עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Elninyo,

מה המצב ????..קניתי DDR 256*2 עכשיו אני צריך לקנות CPU AND MOTHERBOARD חדשים אני רוצה לקחת של INTEL אני מתכוון לקנות מעבד של 2.4 ולגבי הלוח אם אני רוצה לקחת Gigabyte רציתי לשאול אתכם עם הלוח אם הזה שווה לאינטל 2.4 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_321_716&products_id=3830 ועם יש למישהו הצעות לגבי AMD או אינטל שיעזור בבקשה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  2. שלום . יש לי זכרון 215 של קינג סטון DDR2. איזה זכרונות אני יכול להוסיף ? כאילו אני חייב שיהיה KingStone ? תודה

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  3. טוב, אז יש לי במחשב את הלוח: Leadtek WinFast K7nCR18G PROII הוא הלך לי קיבינימט, ולכן אני צריך להחליף אותו למשהו אחר. אני יכול להחליף את הלוח בכל לוח מן הרשימה. אני זקוק לכרטיס מסך מובנה כמו בלוח הקודם, אחרת אני אתקע עם Geforce2 MX200. לוחות האם, עם כרטיסי מסך מובנים גורמים לבעיות? אני חשבתי לקחת את הלוח הזה: GA-7NNXP יש לו כרטיס מסך GF4MX מובנה, והוא נראה לי דיי סביר. עריכה: סעמק, נדפקתי! הוא לא כולל כרטיס מסך מובנה. וכל אלה שכוללים, אז הם מבוססים KT400 ככה שתהייה לי ירידה משמעותית בביצועים. זה המפרט שלי: AMD 2500 Barton Hynix DDR 333 256X2 HD Maxtor 30 GB ATA100 תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  4. כמו בכותרת.... יש איזה תוכנה או משהו?

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  5. Started by lidor_abo,

מזה ה cache של המעבד?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  6. המחיר של שניהם זהה, ולפי הנתונים הם נראים אותו דבר. אז מה בכל זאת ההבדל?(או שפשוט אין) למעבד 4200X2 AMD תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by manorking,

מה יותר כדאי מעבד AMD או INTEL? ומה ההבדל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  8. שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שתי שאלות. קןדם כל המפרט שלי : amd 1.7 256 ram gf 4 mx 440 עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לעשות oc למעבד וכמה זה אמור לעלות לי בוא נגיד ל2 או ל2.6...עד כמה שאפשר. והוספה של ראם עד ל1024. תודה.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  9. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1632 איך הלוח הזה? האם אפשר אחר כך לשים כרטיס מסך אחר? האם זה עושה בעיות כהכרטיס מסך מובנה על הלוח? תודה :]

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  10. היי מתלבט בין שני סוגי זכרונות TwinMos 2*512 667Mhz - CL5 Kingston 2*512 667Mhz - CL5 לשניהם יש אותם מאפיינים, ושניהם מתומחרים זהה, כ 140 שקל לסטיק. האם יש איזו שהיא עדיפות לאחת מן החברות?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  11. Started by aviados,

ערב טוב לכולם אני מחפש זיכרון 512 MB במהירות 333 MHZ אבקש לדעת איפה אני יכול לקנות באיזה חנות ? תודה מראש ושבת שלום לכולם

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  12. Started by Blackend,

איך אני יכול לראות את כל המאפיינים של הזיכרון שלי? איך אני יכול לראות אם הוא עובד בדואל או לא ? מצטער על השאלה אני בטוח ששאלו אותה 100 פעם פשוט חיפשתי די הרבה אחורה ולא מצאתי ... תודה רבה דניאל

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  13. Started by zglazer,

-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם זה נככון? ו…

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  14. Started by shay767,

שלום, יש לי מחשב שהוא כבר בן 3 שנים, לאחרונה הלוח אם מזייף וגם היא לי שריפה קטנה בו ביציאה של הספק ומאז הוא נדפק. אני רוצה להחליף אותו למשהו שיתאים לי ומאז שקניתי אותו הוספתי עוד דיסק קשיח עוד זיכרון של 512 מגה. העלתי בקישור את המפרט של המחשב ומה הוא מכיל בתוכו, אם מישהו יכול לעזור לי והלפנות אותי לאיזה לוחות אם יתאימו לי ומה יהיה כדאי לעשות חשוב לי לציין שהבחור שהמחשב שלו אין לו הרבה כסף לכן הוא לא כל כך מעוניין להוציא יותר מדי אבל אם יש חלופה כדאית בכמה מאות שקלים אשמח לשמוע תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  15. היא הייתה בדף הראשי ועכשיו היא לא שם וחיפשתי אותה מלא בכל האתר. שרשום מתי יופסק היצור של הפ]נטיום של הסלרון של סדרת ה D איפה זה?

16. Started by tzahif,

לפי מה שנראה, יש יתרון גרפי בצ'יפסט 965G . האם מדובר בכרטיס מסך on board ? או רק תמיכה בעיבוד לכרטיס מסך נפרד ? ללוח יש יציאת Firewire שחשובה לי, אבל השאלה האם יש לו עוד יתרונות (לא ל-OC) ?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  17. חשבתי לקנות מעבד זול כמו SEMPRON 939 ולאחר כשנה וחצי לשדרג אותו ל 4800 ( אולי עוד כ שנה וחצי הוא יעלה כ 1000 ש"ח ) השאלה אם יהיו מעבדים כאלה עוד כ שנה וחצי ואם באמת המחירים שלהם יצנחו

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  18. Started by MamaOff2002,

איני מבין גדול במחשבים אבל האם תוכלו להגיד לי איזה מהלוחות אם יותר טוב kn-neo4-f 939 pcx msi או albatron k8nf4x תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  19. Started by lan,

קניתי מחשב עם לוח אם P5RD1 האם הוא תומך כמו שהובטח לי ב SATA2 ואיך אני מודא שהמחשב באמת עובד ככה

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  20. Started by amos700,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10475

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  21. Started by megas_xlr,

שילשום חזר לי המחשב מהתקנה וקיבתי לוח אם של gigabyte k8 triton ורציתי לדעת כמה הוא עולה והאם amd 64 bit 3000+ יותר טוב מ intel pentium 4 3.2 ghz 478 1m ???? תודה למי שמוכן לעזור :yelclap:

22. Started by yoahe,

איך הלוח הזה ל DUAL CORE Intel® SORENTO® 945 סוג ציפסט: intel 945

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  23. Started by Shavoigen,

מה הOC הכי חזק שאפשר להגיע עם E6600 וזכרונות 800Mhz?

24. הזכרון שאני רוצה לקנות: http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=714 הלוח אם שלי: P4P800 SE יש לי 4 כניסות לזכרונות בלוח האם. בנתיים יש לי שתי כרטיסי זכרון, כל אחד MB256. זה בסדר אם אני אקנה בנוסף עוד שתי זכרונות של 512MB כל אחד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  25. יש לי לוח 865PE משו עניתקה ביותר ואני רוצה לשדרג ת'זיכרון וזיכרון DDR 400 עולה יותר מ667.. אז האם זה יעבוד במהירות המרבית שהלוח שלי מסוגל או שפשוט לא יעבוד?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים