עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bigdedi,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2416&products_id=16795

2. Started by enter,

קיבלתי עם המערכת הזאתי 32K ב AQUAMARK זה נחשב לבסדר?: ?Athlon 64 3000+ (S-754) ?K8NS (s754) Nforce3 250? ?512MB A-DATA? ?RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? אז יש לי שאלה כמה אני יקבל עם הכרטיס מסך הזה : ? ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? ?

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  3. Started by TalTara,

היי אחים שלי, אני צריך עזרה ואני יודע שאתם תוכלו לעזור. יש לי לוח אם עם צ'יפסט 945P שיש לו תמיכה ב-CORE 2 DOU, ותמיכה ב1066MHZ FSB, ואני רוצה לקנות לו את המעבד E6750, שכמו שאנחנו יודעים יש לו 1333MHZ FSB, ופה הדילמה, המעבד יפעל למרות זאת ורק יפעל עם 1066 MHZ של מהירות באס, או שאני לא אכול לשים את המעבד עליו? כי אם לא אז אני אצטרך לקנות את ה-E6700 והוא עולה יותר מקואד קור בגלל הבעיית שיווק שלו. אז בבקשה תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  4. אני עומד לקנות SOCKET 939 עם זיכרון DDR400 השאלה שלי היא כיצד עדיף לבנות את המערכת מבחינת ביצועים טובים יותר - 4X512 או 2X1024 ? כמו כן, האם עדיין חייבים להתקין זיכרון בזוגות או שאני יכול לשים למשל רק מודול זיכרון אחד ועדיין לקבל ביצועים מושלמים ב- DDR400? תודה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  5. Started by Roeebaeloha,

אהלן, יש לי מחשב מבוסס על לוח אם ROG Strix B760-G D4, המחשב עבד בצורה טובה ללא בעיות במשך כמה שבועות. יום אחד ביצעתי כיבוי מסודר למחשב דרך הוינדוס וביום שאחרי המחשב לא עלה, ראיתי שהוא לא עושה פוסט בגלל בעיית DRAM. עשיתי כל דבר שאני חושב שאפשר כדי לסדר את הבעיה: החלפתי סלוטים, עברתי לסטיק אחד בסלוט הכי קרוב למעבד, החלפתי סט זכרונות לחברה אחרת (קינגסטון ← קורסייר), עשיתי פלאשבק לביוס, התקנתי את המעבד שוב, החלפתי למעבד אחר, ניקיתי CMOS כל אלה לא פתרו את הבעיה והמחשב עדיין לא עולה עם נורת DRAM. אשמח לשמוע אם יש לכם רעיונות מה גורם לזה ואיך אפשר לסדר את העניין? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  6. Started by Idom,

אהלן, יש לי את הלוח הנ"ל עם זכרונות של GEIL DDR2 800 MHZ ULTRA 512X2 אשר נקנו לפני שנה, משום מה CPU-Z קובע שהזיכרונות רצים ב 667 MHZ למרות שעל אריזת הזיכרון רשום 800, בכל מקרה אני מעוניין להגדיל את הזיכרון בעוד 2 ג'יגה שיהיה לי סה"כ 3 ג'יגה, רציתי לדעת אילו זכרונות 800 MHZ אני יכול להוסיף עד סכום של 450 שקלים. ראיתי של OCZ ושל CORSAIR האם אין בעיה לשלב אותם ביחד עם GEIL?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  7. Started by Maor Shahar,

אני הולך לקנות את הE6300 ונתקלתי בכמה סוגים..(אריזות...) רציתי לדעת מה ההבדל בניהם.. (אם בכלל יש): אז מה יותר טוב? ומה כוללת כל אריזה.. Intel Conroe Core 2 Due E6300 BOX או :s05: Intel Conroe Core 2 Due E6300 Trail או :s05: Intel Conroe Core 2 Due E6300 וקראתי שמישהו כתב פה שיש גם גרסה שנקראת White BOX.. שכנראה מגיעה גם עם קירור למעבד.. תודה

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  8. המיפרט : 2 סטיקים זיכרון DIGMA DDR-1 2*512mb הלוח :7n400sl (לוח אם מבוסס NFORCE-2) מתוצרת gigabyte מעבד : athlon xp barton xp 2500 ספק אנרמקס ליברטי 500w המחשב עובד יציב מאוד עם סטיק אחד מהשניים (ולא חשוב איזה מביניהם ) העברתי את הסטיק מסלוט לסלוט ללא שום בעיות ,מה שמצביע על כך שהסלוטים תקינים. בנוסף בדקתי עם תוכנת בדיקה (microsoft windows memory diagnostic ) את הזיכרון (כל אחד בניפרד)בכל סלוט וסלוט ,ולא היתה שום שגיאה. חזרתי על הבדיקות עם הסטיק השני ושוב לא היו בעיות. אולם ברגע שאני שם את שני הזיכרונות ,המערכת קורסת ומופיעים מסכים כחולים עם הודעת השגיאה: page_fault_in_nonpaged_area כשהרצתי את תוכנת הבדיקה התגלו שגיאות . מאיזה שהיא סיבה המחשב מסרב לעבוד עם 2 הסטיקים. נ…

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  9. תודה רבה נ.ב קיבלתי המלצה על ABIT תגובה גם על זה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  10. Started by B-man,

שלום אחים שלי ! אני רוצה לקנות סטיק של 256 DDR של 2700 השאלה שלי היא: איזה חברה יותר טובה ? מה יותר משתלם ? על מה אתם ממלצים ?(ועל מה לא ) ועוד שאלה איפה לקנות ? אני מכיר הרבה חנויות ששמעתי שהן חנויות טובת אבל אני אף פעם לא קניתי שם ואני לא יודע בקיצור מה אתם מציעים וממליצים ?? ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  11. אני דיי מתלבט. כרגע יש לי 2x256 PC3200 של Hynix (אם זה מענין מישהו - HYMD232646B8J-D43, אני מאמין שהם לא מדהימים 3-3-3-8 אם אני לא טועה). הקטע הוא שיש לי 350 ש"ח למטרת הוספת זיכרון, ואני מתלבט האם להוסיף עוד 2x256 (שאני מקווה שיעבדו במהירות נורמלית ולא במהירות של הזוג הראשון) או רק 1x512. מצד אחד זה כנראה יאיט את העסק (השלושה יעבדו בנפרד [single channel]), מצד שני זה יאפשר לי להוסיף עוד זיכרון בעתיד (עוד 512). אז מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  12. שווה קנייה? יש משהו אחר יותר מומלץ? כי פשוט אני צריך לוח עם הציפסט VIA K8T800 ויחד עם חיבור 1394....

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  13. Started by moris,

איך הלוח הזה? http://megadeal.co.il/megadeal/?user=megadeal&val1=2-1-6-1-0-0&val3=m467918 המון תודה!

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  14. Started by moskitos,

כשאני מחבר את הספק ללוח יש לי עוד חיבור שנמצא קצת מעל המעבד,בצד שמאל למעלה,האם זה הכרחי לחבר גם את החיבור הזה כי לי יש מארז שהספק יושב למטה אז הכבל קצר מידי ולא מגיע,האם בלי החיבור הזה המחשב לא ידלק לי ? (אגב מהספק שלי LIBERTY 620W החוטים הקבועים שלו זה החיבור ללוח שאותו חיברתי ועוד חיבור של 4 פינים,מין חיבור מרובע כזה אבל עליו רשום CPU ONLY). מה אני בדיוק אמור לחבר ?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  15. Started by haviv822,

ברשותי מעבד AMD 3800 X 2 סטפינג E4 ליבת Manchester הבנתי שה E6 בעל ליבת ה Toledo חדש וטוב יותר, יש בניהם הבדל שניתן להרגיש? את המעבד קניתי לפני כחודשיים+ האם כבר אז היה ניתן לקבל את המעבד עם E6 ?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  16. בעצם כבר קניתי את הMX ועכשיו שמתי לב שאתם ממליצים כל הזמן על הVA אז אני רוצה לדעת האם יש איזה הבדל משמעותי ואם שווה להתקשר עכשיו לחנות לבקש לשנות[br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 00:06:28 תיקון: ללוח קוראים VM

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  17. Started by LiranT,

יש לי בעיה קטנה . אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ויש לי שני כרטיס זכרון kingston 667 mhz 512 mb samsung 667 mhz 512 mb עכשיו השאלה הראשונה שלי האם הם יעבדו בDUAL ??? השאלה השנייה שלי היא מה אתם אומרים על הלוח אם הבא? איך הCHIPSET שלו? ‏Asus P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  18. Started by amitaihasnes7,

שלום אנשים. חבר שלי רוצה להיכנס לתחום המעבדים, זיכרונות ולוחות אם. אני רציתי להקל את העבודה שלו ולהכין הסברים כבר בתחילת הדרך כדי שלא יהיו לו בעיות. עכשיו אני צריך שאנשים יגידו לי אם זה הסבר טוב מה שהכנתי (אני ממש לא רוצה להטעות אותו), והאם ישנו חומר נוסף שקשור לנושא שלא כתבתי עליו. חשוב להגיד גם שבגלל שהוא עדיין לא יודע כלום אני לא רוצה לסבך אותו, אז תגידו לי אם זה לא מסובך מדיי למישהוא שחושב שהמהירות שעון של המחשב זה הדבר הכי חשוב במעבד. ש: מה זה מהירות/תדר שעון. מה זה אומר וכיצד זה בא לידי ביטוי? ת: כל רכיב שמעביר לרכיב אחר במחשב מידע, עושה זאת בעזרת פעימות שעון. לזיכרונות, למעבד, ל-PCI-E, ל-AGP, יש שעון שדרכו עובר זרם חשמלי אל רכיב במחשב. מהירות שעון היא למעשה מספר הפ…

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  19. Started by BEN903,

חבר שלי הלך לקנות מחשב כמובן עם מפרט מוכן ומצוין שעשיתי לו ואז הוא הקשיב למוכר וקנה את הלוח אם הזה במקום =\ (אני מאמין שמובן באיזה חנות מדובר ..=\) אז יש בעיות כלשהן שאני צריך לדעת עליו ?.... אני הולך להתקין לו את הווינדוס וכל מיני מחר ......

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  20. Started by gshhar,

שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  21. Started by samsam,

האם המעבד דותן של אינטל צריך גוף קירור עליו? אם כן אילו חברות יש להם?

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  22. ושאלה קטנה נוספת - האם שווה להשקיע בלוח אם וזיכרונות במהירות 800MHz או שה-667MHz יעשה את העבודה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  23. Started by Reich,

שלום לכולם, ראיתי שלפני כמה חודשים מישהו כבר פתח דיון בשאלה האם הזכרונות של החברה הזאת שווים משהו. בזמנו אף אחד לא הכיר, אולי עכשיו מישהו כבר התנסה, או שמע על מישהו שקנה? זה מאוד יעזור לי, בחנות שבה אני רוצה להרכיב את המחשב אין דגמים מקבילים של חברות מוכרות... תודה!

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי לוח של Gigabyte P35-DS3L REV2.0 ואני רואה פה הרבה שרושמים שיש להם ביוס גרסא F6 או F7 וכו' רציתי לדעת מה זה אומר בדיוק ואיך אני יכול לדעת מה יש לי??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  25. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 1 תגובה
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים