עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. החברה הטאיוואנית דוחסת בהצלחה טכנולוגיות עיבוד ותצוגה מודרניות אל תוך מעטפת קומפקטית במיוחדלכתבה

2. Started by or_cool,

יש לי במחשב 3 סיטיקים של SDRAM כולם של 64 2 במהירות של 133 ו1 במהירות של 100 זה נכון שהם עובדים ב100 בגלל הסטיק של ה100 שיוצר צוואר בקבוק?? ??? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  3. Started by yotamoo,

לא - הכוונה לא לסוגים שונים לגמרי של זיכרון פשוט יש לי כרגע 256MB במהירות 333MHz, ורציתי לקנות עוד 512 במהירות 400MHz (סתם כי זה מה שיש כרגע בחנויות, לא משהו מיוחד)... האם הם יעבדו טוב ביחד? עוד דבר - הזכרון הנוכחי שלי הוא של קורסאיר, האם כדאי שגם החדש יהיה מאותה חברה או שלעניין אין משמעות? זהו אין עוד שאלות מקווה שתעזרו כי אני רוצה לקנות היום

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  4. Started by ItayBm,

שלום האם חובה לפרמט את המחשב כאשר אני מחליף לוח אם? אני יודע שמומלץ,אבל השאלה היא אם חובה אותה מערכת הפעלה,WIN XP HOME אותו צ'יפסט I865PE תודה

5. Started by creative,

אני יודע שלפרסקוט יש בעיות חימום קשות אבל רציתי לדעת מה יותר חזק ולמה? (לא מה יותר משתלם!!!) AMD 64 3200 או פרסקוט עם קירור מאסיבי ושקט 3.2 GHZ

6. Started by Denver,

לוח אם של intel westchester עם כרטיס מסך מובנה GMA X3000 (כ600 שקל) בשביל מעבד E6xxx בגרסאות השונות האם הכרטיס מסך הזה והלוח מתאימים להחזיק משחקים חדשים או כבדים או בכללי תוכנות שונות (תוכנות גראפיקה כגון פטושופ וכאלה) באיכות טובה? המחשב בכללי מיועד לגראפיקה,משחקים, ועבודת אופיס רגילה. עם דגש על יחס עלות תועלת במוצרים שאני קונה למפרט עצמו. אז איך הכרטיס ובכללי הלוח אם הזה? ואם יש כרטיסי מסך מובנים אחרים על הלוח אם, שכן יתאימו לדרישות במידה והוא לא.

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  7. Started by ReL,

ואיזו חברה יותר טובה לסטיק הזה 256 DDr Sdram 333 MHz , יונדאי או אליקסייר ?

8. Started by a1a1a1a,

יש לי מחשב ישן יחסית, שאני רוצה לחבר אליו כרטיס מסך שיש לי והוא לא בשימוש: Ati radeon x300se, אבל החיבור שלו לא מתאים ללוח אם שיש לי אני לא רוצה להחליף את כל המחשב, אלא רק את הלוח אם לאחד חדש, אבל אני לא יודע אם הזיכרונות והמעבד יתאימו ללוח אם החדשנ המפרט של המחשב הישן הוא: לוח אם - gigabyte 8ipe1000 מעבד - פנטיום 4 3.0 זכרונות - 4X512 ddr 400MHz

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  9. היי........ הורדתי את כל הדרייברים האפשריים מהאתר של MSI דרך Live Update (לצערי התוכנה הזו מאוד באגית לכן היא מורידה לך תוכנות שיש לך כבר, אבל לא משנה) ומהאתר של נווידיה את הדרייברים של הצ'יפסט. אז בקיצור ב- DeviceManager הוא מזהה לי את ה- REALTEK כמו שצריך הכל טוב ויפה אך את הקונטרולר של נווידיה הוא לא מזהה לי בכלל. מישהו יודע מה הבעיה \ איך אני פותר? ומישהו יודע מה זה ה- 1394 האלה ולמה יש לי 2 ??? תודה מראש מאור

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  10. Started by egblue,

איך הזיכרון הזה? הוא מספיק טוב? http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=83433-3 זה עכשיו BACKORDERED, השאלה אם שווה לקנות אותו, קראתי בפורום overclockers.com והם עשו בדיקות להרבה סטיקים של 2GB והחליטו שזה הכי שווה את הכסף, השאלה מה אתם הישראלים חושבים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  11. Started by RazorJunior,

אז ככה: 1. יש כמה גרסאות של הלוח שמסתובבות בשוק? משהו שצריך להיזהר ממנו? מפה הזמנתי: http://gamapc.co.il/product_info.php?products_id=196&osCsid=272fbce25cd2ad651cd0109170f88b96 נראה לכם בסדר? 2. עם כמה זמ אחריות מגיע הלוח? ואיפה ניתן לממש את האחריות במקרה שיש בעיות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  12. מישהו יכול לעזור? אני מחפש זיכרון שיהיה תואם אבל הכי זול שאפשר. סה"כ 1 גיגה. תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  13. בקשה המלצה ללוח תומך DDR1 למשחקים יש כרטיס מסך 8800GT ככה שצריך חיבור PCI מעדיף שיהיה למעבד אינטל אבל שיתאים ל C2D תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  14. אנשים זה לא טוב ממש לא טוב נראה לי ראו תמפרט שלי בחתימה והוא מוציא לי 45 שניות בסופר פי גרסה 1.1 מה זה? הפנטיום 4 1.8 של אח שלי מוציא 95 זה הגיוני ? 45 שניות אצלי ?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  15. Started by natinaf,

שלום יש לי כמה שאלות שאשמח מאוד לקבל עליהן תשובות שיעשו לי סדר אחת ולתמיד. אז נתחיל: 1. כמה ליבות יש ל-Intel core 2 dou? 2. המחשב שלי הוא core 2 dou והמהירות שלו היא 2.13, אז זאת אומרת שאני מכפיל את מהירות המחשב במספר הליבות? 3. האם כרטיס מסך nvidia 7300 gt יכול לספק את הדרישות ממנו בימנו? אני משוכנע ששאלו כבר על זה ואני מצטער מאוד שאני שואל שוב אבל אני ממש חייב לדעת כי זה משגע אותי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  16. Started by hm123,

שלום לכולם רכשתי בחו"ל לום אם של אסוס[מקסימוס פורמולה] מעבד q9300 ושני כרטיסי מסך hd3870x2 אני מעוניין איזה זיכרונות המומלצים ביותר. איזה ספק כוח אני צריך אני מעוניין שהכל יהיה במארז שוכב [אם זה יכנס] האם מומלץ לשים קירור מים? יש בעיה של מקום בתוך המארז הוא קטן המארז שאני מתענין בו הוא של זלמן אם מסך נגיעה [אני רוצה את המחשב גם למשחקים וגם בתור hptc ] תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  17. Started by mine21,

שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-7DXE ומעבד Duron 871Mhz ניסיתי להחליף אותו למעבד Athlon ולא הצלחתי (המחשב לא נדלק), אין על הלוח מגשרים שאפשר לכווין. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  18. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לקבל ממכם עצה על מה לקחת טוב אז ככה 1) לוח אם bit AA8-3rd Eye Intel 925X LGA 775 וג'יגה זיכרון DDRII של גיל 2) לוח אם Abit Fatal1ty AA8XE Intel 925XE LGA775 וג'יגה זיכרון DDRII של גיל 3) לוח אם MSI 925XE Neo Platinum Intel® 925XE Chipset וג'יגה זיכרון DDRII של גיל עכשיו רציתי לדעת מה הכי כדאי והאם המחיר שווה את הלוחות הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  19. הייתי רוצה לדעת אם יש הבדל בין כרטיס מסך Radeon 9600 128 mb ובין Radeon9200128mb ינו אם יש הבדל כזה גדול שרואים את זה במחשקים או שלארוב הבדל זה הכסף שזה עולה וגם רציתי לדעתי אם ל Radeon 9550 יש יציאה לטלויזיה

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  20. Started by Idom,

אהלן, יש לי את הלוח הנ"ל עם זכרונות של GEIL DDR2 800 MHZ ULTRA 512X2 אשר נקנו לפני שנה, משום מה CPU-Z קובע שהזיכרונות רצים ב 667 MHZ למרות שעל אריזת הזיכרון רשום 800, בכל מקרה אני מעוניין להגדיל את הזיכרון בעוד 2 ג'יגה שיהיה לי סה"כ 3 ג'יגה, רציתי לדעת אילו זכרונות 800 MHZ אני יכול להוסיף עד סכום של 450 שקלים. ראיתי של OCZ ושל CORSAIR האם אין בעיה לשלב אותם ביחד עם GEIL?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  21. Started by dark_zero,

האם יש לוחות אם שיש לו גם יציאת AGP וגם יציאת PCI-E?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  22. Started by NTT,

שלום, כשבאתי לחנות מחשבים ובחרתי את הלוח אם הזה: Gigabyte GA-P35-DS3R, ואת הזכרונות הבאים: 2x(OCZ DDR2 2GB 800MHz CL4) סכ"ה 4GB. אמרו לי שיש בעיות עם לוחות אם של GIGABYTE וזכרונות של OCZ, זה נכון? מישהו כבר ניסה את השילוב הזה ד"א והיה לו בעיות? תודה!

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  23. תודה רבה נ.ב קיבלתי המלצה על ABIT תגובה גם על זה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  24. Started by matsmets,

תודה

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  25. Started by fatalico,

ברשותי ספק FSP חדש, מעבד Athlon 3200 לסוקט AM2, זכרונות 533 DDR2 וכונן קשיח. אני אארגן את החלקים הנותרים והפחות קריטיים. אני מחפש לוח אם עם כ. מסך מובנה התומך בסוקט, מ-KSP בלבד. אין תקציב מוגדר, אך אם לוח יקר יותר מאחד אחר אשמח אם תציינו את יתרונותיו. תודה מראש, פטאליקו.

דיונים חדשים בפורומים