עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by smoothz,

אני מתלבט בין לוח אם: P965 או P35? מה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  2. Started by most,

מי שקרא את ההודעות האחרונות שלי בטח יודע שהיו לי בעיות במחשב... לפי כמה בדיקות שעישיתי לבסוף התגלה שנדפק לי הלוח אם בלבד ומכיוון שיש לי מעבד amd athlon 2000 (שהוא סוקט A כמובן) אני מחפש לוח אם לסוקט A. אין לי צורך במשהו מיוחד...אני צריך שהוא פשוט שיעבוד טוב עם המעבד(למרות שלפי מה שאני יודע לא צריך התאמה מיוחדת בין מעבד ללוח אם חוץ מעניין הסוקט)ואם אפשר אז שיתמוך ב-oc ...אני רוצה משהו זול בערך עד 300 שקל ושיהיה ממקום שאתם יודעים שהוא אמין. תודה

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  3. הייתי רוצה לדעת אם יש הבדל בין כרטיס מסך Radeon 9600 128 mb ובין Radeon9200128mb ינו אם יש הבדל כזה גדול שרואים את זה במחשקים או שלארוב הבדל זה הכסף שזה עולה וגם רציתי לדעתי אם ל Radeon 9550 יש יציאה לטלויזיה

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  4. אני קצין בסדיר ולכן אין לי יותר מידי זמן ללמוד את העסק לעומק; קראתי את הכתבה שפורסמה ב - DEV ועכשיו אני עוד יותר מבולבל ולכן אני צריך את עזרת אלו שכן הצליחו להבין את הכתבה במלואה: יש לי כרגע במחשב זיכרון 512mb 2700 של חברה עלומה בני לפחות שנה וחצי (או אפילו יותר) באחרונה רכשתי Athlon XP 2500 Braton, Abit NF-SL אני רוצה גם לחדש את הזיכרון, אז ככה: האם עדיף כרטיס בודד של 512 או שנים של 256? מה משמעות ה - C2, C2.5, 3 (האם זה ה - latency?) האם עדיף לי לקנות זיכרון 512 3200 בעל "C" נמוך יחסית (2.5, 2) ושל חברה טובה או פשוט להוסיף עוד 512 2700 רגיל? [מבחינת מחיר מול ביצועים] לא מתוכנן OC והשימוש העיקרי הוא גלישה, הורדה צפיה בסרטים וצריבה ופחות במשחקים, אך מכיוון שאני שואף לעשות…

• 4 תגובות
    • 440 צפיות
  5. Started by skydancing,

למה לאנשים שהמחשב שלהם נועד למשחקים ממליצים על מעבדי AMD? (חוץ מהמחיר כמובן).

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  6. Started by Gosha,

אהלן כיום יש לי 2 סטיקים ג'נריים של 256MB והגעתי לשלב שאני חייב סוף סוף לשדרג את המחשב. אז לפני שנה קניתי עוד סטיק של 512 מגה שגם הוא היה ג'נרי - השילוב הזה של 3 סטיקים מחברות ג'נריות שונות עשה בעיות למחשב והחזרתי את הסטיק לחנות. הפעם אני מתכוון לקחת את העסק ברצינות ולעבור עם איחור אופנתי לעידן ה-1GB, רק שאני לא יודע מה בדיוק לעשות. לפני האופציות הבאות: 1. לקנות 2 סטיקים של 512 מגה מחברה נורמלית ולזרוק את השתיים הג'נריים לקיבינימאט. זו האופציה המועדפת עלי. 2. לקנות סטיק אחד של ג'יגה ולזרוק את הג'נריים. הסטיק יעלה קצת יותר מ-2*256 אבל יהיו לי יותר אפשרויות שדרוג בעתיד. 3. לקנות סטיק של ג'יגה ולהוסיף אותו ל-2*256 הקיימים, וכך יהיו לי 1.5 ג'יגה (לא נראה לי שאני צריך). אבל נר…

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  7. Started by ניסן פ.,

יש לי 2 של 256 (kingston) אני רוצה להרחיב בעוד 512 ,השאלה האם אני חייב להוסיף 2 נוספים של 256 או אחד של 512 תודה לעזרה

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  8. יש לי את הכרטיס קול הנ"ל ויש לי לוח אם NF7-SL עם 2500+@3200+ AMD והבנתי שיש בלוח הזה כרטיס קול מעולה משהו Sound Storm, איזה מהם עדיף? ואם אני ישמתמש בזה שOB זה יכול להפריע לי לOC או בכלל להשפיע על ביצועים?

• 4 תגובות
    • 440 צפיות
  9. אני מתלבט אם לקנות זיכרון 2048 של CROSAIR מהירות 667MHZ או 800MHZ. עכשיו ברור שה800MHZ עדיף אבל מה ההבדל ? האם הוא קריטי?

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  10. לוח אם ASUS עד 400 ש"ח מיועד למשחקים מינימום 4 יציאות SATA תומך ב 4GB של זיכרון,מעבדים מסוג DUAL CORE

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  11. שלום, אני בונה תחנת עבודה לתלת מימד+רינדור. החלטתי לרכוש את המעבד החדש QX6700 ואשמח לשמוע המלצות על motherboard עבורו, וזכרונות (כמה כדאי, ושל איזה חברה/סוג) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  12. Started by Refaelo,

רציתי לדעת איך הלוח GIGABYTE GA-8KNXP והאם יש לוחות יותר טובים , הלוח מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8KNXP.htm

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  13. האם מעבדי ה-45nm של אינטל שיצאו עוד מעט יעבדו עם DDR2 או שידרש שדרוג ל DDR3 ? אם זה יתמוך: האם הבדל הביצועים בין זיכרון DDR2 לבין DDR3 יהיה באמת באמת משמעותי?

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  14. אז יש לי 4 זיכרונות של RDRAM עכשיו אני רוצה להחליף 2 אם אני אחליף 2 ל ECC ושתים אשאיר רגיל זה יעבוד חוץ מזה יש לי 2 במהירות 400 MHZ אם אני אחליף את השנים האחרים ל 800 זה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  15. יש לי שני סלוטים של 256 וינבונד בduel ואני מחפש סוגי זיכרונות נוספים שמתאימים אני מעוניין להוסיף עוד שני סלוטים של 256 שלא יתנגשו לי עם הוינבונד

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  16. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  17. Started by barzanger,

אני קונה עכשיו מחשב ולא יודע מה להחליט אני יכול לקחת לוח אם Asus דגם P5N-SLI אשמח לחחות דעת עליו וגם שא' אם אני קונה אותו ו 8800GT בעוד שנה אני יכול לחבר לו 8800GT נוסף? הלוח השני של MSU NEO אני לא יקח אותו גם אם תגידו שהוא טוב לא אוהב MSI אם יש לכם לוח אחר ברמה של אסוס ובמחיר של לא יותר מ 500 שקל

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  18. יש לי לוח אם מדגם ASUS M2N ולאחרונה חיברתי עוד הארד דיסק למחשב ומסיבה לא ברורה הלדים שמחוברים לי לספק כוח מתחילים להעלם ולהידלק כאשר המחשב מתחיל לחשוב (להיות קצת עמוס) זה קורה כל הזמן גם כשהמחשב נטען, אבל כאשר הוא במנוחה האורות נשארים בצורה רגילה, מישהו יודע למה זה קורה? חיברתי את ההארד דיסק בחיבור חשמל שמתחבר עם ההארד דיסק הראשון.

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  19. Started by eido,

היי אני קונה לוח אם P35C DS3R וחשבתי על הזיכרון הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VS2GBKIT667D2&cart=1185746616152205〈=heb מה דעתכם הזיכרון טוב בכלל?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  20. Started by creative,

אני יודע שלפרסקוט יש בעיות חימום קשות אבל רציתי לדעת מה יותר חזק ולמה? (לא מה יותר משתלם!!!) AMD 64 3200 או פרסקוט עם קירור מאסיבי ושקט 3.2 GHZ

21. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל קודם אני רוצה ללמוד על החומרות יותר לעומק על מעבדים למדתי ועכשיו אני רוצה להתמקד בלוחות אם. האם מישהו יכול לרשום הסבר רציני על לוח אם ולא מה התפקיד שלו.. אילה איך הוא נמדד על-פי איזה קריטריונים, ואני רוצה מעבד אינטל E6600\E6400\E6300 אז אם אפשר גם לתת לי כמה דגמים מומלצים ופירוט שלהם.. תודה רבה רבה לעוזרים!!!

22. Started by ori-silver,

אני קונה מערכת מחשב חדשה במטרה לספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני רוצה להשקיע בזכרונות וחשבתי לקנות 4 gb של זיכרון. מה בדיוק יהיה ההבדל אם אני מביא 4 סטיקים של ג'יגה לבין 2 סטיקים של 2 ג'יגה ששניהם בתדר של 667 mhz ?ההבדל יהיה משמעותי?כי חיפשתי בזאפ והאופציה הראשונה עולה בערך 800-900 ש"ח והאופציה השנייה עולה בערך 1300-1350 ש"ח שזה הבדל ממש משמעותי.

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  23. יש לי זכרון 512 512MB \ 16 8---45 מזה אומר הסוג זכרון הזה ??...(הבנתי שהוא חדש) קיבלתי אותו בחינם מיבואן שפשט רגל האם יתאים לי לזכרונות שיש לי כבר (סוג ישן יותר של RDRAM) הם יעבדו בייחד ? או שהיישן יאיט את החדש ? זה פנטיום 4 1.7 שנקנה עם שני סלוטים של 128 RDRAM ...... השאלה אם להחליפם עם החדש שקיבלתי או פשוט להוסיף .......(כי נשארו לי שני סלוטים) השאלות שלי לקיצור: 1) האם הזכרון שיש לי יתאים , והאם הוא טוב ? 2)האם יאט את המערכת אם ישולב עם הנוכחי שנקנה לפני כ 3..4..שנים אני חושב עדיין זה אבל 800 MHZ... תודה לכם .

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  24. Started by THE_LORD,

יש לי במחשב 4 זכרונות של 256 DDR יש לי שלושה מהם אותו סוג כרטיס ואחד שונה אני לא יודע אם זה גורם לי לבעיות במחשב (מסכים כחולים) אני בודק את העניין אבל בכל מקרה אני רוצה להרחיב את הזכרונות שאחד מהם יהיה ג'יגה של חברה אחרת קינגסטון רציתי לדעת אם זה יגרום לי לבעיות שכל שאר הזכרונות 256 ואחד ג'יגה. חשוב לציין שבדקי קודם אם הזיכרון עובד טוב בלוח אם שלי ע"י טבלה שחברת הלוח הכינה http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=568&maincat_no=1 הטבלה למטה רשום שם שקינגסטון עובד טוב אבל לא רשום על זיכרון אחד שהוא ג'יגה רשום על 512\256

• 1 תגובה
    • 439 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.