מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
תמיד אני רואה אנשים שמביאים לכאן את הטמ'פ שלהם ומבקשים עזרה! אז אני תוהה, איך אני יכול למדוד את הטמ'פ של המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
לקחנו לסקירה מערכת מחשב מתקדמת לגיימינג שלא דומה לאף אחת אחרת - ה-Beast Canyon NUC של אינטל הוא שילוב מעניין של רכיבים מעולם המובייל והמחשבים הנייחיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לוח אם שתומך ב DDR3 ובמעבד- Intel Core 2 Extreme QX6600 Box pci express 2 מה יותר טוב כרטיס מסך agp או pci express 2 ?
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
אוקיי... למרות שזה לא כל כך החומרה שמיועדת לשרת... אני רוצה להתייעץ איתם לגבי העדיפות. השרת המדובר הוא שרת אבטחה שהמטרה העיקרית שלו היא לצלם 6 תמונות במעגל סגור ממצלמות )לגבי חיבורי המצלמות אני עדיין לא יודע( וכמובן גם להקליט בהפרשים של שבוע משמע שבוע מוקלט ולאחר מכן נמחק. ובנוסף להכל הוא פתוח כשרת יתן לי גישה למצלמות דרך האינטרנט... עכשיו השאלה שלי היא כזאת... מה היא העדיפות העיקרית AMD ATHLON 2600 או INTEL P4 2.0\2.8 ובנוסף מה כמות הזיכרון שאתם ממליצים עליה תודה רבה מראש לכולם... נ.ב. אם אתם מכירים תוכנה שמסוגלת לעשות את כל מה שנרשם כאן למעלה... תודה GS
-
- 5 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי תאימות של זכרונות ולוחות: ראיתי הרבה פעמים שיש למשל גם באתר של ASUS בצד שמאל שנכנסים ללוח מסוים, את המושג: "QVL DOWNALAD", וקראתי שזה אומר על סוגים ודגמים של זכרונות שתומכים בלוח הזה (יותר נכון להפך...), וראיתי שלמשל ב- KINGSTONE זה מאוד קצת ואילו ברשימה באתר של קינגסטון, יש עוד הרבה יותר דגמים. אז רציתי לשאול האם מה שכתוב באתר של הלוח, זה אומר שהלוח תומך רק בדגמי הזיכורונות שנכתבו ואילו האחרים שקיימים וכתובים באתר של הזכרונות - לא יתמוך כלל או יתמך אבל לא תמיד, או מה? מדוע לא נכתבו כולם. אני מקוה שהבתנם את השאלה שלי ואודה מאוד למי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 416 צפיות
-
-
היי לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש וברשותי דיסק קיים 160GB בטכנולוגיית SATA רגילה. כל הלוחות המקובלים מגיעים עם 3-4 קונקטורים של SATA II וקונקטור של IDE. מה עושים עם הדיסק הקיים ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
מתי אמור להגיע המעבדים של AMD 45NM תאריך ומהירות שעון ?
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
אם כרגע יש לי צ'יפ אחד של זכרון 1GB ואני מוסיף צ'יפ נוסף של 1 GB מה אני צריך כדי שהם יעבדו ב DUAL CHANNEL ? שהם יהיו של אותה חברה ? מהירות ? דגם ?
-
- 3 תגובות
- 416 צפיות
-
-
היי, המליצו לי על הלוח אם הזה כי הוא תומך ב-HDMI אבל חשוב לי מאוד שיתמוך ב-FULL HD 31542 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI 432 1 כדאי לקחת אותו או לקחת לוח אם אחר עם כרטיס hd 2600pro ? המחשב מיועד למערכת קולנוע ביתית ולהפעלת תוכנות כמו אימיול, נרו, אופיס וכו' והבנתי שהכרטיס הזה יכול להאט את פעילות המחשב אם יש לכם הצעה למשהו אחר אני אשמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף? Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz Conroe BOX E6600B או Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore BOX AM256DCB לא יודע אם חשוב לציין את זה אבל בעקרון אני צריך מחשב טוב למשחקים לא כל כך כבדים (black and white 2,heroes of might and magic 5 ועוד משחקים דומים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זאת אומרת, האם יכול להיות שמרובע הליבות יהיה יותר איטי מהראשון בגלל שהתוכנת עריכה שלי לא הצהירה שהיא תומכת במרובע.
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1188032614/83741/ כפי שאתם רואים יש מעבד חדש!!! האים הוא למחשב רגיל? האים זאת חברה חדשה שמיצרת מעבדים? תודה
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Dell Latitude c840 שצריך תוספת זכרון דחוף (כרגע יש לו 256MB מקורי) 1. איזה זכרונות מומלצים להכניס לו ? 2. של איזה חברות? 3. זה משנה אם אני משתמש בסלוט "החיצוני" (זה שבתחתית המחשב) כדי להכניס את הזכרון או בסלוט הפנימי תודה
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
מיועד בעיקר למישחקים לא דחוף OC והכי חשוב שיחזיק טוב 8800GTS שמיתבזבז כרגע על המערכת החלשה שיש לי המלצה גם על זיכרונות עד 1000 ¤ תודה
-
- 3 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת, מה עדיף E4300 או E6400 מתוכנן OC לא רציני. זכרונות 1 ג'יגה מהירות 667 לוח של GIGABYT 965 DS3 תודה.
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
איך מעלים מתח <? תחת איזה כותרת? אני מוצא איך להעלות מתח רק לזכרונות.. אני רוצה לשבור את ה37 בpi אבל שיהיה יציב תודה אם אפשר תמונות אם לא אז רק כותרות אבל שיהיה במדויק מאיפה שהמסך ההתחלתי תנקס [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
המעבד שלי מסוג 2.4 גיגה אינטל עובד ב- 533 מגה הלוח אם שלי הלך. מצאתי לוח שתומך ב- 400 מגה. איך זה ישפיע על המהירות והאם מותר לי להשתמש בו? האם זה יאיט את מהירות המעבד (לכמה) או על מה זה עוד יכול להשפיע? יש לי4 זיכרונות במהירות של 800 מגה.
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
1.Kingston 512X2 Hyper-X CL2 2.Corsair 2*512MB PC3200 DDR400 Pro C2 TwinX1024-3200C2PRO
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מפרט חדש הכולל את המעבד את'לון 3200+ עם ליבת ה VENICE רציתי לדעת האם הוא יתמוך ב 64 על בטוח או שיש דגמים כאילו שלא תומכים בזה?
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
יכול להיות שבארץ הלוחות משווקים תחת שם קוד אחר ומדובר בעצם באותו דגם בדיוק ? למשל לפנדה יש את ה- Sapphire PE-A9RS482M ATI RS482 ואילו האתר של הרישמי של Sapphire כלל לא מכיר את הדגם הנ"ל בכל מקרה אני מחפש חלופות אחרות ללוחות Athlon 64 עם Chipset של ATI
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
או ליתר דיוק, מהי כמות הסלוטים הרצויה והאופטימלית? לא כולל PCI-E
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
יש לי שתי מעבדים פנטיום 1.7 MHZ 4 ו3 1000 MHZ חסרי שימוש בבית וציוד הכיפי רק לוח אם חסר
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB, שיעבדו בלייטנסי של 2. אני לא צריך שום דבר שקשור לDUAL CHANNEL, מהסיבה שאני לא יכול להפעיל את זה . כמו כן, אני לא צריך משהו יותר גבוה מPC3200(שלפי מה שהבנתי זה הסטנדרט כיום). אני יכול להוציא עד בערך 350שקל. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-