עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by LiranT,

יש לי בעיה קטנה . אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ויש לי שני כרטיס זכרון kingston 667 mhz 512 mb samsung 667 mhz 512 mb עכשיו השאלה הראשונה שלי האם הם יעבדו בDUAL ??? השאלה השנייה שלי היא מה אתם אומרים על הלוח אם הבא? איך הCHIPSET שלו? ‏Asus P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  2. Started by amitaihasnes7,

שלום אנשים. חבר שלי רוצה להיכנס לתחום המעבדים, זיכרונות ולוחות אם. אני רציתי להקל את העבודה שלו ולהכין הסברים כבר בתחילת הדרך כדי שלא יהיו לו בעיות. עכשיו אני צריך שאנשים יגידו לי אם זה הסבר טוב מה שהכנתי (אני ממש לא רוצה להטעות אותו), והאם ישנו חומר נוסף שקשור לנושא שלא כתבתי עליו. חשוב להגיד גם שבגלל שהוא עדיין לא יודע כלום אני לא רוצה לסבך אותו, אז תגידו לי אם זה לא מסובך מדיי למישהוא שחושב שהמהירות שעון של המחשב זה הדבר הכי חשוב במעבד. ש: מה זה מהירות/תדר שעון. מה זה אומר וכיצד זה בא לידי ביטוי? ת: כל רכיב שמעביר לרכיב אחר במחשב מידע, עושה זאת בעזרת פעימות שעון. לזיכרונות, למעבד, ל-PCI-E, ל-AGP, יש שעון שדרכו עובר זרם חשמלי אל רכיב במחשב. מהירות שעון היא למעשה מספר הפ…

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  3. שלום לכולם, קודם כל חשוב לי שרק מי שמבין באמת יענה לי ולא מי שלא בטוח או מי שיש לו ספק.... יש לי לוח מדגם ASROCK P4I65G הלוח תומך ב דואל צ'אנל כיום אני מחזיק בשני סטיקים ncp ddr 400 1gb cl 2.5 מן הסתם כרגע הלוח עובד על צ'אנל יחיד , כיום אני לא מצליח למצוא במלאי של שום חנות זיכרון זהה ל1GB שיש לי על המחשב אלא רק CL3 של חברות אחרות. האם הלוח עדיין יעבוד על דואל צ'אנל גם אם הזיכרון הוא לא זהה לחלוטין לשני(לא אותה חברה לא אתו CL)? ועוד שאלה מישהו הציע לי בחנות מחשבים לתת לו את הזיכרון 1GB שלי ncp ddr 400 1gb cl 2.5 ובתמורה לקחת שני סטיקים של AUDAR 1GB CL 3 DDR400 ולהוסיף 280 שקל האם מישהו מכיר את החברה הזאת?! האם מישהו ממליץ? המוכר בחנות אמר לי שיש עליו אחריות לכל החיים תו…

4. האם הפחתת המחיר עבור דגם הגיימינג המצליח עם טכנולוגיית ה-V-Cache הייחודית יסייע למפתחת השבבים לשמור את הראש מעל המים עד להגעתם של דגמי X3D חדשים בתחילת 2023?לכתבה

5. אני לא בטוח עם משתלם לקנות אותם לעומת זכרונות זולים יותר עם אותו cl זה נועד למערכת מבוססת amd phenom עם לוח מתאים וכ. מסך 8800gt antec 182p psu antec trio 650w

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  6. Started by 9800,

האם הלוח אם הזה משתלם?

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  7. כמו בכותרת איזה לוח הכי טוב תודה סליחה על שפרסמתי פו התבלבלתי אבל תענו

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  8. Started by yoahe,

כשרשום לדגם מעבד BOX או TRAY מה זה אומר? והאם יש תוכנות שפעלות רק באינטל או לחהיפך רק ב AMD?

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  9. Started by ItayBm,

שלום האם חובה לפרמט את המחשב כאשר אני מחליף לוח אם? אני יודע שמומלץ,אבל השאלה היא אם חובה אותה מערכת הפעלה,WIN XP HOME אותו צ'יפסט I865PE תודה

10. Started by a-gold,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה התקנתי XP מחדש אבל יש משהו שלא הותקן טוב במנהל התקנים(מצורפת תמונה) אז לכל בעלי אותו לוח או כל אחד אחר שיכול לעזור מה אני צריך להתקין מהדיסק של הדרייברים כדי שזה יסתדר??? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  11. Started by Asafmaruani,

המעבד שלי מסוג 2.4 גיגה אינטל עובד ב- 533 מגה הלוח אם שלי הלך. מצאתי לוח שתומך ב- 400 מגה. איך זה ישפיע על המהירות והאם מותר לי להשתמש בו? האם זה יאיט את מהירות המעבד (לכמה) או על מה זה עוד יכול להשפיע? יש לי4 זיכרונות במהירות של 800 מגה.

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  12. ברשותי מעבד AMD3000 64 BIT ואני חושש שהוא מתחמם יתר על המידה. בדקתי את הטמפ שלו בעזרת תוכנת CPUCOOL בזמן שהוא עבד על 20% מאמץ והטמפ היתה 53 מעלות.בשעת מנוחה הטמפ עומדת על 48. האם קיימת תוכנה מיוחדת שגורמת למעבד לעבוד בתפוקה גבוהה למשך מס' דקות כדי שאוכל לבדוק את הטמפ ?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  13. Started by AMD-ALI-G,

איזה לוח אם יותר טוב לאינטל ? ABIT IC7 או ASUS P4P800 deluxe ? http://www.pch.co.il/docs/pd1215727794.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-618768231.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  14. שלום שוב בפרט הסופי שלי יש את הלוח הבא GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 בחנות הציעו לי את MSI עם עם 24 BIT של כרטיס הקול אגב שני הלוחות בציפסט של 965 יש ארבע שאלות: 1) כולנו יודעים את איכות גיגהבייט לעומת MSI למרות שיש לי לוח של MSI ואני מרוצה ממנו 2) ללוח של גיגהבייט יש 16 BIT בכרטיס הקול ו-MSI יש 24 BIT האם יש הבדל מבחינת הסאונד במשחקים MP3 סרטים וכו 3) האם משחקים היום או בעתיד יתמכו ב-24 BIT וכיום הם רק תומכים ב-16 4) האם שווה להחליף את גיגהבייט ל-MSI רק בגלל כרטיס הקול שלו

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  15. דרכה הארוכה והמוצלחת של תושבת AM4 מתקרבת לסופה - אבל במפתחת השבבים מצהירים על כך שגם המחליפה שלה נועדה לשרת אותנו במשך פרק זמן ארוך ככל הניתן, לצד תאימות לאחור לגופי קירור קיימיםלכתבה

16. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  17. Started by most,

מי שקרא את ההודעות האחרונות שלי בטח יודע שהיו לי בעיות במחשב... לפי כמה בדיקות שעישיתי לבסוף התגלה שנדפק לי הלוח אם בלבד ומכיוון שיש לי מעבד amd athlon 2000 (שהוא סוקט A כמובן) אני מחפש לוח אם לסוקט A. אין לי צורך במשהו מיוחד...אני צריך שהוא פשוט שיעבוד טוב עם המעבד(למרות שלפי מה שאני יודע לא צריך התאמה מיוחדת בין מעבד ללוח אם חוץ מעניין הסוקט)ואם אפשר אז שיתמוך ב-oc ...אני רוצה משהו זול בערך עד 300 שקל ושיהיה ממקום שאתם יודעים שהוא אמין. תודה

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  18. Started by malkind86,

אני מחפש לוח אם שיתאים ל מעבד הזה האם יש אותם עדיין במכירה או שחייבים לחפש יד שניה וכזה??? ומהו המחיר שלהם +/-

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  19. איפה יכולה להיות הבעיה בדקתי בתוכנת CPU-Z וגם בתוכנה של הלוח גיגבייט ומראה על 1600 MHZ GA 73PVM-S2H

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  20. Started by PRDSian,

שלום האם מישהו מכיר לוח אם עם תושבת 478 למעבד עם תמיכה בPCI express או הפניה למקום בו אפשר לבדוק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  21. Started by ashkenazone,

אהלן, אני לא ממש יודע משהו על סידרת ה600 של אינטל, למה לא שומעים עליה כ"כ בפורום? הרי זה כפול ליבה שעולה פחות מוניס 3200 או בערך באותו מחיר, וזה כפול אחרי הכל, אז זה לא עדיף? מה אתם יכולים להגיד לי על הסדרה הזאת? מתי היא עדיפה, אם בכלל, מתי לא? וכו'.

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  22. Started by HellWarrior,

הזמנתי את כל החלקי המחשב ונשאר רק לקנות לוח והארד דיסק. על איזה לוח אתם ממליצים בין 2 אלה ? מחיר לא חשוב כי ההבדל לא משמעותי, וגם שבראשון ההגבלה היא ל2 GB ראם כשבשני זה 3 GB, ממש לא משנה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=6878 של MSI או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6639 אני יודע שיש לוחות עם פחות פיצ'רים אבל בחנתי אותם טוב והפיצ'רים משתלמים. למעבד A64bit 3200+ אצלי כבר

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  23. Started by etz,

לא מזמן המחשב של אחותי התקלקל, יש איזה בעיה חשמלית בלוח שלו. בינתיים הבאתי לה לוח אחר ושמתי את הלוח שלה בצד ודי התעלמתי ממנו. לפני כמה ימים נזכרתי בו והחלטתי שהגיע הזמן למצוא לה לוח חדש... המעבד הוא את'לון והייתי בטוח שהוא יושב בסוקט 754 הישן כי זה מחשב בין שנתיים בערך, אבל כשפירקתי היום את גוף הקירור אני רואה שכתוב על הסוקט mPGA563 ומייד ניגשתי לאינטרנט לברר מה זה לעזאזל ואני רואה שזה סוקט לאת'לונים של ניידים, חיפשתי לוח שולחני שתומך בסוקט הזה אבל לא מצאתי כלום בחנויות בארץ שאני מכיר, ולא רק - גם בחיפוש כללי באינטרנט הלוח היחיד שהצלחתי להבין עליו שהוא למחשב שולחני ותומך בסוקט הזה זה בדיוק הלוח שיש לי. מישהו מכיר לוח עם הסוקט הזה שאפשר לקנות איפשהו? לא אכפת לי שיהיה גרוע …

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  24. Started by Maor Shahar,

אני הולך לקנות את הE6300 ונתקלתי בכמה סוגים..(אריזות...) רציתי לדעת מה ההבדל בניהם.. (אם בכלל יש): אז מה יותר טוב? ומה כוללת כל אריזה.. Intel Conroe Core 2 Due E6300 BOX או :s05: Intel Conroe Core 2 Due E6300 Trail או :s05: Intel Conroe Core 2 Due E6300 וקראתי שמישהו כתב פה שיש גם גרסה שנקראת White BOX.. שכנראה מגיעה גם עם קירור למעבד.. תודה

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך עם חיבור של AGP *4 ואני רוצה לבנתיים לחבר אותו עד שאני יקנה כרטיס מסך חדש (השאלה אם אני יקנה כרטיס מסך עם חיבור של AGP *8 או כבר את הPCI EXPRESS ) בלי שום קשר יש לי 2 זכרונות של DDR2 667 512 (1024) רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי עבורי כעת ולעתיד 1)ASUS P5VDC-MX http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=814&l1=3&l2=11&l3=242 2)ASROCK 775 DUAL880-PRO http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm

• 1 תגובה
    • 462 צפיות

דיונים חדשים בפורומים