עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by slider,

טוב, סוף סוף החלט לקנות מחשב ועכשיו אני מתלבט בין שני הלוחות האלה... מה עדיף? אם תתנו לינק להשוואה אני הודה לכם מאוד... תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by maxos,

אני צריך המלצה ללוח שתומך בזכרונות של 1066. הבנתי שהשיפ של אינטל - 850E תומך ב533 אבל לא בזכרונות כאלה, לפחות לא רישמית. האם יש ציפים אחרים שתומחים בזכרונות אלו? רישמית? אילו זכרונות הכי כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  3. Started by Or ei,

ראיתי בזיגז יש את הזכרונות סמסונג 2700 (הם בתכנון שלי) שמעתי פה מישהו אומר שאלה לא הזיכרונות "המפורסמים" שאיתם אפשר לעשות OC רצחני ? אם כן מישהו יכול להסביר לי אולי במה הם שונים מה"מפורסמים"??

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Necessary_Evil,

מה אתם אומרים עליו? שוה קניה? אני מתכננת לקחת אותו + P4 1.8 וזכרון עוד לא החלטתי... אני רוצה שיחזיק מעמד הרבה זמן ועם אופציה לשדרוג בעתיד... לוח טוב או עדיף לקחת משהו אחר? (האיפוקס למשל...) תודה מראש, חציל

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. האם זה נכון? המחשב הבא שלי (לוח זיכרון מעבד) הולכים להיות מבוססים על פנטיום 4 2.26 והrdram 1066.... שמעתי מלא שמועות על זה שיש איזושהי בעיה עם המערכות הפעלה של מיקרוסופט (win ...) שהם נתקעות עם המעבדים שמעל 2.26... האם זה נכון? בכלל שמעתם על זה??? אני דיי נלחצתי מזה....

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by shloosh,

אתמול שיחקתי במשחקת פשוט ביותר, והמחשב בתאום כולו פשוט נתקע כולל העכבר,והיה צורך ב-RESET כדי להתחיל מחדש,היום שיחקתי ב-WARCRAFT 3 ועוד פעם זה קרה לי!! מה זה יכול להיות והאם זה קשור למעבד ??? זה קורה לפעמים גם ב-WINDOWS XP PRO שלי ואותו דבר גם לחבר שלי (ב-WINDOWS) יש לי: AMD Athlon xp 2000 VOLCANO 6 SUMA Geforce 4 TI4200 DDR 256 333MHZ

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shloosh,

האם החדשה המרעישה על כך שהמשחק לא ירוץ כל כך טוב על מעבדי ה-64 ביט החדשים של AMD היא גם כוללת מעבדים כגון AMD Athlon xp 2000?? הרגילים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by newz,

ראיתי שעל הלוח שלי ישנה כניסה שנקראת CNR ולו אין יציאה מאחור המחשב, הוא כאילו תקוע אי שם באמצע המחשב ועד היום לא ראיתי שום כרטיס שאפשר להכניס אליו ורק כעט מצאתי באתר מכירות ברשת כרטיס תוספת לכרטיס הקול ולא ממש הבנתי מה זה עושה (אם תוכלו להסביר לי הנה הכתובת http://www.gold.co.il/lamir/asg/Category_12.html. שאלתי היא: למה מיועדת אותה כניסה? והאם ישנם כרטיסים נוספים שניתן לחבר אליו במקום לחריצי ה PCI שאותם כבר סימתי (רק שלושה במחשב שלי)?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by MAOR,

יש לי חיישנים במחשב אבל אף תוכנה לא מזהה אותם בגלל שהביוס שלי לא מעודכן !!! הסתכלתי בתוכנה Sisoft Sandra בקטגוריה MAIN BORED INFORMATION והיא רשמה לי MANUFACTURER - VIA Technilogies, Inc. Model - VT82C692NX (שממה שהסבירו לי זה החברה של הלוח שלי + הדגם) עכשיו אני צריך לעדכן את הביוס בשביל לדעת את החום במחשב ואין לי מוסג איך !!! בבקשה תעזרו לי לעשות את זה ........ תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  10. Started by pro,

הוא שהמיקרונים מתאימים רק לאינטל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Athlon-WINGS,

למה באמת AMD מתחממים יותר מINTEL, מה גורם לכך? וכיצד זה משפיע? נ.ב: מי, אבל מי באמת יותר טוב, AMD 2200+ או INTEL 2.26 ??? רצוי שתביאו גם הוכחות ;D תודה מראש :saint:

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  12. ראיתי באיזשהו אתר טבלה של הגרסאות החדשות של מעבדי ה- Pentium 4 עם ה- stepping החדש של כל מעבד. הכוונה היא לא למהירויות גבוהות יותר, אלה core חדש למהירויות שכבר כימות. ניראה לי שהגרסאות החדשות איכותיות יותר, ומאפשרות המהרה גבוהה יותר. מישהו יכול להפנות אותי לאינפורמציה הזו?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by itaysk,

מה זה??? הבנתי שזה קשור למעבדים אבל לא הבנתי מה זה גשר צפוני ... גשר דרומי... על מה הם מדברים? עריכה של ath£on|no£hta: כיוון שאתה לדעתי לא מספיק ותיק בפורומים רק ערכתי את הכותרת של הנושא. בפעמים הבאות תשתדל לבחור כותרת קצת יותר ברורה לנושאים שאתה פותח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

האם אתם ממליצים למישהו עם מעבד חזק (כמוני :) לקנות כרטיס פריסה?? ואם כבר אני מחפש כרטיס שמקודד MPEG 4 ו DVIX!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש באפשרותי לקנות את הכרטיס החדש של ATI - Radeon 9700 אבל בשביל להישאר במסגרת התקציב שלי אני אצטרך כנראה לקצץ את הזיכרון ל 256 האם יורגש הבדל משמעותי? זה יגביל אותי בצורה כלשהי? דרך אגב אני עובד עם WIN XP (עם זה עוזר) ???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by barbaba,

הי לכולם יש לי לוח ASUS לפנטיום 3 .כל הכרטיסים ONBOARD . הזכרון שלי מורכב מ 64mega במהירות 100 ו 128mega במהירות 133 . המעבד הוא celeron 700/66bus/128cash .המחשב משמש לתכנות ב v.b, c,java . וגלישה ברשת. לא למשחקים. חשבתי לשדרג את המעבד ל p-3/1.2G/133BUS/256cash (כן ,עדין מוכרים אותו והוא עולה 800 שקל) או ל celeron1.2G/100bus/256cash שעולה 440 שקל. ולשדרג את מע' ההפעלה ל win2000 או XP (יש לי 98. ) מה כדאי ולמה , ואציין שי לי כסף במשורה, אני לא "עשיר ". שדרוג הלוח לא בא בחשבון כיאז צריך לשדרג גם את שאר הדברים . ה celeron עובד , אבל למשל ב JAVA שהיא תוכנה כבדה ( netbeans) הוא קצת נחנק ... .ובכלל צריך להתקדם קצת.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by slider,

כדאי לקנות? ואם לא, אז איזה לוח עדיף בשביל המעבד הזה? רצוי אחד שתומך ב DDR333 ... תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by beber,

הלוח נקרא INTEL BILLINGS 845 DDR + SB מתאים לפנטיום 4 כמובן... חיפשתי באתר של אינטל אך לא מצאתי דבר...תוכלו לעזור בבקשה? ולתת עליו את דעתכם

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  20. Started by MAOR,

יש לי לוח של VIA APOLLO PRO ואני צריך לעדכן את הביוס ....... איך אני עושה את זה ?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  21. יש לי מספר שלאות ובעיות שהיתי רוצה לחלוק אתכם כדי שתעזרו לי לפתור איתם! 1) אני קונה לוח חדש ומעבד הפועל על 133 עכישו יש לי סתם שאלה שמעניינת אותי.. האם הלוח מזהה לבד את המהירות שבא הFSB צריך לעבוד או שהוא מתחיל מ-100 אני אצטרך לעלות אותו ל-133 ? ומה לגבי הראטיו? מה הראטיו הסטנדרטי ? (אני מתכוון לראטיו של הזכרונות\FSB) 2) היה לי במחשב הישן דיסק 40 GB של MAXTOR שהיה מחולק לשני כוננים ומפוצץ בדברים חשובים! אך במחשב של אחי המחשב מזהה אותו אך הWINDOWS \DOS אינו מסוגל לזהות אותו ולא מציג לי שום מידע עליו! מה אני עושה?? כיצד אני משחזר את כל מה שהיה עליו? -ושכחתי גם לציין שבמחשב הישן התקנתי משהו כמו EZ-BIOS שישב לי בבוט כל הזמן! אשמח מאוד אם תענו\תפתרו לי את הבעיות\שאלות. תודה רב…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  22. Started by Tzion,

מה ההבדל בין שני הלוחות KT3 ULTRA , KT3 ULTRA-ARU אני יודע שאחד מההבדלים בינהם הוא של ARU יש בקר RAID133 שמוסיף אפשרות של עוד שני כונני IDE, אך שני הלוחות תומכים ב4 כוננים (עפ"י האתר של MSI) אז מה הבקר רייד133 מוסיף??? ואיזה עוד הבדלים יש בינהם? ועוד שאלה: כמה מאווררים אפשר לחבר ללוחות הנ"ל? וכמה מאוררים אפשר לחבר ללוח VRXP של גיגהבייט? (בדף של הלוח רשום *2 cooling fan pin header האם זה אומר שאפשר לחבר רק שני מאוררים? מה שניים מספיקים???) והאם שלושת הלוחות מגיעים עם מאוורר?? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by תמיר.......,

אני מתכוון לקנות מחשב הייתי רוצה לדעת איזה מעבד כדי לי לקנות ואיזה לוח אם מתאים בישבילו ושל איזו חברה אני צריך לקנות ובנוסף כם איזה זיכרון פנימי ושל איזו חברה אחן הגבלת מחיר תודה רבה

• 43 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by תמיר.......,

בסביבות סמפטבר אני מתכוון לקנות מחשב חדש הייתי רוצה את המלצותיכם בקשר למעבד זיכרון ולוח אם המחשב החדש ישומש בישביל משחקים מוסיקה סרטים אין הגבלת מחיר ובנוסף הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם המחשב ישן שלי שהוא פנטיום 2 266 וזיכרון 64 ושאר החלקים... אנא עזרו לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by iib,

שלום חברה חשבתי לחלוק את זה איתכם. הנה כמה תמונות של המפעל ליצור מעבדים (הידוע גם כ FAB) המדהים של AMD בעיר דרזדן שבגרמניה למעשה היחיד שמיצר היום מעבדים (היה עוד אחד באוסטין טקסס שהומר ליצור FLASH) עד סוף שנה זו התפוקה שלו תגיע ל 50 מיליון מעבדים בשנה: הנה waffer המשטח העגול עליו מיוצרים מעבדים. 200מ"מ : bunny ppl, I wonder if they have bunny girls תמונה אחת - אולי מיליון דולר (במעבדים):

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים