עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי מפר ט כפי שמתואר בחתימה אני משחק די הרבה משחקים (FPS בעיקר), אבל בעיקר עובד עם הרבה אפילקציות OFFICE פתוחות בו-זמנית וכן הרבה חלונות EXPLORER פתוחים בו"ז. המחשב ממש מקרטע בעומס הזה, ומבדיקה עם TASK MANAGER של XP עולה כי הAVAILALE PHISICAL MEMORY שואף ל0... מזה אני מבין שפשוט יש בעיה של חוסר זיכרון פנימי והוא נאלץ לעבוד הרבה עם הHD שזה איטי יחסית אני שוקל לקנות סטיק זיכרון נוסף של 256מ"ב 400MHZ או 333MHZ (כמו שיש לי כרגע) רק כדי להמשיך לעבוד בצורה נורמאלית, עד קניית המחשב הבא (כשיהיה תקציב). השאלה היא האם בכלל כדאי להשקיע כרגע בזכרונות שבכל מקרה לא ישמשו אותי במחשב הבא, ולחכות עד שאני אקנה את המחשב, או שכן כדאי לקנות זכרונות רק בשביל שיהיה אפשר להחזיק מעמד עד המחשב ה…

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  2. יש לי את הכרטיס קול הנ"ל ויש לי לוח אם NF7-SL עם 2500+@3200+ AMD והבנתי שיש בלוח הזה כרטיס קול מעולה משהו Sound Storm, איזה מהם עדיף? ואם אני ישמתמש בזה שOB זה יכול להפריע לי לOC או בכלל להשפיע על ביצועים?

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  3. מי מוכר זכרונות של PDP בארץ?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  4. Started by creative,

למה לאחר המעבר ל64 ביט גודל מגבלת הזיכרון של4 GB תישבר?

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  5. Started by UNDERDOG,

קניתי לא מזמן זכרון סמסונג 1 גיגה מEBAY בדקתי בתוכנה CPUZ האם הזכרון הזה הוא מה שקניתי גילית משהו מאוד מתפיע התוכנה לא מראה את המאפיינים של הזכרון אז השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שזה מזויף והאם יש דבר כזה זיוף (בדקתי פיזית על הזכרון רשום שזה ציפ של סמסונג TCCC ) האם יש איזה עוד תוכנה שיכולה לעזור לי למצוא מה זה הזכרון הזה האם נתקלתם בדבר כזה בעבר ואת יכולים לייעץ לי איך לבדוק אם זה הזכרון שקניתי יש תמונות למטה של הזכרון הזה ועוד זכרון 512 שיש לי במחשב שניהם אמורים להיות של סמסונג ואותו סוג TCCC רק אחד 1גיגה אחד 512 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  6. Started by VL,

יש לו צורת עבודה מיוחדת? קירור ? מאוורר מיוחד? במה הוא שונה מאחרים?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  7. שלום לכם!!! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8mhz זיכרון שיש לי כרגע הוא: 512mb. מערכת הפעלה xp. השאלה שלי היא ככה: יש לי עוד 2 סטיקים שלי זיכרונות , ואחד כבר תפוס ב- 512mb , עכשיו אני רוצה לקנות עוד 2 של 512mb. השאלה שלי האם כדי לקנות עוד 2 של 512, עם זה יעבוד dual. אוו שעדיף רק 2 של 1gb? מה אתם אומרים. בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  8. Started by mastermomo,

מה עדיף לעריכת וידיאו AMD3000 או P4 Athlon 64 3000(1.8GHz) Socket 939 512k או P4 3.0Ghz LGA775 800fsb 2M 64bit

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  9. Started by RGod,

שלום הדגם של הלוח הוא GA-8ipe 1000 L הוא REV 2 ..... אני צריך לדעת איך הלוח בכללי ?איך הוא ב OC ?לכמה ניתן להגיע איתו ב FSB מי 100 ? אם מישהו יכול לספק לי ביקורת של הלוח הזה יהיה נהדר .

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  10. למי שרוצה להיות מעודכן לפני שבאתר (כאן) יביאו את הדברים ... https://www.youtube.com/watch?v=OGEdN2ahmBQ יש כמובן גרסאות מקוצרות . לידיעתכם !

11. השבב המשופר שעשה בכורה לפני חצי שנה זוכה ללקוח נוסף ומביא איתו הוזלה של 100 דולר במחיר הבסיס המומלץ - אך אם תרצו מקסימום ביצועים תוכלו להגיע אל רמת מחיר אימתניתלכתבה

12. Started by gshhar,

שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  13. GIGABYTE EX38 -DS4 ו ‏Maximus Extreme מישהוא יכול להסביר לי איזה הבדל יש בין 2 לוחות אלו חוץ משאסוס תומך בדדר3 ויש שם מקום לחיבור קירור מים (שהרבה תוענים שהמבנה של הקירור לא ממש יעל) מה יותר טוב מבין אלו ‏X48-DQ6 ‏Maximus Extreme תודה

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  14. Started by ras81,

חג שמח אני לא מבין מה בדיוק אומרות התוצאות האלה של ה BENCHMARK שעשיתי עם תוכנת אוורסט........... לפי הטבלה שלהם הביצועים שלי לא טובים יחסית לחומרה שיש לי (נמצאת בחתימה) מה הם אומרים והאם זה טוב, ואם לא איך אני משפר את זה? תודה MEMORY READ ------------------ CPU Motherboard Chipset Memory Read Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 2457 MB/s MEMORY WRITE -------------------- CPU Motherboard Chipset Memory Write Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 917 MB/s

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  15. Started by OuTsIDe,

זה משהו חדש האים הוא טוב וביכלל האים שווה לקחת אותו?

