עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Yaniv.E,

מה אני עושה לא טוב? למה 5:4 ולמה 159MHZ במקום 400?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 20:29:45 התקדמתי קצתעכשיו מה שמפריע לי זה ה 200 במקום 400. איך אפשר לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  2. Started by Gosha,

אהלן כיום יש לי 2 סטיקים ג'נריים של 256MB והגעתי לשלב שאני חייב סוף סוף לשדרג את המחשב. אז לפני שנה קניתי עוד סטיק של 512 מגה שגם הוא היה ג'נרי - השילוב הזה של 3 סטיקים מחברות ג'נריות שונות עשה בעיות למחשב והחזרתי את הסטיק לחנות. הפעם אני מתכוון לקחת את העסק ברצינות ולעבור עם איחור אופנתי לעידן ה-1GB, רק שאני לא יודע מה בדיוק לעשות. לפני האופציות הבאות: 1. לקנות 2 סטיקים של 512 מגה מחברה נורמלית ולזרוק את השתיים הג'נריים לקיבינימאט. זו האופציה המועדפת עלי. 2. לקנות סטיק אחד של ג'יגה ולזרוק את הג'נריים. הסטיק יעלה קצת יותר מ-2*256 אבל יהיו לי יותר אפשרויות שדרוג בעתיד. 3. לקנות סטיק של ג'יגה ולהוסיף אותו ל-2*256 הקיימים, וכך יהיו לי 1.5 ג'יגה (לא נראה לי שאני צריך). אבל נר…

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  3. Started by eli33,

חבר שלי רוצה להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון. הצעתי לו לקחת 2 כאלה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=341462 זה בסדר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  4. אני מתלבט אם לקנות זיכרון 2048 של CROSAIR מהירות 667MHZ או 800MHZ. עכשיו ברור שה800MHZ עדיף אבל מה ההבדל ? האם הוא קריטי?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  5. Started by nivbrn,

שלום, ברשותי מחשב P4 עם 512MB זכרון ב2 סטיקים של 333MHZ ddr. לאחרונה השגתי עוד 512MB של זכרון ב2 סטיקים של 266MHZ ddr. ואני רוצה לחבר את כולם, כדי שיהיה של 1GB במחשב. כל זוג בDual Channel. השאלה שלי היא: האם אפשר לחבר את כל 4 הסטיקים (יש לי לוח אם שיש לו 4 חיבורים, 2 זוגות של Dual Channel)? והאם מומלץ לעשות את זה, או שזה ישפיע רבות על מהירות המחשב? תודה מראש על העזרה, ניב

6. Started by Y.k,

אהלן שמעו אני כבר הכנתי מפרט למחשב החדש שיבוא .. ובדקתי ביקורות .. עכשיו אני התכוונתי ללכת על סוקט 939 אבל לפי מה שהבנתי ה 754 נותן ביצועים טובים יותר וזול יותר מה 939 חוץ מזה שאין לו דואל צ'אנל אני לא רואה סיבה למה לי לא לקנות את הסוקט 754 .. כי להחליף חלקי מחשב אני לא אחליף .. לפחות לו בשנתיים הבאות .. אז בבקשה .. קצת עזרה ופירוט מה יותר משתלם לי (עדיף בצורה של השוואה) אני מאמין שזה יפתור להרבה אנשים צרות .. ד"א .. המעבד שמדובר בו הוא 3000 וראיתי ביקורות באתר amdzone שאומרים שה 2800 מ 754 נותן ביצועים טובים יותר תודה רבה לעוזרים !

7. Started by DJ BLACK NIGHT,

אני צריך שתי המלצה לזכרונות שיתאימו לאוברקלוק !! אני צריך המלצה אחת על 2*256MB של חברה טובה במחיר סביר והמלצה שניה על 2*512MB של חברה טובה במחיר סביר תודה לכל העוזרים

8. Started by croetro,

אני מחפש לוח אם שתומך ב DDR3 ובמעבד- Intel Core 2 Extreme QX6600 Box pci express 2 מה יותר טוב כרטיס מסך agp או pci express 2 ?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  9. Started by adirze,

רציתי לשאול איך החברה Team בזכרונות ובכללי איך הזכרונות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 ? בעקבות בעיה טכנית בזכרונות PQI שהזמנתי לבסוף נאלצתי להחליף אותם לזכרונות מהחברה של TEAM איך הם בכללי ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  10. Started by shaydotan,

מה דעתכם ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=253

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  11. היי, אילו זיכרונות עדיפים ל MB הנ"ל SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI DD2 או DUAL CHANNEL DDR2? אני מיתכון לקנות 2 גיגה ללעשות שימוש בכרטיס המסך שעל הלוח. תודה עמוס

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  12. Started by gizzz,

כולם פה ממליצים לקנות למשתמש המומצע מעבד AMD כאשר ההבדל בין מעבד AMD 4200 למעבד INTEL4400 הוא כמאתיים שקלים האם לא שווה להשקיע עוד מאתיים שקלים באינטל? האם זה מצריך השקעה כספית נוספת מבחינת הקונה גם לגבי רכיבים תואמי אינטל? ואם אני לא מעוניין ב OC האם המעבד INTEL לא חזק דיו?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  13. תמונה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  14. Started by shaulco,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואינני יודע איזה מעבד עדיף. האם Intel Core Duo processor T2300 או Intel® Pentium® Centrino SONOMA 750 1.86 GHz ?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  15. על לוח אם עם כרטיס רשת מובנה יש יציאה אחת של מודם/רשת נכון? אז השאלה שלי היא: אם אני רוצה לחבר מודם רשת וגם כבל רשת בין 2 מחשבים, אז מה אני עושה אם יש רק יציאה אחת. הלוח אם הוא: MSI K8N

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  16. Started by assaf990,

הלוח שלי ואם כן - איזה דרייברים עלי להוריד ואיך אני בודק האם אכן זה USB 2?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  17. Started by igor5,

מה דעתכם על הזכרון הזה:OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Special Ops Edition 5-5-5-12 ומה אומרים המספרים ?......5-5-5-12 קישור למפרט ותמונה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7026 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  18. ברשותי מעבד AMD3000 64 BIT ואני חושש שהוא מתחמם יתר על המידה. בדקתי את הטמפ שלו בעזרת תוכנת CPUCOOL בזמן שהוא עבד על 20% מאמץ והטמפ היתה 53 מעלות.בשעת מנוחה הטמפ עומדת על 48. האם קיימת תוכנה מיוחדת שגורמת למעבד לעבוד בתפוקה גבוהה למשך מס' דקות כדי שאוכל לבדוק את הטמפ ?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת אם שדרוג ממעבד Athlon 64Bit AM2 4000 ל 4200 זה בהכרח יותר טוב או שיש פרמטרים ש 4000 עולה על ה 4200? בנוסף, רציתי לדעת האם (Transcend 2GB (2x1GB אומר שאני משתמש רק בחריץ אחד או בשניים? האם שני כרטיסי זיכרון של kingston 1GB זה יותר טוב או פחות טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  20. אני לא יודע אם כל זיכרון מתאים לכל מחשב, אך אני צריך זיכרון שיתאים למחשב הבא (של חבר) : Intel Pentium III 450 MHZ Bus Speed : 100 MHZ לוח אם - בדקתי בCPUZ ומשום מה לא היה דגם ולא כלום זה רק מה שהיה כתוב : Chipset : SiS ID5600 South Bridge : SiS ID8 זיכרון - כנ"ל לוח אם היה כתוב רק את הגודל (ללא סוג RDRAM או כד'..) : 64MB החבר מעונין להוסיך עוד 256 MB , שיהיה DDR בבקשה . תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  21. אני מתלבט בין השניים, ואחד כרגע לא נמצא אצל היבואן =\ [P5N32-E]... ודבר שני, אשמח לקבל קישורים לאתרים של חנויות מחשבים, במיוחד לכאלה בהן יש את שני לוחות אם ללו או לפחות אחד מהם. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  22. Started by yosyos,

מבקש התייחסותכם לגבי לוח אם MSI K9NGM-L AM2GF6100 - גרוע? בינוני? טוב? מה לגבי השילוב בינו לבין כרטיס מסך GF 7900gs וזיכרון 2x512 של OCZ? תודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  23. ??? מבחינת ביצועים וכו'. מישהו יכול להביא לי השוואות או סקירות בעברית?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  24. רגע לפני שתערוכת CES 2025 נפתחת רשמית, אינטל מרחיבה את משפחת Intel Core Ultra (Series 2) עם סדרות מעבדים חדשות, ובהן דגמים ייעודיים לגיימרים, יוצרי תוכן ומשתמשים עסקיים. חידוש מרכזי בהכרזה הוא שילוב רכיב בינה מלאכותית (NPU) ישירות במעבדיםלכתבה

25. Started by Bose,

מישהו יכול להסביר לי מה זה הC של הזיכרון? מה הכי טוב 2, 2.5 או 3. מישהו יכול להסביר לי מהם תזמונים טובים ולמה. תודה לעוזרים BOSE.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים