מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
האים ניתן לבצע oc למעבד זה ואים כן האים קרור מעבד מדגם ac freezer pro 64 יספיק?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
ראיתי שאינטל הוציאה צ'יפסט וסוקט חדשים. איפה אני יכול לקרוא וללמוד על הנושא הזה? מה ההבדלים בין הסוקט הישן לחדש? מה נותן DDR2? וכו' תודה.
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשלש את המחשב ואני מתלבט בין המעבדים E4500 לבין E6550 העבודה העיקרית שלי עם המחשב הולכת להיות שימוש בכמה מכונות וירטואליות של מערכות הפעלה באותו זמן. אשמח לתגובות ולהצעות נוספות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
האם זה נכון שעדיף מעבד 2 ליבות 8400 במקום 4 ליבות 9600? ההפרש במחיר גדול מאד האם משמעותי זכרון במהירות 1066 לעומת 800? שוב ההפרש במחיר גדול
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום, במעבד Q6600 לפי המידע באינטרנט צריכת הספק שלו היא 105W, האם באופן קבוע הוא צורך 105W או שלפי עומס העבודה שלו צריכת ההספק משתנה? וה105 הוא מקסימלי בעצם ? יש גם גרף(אתר של אינטל) ככל שהטמפרטורה יותר גבוהה גם כם ההספק יותר גבוה(מקסימום עד 105W)... זה קשור ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר של אינטל ונתקלתי בלוח הבא : Intel® Desktop Board D975XBX... אבקש את דעתכם בנושא טיב הלוח וכן תאימותו למעבדים החדשים, לתמיכה במוצרים הקיימים, והאם הוא קנייה נבונה ביחס של עלות/תועלת... תודה לכל המשיבים...
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שתומך ב DDR3 ובמעבד- Intel Core 2 Extreme QX6600 Box pci express 2 מה יותר טוב כרטיס מסך agp או pci express 2 ?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2G זכרון של G.SKILL בתדר 800MHZ אבל כשאני בודק ב CPU-Z זה מראה לי שהתדר הוא 408MHZ מישהו יודע מדוע ה CPU-Z מראה לי 408MHZ ? מה צריך לעשות כדי שזה יהיה 800MHZ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הכרטיס הזה מגיע עם יציאות USB או שאני יצתרך לקנות כרטיס USB ולחבר אותו אליו??? בכל מקום שחיפשתי לא היה כתוב שום דבר על USB.. זה מה שכתוב באתר של ג'יגבייט http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Produ...s_GA-K8NF-9.htm בבקשה זה מאוד חשוב לי אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה אבל אם אין לו יצאות USB אז לא נראה לי שאני יתקרב אליו בכלל... בבקשה זה דחוף מאוד sad.gif נ.ב אם הוא כן מגיע עם יציאות USB.. כמה יציאות ?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
מספר שאלות לי אליכם: 1. האם אני צריך לחשוב על ההתאמה בין מפרט החומרה שקיים לי במחשב ישן (לא כ"כ ישן.. בזמן מעבד P4 2.8GHZ) ואם כן , אילו פרטים אני צריך לבדוק? אני צריך לבדוק אם לוח האם יכול לתמוך במעבד מסויים? 2. האם המעבד הבא Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX מומלץ מבחינתכם ונראה לכם שהוא יעבוד באופן תקין עם חלקים שהם לא הכי חדישים בשוק?אבל שוב , לא ענתיקות, חלקים מלפני שנה-שנתיים. 3. האם זה אפשרי לקנות מעבד ולתת למעבדת מחשבים מסויימת להרכיב פשוט את המעבד למחשב והאם זה מבחינתכם מומלץ, ולאיזו חנות בדיוק כדאי לגשת בכדי לעשות זאת. כי הבנתי שצריך לשים איזושהי משחת contact בכדי לא לשרוף את המעבד וזה משהו שאני ממש לא מעוניין לעשות לבד תודה!
