מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני עוד כחודש קונה מחשב חדש ויש לי שאלה על הלוחות אני מתכונן לקנות 2 סטיקים שלזכרונות פנימיים ובינתיים כל הלוחות שראיתי שתומכים בדןאל הם מאוד יקרים יכול להיות שגם הלוחות הזולים יותר תומכים בזה ושזה פשוט לא מצויין (באתרי מכירות ליד שם הדגם) ואם שווה להשקיע עוד 250-300 שקל על לוח שיתמוך בדואל DDR???
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
מבקש התייחסותכם לגבי לוח אם MSI K9NGM-L AM2GF6100 - גרוע? בינוני? טוב? מה לגבי השילוב בינו לבין כרטיס מסך GF 7900gs וזיכרון 2x512 של OCZ? תודה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לכפול ליבה חזק מאוד וכרגע יש לי לוח אם 939 והבנתי שאפשר להשיג רק ביד שניה מעבדים כאלה ואני לא רוצה יד 2. אי אפשר לדעת מה המעבד שווה וכו'... איזה לוח אם,חייב להיות בעל יציאת SPDIF, ומעבד חזק אתם ממליצים לי בתקציב של 1000 ש"ח בערך לשניהם ביחד. מה אתם אומרים על זה: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore 465 MA770-DS3 AM2+, 770, DDR2 1066, PCI-E ואני רוצה להוסיף גם 2 ג'יגה זיכרון בתוספת 500 ש"ח . יש לי כרטיס מסך 7800GT הוא יסתדר עם כל זה? לעוד פרטים תסתכלו במפרט שלי. או שאולי בכלל כדאי לעבור לאינטל אם אני כבר משדרג? המטרה היא בעיקר משחקים וסרטי HD תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2008 בשעה 09:41:28 מישהו יכול לעזור לי בבקשה להחליט מה לקנות :s05:
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני קצין בסדיר ולכן אין לי יותר מידי זמן ללמוד את העסק לעומק; קראתי את הכתבה שפורסמה ב - DEV ועכשיו אני עוד יותר מבולבל ולכן אני צריך את עזרת אלו שכן הצליחו להבין את הכתבה במלואה: יש לי כרגע במחשב זיכרון 512mb 2700 של חברה עלומה בני לפחות שנה וחצי (או אפילו יותר) באחרונה רכשתי Athlon XP 2500 Braton, Abit NF-SL אני רוצה גם לחדש את הזיכרון, אז ככה: האם עדיף כרטיס בודד של 512 או שנים של 256? מה משמעות ה - C2, C2.5, 3 (האם זה ה - latency?) האם עדיף לי לקנות זיכרון 512 3200 בעל "C" נמוך יחסית (2.5, 2) ושל חברה טובה או פשוט להוסיף עוד 512 2700 רגיל? [מבחינת מחיר מול ביצועים] לא מתוכנן OC והשימוש העיקרי הוא גלישה, הורדה צפיה בסרטים וצריבה ופחות במשחקים, אך מכיוון שאני שואף לעשות…
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
השאלה: האם הלוח asus maximus formula תומך ב SLI?? כי כתוב שהוא תומך רק ב crossfire תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
למה לאנשים שהמחשב שלהם נועד למשחקים ממליצים על מעבדי AMD? (חוץ מהמחיר כמובן).
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
חנות מחשבים קנדית העלתה לאוויר עמודים עבור ארבעת מעבדי הדור החדש של AMD שצפויים לנו בגל ההשקה הראשון - ומעניקה לנו הערכה סבירה להתייקרות המתוכננת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
DDR2 - מה הזכרונות הכי טובים שאני יכול להשיג בתקציב שלי(1400-1200) 2GB לא מתכננן OC כל המחשב מיועד למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
הזמנתי חלקים למחשב חדש שכולל את הלוח אם P5N-E. הלוח בעל צ'יפ של nforce NVIDIA, ורציתי לשאול אם זה יכול לעשות בעיות אם יש לי כרטיס מסך של ATI? התייעצתי בקשר למפרט של המחשב ולא אמרו לי שיכולות להיות בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח.. תודה.[br]פורסם בתאריך: 21.07.2007 בשעה 16:52:49 :-[אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה את המחשב..בבקשה תענו..
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
המחיר שלהם הוא 690 שח אני מתכנן לקנות שתיים כאלה, המחשב בעיקר למשחקים כבדים וכל שאר הדברים האם זה בזבוז כסף אם אני לא מתכנן אוברקלוק?
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
מי מוכר זכרונות של PDP בארץ?
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
מחפש לוח אם אם כרטיס מסך O.B (הכי מתקדם שיש כולל DVI)(למשחקים קלים בינונים GTA 4/5 , UT2003 וכ"ו) עדיף עם השבבים הכי חדשים שיצאו אם יצאה אחת לפחות IDE (לצורב ודיסק קשיח ישן שיש לי) אם יציאות SATA כמה שיותר עם יציאות USB כמה שיותר וכול מה שיש בלוח מתקדם מקסימום לוח / מינימום מחיר תודה
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור כול אלה באותו המחיר וזה המחיר שאני יכול להוציא אני לא גיימר אבל משחק מידי פעם הכרטיסים לבחירה הם: radeon 9600 se radeon 9550 geforce 5700 איזה מיבין השלושה יהיה הטוב ביותר למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
חברה תגידו זה נכון שאי אפשר להשים סלוט של ג'יגה במחשב ביתי?
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. וסוף סוף אנחנו עוברים מסלרון לאופטרון
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי לוח אמ מסוג GA-G31M-S2L האם הוא תומך במעבדים החדשים של אינטל E8400 וכדומה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לוח D915GEV עם כרטיס מסך OnBoard הוספתי כרטיס מסך ATI READON X1300 ומערכת ההפעלה מזהה לי רק את כרטיס ATI כנראה שברמת ה-BIOS מזוהה רק אחד (ה-ATI). כאשר אני מנתק את הכרטיס החדש אז הכרטיס OnBoard עובד מצויין. אני מעוניין לעבוד עם שני הכרטיסים כדי לחבר שני מסכים. בדקתי את ה-BIOS ואין לי מושג היכן לבחור את הכרטיסים שקיימים (שדרגתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה שנמצאת האתר של אינטל) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אהלן שמעו אני כבר הכנתי מפרט למחשב החדש שיבוא .. ובדקתי ביקורות .. עכשיו אני התכוונתי ללכת על סוקט 939 אבל לפי מה שהבנתי ה 754 נותן ביצועים טובים יותר וזול יותר מה 939 חוץ מזה שאין לו דואל צ'אנל אני לא רואה סיבה למה לי לא לקנות את הסוקט 754 .. כי להחליף חלקי מחשב אני לא אחליף .. לפחות לו בשנתיים הבאות .. אז בבקשה .. קצת עזרה ופירוט מה יותר משתלם לי (עדיף בצורה של השוואה) אני מאמין שזה יפתור להרבה אנשים צרות .. ד"א .. המעבד שמדובר בו הוא 3000 וראיתי ביקורות באתר amdzone שאומרים שה 2800 מ 754 נותן ביצועים טובים יותר תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל חשוב לי שרק מי שמבין באמת יענה לי ולא מי שלא בטוח או מי שיש לו ספק.... יש לי לוח מדגם ASROCK P4I65G הלוח תומך ב דואל צ'אנל כיום אני מחזיק בשני סטיקים ncp ddr 400 1gb cl 2.5 מן הסתם כרגע הלוח עובד על צ'אנל יחיד , כיום אני לא מצליח למצוא במלאי של שום חנות זיכרון זהה ל1GB שיש לי על המחשב אלא רק CL3 של חברות אחרות. האם הלוח עדיין יעבוד על דואל צ'אנל גם אם הזיכרון הוא לא זהה לחלוטין לשני(לא אותה חברה לא אתו CL)? ועוד שאלה מישהו הציע לי בחנות מחשבים לתת לו את הזיכרון 1GB שלי ncp ddr 400 1gb cl 2.5 ובתמורה לקחת שני סטיקים של AUDAR 1GB CL 3 DDR400 ולהוסיף 280 שקל האם מישהו מכיר את החברה הזאת?! האם מישהו ממליץ? המוכר בחנות אמר לי שיש עליו אחריות לכל החיים תו…
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך החברה Team בזכרונות ובכללי איך הזכרונות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 ? בעקבות בעיה טכנית בזכרונות PQI שהזמנתי לבסוף נאלצתי להחליף אותם לזכרונות מהחברה של TEAM איך הם בכללי ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
אני לא יודע איזה לוח יותר טוב ולמה, האם אפשר לקבל הסבר? בין ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI ASUS שהיא חברה אמינה שהרבה שנים וסוסה בלוחות אם. לבין ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE למה כולם אומרים לי אותו? למה הוא יותר טוב? במה? תודה מראש, מירוז.
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
מה הם היתרונות והחסרונות של מעבדי AMD מול מעבדי INTEL? ולמה הרוב כאן קונים מעבדים של 2.8-3.2GHZ כאשר ה FBS שלהם לא עולה על 1GHZ? וכנל תדר הפעולה של הראם? בשביל מה צריך תדירות כזאת עם הלוח אם והראם לא תומכים בה?
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
לוח AMD 64 BIT עם מקסימום PCI סטנדרט עד 1K שח אם כבר אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זה הסלוטים הקטנים של PCIEX למה זה משמש והאם יש חומרה לכך מדברים על ADDONS אבל מה
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-