מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי למפלצת! אבל באמת מפלצת! לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים ! ולקנות פשוט עד מעבד כמו שיש לי 2.4 ואז זאת תיהיה מפלצת! מה דעתכם? יתרונות חסרונות?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 מגבייט שהם PC3200 עם לוח אם GA-7N400-L. משום מה CPU-Z כותבת לי שהם של סמסונג. מישהו אולי יודע מה הבעיה? בתודה מראש orlupo
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
איך המפרט הה? הזכרונות האלה טובים? המארז והספק יחזיקו לי את המערכת? אתם ממליצים לשנות משהו? בעקרון אף פעם לא עשיתי OC אבל אולי עכשיו במחשב החדש אני יעשה קצת תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מתי יגיעו לחנויות לוחות האם הראשונים מבוססי צ'יפסט P35?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה ואשמח להעזר בכם לתת לי תשובה. מה ההבדל בין זכרונות SDRAM בעלי 16 צ'יפים לבין 8 צ'יפים, באילו לוחות (chipsets) ניתן להשתמש באיזה סוג ובמה אי אפשר להשתמש בלוחות מסויימים... דחוף,תודה.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך המעבד AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 והאם כדאי לקנות אותו היום? אם לא, מה עדיף לקנות בתקציב של עד 500-600 שקל
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הייתי מריץ חיפוש לפני הכתיבה, אבל מכיוון שזהו נושא שמשתנה מיום ליום עם עדכונים ודברים חדשים.. חשבתי שכדאי לכתוב מחדש. עד עכשיו הייתי סגור על סוקט 754 עם לוח 8kda3j rev 2, 630 ש"ח מנועה. אחרי שיטוטים רבים, אחרי כל הפעמים שקראתי שחבל לקנות עכשיו, וצריך לחכות ל939 בשביל אפשרויות השדרוג, החלטתי שזה שווה בדיקה.. השאלה היא, האם יש לוח כמו האפוקס הנ"ל, שידוע שהוא לוח מוצלח, ובמחיר סביר? אם מישהו רק יריץ חיפוש בפורום על הלוח הזה, הוא יראה כמה פעמים הומלץ עליו במפרטים.. השאלה היא האם יש לוח דומה ל939.. הייתי קונה בכיף את ה neo2, אבל המחיר שלו עדיין גבוה משמעותית מהאפוקס.. האם בכלל יש לוחות 939 זולים יותר? והאם צפויים להגיע לוחות חדשים בקרוב, זולים יותר? אני לא מעוניין בSLI, והאפשר…
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
מבקש עזרה - מה הבדלים בין המעבדים E6700 vs E6750 ומה מייצגת הסידרה E6X50
-
- 5 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני נמצא בנקודת החלטה בה אני רוצה להרכיב מערכת A64 אבל מחכה ל - PCI EXPRESS מישהו ראה באיזהשהוא מקום אזכור לגבי המועד בו יהיו זמינים לוחות מבוססי NFORCE 4 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
תציעו לי לוח אם הכי טוב שאפשר של אינטל בתווך המחירים 300-400 ש"ח... שאלה נוספת- האם הירידה הדרסטית של המחירים של המעבדים נוגעים גם ללוחות אם ולכרטיסי מסך? תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני לוחץ שם אנטר וזה לא עושה כלום לא יודע.. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך אני משנה את זה? תודה רבה! =]
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שתי שאלות. קןדם כל המפרט שלי : amd 1.7 256 ram gf 4 mx 440 עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לעשות oc למעבד וכמה זה אמור לעלות לי בוא נגיד ל2 או ל2.6...עד כמה שאפשר. והוספה של ראם עד ל1024. תודה.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
כל מיני אוברקלוקינג והשוואות עם לוחות אחרים... חוץ מזה http://www.bit-tech.net/review/362/ את זה כבר ראיתי טוב תודה למי שעוזר...
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
האם זה שווה? ולמה שאר הזכרונות 2G 800M עולים כפול?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אחרי דור של בלבול משמעותי עבור הצרכנים, במפתחת השבבים עושים את הצעד הנכון ומפרידים באופן מובהק בין דגמי ה-Zen 3 Plus העדכניים ביותר לבין דגמי ה-Zen 3 המרועננים שיגבו אותםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לכולם אני מחפש זיכרון 512 MB במהירות 333 MHZ אבקש לדעת איפה אני יכול לקנות באיזה חנות ? תודה מראש ושבת שלום לכולם
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב ואני לא יודע האם לחקות ללחות הm2 שלamd או לקנות עכשו את האסוס פרימיום
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני לא יודע איך עושים עדכון ביוס ללוח ASUS P4P800 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה,שאין לי מושג איך "לאכול" אותה. יש לי מעבד אטלון 3200+ 64bit תושבת 939 לוח חדש של gigabyte דגם K8U-939 הביוס גירסה אחרונה ,הטמפרטורה בביוס מראה במנוחה 50-65 מעלות,בעבודה 80-95 , ולעומת זאת הצלעות לא כ"כ חמות,לפי הטמפ" בביוס+תוכנות נוספות הצלעות היו אמורות להיות רותחות. כמו-כן המאוורר סטוק חדש,משחה טרמית איכותית, איך אני יודע עם המעבד באמת מתחמם ?אך לא החום לא עובר טוב לצלעות, או שקריאת הטמפ" של הלוח לא נכונה ? או משהו אחר. תודה
-
- 5 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בקשר לזכרונות..אז לקחתי 1024 של TWINMOSS והציעו לי להחליף בתוספת 30 שקל לOCZ. שווה לשנות את ההזמנה ? איזה חברה יותר איכותית? ושאלה שנייה, לקחתי מארז+ ספק 300W והבנתי זה לא משהו..יש לי בבית אל פסק PRPC650 שאף פעם לא השתמשתי בו. זה "יפצה" על הספק שבה עם המארז? או שזה לא קשור תודה!
-
- 8 תגובות
- 491 צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US יאללה אנשים להוריד, ולנסות. אני מוריד.. ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
1) אני מעוניין לרכוש את המעבד 4 ליבות Q6600 השאלה שלי היא אם אני מתקין WINDOWS 32 PRO (מאחר ו64 לא עובד טוב עם על הפלאגינס ותוכנות המוסיקה) האם בכך אני פוגם ביכולות המעבד או שאין קשר בין סוג ה WINDOWS לבין סוג המעבד. האם עדיף מעבד E6850 ? 2) איזה לוח אם אסוס רצוי לענות לי על הצרכים (DDR2 1066MHZ) אשר יפעל הכי טוב עם המעבד (אין לי בעיה תקציבית) האם עדיף P5E3 WS PRO או P5K64 WS 3) האם זה נכון שלא כדאי לקחת עדיין DDR3? 4) מה דעתכם על מארז THERMALTAKE KANDALF עם קירור מים? והאם הוא יפעל טוב עם ספק כח OCZ GAMEXTREME 600W? תודה רבה לכל העונים)))
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
amd athlon 64 3200+ newcastle Gigabyte GA-K8NSNXP Geil pc3500 ultra platinum (512x2) הזכרונות שלי עובדים על 163 fsb בזמן שמעבד עובד על 200 ואין לי שום אפשרות בביוס לשנות ל 1:1, איזה חבר אמר לי שאם אני ישתמש בביוס באפשרות "Top Performance" אז זה יסתדר וגם זה לא עזר.. עדכנתי ביוס לגרסא F6 והשתמשתי בטופ פרפורמנס והכל עבד כמו שצריך 1:1. היום שוב עדכנתי את הביוס לגרסא F9 והגרסא הזאת הורידה לי את הטמפרטורה ב איזה 5 מעלות במעבד.. אבל הרסה את הזכרונות (שוב 163).. הבעיה שג'יגהבייט הוציאה מהאתר שלהם את הגרסא F6 משום מה ואין לי אפשרות לחזור לגרסא הזאת.. אולי יש פתרון אחר או אפשרות בביוס? אולי תוכנה שאני יכול לקבוע בא את הבאס לזכרונות manualy? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום! על הפרק עומדת השאלה מה עדיף? AMD 4200 או INTEL E6300? אני ממש רגע לפני קניית מחשב חדש ואני לא יודע איזה כדאי. המחשב ישמש למשחקים בעיקר ועריכת וידאו.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-