מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
זה הלוח שבירשותי עם מעבד AMD4200 אני רוצה לרכוש היום 8800GT האם הלוח תומך בו? הלוח נחשב לישן מאוד?! נ.ב יש על הלוח כרטיס מסך מובנה 6150 128M :\ ועוד שאלה קטנה- איך אני מעדכנת את ה BIOS שלי? הגירסא האחרונה שלי היא מ 2006
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג P5LD2-VM עם מעבד P4 530 אני מעוניין להחליף מעבד ל-E6400 האם זה כדאי וגם האם הלוח תומך טוב במעבד מהסוג הזה וגם האם אני ארגיש הבדל ???? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש לחברים שלי. המעבד הולך להיות כנראה E21x0 והזיכרון OCZ 1GB CL4 667Mhz הלוח הנ"ל מתאים מאוד למפרט ולתקציב, רק רציתי לדעת אם מישהו יודע איך הוא ב-OC - לכמה באס הוא מגיע? אני יודע שה-945 לא ממש אוברלוקרים מטורפים, אבל אני מתכוון ל-OC בקטנה אני מקווה שמה שיגביל אותי זה הזכרונות בבאס 333... אבל בטח כבר לפני הלוח יגביל אותי אודה לתשובתכם המהירה
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום אני בונה לי מחשב משרדי \ לסטודנט המטרה העיקרית שלו היא אינטנט ועבודות OFFICE לא יותר אבל עדיין אני רוצה מהירות ומחשב איכותי אני רוצה זכרון של 512 אני כל הזמן עובד עם קינגסטון דבר ראשון מה דעתכם על החברה ועל הזכרונות שלה של 512 MB עם CL 2.5 סטוק אחד והאם כדי לקנות זכרונות של חברה אחרת כמו למשל GILL , A- DATA ... אם אותה קריטריונים העלות עצמה של הזכרונות הנ"ל היא 400-450 ש"ח מה היא המלצתכם
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
השאלה שלי אם ניתן לקנות שני זכרונות של 667 512X2 DDR II ועוד שני זכרונות של DDR II 800 של 512 מגה הלוח אם תומך בDDR2 800 אז אפשר או לא?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
מה עדיף X4 512 או 1024 X2 כי אין לי מספיק כסף לשני 1024. אז חשבתי שאני אקנה שניים היום ובעתיד אני הוסיף עוד שניים. אבל אני לא יודע מה עדיף X2 או X4. תודה
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות זיכרונות חדשים למחשב שלי ואני רוצה לדעת כמה דברים לגביהם... 1. אני רוצה שבבקשה תסבירו לי מה זה אומר התיזמונים בזיכרון ? 2. אני רוצה גם לדעת מה זה אומר הCL5 או CL4 בזיכרון ? 3. האם אסור לחבר זיכרונות מחברות שונות ? 4. האם יש הבדל אמיתי בין 667 Mhz לבין 800 Mhz זה באמת ישפר את המחשב שלי אם אני יקנה של 800 Mhz מקום של 667 Mhz ?? 5. האם זה יותר טוב אם יש סטיק אחד של זיכרון של 2048 MB ? או שזה לא משנה אם יש אחד של 2048 MB או שתיים של 1024 MB ?? 6. האם הזיכרון הזה הוא נראה לכם טוב לפי התשובות הקודמות שלכם - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=423589 ואם אני קונה את זה אני רוצה לקנות את זה כפול 2 כדי שיהיה לי שתי מגה של זיכרון... והאם עדיף לי לקנות א…
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
-
לוח AMD 64 BIT עם מקסימום PCI סטנדרט עד 1K שח אם כבר אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זה הסלוטים הקטנים של PCIEX למה זה משמש והאם יש חומרה לכך מדברים על ADDONS אבל מה
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היי מה המצב ? יש לי שאלה האם הכרטיס זכרון הזה : OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel יתאים ללוח אמ הישן שלי ? :865PE Neo2-FIS2R http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-FIS2R תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום, יש לי לח אם מדגם AsrockXfire וכתוב במפרט שלו: 1 x HDMI_SPDIF header ביצאיות. השאלה שלי היא איך אני מחבר את ההתקנים האלה.. כי אין יציאה אליהם בלוח, אז איזה כרטיס או תוספות צריך כדי להשתמש בהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הלוח אם הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14896 עולה 330 ש"ח. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היי אני קונה לוח אם P35C DS3R וחשבתי על הזיכרון הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VS2GBKIT667D2&cart=1185746616152205〈=heb מה דעתכם הזיכרון טוב בכלל?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
לשימושים מגוונים. יש לי g.skill 2x1024 800 mhz cl 4 וכ. מסך 9600gso אבל הזכרונות שוכבים כרגע בארון כי הם לא מתאימים ללוח אם. תודה
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
