עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tombraider,

השוואה בין מעבדים שלום אני מעוניין לרגוש את אחד המעבדים האלה עבור קולנוע ביתי מעבד AMD Athlon 4000+ 2100MHz 2x512KB 65W Intel DUAL CORE E2140 1.6GHZ 1MB 800MHZ BOX הסרטים יהיו באיכות צפייה גבוהה 720P ו 1080P והכרטיס מסך יהיה ONBOARD סביר להניח ששני לוחות האם יהיו של GIGABYTE איזה מבין שני המעבדים האלה יותר חזק ? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  2. Started by dkaro,
    • 0 תגובות
    • 435 צפיות
  3. Started by X-It,

אני צריך מעבד כמה שיותר טוב ויותר זול שמתאים למשחקים ותוכנות ועיצוב גרפי,ומשהו טוב,בבקשה עזרו לי,אמרו לי אינטל,אמרו לי AMD,אני לא יודע מה להחליט! :silly:

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  4. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני רוצה לדעת בממומצע כמה fsb יש לי, אבל אני לא יודע כל כך. אז.... אולי יש איזו תוןכנה שבודקת fsb או משהוא. ואם לא אז איך אני יכול לדעת בערך כמה fsb יש לי?

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  5. אני מתככוון לקנות מחשב ב זמן הקרוב אבל יש לי קצת בעיה בבחירת לוח אם... מה עדיף? ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? או ?IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E? תודה לעוזירם

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  6. Started by gil_k,

סליחה על הבורות, אבל מה החיבורים האלו: זה פשוט חיבורים שלא עושים כלום שעשו אותם בשביל כרטיסי מסך שלוקחים שתי סלוטים? או שפשוט תעזרו לי ואני לא ידבר שטויות? : תודה מראש

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  7. האם המעבד pentiumD 930 תומך ב 64BIT?

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  8. Started by zoner,

ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX או MSI K9N Neo-F nForce 550 AM2 מי מבינהם עדיף ל AMD AM2 ?

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  9. Started by ItayBm,

שלום האם חובה לפרמט את המחשב כאשר אני מחליף לוח אם? אני יודע שמומלץ,אבל השאלה היא אם חובה אותה מערכת הפעלה,WIN XP HOME אותו צ'יפסט I865PE תודה

10. Started by ReL,

ואיזו חברה יותר טובה לסטיק הזה 256 DDr Sdram 333 MHz , יונדאי או אליקסייר ?

11. Started by a1a1a1a,

יש לי מחשב ישן יחסית, שאני רוצה לחבר אליו כרטיס מסך שיש לי והוא לא בשימוש: Ati radeon x300se, אבל החיבור שלו לא מתאים ללוח אם שיש לי אני לא רוצה להחליף את כל המחשב, אלא רק את הלוח אם לאחד חדש, אבל אני לא יודע אם הזיכרונות והמעבד יתאימו ללוח אם החדשנ המפרט של המחשב הישן הוא: לוח אם - gigabyte 8ipe1000 מעבד - פנטיום 4 3.0 זכרונות - 4X512 ddr 400MHz

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  12. Started by roeesnir,
    • 0 תגובות
    • 435 צפיות
  13. Started by snir0,

המליצו לי בחום לקנות את המעבד הזה E6400 למשחקים אבל אני רואה שכל המשחקים החדשים דורשים מעבד בעל מהירות גדולה יותר ולכן הכפול ליבה לא משחק כאן תפקיד. האם היה עדיף להשקיע בפנטיום D ? יש לי במפרט: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p בבקשה תעזרו לי זה מבאס לי ת'חיים כי יש לי משחקים נורא טובים כמו ריינבוו סיקס שאני מת שיעבדו כמו שצריך!

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  14. הם נחשבים אמינים וטובים?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  15. Started by HellWarrior,

הזמנתי את כל החלקי המחשב ונשאר רק לקנות לוח והארד דיסק. על איזה לוח אתם ממליצים בין 2 אלה ? מחיר לא חשוב כי ההבדל לא משמעותי, וגם שבראשון ההגבלה היא ל2 GB ראם כשבשני זה 3 GB, ממש לא משנה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=6878 של MSI או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6639 אני יודע שיש לוחות עם פחות פיצ'רים אבל בחנתי אותם טוב והפיצ'רים משתלמים. למעבד A64bit 3200+ אצלי כבר

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  16. Started by or_si2,

הדגם של הלוח אם: Asus p5vd2-mx הלוח אם תומך בDDR2 עד מהירות 533 אבל קניתי שני סטיקים שהם במהירות 667 איך אני מגדיר שהזיכרון יעבוד על 533? בזמן האחרון שאני נכנס לכל מיני משחקים המחשב נתקע ולא מגיב ופשוט קופא מה שאפשר לעשות זה רק לכבות ולהדליק שוב ולפי מה שהבנתי שהמחשב קופא זה בעיה של המעבד ולא של הזכרון איך אני מסדר את הבעיה הזו? נראלי שהורדה של המהירות ל533 תפתור זאת אבל אני לא יודע איך עושים זאת בדיוק לפי הביוס

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  17. Started by igal_nazar,

שני המעבדי הם כמובן מעבדים למחשבים ניידים. ידוע לי שה T7300 הוא מעבד סנטה רוזה, אך לגבי ה T7250 לא ידוע לי דבר. אם כן מי מבין השניים חזק יותר? תודה מראש יגאל

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  18. Started by dark_zero,

האם יש לוחות אם שיש לו גם יציאת AGP וגם יציאת PCI-E?

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  19. Started by QQQ,

מה ההבדל בין מעבד INTEL P4 הרגיל לבין INTEL P4 PRESCOTT? פחות טוב? יותר טוב? מה ההבדל ביניהם?

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  20. Started by babu,

הצ'יפים החדשים איך הלוחות האלה ל OC ?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  21. מעבד 930D לוח msi 975x 4 GB זכרון X1800GTO ספק enermax liberty 500 ביג טייפון מה התזמון שיתן לי את הביצועים הכי טובים מהמחשב??? אם אפשר לקבל הסבר מפורט אני אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  22. Started by the_big,

א:מה הפירוש של האותיות G,P,PL וכו בצ'יפסטים של אינטל.???? ב:בלוחות של ABITמה זה GBL??

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  23. Started by T3,

הלוח שלי תומך ב PCI-E? זה חשוב לי לדעת

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  24. Started by ROTEM114,

יש לי לוח מסוג MSI 865PE Neo2-S (MS-6728 הזכרונות שמחוברים עליו זה שניים של SDRAM קיים ברשותי זכרון DDR האם אני יכול לחבר אותו בנוסף? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  25. היי, אני מחפש שילוש לאוברקלוק קליל.. שימושי המחשב הם שימושים רגילים בעיקר, כמעט ובלי משחקים. חשבתי על השילוש הבא עם רצון להכליל לוח שיאפשר שדרוג עתידי: Intel E4500 - בערך 600 ש"ח GA-P35C-DS3R - גם בערך 600 ש"ח http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2749&ProductName=GA-P35C-DS3R PQI DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 - מנועה 435 ש"ח בחרתי בלוח הזה בגלל האופציה ל DDR3, השאלה היא איך הוא באוברקלוק.. אם הוא לא טוב, יש לוחות אחרים עם תמיכה ב DDR3 שטובים באוברקלוק?

• 0 תגובות
    • 434 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.