מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לעזור? אני מחפש זיכרון שיהיה תואם אבל הכי זול שאפשר. סה"כ 1 גיגה. תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע הוא AMD 3200 עם ג'יגה של זיכרון במהירות 400 ב2 סטיקים של 512 בעיקרון לא הייתי חושב אף פעם לשדרג את המחשב הזה אלא פשוט להמתין איזה שנה ולקנות חדש אבל קרה ואני צריך בשביל ויסטה עוד 1 ג'יגה של זיכרון השאלה שלי אם אני צריך להתחשב במשהו כדי שהכול יעבוד בדואל? ומישהו יכול להמליץ לי על משהו באמת זול לקנות כי חבל לי להשקיע כסף ואולי אפילו יד שניה יבוא בחשבון..
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות HP6660 בעל 1G זיכרון. אני רוצה לדעת האם כדי להרחיב את הזיכרון ל-2G מאחר ותוכנת ההפעלה היא VISTA? או שאפשר להשאיר את הגודל הקיים?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
לא מצאתי בגוגל משהו שיענה לי על זה.. תודה עריכה.. מבחינת אוברקלוקינג כמובן!
-
במדריך למשתמש רשום שהדגם הזה חייב בחיבור של מינוס 5 וולט אבל ראיתי שאף ספק חדש היום לא רשום סוג חיבור כזה מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
איזה זיכרון יותר טוב הזיגרון הזה... -http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm או הזיכרון הזה.... -http://www.skypc.co.il/pl_product~T800UX2GC4~15~0.htm בבקשה תענו מהר
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין ה E6750 ל Q6600 שעולה עוד כ-400 ש"ח, האם יש סיבה לא לקחת את ה Q6600? כמו כן האם יש הבדל בין XP HOME ל XP PRO? רציתי לקבל חוות דעת על לוח אםNEO MSI P35 (בעקרון זה מה שהזמנתי אך יתכן שיש לי אפשרות להחליף/ לשדרג ל MSI P35 פלטיניום) עליו. שימושי המחשב - גרפיקה(תוכנת ארכיטקטורה) אופיס(קבצים גדולים) צפית סרטים (HD) ו עריכת וידאו חובבנית (דחיסת/פריסת סרטים) תודה עילי
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים של הפורום מספר אחת !!!! ביצעתי בדיקה לגבי הרכיבים של המשב עם התוכנה CPU-Z וגיליתי כי הלוח שהזמנתי p5nd 750i sli זה לא מה שקיבלתי. מצורפת תמונה איך זה נראה בתוכנה (CPU-Z). בתוכנה רשום 650i p5n-d כשבדקתי באתר של אסוס ראיתי כי 650i נקרא p5n-e ולא איך שרשום בתוכנה (P5N-D). האם זה הגיוני ? בקיצור מה שהייתי צריך לקבל זה 750I SLI ולא את ה-650I SLI. מה לדעתכם טוב יותר? והאם כדאי להשאיר את המצב כמו שהוא או שללכת לאייבורי ולעשות רעש? אשמח לעזרתכם כמו תמיד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
תמיד אני רואה אנשים שמביאים לכאן את הטמ'פ שלהם ומבקשים עזרה! אז אני תוהה, איך אני יכול למדוד את הטמ'פ של המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום למקצוענים, אבקש את עזרתכם בהגעה למיטוב זיכרונות. רכשתי 2 יחידות שעובדים בדואל מסוג: OCZ DDR2 2GB GOLD 800mhz CL-5-5-5-12. אני מעלה 2 צילומי מסך מתוכנת CPU-Z עם הנתונים. אמח אם מישהו מוכשר יוכל לנתח את הנתונים ויגיד לי אם זה אמור להיות ככה, ובמידה ולא מה עלי לעשות בשביל להגיע למצב האופטימלי. אוסיף כי מדובר במעבד Q6600 אשר יושבים על לוח Gigabyte GAP35CDS3R v2.0 - ביוס מעודכן F9. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אני מסתכל דרך ה EVEREST והוא רץ רק על 2000MHZ הגיוני? במאמץ הוא מגביהה תקצב או משו?
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
מישהו יודע במיקרה עם לוח אם של asus p4p800 תומך ב - sata 1 או ב - sata 2. בבקשה אני אודה לכם עם תעזרו לי בתודה אורן.
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מחפש מעבד למכירה מי שמוכר שישים פה את מה שיש לו להציע אני יראה מה מתאים לי + מחירים.
