מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,804 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באיזשהו אתר טבלה של הגרסאות החדשות של מעבדי ה- Pentium 4 עם ה- stepping החדש של כל מעבד. הכוונה היא לא למהירויות גבוהות יותר, אלה core חדש למהירויות שכבר כימות. ניראה לי שהגרסאות החדשות איכותיות יותר, ומאפשרות המהרה גבוהה יותר. מישהו יכול להפנות אותי לאינפורמציה הזו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה??? הבנתי שזה קשור למעבדים אבל לא הבנתי מה זה גשר צפוני ... גשר דרומי... על מה הם מדברים? עריכה של ath£on|no£hta: כיוון שאתה לדעתי לא מספיק ותיק בפורומים רק ערכתי את הכותרת של הנושא. בפעמים הבאות תשתדל לבחור כותרת קצת יותר ברורה לנושאים שאתה פותח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אתם ממליצים למישהו עם מעבד חזק (כמוני :) לקנות כרטיס פריסה?? ואם כבר אני מחפש כרטיס שמקודד MPEG 4 ו DVIX!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות את הכרטיס החדש של ATI - Radeon 9700 אבל בשביל להישאר במסגרת התקציב שלי אני אצטרך כנראה לקצץ את הזיכרון ל 256 האם יורגש הבדל משמעותי? זה יגביל אותי בצורה כלשהי? דרך אגב אני עובד עם WIN XP (עם זה עוזר) ???
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכולם יש לי לוח ASUS לפנטיום 3 .כל הכרטיסים ONBOARD . הזכרון שלי מורכב מ 64mega במהירות 100 ו 128mega במהירות 133 . המעבד הוא celeron 700/66bus/128cash .המחשב משמש לתכנות ב v.b, c,java . וגלישה ברשת. לא למשחקים. חשבתי לשדרג את המעבד ל p-3/1.2G/133BUS/256cash (כן ,עדין מוכרים אותו והוא עולה 800 שקל) או ל celeron1.2G/100bus/256cash שעולה 440 שקל. ולשדרג את מע' ההפעלה ל win2000 או XP (יש לי 98. ) מה כדאי ולמה , ואציין שי לי כסף במשורה, אני לא "עשיר ". שדרוג הלוח לא בא בחשבון כיאז צריך לשדרג גם את שאר הדברים . ה celeron עובד , אבל למשל ב JAVA שהיא תוכנה כבדה ( netbeans) הוא קצת נחנק ... .ובכלל צריך להתקדם קצת.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדאי לקנות? ואם לא, אז איזה לוח עדיף בשביל המעבד הזה? רצוי אחד שתומך ב DDR333 ... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח נקרא INTEL BILLINGS 845 DDR + SB מתאים לפנטיום 4 כמובן... חיפשתי באתר של אינטל אך לא מצאתי דבר...תוכלו לעזור בבקשה? ולתת עליו את דעתכם
-
יש לי לוח של VIA APOLLO PRO ואני צריך לעדכן את הביוס ....... איך אני עושה את זה ?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי מספר שלאות ובעיות שהיתי רוצה לחלוק אתכם כדי שתעזרו לי לפתור איתם! 1) אני קונה לוח חדש ומעבד הפועל על 133 עכישו יש לי סתם שאלה שמעניינת אותי.. האם הלוח מזהה לבד את המהירות שבא הFSB צריך לעבוד או שהוא מתחיל מ-100 אני אצטרך לעלות אותו ל-133 ? ומה לגבי הראטיו? מה הראטיו הסטנדרטי ? (אני מתכוון לראטיו של הזכרונות\FSB) 2) היה לי במחשב הישן דיסק 40 GB של MAXTOR שהיה מחולק לשני כוננים ומפוצץ בדברים חשובים! אך במחשב של אחי המחשב מזהה אותו אך הWINDOWS \DOS אינו מסוגל לזהות אותו ולא מציג לי שום מידע עליו! מה אני עושה?? כיצד אני משחזר את כל מה שהיה עליו? -ושכחתי גם לציין שבמחשב הישן התקנתי משהו כמו EZ-BIOS שישב לי בבוט כל הזמן! אשמח מאוד אם תענו\תפתרו לי את הבעיות\שאלות. תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הלוחות KT3 ULTRA , KT3 ULTRA-ARU אני יודע שאחד מההבדלים בינהם הוא של ARU יש בקר RAID133 שמוסיף אפשרות של עוד שני כונני IDE, אך שני הלוחות תומכים ב4 כוננים (עפ"י האתר של MSI) אז מה הבקר רייד133 מוסיף??? ואיזה עוד הבדלים יש בינהם? ועוד שאלה: כמה מאווררים אפשר לחבר ללוחות הנ"ל? וכמה מאוררים אפשר לחבר ללוח VRXP של גיגהבייט? (בדף של הלוח רשום *2 cooling fan pin header האם זה אומר שאפשר לחבר רק שני מאוררים? מה שניים מספיקים???) והאם שלושת הלוחות מגיעים עם מאוורר?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בסביבות סמפטבר אני מתכוון לקנות מחשב חדש הייתי רוצה את המלצותיכם בקשר למעבד זיכרון ולוח אם המחשב החדש ישומש בישביל משחקים מוסיקה סרטים אין הגבלת מחיר ובנוסף הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם המחשב ישן שלי שהוא פנטיום 2 266 וזיכרון 64 ושאר החלקים... אנא עזרו לי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום חברה חשבתי לחלוק את זה איתכם. הנה כמה תמונות של המפעל ליצור מעבדים (הידוע גם כ FAB) המדהים של AMD בעיר דרזדן שבגרמניה למעשה היחיד שמיצר היום מעבדים (היה עוד אחד באוסטין טקסס שהומר ליצור FLASH) עד סוף שנה זו התפוקה שלו תגיע ל 50 מיליון מעבדים בשנה: הנה waffer המשטח העגול עליו מיוצרים מעבדים. 200מ"מ : bunny ppl, I wonder if they have bunny girls תמונה אחת - אולי מיליון דולר (במעבדים):
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
779 שקל CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000CS2 700 שקל Kingstone 256MB DDR333 מה יותר כדאי?...ואיזה לוח אם טוב תומך בהם? והאם כדאי להוסיף 200 שקל ולקנות (לא שאני קונה) TRANSCEND 512MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 ?
-
אוקיי אני רוצה מעבד Athlon XP חדש ו512DDR 333 חדש. יש לי לוח חדש של Elite לוח באמת מעולה ואני מתרשם ממנו המון והוא באמת מראה יכולות טובות אבל אני רוצה לשים Athlon XP חדש וזיכרון מתאים (והרבה) ידוע לי שהAthlon XP2400+ ו ה2600+ יוצאים בקרוב ושהם יעבדו בבאס של 333 אבל המהירות של המעבדים יהיו כשל המעבדים הקימיים וכנראה שלא יתאימו ללוח שלי, אני לא רוצה לשדרג לוח אז רק תגידו לי איזה מעבד אני יכול לשים על הלוח שיש לי שהוא במהירות הכי גבוהה בין המעבדים האלו בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נתקלתי לאחרונה במושג QDR ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין DDR. תודה.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
משהוא יודע כמה ה SYSTEM CLOCK ב P-4 1.7
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני חושב לקנות P4 2.0GHZ 521 CACHE וגם לוח של אסוס P4-S533 וזיכרון DDR 333 של קינגסטון האם לדעתכם המפרט הזה מתאים ויפעל טוב ביחד?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
המעבדים של אינטל ב-2.8ghz וב-3ghz? ומה יהיה המחיר ההתחלתי שלהם? ---------------------------------------------------------- ועוד כמה זמן יצאו מעבדי ה-Hammer של AMD? באיזה מהירויות הם יהיו? ומה המחיר ההתחלתי שלהם? ואני מבקש ממי שלא רוצה לענות וסתם להיתעצבן אז שלא יענה בכלל. תודה מראש, גונזילה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
לא לבחור בכוונה את ה-512 רק עם באמת אתם ממליצים, אני משתמש בעיקר לאינטרנט, משחקים, ותוכנות גרפיקה כמו: Flash5, flash mx , photo shop6 , paint shop pro7 תודה מראש, gonzila
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי Intel Celeron 1.7 GHz והזמנתי לוח אם שתומך בP4 processors, כידוע Celeon 1.7 GHz נחשב כP4 רשום באריזה של המעבד שלי Socket478 והמעבד שהזמנתי תומך בSocket423 ורשום שהוא תומך בP4 האם המעבד שלי יתאים ללוח אם? ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה פינים בדיוק יש למעבד פנטיום 3 733 מגהרץ כי השגתי מעבד ויש מקום שנראה כאילו נתלש ממנו פין אז תגידו לי כמה פינים יש בבקשה
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה קורה כולם? רציתי לשאול איך זה שתוך יום אפוקס החליפו את הלוחות שלהם לAMD ל8k5a2 ו3 בלי הודעה מוקדמת? בכל מקרה רציתי לשאול איך הלוחות החדשים?
-
- 35 תגובות
- 3.2k צפיות
-