עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ממש טוב ל AMD64 3000+ אין לו מגבלת תקציב וחשוב לו לדעת איזה דגם של לוח אם הכי שווה לו לקנות ואיזה הכי טוב..... תודה מראש! עריכה: סליחה זה עשה לי ארור מקודם ולא שמתי לב שזה שלח את הפוסט... מנהלים למחוק בבקשה ושוב סליחה על הספאם.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  2. שם הרכיב: PC4800 EL DDR Platinum Limited Edition זמין כרכיב של חצי גיגה או כצמד ל 2 * חצי גיגה. מקור הידיעה: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20050303001951.html דף המוצר באתר היצרן: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_4800_platinum

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  3. Started by ilay22,

כשאני עובד עם פוטשופ וPAINTER אני רואה שהמעבד קופץ ל100% עם כל פעולה שאני עטשה אז נראה הגיע הזמן לשדרג. איזה מעבד מומלץ לתוכנות גרפיות? + כמה משפיע הכרטיס מבך בביצועים של התוכנות האילה?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  4. המפרט שלי מפורט בצד ואני רוצה להוסיף לו את הזכרון הבא: http://tms.co.il/product/3515 הזיכרון יתאים? יהיו לי 2GB וזה יצור חלק? תודה!

5. Started by franko181,

יש לי רק שאלה קטנה. האם גם בשביל מעבדי AMD יש יתרון בביצועים ל - DUAL DDR או שמודול אחד יתפקד אותו דבר?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  6. חבר שלי קנה מחשב פרסכוט לפניי חודשיים האם החנות יחולה להחליף לו את זה לנורת' ווד בלי שהו ישלם יותר ממאה ש''ח ?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by yotamavi,

רציתי לדעת איך קוראים לתכונות שמורידות את המהירות של המאווררים ושמורידה את המהירות של המעבד שאין שימוש ואיך מבטלים אותה בביוס של הלוח שלי (במפרט)

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  8. Started by אבי11,

יש לי לוח אם ישן פנטיום3 מתוצרת procomp דגם B680/683 אני מחפש את הקובץ לעדכן לו את הביוב.חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. ישנה הפניה לאתר היצרן ולהורדת הקובץ אבל היא כבר לא פועלת. אולי יש למישהו רעיון / מידע איך ניתן להשיג ולעדכן. אודה לכל עצה. כמו כן אם יש למישהו לוח אם פנטיום 3 שרוצה למכור (סלוט1 או 370) נא צרו איתי קשר.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  9. Started by EYALSPIDER,

יש לי כרטיס מסך עם חיבור של AGP *4 ואני רוצה לבנתיים לחבר אותו עד שאני יקנה כרטיס מסך חדש (השאלה אם אני יקנה כרטיס מסך עם חיבור של AGP *8 או כבר את הPCI EXPRESS ) בלי שום קשר יש לי 2 זכרונות של DDR2 667 512 (1024) רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי עבורי כעת ולעתיד 1)ASUS P5VDC-MX http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=814&l1=3&l2=11&l3=242 2)ASROCK 775 DUAL880-PRO http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by PCguy,

-------------------------------------------------------------------------------- אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור כול אלה באותו המחיר וזה המחיר שאני יכול להוציא אני לא גיימר אבל משחק מידי פעם הכרטיסים לבחירה הם: radeon 9600 se radeon 9550 geforce 5700 איזה מיבין השלושה יהיה הטוב ביותר למשחקים?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  11. בזכרונות 800MHZ, האם תזמון 5-5-5-12 נחשב לסביר / טוב? מה קיים בשוק שטוב ממנו?

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  12. שלום חברה, לפני כחצי שנה נשרף לי לוח אם asus p4p800 ומאז קניתי מחשב חדש ולא נגעתי במערכת הזאת. היום אנחנו רוצים לבנות HTPC, האם המערכת הזו תחזיק HTPC פ: Intel P4 NorthWood 3.0Ghz Asrock P4I65G [אני חושב לקנות אותו - כי הוא הלוח היחיד ב S-478 שמצאתי- אם אפשרות ל-OC] Geil cl2.5 400mhz 512MB + Geil cl2.5 400Mhz 256MB PVR-150 MCE Gigabyte Radeon 9700Pro 256MB HDD WD 8MB - 250GB ------------------- עריכה: שכחתי לציין, המחשב ישמש כמקליט סרטים מהממיר, ולצפייה לא ב HD אלה סרטי DVD/Divx רגילים. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  13. Started by TechnoLogic,

אני קניתי את ה-P4P800 של ASUS ושני סטיקים של 256 MB DDR 400 MHZ של GeiL, ומסתבר שהלוח לא תומך בזכרונות האלו. ככה שאני מחליף את לוח האם והזכרונות ;/ תקציב: לוח אם 600-800 ש"ח, רצוי לוח 865 כלשהו זכרונות 250+ לכל סטיק, 350 גג אבל ממש גג. רצוי פחות. תודה !

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  14. שלום, יש לי לוח אם ASUS A7N8X גירסה הדלוקס, עם זיכרון 256MB DDR 333 MICRON, וקניתי עכשיו מודול נוסף של זיכרון 256MB DDR 400 MICRON השאלה היא האם הם יעבדו בכלל? ואם כן האם הם יעבדו טוב ביחד ויהיה לי האפקט של הכפלת המהירות (DUAL), הלוח עצנו תומך עד 400. תודה ???

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by keypod,

מה עדיף לביצועים טובים יותר ול-OC? המעבד יהיה SOCKET 939 OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 PC3200 DDR 400 CAS 2 או זיכרון בסיסי יותר, כמו A-DATA PC4000 DDR 500 CAS 3?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

חברה יש לי 1 gb זיכרון האם זה הגיוני שנגיד אני עושה העתקה מכונן לכונן ויפעיל במקביל עוד תוכנה יכול להיות שהמחשב יגיב איטי?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  17. Started by adirze,

רציתי לשאול איך החברה Team בזכרונות ובכללי איך הזכרונות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 ? בעקבות בעיה טכנית בזכרונות PQI שהזמנתי לבסוף נאלצתי להחליף אותם לזכרונות מהחברה של TEAM איך הם בכללי ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

ישלי זכרון SDRAM 128 שפועל על 133 PC קניתי כרגע אחד שפועל על 100 PC והוא לא מזהה לי אותו מה עושים?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  19. Started by ariel7766,

שלום קיבלתי את המחשב שלי היום והייתי רוצה לשאול משהו במעבד שקיבלתי שמתי לב מתוך החלון של המארז שהמעבד בא עם מאוורר של טרלמטק גדול השאלה שלי היא יש הבדל גדול בין המאוורר הזה לבין המאוורר המקורי של AMD כי אני מפחד שסידרו אותי .... (אני ביקשתי שיביאו לי מאוורר מקורי ).. ??? והאם הטמפרטורות גבוהות מידי במצב מנוחה לחלקים של המחשב שמראה האוורסט ??

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  20. Started by spiderman82,

קניתי HD של 80 גיגה והלוח אם שלי לא קורא אותו יש לי לוח אם של : award modular MIcro star international MS6119 והוא לא מזהה אותו איפה אפשר להוריד עידכון לביוס ואיך בדיוק מתקינים אותו אשמח לכל עזרה אפשרית בתודה מראש אלון :s05:

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  21. שלום רב ותודה יש לי בעיה די רצינית : המחשב שלי זה :pissed:AMD Athlon processor 1400 Ghz אבל המהירות שהיתה פעם 1400 ירדה מלפני מספר שבועות פתאום ל 1050ghz ואני כמה שלא ניסיתי לשחק בביוס כלום לא עוזר המחשב עקשן מה לעשות תודה??? למחשב אין אחריות כבר

22. Started by מר מקלדת,

בהתחלת ינואר? באמצע ינואר? בסוף ינואר?

23. Started by ofir38,

כרגע יש לי זוג סטיקים של patriot ואני מעוניין לרכוש עוד זוג של סטיקים למחשב של חברת supertalent עכשיו השאלה שלי האם זה לא פוגע באמינות וביצועי הזכרונות שהם מחברה שונה? ד''א יש לי כרגע זוג של 512 עם מהירות 667 CL5 ואני רוצה לקנות אותו דבר רק של supertalent תודה לעוזרים ,אופיר.

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  24. ניסיתי כול מיני סלוטים ופשוט אין DUEL,אגב זה שני זיכרונות הכי פשוטים של A-DATA. [עובדים על 200 MHZ]. זה הלוח:

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  25. Started by ashkenazone,

אהלן, אני לא ממש יודע משהו על סידרת ה600 של אינטל, למה לא שומעים עליה כ"כ בפורום? הרי זה כפול ליבה שעולה פחות מוניס 3200 או בערך באותו מחיר, וזה כפול אחרי הכל, אז זה לא עדיף? מה אתם יכולים להגיד לי על הסדרה הזאת? מתי היא עדיפה, אם בכלל, מתי לא? וכו'.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים