתי ביוס של לוח ישן לפני כמה שבועות שעידכנתי אותו - אונם היצרן היה SHUTTLE והלוח בן 4 שנים שזה אומר שלא היה ביוס דואלי וכלום אבל עדיין הרגשה לא השתפרה הודות לכך.. כמובן שנתתי את הביוס לשחזור והכל מאז אבל בכל זאת... אשחמ לשמוע את דעתכם בנושא במיוחד מי ששידרג את הביוס בלוחות החדשים של אסוס... המחשב אגב מחובר לאל פ]סק ליתר …

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  16. Started by yoahe,

אני מעוניין במעבד שיחזיק לי הרבה זמן מה יותר עדיף לי אני לא כל כך בקטע של משחקים יותר באינטרנט אבל אפשר לקבל הסבר על שני המעבדים מה הייתרונות ומה החסרונות עכשיו אני רוצ לדעת איז לוח אם עדיף לי אם המעבד הנבחר?

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לדעת האם המפרט הבא יביא לי ביצועים טובים למשחקים ואם תוכלו לשפר לי אותו ולהישאר באותו טווח מחיר. אני מעוניין לא לחרוג מ-3500 ש"ח אבל אשמח להצעות ייעול שיוסיפו כמה מאות שקלים בודדים. המפרט הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB DDR2-667 CL5 כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT 512MB ספק כוח: HEC 500W הארד-דיסק: קיים, לא כלול במחיר מארז: קיים, לא כלול במחיר האם המעבד הנ"ל שווה משהו בכלל עבור משחקים ? אשמח לכל עזרה שהיא, תודה מראש ! נא להעביר לפורום מפרטים, טעות שלי

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  18. Started by ifs2003,

קראתי באתר של ASUS שישנם לוחות מדגם זה שהם עדיין עם צ'יפסט ישן ולכן לא תומך בקונרו. האם מישהו בארץ נתקל בלוח אם כזה ונדרש להחזירו לחברה ?

• 3 תגובות
    • 426 צפיות
  19. Started by ido-nava,

יש לי מחשב: מעבד AMD Athlon 3500+ 939 לוח אם Gigabyte K8N PRO SLI זיכרון (RSAIR 1024MB DDR1 (512X2 דיסק קשיח WD 200GB JS SATA2 כרטיס מסך Geforce 6800GS צורב NEC 5200 16X מארז/ספק Thermeltake SHARK + HEC 480W ACE אני מעונין לשדרג מעבד, לוח אם וזיכרון ל: Intel 4300 Gigabyte 965P DS3 V3.3 G.SKILL 2048MB 800MHZ (1024X2) HK יוצא לי סה"כ 2880 שקל מ IQPC ... לאחר הקנייה אני רוצה להשאיר במחשב שלי את הדיסק קשיח, כ.מסך, מארז, ספק וצורב, ולהעביר את המעבד, לוח אם וזיכרונות למחשב של אחותי הקטנה, (P4 2.8 HT + ASUS P4B + 512MB DDR + 120GB IDE + GEFORCE 5200FX ולהשאיר אצלי את הקירור BIG TYPHOON ולקנות עוד קירור רגיל ב 30 שקל ל AMD ... האם כל הענ…

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  20. Started by slowdive,

שוב,שלום אני רוצה לקנות שני סטיקים של 512MB מהירות 667 לINTEL CORE 2 DOU E6300 למחשב שלא נועד למשחקים ולא יעבור OC ואני רואה שיש המון חברות שמייצרות היום זכרון,דוגמה מKSP: Aeneon TwinMOS שניהם ב310 ש"ח לסטיק Hynix 380 ש"ח לסטיק Corsair Kingston שניהם 350 ש"ח לסטיק די מבלבל... על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 426 צפיות
  21. Started by nesber,

האם מדובר בחברה סבירה כמו ADATA? אני לא עושה אוברקלוק.

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  22. אני כרגע מתלבט איזה מבין השניים לקנות והאם כדאי להשקיע את ההפרש שהוא דיי גדול במעבד הנ"ל. תודה רבה! ושנה טובה לכולם....

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  23. Started by q1234,

היי . תוכלו להמליץ לזיכרון 512 למערכת intel ? עד 700 ש"ח , מותר לחרוג . לא לאוברקלוק , אלא לביצועים . תודה .

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  24. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  25. Started by EYALSPIDER,

יש לי כרטיס מסך עם חיבור של AGP *4 ואני רוצה לבנתיים לחבר אותו עד שאני יקנה כרטיס מסך חדש (השאלה אם אני יקנה כרטיס מסך עם חיבור של AGP *8 או כבר את הPCI EXPRESS ) בלי שום קשר יש לי 2 זכרונות של DDR2 667 512 (1024) רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי עבורי כעת ולעתיד 1)ASUS P5VDC-MX http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=814&l1=3&l2=11&l3=242 2)ASROCK 775 DUAL880-PRO http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm

• 2 תגובות
    • 426 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.