עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

האתר HKEPC מדווח שאינטל רוצה להלחם חזק על השוק הנמוך כנגד AMD, ומחליטה לשחרר קונרו "אמיתי" עם 2MB קאש בפברואר 2007 "מה שהולך להשתנות זה שה-6300/6400 יקבלו ליבה חדשה, כזו עם 2MB במקור, במקום 4MB כשחצי מזה מבוטל, שזה המצב כיום. מעבדים עם 2MB במקור יסומנו ע"י סטפינג L2 במקום B2 הקיים היום. אותו שינוי יחול גם על מעבדי המרום המקבילים. וכמובן שזה יקטין את העלות של ה-6300/6400, מה שיאפשר לאינטל להוריד מחירים." תודה לMcFly על ההסבר קונרו 4MB צד שמאלי,קונרו 2MB צד ימיני. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=686996&starttime=0&endtime=0

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by not_connected,

האם בזמן חיבור המעבד לפני הדלקה ראשונית בכלל (בזמן הרכבת המחשב) יש להשתמש במשחה תרמית ולמרוח על המעבד ורק אז לחבר את המאוורר? יש חלופות ביתיות למשחה? ???

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  3. הרבה זמן לא הייתי מעודכן במה קורה עם מעבדי AMD ורציתי לשאול כמה שאלות 1. סוקט AM2+ ו סוקט AM3 מה ההבדל והאם מעבד AM2+ יעבוד על AM3 ולהפך ? 2. אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בפתיחת ליבות ל550BE עדיפות ללוח GB 3. בקר הזיכרון במעבדי AMD משולב, ולפי מה שהבנתי מעבדי פנום 2 מכילים בקר גם לDDR2 וגם ל3 וסוג הזיכרון תלוי בלוח , האם זה נכון ? 4. יש phenon II x2 550 שהוא לא BE או שכולם BE ? 5. מה בערך אחוזי הפתיחה של ה550 ? האם יש מקרים שהליבות הכבויות היו תקולות ? תודה

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

אמרו לי שעדיף לי לשנות את התזמונים מ 2.5-3-3-7 ל 2.5-3-3-11 בAMD השאלה אם יהיה בכלל הבדלים, ואם כן איך אני בודק את זה? הורדתי memtest אבל לא ממש הבנתי איך משתמשים בו, תוכנת דוס? יש אופציה אמינה אחרת?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  5. P 4 2.8 C 512 K 800MHZ תחשבו איזה לוח אם אתם חושבים שהכי מתאים למעבד הזה..משהו יותר ממינימלי

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  6. אני יוצר בקיובייס ברמה גבוהה כבר שנים, לאחרונה התחלתי פרוייקט שהיה גדול מכל דבר שיצרתי עד עכשיו. כמות הערוצים הרבה, הכלים והתהליכים שעבדו בו זמנית גרמו למחשב שלי לא לעמוד בעומס. <מפרט בצד> לעוד מידע, הנה אשכול שפתחתי בפורום בחו"ל: קליק זכרונות כבר בחרתי, כל מה שנותר זה מעבד. התקציב הוא כאמור 800 שקל, עם חריגה עד גג 1000-1100, וזה גם רק בתנאי שההבדל במחירים, ישתלם בצורה קיצונית. לדוגמא אם ב 1000 אוכל לקנות דגם שחזק בהרבה מדגם אחר ב 800. שימו לב שהוא לא מיועד למשחקים / עריכת וידאו / פוטושופ וכו'. יכול להיות שאותו מעבד מותאם לכל אלה, אך מה שאני מחפש הוא לעבודה עם סאונד, מידי וכל מה שמסביב. תודה

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by 114508534,

אהלן ובוקר טוב האם כדאי לי לעדכן את הגירסא של הBIOS שלי , אילו סיכונים יש בעידכון BIOS וכמה זה באמת קשה . אני עומד לפני פרמוט וגם הוספתי רכיבים חדשים למערכת שלי ועל הדרך כבר חשבתי לעדכן את הגירסא של הBIOS הלוח שלי נקנה בשנת 2008 וראיתי שקיים עדכון לשנת 2009 באתר של ג'יגה בייט . בכל אופן תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Legendary_Undertaker,

שלום אני רוצה לשאול לגבי הפונקצייה ADVANCED CLOCK CLABIRATION בלוח GIGABYTE GA-MA790X-UD3P. יש אופציה בביוס שניתן לשנות תחת הACC כל מיני אחוזים שנעים מטווח של מינוס 12% ועד +12, מה זה אומר מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  9. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי שאלה האם יש תוכנה או דרך לבדוק על כמה המעבד שלי עובד? הכוונה יש לי מעבד PRESCOT 3 GHZ ואני מרגיש שהמחשב לפעעמים עובד די איטי ובדקתי רוגלות וירוסים אין כלום האם יש תוכנה שיכולה לבדוק לי אם המעבד שלי עובד במהירות שהוא צריך לעבוד??. בתודה אמיר

