עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 8dsim,

אני מיתלבת בין שני הזכרונות האלו ---- OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 678 שח אבל זה לא יהיה dull ddr כך שאולי זה יוריד קצט את הביצועים בoveclocing ? ------------------------------------------------------------------------------------ או ליקנות שניי זכרונות כאלו --- OCZ 256MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 377 שח לזיכרון אחד בבקשה תגידו מה יותר שווה לי ליקנות והאם ה512MB יוריד איכות ביגלל שהלוח תומך בdull ddr ?

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  2. מאוד נפוץ על מארזי HTPC למצוא זוג שורות (או מסכי 7 אינץ בדגמים היקרים) ואף מספר כפתורים להפעלת הכונן האופטי (FF, FR, PLAY' STOP וכו'....) האם בכדי שכל אלו יהיו שמישים יש צורך בתמיכה של לוח האם או שכל החיבורים הם סטנדרטיים ויש צורך בתוכנה בלבד ? דוגמא לתצוגה במארז HTPC בסיסי : http://hi-techreviews.com/reviews_2007/CM_Media280/CM_Media280_Page3.htm תודה גל

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  3. שלום, אני בונה תחנת עבודה לתלת מימד+רינדור. החלטתי לרכוש את המעבד החדש QX6700 ואשמח לשמוע המלצות על motherboard עבורו, וזכרונות (כמה כדאי, ושל איזה חברה/סוג) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  4. Started by haviv822,

ברשותי מעבד AMD 3800 X 2 סטפינג E4 ליבת Manchester הבנתי שה E6 בעל ליבת ה Toledo חדש וטוב יותר, יש בניהם הבדל שניתן להרגיש? את המעבד קניתי לפני כחודשיים+ האם כבר אז היה ניתן לקבל את המעבד עם E6 ?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  5. Started by zodiac,

יש לי לוח שתומך בזיכרון DDR 266 אני רוצהלהגדיל את הזיכרון במחשב, ואין להשיג במהירות הזו. במקום אחד היציעו לקחת זיכרון במהירות 333 (אם אני לא טועה) והוא אמר לי שהזיכרון יתאים את עצמו ללוח. בחנות אחרת המוכר אמר לי אם המהירות לא מתאימה זה לא יעבוד. מה אם אומרים יש , יש מצב שזה יעבוד ? אין לי כסף להחליף לוח כרגע הלוח שלי הוא P4B266-C ASUS

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  6. שלום לכולם, אני צריך עזרה במידע על מעבדים של שרתים: 1. מהו המעבד הכי חזק של אינטל היום ועל פי מה בוחרים אותו? (לפי דעתי אני צריך להסתכל בדף מעבדים של השרתים של אינטל ולבחור את החדש ביותר כנראה)... ומה הקריטוריונים לבחירה של המעבד? 2. אני צריך לכתוב השוואה בין מעבדים ביתיים למעבדים של שרתים. תודה רבה על העזרה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  7. Started by - Idan -,

אהלן, יש לי מחשב בן 3 שנים עם כרטיס זיכרון אחד 512 מ"ב DDR 400. מותקנות אצלי מס' תוכנות של עריכת סאונד שממש כבדות על המחשב, הכל תקוע כזה בקושי זז. האם זה יהיה נכון להוסיף עוד כרטיס 512 מ"ב לשיפור הביצועים או עדיף יהיה להחליף בכלל את הכרטיס ל- 1GB? מה יהיה ההבדל בין 2 האפשרויות? עוד פרטים על המחשב (אני מעתיק מהקבלה של הקניה, אני לא מבין בזה כמעט כלום): מעבד Celeron 2.7Ghz 533FSB 256K BOX לוח אם ABIT IS7-V2 כונן קשיח 80GB 7200rpm SATA כרטיס מסך אני מניח לא רלוונטי... אני מודע לכך שהמחשב "חלש" באופן כללי בגלל המעבד ולוח האם, אבל כרגע אין לי אפשרות לשדרג.

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  8. הדגם ההיברידי היוקרתי של היצרנית הסינית זוכה להזדמנות להתפאר בכך שהוא הראשון שמביא לעולם ולישראל את בשורת הביצועים של דור ה-Core ה-13 - אך עלות התחלתית גבוהה מאוד של מעל ל-8,000 שקלים שמה את כדאיות העניין תחת סימן שאלה גדוללכתבה

9. המחירים ירדו או שרק ב 22 ביולי הם יורדים? של amd ו intel

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  10. אז יש לי 4 זיכרונות של RDRAM עכשיו אני רוצה להחליף 2 אם אני אחליף 2 ל ECC ושתים אשאיר רגיל זה יעבוד חוץ מזה יש לי 2 במהירות 400 MHZ אם אני אחליף את השנים האחרים ל 800 זה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  11. Started by adi785,

שלום, יש לי: מעבד : Athlon +3500 (venice) 939 לוח אם :Asus A8N-E 2 * 1GB DDR 400 כרטיס מסך :8600GT האם שדרוג למעבד חזק יותר (לתושבת 939) ישפר את הביצועים בצורה מורגשת?

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  12. Started by yarivy,

שלום אני מחפש לוח אם טוב ולא יקר במיוחד למעבד AMD 64 3000+ 754 תודה

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  13. שבב ה-Apple M2 Ultra לא הפתיע אף אחד בעצם קיומו - אך עדיין גורם לנו להשתאות לכמה רגעיםלכתבה

14. Started by dorish,

Newegg.com - OCZ Reaper HPC 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2000 (PC3 16000) Desktop Memory - Desktop Memory קניתי עכשיו I920 ולוחGIGABYTE GA-EX58-EXTREME LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard - Retail אם יש לכם המלצה לזכרונות אחרים אני ישמח.... תודה. לא מתוכנן OC

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  15. Started by DavidM,

מתלבט בין לוחות האם הבאים:[כולם של ASUS] P5GCMX P5K P5K SE Asus P5KPL-VM בהנחה שישאר לי מספיק כסף איזה מעבד הכי טוב לקנות בתקציב של עד 500 ש"ח מקסימום? רק מחברת INTEL ? ושהוא יותר מהיר מפנטיום P4 איזה כרטיס מסך מבין שניהם עדיף לי: ATI HD3450 PRO 256MB או PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 256MB

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  16. Started by or_cool,

יש לי במחשב 3 סיטיקים של SDRAM כולם של 64 2 במהירות של 133 ו1 במהירות של 100 זה נכון שהם עובדים ב100 בגלל הסטיק של ה100 שיוצר צוואר בקבוק?? ??? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  17. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם למעבד פנטים 4 צריך שיתמוך בSATA בתקציב 400-800 ש"ח

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל קודם אני רוצה ללמוד על החומרות יותר לעומק על מעבדים למדתי ועכשיו אני רוצה להתמקד בלוחות אם. האם מישהו יכול לרשום הסבר רציני על לוח אם ולא מה התפקיד שלו.. אילה איך הוא נמדד על-פי איזה קריטריונים, ואני רוצה מעבד אינטל E6600\E6400\E6300 אז אם אפשר גם לתת לי כמה דגמים מומלצים ופירוט שלהם.. תודה רבה רבה לעוזרים!!!

19. אני מתלבט בין ה 2 הלוחות הבאים: abit nf7 ver2 asus a7n8x-x מי יותר טוב ? האם יש הבדלים רצינים מבחינת איכות ? אני לא יעשה overclocking ומתלבט בין 2 הזכרונות הבאים: samsun 2700 333MHZ 256ddr hynix 2700 333MHZ 256 ddr תודה על כל תגובה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  20. Started by tzahif,

בימים אלה אני שוקל רכישת מחשב חדש, אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה (פוטושופ וכו') לקבצים גדולים, עיבוד וידאו וכו'. ראיתי שמחירי המעבדים החדשים מסוג Dual Core עדיין יקר מאד יחסית למעבדים ה"רגילים". השאלה היא האם כדאי להמתין לירידת מחירים קלה וללכת על המעבדים האלו (בשילוב כמובן זכרונות DDR2 מהירים יותר, לוח אם מצ'יפסט מתקדם וכו'), או לקנות מעבד מהרגילים.

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  21. Started by Nirro,

מחפש דחוף לוח אם ל-E6550, עם parallel port חובה, ו-dvi. האם יש דבר כזה ? (חיפשתי אינטל ואסוס ולא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  22. Started by aviados,

ערב טוב לכולם אני מחפש זיכרון 512 MB במהירות 333 MHZ אבקש לדעת איפה אני יכול לקנות באיזה חנות ? תודה מראש ושבת שלום לכולם

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  23. Started by most,

מי שקרא את ההודעות האחרונות שלי בטח יודע שהיו לי בעיות במחשב... לפי כמה בדיקות שעישיתי לבסוף התגלה שנדפק לי הלוח אם בלבד ומכיוון שיש לי מעבד amd athlon 2000 (שהוא סוקט A כמובן) אני מחפש לוח אם לסוקט A. אין לי צורך במשהו מיוחד...אני צריך שהוא פשוט שיעבוד טוב עם המעבד(למרות שלפי מה שאני יודע לא צריך התאמה מיוחדת בין מעבד ללוח אם חוץ מעניין הסוקט)ואם אפשר אז שיתמוך ב-oc ...אני רוצה משהו זול בערך עד 300 שקל ושיהיה ממקום שאתם יודעים שהוא אמין. תודה

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  24. Started by AntiVir Guard,

שלום, רציתי לדעת האם לוח-אם זה טוב לOC ובכללי האם הוא איכותי, אני לא מתעניין בלוחות אחרים אלה מבקש חוות דעת על לוח ספציפי זה: ASUS P5N32-E 680I

• 1 תגובה
    • 452 צפיות

דיונים חדשים בפורומים