מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו הצעה או לינק לאתר ישראלי שמוכר? הלוח צריך להיות DDR לא DDR2 ... תודה
-
- 3 תגובות
- 414 צפיות
-
-
שלום, אז אני צריך כפי שכתבתי לוח, מעבד וזיכרון שכשאשר על הלוח יהיה כרטיס מסך מובנה. המחשב לא יהיה למשחקים אלא להרצת תוכנות כבדות. חשבתי על המפרט הבא: MotherBoard: GIGABYTE GA-G33-DS3R CPU: INTEL E6550 Memory:CORSAIR 2Gb VALUE SELECT 667MHZ יוצא סביב ה 1600 ש"ח, מה אתה אומרים? אפשר להביא משהו יותר טוב? יש לי ספק כח של ENERMAX 350w, נרכש לפני שנתיים, הוא יספיק למערכת? כמו כן, מה אני עושה עם ה 3 HD של ה IDE שלי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, או לשדרג את המחשב הנוכחי באופן מאסיבי (לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מעבד וכרטיס מסך). כעקרון, התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקלים, עם עדיפות לכרטיס מסך טוב (אני גיימר). מה שהבנתי שיהיה הכי משתלם בשבילי, הוא לרכוש את הדברים הבאים: מעבד AMD: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: GIGABYTE M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 (סה"כ 2GRAM). דיסק קשיח: Western Digital - שלוש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E סה"כ 1950 ש"ח עכשיו, השאלות שלי הן: 1) מה דעתכם על הכרטיס מסך? האם אני אוכל להפעיל איתו משחקים שיצאו …
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
על הקופסא רשום SLACR שזה GO הנתונים של אוורסט מראים שזה B3 מעבד Q6600 איך ניתן לודא בנוסף לאוורסק מה הפרטים של המעבד.
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים של הפורום מספר אחת !!!! ביצעתי בדיקה לגבי הרכיבים של המשב עם התוכנה CPU-Z וגיליתי כי הלוח שהזמנתי p5nd 750i sli זה לא מה שקיבלתי. מצורפת תמונה איך זה נראה בתוכנה (CPU-Z). בתוכנה רשום 650i p5n-d כשבדקתי באתר של אסוס ראיתי כי 650i נקרא p5n-e ולא איך שרשום בתוכנה (P5N-D). האם זה הגיוני ? בקיצור מה שהייתי צריך לקבל זה 750I SLI ולא את ה-650I SLI. מה לדעתכם טוב יותר? והאם כדאי להשאיר את המצב כמו שהוא או שללכת לאייבורי ולעשות רעש? אשמח לעזרתכם כמו תמיד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון חדש של ocz 2x512MB OCZ Value Pro Series זה המפרט: Specs 667 MHz CL 5-5-5-15 1GB (2x512) Dual Channel Optimized Kits Pure Copper Heatspreader Unbuffered 1.8 Volts 240 Pin DIMM והמחיר הוא 300 שקל שווה לקנות?
-
- 3 תגובות
- 414 צפיות
-
-
ראיתי פה שאלות על מעבדי 2 ליבות לעומת 4 ליבות, יש לי אפשרות לקנות Q9450 או E8600 באותו מחיר, כך ששיקולי עלות תועלת לא שייכים כרגע. אני מעוניין במחשב למשחקים בעיקר (FPS וסימולטורים כבדים בד"כ). 1. האם ההמלצה הגורפת פה היא ל 4 ליבות? והאם המעבד הנ"ל(9450) מומלץ למרות מהירות השעון היותר נמוכה? 2. האם ניתן להמהיר את המעבד Q9450? ואם כן צריך זכרון מסויים להמהרה? 3. איזה זכרון יתן לי עלות תועלת הכי גבוהה? 4. האם הדגמים החדשים נעולים להמהרה? Q9400 למשל (מפורסם במאמר על הורדת המחירים של אינטל באתר) תודה רון
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
אז יש לי 4 זיכרונות של RDRAM עכשיו אני רוצה להחליף 2 אם אני אחליף 2 ל ECC ושתים אשאיר רגיל זה יעבוד חוץ מזה יש לי 2 במהירות 400 MHZ אם אני אחליף את השנים האחרים ל 800 זה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
הייתי היום בK.S.P איזה 3 שעות, בדקנו יציבות ועבודה של כל חלקי המחשב - הכל תקיו. הרצנו את Crysis (עם הלוח הישן) על high וקבילנו FPS שנע בין 60-19 ה19-29 היה רק במקמות בעלי פירוט גרפי גדול. לוח האם שלי FOXCONN 945 G6MD אני מתכנן להחליף אותו מחר, K.S.P אמרו לי שאינם בטוחם במאית האחוזים כי זה הלוח והמליצו לי להתעייץ בפורום הזה ובguru3d.com לפני שנבצע שינוי בפנים המחשב. הייתכן כי לוח האם שלי (שנחשב כיום לאחד המעפנים) :\ הוא האחראי לביצועים הירודים? ובעצם כרטיס המסך בסדר גמור? (כי בקדנו 2 כרטיסים על הלוח - זהים) Gigabyte 8800GTS 512 G92 ואם כן, לאיזה לוח להחליף?
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך שתגידו לי איזה לוח אם מתאים למעבד intel core 2 dou e-6320 ?
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
בוא נגיד אני לא בקיא ביותר בנושא חומרת-מחשבים ורציתי לשאול כמה שאלות: האם אפשר לעשות אובר-קלוקינג גם למחשבים ישנים??איך עושים בכלל בכללי?? ולמה המעבד הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=462218 עולה הרבה יותר מהמעבד הזה,אשר יותר טוב ממנו או לחפות שווה לו בביצועים ובכל המפרט הטכני בבירור?!: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-CPU&DB301763=301765&DB205028=205680 מה יותר כדאי:מעבד כפול-ליבה או מעבד 64 ביט??כאשר מהירות השעון והמטמון זהה?? ואגב,אם על המעבד ,לשם דוגמא כפול ליבה לא כתוב 64 BIT במפרט,פרוש הדבר שהוא 32?? ומה ההבדל לעזאזל בין 32 ל-64 מה כל ההגיון פה בביטים??איך נעשה ההבדל??ולמה שווה מעבד 64 BIT בערך במהירות השעון?? מהו פנטיום D ולמה …
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
מחברה מוכרת עדיף , משהו אמין , לא חייב מהיר , אני פשוט צריך כמות של זיכרון כי אני עובד עם גרפיקה ווידאו ...
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הבא: Asus P4S800-MX SE רציתי לדעת אם הוא יתאים למעבד: INTEL Pentium DUAL CORE 2.6 Ghz LGA775, 2M EM64T BOX # 805 (אל תדונו איתי אם כדאי לי לקחת את המעבד או לא, פשוט תגידו לי אם זה יתאים במקרה שאני ארצה לשדרג את המעבד הקיים למעבד שציינתי). תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי 512 ואני מעונין לרכוש עוד 512 מגה חיפשתי ביד שנייה ומצאתי זיכרון במחיר טוב. אז רציתי לדעת האם הוא יתאים למחשב שלי המפרט שלי- amd sempron 2400 gigabyte GA-7N400-L Nvidia Nforce2 socketA \ agp8 ddr dual ch האם זיכרון pc3200 400mhz ירוץ אצלי על המחשב,הבן אדם שמוכר לי את הזיכרון אמר שיש לו לוח אם עם nforce3
-
- 3 תגובות
- 414 צפיות
-
-
באותו מחיר של זיכרון ניתן לקחת גם את Twinmos?, וגם Aeneon? ,מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
אפשרויות האוברקלוק פשוט מדהימות ב - E6300 הגיעו לשיפור של 100% http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=1
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי אתמול ב-CHIP והם נתנו לי הצעה עם ה-MOTHERBOARD שכתוב בנושא ההודעה. המ דעתכם עליו? במפרטים שך INTEL כתוב שהוא תומך SATA אבל לא כתוב כלום על SATA 2. הבחור בחנות אמר לי שכבר אין SATA אלא רק SATA 2. הוא מתחמן אותי ? חוץ מזה, האם לדעתכם הכרטיס הנ"ל טוב יותר מכרטיסים מקבילים-ASUS? על איזה כרטיסים כדאי לי להסתכל? אני בונה נחשב במקסימום 4000 ש"ח 2G זכרון עם מעבד E6600. יש לי תחושה שהם דוחפים לי מה שנוח להם.... כל חנות טוענת אחרת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
היום הופך ה-Ryzen 9 9950X3D של AMD לזמין לרכישה ונראה כי יצרנית השבבים יוצאת לסיבוב הקפה של ניצחון בתחום ביצועי המעבדים במחשבים שולחניים. הבאנו בפניכם את המספריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
- 1 follower
-
-
התרגלו לשמוע את השם Intel N Series ו-Intel Processor, אשר הופכים מחליפים רשמיים עבור המותגים הוותיקים של היצרנית בקצה הנמוך של השוקלכתבה
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
- 1 follower
-
-
היי ייתכן ובשאלתי טמונה חוסר הבנב או ידע בתחום קניתי שילוש חדש . asus prime z790-p D4 מעבד i7 13700 זיכרונות Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16 במפרט של המעבד רשום שהוא תומך במהירות זיכרון 3200mhz אבל בפועל ובברירת מחדל של הפעולה הוא על 2400mhz . אשמח להבין למה זה עובד לי ככה? האם זו בעיה או שזה הגיוני? והאם בשביל לעבוד על 3200 אני צריך לבצע סוג של המהרה או להגדיר בביוס איזה הגדרה אחרת
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בבעלותי מחשב ובו לוח אם של חברת GIGABYTE דגם G31M-ES2L. קישור לדף מוצר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#sp ללוח זה, חיבור IDE בודד ו4 חיבורי SATA. עד לאחרונה, היו במארז צורב DVD + דיסק קשיח בעלי חיבור IDE ישן ולכן חוברו בשרשור, בפורמט מאסטר/סלייב, לחיבור הIDE הבודד הקיים על לוח האם. לאחרונה, צורב הDVD שבק חיים. רכשתי אחד חדש בעל חיבור SATA. חיברתי אותו ללוח האם ( הדיסק הקשיח עדיין מחובר לחייבור הIDE לבדו וללא גימפור כלשהו - כלומר כ "מאסטר)" אבל לוח האם מסרב לזהות אותו. ניסיתי לעדכן את דרייבר הCHIPSET - לא עזר, ניסיתי לשנות את הגדרות הBIOS לפי הבנתי הגדרתי יכולת שילוב עבודה של IDE עם SATA- לא עזר. מערכת ההפעלה היא WIN 7 32 BIT מה א…
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
משום מה נדפקה לי המקלדת והמחשב לא עלה.. כשהחלפתי אותה זה הסתדר אבל פתאום ראיתי שהמעבד ירד ל1800MHZ איך אני מחזיר אותו ל 2400MHZ?
-
- 2 תגובות
- 413 צפיות
-
-
1:זה נכון שבלוחות של אינטל אי אפשר לשנות את הFSB? 2:יש אפשרות לעלות מתח ללוח?אם כן אז איך 3:האם יש אפשרות להביא לוח שתומך במהירות של 1066FSB לעובד על BUS של 333HZ? איזה לוח מומלץ לoc שיותר זול מהDS3 של GIGABYTE? תודה
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית, שאני רוצה לחבר אליו כרטיס מסך שיש לי והוא לא בשימוש: Ati radeon x300se, אבל החיבור שלו לא מתאים ללוח אם שיש לי אני לא רוצה להחליף את כל המחשב, אלא רק את הלוח אם לאחד חדש, אבל אני לא יודע אם הזיכרונות והמעבד יתאימו ללוח אם החדשנ המפרט של המחשב הישן הוא: לוח אם - gigabyte 8ipe1000 מעבד - פנטיום 4 3.0 זכרונות - 4X512 ddr 400MHz
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
יש לי לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L וזכרון : OCZ XTC Platinum OCZ2P8001G (800 MHz DDR2 1GB) ועכשיו לשאלה האם הלוח אם תומך בזכרון הזה?
-
- 5 תגובות
- 413 צפיות
-