16. טכנאי אחד הציעה לי את ההצעה הבאה Gigabyte 8i915 Duo 630 ש"ח מעבד P-4 3.0 775 1200 ש"ח האם מה שהוא הציע לי שווה? וגם המחיר? אם לא תוכלו לכתוב לי מה שווה ומה המחיר של מה שהצעתם לי בתודה, טל.

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  17. Started by yarivy,

שלום אני מחפש לוח אם טוב ולא יקר במיוחד למעבד AMD 64 3000+ 754 תודה

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  18. Started by roi972,

אז ככה, יש לי את הלוח של abit - is7e - עובד על ציפסט 865pe, socket 478 זכרונות DDR 1 - 400 mhz הלוח הולך למות עוד רגע... מליון ואחת בעיות. יש למישהו המלצות על לוח אם פשוט וזול (אך שיתמוך ב-sata - מספיק אחד!) ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  19. היי לכולם אני דיי חדש קטן והאמת לא נעים לי כל כך ישר לשאול שאלות ולצפות לתשובות שלי שיצא לי להשתתף אבל נתקעתי בבעייה היום במקרה והחלטתי לשאול שאלה המצב הוא כזה המחשב שלי הוא מחשב עבודה באולפן הקלטות. הצרכים של הביצועים הם גבוהים מאוד ועל כן המחשב במצב של Raid 0 שני הרד דיסקים של 120 ג'יגה בייט מחוברים להרד דיסק לוגי אחד של כ230 ג'יגה. ספק כח של 400 וואט. לוח אם של אינטל black canyon עם צ'יפסט 925X ומעבד 3.2 ג'יגה הרץ. ג'יגה אחד של זיכרון מחברת spectek משהו כזה. יש על המחשב כרטיס מסך של ATI מחובר בPCI Express X16 וכרטיס קול של E-mu דגם 1820M צורב דיוידי של נק וסידי רגיל אני רוצה לעשות כמה דברים להחליף מארז לשקט יותר. כנראה לאנטק סונטה אלא אם יש הצעות אחרות. אני צריך מאוור…

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  20. Started by eli20,

אני קונה מחשב של אינטל והציעו לי לוח אם של אינטל מסוגים שונים- tappen ו sorento , איזה לוח יותר טוב, והאם הם מתאימים לאינטל 64 ביט? אולי בכלל שווה לקנות מחשב amd? תודה לעוזרים, אלי

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל קודם אני רוצה ללמוד על החומרות יותר לעומק על מעבדים למדתי ועכשיו אני רוצה להתמקד בלוחות אם. האם מישהו יכול לרשום הסבר רציני על לוח אם ולא מה התפקיד שלו.. אילה איך הוא נמדד על-פי איזה קריטריונים, ואני רוצה מעבד אינטל E6600\E6400\E6300 אז אם אפשר גם לתת לי כמה דגמים מומלצים ופירוט שלהם.. תודה רבה רבה לעוזרים!!!

22. Started by oded900,

1:זה נכון שבלוחות של אינטל אי אפשר לשנות את הFSB? 2:יש אפשרות לעלות מתח ללוח?אם כן אז איך 3:האם יש אפשרות להביא לוח שתומך במהירות של 1066FSB לעובד על BUS של 333HZ? איזה לוח מומלץ לoc שיותר זול מהDS3 של GIGABYTE? תודה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  23. Started by nadav1379,

יש לי 1024MB זכרון ואני רוצה להכפיל את מה שיש לי איזה זיכרון כדי לי לקנות את מה שיש לי אני מזדכה עליו יש לי לוח אם asus p4p800 איזה כרטיס אני יכול להרכיב שיהיה לי ניצול של כל MHZ ומה המקסימום של הלוח שלי? אני לא עושה OC אז לא צריך כאלה שטובים לזה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  24. Started by alexPC,

שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב מבוסס לוח P5K של ASUS עם בקר RAID. לאחר התקנת חלונות XP PRO SP2 התקנתי את הדרייברים של הלוח שהגיעו עם הלוח. תוכנית ההתקנה התקינה שני קבצים שנטענים לזכרון באתחול של חלונות. הקבצים הם : xRaidSetup.exe ו-xInsIde.exe .שני אלה כנראה שייכים לבקר ה-RAID של JMICRON שמותקן בלוח. בחיפוש שעשיתי ברשת לגבי שני הקבצים גיליתי שהם עלולים להיות סוג של רוגלה או תוכנה זדונית אחרת. האם מישהו יודע מה תפקידם ? והאם הם נחוצים לעבודה התקינה של דיסק SATA של היטאצ'י ? אני בכל אופן הסרתי אותם מרשימת האתחול ונראה שהכל עובד כשורה. תודה. :s05:

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  25. Started by namdlog,

האם Intel ROGERS CITY DG965RYCK מומלץ?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים