מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
זה משהו חדש האים הוא טוב וביכלל האים שווה לקחת אותו?
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
-
איפה אני יכול למצוא בביוס את האופצית הEist?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
אני מסתכל דרך ה EVEREST והוא רץ רק על 2000MHZ הגיוני? במאמץ הוא מגביהה תקצב או משו?
-
- 4 תגובות
- 419 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות HP6660 בעל 1G זיכרון. אני רוצה לדעת האם כדי להרחיב את הזיכרון ל-2G מאחר ותוכנת ההפעלה היא VISTA? או שאפשר להשאיר את הגודל הקיים?
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן פנטיום3 מתוצרת procomp דגם B680/683 אני מחפש את הקובץ לעדכן לו את הביוב.חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. ישנה הפניה לאתר היצרן ולהורדת הקובץ אבל היא כבר לא פועלת. אולי יש למישהו רעיון / מידע איך ניתן להשיג ולעדכן. אודה לכל עצה. כמו כן אם יש למישהו לוח אם פנטיום 3 שרוצה למכור (סלוט1 או 370) נא צרו איתי קשר.
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
שלום, הרגע חזרתי מהחנות וקניתי 2 זכרונות של סאמסונג 512MB כל אחד PC3200 עכשיו כמו שאתם רואים בתמונה זה רושם לי 200mhz במקום 400 שזה אמור להיות.... מישהוא יודע למה זה ככה? יכול להיות שזה באמת רץ על 200 עכשיו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 419 צפיות
-
-
תמונה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 419 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט, עבודות, סרטים. הגבלה עד 6000 ש"ח. יש לי שתי אפשרויות. לקנות מחשב נייד, או מחשב אישי (פנטיום 4), אבל לא צריך משהו חזק במיוחד, כמו שאמרתי עבודה משרדית. במקרה של מחשב אישי, אני רוצה עם מסך, דק או רגיל (כמובן מה שיותר כדאי ומשתלם ע"פ המפרט). מה לדעתם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
קיבלתי עם המערכת הזאתי 32K ב AQUAMARK זה נחשב לבסדר?: ?Athlon 64 3000+ (S-754) ?K8NS (s754) Nforce3 250? ?512MB A-DATA? ?RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? אז יש לי שאלה כמה אני יקבל עם הכרטיס מסך הזה : ? ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? ?
-
- 2 תגובות
- 419 צפיות
-
-
מחפש מעבד למכירה מי שמוכר שישים פה את מה שיש לו להציע אני יראה מה מתאים לי + מחירים.
-
- 3 תגובות
- 418 צפיות
-
-
כל מיני אוברקלוקינג והשוואות עם לוחות אחרים... חוץ מזה http://www.bit-tech.net/review/362/ את זה כבר ראיתי טוב תודה למי שעוזר...
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
למרות כל הרעש שמסביב למעבדי ה-64 ביט, בכרטיסי מסך הבאס של הזכרונות מגיע ל-256 ביט, וקונסולות הדור הנוכחי הן 128 ביט. מהו הקשר בין הביט בשלושת הדברים האלו ומה הוא מסמל בכל אחד מהם?
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
יש לי זככרונות PDP 2-2-2-5 (ככה הם היו עד העידכון) והיום הם 2-2-5-2 למה???
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
-
בהמשך לביקורת המוצלחת על הP5B דלוקס. אני מתכנן לקנות אחד כזה, +E6400 (אולי E6600). ומה שאני צריך זה זכרון שיאפשר לי להגיע למקסימות OC על אויר, (ויש לי קירור אויר פי כמה מוצלח מהקירור של אינטל, שיפר לי בכעשרים מעלות בהשוואה). וזה אומר שאני חייב להגיע לבאס 450-500. (הזכרון שלי כיום מגיע עד 370). בקצרה אני צריך המלצה לסטיקים שיגיעו לתוצאה כזאת, במחיר הכי נמוך שאפשר. בינתיים נסתפק בסטיק בודד של 1GB, כשתאומו יצטרף אליו בהמשך... יאללה לינקים..
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב לתקופה הזאת מבחינת משחק,מהירות,יציאות.תוספות וכו' והאם שווה לחכות למעבדי ה CORE ולקנות 1 כזה?
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
לפני שבוע שאלתי פה אם אפשר לשים בלוחות קונרו 975x זכרונות 800 וענו לי שזה תלוי ביחס 1:2 1:1.25 לא ממש הבנתי... מישהו יכול לתת הסבר יותר מפורט? וגם בלוח של DFI 975X אפשרי לשים זכרונות 800?? ולא בשביל OC
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
שלום לכל חברי HW-ZONE, שנה טובה ומתוקה. רכשתי לאחרונה את הלוח האם הנ"ל. חיברתי אותו לספק ושאר החומרה, אך איני יודע כיצד יש לחבר את חיבורי ה- RESET, POWER וכד' של המארז ולכן המחשב לא נדלק בלחיצה על כפתור ה- POWER. יש לציין, כי אין באמתחתי את חוברת היצרן המפרטת לאן יש לחבר את החיבורים בלוח. אני זקוק לעזרה מקצועית בנושא שמא אזיק לחומרה במסגרת ניסיונות חיבור שונים. אשמח לקבל ייעוץ מקצועי ממומחים אשר מכירים את הלוח הנ"ל, ואף אשמח עוד יותר להדרכה טלפונית. לסיכומו של עניין, אני רוצה לדעת לאן יש לחבר בלוח את החיבורים הנ"ל. תודה רבה, בברכה, דורון.
-
- 3 תגובות
- 418 צפיות
-
-
סליחה על הבורות, אבל מה החיבורים האלו: זה פשוט חיבורים שלא עושים כלום שעשו אותם בשביל כרטיסי מסך שלוקחים שתי סלוטים? או שפשוט תעזרו לי ואני לא ידבר שטויות? : תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
בעצם כבר קניתי את הMX ועכשיו שמתי לב שאתם ממליצים כל הזמן על הVA אז אני רוצה לדעת האם יש איזה הבדל משמעותי ואם שווה להתקשר עכשיו לחנות לבקש לשנות[br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 00:06:28 תיקון: ללוח קוראים VM
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שבוע שאלתי שאלה בנוגע לזכרון במחשבי. תשובות משתתפי הפורום היו מצויינות ומהירות וענו לי על כל הבעיות ופתרו אותם. מצד שני פניתי ליצרן לוח האם שלי ותשובתו היתה ללא ספק פחות מקצועית. פחות טובה ופחות אמינה. הרי היא פרוסה לפניכם להתרשמות. Dear Sir, Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, because there are too many kinds of memory modules available in the retail market, it is very difficult to test all of the modules with our MB products especially the quality various. If possible, we also recommend you choosing the modules with famous brand and test the modules with your system before you …
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
במדריך למשתמש רשום שהדגם הזה חייב בחיבור של מינוס 5 וולט אבל ראיתי שאף ספק חדש היום לא רשום סוג חיבור כזה מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
בדואל צ'נאל לבין כרטיס זכרון בודד ???
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב לאינטל ? ABIT IC7 או ASUS P4P800 deluxe ? http://www.pch.co.il/docs/pd1215727794.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-618768231.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-