עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kindermaN,

http://www.intel.com/products/motherboard/DX38BT/index.htm האם אפשר לקבל עליו פרטים? האם הוא P35? הוא נחשב לטוב? ומשהו שאני לא הכי מבין בו... אם הוא תומך DDR3 , אפשר לשים גם זכרונות של DDR2 או שרק 3? תודה!!

2. בבקשה לא לנעול,לא מצאתי תשובה בת'רד על צ'יפסטים,זה נכון שלוחות עם צ'יפסט 945 יהיה עידכון ביוס והם יתמכו במרובעי ליבה? תודה רבה לעונים!!!

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  3. יש לי שרת dell sc1425 ואני די מנצל את כל הזכרון שלו 2G נותרו לי עוד 2 סלותים פנויים איזה זכרונות אני צריך לקנות בשביל השרת ? זה כמו זכרונות של PC ? ומה צריכה להיות העלות שלהם ?

4. רציתי לשאול שני דברים.. 1) האם זה ליבה כפולה? 2) האם הוא טוב לדעתם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  5. מתי צריך ליקנות קירור לצ'יפסט איזה כדאי?והאם המפרט שלי דורש?(מפרט בפרופיל) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  6. Started by shaulco,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואינני יודע איזה מעבד עדיף. האם Intel Core Duo processor T2300 או Intel® Pentium® Centrino SONOMA 750 1.86 GHz ?

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  7. מי רוצה 24 ליבות עיבוד פיזיות עם תדר פעולה של עד 5.8GHz עבור שתיים מהן? ברשת יש כבר פירוט מעמיק באופן מרשים של היכולות הצפויות לנו בדור ה-Core ה-13 השולחני מבית אינטללכתבה

8. Started by מאסטר יהודי,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, או לשדרג את המחשב הנוכחי באופן מאסיבי (לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מעבד וכרטיס מסך). כעקרון, התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקלים, עם עדיפות לכרטיס מסך טוב (אני גיימר). מה שהבנתי שיהיה הכי משתלם בשבילי, הוא לרכוש את הדברים הבאים: מעבד AMD: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: GIGABYTE M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 (סה"כ 2GRAM). דיסק קשיח: Western Digital - שלוש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E סה"כ 1950 ש"ח עכשיו, השאלות שלי הן: 1) מה דעתכם על הכרטיס מסך? האם אני אוכל להפעיל איתו משחקים שיצאו …

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  9. הייתי היום בK.S.P איזה 3 שעות, בדקנו יציבות ועבודה של כל חלקי המחשב - הכל תקיו. הרצנו את Crysis (עם הלוח הישן) על high וקבילנו FPS שנע בין 60-19 ה19-29 היה רק במקמות בעלי פירוט גרפי גדול. לוח האם שלי FOXCONN 945 G6MD אני מתכנן להחליף אותו מחר, K.S.P אמרו לי שאינם בטוחם במאית האחוזים כי זה הלוח והמליצו לי להתעייץ בפורום הזה ובguru3d.com לפני שנבצע שינוי בפנים המחשב. הייתכן כי לוח האם שלי (שנחשב כיום לאחד המעפנים) :\ הוא האחראי לביצועים הירודים? ובעצם כרטיס המסך בסדר גמור? (כי בקדנו 2 כרטיסים על הלוח - זהים) Gigabyte 8800GTS 512 G92 ואם כן, לאיזה לוח להחליף?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  10. Started by xgamer,

שלום, אז אני צריך כפי שכתבתי לוח, מעבד וזיכרון שכשאשר על הלוח יהיה כרטיס מסך מובנה. המחשב לא יהיה למשחקים אלא להרצת תוכנות כבדות. חשבתי על המפרט הבא: MotherBoard: GIGABYTE GA-G33-DS3R CPU: INTEL E6550 Memory:CORSAIR 2Gb VALUE SELECT 667MHZ יוצא סביב ה 1600 ש"ח, מה אתה אומרים? אפשר להביא משהו יותר טוב? יש לי ספק כח של ENERMAX 350w, נרכש לפני שנתיים, הוא יספיק למערכת? כמו כן, מה אני עושה עם ה 3 HD של ה IDE שלי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  11. Started by dani2111,

איזה מעבד עדיף? Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz Conroe BOX E6600B או Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore BOX AM256DCB לא יודע אם חשוב לציין את זה אבל בעקרון אני צריך מחשב טוב למשחקים לא כל כך כבדים (black and white 2,heroes of might and magic 5 ועוד משחקים דומים) תודה.

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  12. היי לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש וברשותי דיסק קיים 160GB בטכנולוגיית SATA רגילה. כל הלוחות המקובלים מגיעים עם 3-4 קונקטורים של SATA II וקונקטור של IDE. מה עושים עם הדיסק הקיים ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  13. Started by Oak,

יש לי לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L וזכרון : OCZ XTC Platinum OCZ2P8001G (800 MHz DDR2 1GB) ועכשיו לשאלה האם הלוח אם תומך בזכרון הזה?

• 5 תגובות
    • 428 צפיות
  14. Started by Yamabushi,

איך אני יוכל לראות בצורה פשוטה את תזמון הזכרונות שלי, ואיך אוכל לשנות אותם בלי להכנס לביוס. תודה

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  15. קראתי איפשהו שיש ללוח אם הזה קצת בעיות עם זכרונות מסויימים, מישהו יודע אם השילוב בכותרת עובד?

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  16. שלום, אני בתהליך משמעותי לקנות מחשב חדש והשאלה המרכזית שלי היא האם לחכות חודש וחצי ככה ולקנות את המעבדים החדשים של אינטל או שאפשר לקנות את ה Q6600 כבר עכשיו? אם אפשר אז תענו לי מה המשמעות מבחינת ביצועים למעבדים החדשים והאם המחירים ירדו כאשר יצאו המעבדים החדשים לשוק.. תודה.

17. Started by guya2007,

שלום לכולם, רציתי לדעת, מה עדיף E4300 או E6400 מתוכנן OC לא רציני. זכרונות 1 ג'יגה מהירות 667 לוח של GIGABYT 965 DS3 תודה.

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  18. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, רציתי לדעת מהו 0B ? תודה -THANKS LaZy-©BoY*

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  19. היי אני צריך דחוף תוכנה כלשהי שבודקת Bios באופן מקצועי, יש כזאת ? יש לי בעיה רצינית ואני חייב לבדוק אותה. מי שרוצה יותר פרטים לדעת מדוע כל הסיפור הנה הלינק לבעיה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85641.0 תודה

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  20. ברשותי מחשב P2 350 וברצוני להגדיל את הדיסק הקשיח שלו . חשבתי לקנות את הדיסק הקשיח של : westren digital 40 GB 7200 RPM 2MB ATA 100 או שיש גם אפשרות לדיסק קשיח של westren digital 40 GB 5400RPM 2MB UATA 100 מה דעתכם ??? מה עדיף??? האם יש מגבלות למהירויות ?? מה יעבוד טוב יותר ?? תודה עופר

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  21. Started by EShy,

קניתי בינואר שתי מערכות עריכת וידאו בשביל קרובי משפחה, ועכשיו החלטתי לשדרג את עצמי למערכת דומה (כמובן שקצת יותר חזקה, אחרי הכל עברו 8 חודשים) המפרט של המערכות מינואר: MB - Asus P4P800 Deluxe P4 3.0C 2x 512 MB 3200, samsung WD 120 GB 8MB HD 2x WD 120GB SATA - striped raid for video files Asus V9280 VS DVI VIVO המחשבים האלה עובדים מצוין גם עכשיו אבל חשבתי אולי היום כבר יש משהו יותר טוב ולמרות שפה בפורום ממליצים להתרחק מהprescott חשובה לי גם האפשרות לשדרג את המחשב בעתיד בלי להחליף חצי מחשב ונראה לי שלקנות מערכת עם סוקט 478 רגע לפני שמפסיקים להשתמש בו לא הכי חכם יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  22. Started by bsphere,

יש לי מעבד ATHLON XP 2600+ BARTON שמוחלף תחת אחריות. הוצע לי בהתחלה מעבד ATHLON XP-M 2600 עם נתונים זהים (FSB 333 ו 512KB L2) עכשיו נאמר לי שניתן להשיג רק את ה ATHLON XP-M 2500 שעליו אני לא מוצא נתונים, כמו כן נאמר לי שהמפרט שלו זהה... האם באמת יש לו FSB 333 והמפרט זהה ? האם המעבד הנ"ל משמעותית גרוע יותר מהמעבד שקניתי ולא שווה לי להחליף אליו ? נאמר לי שההבדל היחיד בין המעבדים XP ו XP-M הוא שה MOBILE עובד בטמ"פ יותר נמוכות ולכן טוב יותר ל OVERCLOCK, שאני לא מתכוון בכלל לעשות.. מה עוד אני יכול לעשות במקרה זה? אין לי ממש ברירה בגלל שהמעבדים היחידים שיש להשיג ללוח כמו שלי זה סמפרונים..

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  23. Started by just_me,

אוקי אז זה הסיפור: היה לי 512DDR X 2 כלומר גיגה ראם שעבד ב 200MHZ כאילו DDR 400 עכשיו נשרף לי סטיק אחד נשארתי אם 512DDR אז יש לי 2 שאלות: 1. בביוס רשום שהזיכרון עובד על 200MHZ אבל בתוכנה CPUZ רשום 133 למי להאמין? 2. אם אני יקנה סטיק של גיגה ראם ואז יהיה לי סטיק אחד של 512 ואחר של גיגה האם הם יוכלו לעבוד ב DUAL CHANNEL? והאם זה בכלל מומלץ? המפרט שלי: AMD64 Dual Core 3800 ASROCK Dual939 AGP PCIE Twinmos 512DDR 3200 XFX GForce6600GT 128MB

• 3 תגובות
    • 428 צפיות
  24. או ליתר דיוק, מהי כמות הסלוטים הרצויה והאופטימלית? לא כולל PCI-E

• 2 תגובות
    • 427 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.