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
רוצה בבקשה ממכם חוות דעת על הלוח אם הזה.. איך הלוח הזה יחזיק ב-Overclocking, עם מעבד E6550? הנה הלינק ללוח עצמו באתר היצרנית: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2598&ProductName=GA-P35C-S3 תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
כולם פה ממליצים לקנות למשתמש המומצע מעבד AMD כאשר ההבדל בין מעבד AMD 4200 למעבד INTEL4400 הוא כמאתיים שקלים האם לא שווה להשקיע עוד מאתיים שקלים באינטל? האם זה מצריך השקעה כספית נוספת מבחינת הקונה גם לגבי רכיבים תואמי אינטל? ואם אני לא מעוניין ב OC האם המעבד INTEL לא חזק דיו?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
שלום, יש לי: מעבד : Athlon +3500 (venice) 939 לוח אם :Asus A8N-E 2 * 1GB DDR 400 כרטיס מסך :8600GT האם שדרוג למעבד חזק יותר (לתושבת 939) ישפר את הביצועים בצורה מורגשת?
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הורדתי את התוכנה SpeedFan כדי לעקוב אחרי מהירויות המאווררים שלי וטמפרטורת המעבד שלי. 1. מישהו יודע מה הטווח הרצוי שלהם? 2. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע להגיד לי מה הנתונים הרלוונטים שם? תודה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב במפרט הבא: מעבד E6600 כ.מסך LEADTEK 8800 320 MB לוח אם- GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX דיסק קשיח- WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II מארז- thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black ספק - Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 זכרון -2 ג'יגה TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original עכשיו יש לי 2 שאלות לגבי הזכרון יספיק לי 667 ?כלומר אין לי תקציב לשדרג לזכרון 800 ,השאלה אם זה מספיק? ולגבי המארז אם אפשר חוות דעת,אני מעוניין במארז שקט,קיבלתי המלצה על המארז שרשמתי פה והבנתי שהוא גם טוב
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה זיכרון לקנות אני מטלבט כבר חודש כי אני לא רוצה לקנות סתם יש לי שני אופציות A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 או .512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original יש לי צ'יפ של sis על הלוח אם והלוח חדש קניתי אותו לפני כמה ימים של msi ויש לי מעבד אינטל סלרון 2.8 מה יותר יתאים לי??? תודה מראש על העזרה שלכם!
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
לוח אם: P4S533MX של ASUS TEK. מפרט מלא: תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
כנס CES 2022 הטכנולוגי נפתח רשמית ואינטל ממהרת להכריז על הרחבה עסיסית של היצע המעבדים השולחניים שלה - אלו המיועדים לקהל המשתמשים הנרחב ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שלפרסקוט יש בעיות חימום קשות אבל רציתי לדעת מה יותר חזק ולמה? (לא מה יותר משתלם!!!) AMD 64 3200 או פרסקוט עם קירור מאסיבי ושקט 3.2 GHZ
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב חדשה במטרה לספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני רוצה להשקיע בזכרונות וחשבתי לקנות 4 gb של זיכרון. מה בדיוק יהיה ההבדל אם אני מביא 4 סטיקים של ג'יגה לבין 2 סטיקים של 2 ג'יגה ששניהם בתדר של 667 mhz ?ההבדל יהיה משמעותי?כי חיפשתי בזאפ והאופציה הראשונה עולה בערך 800-900 ש"ח והאופציה השנייה עולה בערך 1300-1350 ש"ח שזה הבדל ממש משמעותי.
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום לכולם זאת פעם ראשונה שלי פה בפורום אז אם עשיתי טעות או משהו כזה אני מתנצל מראש.... יש לוח את הלוח אם הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G&s=478 ושמתי עליו שתי זיכרונות DDR400 והוא מזהה לי אותם כ- Singel Channel ולא כ -Dual Channel אם מישהו יודע למה אשמח לתשובות גם הגדרתי בביוס את המהירות של הזיכרונות שלי ל DDR400 ושני הזיכרונות זהים במהירות אבל לא מאותו יצרן
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אחרי דור של בלבול משמעותי עבור הצרכנים, במפתחת השבבים עושים את הצעד הנכון ומפרידים באופן מובהק בין דגמי ה-Zen 3 Plus העדכניים ביותר לבין דגמי ה-Zen 3 המרועננים שיגבו אותםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
- 1 follower
-