Newegg.com - OCZ Reaper HPC 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2000 (PC3 16000) Desktop Memory - Desktop Memory קניתי עכשיו I920 ולוחGIGABYTE GA-EX58-EXTREME LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard - Retail אם יש לכם המלצה לזכרונות אחרים אני ישמח.... תודה. לא מתוכנן OC
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היי לכולם אני דיי חדש קטן והאמת לא נעים לי כל כך ישר לשאול שאלות ולצפות לתשובות שלי שיצא לי להשתתף אבל נתקעתי בבעייה היום במקרה והחלטתי לשאול שאלה המצב הוא כזה המחשב שלי הוא מחשב עבודה באולפן הקלטות. הצרכים של הביצועים הם גבוהים מאוד ועל כן המחשב במצב של Raid 0 שני הרד דיסקים של 120 ג'יגה בייט מחוברים להרד דיסק לוגי אחד של כ230 ג'יגה. ספק כח של 400 וואט. לוח אם של אינטל black canyon עם צ'יפסט 925X ומעבד 3.2 ג'יגה הרץ. ג'יגה אחד של זיכרון מחברת spectek משהו כזה. יש על המחשב כרטיס מסך של ATI מחובר בPCI Express X16 וכרטיס קול של E-mu דגם 1820M צורב דיוידי של נק וסידי רגיל אני רוצה לעשות כמה דברים להחליף מארז לשקט יותר. כנראה לאנטק סונטה אלא אם יש הצעות אחרות. אני צריך מאוור…
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
לא מזמן המחשב של אחותי התקלקל, יש איזה בעיה חשמלית בלוח שלו. בינתיים הבאתי לה לוח אחר ושמתי את הלוח שלה בצד ודי התעלמתי ממנו. לפני כמה ימים נזכרתי בו והחלטתי שהגיע הזמן למצוא לה לוח חדש... המעבד הוא את'לון והייתי בטוח שהוא יושב בסוקט 754 הישן כי זה מחשב בין שנתיים בערך, אבל כשפירקתי היום את גוף הקירור אני רואה שכתוב על הסוקט mPGA563 ומייד ניגשתי לאינטרנט לברר מה זה לעזאזל ואני רואה שזה סוקט לאת'לונים של ניידים, חיפשתי לוח שולחני שתומך בסוקט הזה אבל לא מצאתי כלום בחנויות בארץ שאני מכיר, ולא רק - גם בחיפוש כללי באינטרנט הלוח היחיד שהצלחתי להבין עליו שהוא למחשב שולחני ותומך בסוקט הזה זה בדיוק הלוח שיש לי. מישהו מכיר לוח עם הסוקט הזה שאפשר לקנות איפשהו? לא אכפת לי שיהיה גרוע …
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לרכוש כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk [A6600GTb]. הלוח אם שלי P5S800-VM של ASUS. בחוברת הסבר על לוח האם כתוב בצורה מודגשת שמותר להתקין כרטיס AGP שהוא 1.5 V או 0.8 V. ושאסור להתקין בשום פנים ואופן כרטיס מסך שהוא 3.3V. האם הכרטיס מסך שרשמתי לעיל מתאים ללוח האם שלי. חיפשתי במפרט הטכני של החברה ולא היה רשום לגבי ה- V שלו. האם אני יכול להשתמש ללא חשש?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן פנטיום3 מתוצרת procomp דגם B680/683 אני מחפש את הקובץ לעדכן לו את הביוב.חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. ישנה הפניה לאתר היצרן ולהורדת הקובץ אבל היא כבר לא פועלת. אולי יש למישהו רעיון / מידע איך ניתן להשיג ולעדכן. אודה לכל עצה. כמו כן אם יש למישהו לוח אם פנטיום 3 שרוצה למכור (סלוט1 או 370) נא צרו איתי קשר.
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
השאלה: האם הלוח asus maximus formula תומך ב SLI?? כי כתוב שהוא תומך רק ב crossfire תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
הדגם של הלוח אם: Asus p5vd2-mx הלוח אם תומך בDDR2 עד מהירות 533 אבל קניתי שני סטיקים שהם במהירות 667 איך אני מגדיר שהזיכרון יעבוד על 533? בזמן האחרון שאני נכנס לכל מיני משחקים המחשב נתקע ולא מגיב ופשוט קופא מה שאפשר לעשות זה רק לכבות ולהדליק שוב ולפי מה שהבנתי שהמחשב קופא זה בעיה של המעבד ולא של הזכרון איך אני מסדר את הבעיה הזו? נראלי שהורדה של המהירות ל533 תפתור זאת אבל אני לא יודע איך עושים זאת בדיוק לפי הביוס
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4-5 שנים.. חחח ישן אבל בכל זאת, אני רוצה לשדרג זיכרון - יש לו 4 מקומות של זיכרון (כמו כל מחשב) אבל יש 2 של 64 ו 2 של 128.. האם זה אפשרי לשדרג את ה- 2 של 64 ל128? או יותר? אני חושב שהוא צריך DDR1 זה נכון? איזה סוג בערך? וסוג המחשב הוא paintum 4 (סליחה אם יש שגיאה ) תודה רבה לעזורים! נ.ב חדש כאן, ואני רואה בפורום - אתר ממש נחמד! יפה לכם!! עוזרים פה מלא.. וזה טוב..!
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
DDR2 - מה הזכרונות הכי טובים שאני יכול להשיג בתקציב שלי(1400-1200) 2GB לא מתכננן OC כל המחשב מיועד למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
בכל במגזינים ההשוואה היא בין E6800 ל AMD
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-