מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
למי שיש שיגיב פה . תודה ! אני צריך לשאול אותכם שאלה על המעבד הזה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
סליחה על הבורות, אבל מה החיבורים האלו: זה פשוט חיבורים שלא עושים כלום שעשו אותם בשביל כרטיסי מסך שלוקחים שתי סלוטים? או שפשוט תעזרו לי ואני לא ידבר שטויות? : תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
המחשב שלי: AMD athlon 64 3000+ לוח Abit 1GB (512x2) 669mhz kingston כדאי לקנות שני סטיקים של 1GB במהירות 800 במקום שני ה512 שיש לי עכשיו? עד כמה יהיה שיפור בביצועים ובאיזה תחום? (משחקים, עבודה בסביבת חלונות, תוכנות עריכה) אני משתמש בXP ולא חושב לעבור לויסטה, המעבד לא נראה לי יחזיק תודה :)
-
- 6 תגובות
- 469 צפיות
-
-
ניסיתי כול מיני סלוטים ופשוט אין DUEL,אגב זה שני זיכרונות הכי פשוטים של A-DATA. [עובדים על 200 MHZ]. זה הלוח:
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
בימים אלה אני שוקל רכישת מחשב חדש, אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה (פוטושופ וכו') לקבצים גדולים, עיבוד וידאו וכו'. ראיתי שמחירי המעבדים החדשים מסוג Dual Core עדיין יקר מאד יחסית למעבדים ה"רגילים". השאלה היא האם כדאי להמתין לירידת מחירים קלה וללכת על המעבדים האלו (בשילוב כמובן זכרונות DDR2 מהירים יותר, לוח אם מצ'יפסט מתקדם וכו'), או לקנות מעבד מהרגילים.
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
האם הקירור סטוק של הE8400 מספיק טוב ושקט או שצריך לקנות קירור טוב יותר בנפרד? אני לא מתכנן OC כרגע. אולי בעתיד וגם אז זה לא יהיה משהו דרסטי
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
מי שקרא את ההודעות האחרונות שלי בטח יודע שהיו לי בעיות במחשב... לפי כמה בדיקות שעישיתי לבסוף התגלה שנדפק לי הלוח אם בלבד ומכיוון שיש לי מעבד amd athlon 2000 (שהוא סוקט A כמובן) אני מחפש לוח אם לסוקט A. אין לי צורך במשהו מיוחד...אני צריך שהוא פשוט שיעבוד טוב עם המעבד(למרות שלפי מה שאני יודע לא צריך התאמה מיוחדת בין מעבד ללוח אם חוץ מעניין הסוקט)ואם אפשר אז שיתמוך ב-oc ...אני רוצה משהו זול בערך עד 300 שקל ושיהיה ממקום שאתם יודעים שהוא אמין. תודה
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
איפה יכולה להיות הבעיה בדקתי בתוכנת CPU-Z וגם בתוכנה של הלוח גיגבייט ומראה על 1600 MHZ GA 73PVM-S2H
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
האם Intel ROGERS CITY DG965RYCK מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1188032614/83741/ כפי שאתם רואים יש מעבד חדש!!! האים הוא למחשב רגיל? האים זאת חברה חדשה שמיצרת מעבדים? תודה
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
לא מזמן המחשב של אחותי התקלקל, יש איזה בעיה חשמלית בלוח שלו. בינתיים הבאתי לה לוח אחר ושמתי את הלוח שלה בצד ודי התעלמתי ממנו. לפני כמה ימים נזכרתי בו והחלטתי שהגיע הזמן למצוא לה לוח חדש... המעבד הוא את'לון והייתי בטוח שהוא יושב בסוקט 754 הישן כי זה מחשב בין שנתיים בערך, אבל כשפירקתי היום את גוף הקירור אני רואה שכתוב על הסוקט mPGA563 ומייד ניגשתי לאינטרנט לברר מה זה לעזאזל ואני רואה שזה סוקט לאת'לונים של ניידים, חיפשתי לוח שולחני שתומך בסוקט הזה אבל לא מצאתי כלום בחנויות בארץ שאני מכיר, ולא רק - גם בחיפוש כללי באינטרנט הלוח היחיד שהצלחתי להבין עליו שהוא למחשב שולחני ותומך בסוקט הזה זה בדיוק הלוח שיש לי. מישהו מכיר לוח עם הסוקט הזה שאפשר לקנות איפשהו? לא אכפת לי שיהיה גרוע …
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
השאלה: האם הלוח asus maximus formula תומך ב SLI?? כי כתוב שהוא תומך רק ב crossfire תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
למה לאנשים שהמחשב שלהם נועד למשחקים ממליצים על מעבדי AMD? (חוץ מהמחיר כמובן).
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מה עדיף Twinmos 1GBx2 DDRII 667 או Twinmos 512 DDRII 800? מה יותר מהיר?
