עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ובא לציון גואל: http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1774693,00.asp

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. יש לי שני סטיקים של 256MB של Geil PC3200 DDR400 DualChannel ועוד סטיק של 256MB PC3200 ג'נרי. השאלה היא אם אני יחבר את הג'נרי יהיו לי בעיות? או שהכל ירוץ חלק? יש סכנה כלשהיא?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by ag43,

מקווה שזה מתאים לפורום הזה יש למישהו מושג אם יש חנות בארץ שעדיין מוכרת את הזכרון הזה?

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  4. התחדשתי בכרטיס מסך GTX470, הפעלתי כמה משחקים ושמתי לב שהFPS נמוך מביקורות כאלה ואחרות ידעתי מלכתחילה שהמעבד כנראה יהיה צוואר בקבוק אבל לא חשבתי שזה יהיה משמעותי כלכך.. בכל מקרה השאלה שלי אם שווה לי לשדרג למשל למעבד Q9XXX אפילו יד שניה עם המערכת הנוכחית או שזה לא משתלם ושווה לי כבר לקנות מעבד,לוח וזכרונות חדשים? ודבר שני,האם הזכרונות גם מגבילים אותי או שזה רק המעבד? (מפרט בצד) על מעבד אני אולי אוכל לקנות משהו בזמן הקרוב ומערכת חדשה זה רק עוד כמה חודשים (אין כרגע תקציב) תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  5. אני הולך להחליף סלרון 800@1000 שעובד ב 124*8, לחליף בפנטיום 3 866 133*6.5. קודם כל, מבחינת תיפקוד ממשי, איזה מן המעבדים מהיר יותר? טוב יותר? וכמובן אני יעשה לפנטיום גם OC, האם הפוטנציאל שלו גדול יותר? [אל תזכירו טמפ', אני שמתי עליו VOLCANO 10]

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by Drek Boy,

מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo E7400 ל - Phenom Quad-Core 9550? המחירים דומים. אך לאחד 4 ליבות 2.2X4=8.8GH בתאוריה לעומת 2.8X2=5.6GH אני יודע שיש עוד מרכיבים ושזה לא מה שמכריע אם זה מעבד טוב או לא... אבל בגלל שאני לא מבין בתחום אז אנילא מבין במרכיבים המשניים. אז איזה מבין המעבדים עדיף למשחקים?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. Started by PCguy,

אני רוצה לערוך למחשב שלי מבחן מאמץ לראות למה הוא מסוגל משהו מכיר תוכנה כזו? אגב יש לי את הPCMARK04 שם קיבלתי 3340 נקודות זה טוב?? בכל אופן אם אתם מכירים תוכנת מאמץ למחשב אנה תרמו את ידעתכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kub,

שלום לכולם, רציתי לשאול על האופציה לשלב מעבד OPTERON למחשב ביתי. הדגם הוא 146 SOCKET 939 2.0GHZ 64 bit זכרון CHACHE של 1MB שמאוד שימושי לי.. מחשב שמיועד למשחקים וכמובן ישולב עם כ.מסך חזק וזכרון 1GB. איזה לוח מומלץ לקנות עם כזה מעבד? האם הDFI INFINITY NF4U יהיה טוב בשבילו? אפשר לשים למעבד הזה מאוורר BT? תודה רבה. אני מאוד אוהב את AMD, וגם עכשיו אני על AMD. אני לא אוהב את אינטל.., אבל אם המצב הוא שAMD מפגרים קצת מאחורה אני ישקול את המצב בשנית. פשוט במחיר הזה המעבד הזה הוא הכי טוב.. תודה רבה קובי

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  9. היי כבר כמה זמן אני מנסה למצוא את הנתונים הנכונים כדי שהמערכת תעבוד לי טוב עם הזכרונות. כרגע אני עם באס של 270 ובעצם אם אני ביחס 1:1 אז הם גם צריכים לקבל את התדר הזה, נכון ? עכשיו אני פותח את הCPU-Z ובאמת הזיכרונות בתדר של 270 אבל ... אחרי שאני מפעיל MEM TEST פתאום הם מקבלים את התדר של המעבד 270X9=2430 ??? ועובדים על 243 מישהוא יכול להסביר לי בבקשה או שפיספסתי משהו תודה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by flintos,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שהמעבד שלו הוא: (Intel Core2 Duo Processor E7400 (3M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB. הבנתי שיש מעבדים שהם 64bit ויש שהם 32bit ורציתי לדעת איזה מהם הוא המעבד הנ"ל. תקנו אותי אם הבנתי לא נכון. תודה מראש, גלעד

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by shainov,

שלום לכולם..ברצוני לרכוש סט של 2*1GB מחברה כמו GSKILL או OCZ במחיר שלא יעלה על 150$ ולא ממש מצאתי עם משלוח לארץ.. במיוחד לא BUY IT NOW שזה מה שאני מחפש ולשלוח ארצה..חיפשתי את הHZ של GSKILL כי הם מאוד מומלצים ברחבי העולם ואנשים הגיעו איתם ל1100במאמץ מזערי..אז אודה לכל עזרה אפשרית ואם אפשר לינקים..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by staticx1,

שלום, רציתי להבין משהו - במידה ויש לי מעבד עם TDP של 125W, האם זה אומר שכל הזמן הוא צורך 125W? גם במאמץ וגם במנוחה? אם התשובה שלילית, האם אפשר "לשחק" עם זה, כלומר שאם הוא במנוחה, שייקח למשל 10W ובמאמץ רק 100W? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום אני רוצה לשדרג את הזיכרון RAM שלי, יש לי 2X2 ג'יגה ו-4 סלוטים. גיליתי שהזיכרון שיש לי הוא של חברת Elpida שהפסיקה כבר לייצר זכרונות כיוון שהיא פשטה רגל לפני חצי שנה. החברה לא מופיעה ברשימת החברות המוכרות שכדאי לקנות מהם במדריך שכאן בפורום, לכן חשבתי להחליף לגמרי את הזיכרון ולא רק להוסיף זיכרון. האם יש בזה הגיון או שכדאי לי רק להוסיף? אני מתכנן בכל מקרה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה כ"א. לא היו לי שום בעיות עם הזיכרון בשנה האחרונה מאז שהמחשה נקנה. תודה בכל אופן.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by alergic,

התבלבלתי לגמרי עם כל החידושים אז מה יותר טוב? Model Intel® Core2 Duo Desktop Processor E8400 CPU Speed 3.0 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.0 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm Thermal Design Power 65W Thermal Specification 72.4°C VID Voltage Range 0.85V 1.3625V Warranty Life time Model Intel® Core2 Quad Processor Q6600 Processor Number ? Q6600 Architecture 65 nanometer technology L2 Cache 8M Clock Speed 2.40 GHz Front Side Bus Speed 1066 MHz Other Intel Technologies Intel® 64?, VT±, Execute Disable Bit°, EIST*, Quad-Core Package FC-LGA Chipset Intel® 975X Express Chipset, Intel® P965 Expr…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  15. שלום, יש בידי את המחשב הנייד הזה http://support.ajp.co.uk/specs_html/7200.htm התקנתי עליו וינדוס מי, את הדרייברים לכרטיס מסך מצאתי.. אבל אני לא ממצליח למצוא דרייברים ללוח אם, אני חייב את זה כי הUSB לא פועל וצריך את הדרייבר.. בקשה אם מישהו יכול לעזור למצוא לי אותו אני אשמח מאוד, תודה.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

עשיתי עכשיו בדיקה בS&M לראות לכמה מעלות המעבד שלי יכול להגיע לפני OC עכשיו כשהפעלתי אותו ראיתי שמעבד אחד עובד ב100% והשני יש לו קפיצות כאלה (ראו תמונה בסוף) כמובן שאני שיניתי את ההגדרות שזה יהיה 100% מאמץ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by blabla2002,

היי עשיתי מפרט לחבר שלי עכשיו את ההתקנה אמרתי לו שאין לי בעיה לעשות אבל מה שאני מפחד זה שאני ישבור לו את הליבה עכשיו כבר כמה פעמיים למחשב שלי הוצאתי והכנסתי את המעבד האם זה מסובך יותר לamd במקרה אני ישבור לא את הליבה או זה פשוט שאין סיכוי

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. Started by raananan,

מאוד מעניין אותי לדעת (ובטח לא ממש תוכלו לעזור, אבל אולי לעורר את השיחה על הנושא) האם בגלל המצב בצפון תהיה בעית זמינות של המעבדים בחנויות השונות. שמעתי על הרבה ספקים (לאו דווקא של מוצרי מחשב) אשר פוחדים להגיע לצפון. אני אישית גר בחיפה אז המצב בחיפה בטח יהיה יותר סביר, אבל כל מה שמעבר לחיפה אולי יהיה בעיתי.

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  19. שלום, האם זכרונות G.Skill מגיעים ארוזים הרמטית, כלומר, עם מדבקת פתיחה או סימן כלשהו המצביע אם אריזת הזיכרון נפתחה כבר בעבר ?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. Started by dante123,

אהלן.אני רוצה לקנות את ה930 של אינטל וכשהתקשרתי אליהם אתמול (כדי כבר להזמין) הם אמרו לי שאין במלאי ושהם יביאו בימים הקרובים. היום גלשתי לאתר,הסתכלי בעגלת הקניות ושמתי לב שהמחיר עלה ב120 שקלים! מחיר קודם 995 מחיר נוכחי 1115 WTF?!שיוצא הקונרו המחירים אמורים רק לרדת לא? תודה.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  21. יש לי מחשב עם לוח אם מסוג abit kn9-s שתמוך בזיכרון מסוג ddr 2 במהירות של עד 800mhz. העניין הוא שיש לי כרטיס מסך חדש (ati 4580) ומעבד בסך הכל בסדר (amd athlon x2 64 bit 4200) אבל משחקים לא כל כך רצים לי בגלל שיש לי רק 1gb זכרון וגם הוא כולה במהירות של 677mhz. לאחרונה לקחתי לאחי מהמחשב עוד כרטיס זכרון של גיגה נוספת כדי לבדור אם יש שינוי ואכן המשחקים רצו הרבה יותר טוב. השאלה שלי בעצם עד כמה גיגה הלוח אם שלי תומך, כי פשוט חשבתי לתת לאחי את כל הזכרון שלי ולקנות איזה 4-6 גיגה (יש לי 4 סלוטים של זיכרון) למחשב מהסוג שהוא תומך( 800 הפעם במקום 677), ועל הדרך לעבור לויסטה כי ממה שהבנתי הxp לא תומך ביותר משני גיגה. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא....תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by lipa,

כתבה ב-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3086616,00.html

• 246 תגובות
    • 26.6k צפיות
  23. מצאתי בפנדה לוח אם של ASROCK בעל חריץ PCIX וגם חריץ AGP...בדקתי באתר שלהם וראיתי שהוא תומך רק בחלק מכרטיסי הPCIX ...חיפשתי אם יש כרטיסי AGP שהוא לא תומך ולא רשום על זה כלום... מכאן אני שואל...האם הוא יתמוך בGF5200 AGP? האתר - http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  24. Started by Peri228,

כמו שהכותרת אומרת , בלי להתחשב במחיר , איזה לוח יותר טוב ? ועוד שאלה קטנה - מזה תזמונים של זכרונות ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by MotherShip,

היי, עניינה אותי השאלה הזאת כבר זמן מה- מדוע כולם ממליצים לא לערבב בין דגמים שונים של RAM ומה עומד מאחורי זה? הנימוק העיקרי שמצאתי הוא שהRAM יעבוד לפי התדרים של החלש מבין השניים (לא סיבה רצינית... עדיף לקנות סטיק חלש או חזק יותר מהמקורי במקום לקחת סט חדש), ועוד משהו על אי יציבות שלא הבנתי במה היא מתבטאת... תעירו את עיניי בבקשה?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.