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. בשביל ידע כללי... סתם מעניין אותי הנושא. אשמח אם תתנו לי. מקווה שזה הפורום המתאים. תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  11. Started by mr_gray,

בוקר טוב, אני רוצה לשדרג כמה מחשבים. כיוון שברובם מותקן DDR 2 512 במהירות של לכל היותר 533 HZ חשבתי ששדרוג הזיכרון יכול לפתור את בעיות המהירות של המחשבים. חשוב לציין שמדובר על מחשבים משרדיים. הזיכרון שניבחר הוא DDR2 1024*2 KIT 800HZ, אבל לצערי בחברות אני לא ממש מתמצא. חשבתי על OCZ אבל הייתי רוצה לקבל עוד הצעות - שמות של חברות טובות ואמינות בתחום הזיכרונות. כמו כן מה אתם חושבים על kingstone ? כמו כן עד כמה צלעות הקירור מועילות ? האם באמת הן משפרות ביצועים של הזיכרון או שזה יותר גימיק מכירות ? התקציב עומד על כ250 שח' לKIT בודד אבל זה יחסית גמיש. אשמח לקבל הצעות וטיפים בנושא. בתודה מראש Mr Gray

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by debilz,

שלום, חבר שלי מתלבט לגבי לוח אם שמתאים למעבד 4770K שמגיע עם מכפלה פתוחה. את המעבד הוא מקבל במחיר מיוחד, ככה שאין פה קטע של בזבנות, השאלה היא מכיוון שניתן כבר לעשות OC, האם הלוח של אינטל (שגם אותו הוא משיג במחיר מיוחד) מדגם DZ87KLT הוא לוח מעולה בתחרות עם GB ו MSI ודומיהם, או שלא ? אם אני מבין מביקורות זה לוח אם די טוב, אבל קצת קשה לעשות איתו OC אין לו PRESET מוכנים לזה. איך הוא לעומת ה MSI G3 Z87 ? ועל מה הייתם הולכים ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. 512MB שרצים בCAS2 או 768MB שרצים בCAS2.5? הכוונה כמובן למשחקים חדשים... :

14. ושאלה נוספת - האם יש הבדל בין כרטיס רשת לאינטרנט ADSL אשר מובנה על הלוח, או שעדיף כרטיס חיצוני?

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by fit3,

שלום אנשים מישהו יוכל להסביר לי בקשה מה ההבדל בין התושבת 939 754 ו AM2 של AMD??? ואיך הולכים המעבדים שלהם הכוונה יש להם גם מעבדים כפולי ליבה??? ואיך הם מומצלצים?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by bennnn,

שלום אני קונה מחשב העל מעבד של אינטל e 8500 או 8400 רציתי לשאול איך הלוח של אסוס p5ql-e? והאם יש בתקציב שלו לוח דומה של אסוס טוב יותר? אשמח לשמוע פרטים.אני מעוניין לקנות לוח רק של אסוס.תודה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  17. אחרי הביצועים והמחירים המשוערים, אנו מקבלים הצצה אל האריזה הבלתי רגילה איתה תוצע ספינת הדגל הבאה מבית אינטל לכתבה

18. Started by DJPOWER,

כמה יעלה דות'ן 1700 בדירוג 740 + מתאם ל478?? תודה יונתן

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  19. שיפור אפשרי של עד 13 אחוזים בביצועי ליבה בודדת עבור Zen 2 עשויים לגנוב מאינטל את הכתר בו החזיקה מאז סוף העשור הקודם לכתבה

20. Started by Discreet,

אז ככה יש לי 2 סטיקים מכל אחד כנראה הם לא יכולים לעבוד ביחד בתור 1.5Gb כל סטיק הוא 512. האוורסט רושם שהטומנוס תומך ב 3.0 3-3-8 ואלו הA- Data תומך ב 2.5 3-3-8 שניהם 200Mhz מה להשים 1GB של טונוס או 1Gb של A-Data?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 2000 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 OCZ DDR2 2GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 1950 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5939 OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 1850 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 אם יש עוד המלצות אני פתוח להצעות עד 2000 שקל, 800MHZ, 1X2GB

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by Impact,

בדקתי ב "Can You Run It" אם אני יכול להריץ איזשהו משחק. גיליתי שדרישות המעבד נמוכות, ומה שהתוצאות מראות, שיש לי 5.04 GHz במעבד. זה יכול להיות? יש לי Pentium D 2.8 GHz. תמונה: *המעבד לא עבר אוברקלוק.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yanivsk,

רציתי להבין האים יש הבדל בביצואים בין השניים אם כרטיס מסך אחד ? או איזו שהם בעיות אם ה Nforc4 SLI אם כרטיס אחד.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  24. השאלה בכותרת תודה רבה

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by Yoav,

ב-5 לדצמבר אם לדייק.. כך האתר guru3d מדווח לנו: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4600

• 3 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.