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
הדגם של הלוח אם: Asus p5vd2-mx הלוח אם תומך בDDR2 עד מהירות 533 אבל קניתי שני סטיקים שהם במהירות 667 איך אני מגדיר שהזיכרון יעבוד על 533? בזמן האחרון שאני נכנס לכל מיני משחקים המחשב נתקע ולא מגיב ופשוט קופא מה שאפשר לעשות זה רק לכבות ולהדליק שוב ולפי מה שהבנתי שהמחשב קופא זה בעיה של המעבד ולא של הזכרון איך אני מסדר את הבעיה הזו? נראלי שהורדה של המהירות ל533 תפתור זאת אבל אני לא יודע איך עושים זאת בדיוק לפי הביוס
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני מיתלבת בין שני הזכרונות האלו ---- OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 678 שח אבל זה לא יהיה dull ddr כך שאולי זה יוריד קצט את הביצועים בoveclocing ? ------------------------------------------------------------------------------------ או ליקנות שניי זכרונות כאלו --- OCZ 256MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 377 שח לזיכרון אחד בבקשה תגידו מה יותר שווה לי ליקנות והאם ה512MB יוריד איכות ביגלל שהלוח תומך בdull ddr ?
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
לוח אם ASUS עד 400 ש"ח מיועד למשחקים מינימום 4 יציאות SATA תומך ב 4GB של זיכרון,מעבדים מסוג DUAL CORE
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
שלום. לחבר שלי יש לוח אם:Gigabyte C51-MCP51 הוא רוצה להוסיף זיכרון, רציתי לבדוק איזה זכרונות תומך הלוח אם, אם מישהו יכול לעזור... לא מצאתי באינטרנט שום מידע על הלוח אם הזה תודה לעזורים 8)
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
עדיין לא הצלחתי להבין את זה
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 שלוש ג'יגהרץ ממשפחת פרסקוט (אם זה עוזר..) הוא יושב על socket 478 אם אני אקנה לוח אם חדש עם תושבת 775 החדשה האם הוא עדיין יוכל להתחבר? ושאלה נוספת האם כרטיס קול שמתחבר על PCI יוכל להתחבר ללוח חדש עם PCI express בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
היה לי מעבד פנטיום 2.4 מהדור הישן עם חצי ג'יגה זיכרון. קיבלתי היום מעבד אינטל 4400 עם 4 ג'יגה זיכרון ולוח חדש של GIGABYTE. כדאי להתקין ויסטה? יהיה הבדל בביצועים בין החדש לישן כיי עוד לא הרכבתי אותו
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אני רוצה לוח עם אפשרויות OC טובות אבל שלא יהיה דראק יש מישהו שמציע לי בתמורה ללוח אחר שיש לי 2 לוחות איזה לקחת? ד"א הוא מהפורום כאן הוא מציע לוח לפנטיום 3 סלוט 1 של PC PARTNER הוא אומר שקל לעשות עם הלוח OC כי זה דרך הביוס ויש לו עוד לוח של OCTEK שתומך בפנטיום 2 ו 3 במהירות 100 מגה הרץ אבל שם אפשר לעשות OC דרך הג'מפרים שעל הלוח מה לקחת? מצד אחד PC PARTNER גרועים אבל אפשרות OC דרך הביוס ומצד שני על OCTEK לא שמעתי ו OC דרך ג'מפרים זה ה PC PARTNER: http://www.pcpartner.com/support/layout/888.gif זה ה OCTEK: http://support.octek.com.au/Products/MainBoards/P23/intel/mb_p3_i_16.htm
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום אנשים. חבר שלי רוצה להיכנס לתחום המעבדים, זיכרונות ולוחות אם. אני רציתי להקל את העבודה שלו ולהכין הסברים כבר בתחילת הדרך כדי שלא יהיו לו בעיות. עכשיו אני צריך שאנשים יגידו לי אם זה הסבר טוב מה שהכנתי (אני ממש לא רוצה להטעות אותו), והאם ישנו חומר נוסף שקשור לנושא שלא כתבתי עליו. חשוב להגיד גם שבגלל שהוא עדיין לא יודע כלום אני לא רוצה לסבך אותו, אז תגידו לי אם זה לא מסובך מדיי למישהוא שחושב שהמהירות שעון של המחשב זה הדבר הכי חשוב במעבד. ש: מה זה מהירות/תדר שעון. מה זה אומר וכיצד זה בא לידי ביטוי? ת: כל רכיב שמעביר לרכיב אחר במחשב מידע, עושה זאת בעזרת פעימות שעון. לזיכרונות, למעבד, ל-PCI-E, ל-AGP, יש שעון שדרכו עובר זרם חשמלי אל רכיב במחשב. מהירות שעון היא למעשה מספר הפ…
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במידע על מעבדים של שרתים: 1. מהו המעבד הכי חזק של אינטל היום ועל פי מה בוחרים אותו? (לפי דעתי אני צריך להסתכל בדף מעבדים של השרתים של אינטל ולבחור את החדש ביותר כנראה)... ומה הקריטוריונים לבחירה של המעבד? 2. אני צריך לכתוב השוואה בין מעבדים ביתיים למעבדים של שרתים. תודה רבה על העזרה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-