עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ברצוני לקנות לוח אם ומעבד חדש צריך עזרה לבחור חברה של הלוח ואיזה סוקט ואיזה סוג צ'יפסט ואיזה סוג זיכרון בקשר למעבד מה עדיף intel או amd המחשב הוא למטרת משחקים והורדות כבדות

• 5 תגובות
    • 461 צפיות
  2. מה היתרונות ומה החסרונות בבחירה בלוח nForce 7100 לעומת P35 (כפי שמופיע במפרט האלטרנטיבי) כמו כן, האם ניתן לבחור מארז קטן יותר (micro atx), האם כדאי לעשות זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  3. איך מעלים מתח <? תחת איזה כותרת? אני מוצא איך להעלות מתח רק לזכרונות.. אני רוצה לשבור את ה37 בpi אבל שיהיה יציב תודה אם אפשר תמונות אם לא אז רק כותרות אבל שיהיה במדויק מאיפה שהמסך ההתחלתי תנקס [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  4. Started by aaviran,

שלום. כרגע יש לי במחשב שני סטיקים של 256MB במהירות 400MHz שעובדים בדואל צ'אנל, בתזמונים של 3-3-3-8. אני מעוניין לקנות עוד 512MB למחשבי היקר. 1. הכי הגיוני לקנות עוד 2X256 כך שיעבדו בדואל, לא? [יש לי P4 3.0 Northwood על לוח Gigabyte GA-8IK1100 עם 6 סלוטים לזכרונות ] 2. במידה ואני לוקח עוד סט של 2X256, אני צריך את אותם זכרונות כמו שיש לי כרגע? כמו כן אם התשובה לשאלה הראשונה היא 'כן' והתשובה לשאלה השניה היא 'לא', חשבתי על הזכרונות האלו: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141213 אני לא מתכוון לבצע שום אוברקלוק אז להתחשב בזה.

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  5. Started by nottheguy,

עד כמה שהבנתי הלוח הוא NF7 משודרג. מה שבאמת קורץ לי זה החיבור כניסה של אודיו דיגיטלי ותמיכה מלאה בultra400. בכל מקרה, אני לא מוצא שום בקורות על הלוח. תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  6. Started by אלון פ,

שלום לכולם, רציתי לשדרג את המעבד הנוכחי שלי(Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz) במעבד Intel Core 2 Quad Q6600. ורציתי לדעת: האם בשביל לשם את המעבד החדש צריך להחליף גם לוח אם? (לוח האם שלי הוא:Intel Avalon D915GAV) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  7. שלום לכולם. יש לוח D915GEV עם כרטיס מסך OnBoard הוספתי כרטיס מסך ATI READON X1300 ומערכת ההפעלה מזהה לי רק את כרטיס ATI כנראה שברמת ה-BIOS מזוהה רק אחד (ה-ATI). כאשר אני מנתק את הכרטיס החדש אז הכרטיס OnBoard עובד מצויין. אני מעוניין לעבוד עם שני הכרטיסים כדי לחבר שני מסכים. בדקתי את ה-BIOS ואין לי מושג היכן לבחור את הכרטיסים שקיימים (שדרגתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה שנמצאת האתר של אינטל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  8. Started by Salwaby,

שתי סטיקים של samsung יעבדו עם שתי סטיקים של kingstone נגיד ? (כששתיהם אותו דבר במבחינת ddr ותדר)

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  9. Started by eran_rohatyn,

יש דרך לדעת אם רכיב מסויים ,כרטיס מסך למשל עבר אוברקלוק?

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם חדש שקיבלתי של גיגה בייט GA-8IG1000G חיפשתי ביקורות אבל לא מצאתי! מישהו מכיא איזו ביקורת על הלוח ! אשמח אם ישאיר לינק! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  11. Started by xion2004,

שלום. במערכת שלי יש כרגע סטיק זכרון אחד (עלום שם) של 256mb במהירות 266mhz. אני רוצה להוסיף עוד 256mb ,חיפשתי בכמה חנויות וגיליתי שכמעט ולא מוכרים יותר, אלא זכרונות החל ממהירות של 333mhz. השאלה שלי היא: האם במידה והלוח תומך בזכרון מהיר יותר אני יכול לעבוד עם הסטיק הנוכחי ולהוסיף את החדש במהירות 333mhz? תודה.

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  12. יש לי כזה לוח קראתי עליו ביקרות שהוא מעולה לאוברקלוק ואני רוצה למכור אותו כמה אתם אומרים הוא שווה

13. המחירים ירדו או שרק ב 22 ביולי הם יורדים? של amd ו intel

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  14. ברשותי לוח אם מסוג אסוס p8p800 דלוקס, מעבד 2.8 ג'יגה של אינטל, שני סטיקים של גייל pc3200 400 מגה-הרץ 256 מגה בייט. כיצד אני מגדיר את ה-CPU EXTERNAL FREQUENCY CPU RATIO DRAM REQYUENCY ו/או כל דבר אחר הנחוץ להגדיר תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  15. ישבנו עם אחד מאנשי המפתח שמאחורי Lunar Lake - ארכיטקטורת המעבדים הניידים החדשה של אינטל בשביל להבין מזווית אנשי אינטל כיצד הם רואים את עולם המחשבים הניידים מתפתח ואילו תכונות חשוב להם להדגיש עבור המשתמשים בעיצוב של מוצר שכזהלכתבה

16. Started by dkaro,
    • 0 תגובות
    • 460 צפיות
  17. Started by Miros,

אני לא יודע איזה לוח יותר טוב ולמה, האם אפשר לקבל הסבר? בין ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI ASUS שהיא חברה אמינה שהרבה שנים וסוסה בלוחות אם. לבין ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE למה כולם אומרים לי אותו? למה הוא יותר טוב? במה? תודה מראש, מירוז.

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  18. מה הם היתרונות והחסרונות של מעבדי AMD מול מעבדי INTEL? ולמה הרוב כאן קונים מעבדים של 2.8-3.2GHZ כאשר ה FBS שלהם לא עולה על 1GHZ? וכנל תדר הפעולה של הראם? בשביל מה צריך תדירות כזאת עם הלוח אם והראם לא תומכים בה?

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  19. Started by GTGAL,

שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי ואני רוצה להחליף בו את הזיכרון,הבעיה שאני לא בטוח עם יש לי DDR או DDR2 ואני גם לא יודע מה מומלץ לקנות ומה יתאים לי ללוח אם. פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי שם שתי זיכרונות של kingston 256,וזה הופיע עליהם: KVR400X64C3A/256 איזה סוג כרטיס אני צריך לקנות מה כדי 1GBX2 או 2GB?? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  20. Started by yarivy,

שלום אני מחפש לוח אם טוב ולא יקר במיוחד למעבד AMD 64 3000+ 754 תודה

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  21. שלום רב ותודה יש לי בעיה די רצינית : המחשב שלי זה :pissed:AMD Athlon processor 1400 Ghz אבל המהירות שהיתה פעם 1400 ירדה מלפני מספר שבועות פתאום ל 1050ghz ואני כמה שלא ניסיתי לשחק בביוס כלום לא עוזר המחשב עקשן מה לעשות תודה??? למחשב אין אחריות כבר

22. Started by jack77,

מה ההבדלים בין Gigabyte-P31-DS3L ל Gigabyte-P35-DS3L וגם מה יהיה ההבדל בביצועים בין 2 ג'יגה זיכרון של Transcend לבין GSkill?

23. Started by baraksaar,

האם מומלץ לעשות load defualt setup בביוס???

• 1 תגובה
    • 460 צפיות

דיונים חדשים בפורומים