עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למה חסמתם את האשכול שפתחתי? אתם חושבים שאני מנסהל נצל את זה שאני חדש כדי לרשום הרבה שאלות? בכלל לא נכון! פשוט אינ וקנה מחשב חדש ואני חייב להתייעץ בכם כי שמעתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים טוב מאוד בחומרה! אז בבקשה ממכם תענו... אני לא מבין למה אתם מקבלים אותי ככה בכעס? :-X :-[ :-\ :'(

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by WHITE_ZOMBIE4,

טוב אז ככה אני חדש פה אבל אולי יש פה כאלה שמכירים אותי בכל מקרה זה פורום טוב מאוד ויש פה מלא אנשים שאפשר לסמוך עליהם יש לי כמה שאלות: אני קונה בקרוב מחשב חדש אני רק צריךה את עזרתכם לקנות את הרכיבים הכי טובים ושאחר כך לא יהיהו בעיות,הפתעות,אכזבות 1)מה יותר טוב AMD או פנטיום4? אני מתכוון יותר למשחקים ותלת-מימד 2)האם מישהו יודע את ההבדל בסוגים של הזכרונות בין ORGINAL MEMORY לREGISTERED MEMROY ולHIGH PERFORMANCE? 3)איזה סיבה יכולה להיות שזיכרון 512MB DDR 2700 עולה הרבה פחות מאשר 256RAM DDR 2100?? 4)זה נכון שבפנטיום אפשר לעשות אובר קלוק ל500 מגה הרץ ואפילו יותר ולAMD אפשר רק איזה 50 מגה הרץ? 5)מה יותר טוב GEFORCE4 TI4200 128RAM DDR או ATI READON 8500 DUALHEAD 128M…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מתכוון שלא צריך כרטיס קול ואפשר לחבר את הרמקולים ללוח הזה! GIGABYTE GA-7VRXP VIA KT133 motherboard (creative Sound,LAN,ATA133 RAID,USB 2.0)a אל תתיחסו ל-a בסוף! יש אפשרות דומה למה שתארתי?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by orends,

הזמנתי לא מזמן מחשב מפנדה עם לוח אם EPOX 4G4A וזיכרון CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2. האם כדאי לי להחליף את הזיכרון הנ"ל לMushkin 256mb DDR 3000? שניהם מגיעים עם צלעות קירור, השאלה הגדולה היא- מי יותר טוב בביצועים ובOC??? נציג פנדה אמר לי שהקורסאייר יותר טוב. נ.ב אל תתיחסו לזה אבל בהפרש המחיר אני לוקח AC3...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by sambusak,

נמאס לי מהביצועים של המחשב שלי (ראו מפרט). קניתי כרטיס מסך מקצועי, וקראתי שהוא מותאם לעבודה עם שני מעבדים. כנראה שבשביל אנימציה צריך שני מעבדים. שאלותי: 1. האם שני מעבדים באמת יתנו מחשב הרבה יותר חזק? 2. אם כן, מה עדיף AMD או INTEL? האם ניתן בכלל להשיג בארץ מעבדים ולוחות P4 XEON? 3. האם AMD וINTEL מצריכים מעבדים מיוחדים בשביל לוחות עם יותר מעבד אחד? תודה.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by shloosh,

מה יותר מהיר???? ואני מתכוון מבחינת משחקים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by shloosh,

יש לי p3 800 mhz ו-256 sDRM אני רוצה לשפר את המחשב שלי ,בדקתי באינטרנט וראיתי שאני יכול לקנות: AMD Athlon XP 1800 פלוס- לוח אם-DFI AK75-EC Socket A FSB266 w/Audio Athlon XP שגם תומך בזיכרון SDRM !!!!!! דבר ראשון, האם ה- sdrm וה- AMD בסדר ביחד? ושנית, האם עדיף לי שני אלה על כרטיס מסך- G-FORCE 4 TI 4200 של SUMA ? ואני מתכוון מבחינת איך המשחקים ירוצו, יש לי g-force 2 32 mb!

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by shibby15,

תמליצו לי בבקשה על לוח ל XP 1800+ שישמור על עלות כמה שיותר נמוכה! זכרון DDR, כרטיס קול מובנה (עדיף משהוא יותר נורמלי מAC97)...אין כיוון של O/C תודה מראש רום

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. *The maximum weight for a heatsink is specified as 180g by Intel CPU(Socket 370) and as 300g by AMD(Socket 462). Should a heatsink which exceeds the relevant weight limit be installed in a computer, special care should be taken when the computer is moved. שימו לב להגבלת המשקל של הHSF של היצרנים השונים. המלצה שלי אם משהו קרה למעבד - לשים את המקורי ואז לגשת להחליף. *** מידע מאיסטרוניקס (יבואני אינטל) שאכיפת ההגבלה הזאת תחל בתחילת החודש , אני מנסה לברר אצל אזטק . ל P4 כרגע ידוע לי על הגבלה של 220 גרם.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by le cat,

מחירו של מעבד: Pentium 4 2.2Ghz Inc. Fan 400Mhz SOCKET 478 0.13 Micron 512k Cache זהה למחירו של מעבד: Pentium 4 2.26Ghz Inc. Fan 533Mhz SOCKET 478 0.13 Micron 512k Cache האם כדאי, בינתיים, לקנות את המעבד 2.26 עם זיכרון 512RDRAM PC800, למרות שהוא תומך בזיכרון RDRAM PC1066? אגב, לוח האם יהיה: ASUS P4T533-C. תודה!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by SubX,

הלכתי לאקסלנט להחליף מארז כי המארז שלי היה כל כך צר, קטן, ולוהט מחום... כמו הדגמים שצריך להוציא את הפאנל הקדמי של המארז, ואז להכניס את הסידירום ובאמת זה היה כך. טוב אז מה קרה ? פתחתי את המארז כדי לשים את ה AX7 וכשהוצתי את ההיטסינק הישן ראיתי את המעבד שלי (Athlon XP 1900) מכוסה כולו במשחה טרמית בערך שתי אריזות של משחה... ראיתי שהחליפו לי את הספק חשמל ל 300W לא נאמר להם כלום מאשר להחליף את המארז. שמתי את ה AX7 והפעלתי את המחשב, המעבד היה על 50 מעלות ב FULL LOAD אחרי רבע שעה של שימוש במחשב הוא נכבה ומאז לא נדלק כלום ! לפי דעתי נשרף הספק חשמל כי כשאני מדליק את המחשב אני שומע מהספק מן זמזום של שנייה כמו בזזז.. והמאווררים "זזים" מקסימום חצי סיבוב ומפסיקים. בקיצר 1. בהדלקה המנו…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. רשמתי בתחלה לכולם הודעה שאני מחפש חלקים למחשב האמת לא כל כך עזרו לי היו חלק שנתנו אתרים טובים וקראתי איזה עשרות מאמרים על - 850E ו- i850 . ואיזה לוח אם הכי טוב היום בשוק דברים כאלה מה שהגעתי למסקנה אפילו התקשרתי לחבר שלי שעובד אינטל ולעוד חבר שהוא טכני והרבה עשיתי כדי לדעת מה הכי טוב. לפי - 850E וזיכרון של RDRAM 533Mhz ==================== במקום הראשון: אז כך לפי סקרים רבים הלוח האם הטוב ביותר הוא: Gigabyte GA-8IHXP שעולה: 1043 ש"ח. הוא כולל כרטיס מסך,כרטיס מוזיקה, כרטיס רשת ועוד...... + USB 2.0 במקום השני : הלוח הכי מוביל בכמה נקודות הפרש קטנות הוא: ASUS P4T533-C RDRAM שעולה: 1179 ש"ח. הוא כולל כרטיס רשת ו- USB 2.0 לפי - i850 400Mhz ======== במקום הרא…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Dj_Infernal,

אני מתכנן לקנות זכרון 512M - עכשיו למה הכוונה שאומרים PC3000 או PC2700 מה זה אומר? ומה זה CTL או משהו כזה?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by IntoXicaTeD,

יש לי וויכוח אם חבר שלי... אני טוען ש-AMD יותר מהירים והוא טוען שאינטל... רציתי לדעת אם הטעון שלי הוא הנכון הוא שלו, ואם יש השוואה בין שני המעבדים להוכיח מה יותר מהיר.

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Thermo,

היי, אני רוצה לשדרג את הלוח אם + מעבד + זיכרון - ובדקתי כל מני אתרים אני לא ממש יודע מה יותר טוב ממה ראיתי את ההצעה הזו בזיגזג: Gigabyte GA-7VRXP ( Socket A - KT333A - CREATIVE - LAN - USB 2 ) + AMD XP 1800 + 256MB DDR 2700 ב 1700 שקל שווה ? ואני לא רוצה להוציא יותר מ2000 שקל

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by KoM,

כמה שאלות לי שאני רוצה לברר בקשר לזכרונות שאני רוצה לרכוש, קודם כל האם כדאי מודול אחד של 512 או זוג 256 ? וכעת לשאלה הרצינית, איזה מודול של זכרון PC3000 CL2 כדאי מבין החברותש שלמעלה כאשר כסף לא נכנס כאן כבעייה, על מה הייתם ממליצים ומה הכי כדאי לדעתכם... מה אתם הייתם קונים, וכמובן, למה ?

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by dulman,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה שתעזרו לי בבקשה לבנות אותו אוקיי אז התקציב הוא בערך משהו כמו 4000 עד 4300 שהכרטיס מסך יהיה משהו כמו gforce 4 או gforce 3 זיכרון פנימי 256 ddr דיסק קשיח 40G 7200 floppy teac 1.44 d-rom X52 מעבד amd 1800 עכשיו אני רק מבקש טובה שאם מישהו יכול אז שיבנה לי מחשב בערך כזה בתקציב שאמרתי ותודה מראש אחים שלי

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dorosen,

מה הלוח הכי טוב לP4 (לOC) מבוסס RDRAM פשוט אני רוצה להחליף את הלוח, ויש לי זכורונות ומעבד

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

באם הנמר שינה חבורבורתיו או לא

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  21. ואם כן, איך אפשר להיפטר ממנה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Regev,

שאלה, אני קונה מעבד א.מ.ד היום אז ככה שאני לא מתכנן אוברקלוק, עכשיו, עוד מעט אני צריך להזמין את החלקים מ-NEWEGG, השאלה - האם OCZ הם זכרונות מומהרים?????? יש בחנות הזאת ב56 דולר 256MB DDR PC-2100 OCZ 300HZ יש ב65 דולר - KINGSTON 256MB DDR PC-2100 ובאותו מחיר של CORSAIR. מה עדיף מבין השלושה, אגב, היו ביקורות טובות שם מאנשים שקנו את הOCZ... דחוף חבר'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Dj_Infernal,

אני קונה מעבד מבית אינטל פנטיום .... וזיכרון 512MB מסוג DDR....עדיין לא החלטי איזה חברה הכרטיס מסך הולך להיות MSI או ASUS ואני מיתכון לאחד מהדגמים של Geforce Ti!! אין לי מוסג בלוחות אם ....ובוא נגיד שהתקציב הוא עד 1000. איזה לקנות......? אם אתם יכולים תסבירו לי על הדרך מה זה O/C שאין לי מושג מזה. ועוד כמה דברים שאני צריך לדעת על לוח אם! תודה רבה!!!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. אפשר המלצות ללוח אם ומעבד + זכרונות וכ. מסף עד 2500 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.