עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Bingo,

לפני שבוע שאלתי פה אם אפשר לשים בלוחות קונרו 975x זכרונות 800 וענו לי שזה תלוי ביחס 1:2 1:1.25 לא ממש הבנתי... מישהו יכול לתת הסבר יותר מפורט? וגם בלוח של DFI 975X אפשרי לשים זכרונות 800?? ולא בשביל OC

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  2. Started by nitayc1,

שלום. יש לי את המחשב הנ"ל - "מפרט מחשב" רציתי להרחיב את הזיכרון. חשבתי לקנות עוד 4GB - 2*2 אותו סוג ואז יהיה לי 6 ג'גיה אני יודע שכדי לנצל בזה אצטרך ווינדווס של 64 ביט השאלה היא האם יש צורך בדבר כזה 6GB? אני מדבר גם על העתיד... או שאפשר להסתפק בעוד 2GB 2*1 ועוד שאלה... האם אפשר לקנות סוג אחר של זיכרון או שמומלץ לקנות אותו סוג? נ.ב. הצורך של המחשב הוא למשחקים

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

שלום יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB, שיעבדו בלייטנסי של 2. אני לא צריך שום דבר שקשור לDUAL CHANNEL, מהסיבה שאני לא יכול להפעיל את זה . כמו כן, אני לא צריך משהו יותר גבוה מPC3200(שלפי מה שהבנתי זה הסטנדרט כיום). אני יכול להוציא עד בערך 350שקל. הצעות?

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  4. Started by asmon,

עד היום, היו לי שני זכרונות של 512. אתמול קניתי עוד זוג של 512... (ביחד עם כרטיס מסך חדש וכונן) בכל מקרה, בהתחלה כשהפעלתי את המחשב, נראה היה שהכל בסדר ובBIOS אכן היה רשום 2048 מגבייט אבל כעבור כ20 שניות המחשב נכבה מעצמו. כשהדלקתי אותו מחדש, המסך לא הראה דבר, נשאר במצב השהיה כאילו המחשב מכובה. בסוף כשהוצאתי אחד מהזכרונות, הכל עבד בסדר.... שמתי את הזכרון השני בחריץ השני והכל עבד, שמתי את הזכרון שהוצאתי במקום הקודם והכל עבד. אבל רק כשאני מחבר את שניהם המחשב עובד (כל המאווררים מסתובבים) אבל שום דבר לא עולה על המסך. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? כרגע אני עובד עם 3 זכרונות של 512

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  5. למרות כל הרעש שמסביב למעבדי ה-64 ביט, בכרטיסי מסך הבאס של הזכרונות מגיע ל-256 ביט, וקונסולות הדור הנוכחי הן 128 ביט. מהו הקשר בין הביט בשלושת הדברים האלו ומה הוא מסמל בכל אחד מהם?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  6. Started by Elninyo,

מחפש מעבד למכירה מי שמוכר שישים פה את מה שיש לו להציע אני יראה מה מתאים לי + מחירים.

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  7. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש לוח אם שמבוסס על הציפסט החדש של אינטל בשביל מערכת HTPC רצוי שיהיה לוח MICROATX

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  8. יש לי שתי מעבדים פנטיום 1.7 MHZ 4 ו3 1000 MHZ חסרי שימוש בבית וציוד הכיפי רק לוח אם חסר

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מתלבט אם לקנות מחשב :AMD athlon 64x2 5200 עם זכרון : 2GB. את הלוח אם אני לא מכיר: AS Rock ALIVENF 6G מה דעתכם לגבי לוח האם? האם הוא מוכר ואמין?תודה מראש

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  10. Started by Shoshan,

האם הE6300 הוא 64 BIT ???

11. Started by orlupo,

בלוח אם הזה יש ATA133... מה אני יכול לעשות איתו??? :

• 4 תגובות
    • 443 צפיות
  12. תערוכת CES 2023 בלאס וגאס - אינטל מכריזה על קבוצת מעבדים נוספת בדור 13 לתושבת LGA1700 החדשה, בניהם מעבדים בעלי מעטפת חום נמוכה מזאת שראינו ומחירים תחרותיים לדרגות השונותלכתבה

13. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  14. Started by xgamer,

שלום, אז אני צריך כפי שכתבתי לוח, מעבד וזיכרון שכשאשר על הלוח יהיה כרטיס מסך מובנה. המחשב לא יהיה למשחקים אלא להרצת תוכנות כבדות. חשבתי על המפרט הבא: MotherBoard: GIGABYTE GA-G33-DS3R CPU: INTEL E6550 Memory:CORSAIR 2Gb VALUE SELECT 667MHZ יוצא סביב ה 1600 ש"ח, מה אתה אומרים? אפשר להביא משהו יותר טוב? יש לי ספק כח של ENERMAX 350w, נרכש לפני שנתיים, הוא יספיק למערכת? כמו כן, מה אני עושה עם ה 3 HD של ה IDE שלי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  15. Started by kobi10,

האם לוח האם הזה כולל חיבור לכרטיס רשת?

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  16. Started by israelnba,

עד לפני כמה זמן היה לי במחשב 256MB DDR200 ולפני כמה זמן הוצאתי אותו ושמתי במקומו 512MB DDR266 כי זה פשוט הספיק לי וההעדפתי שיהיה לי פחות עם מהירות יותר גבוהה כי גם ככה אני לא צריך יותר זכרון כרגע התחלתי לעבוד עם הVISTA HOME PREMIUM כאשר הממשק AERO פועל וכמות הזכרון שבשימוש נעה בין 66 ל- 75 בממוצע וכעת אני שוקל אולי אני אוסיף את הזכרון הקודם שלי (בהנחה ששניהם יצליחו לרוץ ביחד... כי לא תמיד זה מצליח) אז בקיצור האם כדאי לי להוסיף את ה256 במהירות נמוכה יותר וזה יגרום למהירות נמוכה יותר של הזכרון על מנת שיהיה לי יותר נפח של זכרון??

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  17. Started by alergic,

רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב לתקופה הזאת מבחינת משחק,מהירות,יציאות.תוספות וכו' והאם שווה לחכות למעבדי ה CORE ולקנות 1 כזה?

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  18. Started by TechnoLogic,

אני קניתי את ה-P4P800 של ASUS ושני סטיקים של 256 MB DDR 400 MHZ של GeiL, ומסתבר שהלוח לא תומך בזכרונות האלו. ככה שאני מחליף את לוח האם והזכרונות ;/ תקציב: לוח אם 600-800 ש"ח, רצוי לוח 865 כלשהו זכרונות 250+ לכל סטיק, 350 גג אבל ממש גג. רצוי פחות. תודה !

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  19. Started by moshin11,

מישהו יודע במיקרה עם לוח אם של asus p4p800 תומך ב - sata 1 או ב - sata 2. בבקשה אני אודה לכם עם תעזרו לי בתודה אורן.

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  20. Started by just_me,

אוקי אז זה הסיפור: היה לי 512DDR X 2 כלומר גיגה ראם שעבד ב 200MHZ כאילו DDR 400 עכשיו נשרף לי סטיק אחד נשארתי אם 512DDR אז יש לי 2 שאלות: 1. בביוס רשום שהזיכרון עובד על 200MHZ אבל בתוכנה CPUZ רשום 133 למי להאמין? 2. אם אני יקנה סטיק של גיגה ראם ואז יהיה לי סטיק אחד של 512 ואחר של גיגה האם הם יוכלו לעבוד ב DUAL CHANNEL? והאם זה בכלל מומלץ? המפרט שלי: AMD64 Dual Core 3800 ASROCK Dual939 AGP PCIE Twinmos 512DDR 3200 XFX GForce6600GT 128MB

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  21. רציתי לשאול שני דברים.. 1) האם זה ליבה כפולה? 2) האם הוא טוב לדעתם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  22. Started by Gatekeep3R,

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1437&ref_id=bazman 345 שקל. שווה לקנות? אמרו לי שכדאי לי לקנות משו' ממש טיפה יותר יקר עם משו' HT ... תנו עצה אחים אלי ...

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  23. Started by gadhaw,

שלום רב! אני מרכיב בימים אלו מחשב בתקציב צפוף מאוד (1800 ש"ח) בעבור המשרד של ההורים שלי (משרד אדריכלות). את עיקר העבודה שהמחשב החדש אמור לעשות עושה בימים אלו בצורה טובה למדי מחשב pIII 1000MHZ, עם 256 MB SDRAM וכרטיס מסך NVIDIA RIVA TNT 2 MODEL 64 עם 32 MB זיכרון. עברתי על המפרטים המומלצים והמליצו שם במפרט הבא : http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=33 על לוח האם epox 8kmm3i, שיש בו כרטיס מסך מובנה ועולה כ325 ש"ח. יש פה איזשהו catch? הלוח הזה ממש זול בהתחשב שהוא בא עם כרטיס גרפי מובנה... הביצועים של הכרטיס שעל הלוח אמורים להיות טובים יותר (אבל לא משמעותית) מהכרטיס הישן או שלא? תודה!

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  24. מתי צריך ליקנות קירור לצ'יפסט איזה כדאי?והאם המפרט שלי דורש?(מפרט בפרופיל) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 442 צפיות

דיונים חדשים בפורומים