מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לחפש בפורום ולא ממש מצאתי דיבורים על זה (ועוד יותר מוזר שבכל פעם שכתבתי אותם בסדר אחר מצאתי דברים אחרים) השאלה שלי אם יש הבדל ביצועים בין שני הצ'יפסטים ? אני טועה או ששניהם תומכים בזכרונות DDR 333 ועוד שאלה: איפה מבחנית ביצועים משתלב הSIS 645X (או משהו כזה, זה שASUS P4S533 מבוסס עליו) בינהם או מעליהם או מתחת
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הפיסקה הבאה נלקחה מהחדשה "הפטיש משנה כיוון" שנכתבה ב27/8/ (היום): "אם להיות מציאותיים, המעבר ל 64 ביט אכן יתרחש באופן מלא במוקדם או במאוחר, וכבר היום אנו עדים לגסיסתם של מעבדי האת'לון, כנראה כצעד פינוי דרך ל Hammer. אך למרות זאת, התחזית של AMD לתחילת 2004 נראית אופטימית קצת יותר מדי..." המשפט המודגש מעורר בי ספקות וחששות- אני מתכנן כבר זמן לא קצר לקנות מחשב חדש, ועל הרגע הראשון ידעתי שאני לוקח AMD (פעם ראשונה איתו). ועכשיו, איך שקראתי את הפיסקה הרגשתי שאולי אני טועה? :-\ ואם באמת זה נכון שמעבדי האתלון גוססים, אז איזה עוד אפשרויות יש לבוחרי AMD (הביתיים) לקנות? ??? (הרי הם לא יקחו את מעבד השרתים.. :) שתבינו, אני מתכוון לקנות את המחשב הזה, ואני רוצה שהוא יחזיק מעמד …
-
- 47 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אין הבדל בארכיטקטורה בין מעבדי AMD (אני מתכוון ל-1600 ועד ה-1900). האם יש סיבה אמיתית לשלם 200-300 ש"ח יותר על 1800 או 1900, או שאני יכול לחסוך את הכסף ולקנות 1600? אל תשכחו שההבדל במחיר ביניהם הוא משכורת של חודש אצלי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש חברה יותר טובה, תמליצו תודה מראש, OR007
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אסוס מדגם P4S333 בגודל Med ATX האם 3 סלוטים של PCI מספיקים ? ע"פ דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
עפ"י דברים שהגיעו אלי מאדם שדיבר עם אחד המפתחים בINTEL ישראל (קרית גת) מתגלה הנשק הבא של INTEL מול הHAMMER שכשיגיע. עפ"י מה שנאמר INTEL מחכים ליציאת הHAMMER ואז בתגובה מתכוונים להוציא מעבד עם ליבה חדשה (כנראה מ3GHz) שהייחוד שלה יהיה.......שני מעבדים בליבה אחת ! ככל הנראה מדובר בשני מעבדים וירטואלים, כלומר, שתוכנות (בעזרת DRIVER כנראה) יזהו שני מעבדים ותתאפשר חלוקת עבודה על שני מרכזי עיבוד - כלומר SMP בכאילו כזה. ***********כל המידע הנ"ל הוא עפ"י אותו אדם, לכן מידע זה לא מתיימר להיות מדוייק ב100% **********************
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהוא יכול לתת לי פרוט מדוייק על כל סוגי המעבדים של AMD (לכמה MHZ שווה כל אחד) אני יודע ש1600 =1400 MHZ אז כמה שווים כל השאר?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למרות שהנושא הזה נטחן מאות פעמים לדעתי עכשיו הוא רלונטי מחדש, בתור אחד שמורעל על AMD וגם מכרתי לפחות כמה עשרות של מחשבים מבוססי AMD אני חושב ברצינות לקנות מחשב מבוסס על פנטיום 4 והסיבה הא פשוטה מאוד: המעבדים של AMD מתחממים יותר מידי! ושאף אחד לא יגיד לי שעד 60 - 70 מעלות זה נורמלי ל AMD כי זה לא נורמלי לאף מעבד! והבעיה הזאת קיימת רק בדור האחרון של AMD (יש לי את'לון 800 שעובד ב - 35 - 40 מעלות עם מאוורר פשוט) אפילו ב -XP2200 שבנוי ב - 0.13 (ואמור להיות קר יותר בגלל זה) הבעיה קיימת.
-
יש לי לוח GIGABYTE 7VRXP 1.1 אני רוצה לקנות לו את המעבד הכי טוב בשבלו איזה???
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ליבת הפלומינו וה-tbred? ואיזה מעבד היום באמת כדאי לקנות של AMD? תודה מראש, gonzila
-
חברים שלי נוסעים לשם ואני מחפש את ה AX478 וכרטיס GTXP6.1 איפה יש חנות טובה באילת שמוכרת כאלה דברים?
-
אני ממש לא מבין גדול במעבדים. מה מבין השניים עדיף? אני צריך את המערכת רק בשביל להרית קרנל של לינוקס אז הדרישות לא גבוהות. אני רק רוצה לדעת איזו מערכת יותר חזקה בסך הכל?
-
שלום מה ההבדל ביחן מעבד AMD Athlon XP 2100 למעבד AMD ATHLON XP 2200 רק ה 100 הרץ או שיש יותר מזה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הי חבר שלי רוצה לקנות מחשב אני אומר לו שעדיף AMD על אינטל תגידו אתם מה עדיךף AMD או אינטל???????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אפשר גם לנמק, אז זה יהיה סבבה...
-
יש לי לוח ECS P4VXASD2 הדרייברים של VIA שבאו על הדיסק לא מתאימים לווינדוס XP. מאיפה אני מוריד דרייברים טובים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התעניינתי בלוח האם Gigabyte 7VRXP- REV2 מאחר וכולם משבחים את התמורה שלו למחיר. אבל כשבאתי לקנות אותו נאמר לי שהוא לא מומלץ בגלל בעיות של אמינות. עד כמה נכון הדבר? בעיקרון אני מספק בביצועים של Gigabyte GA-7VTX-H PLUS, אבל הפער בין השניים זניח ואולי גם הוא סובל מבעייתיות. הלכתי לאיבוד שטח לא לי! ???
-
- 49 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
מי שהוא מכיר את הלוח ,האם הוא נחשב סביר לישומי אינטרנט וסריקות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב ומתלבט בין לוח מבוסס 850E עם PC1066 ו :AGP? * 4 או לוח מבוסס DDR עם AGP * 8 אני אני מתכנן להתקין את הרדיאון 9700 מה יתן לי ביצועים יותר טובים? או במלים אחרות מה יותר משפיע זכרון המהיר או AGP מהיר? (לא מצאתי לוח שיש לו גם RDRAM וגם AGP * 8) תצורת המחשב אחרי השדרוג: p4 2.26 533fsb לוח ע"פ המלצתכם כנ"ל הזכרונות (512mb) 2 דיסקים wd 20g 7200 CDR CDRW נ.ב. האם יכולה להווצר לי בעיה עם הספק? האם צריך לכוון את הספק ללוח החדש? תודה
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אז ככה עם אני שם מעבד כזה על לוח מבוסס VIA KT333 הוא יעבוד בFSB של 166 כי הוא מותאם גם, אבל יש לי זיכרון DDR PC2100 אז אני הצטרך להחליף לזיכרון PC2700 ??? בשביל שיעבוד או שאני אוכל להשאיר אבל לא תהיה תמיכה מלאה מצד הזיכרון ?!
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה היה לי לוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ובמקומו קניתי לוח של גיגהבייט 7VTHX+ עכשיו אני אמור לקבל את אותו לוח תקין שאלתי היא האם כדאי להחליף בין הלוחות או שכבר כדאי להשאר עם הגיגהבייט? חשוב לציין שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוק ושיש לי דיסק שתומך ב ATA133
-
שלום לכולם! רציתי לדעת מתי כבר יגיעו לוחות מבוססים NFORCE 2 ומתי יגיע האפוקס KT400 לארץ? ואיזה מהם עדיף? אני רוצה להזמין את המחשב עד יום שלישי השבוע.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שאני (אח ששלי ליתר דיוק) קונה מיועד למוזיקה, יש לו גם כרטיס קול מקצועי. תמליצו לי על לוח אם אמין וחזק בתקציב של עוד 800 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-