עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by or2077,

היי אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי מחצי ג'יגה לג'יגה ואני לא יודע מה אני יכול לשים על הלוח אם שלי הנה השם שלו Intel Eatonville D915GEV והזכרונות שיש לי עכשיו למרבה הצער הם SDRAM DDR2 512MB 533MHZ ואני רוצה להוציא את הסטיק הזה ולשים שם 1 ג'יגה כתוב לי באוורסט שיש לי 4 סלוטים לDDR2 אבל יש לי עכשיו SDRAM DDR2 רציתי לדעת אם אני יכול לשים שם DDR2 רגיל ואם אני יכול לקנות ג'יגה דואל ג'אנל ועד איזו מהירות? כאילו 533,667.... כמה? אחד מאלו אני כנראה הולך לקנות אם אוכל דואל ג'אנל (נוטה לכיוון הOCZ אבל אתם יותר מבינים....) OCZ 1024MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7006 TWINMOS TwiSTER 1GB PC2-6400 800MHZ CL5 …

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  2. Started by BEN903,

חבר שלי הלך לקנות מחשב כמובן עם מפרט מוכן ומצוין שעשיתי לו ואז הוא הקשיב למוכר וקנה את הלוח אם הזה במקום =\ (אני מאמין שמובן באיזה חנות מדובר ..=\) אז יש בעיות כלשהן שאני צריך לדעת עליו ?.... אני הולך להתקין לו את הווינדוס וכל מיני מחר ......

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  3. Started by barlevi321,

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!

4. Started by hj4ever,

האם ניתן לחבר ללוח אם חדש אשר הכניסות שלו הן SATA וכאלה, צורב DVD ישן יחסית (כניסה... רגילה? כמו של הראד דיסק ישן...) או הארד דיסק בטכנולוגיה IDE? והאם ניתן לחבר לכרטיס מסך עם יציאת DVI מסך מסוג VGA (מתאם או משו)? תודה מראש :0)

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  5. Started by gshhar,

שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  6. Started by אושרי,

בוקר טוב אני חדש פה.אבקש חוות דעת על לוח אם ראדון 1550 האם הוא טוב?לעומת גיגהבייט GA-P31-DS3L.ואם אפשר כמה שיותר מהר.תודה.

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  7. Started by Shlomix,

יש לי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/91/ ואני חיפשתי את הלוח אם הזה בzap לא הצלחתי למצוא.. אוליי מישהו יכול למצוא לי לוח אם באותו המחיר שיפיק לי את אותם ביצועים? בתודה, שלומי.

• 4 תגובות
    • 448 צפיות
  8. Started by shaulco,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואינני יודע איזה מעבד עדיף. האם Intel Core Duo processor T2300 או Intel® Pentium® Centrino SONOMA 750 1.86 GHz ?

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  9. Started by king ping,

יש לי לוח אם של גיגה בייט יש בו תמיכה ב mib רציתי לדעת איך אני יודע אם הזיכרונות שלי תומכים בזה יש לי 512כפול 2 של kingmax בכללי 1024 מגה עובדים על 400 הרץ ועוד שאלה יש לי שם אפשרות של cia שאפשר לשחק בביוס אפשר לשים על מוד של sports ו racing תסבירו לי מה הרעיון אם שווה לעלות את זה או אם ביכלל מותר

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  10. כמו בכותרת איזה לוח הכי טוב תודה סליחה על שפרסמתי פו התבלבלתי אבל תענו

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  11. אני מתככוון לקנות מחשב ב זמן הקרוב אבל יש לי קצת בעיה בבחירת לוח אם... מה עדיף? ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? או ?IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E? תודה לעוזירם

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  12. Started by yoahe,

כשרשום לדגם מעבד BOX או TRAY מה זה אומר? והאם יש תוכנות שפעלות רק באינטל או לחהיפך רק ב AMD?

• 3 תגובות
    • 448 צפיות
  13. 640 שקל מנועה זה שווה?... יש לי kingstone 533 ddr2 X2 512 הכוונה שלי אם זה יסתדר עם הזיכרון שיש לי כבר........

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  14. Started by wow,

מה זה נותן והאם כדאי להתקין אותו.

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  15. Started by abcdjkh,

שלום רב! מה ההבדל בין שלושת הלוחות הבאים, ומה הכי ממולץ לOC ומולטי טסקינג. GIGABYTE GA-965P-S3 GIGABYTE GA-965P-DS3 ASUS P5B תודה

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  16. Started by Bose,

ברשותי מחשב נייד עם זיכרון 256 MB. מכיוון שהכרטיס מסך משולב 64 MB (שנותן לי בקושי 7 FPS) נשאר לי MB192 ולכן המחשב זוחל... אני מעוניין לרכוש 512 זיכרון ואני לא יודע איזה להתאים לו מהרשימה אני אשמח עם תעזרו לי. פרטים על הזכרון הנוכחי בפרינט סקרין http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01160 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  17. Started by Scorpion17,

שמכניסים כרטיס זיכרון כזה . השאלה שלי היא עם המחשב מזה את זה אוטומטי או שצריך לסדר בביוס משהו אחרי חבור הזיכרון? או שרק מכניסים את הסיק הזה וזהו?

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  18. תודה רבה נ.ב קיבלתי המלצה על ABIT תגובה גם על זה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  19. שלום רב אני בשלבי בניה של HTPC ,אני מתעניין בלוח אם של NVI המבוסס על ערכת השבבים 630I אני מודע שמדובר בלוח לשוק הנמוך ,אך יציאת הHDMI קורצת לי(בונה מחשב עד 2000 ש,) אני מעוניין לדעת אך האמינות הכללית של ערכת השבבים הזאת (לוח של חברת גי'גה בייט) כמו כן האם ניתן בעתיד לחבר כרטיס מסך +כרטיס PVR יום טוב

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  20. Started by Gadip,

היי, אני רוצה לבנות לי מערכת HTPC. אשמח לקבל הצעה ללוח אם uATX אשר עליו יש כבר כרטיס קול נחמד עם יציאה אופטית (אם קיימת כזאת חייה), מתאים למעבד E6750- Due 2Core (בגדול כל מעבד 2Core עם סוקט של 775 פין). אם יש תמיכה כבר ב- Quad ו/או ב- DDR3 זה מצויין (אבל לא Must). תודה רבה!

21. Started by babu,

הצ'יפים החדשים איך הלוחות האלה ל OC ?

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  22. Started by m4a1,

תראו רגע אני מתכנן סידרה קטנה של שדרוגים למחשב:מעבד וזיכרון מעבר אני אחכה עד לירידת המחירים הצפויה ועד אז אני אשדרג את הזיכרון אז ככה יש לי שני סטיקים שפועלים בתדר של 533 ועוד אחד של 512 שפועל באותה מהירות אז מה שתכננתי זה להעיף את ה 2 של ה256 ולהוסיף במקומם 2 של 1 GB לוח האם שלי הוא Intel Cherry Creek D915PCY אז זה יעבוד לדוגמא אם אני אכניס סטיקים במהירות של 800 או 667 MHZ? בלי להעיף את ה 512??? בבקשה לפני השדרוג לויסטה [br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 18:43:51 ?? תגובה בבקשה למה תמיד חייבים רק להיסתכל ולא להגיב :pissed:

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  23. Started by nt2003,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בחירת מעבד למחשב חדש שאני רוצה לקנות, מרוב שלל ההצעות אני כבר לא יודע איפה להתחיל. הצרכים שלי הם: מעבד של חברת אינטל, עד 1500 ש"ח שיחזיק מעמד ולא יהפוך לישן עוד שנה, קצת משחקים, צריך להתאים לויסטה ייתכן עריכת וידאו אבל לא יותר מידי, הכי חשוב שיהיה חזק וידע להריץ הרבה תוכנות במקביל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 448 צפיות
  24. Started by Impreza,

אני רוצה לוח עם אפשרויות OC טובות אבל שלא יהיה דראק יש מישהו שמציע לי בתמורה ללוח אחר שיש לי 2 לוחות איזה לקחת? ד"א הוא מהפורום כאן הוא מציע לוח לפנטיום 3 סלוט 1 של PC PARTNER הוא אומר שקל לעשות עם הלוח OC כי זה דרך הביוס ויש לו עוד לוח של OCTEK שתומך בפנטיום 2 ו 3 במהירות 100 מגה הרץ אבל שם אפשר לעשות OC דרך הג'מפרים שעל הלוח מה לקחת? מצד אחד PC PARTNER גרועים אבל אפשרות OC דרך הביוס ומצד שני על OCTEK לא שמעתי ו OC דרך ג'מפרים זה ה PC PARTNER: http://www.pcpartner.com/support/layout/888.gif זה ה OCTEK: http://support.octek.com.au/Products/MainBoards/P23/intel/mb_p3_i_16.htm

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  25. Started by liran12345,

Amd Athlon 64 4000 BOX AM2 בבקשה אני צריך לוח טוב וזול מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 448 צפיות

דיונים חדשים בפורומים