עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by okpimp,

שלום, יש לי לח אם מדגם AsrockXfire וכתוב במפרט שלו: 1 x HDMI_SPDIF header ביצאיות. השאלה שלי היא איך אני מחבר את ההתקנים האלה.. כי אין יציאה אליהם בלוח, אז איזה כרטיס או תוספות צריך כדי להשתמש בהם? תודה

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  2. על לוח אם עם כרטיס רשת מובנה יש יציאה אחת של מודם/רשת נכון? אז השאלה שלי היא: אם אני רוצה לחבר מודם רשת וגם כבל רשת בין 2 מחשבים, אז מה אני עושה אם יש רק יציאה אחת. הלוח אם הוא: MSI K8N

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  3. Started by bobby323,

הזמנתי מפנדה (כי כל ההזמנה של כבר משם), לא היה להם PQI אז הם נתנו לי את הסמסונג ב 625 ש"ח שווה עוד 45 ש"ח על ה PQI שאני יכול להשיג ב 580 מנועה, הם לא היו מוכנים לרדת יותר,

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  5. אני לא מבין בזה כל כך...יש לי 2 זכרונות (256*2) ddr333 בלוח אם ורציתי לדעת אם אני יוסיף ddr400 או משהו אחר זה יתאים לי ללוח אם או לא? (אין לי שמץ בדברים האלה..) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  6. היי לכולם אני דיי חדש קטן והאמת לא נעים לי כל כך ישר לשאול שאלות ולצפות לתשובות שלי שיצא לי להשתתף אבל נתקעתי בבעייה היום במקרה והחלטתי לשאול שאלה המצב הוא כזה המחשב שלי הוא מחשב עבודה באולפן הקלטות. הצרכים של הביצועים הם גבוהים מאוד ועל כן המחשב במצב של Raid 0 שני הרד דיסקים של 120 ג'יגה בייט מחוברים להרד דיסק לוגי אחד של כ230 ג'יגה. ספק כח של 400 וואט. לוח אם של אינטל black canyon עם צ'יפסט 925X ומעבד 3.2 ג'יגה הרץ. ג'יגה אחד של זיכרון מחברת spectek משהו כזה. יש על המחשב כרטיס מסך של ATI מחובר בPCI Express X16 וכרטיס קול של E-mu דגם 1820M צורב דיוידי של נק וסידי רגיל אני רוצה לעשות כמה דברים להחליף מארז לשקט יותר. כנראה לאנטק סונטה אלא אם יש הצעות אחרות. אני צריך מאוור…

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  7. Started by creative,

אני יודע שלפרסקוט יש בעיות חימום קשות אבל רציתי לדעת מה יותר חזק ולמה? (לא מה יותר משתלם!!!) AMD 64 3200 או פרסקוט עם קירור מאסיבי ושקט 3.2 GHZ

8. Started by Ashand,

צירפתי תמונה ומסומן בעיגול איפה זה נמצא האם אני צריך קירור על הציפ הזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  9. Started by coron10,

שמעתי שמועה כזאת. זה נכון? באיזה מעבדים מדובר? מה אחוז ההורדה?.

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  10. יש לי זכרון 512 512MB \ 16 8---45 מזה אומר הסוג זכרון הזה ??...(הבנתי שהוא חדש) קיבלתי אותו בחינם מיבואן שפשט רגל האם יתאים לי לזכרונות שיש לי כבר (סוג ישן יותר של RDRAM) הם יעבדו בייחד ? או שהיישן יאיט את החדש ? זה פנטיום 4 1.7 שנקנה עם שני סלוטים של 128 RDRAM ...... השאלה אם להחליפם עם החדש שקיבלתי או פשוט להוסיף .......(כי נשארו לי שני סלוטים) השאלות שלי לקיצור: 1) האם הזכרון שיש לי יתאים , והאם הוא טוב ? 2)האם יאט את המערכת אם ישולב עם הנוכחי שנקנה לפני כ 3..4..שנים אני חושב עדיין זה אבל 800 MHZ... תודה לכם .

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  11. אחרי דור של בלבול משמעותי עבור הצרכנים, במפתחת השבבים עושים את הצעד הנכון ומפרידים באופן מובהק בין דגמי ה-Zen 3 Plus העדכניים ביותר לבין דגמי ה-Zen 3 המרועננים שיגבו אותםלכתבה

12. Started by lmlm,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2734

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  13. Started by namdlog,

האם Intel ROGERS CITY DG965RYCK מומלץ?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  14. אני עומד לקנות SOCKET 939 עם זיכרון DDR400 השאלה שלי היא כיצד עדיף לבנות את המערכת מבחינת ביצועים טובים יותר - 4X512 או 2X1024 ? כמו כן, האם עדיין חייבים להתקין זיכרון בזוגות או שאני יכול לשים למשל רק מודול זיכרון אחד ועדיין לקבל ביצועים מושלמים ב- DDR400? תודה

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  15. הייתי רוצה לדעת אם יש הבדל בין כרטיס מסך Radeon 9600 128 mb ובין Radeon9200128mb ינו אם יש הבדל כזה גדול שרואים את זה במחשקים או שלארוב הבדל זה הכסף שזה עולה וגם רציתי לדעתי אם ל Radeon 9550 יש יציאה לטלויזיה

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  16. Started by ofir667,

מה עדיף Twinmos 1GBx2 DDRII 667 או Twinmos 512 DDRII 800? מה יותר מהיר?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  17. Started by coolmeen,

שלום אני רוצה לקנות amd 64 bit ואני צריך לוח אם זול, אני לא מתכנן oc ולא כלום , רק שיהיה ביצועים סבירים

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  18. Started by rico,

יש לי מחשב בן 4-5 שנים.. חחח ישן אבל בכל זאת, אני רוצה לשדרג זיכרון - יש לו 4 מקומות של זיכרון (כמו כל מחשב) אבל יש 2 של 64 ו 2 של 128.. האם זה אפשרי לשדרג את ה- 2 של 64 ל128? או יותר? אני חושב שהוא צריך DDR1 זה נכון? איזה סוג בערך? וסוג המחשב הוא paintum 4 (סליחה אם יש שגיאה ) תודה רבה לעזורים! נ.ב חדש כאן, ואני רואה בפורום - אתר ממש נחמד! יפה לכם!! עוזרים פה מלא.. וזה טוב..!

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  19. Started by Integer,

סורי בעיה נפתרה תודה

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  20. אני מתלבט אם לקנות זיכרון 2048 של CROSAIR מהירות 667MHZ או 800MHZ. עכשיו ברור שה800MHZ עדיף אבל מה ההבדל ? האם הוא קריטי?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  21. Started by creative,

למה לאחר המעבר ל64 ביט גודל מגבלת הזיכרון של4 GB תישבר?

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  22. בקיצר מה זה צ'יפסט ומה הוא עושה ומה ההבדלים בין הצ'יפסטים השונים? :s05: אני יודע שזו שאלה בסיסית ודי ניובית אבל אני בתחום המחשבים כבר איזה 10 שנים ואני פה בפורום בערך 3-4 שנים ותמיד התביישתי לשאול אבל עדיף מאוחר מלעולם לא. אז בבקשה תענו לי. תודה נועם

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  23. Started by solo53,

האם קימת בעיה בלוחות החדשים מבוססי AMD בכרטיס הרשת כפי שהיה בלוחות הישנים יותר כך שהיה צורך להתקין כרטיס רשת ניפרד מדובר על אוברקלוק קטן ולא מוגזם

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  24. Started by moshel7,

האים ניתן לבצע oc למעבד זה ואים כן האים קרור מעבד מדגם ac freezer pro 64 יספיק?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים