עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המיפרט : 2 סטיקים זיכרון DIGMA DDR-1 2*512mb הלוח :7n400sl (לוח אם מבוסס NFORCE-2) מתוצרת gigabyte מעבד : athlon xp barton xp 2500 ספק אנרמקס ליברטי 500w המחשב עובד יציב מאוד עם סטיק אחד מהשניים (ולא חשוב איזה מביניהם ) העברתי את הסטיק מסלוט לסלוט ללא שום בעיות ,מה שמצביע על כך שהסלוטים תקינים. בנוסף בדקתי עם תוכנת בדיקה (microsoft windows memory diagnostic ) את הזיכרון (כל אחד בניפרד)בכל סלוט וסלוט ,ולא היתה שום שגיאה. חזרתי על הבדיקות עם הסטיק השני ושוב לא היו בעיות. אולם ברגע שאני שם את שני הזיכרונות ,המערכת קורסת ומופיעים מסכים כחולים עם הודעת השגיאה: page_fault_in_nonpaged_area כשהרצתי את תוכנת הבדיקה התגלו שגיאות . מאיזה שהיא סיבה המחשב מסרב לעבוד עם 2 הסטיקים. נ…

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  2. יש לי לוח אסוס P4S800 שעליו יש 3 סלוטים לזכרונות. כרגע מה שיש לי בפועל הוא ככה: סטיק של 512 ו2 של 256 = 1GB סה"כ. אני רוצה לשים 2GB, כלומר 2 סטיקים של .1GB השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך בקונפיגורציה הזו? צירפתי תמונה מהספר של הלוח ששם יש הסבר, רק לא הבנתי סעיף אחד שם - מז"א PC3200 with 32 DDR שהוא תומך רק עד סטיק 1? כי מצד שני רשום שם שהוא תומך ב3200 עד 2 סטיקים. אני רוצה להתקין Corsair CMX1024-3200C2PT 400MHZ - שניים כאלו, האם יעבדו ביחד ללא בעיות? וזה הסעיף שאני לא ממש הבנתי:

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  3. Started by 111111,

המחיר שלהם הוא 690 שח אני מתכנן לקנות שתיים כאלה, המחשב בעיקר למשחקים כבדים וכל שאר הדברים האם זה בזבוז כסף אם אני לא מתכנן אוברקלוק?

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  4. Started by babu,

הצ'יפים החדשים איך הלוחות האלה ל OC ?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  5. Started by HydroIT,

האם הזכרונות הבאים, של MUSHKIN, נחשבים כטובים? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=278 להמהרה, שימוש יומיומי עמוס, וכד'.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  6. Started by moris,

איך הלוח הזה? http://megadeal.co.il/megadeal/?user=megadeal&val1=2-1-6-1-0-0&val3=m467918 המון תודה!

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם חדש שקיבלתי של גיגה בייט GA-8IG1000G חיפשתי ביקורות אבל לא מצאתי! מישהו מכיא איזו ביקורת על הלוח ! אשמח אם ישאיר לינק! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך עזרה במידע על מעבדים של שרתים: 1. מהו המעבד הכי חזק של אינטל היום ועל פי מה בוחרים אותו? (לפי דעתי אני צריך להסתכל בדף מעבדים של השרתים של אינטל ולבחור את החדש ביותר כנראה)... ומה הקריטוריונים לבחירה של המעבד? 2. אני צריך לכתוב השוואה בין מעבדים ביתיים למעבדים של שרתים. תודה רבה על העזרה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  9. יש לי כזה לוח קראתי עליו ביקרות שהוא מעולה לאוברקלוק ואני רוצה למכור אותו כמה אתם אומרים הוא שווה

10. Started by barlevi321,

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!

11. Started by Death,

תמיד אני רואה אנשים שמביאים לכאן את הטמ'פ שלהם ומבקשים עזרה! אז אני תוהה, איך אני יכול למדוד את הטמ'פ של המחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  12. Started by rubberDucky,

יש שני זכרונות שאני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם ומה עדיף: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2619_2620&products_id=18900 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=19319 מה ההבדל בין שני הזכרונות האלה ומה מהם יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  13. Started by asmon,

עד היום, היו לי שני זכרונות של 512. אתמול קניתי עוד זוג של 512... (ביחד עם כרטיס מסך חדש וכונן) בכל מקרה, בהתחלה כשהפעלתי את המחשב, נראה היה שהכל בסדר ובBIOS אכן היה רשום 2048 מגבייט אבל כעבור כ20 שניות המחשב נכבה מעצמו. כשהדלקתי אותו מחדש, המסך לא הראה דבר, נשאר במצב השהיה כאילו המחשב מכובה. בסוף כשהוצאתי אחד מהזכרונות, הכל עבד בסדר.... שמתי את הזכרון השני בחריץ השני והכל עבד, שמתי את הזכרון שהוצאתי במקום הקודם והכל עבד. אבל רק כשאני מחבר את שניהם המחשב עובד (כל המאווררים מסתובבים) אבל שום דבר לא עולה על המסך. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? כרגע אני עובד עם 3 זכרונות של 512

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  14. Started by samsam,

האם המעבד דותן של אינטל צריך גוף קירור עליו? אם כן אילו חברות יש להם?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  15. מתי צריך ליקנות קירור לצ'יפסט איזה כדאי?והאם המפרט שלי דורש?(מפרט בפרופיל) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  16. Started by barzanger,

אני קונה עכשיו מחשב ולא יודע מה להחליט אני יכול לקחת לוח אם Asus דגם P5N-SLI אשמח לחחות דעת עליו וגם שא' אם אני קונה אותו ו 8800GT בעוד שנה אני יכול לחבר לו 8800GT נוסף? הלוח השני של MSU NEO אני לא יקח אותו גם אם תגידו שהוא טוב לא אוהב MSI אם יש לכם לוח אחר ברמה של אסוס ובמחיר של לא יותר מ 500 שקל

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  17. יכול להיות שבארץ הלוחות משווקים תחת שם קוד אחר ומדובר בעצם באותו דגם בדיוק ? למשל לפנדה יש את ה- Sapphire PE-A9RS482M ATI RS482 ואילו האתר של הרישמי של Sapphire כלל לא מכיר את הדגם הנ"ל בכל מקרה אני מחפש חלופות אחרות ללוחות Athlon 64 עם Chipset של ATI

18. מה זה כל הקטע של הביוס ויש לי תוכנה בשם SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס וגם התקנתי את התוכנה easytune4 שבא עם הדיסק של הלוח ושם הוא כותב לי משו כמו wraning system cou ויש 00 ליד מה זה אומר תענו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  19. Started by jack77,

מה ההבדלים בין Gigabyte-P31-DS3L ל Gigabyte-P35-DS3L וגם מה יהיה ההבדל בביצועים בין 2 ג'יגה זיכרון של Transcend לבין GSkill?

20. למי שיש שיגיב פה . תודה ! אני צריך לשאול אותכם שאלה על המעבד הזה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  21. Started by qweqwe,

יש לי במחשב שני זיכרונות rdram של 128 כל אחד ואני רוצה להוסיף עכשיו אני לא יודע מה לקנות? אם אתם יכולים להביא לי המלצות אני ישמח

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  22. Started by anri,

יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz זיכרון - 512 DDR 80 ג'יגה לוח אם GIGABYTE 845PE ואני קונה את הכרטיס מסך RX800XT עכשיו כמו שאמרו לי כאן בפורום הלוח אם הזה ישן מאוד אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני צריך להחליף את הלוח כדי לנצל את הכרטיס מסך כמה שיותר ? והאם הנתונים שהבאתי פה יספיקו לכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  23. Started by enter,

קיבלתי עם המערכת הזאתי 32K ב AQUAMARK זה נחשב לבסדר?: ?Athlon 64 3000+ (S-754) ?K8NS (s754) Nforce3 250? ?512MB A-DATA? ?RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? אז יש לי שאלה כמה אני יקבל עם הכרטיס מסך הזה : ? ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? ?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  24. Started by AntiVir Guard,

שלום, רציתי לדעת האם לוח-אם זה טוב לOC ובכללי האם הוא איכותי, אני לא מתעניין בלוחות אחרים אלה מבקש חוות דעת על לוח ספציפי זה: ASUS P5N32-E 680I

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  25. Started by sweepstake,

אני עומד לרכוש מחשב לשימוש ביתי/משרדי (אינטרנט, אופיס וכו' ללא משחקים כבדים). 1. קיבלתי הצעה למפרט עם AMD Athlon 64 X2 BE-2300 Socket AM2. רציתי לשאול במה המעבד הזה שונה מהמעבדים כפולי הליבה המוכרים יותר של AND (כל ה-3800, 4000 וכו') והאם כדאי בכלל לקנות אותו למטרות הנ"ל. 2. האם 1GB זכרון מספיק? יש הבדל משמעותי בין רכישה של סטיק אחד של 1GB לבין שניים של 512MB? חשבתי לקנות סטיק אחד ומקסימום להוסיף עוד אחד של 1GB בעתיד אבל ברוב המקומות בפורום מפרטים מציעים 2*512MB. למה? זה משמעותית משפר ביצועים? תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים