מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום מדובר בלוח עבור המעבד Q6600 4 MB זכרון שיהיה מתאים אוברקלוק בעתידי ללא כרטיס מסך. עריכה - לתת את הדעת גם לגבי הקרור הנושא של בחירת המעבד לא סגור ואם ישל לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים מה ההבדל בין סוגי הזיכרונות (ram)ומה נכון לצרכים שלי? כל ה- DDR למיניהם... תודה
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
תמיד אני רואה אנשים שמביאים לכאן את הטמ'פ שלהם ומבקשים עזרה! אז אני תוהה, איך אני יכול למדוד את הטמ'פ של המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
משום מה נדפקה לי המקלדת והמחשב לא עלה.. כשהחלפתי אותה זה הסתדר אבל פתאום ראיתי שהמעבד ירד ל1800MHZ איך אני מחזיר אותו ל 2400MHZ?
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
הלוח שלי תומך ב PCI-E? זה חשוב לי לדעת
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני מסתכל דרך ה EVEREST והוא רץ רק על 2000MHZ הגיוני? במאמץ הוא מגביהה תקצב או משו?
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
ישבנו עם אחד מאנשי המפתח שמאחורי Lunar Lake - ארכיטקטורת המעבדים הניידים החדשה של אינטל בשביל להבין מזווית אנשי אינטל כיצד הם רואים את עולם המחשבים הניידים מתפתח ואילו תכונות חשוב להם להדגיש עבור המשתמשים בעיצוב של מוצר שכזהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי HD של 80 גיגה והלוח אם שלי לא קורא אותו יש לי לוח אם של : award modular MIcro star international MS6119 והוא לא מזהה אותו איפה אפשר להוריד עידכון לביוס ואיך בדיוק מתקינים אותו אשמח לכל עזרה אפשרית בתודה מראש אלון :s05:
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
אני צריך מעבד כמה שיותר טוב ויותר זול שמתאים למשחקים ותוכנות ועיצוב גרפי,ומשהו טוב,בבקשה עזרו לי,אמרו לי אינטל,אמרו לי AMD,אני לא יודע מה להחליט! :silly:
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, רציתי לשאול אם זה אפשרי להתקין זיכרון ddr2 667 בלוח שתומך עד 400, מבלי לפגום בזכרון או בלוח?
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
אוקיי , יש לי 450שקל בשביל זיכרונות , ואני בינתיים הולך על אלו : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-835&depa=1 , הם עולים טיפה יותר מ450שקל , אבל נסתדר עם זה , מבקש לא לחרוג לאיזור ה490אפילו , שלא יעבור את ה490שקל. האם יש משהו יותר משתלם מהזיכרונות האלו בניואג באותו מחיר?
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
מה דעתכם על הזכרון הזה:OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Special Ops Edition 5-5-5-12 ומה אומרים המספרים ?......5-5-5-12 קישור למפרט ותמונה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7026 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
ניסיתי כול מיני סלוטים ופשוט אין DUEL,אגב זה שני זיכרונות הכי פשוטים של A-DATA. [עובדים על 200 MHZ]. זה הלוח:
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
קניתי את הלוח אם הזה לפני שנה ושכחתי בכמה קניתי אותו (נדמה לי בסביבות ה400). קניתי לוח אם חדש לפני כמה ימים ומצאתי מישהו למכור לו את הלוח אם הישן שלי, השאלה שלי היא בכמה כסף כדאי לי למכור לו אותו? הלוח אם עם USB 2.0, תומך בAMD ATHLON XP ושל חברת GIGABYTE.
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית, שאני רוצה לחבר אליו כרטיס מסך שיש לי והוא לא בשימוש: Ati radeon x300se, אבל החיבור שלו לא מתאים ללוח אם שיש לי אני לא רוצה להחליף את כל המחשב, אלא רק את הלוח אם לאחד חדש, אבל אני לא יודע אם הזיכרונות והמעבד יתאימו ללוח אם החדשנ המפרט של המחשב הישן הוא: לוח אם - gigabyte 8ipe1000 מעבד - פנטיום 4 3.0 זכרונות - 4X512 ddr 400MHz
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
בהמשך לביקורת המוצלחת על הP5B דלוקס. אני מתכנן לקנות אחד כזה, +E6400 (אולי E6600). ומה שאני צריך זה זכרון שיאפשר לי להגיע למקסימות OC על אויר, (ויש לי קירור אויר פי כמה מוצלח מהקירור של אינטל, שיפר לי בכעשרים מעלות בהשוואה). וזה אומר שאני חייב להגיע לבאס 450-500. (הזכרון שלי כיום מגיע עד 370). בקצרה אני צריך המלצה לסטיקים שיגיעו לתוצאה כזאת, במחיר הכי נמוך שאפשר. בינתיים נסתפק בסטיק בודד של 1GB, כשתאומו יצטרף אליו בהמשך... יאללה לינקים..
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום חברים!!! קניתי מחשב עם מעבד E6420 ...ואני מעוניין לדעת איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות או שהכי מתאים לו.. איך הלוחות של MSI? הציעו לי 2 לוחות של MSI בחנות אחד P6N-SLI 650I והשני P35 NEO . איזה יותר טוב? אודה לכם אם תעזרו לי בבחירת לוח אם.[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 20:58:05 שכחתי לציין שאני גיימר ואני מצפה לאיכות ומהירות
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום האם מישהו מכיר לוח אם עם תושבת 478 למעבד עם תמיכה בPCI express או הפניה למקום בו אפשר לבדוק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
זה הלוח - SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y ? רציתי לדעת כמה HD בתצורת SATA אוכל לחבר אליו. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום לכל חברי HW-ZONE, שנה טובה ומתוקה. רכשתי לאחרונה את הלוח האם הנ"ל. חיברתי אותו לספק ושאר החומרה, אך איני יודע כיצד יש לחבר את חיבורי ה- RESET, POWER וכד' של המארז ולכן המחשב לא נדלק בלחיצה על כפתור ה- POWER. יש לציין, כי אין באמתחתי את חוברת היצרן המפרטת לאן יש לחבר את החיבורים בלוח. אני זקוק לעזרה מקצועית בנושא שמא אזיק לחומרה במסגרת ניסיונות חיבור שונים. אשמח לקבל ייעוץ מקצועי ממומחים אשר מכירים את הלוח הנ"ל, ואף אשמח עוד יותר להדרכה טלפונית. לסיכומו של עניין, אני רוצה לדעת לאן יש לחבר בלוח את החיבורים הנ"ל. תודה רבה, בברכה, דורון.
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום, כשבאתי לחנות מחשבים ובחרתי את הלוח אם הזה: Gigabyte GA-P35-DS3R, ואת הזכרונות הבאים: 2x(OCZ DDR2 2GB 800MHz CL4) סכ"ה 4GB. אמרו לי שיש בעיות עם לוחות אם של GIGABYTE וזכרונות של OCZ, זה נכון? מישהו כבר ניסה את השילוב הזה ד"א והיה לו בעיות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי תמחשב הזה intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| אז זאת הבעיה... קודם כל בסורס... הלחץ הfps שלי יורד ל 40-50 אמרו לי בגלל הדואל קור אמרתי סבבה,עד שיוצאיו עידכון שמתקן את זה נסתדר.... טוב אני מתקים cs 1.6 ה fps סבבה אבל בלחץ שיש יריות ובלאגן יש דרופים ל 40 ושהכל נרגע עוד פעם זה חוזר ל 100 3dmark 05 5.9K תודה ???
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
לא מצאתי בגוגל משהו שיענה לי על זה.. תודה עריכה.. מבחינת אוברקלוקינג כמובן!
-
יש לי במחשב שני זכרונות שעובדים בדואל צ'אנל... עכשיו, אני רוצה להוסיף עוד שני זכרונות בדואל צ'אנל... מה התנאים שצריכים להתקיים כדי שהזכרונות שאני רוצה יעבדו כמו שצריך.. יש לי כבר 2 זכרונות של 512 כל אחד במהירות 533 בDRR2 תודה רבה mz155
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-