מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
צירפתי תמונה ומסומן בעיגול איפה זה נמצא האם אני צריך קירור על הציפ הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה, כרגע יש לי בראש Q6600 עם ג'יגהבייט P35 DS3R. יש לי קירור מים , וספק שאני מקווה שיסחוב טוב בהמהרה (430W של אנטק). מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אנשים זה לא טוב ממש לא טוב נראה לי ראו תמפרט שלי בחתימה והוא מוציא לי 45 שניות בסופר פי גרסה 1.1 מה זה? הפנטיום 4 1.8 של אח שלי מוציא 95 זה הגיוני ? 45 שניות אצלי ?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן פנטיום3 מתוצרת procomp דגם B680/683 אני מחפש את הקובץ לעדכן לו את הביוב.חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. ישנה הפניה לאתר היצרן ולהורדת הקובץ אבל היא כבר לא פועלת. אולי יש למישהו רעיון / מידע איך ניתן להשיג ולעדכן. אודה לכל עצה. כמו כן אם יש למישהו לוח אם פנטיום 3 שרוצה למכור (סלוט1 או 370) נא צרו איתי קשר.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה הC של הזיכרון? מה הכי טוב 2, 2.5 או 3. מישהו יכול להסביר לי מהם תזמונים טובים ולמה. תודה לעוזרים BOSE.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון. הצעתי לו לקחת 2 כאלה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=341462 זה בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי במחשב שני סטיקים של 256MB במהירות 400MHz שעובדים בדואל צ'אנל, בתזמונים של 3-3-3-8. אני מעוניין לקנות עוד 512MB למחשבי היקר. 1. הכי הגיוני לקנות עוד 2X256 כך שיעבדו בדואל, לא? [יש לי P4 3.0 Northwood על לוח Gigabyte GA-8IK1100 עם 6 סלוטים לזכרונות ] 2. במידה ואני לוקח עוד סט של 2X256, אני צריך את אותם זכרונות כמו שיש לי כרגע? כמו כן אם התשובה לשאלה הראשונה היא 'כן' והתשובה לשאלה השניה היא 'לא', חשבתי על הזכרונות האלו: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141213 אני לא מתכוון לבצע שום אוברקלוק אז להתחשב בזה.
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הספק ללוח יש לי עוד חיבור שנמצא קצת מעל המעבד,בצד שמאל למעלה,האם זה הכרחי לחבר גם את החיבור הזה כי לי יש מארז שהספק יושב למטה אז הכבל קצר מידי ולא מגיע,האם בלי החיבור הזה המחשב לא ידלק לי ? (אגב מהספק שלי LIBERTY 620W החוטים הקבועים שלו זה החיבור ללוח שאותו חיברתי ועוד חיבור של 4 פינים,מין חיבור מרובע כזה אבל עליו רשום CPU ONLY). מה אני בדיוק אמור לחבר ?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
ראיתי שאינטל הוציאה צ'יפסט וסוקט חדשים. איפה אני יכול לקרוא וללמוד על הנושא הזה? מה ההבדלים בין הסוקט הישן לחדש? מה נותן DDR2? וכו' תודה.
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשלש את המחשב ואני מתלבט בין המעבדים E4500 לבין E6550 העבודה העיקרית שלי עם המחשב הולכת להיות שימוש בכמה מכונות וירטואליות של מערכות הפעלה באותו זמן. אשמח לתגובות ולהצעות נוספות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מישהו יכול לספר לי מה הם התכונות המרכזיות שאני צריך לוודא שיהיו במעבד ולוח אם על מנת שהמעבד או הלוח אם יהיו טובים, חזקים ואמינים? אני יודע קצת על מספר תכונות אבל לא על כולן.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אהלן שמעו אני כבר הכנתי מפרט למחשב החדש שיבוא .. ובדקתי ביקורות .. עכשיו אני התכוונתי ללכת על סוקט 939 אבל לפי מה שהבנתי ה 754 נותן ביצועים טובים יותר וזול יותר מה 939 חוץ מזה שאין לו דואל צ'אנל אני לא רואה סיבה למה לי לא לקנות את הסוקט 754 .. כי להחליף חלקי מחשב אני לא אחליף .. לפחות לו בשנתיים הבאות .. אז בבקשה .. קצת עזרה ופירוט מה יותר משתלם לי (עדיף בצורה של השוואה) אני מאמין שזה יפתור להרבה אנשים צרות .. ד"א .. המעבד שמדובר בו הוא 3000 וראיתי ביקורות באתר amdzone שאומרים שה 2800 מ 754 נותן ביצועים טובים יותר תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מדובר במחשב P-4 2.66, עם זכרון 512 מגה DDR 400mhz, בתצורה של 256X2, מערכת הפעלה Win XP SP2. להחליף את שני רכיב הזכרון הללו ב-2 זכרונות חדשים מסוג DDR 400mhz 512X2. מרגע שבוצעה ההחלפה המחשב אינו עולה כלל - המסך נשאר שחור. בנוסף, ניסיתי להתקין את 2 הזכרונות החדשים במקביל ל-2 הזכרונות הישנים, וכשהמחשב מסיים להעלות את Win, הוא מבצע ריסט באופן עצמאי וללא התראה. הזכרונות תחדשים ותקינים, ולוח האם, כמובן, מתאים לסוג הזכרון, ותומך עד 4GB (הלוח מסוג MSI 865PE Neo 2-S). היכן הבעיה? אשמח לקבל בבקשה את עזרתכם. אפרים
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
מספר שאלות לי אליכם: 1. האם אני צריך לחשוב על ההתאמה בין מפרט החומרה שקיים לי במחשב ישן (לא כ"כ ישן.. בזמן מעבד P4 2.8GHZ) ואם כן , אילו פרטים אני צריך לבדוק? אני צריך לבדוק אם לוח האם יכול לתמוך במעבד מסויים? 2. האם המעבד הבא Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX מומלץ מבחינתכם ונראה לכם שהוא יעבוד באופן תקין עם חלקים שהם לא הכי חדישים בשוק?אבל שוב , לא ענתיקות, חלקים מלפני שנה-שנתיים. 3. האם זה אפשרי לקנות מעבד ולתת למעבדת מחשבים מסויימת להרכיב פשוט את המעבד למחשב והאם זה מבחינתכם מומלץ, ולאיזו חנות בדיוק כדאי לגשת בכדי לעשות זאת. כי הבנתי שצריך לשים איזושהי משחת contact בכדי לא לשרוף את המעבד וזה משהו שאני ממש לא מעוניין לעשות לבד תודה!
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ללוח אם חדש אשר הכניסות שלו הן SATA וכאלה, צורב DVD ישן יחסית (כניסה... רגילה? כמו של הראד דיסק ישן...) או הארד דיסק בטכנולוגיה IDE? והאם ניתן לחבר לכרטיס מסך עם יציאת DVI מסך מסוג VGA (מתאם או משו)? תודה מראש :0)
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מה עדיף X4 512 או 1024 X2 כי אין לי מספיק כסף לשני 1024. אז חשבתי שאני אקנה שניים היום ובעתיד אני הוסיף עוד שניים. אבל אני לא יודע מה עדיף X2 או X4. תודה
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שלפני כמה חודשים מישהו כבר פתח דיון בשאלה האם הזכרונות של החברה הזאת שווים משהו. בזמנו אף אחד לא הכיר, אולי עכשיו מישהו כבר התנסה, או שמע על מישהו שקנה? זה מאוד יעזור לי, בחנות שבה אני רוצה להרכיב את המחשב אין דגמים מקבילים של חברות מוכרות... תודה!
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי ואני רוצה להחליף בו את הזיכרון,הבעיה שאני לא בטוח עם יש לי DDR או DDR2 ואני גם לא יודע מה מומלץ לקנות ומה יתאים לי ללוח אם. פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי שם שתי זיכרונות של kingston 256,וזה הופיע עליהם: KVR400X64C3A/256 איזה סוג כרטיס אני צריך לקנות מה כדי 1GBX2 או 2GB?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
על לוח אם עם כרטיס רשת מובנה יש יציאה אחת של מודם/רשת נכון? אז השאלה שלי היא: אם אני רוצה לחבר מודם רשת וגם כבל רשת בין 2 מחשבים, אז מה אני עושה אם יש רק יציאה אחת. הלוח אם הוא: MSI K8N
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב במפרט הבא: מעבד E6600 כ.מסך LEADTEK 8800 320 MB לוח אם- GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX דיסק קשיח- WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II מארז- thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black ספק - Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 זכרון -2 ג'יגה TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original עכשיו יש לי 2 שאלות לגבי הזכרון יספיק לי 667 ?כלומר אין לי תקציב לשדרג לזכרון 800 ,השאלה אם זה מספיק? ולגבי המארז אם אפשר חוות דעת,אני מעוניין במארז שקט,קיבלתי המלצה על המארז שרשמתי פה והבנתי שהוא גם טוב
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת בממומצע כמה fsb יש לי, אבל אני לא יודע כל כך. אז.... אולי יש איזו תוןכנה שבודקת fsb או משהוא. ואם לא אז איך אני יכול לדעת בערך כמה fsb יש לי?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט בין שני מעבדים.. אני בונה מחשב למשחקים וצריך להחליט בין: 1: INTEL CORE 2 DUO E6850 2: INETL Q6600 מה עדיף למשחקים??
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
היי לכולם אני דיי חדש קטן והאמת לא נעים לי כל כך ישר לשאול שאלות ולצפות לתשובות שלי שיצא לי להשתתף אבל נתקעתי בבעייה היום במקרה והחלטתי לשאול שאלה המצב הוא כזה המחשב שלי הוא מחשב עבודה באולפן הקלטות. הצרכים של הביצועים הם גבוהים מאוד ועל כן המחשב במצב של Raid 0 שני הרד דיסקים של 120 ג'יגה בייט מחוברים להרד דיסק לוגי אחד של כ230 ג'יגה. ספק כח של 400 וואט. לוח אם של אינטל black canyon עם צ'יפסט 925X ומעבד 3.2 ג'יגה הרץ. ג'יגה אחד של זיכרון מחברת spectek משהו כזה. יש על המחשב כרטיס מסך של ATI מחובר בPCI Express X16 וכרטיס קול של E-mu דגם 1820M צורב דיוידי של נק וסידי רגיל אני רוצה לעשות כמה דברים להחליף מארז לשקט יותר. כנראה לאנטק סונטה אלא אם יש הצעות אחרות. אני צריך מאוור…
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-