עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by barlevi321,

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!

2. Started by jambo7,

שלום מדובר בלוח עבור המעבד Q6600 4 MB זכרון שיהיה מתאים אוברקלוק בעתידי ללא כרטיס מסך. עריכה - לתת את הדעת גם לגבי הקרור הנושא של בחירת המעבד לא סגור ואם ישל לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by adidas76,

הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים מה ההבדל בין סוגי הזיכרונות (ram)ומה נכון לצרכים שלי? כל ה- DDR למיניהם... תודה

4. Started by rubberDucky,

יש שני זכרונות שאני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם ומה עדיף: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2619_2620&products_id=18900 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=19319 מה ההבדל בין שני הזכרונות האלה ומה מהם יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  5. Started by doronpascal,

שלום למקצוענים, אבקש את עזרתכם בהגעה למיטוב זיכרונות. רכשתי 2 יחידות שעובדים בדואל מסוג: OCZ DDR2 2GB GOLD 800mhz CL-5-5-5-12. אני מעלה 2 צילומי מסך מתוכנת CPU-Z עם הנתונים. אמח אם מישהו מוכשר יוכל לנתח את הנתונים ויגיד לי אם זה אמור להיות ככה, ובמידה ולא מה עלי לעשות בשביל להגיע למצב האופטימלי. אוסיף כי מדובר במעבד Q6600 אשר יושבים על לוח Gigabyte GAP35CDS3R v2.0 - ביוס מעודכן F9. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  6. Started by spiderman82,

קניתי HD של 80 גיגה והלוח אם שלי לא קורא אותו יש לי לוח אם של : award modular MIcro star international MS6119 והוא לא מזהה אותו איפה אפשר להוריד עידכון לביוס ואיך בדיוק מתקינים אותו אשמח לכל עזרה אפשרית בתודה מראש אלון :s05:

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  7. Started by X-It,

אני צריך מעבד כמה שיותר טוב ויותר זול שמתאים למשחקים ותוכנות ועיצוב גרפי,ומשהו טוב,בבקשה עזרו לי,אמרו לי אינטל,אמרו לי AMD,אני לא יודע מה להחליט! :silly:

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  8. Started by barzanger,

אני קונה עכשיו מחשב ולא יודע מה להחליט אני יכול לקחת לוח אם Asus דגם P5N-SLI אשמח לחחות דעת עליו וגם שא' אם אני קונה אותו ו 8800GT בעוד שנה אני יכול לחבר לו 8800GT נוסף? הלוח השני של MSU NEO אני לא יקח אותו גם אם תגידו שהוא טוב לא אוהב MSI אם יש לכם לוח אחר ברמה של אסוס ובמחיר של לא יותר מ 500 שקל

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  9. Started by roi972,

אז ככה, יש לי את הלוח של abit - is7e - עובד על ציפסט 865pe, socket 478 זכרונות DDR 1 - 400 mhz הלוח הולך למות עוד רגע... מליון ואחת בעיות. יש למישהו המלצות על לוח אם פשוט וזול (אך שיתמוך ב-sata - מספיק אחד!) ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  10. Started by wow,

מה זה נותן והאם כדאי להתקין אותו.

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  11. Started by Asafmaruani,

המעבד שלי מסוג 2.4 גיגה אינטל עובד ב- 533 מגה הלוח אם שלי הלך. מצאתי לוח שתומך ב- 400 מגה. איך זה ישפיע על המהירות והאם מותר לי להשתמש בו? האם זה יאיט את מהירות המעבד (לכמה) או על מה זה עוד יכול להשפיע? יש לי4 זיכרונות במהירות של 800 מגה.

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  12. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4281 נראה לי לוח אם מצויין...וגם ראיתי בחו"ל אחד הגיע איתו לאובר מרשים ביותר... מה אתם אומרים..? וכמו בכותרת...איך הוא מול לוח אם אנפורס 4...? ויותר פירוט מה יש בו שאין באנפורס..או ההפך...

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  13. מישהו יכול לעזור? אני מחפש זיכרון שיהיה תואם אבל הכי זול שאפשר. סה"כ 1 גיגה. תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  14. Started by kashish,

בוא נגיד אני לא בקיא ביותר בנושא חומרת-מחשבים ורציתי לשאול כמה שאלות: האם אפשר לעשות אובר-קלוקינג גם למחשבים ישנים??איך עושים בכלל בכללי?? ולמה המעבד הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=462218 עולה הרבה יותר מהמעבד הזה,אשר יותר טוב ממנו או לחפות שווה לו בביצועים ובכל המפרט הטכני בבירור?!: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-CPU&DB301763=301765&DB205028=205680 מה יותר כדאי:מעבד כפול-ליבה או מעבד 64 ביט??כאשר מהירות השעון והמטמון זהה?? ואגב,אם על המעבד ,לשם דוגמא כפול ליבה לא כתוב 64 BIT במפרט,פרוש הדבר שהוא 32?? ומה ההבדל לעזאזל בין 32 ל-64 מה כל ההגיון פה בביטים??איך נעשה ההבדל??ולמה שווה מעבד 64 BIT בערך במהירות השעון?? מהו פנטיום D ולמה …

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  15. Started by sweepstake,

אני עומד לרכוש מחשב לשימוש ביתי/משרדי (אינטרנט, אופיס וכו' ללא משחקים כבדים). 1. קיבלתי הצעה למפרט עם AMD Athlon 64 X2 BE-2300 Socket AM2. רציתי לשאול במה המעבד הזה שונה מהמעבדים כפולי הליבה המוכרים יותר של AND (כל ה-3800, 4000 וכו') והאם כדאי בכלל לקנות אותו למטרות הנ"ל. 2. האם 1GB זכרון מספיק? יש הבדל משמעותי בין רכישה של סטיק אחד של 1GB לבין שניים של 512MB? חשבתי לקנות סטיק אחד ומקסימום להוסיף עוד אחד של 1GB בעתיד אבל ברוב המקומות בפורום מפרטים מציעים 2*512MB. למה? זה משמעותית משפר ביצועים? תודה רבה

16. זה הלוח - SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y ? רציתי לדעת כמה HD בתצורת SATA אוכל לחבר אליו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  17. Started by redead,

המחשב שלי כרגע הוא AMD 3200 עם ג'יגה של זיכרון במהירות 400 ב2 סטיקים של 512 בעיקרון לא הייתי חושב אף פעם לשדרג את המחשב הזה אלא פשוט להמתין איזה שנה ולקנות חדש אבל קרה ואני צריך בשביל ויסטה עוד 1 ג'יגה של זיכרון השאלה שלי אם אני צריך להתחשב במשהו כדי שהכול יעבוד בדואל? ומישהו יכול להמליץ לי על משהו באמת זול לקנות כי חבל לי להשקיע כסף ואולי אפילו יד שניה יבוא בחשבון..

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  18. שלום, אני בתהליך משמעותי לקנות מחשב חדש והשאלה המרכזית שלי היא האם לחכות חודש וחצי ככה ולקנות את המעבדים החדשים של אינטל או שאפשר לקנות את ה Q6600 כבר עכשיו? אם אפשר אז תענו לי מה המשמעות מבחינת ביצועים למעבדים החדשים והאם המחירים ירדו כאשר יצאו המעבדים החדשים לשוק.. תודה.

19. Started by Gadip,

היי, אני רוצה לבנות לי מערכת HTPC. אשמח לקבל הצעה ללוח אם uATX אשר עליו יש כבר כרטיס קול נחמד עם יציאה אופטית (אם קיימת כזאת חייה), מתאים למעבד E6750- Due 2Core (בגדול כל מעבד 2Core עם סוקט של 775 פין). אם יש תמיכה כבר ב- Quad ו/או ב- DDR3 זה מצויין (אבל לא Must). תודה רבה!

20. Started by elhanan 2007,

יש לי 1024 MB זיכרון במחשב DDR-1 400 MHZ האם זה יספיק לי לעוד כשנה או יותר :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  21. אורח Mj #2
    Started by אורח Mj #2,

לא מצאתי בגוגל משהו שיענה לי על זה.. תודה עריכה.. מבחינת אוברקלוקינג כמובן!

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  22. Started by NIRHA,

במדריך למשתמש רשום שהדגם הזה חייב בחיבור של מינוס 5 וולט אבל ראיתי שאף ספק חדש היום לא רשום סוג חיבור כזה מה לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  23. Started by eylonG,

אני מחפש נייד משומש שישמש אותי באוניברסיטה בעיקר חישומיי אופיס פשוטים ואינטרנט. הציעו לי נייד של קומפאק עם מעבד דורון 1000 256 RAM. האם הוא יתחמם ויעשה בעיות? או שלשימושים כאלה זה לא כ"כ משנה? איך המעבדים האלה מבחינת צריכת אנרגיה וסוללה (אם מישהו מכיר..) תודה רבה! אילון

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  24. Started by vocal,

אפשר המלצה בתווך המחיר 500 שקלים +- ?

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  25. Started by nitayc1,

שלום. יש לי את המחשב הנ"ל - "מפרט מחשב" רציתי להרחיב את הזיכרון. חשבתי לקנות עוד 4GB - 2*2 אותו סוג ואז יהיה לי 6 ג'גיה אני יודע שכדי לנצל בזה אצטרך ווינדווס של 64 ביט השאלה היא האם יש צורך בדבר כזה 6GB? אני מדבר גם על העתיד... או שאפשר להסתפק בעוד 2GB 2*1 ועוד שאלה... האם אפשר לקנות סוג אחר של זיכרון או שמומלץ לקנות אותו סוג? נ.ב. הצורך של המחשב הוא למשחקים

• 4 תגובות
    • 452 צפיות

דיונים חדשים בפורומים