עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by assaf990,

הלוח שלי ואם כן - איזה דרייברים עלי להוריד ואיך אני בודק האם אכן זה USB 2?

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  2. למי שיש שיגיב פה . תודה ! אני צריך לשאול אותכם שאלה על המעבד הזה

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  3. Started by yotamoo,

לא - הכוונה לא לסוגים שונים לגמרי של זיכרון פשוט יש לי כרגע 256MB במהירות 333MHz, ורציתי לקנות עוד 512 במהירות 400MHz (סתם כי זה מה שיש כרגע בחנויות, לא משהו מיוחד)... האם הם יעבדו טוב ביחד? עוד דבר - הזכרון הנוכחי שלי הוא של קורסאיר, האם כדאי שגם החדש יהיה מאותה חברה או שלעניין אין משמעות? זהו אין עוד שאלות מקווה שתעזרו כי אני רוצה לקנות היום

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  4. Started by wow,

מה זה נותן והאם כדאי להתקין אותו.

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  5. איפה אני יכול למצוא בביוס את האופצית הEist?! תודה ענקית לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  6. Started by b127,

בהמשך לביקורת המוצלחת על הP5B דלוקס. אני מתכנן לקנות אחד כזה, +E6400 (אולי E6600). ומה שאני צריך זה זכרון שיאפשר לי להגיע למקסימות OC על אויר, (ויש לי קירור אויר פי כמה מוצלח מהקירור של אינטל, שיפר לי בכעשרים מעלות בהשוואה). וזה אומר שאני חייב להגיע לבאס 450-500. (הזכרון שלי כיום מגיע עד 370). בקצרה אני צריך המלצה לסטיקים שיגיעו לתוצאה כזאת, במחיר הכי נמוך שאפשר. בינתיים נסתפק בסטיק בודד של 1GB, כשתאומו יצטרף אליו בהמשך... יאללה לינקים..

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  7. Started by פיני1805,

שלום חברים!!! קניתי מחשב עם מעבד E6420 ...ואני מעוניין לדעת איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות או שהכי מתאים לו.. איך הלוחות של MSI? הציעו לי 2 לוחות של MSI בחנות אחד P6N-SLI 650I והשני P35 NEO . איזה יותר טוב? אודה לכם אם תעזרו לי בבחירת לוח אם.[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 20:58:05 שכחתי לציין שאני גיימר ואני מצפה לאיכות ומהירות

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  8. Started by MasteRoi,

מה זה מעבד 64 סיביות? למה יש Windows מיוחד עבורו? האם הוא מתאים למשתמש הביתי? בבקשה תספרו לי כל מה שיש..

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  9. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4281 נראה לי לוח אם מצויין...וגם ראיתי בחו"ל אחד הגיע איתו לאובר מרשים ביותר... מה אתם אומרים..? וכמו בכותרת...איך הוא מול לוח אם אנפורס 4...? ויותר פירוט מה יש בו שאין באנפורס..או ההפך...

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  10. Started by hag911,

מה ההבדל ביןQ6600 לבין E6850??

• 5 תגובות
    • 434 צפיות
  11. זה הלוח - SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y ? רציתי לדעת כמה HD בתצורת SATA אוכל לחבר אליו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  12. Started by NTT,

שלום, כשבאתי לחנות מחשבים ובחרתי את הלוח אם הזה: Gigabyte GA-P35-DS3R, ואת הזכרונות הבאים: 2x(OCZ DDR2 2GB 800MHz CL4) סכ"ה 4GB. אמרו לי שיש בעיות עם לוחות אם של GIGABYTE וזכרונות של OCZ, זה נכון? מישהו כבר ניסה את השילוב הזה ד"א והיה לו בעיות? תודה!

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  13. Started by mz155,

יש לי במחשב שני זכרונות שעובדים בדואל צ'אנל... עכשיו, אני רוצה להוסיף עוד שני זכרונות בדואל צ'אנל... מה התנאים שצריכים להתקיים כדי שהזכרונות שאני רוצה יעבדו כמו שצריך.. יש לי כבר 2 זכרונות של 512 כל אחד במהירות 533 בDRR2 תודה רבה mz155

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  14. Started by PRDSian,

שלום יש לי מעבד פנטיום 4 שלוש ג'יגהרץ ממשפחת פרסקוט (אם זה עוזר..) הוא יושב על socket 478 אם אני אקנה לוח אם חדש עם תושבת 775 החדשה האם הוא עדיין יוכל להתחבר? ושאלה נוספת האם כרטיס קול שמתחבר על PCI יוכל להתחבר ללוח חדש עם PCI express בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  15. Started by nt2003,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בחירת מעבד למחשב חדש שאני רוצה לקנות, מרוב שלל ההצעות אני כבר לא יודע איפה להתחיל. הצרכים שלי הם: מעבד של חברת אינטל, עד 1500 ש"ח שיחזיק מעמד ולא יהפוך לישן עוד שנה, קצת משחקים, צריך להתאים לויסטה ייתכן עריכת וידאו אבל לא יותר מידי, הכי חשוב שיהיה חזק וידע להריץ הרבה תוכנות במקביל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  16. איזה זיכרון יותר טוב הזיגרון הזה... -http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm או הזיכרון הזה.... -http://www.skypc.co.il/pl_product~T800UX2GC4~15~0.htm בבקשה תענו מהר

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  17. מה ההבדל בין תזמונים לתדר בזיכרונות? ואיך החברה הזאת-Twinmos ? מצאתי אותה ב1 גי'גה 667 ב430 ש"ח

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  18. Started by vocal,

אפשר המלצה בתווך המחיר 500 שקלים +- ?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  19. Started by עילי,

שלום, אני מתלבט בין ה E6750 ל Q6600 שעולה עוד כ-400 ש"ח, האם יש סיבה לא לקחת את ה Q6600? כמו כן האם יש הבדל בין XP HOME ל XP PRO? רציתי לקבל חוות דעת על לוח אםNEO MSI P35 (בעקרון זה מה שהזמנתי אך יתכן שיש לי אפשרות להחליף/ לשדרג ל MSI P35 פלטיניום) עליו. שימושי המחשב - גרפיקה(תוכנת ארכיטקטורה) אופיס(קבצים גדולים) צפית סרטים (HD) ו עריכת וידאו חובבנית (דחיסת/פריסת סרטים) תודה עילי

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  20. Started by hosham,

יש לי לוח אם של אסוס עם 2 סטיקים של 256 אחד PC2700 אחד PC3200 . ראיתי בביוס שיש לי אפשרות לשנות את הMHZ של הזכרונות מאוטומטי (333MHZ) ל-400MHZ. האם זה יזיק לסטיק של ה2700 או לא? והאם בכלל יש טעם לעשות את זה או שאני לא אראה שינוי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  21. Started by barlevi321,

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!

22. יש לי מערכת עם זיכרון 512 במהירות 400, 256 במהירות 400, ועוד 256 במהירות 333, האם כדאי לי להוציא את ה256 400, ולשים עוד 256 333 ולשים את שניי ה256 בדואל צ'אנל? או להשאיר את זה ככה? (לגבי הזיכרון אני יכול להחליף עם מחשב אחר בבית...)

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  23. מעבדINTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ CONROE OEM - לוח אם- GIGABYTE GA-P35-S3L והמטרה היא שהמחשב יהיה חזק למשחקים מה אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  24. Started by Elninyo,

מחפש מעבד למכירה מי שמוכר שישים פה את מה שיש לו להציע אני יראה מה מתאים לי + מחירים.

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  25. Started by Shlomix,

יש לי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/91/ ואני חיפשתי את הלוח אם הזה בzap לא הצלחתי למצוא.. אוליי מישהו יכול למצוא לי לוח אם באותו המחיר שיפיק לי את אותם ביצועים? בתודה, שלומי.

• 4 תגובות
    • 433 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.