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
1. אני רוצה לקנות זכרון של 512 ראם,עכשיו אני רוצה לשאול מה יותר כדאי לי, 2 = 256 או 1 = 512. 2. כמה עולה סטיק של 1024 ראם? 3. האם שווה לי לקנות שתי סטיקים של 512 במקום אחד של 1024?
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אינטל ממשיכה להפציץ בכנס CES 2022 - החל מעתה צפו ללוחות אם רבים בשלל תמחורים עבור מעבדי Alder Lake הטרייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב ותיק (3 שנים) עם P4 2.6, עם כרטיס FX5200 AGP ו-512 MB. הניסיונות העצובים להריץ כמה משחקים כמו Supreme Commander ו-C&C3 הביאו אותי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג. השאלה כזאת - האם אפשר למשוך את המעבד לשנה-שנתיים נוספות לפני החלפה כוללת? התכנית היא - לקנות לוח אם תומך PCI-E - אפשר ASUS P4GD1, אבל אשמח להמלצות אחרות. לקנות כרטיס מסך חדש, 8600GT. לשדרג את הזיכרון לג'יגה - במהירות הגבוה ביותר שאפשר. הרעיון שעוד שנתיים אני פשוט אשאיר את הכרטיס מסך ואקנה מחשב חדש (ואולי אוסיף כרטיס מסך זהה בתצורת SLI). נשמע הגיוני? או שזה סתם בזבוז זמן וכסף? כמו כן, אשמח להמלצות על לוחות אפשריים אחרים. תודה מראש, צביקי
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי 450שקל בשביל זיכרונות , ואני בינתיים הולך על אלו : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-835&depa=1 , הם עולים טיפה יותר מ450שקל , אבל נסתדר עם זה , מבקש לא לחרוג לאיזור ה490אפילו , שלא יעבור את ה490שקל. האם יש משהו יותר משתלם מהזיכרונות האלו בניואג באותו מחיר?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מה דעתכם על הזכרון הזה:OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Special Ops Edition 5-5-5-12 ומה אומרים המספרים ?......5-5-5-12 קישור למפרט ותמונה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7026 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי אופציה (עדיין לא בדקתי הכל) לשדרג את המעבד אתלון 64 3000 E3 במעבד אתלון 64 3500 E6 בעלות של 50 ש"ח. מה שמדאיג אותי זה לא העלות אלא לעבור מ E3 ל E6 האם יש איזה השלכות מסוימות על המעבר כי אני יודע שה E3 אמור להיות יותר טוב - לפחות לOC ואילו ל E6 יש בקר זיכרון משופר במקצת. בקיצור האם משתלם או שבלי שום קשר אני עובר למעבד חזק יותר בהרבה. בנוסף איך הווניס 3500 הנ"ל מול הנורת'ווד 3000 שלי ישן והטוב? בברכה.
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
זה הלוח - SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y ? רציתי לדעת כמה HD בתצורת SATA אוכל לחבר אליו. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם =) אני צריך המלצה ללוח אם טוב למערכת Athalon 3200+ 512 Cache 2.2GHz כרגע אני חושב על : EPoX "EP-8KDA3+" nForce3 250Gb Chipset Motherboard for AMD Socket 754 CPU -RETAIL תגידו לי אם הלוח אם הזה טוב.. ומה ההבדל בינו לבין EPoX "EP-8KDA3J" nForce3או שאין הבדל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
איך הדגם הזה: Aeneon XTUNE 2GB (2x1GB) DDR2 800MHz PC2-6400 CL5 ??
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכל חברי HW-ZONE, שנה טובה ומתוקה. רכשתי לאחרונה את הלוח האם הנ"ל. חיברתי אותו לספק ושאר החומרה, אך איני יודע כיצד יש לחבר את חיבורי ה- RESET, POWER וכד' של המארז ולכן המחשב לא נדלק בלחיצה על כפתור ה- POWER. יש לציין, כי אין באמתחתי את חוברת היצרן המפרטת לאן יש לחבר את החיבורים בלוח. אני זקוק לעזרה מקצועית בנושא שמא אזיק לחומרה במסגרת ניסיונות חיבור שונים. אשמח לקבל ייעוץ מקצועי ממומחים אשר מכירים את הלוח הנ"ל, ואף אשמח עוד יותר להדרכה טלפונית. לסיכומו של עניין, אני רוצה לדעת לאן יש לחבר בלוח את החיבורים הנ"ל. תודה רבה, בברכה, דורון.
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שני המעבדי הם כמובן מעבדים למחשבים ניידים. ידוע לי שה T7300 הוא מעבד סנטה רוזה, אך לגבי ה T7250 לא ידוע לי דבר. אם כן מי מבין השניים חזק יותר? תודה מראש יגאל
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-