עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by keypod,

זה מה שחיכיתי לו, ולאחריו אחליט בין 754 ל - 939 מישהו יודע מה קורה על NFORCE 4 ? קישור לידיעה - http://www.theinquirer.net/?article=18887

2. היא הייתה בדף הראשי ועכשיו היא לא שם וחיפשתי אותה מלא בכל האתר. שרשום מתי יופסק היצור של הפ]נטיום של הסלרון של סדרת ה D איפה זה?

3. Started by musari,

יש לי בביוס באפשרויות רשום PCIEXPRESS והוא מכוון על X1 X1 ואני עובד עם CF יש שם גם אפשרות 4X AN מזה האפשריות האילו חיפשתי בספר של הלוח ולא מצאתי הלוח הוא DFI LANPARTY UT P35-T2R . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  4. Started by ran19,

רציתי לדעת מה עם הלוח הזה הוא מגיע לשוק או לא ? חשבתי ידברו עליו הרבה, מה איתו? http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3872&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US

5. אני צריך המלצה על זכרונות שאני מעוניין לקנות אני רוצה אותם בנפח של 2 ג'יג'ה (גם בגלל המערכת הפעלה הבאה).. והתקציב שלי הוא עד 1000 שקל.. המפרט שלי: מעבד + amd athlon 64 3200 512 mb זיכרון קיים לוח אם asus a8n sli delux כל הצעה ששתכוון אותי בקניה ובסוג הזכרונות תתקבל בברכה...

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  6. Started by Zip25,

GEIL DDR2 1024MB DUAL CHANNEL ULTRA 800MHZ 4-4-4-12 או CORSAIR 1024MB 800MHZ DDRII או KINGSTON HYPERX 1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  7. מישהו יכול להמליץ על לוח-אם עם כ.מסך מובנה : - אחד עבור מעבד אינטל (Core2Duo) - ואחד עבור Amd (כפול ליבה) לוח-אם טוב ישפיע על ההחלטה שלי לקנות מעבד אינטל או AMD, אני לא גיימר והמחשב ישמש אותי רק לפיתוח (visual studio וכו'). אני לא מתכנן OC. תודה!

• 5 תגובות
    • 469 צפיות
  8. Started by ^Z^,

השאלה בכותרת אגב, אם הוא לא תומך, איזה לוחות של ABIT יש חוץ מהAB9 לקונרו?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  9. Started by zurkin1232,

אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס על מעבד Intel Core 2, כנראה ה-Q6600. עברתי על מפרטים והמלצות באתר, וראיתי שיש המלצה גורפת לגבי לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L. רציתי להבין למה. מה עושה אותו הכי משתלם, אם בכלל? האם יש חלופות אחרות (אולי בתקציב גבוה יותר)? מה החסרונות שלו? האם הצ'יפסט שלו הוא המומלץ? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  10. Started by ronin,

היי אני צריך כרגע באופן די דחוף מחשב וכרגע מפאת חוסר תקציב וגם כי אני לא צריך HIGH END מספיק לי משהו טוב וזול אך הכי חשוב שיהיה בעל אפשרויות לשדרוג עתידיות. כנראה אני אקח מעבד XP2500 בארטון ומכיוון שאני לא משחק כמעט בכלל אני מעדיף לוח אם משולב כרטיס מסך ופה אתם נכנסים לתמונה. תעזרו לי למצוא לוח אם כזה או כמה כאלו כדי להשוות, חשוב לי שיהיה עם מספיק פיצ'רים כרטיס מסך נורמלי שלא ישתה הרבה זכרון ויהיה אפשרות לנטרל אותו אח"כ בקיצור שיהיה הכי משתלם ויתן יחס תמורה ביצועים מירבי אשמח לקבל הצעות מחיר והמלצות ממי לקנות

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  11. Started by benma,

למה הוא נקראה CELERON D? הרי הוא לא DUAL CORE. מה ההבדל בין מעבדים אלו למעבדים מסוג סלרון בלי האות D?

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  12. Started by snaidis,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב עם 2 זכרונות כל אחד 512 MB ו 667MHZ לפי מה שאני בודק בכמה תוכנות כמו CPU Z זה מראה לי שמהירות הזיכרון שלי היא 333MHZ. פתחתי את המחשב ובדקתי את המדבקות הנמצאות על הזיכרונות ובאמת הווכחותי כי זה 667 MHZ כל אחד מהזכרונות(זה מה שכתוב על המדבקות לפחות). שאלתי כמה אנשים והם אמרו לי שאולי צריך לשנות משהו עם הJUMPERS או משהו כזה. מישהו אולי יכול לכוון אותי איך להפוך את זה לבאמת 667 כמו שהוא אמור להיות?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  13. לוח האם ב P-3-800 התקלקל האם אפשר לקבל המלצה לקנית לוח חדש שיתאים לזיכרון DDR בעלות של עד 650 ש"ח ? תודה

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  14. Started by elad the master,

אני צריך לוח אם סוקט 939..שיהיה לאובר..(לAMD 3000 וניס..) אני רוצה להגיע נגיד בלי שהמעבד יגביל רק הלוח..אני רוצה משהו כמו מ1.8 גיגה הרץ ל2.4 -2.5 ..(בקיצור לוח שיספיק לאובר לא גדול עד ל2.5..) המחיר צריך להיות משהו כמו 500-550.. מהחנויות הבאות: -KSP. -זיגזג. תודה!

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות זכרון A-DATA 512MB 400MHZ, הבעיה היא שהזכרון הזה דורש 2.7V והלוח שלי יכול לספק רק 2.5V, הלוח שלי גם תומך הזכרון של עד 266MHZ, כלומר הזכרונות יעבדו ב266MHZ, אז השאלה שלי היא כזאת: אם הזכרון יעבוד ב266MHZ בלבד, הוא ידרוש פחות מתח, כלומר יעבוד על הלוח שלי? תודה.

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  16. שלום אני לא יודע אם זה נכון אבל רצה שמועה לפחות ככה חבר שלי טוען AMD הולכת להוריד את האופטרון 939 מהשוק.כאחד שרוצה להכנס לתחום עריכת וידאו כלומר להמיר מקלטות לדי וי די וקצת ללמוד תוכנות עריכה האם יש טעם לרכוש את המעבד הנ"ל לפני צאתו מהשוק??.יש לי אתלון 64 2 גיגה עם זיכרון 512. הבדל בינו לאופטרון זה זיכרון מוגדל ועוד 200 מגצ.שווה להשקיע על המעבד כאשר יש לי את האתלון או שזו הוצאה מיותרת?? אשמח לתשובות וייעוץ. הרבה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  17. Started by r1150gs,

כאשר אני בא להרכיב מפרט ,כיצד אני אמור לדעת ששלושת הרכיבים יעבדו בצורה מושלמת אחד עם השני ויתנו לי את הביצועים המירבים ביותר(אני מעונין ב-OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5כפול 2 ,ASUS A8N-SLI PREMIUM939,AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX השימושים שלי בעיקר משחקים,עבודה משרדית,ומוסיקה תודה עבור כל סוג של עזרה

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  18. יש 3 סלוטים כאשר שניים מהם באותו הצבע וצמודים אחד לשני ואחד בצבע שונה וטיפה מרוחק.

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  19. Started by guy2007,

שלום רציתי לדעת איך המעבד AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 והאם כדאי לקנות אותו היום? אם לא, מה עדיף לקנות בתקציב של עד 500-600 שקל

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  20. Started by dolev16,

שלום אז אחרי שכנראה אני יחליף את הקירור שתכננתי בקירור זול יותר(מקווה שאני לא יתחרט על זה) אני צריך המלצה לזכרונות טובים אז הנה המפרט: מעבד- Core 2 Quad Q6600 Box Intel לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP (Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling) מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM קירור למעבד- -AC FREEZER 7 PRO התקציב הכולל שלי למחשב הוא 5400..

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  21. טוב, אז יש לי במחשב את הלוח: Leadtek WinFast K7nCR18G PROII הוא הלך לי קיבינימט, ולכן אני צריך להחליף אותו למשהו אחר. אני יכול להחליף את הלוח בכל לוח מן הרשימה. אני זקוק לכרטיס מסך מובנה כמו בלוח הקודם, אחרת אני אתקע עם Geforce2 MX200. לוחות האם, עם כרטיסי מסך מובנים גורמים לבעיות? אני חשבתי לקחת את הלוח הזה: GA-7NNXP יש לו כרטיס מסך GF4MX מובנה, והוא נראה לי דיי סביר. עריכה: סעמק, נדפקתי! הוא לא כולל כרטיס מסך מובנה. וכל אלה שכוללים, אז הם מבוססים KT400 ככה שתהייה לי ירידה משמעותית בביצועים. זה המפרט שלי: AMD 2500 Barton Hynix DDR 333 256X2 HD Maxtor 30 GB ATA100 תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  22. שבב ה-Apple M2 Ultra לא הפתיע אף אחד בעצם קיומו - אך עדיין גורם לנו להשתאות לכמה רגעיםלכתבה

23. Started by yair71,

ברשותי לוח GIGABYTE 8SQ800ULTRA איזה דריברים ללוח יש לעדכן אני עידכנתי את הביוס

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  24. שלום לכם, ביקשתי הצעה מחנות ורציתי לפי המלצה כאן זכרונות G.SKILL . הם מביאים רק קינגסטון וPQI. אני זוכר שקינגסטון בעבר נחשבו טובים. האם זה כך עדיין ? לא רוצה לקנות זכרון בנפרד. אני מדבר על 2X1G 800MHZ תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  25. המפרט שלי מפורט בצד ואני רוצה להוסיף לו את הזכרון הבא: http://tms.co.il/product/3515 הזיכרון יתאים? יהיו לי 2GB וזה יצור חלק? תודה!

דיונים חדשים בפורומים