עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gggil,

האם הקירור סטוק של הE8400 מספיק טוב ושקט או שצריך לקנות קירור טוב יותר בנפרד? אני לא מתכנן OC כרגע. אולי בעתיד וגם אז זה לא יהיה משהו דרסטי

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי, המליצו לי על הלוח אם הזה כי הוא תומך ב-HDMI אבל חשוב לי מאוד שיתמוך ב-FULL HD 31542 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI 432 1 כדאי לקחת אותו או לקחת לוח אם אחר עם כרטיס hd 2600pro ? המחשב מיועד למערכת קולנוע ביתית ולהפעלת תוכנות כמו אימיול, נרו, אופיס וכו' והבנתי שהכרטיס הזה יכול להאט את פעילות המחשב אם יש לכם הצעה למשהו אחר אני אשמח לשמוע תודה

3. Started by wow,

תודה.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי אופציה (עדיין לא בדקתי הכל) לשדרג את המעבד אתלון 64 3000 E3 במעבד אתלון 64 3500 E6 בעלות של 50 ש"ח. מה שמדאיג אותי זה לא העלות אלא לעבור מ E3 ל E6 האם יש איזה השלכות מסוימות על המעבר כי אני יודע שה E3 אמור להיות יותר טוב - לפחות לOC ואילו ל E6 יש בקר זיכרון משופר במקצת. בקיצור האם משתלם או שבלי שום קשר אני עובר למעבד חזק יותר בהרבה. בנוסף איך הווניס 3500 הנ"ל מול הנורת'ווד 3000 שלי ישן והטוב? בברכה.

5. Started by reyrey_200,

איך הדגם הזה: Aeneon XTUNE 2GB (2x1GB) DDR2 800MHz PC2-6400 CL5 ??

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  6. Started by rico,

יש לי מחשב בן 4-5 שנים.. חחח ישן אבל בכל זאת, אני רוצה לשדרג זיכרון - יש לו 4 מקומות של זיכרון (כמו כל מחשב) אבל יש 2 של 64 ו 2 של 128.. האם זה אפשרי לשדרג את ה- 2 של 64 ל128? או יותר? אני חושב שהוא צריך DDR1 זה נכון? איזה סוג בערך? וסוג המחשב הוא paintum 4 (סליחה אם יש שגיאה ) תודה רבה לעזורים! נ.ב חדש כאן, ואני רואה בפורום - אתר ממש נחמד! יפה לכם!! עוזרים פה מלא.. וזה טוב..!

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  7. Started by Scorpion17,

שמכניסים כרטיס זיכרון כזה . השאלה שלי היא עם המחשב מזה את זה אוטומטי או שצריך לסדר בביוס משהו אחרי חבור הזיכרון? או שרק מכניסים את הסיק הזה וזהו?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך עם חיבור של AGP *4 ואני רוצה לבנתיים לחבר אותו עד שאני יקנה כרטיס מסך חדש (השאלה אם אני יקנה כרטיס מסך עם חיבור של AGP *8 או כבר את הPCI EXPRESS ) בלי שום קשר יש לי 2 זכרונות של DDR2 667 512 (1024) רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי עבורי כעת ולעתיד 1)ASUS P5VDC-MX http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=814&l1=3&l2=11&l3=242 2)ASROCK 775 DUAL880-PRO http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  9. אני דיי מתלבט. כרגע יש לי 2x256 PC3200 של Hynix (אם זה מענין מישהו - HYMD232646B8J-D43, אני מאמין שהם לא מדהימים 3-3-3-8 אם אני לא טועה). הקטע הוא שיש לי 350 ש"ח למטרת הוספת זיכרון, ואני מתלבט האם להוסיף עוד 2x256 (שאני מקווה שיעבדו במהירות נורמלית ולא במהירות של הזוג הראשון) או רק 1x512. מצד אחד זה כנראה יאיט את העסק (השלושה יעבדו בנפרד [single channel]), מצד שני זה יאפשר לי להוסיף עוד זיכרון בעתיד (עוד 512). אז מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  10. Started by hezina,

האם נראה לכם שהמחירים של המעבדים של אינטל (של ה4 ליבות)ירדו בעוד חודשיים וחצי בערך?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  11. עדיין לא הצלחתי להבין את זה

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  12. Started by JediMaster,

אני הולך לקנות מחשב מאייבורי עם מפרט שלי ורשמתי במפרט זכרון שלkingmax ואני יודע שאייובורי מחליפים רכיבים עם רכיבים של חברות אחרות אז רציתי לשאול איזה חברה לא לגעת בזכרונות שלה בכלל או איזה כדי לקנות

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  13. Started by tomystein,

יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  14. Started by עילי,

שלום, אני מתלבט בין ה E6750 ל Q6600 שעולה עוד כ-400 ש"ח, האם יש סיבה לא לקחת את ה Q6600? כמו כן האם יש הבדל בין XP HOME ל XP PRO? רציתי לקבל חוות דעת על לוח אםNEO MSI P35 (בעקרון זה מה שהזמנתי אך יתכן שיש לי אפשרות להחליף/ לשדרג ל MSI P35 פלטיניום) עליו. שימושי המחשב - גרפיקה(תוכנת ארכיטקטורה) אופיס(קבצים גדולים) צפית סרטים (HD) ו עריכת וידאו חובבנית (דחיסת/פריסת סרטים) תודה עילי

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  15. Started by crow,

אז המקרה שלי הוא כזה במחשב שלי יש שני זיכרונות של 256 שעובדים dual כמובן עכשיו השאלה שלי היא כזו במידה ואני רווצה להוסיף עוד זיכרון אז מה אני צריך להוסיף עוד שני סטיקים של 256 או 512 אחד והאם יש הבדל בין ארבע של 256 לבין שניים של 512

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  16. Started by amitaihasnes7,

שלום אנשים. חבר שלי רוצה להיכנס לתחום המעבדים, זיכרונות ולוחות אם. אני רציתי להקל את העבודה שלו ולהכין הסברים כבר בתחילת הדרך כדי שלא יהיו לו בעיות. עכשיו אני צריך שאנשים יגידו לי אם זה הסבר טוב מה שהכנתי (אני ממש לא רוצה להטעות אותו), והאם ישנו חומר נוסף שקשור לנושא שלא כתבתי עליו. חשוב להגיד גם שבגלל שהוא עדיין לא יודע כלום אני לא רוצה לסבך אותו, אז תגידו לי אם זה לא מסובך מדיי למישהוא שחושב שהמהירות שעון של המחשב זה הדבר הכי חשוב במעבד. ש: מה זה מהירות/תדר שעון. מה זה אומר וכיצד זה בא לידי ביטוי? ת: כל רכיב שמעביר לרכיב אחר במחשב מידע, עושה זאת בעזרת פעימות שעון. לזיכרונות, למעבד, ל-PCI-E, ל-AGP, יש שעון שדרכו עובר זרם חשמלי אל רכיב במחשב. מהירות שעון היא למעשה מספר הפ…

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  17. Started by hosham,

יש לי לוח אם של אסוס עם 2 סטיקים של 256 אחד PC2700 אחד PC3200 . ראיתי בביוס שיש לי אפשרות לשנות את הMHZ של הזכרונות מאוטומטי (333MHZ) ל-400MHZ. האם זה יזיק לסטיק של ה2700 או לא? והאם בכלל יש טעם לעשות את זה או שאני לא אראה שינוי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  18. Started by adidas76,

הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים מה ההבדל בין סוגי הזיכרונות (ram)ומה נכון לצרכים שלי? כל ה- DDR למיניהם... תודה

19. Started by doronpascal,

שלום למקצוענים, אבקש את עזרתכם בהגעה למיטוב זיכרונות. רכשתי 2 יחידות שעובדים בדואל מסוג: OCZ DDR2 2GB GOLD 800mhz CL-5-5-5-12. אני מעלה 2 צילומי מסך מתוכנת CPU-Z עם הנתונים. אמח אם מישהו מוכשר יוכל לנתח את הנתונים ויגיד לי אם זה אמור להיות ככה, ובמידה ולא מה עלי לעשות בשביל להגיע למצב האופטימלי. אוסיף כי מדובר במעבד Q6600 אשר יושבים על לוח Gigabyte GAP35CDS3R v2.0 - ביוס מעודכן F9. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  20. מקווה לתשובות ..אנ י לא מתכנן OC

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  21. ושאלה קטנה נוספת - האם שווה להשקיע בלוח אם וזיכרונות במהירות 800MHz או שה-667MHz יעשה את העבודה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  22. למרות כל הרעש שמסביב למעבדי ה-64 ביט, בכרטיסי מסך הבאס של הזכרונות מגיע ל-256 ביט, וקונסולות הדור הנוכחי הן 128 ביט. מהו הקשר בין הביט בשלושת הדברים האלו ומה הוא מסמל בכל אחד מהם?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  23. Started by tripstrike,

מיועד בעיקר למישחקים לא דחוף OC והכי חשוב שיחזיק טוב 8800GTS שמיתבזבז כרגע על המערכת החלשה שיש לי המלצה גם על זיכרונות עד 1000 ¤ תודה

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  24. Started by 12Anarchy,

היי, קצת רקע: מחזיק במקבוק פרו M1 (13.3) שמשמש אותי נהדר באופן יומיומי. בגלל לימודי מדמח נדרש להחזקת PC בנוסף, יש מחשב ישן של ASUS שעובד בסדר גמור, מדובר בדגם X407UA עם מפרט די בסיסי של I3 דור 7(!), 16GB RAM DDR4, 512SSD. בא לי לשדרג את הלפטופ הזה במה שנקרא אפס מאמץ, גגלתי קצת באתרים ונתקלתי בחברת AKEMY שמחזיקה לוח-אם משודך למעבד I7 שאמור על פניו להתאים לדגם המחשב הזה. מצרף קישור (מקווה שמותר): https://www.aliexpress.com/item/1005003445071828.html על פניו, עם קופונים וכד' מדובר בקנייה של כ200$ שתחייה את המחשב ותהפוך את העבודה עליו למעט יותר זורמת. משתעשע ברעיון להזמין אחד לניסיון. שווה משהו בעניכם? מדובר בעבודה בס…

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  25. Started by Shlomix,

יש לי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/91/ ואני חיפשתי את הלוח אם הזה בzap לא הצלחתי למצוא.. אוליי מישהו יכול למצוא לי לוח אם באותו המחיר שיפיק לי את אותם ביצועים? בתודה, שלומי.

• 4 תגובות
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים