מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4281 נראה לי לוח אם מצויין...וגם ראיתי בחו"ל אחד הגיע איתו לאובר מרשים ביותר... מה אתם אומרים..? וכמו בכותרת...איך הוא מול לוח אם אנפורס 4...? ויותר פירוט מה יש בו שאין באנפורס..או ההפך...
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
בוא נגיד אני לא בקיא ביותר בנושא חומרת-מחשבים ורציתי לשאול כמה שאלות: האם אפשר לעשות אובר-קלוקינג גם למחשבים ישנים??איך עושים בכלל בכללי?? ולמה המעבד הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=462218 עולה הרבה יותר מהמעבד הזה,אשר יותר טוב ממנו או לחפות שווה לו בביצועים ובכל המפרט הטכני בבירור?!: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-CPU&DB301763=301765&DB205028=205680 מה יותר כדאי:מעבד כפול-ליבה או מעבד 64 ביט??כאשר מהירות השעון והמטמון זהה?? ואגב,אם על המעבד ,לשם דוגמא כפול ליבה לא כתוב 64 BIT במפרט,פרוש הדבר שהוא 32?? ומה ההבדל לעזאזל בין 32 ל-64 מה כל ההגיון פה בביטים??איך נעשה ההבדל??ולמה שווה מעבד 64 BIT בערך במהירות השעון?? מהו פנטיום D ולמה …
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
באותו מחיר של זיכרון ניתן לקחת גם את Twinmos?, וגם Aeneon? ,מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג את המחשב שלי ל E4400 ברצוני לדעת איזה לוח אם טוב יותר לוח אם שהומלץ "במפרטים מומלצים" זה ConRoe945GDVI וAsrock בחנות הציעו לי לקנות gigayite 945GZM מה עדיף? או יש משהו אחר לגמרי שכדי לקנות? אני מעדיף משהוא זול וטוב שיתן תמורה טובה לכסף. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוחות אם אלה: ep35-ds3r ו- p35-ds3r הם מאוד דומות זו לזו . האם היא אותה דגם של p35-ds3r של הגירסה 2.1 אז מה ההבדל ומה מחירן , ומי יותר עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד INTEL P4 הרגיל לבין INTEL P4 PRESCOTT? פחות טוב? יותר טוב? מה ההבדל ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
מעבד 930D לוח msi 975x 4 GB זכרון X1800GTO ספק enermax liberty 500 ביג טייפון מה התזמון שיתן לי את הביצועים הכי טובים מהמחשב??? אם אפשר לקבל הסבר מפורט אני אשמח מאוד
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
בעצם כבר קניתי את הMX ועכשיו שמתי לב שאתם ממליצים כל הזמן על הVA אז אני רוצה לדעת האם יש איזה הבדל משמעותי ואם שווה להתקשר עכשיו לחנות לבקש לשנות[br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 00:06:28 תיקון: ללוח קוראים VM
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם מדגם IS-10 של ABIT. אני רוצה לקנות הארדיסק SATA והייתי מעוניין לדעת אם הלוח אם תומך ב - SATA 2 או רק ב - SATA הרגיל. במה הוא תומך?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המחשב הנ"ל - "מפרט מחשב" רציתי להרחיב את הזיכרון. חשבתי לקנות עוד 4GB - 2*2 אותו סוג ואז יהיה לי 6 ג'גיה אני יודע שכדי לנצל בזה אצטרך ווינדווס של 64 ביט השאלה היא האם יש צורך בדבר כזה 6GB? אני מדבר גם על העתיד... או שאפשר להסתפק בעוד 2GB 2*1 ועוד שאלה... האם אפשר לקנות סוג אחר של זיכרון או שמומלץ לקנות אותו סוג? נ.ב. הצורך של המחשב הוא למשחקים
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
הבנתי שאחת הפונקציות של הציפסט כוללת מין סוג של פיירוול רציתי לדעת האם הוא יעשה לי העיות בגלישה באינטרנט ?
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אוקי אז זה הסיפור: היה לי 512DDR X 2 כלומר גיגה ראם שעבד ב 200MHZ כאילו DDR 400 עכשיו נשרף לי סטיק אחד נשארתי אם 512DDR אז יש לי 2 שאלות: 1. בביוס רשום שהזיכרון עובד על 200MHZ אבל בתוכנה CPUZ רשום 133 למי להאמין? 2. אם אני יקנה סטיק של גיגה ראם ואז יהיה לי סטיק אחד של 512 ואחר של גיגה האם הם יוכלו לעבוד ב DUAL CHANNEL? והאם זה בכלל מומלץ? המפרט שלי: AMD64 Dual Core 3800 ASROCK Dual939 AGP PCIE Twinmos 512DDR 3200 XFX GForce6600GT 128MB
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
קניתי HD של 80 גיגה והלוח אם שלי לא קורא אותו יש לי לוח אם של : award modular MIcro star international MS6119 והוא לא מזהה אותו איפה אפשר להוריד עידכון לביוס ואיך בדיוק מתקינים אותו אשמח לכל עזרה אפשרית בתודה מראש אלון :s05:
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
שלום לכם הרכבתי לוח חדש דגם (865gme גי'גה בייט -אינטל תושבת 478 )ומעבד 2.4 -533 mhz + 2 כרטיסי זכרון 256 mb 400 mhz לדואל צ'אנל ישנם דברים מוזרים בביוס רואים מהירות זיכרון 333 mhz ופועל קיים 400 הוא מכוון על אוטומטי ואם לא אז האפשרות ליותר נמוך כאשר מפרט הלוח כן תומך ב-400\333\266 אז איך זה ככה? לגבי המעבד לא רואים את שורת היחס מהירות בכלל והאיתחול איטי מאוד מההדלקה כאילו שהוא לא מוצא את קובץ האיתחול של ה win למרות שהתקנתי את ה win פעמיים ללא שינוי כולל פירמוט מחדש
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב ביתי בתקציב של עד 2,000 ש"ח (לא כולל צ. היקפי). המחשב לא ישמש למשחקים אלא לעבודה באינטרנט, אופיס וכו'. אני חושב על מעבד AMD Athlon 64 (3800+) Dual Core, זיכרון 1GB בינתיים וכל השאר סטנדרטי. מכל מה שקראתי בפורום מפרטים התמקדתי בשלושה לוחות אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ASUS M2A-VM אשמח אם תאמרו לי מה ההבדלים המרכזיים בין הלוחות האלה ומי מהשלושה מומלץ ביותר (כולל יחס עלות/תועלת). ... או שאולי בכלל עדיף לוח אחר שלא הזכרתי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
בוקר טוב אני חדש פה.אבקש חוות דעת על לוח אם ראדון 1550 האם הוא טוב?לעומת גיגהבייט GA-P31-DS3L.ואם אפשר כמה שיותר מהר.תודה.
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אני צריך מעבד כמה שיותר טוב ויותר זול שמתאים למשחקים ותוכנות ועיצוב גרפי,ומשהו טוב,בבקשה עזרו לי,אמרו לי אינטל,אמרו לי AMD,אני לא יודע מה להחליט! :silly:
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Dell Latitude c840 שצריך תוספת זכרון דחוף (כרגע יש לו 256MB מקורי) 1. איזה זכרונות מומלצים להכניס לו ? 2. של איזה חברות? 3. זה משנה אם אני משתמש בסלוט "החיצוני" (זה שבתחתית המחשב) כדי להכניס את הזכרון או בסלוט הפנימי תודה
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
המליצו לי בחום לקנות את המעבד הזה E6400 למשחקים אבל אני רואה שכל המשחקים החדשים דורשים מעבד בעל מהירות גדולה יותר ולכן הכפול ליבה לא משחק כאן תפקיד. האם היה עדיף להשקיע בפנטיום D ? יש לי במפרט: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p בבקשה תעזרו לי זה מבאס לי ת'חיים כי יש לי משחקים נורא טובים כמו ריינבוו סיקס שאני מת שיעבדו כמו שצריך!
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
בהמשך לביקורת המוצלחת על הP5B דלוקס. אני מתכנן לקנות אחד כזה, +E6400 (אולי E6600). ומה שאני צריך זה זכרון שיאפשר לי להגיע למקסימות OC על אויר, (ויש לי קירור אויר פי כמה מוצלח מהקירור של אינטל, שיפר לי בכעשרים מעלות בהשוואה). וזה אומר שאני חייב להגיע לבאס 450-500. (הזכרון שלי כיום מגיע עד 370). בקצרה אני צריך המלצה לסטיקים שיגיעו לתוצאה כזאת, במחיר הכי נמוך שאפשר. בינתיים נסתפק בסטיק בודד של 1GB, כשתאומו יצטרף אליו בהמשך... יאללה לינקים..
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
היי, המליצו לי על הלוח אם הזה כי הוא תומך ב-HDMI אבל חשוב לי מאוד שיתמוך ב-FULL HD 31542 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI 432 1 כדאי לקחת אותו או לקחת לוח אם אחר עם כרטיס hd 2600pro ? המחשב מיועד למערכת קולנוע ביתית ולהפעלת תוכנות כמו אימיול, נרו, אופיס וכו' והבנתי שהכרטיס הזה יכול להאט את פעילות המחשב אם יש לכם הצעה למשהו אחר אני אשמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם זיכרון 256 MB. מכיוון שהכרטיס מסך משולב 64 MB (שנותן לי בקושי 7 FPS) נשאר לי MB192 ולכן המחשב זוחל... אני מעוניין לרכוש 512 זיכרון ואני לא יודע איזה להתאים לו מהרשימה אני אשמח עם תעזרו לי. פרטים על הזכרון הנוכחי בפרינט סקרין http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01160 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום, אז אני צריך כפי שכתבתי לוח, מעבד וזיכרון שכשאשר על הלוח יהיה כרטיס מסך מובנה. המחשב לא יהיה למשחקים אלא להרצת תוכנות כבדות. חשבתי על המפרט הבא: MotherBoard: GIGABYTE GA-G33-DS3R CPU: INTEL E6550 Memory:CORSAIR 2Gb VALUE SELECT 667MHZ יוצא סביב ה 1600 ש"ח, מה אתה אומרים? אפשר להביא משהו יותר טוב? יש לי ספק כח של ENERMAX 350w, נרכש לפני שנתיים, הוא יספיק למערכת? כמו כן, מה אני עושה עם ה 3 HD של ה IDE שלי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-