עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kindermaN,

http://www.intel.com/products/motherboard/DX38BT/index.htm האם אפשר לקבל עליו פרטים? האם הוא P35? הוא נחשב לטוב? ומשהו שאני לא הכי מבין בו... אם הוא תומך DDR3 , אפשר לשים גם זכרונות של DDR2 או שרק 3? תודה!!

2. Started by NIRHA,

במדריך למשתמש רשום שהדגם הזה חייב בחיבור של מינוס 5 וולט אבל ראיתי שאף ספק חדש היום לא רשום סוג חיבור כזה מה לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  3. Started by haviv822,

ברשותי מעבד AMD 3800 X 2 סטפינג E4 ליבת Manchester הבנתי שה E6 בעל ליבת ה Toledo חדש וטוב יותר, יש בניהם הבדל שניתן להרגיש? את המעבד קניתי לפני כחודשיים+ האם כבר אז היה ניתן לקבל את המעבד עם E6 ?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  4. Started by adidas76,

הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים מה ההבדל בין סוגי הזיכרונות (ram)ומה נכון לצרכים שלי? כל ה- DDR למיניהם... תודה

5. Started by nitayc1,

שלום. יש לי את המחשב הנ"ל - "מפרט מחשב" רציתי להרחיב את הזיכרון. חשבתי לקנות עוד 4GB - 2*2 אותו סוג ואז יהיה לי 6 ג'גיה אני יודע שכדי לנצל בזה אצטרך ווינדווס של 64 ביט השאלה היא האם יש צורך בדבר כזה 6GB? אני מדבר גם על העתיד... או שאפשר להסתפק בעוד 2GB 2*1 ועוד שאלה... האם אפשר לקנות סוג אחר של זיכרון או שמומלץ לקנות אותו סוג? נ.ב. הצורך של המחשב הוא למשחקים

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  6. ראיתי שכתבתם על זה ב-FAQ ובכל זאת. רשמתם שההבדל ב-DUALCHANNEL ל-SingleChannel הוא מזערי. האם כאשר יש מעבד עם שתי ליבות, יש יותר צורך בDUALCHANNEL? או שאין קשר ואני סתם מבלבל? והאם יכול כן להיות דווקא כן הבדל משמעותי בפעולות שצורכות הרבה משאבים (לפחות מבחינת מעבד), כמו קידוד וידאו למשל? מה בכל זאת היתרון המרכזי של זכרונות ב-DUALCHANNEL? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  7. Started by Death,

תמיד אני רואה אנשים שמביאים לכאן את הטמ'פ שלהם ומבקשים עזרה! אז אני תוהה, איך אני יכול למדוד את הטמ'פ של המחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  8. Started by Elninyo,

מחפש מעבד למכירה מי שמוכר שישים פה את מה שיש לו להציע אני יראה מה מתאים לי + מחירים.

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  9. Started by igor5,

מה דעתכם על הזכרון הזה:OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Special Ops Edition 5-5-5-12 ומה אומרים המספרים ?......5-5-5-12 קישור למפרט ותמונה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7026 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  10. Started by wow,

מה זה נותן והאם כדאי להתקין אותו.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  11. Started by uorieldahan,

הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה

12. Started by davidcohen,

היי, המליצו לי על הלוח אם הזה כי הוא תומך ב-HDMI אבל חשוב לי מאוד שיתמוך ב-FULL HD 31542 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI 432 1 כדאי לקחת אותו או לקחת לוח אם אחר עם כרטיס hd 2600pro ? המחשב מיועד למערכת קולנוע ביתית ולהפעלת תוכנות כמו אימיול, נרו, אופיס וכו' והבנתי שהכרטיס הזה יכול להאט את פעילות המחשב אם יש לכם הצעה למשהו אחר אני אשמח לשמוע תודה

13. Started by tal_m9,

מוצא היום למכירה בארץ לוח אם שמכיל: DDR 2 AGP PCI-Express SATA2 IDE ומתאים למעבדי הDual Core של AMD ? בבאס 800 ומעלה... אם יש יותר מדגם אחד, אשמח לקבל את כולם.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  14. Started by Bose,

ברשותי מחשב נייד עם זיכרון 256 MB. מכיוון שהכרטיס מסך משולב 64 MB (שנותן לי בקושי 7 FPS) נשאר לי MB192 ולכן המחשב זוחל... אני מעוניין לרכוש 512 זיכרון ואני לא יודע איזה להתאים לו מהרשימה אני אשמח עם תעזרו לי. פרטים על הזכרון הנוכחי בפרינט סקרין http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01160 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  15. Started by kashish,

בוא נגיד אני לא בקיא ביותר בנושא חומרת-מחשבים ורציתי לשאול כמה שאלות: האם אפשר לעשות אובר-קלוקינג גם למחשבים ישנים??איך עושים בכלל בכללי?? ולמה המעבד הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=462218 עולה הרבה יותר מהמעבד הזה,אשר יותר טוב ממנו או לחפות שווה לו בביצועים ובכל המפרט הטכני בבירור?!: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-CPU&DB301763=301765&DB205028=205680 מה יותר כדאי:מעבד כפול-ליבה או מעבד 64 ביט??כאשר מהירות השעון והמטמון זהה?? ואגב,אם על המעבד ,לשם דוגמא כפול ליבה לא כתוב 64 BIT במפרט,פרוש הדבר שהוא 32?? ומה ההבדל לעזאזל בין 32 ל-64 מה כל ההגיון פה בביטים??איך נעשה ההבדל??ולמה שווה מעבד 64 BIT בערך במהירות השעון?? מהו פנטיום D ולמה …

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  16. Started by ashkenazone,

אהלן, אני לא ממש יודע משהו על סידרת ה600 של אינטל, למה לא שומעים עליה כ"כ בפורום? הרי זה כפול ליבה שעולה פחות מוניס 3200 או בערך באותו מחיר, וזה כפול אחרי הכל, אז זה לא עדיף? מה אתם יכולים להגיד לי על הסדרה הזאת? מתי היא עדיפה, אם בכלל, מתי לא? וכו'.

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  17. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זאת אומרת, האם יכול להיות שמרובע הליבות יהיה יותר איטי מהראשון בגלל שהתוכנת עריכה שלי לא הצהירה שהיא תומכת במרובע.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  18. Started by nahum8,

יש לי 768MB זיכרון של GEIL אבל רק עכשיו שמתי לב שזיכרון אחד עוד על 333MHz PC-2700 והשתיים האחרים על 400MHz זה בסדר? או שכדאי להישאר עם 512MB של 400MHz?

19. Started by Scorpion17,

שמכניסים כרטיס זיכרון כזה . השאלה שלי היא עם המחשב מזה את זה אוטומטי או שצריך לסדר בביוס משהו אחרי חבור הזיכרון? או שרק מכניסים את הסיק הזה וזהו?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  20. מה ההבדל בין לוחות אם אלה: ep35-ds3r ו- p35-ds3r הם מאוד דומות זו לזו . האם היא אותה דגם של p35-ds3r של הגירסה 2.1 אז מה ההבדל ומה מחירן , ומי יותר עדיף ?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  21. Started by mz155,

יש לי במחשב שני זכרונות שעובדים בדואל צ'אנל... עכשיו, אני רוצה להוסיף עוד שני זכרונות בדואל צ'אנל... מה התנאים שצריכים להתקיים כדי שהזכרונות שאני רוצה יעבדו כמו שצריך.. יש לי כבר 2 זכרונות של 512 כל אחד במהירות 533 בDRR2 תודה רבה mz155

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  22. מעבד 930D לוח msi 975x 4 GB זכרון X1800GTO ספק enermax liberty 500 ביג טייפון מה התזמון שיתן לי את הביצועים הכי טובים מהמחשב??? אם אפשר לקבל הסבר מפורט אני אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  23. Started by eylonG,

אני מחפש נייד משומש שישמש אותי באוניברסיטה בעיקר חישומיי אופיס פשוטים ואינטרנט. הציעו לי נייד של קומפאק עם מעבד דורון 1000 256 RAM. האם הוא יתחמם ויעשה בעיות? או שלשימושים כאלה זה לא כ"כ משנה? איך המעבדים האלה מבחינת צריכת אנרגיה וסוללה (אם מישהו מכיר..) תודה רבה! אילון

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  24. בעצם כבר קניתי את הMX ועכשיו שמתי לב שאתם ממליצים כל הזמן על הVA אז אני רוצה לדעת האם יש איזה הבדל משמעותי ואם שווה להתקשר עכשיו לחנות לבקש לשנות[br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 00:06:28 תיקון: ללוח קוראים VM

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  25. איזה זיכרון יותר טוב הזיגרון הזה... -http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm או הזיכרון הזה.... -http://www.skypc.co.il/pl_product~T800UX2GC4~15~0.htm בבקשה תענו מהר

• 0 תגובות
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים