עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש לוח אם שמבוסס על הציפסט החדש של אינטל בשביל מערכת HTPC רצוי שיהיה לוח MICROATX

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  2. יכול להיות שבארץ הלוחות משווקים תחת שם קוד אחר ומדובר בעצם באותו דגם בדיוק ? למשל לפנדה יש את ה- Sapphire PE-A9RS482M ATI RS482 ואילו האתר של הרישמי של Sapphire כלל לא מכיר את הדגם הנ"ל בכל מקרה אני מחפש חלופות אחרות ללוחות Athlon 64 עם Chipset של ATI

3. Started by FatalElement,

מה זה הCL ואיך זה הולך ככול שהוא יותר נמוך זה יותר טוב או ההפך?

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  4. Started by mDs,

אני קונה עוד יומים ככה מחשב.. והלוח אם שאני קונה הוא: KV8-MAX 3 (s754) ורציתי לקנות 3 זיכרונות של : 512MB A-DATA אבל אמרו לי שאני לא יכול לעשות את זה כי הלוח אם שלי בכלל לא תומך ב1500 ראם ולכן זה לא שווה לי.. זה נכון ? ורציתי לדעת אם הלוח אם שלי טוב לAMD תודה!

5. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות את הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX או הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX האם יש הבדל גדול ביניהם? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  6. Started by ZoBy,

קניתי את הלוח אם הזה לפני שנה ושכחתי בכמה קניתי אותו (נדמה לי בסביבות ה400). קניתי לוח אם חדש לפני כמה ימים ומצאתי מישהו למכור לו את הלוח אם הישן שלי, השאלה שלי היא בכמה כסף כדאי לי למכור לו אותו? הלוח אם עם USB 2.0, תומך בAMD ATHLON XP ושל חברת GIGABYTE.

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  7. Started by davidcohen,

היי, המליצו לי על הלוח אם הזה כי הוא תומך ב-HDMI אבל חשוב לי מאוד שיתמוך ב-FULL HD 31542 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI 432 1 כדאי לקחת אותו או לקחת לוח אם אחר עם כרטיס hd 2600pro ? המחשב מיועד למערכת קולנוע ביתית ולהפעלת תוכנות כמו אימיול, נרו, אופיס וכו' והבנתי שהכרטיס הזה יכול להאט את פעילות המחשב אם יש לכם הצעה למשהו אחר אני אשמח לשמוע תודה

8. Started by DesperadoS,

שלום לכל חברי HW-ZONE, שנה טובה ומתוקה. רכשתי לאחרונה את הלוח האם הנ"ל. חיברתי אותו לספק ושאר החומרה, אך איני יודע כיצד יש לחבר את חיבורי ה- RESET, POWER וכד' של המארז ולכן המחשב לא נדלק בלחיצה על כפתור ה- POWER. יש לציין, כי אין באמתחתי את חוברת היצרן המפרטת לאן יש לחבר את החיבורים בלוח. אני זקוק לעזרה מקצועית בנושא שמא אזיק לחומרה במסגרת ניסיונות חיבור שונים. אשמח לקבל ייעוץ מקצועי ממומחים אשר מכירים את הלוח הנ"ל, ואף אשמח עוד יותר להדרכה טלפונית. לסיכומו של עניין, אני רוצה לדעת לאן יש לחבר בלוח את החיבורים הנ"ל. תודה רבה, בברכה, דורון.

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  9. Started by hag911,

בניתי מחשב ל-OC חזק ורציני! ואני מתלבט בקשר ללוחות אם והם: 1)P5K3 Premium/WiFi-AP 2)P5K64 WS 3)Blitz Extreme 4)P5K3 Deluxe/WiFi-AP יש לי עוד שאלה?? הם תומכיםב-DDR2? שם מחיר כמות סה''כ ENERMAX ספקי כוח ENERMAX ELT500AWT LIBERTY 500W ACTIVE PFC SATA 590.00 575 590.00 מחק LOGITECH מקלדות LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 180.00 180 180.00 מחק ASUS M.B FOR INTEL ASUS COMMANDO (S775/CORE DUO 2) INTEL 965P DDR2 AUDIO+DTS GBLX2 1144.00 1144 1144.00 מחק LG מסכי LG L196WTQ 19'' LCD 1:3000 2MS DVI BLACK 1270.00 1270 1270.00 מחק PIONEER DVDRW DVDRW PIONEER DVR-112DBK x18 DUAL LAYER BLACK BULK 219.00 210 219.00 מחק SEAGATE 3.5 SEAGATE ST32506…

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  10. מה ההבדל בין לוחות אם אלה: ep35-ds3r ו- p35-ds3r הם מאוד דומות זו לזו . האם היא אותה דגם של p35-ds3r של הגירסה 2.1 אז מה ההבדל ומה מחירן , ומי יותר עדיף ?

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  11. Started by GENERAL,

אני מעוניין לקנות מחשב דק מאוד מחבר קרוב רחוק הוא דגם IBM SUB notebook המפרט שלו הוא pentium 3 1.1 מג"צ זיכרון 256 הרדיסק 20 גיגה כולל DVD + צורב רגיל FLOOPY DISK אני רוצה בערך לברר את המחיר ועם המחיר משתלם ידוע לי שלא רשמתי את הדגם ... מכיוון שאין לי את הידע...

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  12. קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש לוח אם מקורי של אינטל DG33BU וזכרון של Kingston-HyperX-KHX6400D2/512 שני זיכרונות של 512 התקנתי כל אחד בבאס משלו הזכרונות הם של 800MHZ כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהם רצים במהירות של 667MHZ ולא 800 כשניסיתי להעלות את המהירות המחשב לא נדלק ונאלצתי לבצע RESET לBIOS העלתי את המתח לזכרון ל1.96V ושנתי ל800MHZ אך כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהוא שוב רץ ב 667MHZ למרות שכתוב לו לרוץ ב 800MHZ יש למישהו מושג מה הבעיה? הלוח אם אמור לתמוך במהירות הזו לדפי הנתונים: זיכרון http://www.valueram.com/datasheets/KHX6400D2_512.pdf לוח אם http://www.intel.com/products/motherboard/DG33BU/index.htm תודה עידן

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  13. Started by edenbd,

יש לי את הלוח אם הבא: Asus P4S800-MX SE רציתי לדעת אם הוא יתאים למעבד: INTEL Pentium DUAL CORE 2.6 Ghz LGA775, 2M EM64T BOX # 805 (אל תדונו איתי אם כדאי לי לקחת את המעבד או לא, פשוט תגידו לי אם זה יתאים במקרה שאני ארצה לשדרג את המעבד הקיים למעבד שציינתי). תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  14. Started by GuyMiz,

בבקשה אני צריך שתגידו לי איזה לוח אם מתאים למעבד intel core 2 dou e-6320 ?

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  15. Started by BladeRunnerSting,

שלום, ברשותי כרגע על המחשב קיט של של 2 ג'יגה זיכרון של GEIL - DDR2 800MHZ 4-4-4-12 רציתי לדעת אם זה אפשרי לשים עוד 2 ג'יגה של G SKILL בזמן תגובה של 4-4-3-5 בלי שזה יגרור בעיות? או חייבים שגם הסטיקים החדשים יהיו 4-4-4-12? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  16. Started by jambo7,

שלום מדובר בלוח עבור המעבד Q6600 4 MB זכרון שיהיה מתאים אוברקלוק בעתידי ללא כרטיס מסך. עריכה - לתת את הדעת גם לגבי הקרור הנושא של בחירת המעבד לא סגור ואם ישל לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  17. משום מה נדפקה לי המקלדת והמחשב לא עלה.. כשהחלפתי אותה זה הסתדר אבל פתאום ראיתי שהמעבד ירד ל1800MHZ איך אני מחזיר אותו ל 2400MHZ?

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  18. Started by bizbuzy,

שלום, רכשתי מחשב עם מעבד (amd 4400 X2 (G1 שאמור להגיע בתצורת BOX אך כשפתחתי את המארז ראיתי שעל המאוורר של המעבד מופיע הלוגו FOXCONN ורציתי לדעתי האם זה תקין או שגוף הקירור הוחלף באחר (איכותי יותר או פחות ?) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  19. Started by MeMaster,

אהלן, רציתי לדעת כמה לדעתכם אפשר לעשות אוברקלוקינג למעבד של אינטל Intel core 2 quad q6600 8mb 2.4GHZ 1066mhz

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  20. Started by Shoshan,

האם הE6300 הוא 64 BIT ???

21. אוקיי... למרות שזה לא כל כך החומרה שמיועדת לשרת... אני רוצה להתייעץ איתם לגבי העדיפות. השרת המדובר הוא שרת אבטחה שהמטרה העיקרית שלו היא לצלם 6 תמונות במעגל סגור ממצלמות )לגבי חיבורי המצלמות אני עדיין לא יודע( וכמובן גם להקליט בהפרשים של שבוע משמע שבוע מוקלט ולאחר מכן נמחק. ובנוסף להכל הוא פתוח כשרת יתן לי גישה למצלמות דרך האינטרנט... עכשיו השאלה שלי היא כזאת... מה היא העדיפות העיקרית AMD ATHLON 2600 או INTEL P4 2.0\2.8 ובנוסף מה כמות הזיכרון שאתם ממליצים עליה תודה רבה מראש לכולם... נ.ב. אם אתם מכירים תוכנה שמסוגלת לעשות את כל מה שנרשם כאן למעלה... תודה GS

• 5 תגובות
    • 429 צפיות
  22. מתי אמור להגיע המעבדים של AMD 45NM תאריך ומהירות שעון ?

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  23. Started by Wiger,

שלום לכולם... אני מעוניין לדעת למה ללוח אם למעבדים של AMD אין תמיחה ב-DDR2 ומעלה??? כי כשאני בדקתי אין להם אף לוח אשר תומח, ואני מעוניין לדעת מה הסיבה (אם יש סיבה מיוחדת). תודה לכם. WIGER

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  24. איך אני משנה מחלקים,יחס בביוס החדש ביותר של DFI INFINITY 975X??

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  25. Started by galz,

האם זה בסדר? נראה לי שאני צריך להעלות את זה לא?

• 3 תגובות
    • 429 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.