מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח אם עדיף? ASUS M3A78-EM לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H כמעת אותו מחיר מה יותר טוב
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום!!! אני צריך עזרה למצוא לוח אם שתומך גם ב-DDR וגם בDDR2 שיהיה לו שני כרטיסי הרחבה PCI ושני חריצי הרחבה של PCI EXPRESS כמו כן יש צורך בRAID חומרתי מובנה בלוח על IDE וגם על SATA
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום עדכנתי את הגרסה של ה- BIOS מקובץ שנשמר מה-תוכנה המקורית של הלוח ,והעדכון נפל-המחשב נתקע הפעלתי אותו מחדש , והיו צפצופים עולים ויורדים ןאז המחשב מאז אין לו POST זה לוח P4T-E עם צ'יפסט I850 (זכרונות RDRAM) אם מישהו יכול לעזור המחשב לא נדלק. אם יש דרך למחוק את התוכן של ה BIOS.??? (דרך איזה ג'מפר או משהו כזה) תודה . לכם ניסיתי להוציא את הסוללה -אבל זה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי הלוח שלי הוא KN8K9 ULTRA זיגבייט, אבל יש לו בעית הקבלים הנפוחים , איזה לוח מקביל לו בח יבורים המיוחדים ? לא חיבור USB2 , חיבור פייר , לא זוכר את השם במדויק. רוני
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
האם הם יוכלו לפעול יחד מבלי שיווצרו מסכים כחולים או בעיות כלשהן? או שלא? הזכרונות הם מסוג DDR1 שניהם, בעלי נפח של 256MB.
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
הוצע לי לוח האם שבכותרת: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2281&ProductName=GA-M51GM-S2G במערכת מחשב חדש ואני לא מוצא שום ביקורות עליו. מישהו יכול להפנות לביקורות כאלה? ד"א, המחשב עצמו הוא AMD Athlon 64 3200+ עם 512 מ"ב זכרון של קינגסטון, דיסק 80 ג"ב SATAII של WD, מארז JNC 8668 500W וכונן פלופי. 1800 ש"ח בששה תשלומים. אם מישהו רוצה להעיר משהו על המפרט, אשמח לשמוע. המחשב לא מיועד למשחקים. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
זכרונות PI לעומת זכרונות PK - מה ההבדלים ?
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי זיכרונות שלום חברים כמה שאלות 1.מה ההבדל בין הזיכרון OCZ REAPER לבין סדרת גולד או זיכרונות רגילים שלהם 2.האם שווה להשקיע עבור ביצועים של משחקים בזכרונות DDR3 או DDR2 הכוונה האם נכון להיום ה DDR3 יותר מהירים ?????????? 3.תמליצו לי בבקשה על זיכרונות מהירים עבור משחקים כבדים 2X 2048 שני סטיקים!! 4.מה זה EPP ???? 5.איך האמינות והשירות של חנויות המחשבים SKYPC ו FOXPC בראשל"צ ??????? תודה לעונים יום טוב
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים את המפרט בצד אבל נראה לי שהטמפרטורה של הלוח חשודה במקצת וגם התוכנה הנלווית של הASUS מתריעה על טמפרטורה של הלוח!! וגם שאלה אחרת הזכרונות הם 1066 אבל WINDOWS 7 מכיר ב 800 אני צריך להעלות דרך הביוס את התדרים השאלה האם לקחת בחשבון עוד פרמטר שאני מעלה את התדר תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלא במפתיע, התגלתה פירצת אבטחה חדשה במעבדי אינטל, העונה לשם Lazy FP . הפירצה מוגדרת כבינונית בחומרתה ( ע"י אינטל ), ועדיין לא דווח על פתרון לבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי אתמול כרטיס זיכרון שהזמנתי, אך גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שלי (חכם שכמוני לא חשב לבדוק לפני שהזמין...) והחלטתי להחליף למשהו שיתאים. השאלה היא אם כדאי לי להחליף או לקנות לוח אם חדש שיתאים לזיכרון (וגם לוח אם יותר טוב ממה שיש לי עכשיו)? הזיכרון שקניתי הוא 512MB Samsung DDR PC3200/400 ואני רוצה להחליף ל512MB SDRAM PC133 - Samsung original. בשביל להחליף אני צריך להוסיף עוד 150 שקלים, השאלה היא אם זה שווה את הכסף ואם יש הבדל בינהם? לפי מה שאני מבין הDDR יותר טוב מהSDRAM וזה שהוא יותר זול זה גם עדיף. עוד התלבטות שקשורה לזה היא שיש לי כבר כרטיס זיכרון 256MB SDRAM PC133 ולפי מה שאני יודע זה שאני אוכל לשלב בינהם ואז יהיה לי יותר זיכרון. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם סוקט 939..שיהיה לאובר..(לAMD 3000 וניס..) אני רוצה להגיע נגיד בלי שהמעבד יגביל רק הלוח..אני רוצה משהו כמו מ1.8 גיגה הרץ ל2.4 -2.5 ..(בקיצור לוח שיספיק לאובר לא גדול עד ל2.5..) המחיר צריך להיות משהו כמו 500-550.. מהחנויות הבאות: -KSP. -זיגזג. תודה!
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
(בפעם השניה, ערכתי את הכוונה המקורית של הת'רד, כי צצו שאלות חדשות ואני לא רוצה לפתוח ת'רד נוסף בשביל שאלות שלי. במידה וזה כבר לא מתאים לפורום הזה, אפשר להעביר. תודה) התכוונתי ללכת כאמור על מפרט מבוסס AMD פנום (Phenom 2 X4 945), למרות שאני ממש מבולבל מכל הוויכוחים המיותרים סביב "מה עדיף יותר לביצועים גבוהים, AMD או אינטל". התכוונתי ללכת על מעבד ולוח איפשהו על סף ה-HIGH END (החל מ-1K) בשביל מחשב עם ביצועי גיימינג מהירים ובמיוחד ביצועים מהירים מאוד באופן כללי, שגם יתאימו לעבודה יחסית מהירה עם עיצוב גראפי. אתמול בנאדם מסויים שאני די תופס ממנו בקטע של חומרה- הרכיב כמה מאות מפרטים, גיימר כבד שגם חוקר את האופן שבו חלקי חומרה מסויימים בנויים- המליץ לי שלא ללכת על AMD במקרה שלי וב…
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
Asus P6T או שצריך לוח מיוחד בשביל מעבד כזה?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לברה אני רוצה לוח אם "הכל כלול". שיהיה שם גם מעבד, כ.קול ומסך.יש כזה?? כמה הוא עולה ותנו הצעות ללוחות אם כאלה. ראיתי כאלה של ASROCK אבל אני לא יודע מה יש שם.ושמעתי שהם לא יקרים! הנה כמה מהם:::: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P4I45E-REV3〈=heb&cart=10903162222798659 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P4I45E-REV3&cart=10903162222798659〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P4S61&cart=10903162222798659〈=heb
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים שנת 2007 בעוד חודש מגיע ואני לקראת רכישת המחשב שלי בתחילת השנה ASUS P5W DH Deluxe הוא הלוח שעומד אצלי על הכוונת ממספר סיבות חשובות לי 2 IDE מה שלא מוצאים כיום ברוב הלוחות לצערי הרב ESATA שמאוד חשוב לי PCI רגיל לכרטיס קול שלי למטה בלוח יותר מ 4 יציאות SATA על הלוח ובעיקר קירור פסיבי שקט לחלוטין כל שאר הדברים בשבילי הם מיץ עגבניות וממש לא הייתי משלם עליהם (אבל מה לעשות הם גם שם...) עכשיו הלוח הזה יחסית מאוד יקר וישנם עוד 2 אופציות בשבילי שאולי טובות אף יותר : לוח P5B Deluxe שמאוד מושך חוץ מחיסרון אחד שהוא כמובן IDE אחד לוח זה טוב מאוד ל OC שאני כנראה אעשה עם E6300 במטרה להגיע ל 3 GHZ יציב הפיתרון לחוסר IDE יכול לבוא בשתי דרכים 1- צור…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מתכנן אוטוטו לקנות את המפרט הבא טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 1,490 ש"ח 1 Gigabyte GA-N650SLI-DS4 650i SLI LGA 775 754 ש"ח 1 OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Rev 2 CL 4-4-4-15 OCZ2P800R21GK 295 ש"ח סה"כ עכשיו רציתי לדעת עם השילוב של הלוח אם עם המעבד טוב וגם השילוב עם הזיכרונות וגם לשאול את חוות דעתכם על הלוח הנ"ל אני לא צריך את כל המפרט לכן לקחתי רק מעבד לוח וזיכרון כרטיס מסך יש לי 7600GT ומארז יש לי שארק של טרמטליק וספק יש לי טרמטטיק 420 עכשיו יש גם קירור ברשותי של ZALMAN FATATY רציתי לדעת האם אפשרי להשים אוטו על הלוח הצפוף הזה כי לדעתי יהיה קצת קשה להשים את הקירור הע…
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
ברשותי gigabyte x48 ds 5 על מנת לחבר אותו יש את השקע הרגיל של 24 פינים ויש עוד שקע קטן בצד של 8 פינים. עד עכשיו הוא היה מחובר בשניהם. השאלה שלי, האם חובה לחבר אות שניהם על מנת שהלוח אם יעבוד, מה ההבדל בין שני השקעים ולמה יש לוחות אם רק עם שקע של 24פינים. ספר ההוראות לא שפך אור בנושא. אני יכול לצרף תמונה אם זה משנה... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות : 1. האם בלוח שתומך גם באס די רם וגם בדי די אר אפשר לשים את שני סוגי הזכרונות ביחד? 2. מהו זיכרון DDR SDRAM? והאם הוא שונה מה-DDR הרגיל או שזה אותו הדבר עצמו? 3. מה המשמעות של זמן התגובה של המסך? 4. האם כשאני משתמש באפשרות של הDUAL DDR אני צריך לשים שני זכרונות עם אותו נפח ואותה מהירות או שמספיק שהם יהיו די די אר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W טוב לכל המשחקים? באתר שבודק את המחשב המעבד לא עובר במשחק Crysis
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
1. עד 300 ש"ח 2. 300-500 ש"ח 3. 500-700 ש"ח 4. 700-1000 ש"ח 5. מעל 1000 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מה יותר כדאי מבין שני הלוחות האלה: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 ASUS P8P67-M Pro מה יותר כדאי מבחינת מערך מרובה כרטיסים(בעתיד), מהירות זיכרונות, כניסות וכד' למערכת הזו: i5 2500K G.Skill 1600MHz 2x2GB Ripjaws X Edition Asus HD6950 2GB (שיעבור המרה ל-6970).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-