מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
779 שקל CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000CS2 700 שקל Kingstone 256MB DDR333 מה יותר כדאי?...ואיזה לוח אם טוב תומך בהם? והאם כדאי להוסיף 200 שקל ולקנות (לא שאני קונה) TRANSCEND 512MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 ?
-
אוקיי אני רוצה מעבד Athlon XP חדש ו512DDR 333 חדש. יש לי לוח חדש של Elite לוח באמת מעולה ואני מתרשם ממנו המון והוא באמת מראה יכולות טובות אבל אני רוצה לשים Athlon XP חדש וזיכרון מתאים (והרבה) ידוע לי שהAthlon XP2400+ ו ה2600+ יוצאים בקרוב ושהם יעבדו בבאס של 333 אבל המהירות של המעבדים יהיו כשל המעבדים הקימיים וכנראה שלא יתאימו ללוח שלי, אני לא רוצה לשדרג לוח אז רק תגידו לי איזה מעבד אני יכול לשים על הלוח שיש לי שהוא במהירות הכי גבוהה בין המעבדים האלו בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
נתקלתי לאחרונה במושג QDR ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין DDR. תודה.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
משהוא יודע כמה ה SYSTEM CLOCK ב P-4 1.7
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני חושב לקנות P4 2.0GHZ 521 CACHE וגם לוח של אסוס P4-S533 וזיכרון DDR 333 של קינגסטון האם לדעתכם המפרט הזה מתאים ויפעל טוב ביחד?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המעבדים של אינטל ב-2.8ghz וב-3ghz? ומה יהיה המחיר ההתחלתי שלהם? ---------------------------------------------------------- ועוד כמה זמן יצאו מעבדי ה-Hammer של AMD? באיזה מהירויות הם יהיו? ומה המחיר ההתחלתי שלהם? ואני מבקש ממי שלא רוצה לענות וסתם להיתעצבן אז שלא יענה בכלל. תודה מראש, גונזילה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
לא לבחור בכוונה את ה-512 רק עם באמת אתם ממליצים, אני משתמש בעיקר לאינטרנט, משחקים, ותוכנות גרפיקה כמו: Flash5, flash mx , photo shop6 , paint shop pro7 תודה מראש, gonzila
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי Intel Celeron 1.7 GHz והזמנתי לוח אם שתומך בP4 processors, כידוע Celeon 1.7 GHz נחשב כP4 רשום באריזה של המעבד שלי Socket478 והמעבד שהזמנתי תומך בSocket423 ורשום שהוא תומך בP4 האם המעבד שלי יתאים ללוח אם? ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה פינים בדיוק יש למעבד פנטיום 3 733 מגהרץ כי השגתי מעבד ויש מקום שנראה כאילו נתלש ממנו פין אז תגידו לי כמה פינים יש בבקשה
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה קורה כולם? רציתי לשאול איך זה שתוך יום אפוקס החליפו את הלוחות שלהם לAMD ל8k5a2 ו3 בלי הודעה מוקדמת? בכל מקרה רציתי לשאול איך הלוחות החדשים?
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח להם אימייל ולשואל אותם למה המחירים של המעבדים בארץ בשמיים (ואין סיבה שהם יהיו לא? כי הם לא גדולים ושוקלים הרבה כמו רמקולים למשל, ולפי מה שאני יודע המכס על מוצרים למחשב אמור להיות נמוך יותר...) להשוואה: המחירים בארץ (בעיקר המעבדים המהירים יותר) של מעבדי INTL וAMD כפולים מאשר בחו"ל! :AR15:
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חשבתי על: MSI KT3 ULTRA2 AMD XP 1800+ MUSHKIN 256 PC2100 זה טוב הדגש הוא על המחיר והאיכות תודה לכל מי שעונה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מהם המספרים האלו אומרים CAS x-x-x ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי צריכה להיות מורגשת הירידה הבאה במחירים של מעבדי AMD?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי (אולי לא חיפשתי טוב) אם כבר דנו בזה אז אל תבזבזו עלי זמן רק תפנו אותי לדיון אז בקיצור לוח טוב עם הרבה פיטצ'רים ואפשרויות OC טובות אני מתכוון לקחת איתו זיכרונות 333 ולהעלות ל 366 תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! הרצתי בדיקת זכרון בSANDRA וקיבלתי את הטיפ הבא: מסתבר שתזמוני הזכרון שלי לא נכונים ואני צריך להוריד אותם כדי לשפר ביצועים... איך אפשר לעשות את זה, ומה בדיוק אני צריך לשנות? מפרט: P3-800MHZ, לוח אם MSI-6309, עם ערכת שבבים של VIA, 256 MB SDRAM.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כמה אמורים לעלות מעבדי ה-ATHLON XP החדשים שיפעלו ב-166mhz עם 512cach? כמה יעלה לוח תואם טוב למעבדים האלה? וכמה הם יעלו בערך עוד חודשיים? תודה מראש, gonzila
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
256 זה מה שיש לי עכשיו (של קינגסטון) אני רוצה להוסיף עד ל 512.... זה כדאי? יש לי מעבד 2.26 ולוח של DFI
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי, המחשב הישן הלך לעולמו סוף סוף [אחרי שמונה שנים... אין כמו פנטיום 150!] ואני קונה מערכת חדשה שתחליף אותו כמחשב משני... אני רוצה ללכת על מעבד סלרון אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. אני מחפש לוח זול אבל לא זבל... לא עקבתי הרבה זמן אחרי צ'יפסטים למעבדי אינטל אז אני קצת לא בענינים. יש למישהו המלצה? אגב, רכיבים מובנים יתקבלו בברכה - אני מנסה להקטין את העלות. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות 2 יחידות בנות חודשיים של CRUISIAL 256DDR2100 ב-600nis יש עליהם גם HEAT SPREADER.. שווה לי ללכת על העיסקה הזאת?? והאם הזכרון הנ"ל יפעל עם EPOX 4G4A+? תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבנתי שלא מומלץ לעדכן ביוס אם המחשב עובד כמו שצריך... זה נכון? איזה נזק יכול להיגרם בגלל עדכון ביוס ע"י תוכנה מהאינטרנט (לפי החברה, הלוח אם והכל - לא סתם חובבני)? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם של PC Partner ומעבד פנטיום 4 1.6 GHZ עם 256 KB בL2 Chace. כלומר הוא לא 1.6A. המחשב שלי לא באובר קלוקינג וכרגע הVoltage של המעבד הוא 1.71. זה לא קצת גבוה? תודה רבה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבל לא של חברה מפורסמת של חברת Transcend האם זה ילך?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-