עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, מה דעתכם על GA-M61SME-S2 ? לא מצאתי כלום על זה.. שימוש משרדי לאינטרט ואופיס וICQ

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  2. אני רוצה לשדרג לכפול ליבה חזק מאוד וכרגע יש לי לוח אם 939 והבנתי שאפשר להשיג רק ביד שניה מעבדים כאלה ואני לא רוצה יד 2. אי אפשר לדעת מה המעבד שווה וכו'... איזה לוח אם,חייב להיות בעל יציאת SPDIF, ומעבד חזק אתם ממליצים לי בתקציב של 1000 ש"ח בערך לשניהם ביחד. מה אתם אומרים על זה: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore 465 MA770-DS3 AM2+, 770, DDR2 1066, PCI-E ואני רוצה להוסיף גם 2 ג'יגה זיכרון בתוספת 500 ש"ח . יש לי כרטיס מסך 7800GT הוא יסתדר עם כל זה? לעוד פרטים תסתכלו במפרט שלי. או שאולי בכלל כדאי לעבור לאינטל אם אני כבר משדרג? המטרה היא בעיקר משחקים וסרטי HD תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2008 בשעה 09:41:28 מישהו יכול לעזור לי בבקשה להחליט מה לקנות :s05:

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  3. Started by zoman,

לפי המפרט של הלוח האם הזה הוא תומך בארבע כרטיסי מסך ב - SLI ,למה הכוונה ? זהו הקישור ללוח האם הספציפי הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4774 תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  4. הייתי רוצה לדעת אם יש הבדל בין כרטיס מסך Radeon 9600 128 mb ובין Radeon9200128mb ינו אם יש הבדל כזה גדול שרואים את זה במחשקים או שלארוב הבדל זה הכסף שזה עולה וגם רציתי לדעתי אם ל Radeon 9550 יש יציאה לטלויזיה

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  5. Started by Bose,

מישהו יכול להסביר לי מה זה הC של הזיכרון? מה הכי טוב 2, 2.5 או 3. מישהו יכול להסביר לי מהם תזמונים טובים ולמה. תודה לעוזרים BOSE.

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  6. Started by Integer,

סורי בעיה נפתרה תודה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  7. Started by ניסן פ.,

יש לי 2 של 256 (kingston) אני רוצה להרחיב בעוד 512 ,השאלה האם אני חייב להוסיף 2 נוספים של 256 או אחד של 512 תודה לעזרה

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  8. Started by eli33,

חבר שלי רוצה להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון. הצעתי לו לקחת 2 כאלה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=341462 זה בסדר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  9. ברצוני לקנות לוח אם ומעבד חדש צריך עזרה לבחור חברה של הלוח ואיזה סוקט ואיזה סוג צ'יפסט ואיזה סוג זיכרון בקשר למעבד מה עדיף intel או amd המחשב הוא למטרת משחקים והורדות כבדות

• 5 תגובות
    • 468 צפיות
  10. Started by zaroor,

אם יש שני סוגי זיכרון לדוגמא :512 MB 400 MHZ אחד cl-2.5 והשני cl -3 מה ההבדל בינהם? ואיך אפשר לדעת מה צריך להתאים ללוח

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  11. מי מוכר זכרונות של PDP בארץ?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  12. בכל במגזינים ההשוואה היא בין E6800 ל AMD

13. Started by nivbrn,

שלום, ברשותי מחשב P4 עם 512MB זכרון ב2 סטיקים של 333MHZ ddr. לאחרונה השגתי עוד 512MB של זכרון ב2 סטיקים של 266MHZ ddr. ואני רוצה לחבר את כולם, כדי שיהיה של 1GB במחשב. כל זוג בDual Channel. השאלה שלי היא: האם אפשר לחבר את כל 4 הסטיקים (יש לי לוח אם שיש לו 4 חיבורים, 2 זוגות של Dual Channel)? והאם מומלץ לעשות את זה, או שזה ישפיע רבות על מהירות המחשב? תודה מראש על העזרה, ניב

14. Started by michael1232,

השאלה שלי היא ככה יש לוח שתומך עד 4 כניסות של כרטיסי .PC3200 DDR SDRAM ואני חיברתי במחשב שלי ככה 3 במהירות של 256 ועוד אחד של 512 כולם מאותו סוג (PC3200 DDR SDRAM). השאלה שלי מותר שכל ה4 יהיו מלאים בכרטיסי זיכרון? האם יגרם נזק למחשב/ללוח? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  15. Started by Refaelo,

רציתי לדעת איך הלוח GIGABYTE GA-8KNXP והאם יש לוחות יותר טובים , הלוח מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8KNXP.htm

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  16. יש לי לוח אמ מסוג GA-G31M-S2L האם הוא תומך במעבדים החדשים של אינטל E8400 וכדומה? תודה..

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  17. שלום לכולם. יש לוח D915GEV עם כרטיס מסך OnBoard הוספתי כרטיס מסך ATI READON X1300 ומערכת ההפעלה מזהה לי רק את כרטיס ATI כנראה שברמת ה-BIOS מזוהה רק אחד (ה-ATI). כאשר אני מנתק את הכרטיס החדש אז הכרטיס OnBoard עובד מצויין. אני מעוניין לעבוד עם שני הכרטיסים כדי לחבר שני מסכים. בדקתי את ה-BIOS ואין לי מושג היכן לבחור את הכרטיסים שקיימים (שדרגתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה שנמצאת האתר של אינטל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  18. יש לי כזה לוח קראתי עליו ביקרות שהוא מעולה לאוברקלוק ואני רוצה למכור אותו כמה אתם אומרים הוא שווה

19. Started by Tomerm,

הסתכלתי באתר של אינטל ונתקלתי בלוח הבא : Intel® Desktop Board D975XBX... אבקש את דעתכם בנושא טיב הלוח וכן תאימותו למעבדים החדשים, לתמיכה במוצרים הקיימים, והאם הוא קנייה נבונה ביחס של עלות/תועלת... תודה לכל המשיבים...

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  20. ברשותי לוח אם מסוג אסוס p8p800 דלוקס, מעבד 2.8 ג'יגה של אינטל, שני סטיקים של גייל pc3200 400 מגה-הרץ 256 מגה בייט. כיצד אני מגדיר את ה-CPU EXTERNAL FREQUENCY CPU RATIO DRAM REQYUENCY ו/או כל דבר אחר הנחוץ להגדיר תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

ישלי זכרון SDRAM 128 שפועל על 133 PC קניתי כרגע אחד שפועל על 100 PC והוא לא מזהה לי אותו מה עושים?

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  22. Started by psycho59,

מישהו יודע אם הכרטיס הזה מגיע עם יציאות USB או שאני יצתרך לקנות כרטיס USB ולחבר אותו אליו??? בכל מקום שחיפשתי לא היה כתוב שום דבר על USB.. זה מה שכתוב באתר של ג'יגבייט http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Produ...s_GA-K8NF-9.htm בבקשה זה מאוד חשוב לי אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה אבל אם אין לו יצאות USB אז לא נראה לי שאני יתקרב אליו בכלל... בבקשה זה דחוף מאוד sad.gif נ.ב אם הוא כן מגיע עם יציאות USB.. כמה יציאות ?

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  23. Started by desegel,

מספר שאלות לי אליכם: 1. האם אני צריך לחשוב על ההתאמה בין מפרט החומרה שקיים לי במחשב ישן (לא כ"כ ישן.. בזמן מעבד P4 2.8GHZ) ואם כן , אילו פרטים אני צריך לבדוק? אני צריך לבדוק אם לוח האם יכול לתמוך במעבד מסויים? 2. האם המעבד הבא Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX מומלץ מבחינתכם ונראה לכם שהוא יעבוד באופן תקין עם חלקים שהם לא הכי חדישים בשוק?אבל שוב , לא ענתיקות, חלקים מלפני שנה-שנתיים. 3. האם זה אפשרי לקנות מעבד ולתת למעבדת מחשבים מסויימת להרכיב פשוט את המעבד למחשב והאם זה מבחינתכם מומלץ, ולאיזו חנות בדיוק כדאי לגשת בכדי לעשות זאת. כי הבנתי שצריך לשים איזושהי משחת contact בכדי לא לשרוף את המעבד וזה משהו שאני ממש לא מעוניין לעשות לבד תודה!

• 1 תגובה
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים