מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
DDR2 - מה הזכרונות הכי טובים שאני יכול להשיג בתקציב שלי(1400-1200) 2GB לא מתכננן OC כל המחשב מיועד למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשלש את המחשב ואני מתלבט בין המעבדים E4500 לבין E6550 העבודה העיקרית שלי עם המחשב הולכת להיות שימוש בכמה מכונות וירטואליות של מערכות הפעלה באותו זמן. אשמח לתגובות ולהצעות נוספות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
האם הרכיבים של המחשב צורכים יותר מתח כשהם פועלים "קשה" יותר? לדוגמא כשאני צורב משהו, או כשיש הרבה אפליקציות שפועלות במקביל? או שצריכת הזרם היא סטטית? סליחה אם פתחתי את האשכול במקום הלא המתאים
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
חברה תגידו זה נכון שאי אפשר להשים סלוט של ג'יגה במחשב ביתי?
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
היה לי מעבד פנטיום 2.4 מהדור הישן עם חצי ג'יגה זיכרון. קיבלתי היום מעבד אינטל 4400 עם 4 ג'יגה זיכרון ולוח חדש של GIGABYTE. כדאי להתקין ויסטה? יהיה הבדל בביצועים בין החדש לישן כיי עוד לא הרכבתי אותו
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
יש לי לוח אמ מסוג GA-G31M-S2L האם הוא תומך במעבדים החדשים של אינטל E8400 וכדומה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שתי סטיקים של samsung יעבדו עם שתי סטיקים של kingstone נגיד ? (כששתיהם אותו דבר במבחינת ddr ותדר)
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך החברה Team בזכרונות ובכללי איך הזכרונות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 ? בעקבות בעיה טכנית בזכרונות PQI שהזמנתי לבסוף נאלצתי להחליף אותם לזכרונות מהחברה של TEAM איך הם בכללי ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
הלוח לא מזהה את המעבד כמו שצריך יש לי מעבד amd athlon xp 1800 והוא אמור לעבוד על 1533 mhz והלוח מזהה אותו כ 1150mhz כשהוא ב default עובד על 100 mhz. וכשאני מעלה אותו ידנית בביוס ל 133 mhz והוא עובד על 1533 הוא רושם שהמעבד הוא athlon 2200 מישהו נתקל בבעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה ?כי באתר של asus הם רושמים שעידכון ביוס אמור לתקן את הבעיה אבל זה לא עוזר אם למישהו יש רעיון או מכיר את הבעיה אשמח לדעת תודה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום אני בונה לי מחשב משרדי \ לסטודנט המטרה העיקרית שלו היא אינטנט ועבודות OFFICE לא יותר אבל עדיין אני רוצה מהירות ומחשב איכותי אני רוצה זכרון של 512 אני כל הזמן עובד עם קינגסטון דבר ראשון מה דעתכם על החברה ועל הזכרונות שלה של 512 MB עם CL 2.5 סטוק אחד והאם כדי לקנות זכרונות של חברה אחרת כמו למשל GILL , A- DATA ... אם אותה קריטריונים העלות עצמה של הזכרונות הנ"ל היא 400-450 ש"ח מה היא המלצתכם
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע 2 כרטיסים Corsair 1GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X1048-6400C4 ואני רוצה לרכוש עוד שני גיגה , השאלה היא האם אפשר לקנות זכרונות מחברה אחרת ואיזה חברה מומלצת או שפשוט לקנות עוד שני כרטיסים כאלה וזהו . תודה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
השאלה שלי אם ניתן לקנות שני זכרונות של 667 512X2 DDR II ועוד שני זכרונות של DDR II 800 של 512 מגה הלוח אם תומך בDDR2 800 אז אפשר או לא?
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי ואני רוצה להחליף בו את הזיכרון,הבעיה שאני לא בטוח עם יש לי DDR או DDR2 ואני גם לא יודע מה מומלץ לקנות ומה יתאים לי ללוח אם. פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי שם שתי זיכרונות של kingston 256,וזה הופיע עליהם: KVR400X64C3A/256 איזה סוג כרטיס אני צריך לקנות מה כדי 1GBX2 או 2GB?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
על לוח אם עם כרטיס רשת מובנה יש יציאה אחת של מודם/רשת נכון? אז השאלה שלי היא: אם אני רוצה לחבר מודם רשת וגם כבל רשת בין 2 מחשבים, אז מה אני עושה אם יש רק יציאה אחת. הלוח אם הוא: MSI K8N
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
-
לשימושים מגוונים. יש לי g.skill 2x1024 800 mhz cl 4 וכ. מסך 9600gso אבל הזכרונות שוכבים כרגע בארון כי הם לא מתאימים ללוח אם. תודה
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
כרגע יש לי זוג סטיקים של patriot ואני מעוניין לרכוש עוד זוג של סטיקים למחשב של חברת supertalent עכשיו השאלה שלי האם זה לא פוגע באמינות וביצועי הזכרונות שהם מחברה שונה? ד''א יש לי כרגע זוג של 512 עם מהירות 667 CL5 ואני רוצה לקנות אותו דבר רק של supertalent תודה לעוזרים ,אופיר.
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט בין שני מעבדים.. אני בונה מחשב למשחקים וצריך להחליט בין: 1: INTEL CORE 2 DUO E6850 2: INETL Q6600 מה עדיף למשחקים??
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע לוח אם 965P-S3 של GIGABYTE וזוג זכרונות 512MB 800MHZ של PQI. אני מעוניין להוסיף עוד 1GB של זכרון למחשב, השאלה שלי היא אם אני יוסיף שני סטיקים של 512MB 800MHZ גם הם של PQI האם אני יוכל להמשיך לעבוד בDUAL CHANNEL? תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם למעבד פנטים 4 צריך שיתמוך בSATA בתקציב 400-800 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שמעתי שמועה כזאת. זה נכון? באיזה מעבדים מדובר? מה אחוז ההורדה?.
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD3000 64 BIT ואני חושש שהוא מתחמם יתר על המידה. בדקתי את הטמפ שלו בעזרת תוכנת CPUCOOL בזמן שהוא עבד על 20% מאמץ והטמפ היתה 53 מעלות.בשעת מנוחה הטמפ עומדת על 48. האם קיימת תוכנה מיוחדת שגורמת למעבד לעבוד בתפוקה גבוהה למשך מס' דקות כדי שאוכל לבדוק את הטמפ ?
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 900Mhz CL 5-5-5-15 Special Ops ¤241 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE9002GK[/url למה הגרסאות של ה800mhz עולות יותר? אם הוא לא טוב אנא המליצו לי על אחד אחר!!
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
ז"א כמה הארד דיסקים SATA אני יכול לחבר בלי שום מתאם\מאריך או איך שזה נקרא?
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-