מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות מעבד Q9300 איזה לוח אם הכי טוב עד 750 שקל? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
איזה לוח הכי כדאי עד 800 שח בישביל oc ושיהיה טוב ואיכותי?תודה
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום האם מישהו מכיר לוח אם עם תושבת 478 למעבד עם תמיכה בPCI express או הפניה למקום בו אפשר לבדוק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1188032614/83741/ כפי שאתם רואים יש מעבד חדש!!! האים הוא למחשב רגיל? האים זאת חברה חדשה שמיצרת מעבדים? תודה
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
תגידו...איך המעבד- Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore והלוח אם- AM2V890-VSTA AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E? הם טובים?והאם הם יכולים לגרום לצאוור בקבוק לכרטיס מסך x1900 gt 256mb?
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לרכוש כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk [A6600GTb]. הלוח אם שלי P5S800-VM של ASUS. בחוברת הסבר על לוח האם כתוב בצורה מודגשת שמותר להתקין כרטיס AGP שהוא 1.5 V או 0.8 V. ושאסור להתקין בשום פנים ואופן כרטיס מסך שהוא 3.3V. האם הכרטיס מסך שרשמתי לעיל מתאים ללוח האם שלי. חיפשתי במפרט הטכני של החברה ולא היה רשום לגבי ה- V שלו. האם אני יכול להשתמש ללא חשש?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הE6300 ונתקלתי בכמה סוגים..(אריזות...) רציתי לדעת מה ההבדל בניהם.. (אם בכלל יש): אז מה יותר טוב? ומה כוללת כל אריזה.. Intel Conroe Core 2 Due E6300 BOX או :s05: Intel Conroe Core 2 Due E6300 Trail או :s05: Intel Conroe Core 2 Due E6300 וקראתי שמישהו כתב פה שיש גם גרסה שנקראת White BOX.. שכנראה מגיעה גם עם קירור למעבד.. תודה
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
מאוד נפוץ על מארזי HTPC למצוא זוג שורות (או מסכי 7 אינץ בדגמים היקרים) ואף מספר כפתורים להפעלת הכונן האופטי (FF, FR, PLAY' STOP וכו'....) האם בכדי שכל אלו יהיו שמישים יש צורך בתמיכה של לוח האם או שכל החיבורים הם סטנדרטיים ויש צורך בתוכנה בלבד ? דוגמא לתצוגה במארז HTPC בסיסי : http://hi-techreviews.com/reviews_2007/CM_Media280/CM_Media280_Page3.htm תודה גל
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי תאימות של זכרונות ולוחות: ראיתי הרבה פעמים שיש למשל גם באתר של ASUS בצד שמאל שנכנסים ללוח מסוים, את המושג: "QVL DOWNALAD", וקראתי שזה אומר על סוגים ודגמים של זכרונות שתומכים בלוח הזה (יותר נכון להפך...), וראיתי שלמשל ב- KINGSTONE זה מאוד קצת ואילו ברשימה באתר של קינגסטון, יש עוד הרבה יותר דגמים. אז רציתי לשאול האם מה שכתוב באתר של הלוח, זה אומר שהלוח תומך רק בדגמי הזיכורונות שנכתבו ואילו האחרים שקיימים וכתובים באתר של הזכרונות - לא יתמוך כלל או יתמך אבל לא תמיד, או מה? מדוע לא נכתבו כולם. אני מקוה שהבתנם את השאלה שלי ואודה מאוד למי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי 1024 MB זיכרון במחשב DDR-1 400 MHZ האם זה יספיק לי לעוד כשנה או יותר :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
לוח אם ASUS עד 400 ש"ח מיועד למשחקים מינימום 4 יציאות SATA תומך ב 4GB של זיכרון,מעבדים מסוג DUAL CORE
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם חדש שקיבלתי של גיגה בייט GA-8IG1000G חיפשתי ביקורות אבל לא מצאתי! מישהו מכיא איזו ביקורת על הלוח ! אשמח אם ישאיר לינק! בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר של אינטל ונתקלתי בלוח הבא : Intel® Desktop Board D975XBX... אבקש את דעתכם בנושא טיב הלוח וכן תאימותו למעבדים החדשים, לתמיכה במוצרים הקיימים, והאם הוא קנייה נבונה ביחס של עלות/תועלת... תודה לכל המשיבים...
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
זה הלוח שבירשותי עם מעבד AMD4200 אני רוצה לרכוש היום 8800GT האם הלוח תומך בו? הלוח נחשב לישן מאוד?! נ.ב יש על הלוח כרטיס מסך מובנה 6150 128M :\ ועוד שאלה קטנה- איך אני מעדכנת את ה BIOS שלי? הגירסא האחרונה שלי היא מ 2006
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
מעבדINTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ CONROE OEM - לוח אם- GIGABYTE GA-P35-S3L והמטרה היא שהמחשב יהיה חזק למשחקים מה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני עובד כרגע עם מחשב עם הנמפרט הנ"ל: מעבד : E2180 INTEL לוח אם : asus p5q se זיכרון : DDR 2 4 GB OCZ כרטיס מסך Nvidia 9600GT דיסק :WD 500 GB 7200 גוף קירור של זלמן על המעבד. החלטתי שהגיעה העת לשדרג את המעבד למשהו קצת יותר מתקדם שייתן לי להפעיל Virtual XP על Windows 7 ובכלל קצת לשדרג. בקיצור - איזה מעבד אתם ממליצים בטווח של 500 ש"ח ? שיכיל אפשרות להפעיל את ה XP . תודה יפתח
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
היי אנשים, בשבועות האחרונים אני עושה מחקר בנושא קניית לוח אם חדש, וזה סיוט. המסקנות שהגעתי אליהן עד כה: אם אני רוצה crossfire אז עדיף x38 כי אין באמת הבדל בינו לבין x48 - במיוחד אחרי קצת הרצה, ההבדל ביחס למחיר הוא לא שווה את זה. השאלה שלי היא, אם אני לא רוצה שני כרטיסים גרפיים, אבל רוצה מחשב חזק, שכנראה יעבור OC דיי רציני(עד כמה שקירור אוויר מאסיבי יאפשר לי), האם עדיף לוח אם מבוסס בכלל על הצ'יפסט של NVIDIA? או INTEL? והאם ללכת כבר על הP45? למרות שאין באמת הבדל גדול בינו לבין P35, מלבד אולי הזכרון(אשר כרגע גם אין הבדל משמעותי), או אולי לחכות עד שאינטל תוציא את ערכת השבבים החדשים שלה? מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן? הצרכים שלי בעקרון מלוח אם הם: OC קירור טוב!(אני גר …
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
ראיתי פה שאלות על מעבדי 2 ליבות לעומת 4 ליבות, יש לי אפשרות לקנות Q9450 או E8600 באותו מחיר, כך ששיקולי עלות תועלת לא שייכים כרגע. אני מעוניין במחשב למשחקים בעיקר (FPS וסימולטורים כבדים בד"כ). 1. האם ההמלצה הגורפת פה היא ל 4 ליבות? והאם המעבד הנ"ל(9450) מומלץ למרות מהירות השעון היותר נמוכה? 2. האם ניתן להמהיר את המעבד Q9450? ואם כן צריך זכרון מסויים להמהרה? 3. איזה זכרון יתן לי עלות תועלת הכי גבוהה? 4. האם הדגמים החדשים נעולים להמהרה? Q9400 למשל (מפורסם במאמר על הורדת המחירים של אינטל באתר) תודה רון
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגה בייט יש בו תמיכה ב mib רציתי לדעת איך אני יודע אם הזיכרונות שלי תומכים בזה יש לי 512כפול 2 של kingmax בכללי 1024 מגה עובדים על 400 הרץ ועוד שאלה יש לי שם אפשרות של cia שאפשר לשחק בביוס אפשר לשים על מוד של sports ו racing תסבירו לי מה הרעיון אם שווה לעלות את זה או אם ביכלל מותר
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום מופיעה לי ביומיים האחרונים הודעת שגיאה "00" על הצג של הלוח אם (שבחתימה) חיפשתי בחוברת ולא מצאתי מה הפירוש (מצב תקין זה FF) עידכנתי את הביוס וזה לא ניפתר. כמו כן פעם אחת ההודעה השתנתה והיה כתוב 01 (שזה לפי החוברת "expand the Xgroup codes locating in phsical address 1000:0") מה זה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב לאינטל ? ABIT IC7 או ASUS P4P800 deluxe ? http://www.pch.co.il/docs/pd1215727794.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-618768231.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
איפה יכולה להיות הבעיה בדקתי בתוכנת CPU-Z וגם בתוכנה של הלוח גיגבייט ומראה על 1600 MHZ GA 73PVM-S2H
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
-
הדגם של הלוח אם: Asus p5vd2-mx הלוח אם תומך בDDR2 עד מהירות 533 אבל קניתי שני סטיקים שהם במהירות 667 איך אני מגדיר שהזיכרון יעבוד על 533? בזמן האחרון שאני נכנס לכל מיני משחקים המחשב נתקע ולא מגיב ופשוט קופא מה שאפשר לעשות זה רק לכבות ולהדליק שוב ולפי מה שהבנתי שהמחשב קופא זה בעיה של המעבד ולא של הזכרון איך אני מסדר את הבעיה הזו? נראלי שהורדה של המהירות ל533 תפתור זאת אבל אני לא יודע איך עושים זאת בדיוק לפי הביוס
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-