מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם: ga-8i945p-g-rh של gigabyte תודה למי שעונה....
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי, מתלבט בין השלושה, ה-Q6700 קצת יותר יקר, שווה את ההפרש? בעיקרון, הצורך הוא למשחקים, אינטרנט, קצת SCRIPTIM ויסטה ואופיסים, והכי חשוב (כי אני קמצן) להשקיע עכשיו ולקבל מחשב שיתן מענה נחמד לשנתיים-שלוש (ארבע). מה אתם אומרים? תודה
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי הרבה ניסיון בעבודה עם חומרה בסביבת אינטל. מעולם לא התעסקתי עם AMD. בקרוב אני רוכש מחשב חדש וחשבתי לנסות את מה שכולם כאן מדברים עליו. אני רוצה ללמוד קצת ולהבין על עולם ה-AMD. יש לי כמה שאלות: 1. למה בעצם AMD? האם באמת (בהסתכלות כוללת) סביבת הAMD עדיפה על זו של אינטל? אשמח אם תצרפו תוצאות בדיקות של אתרים רציניים. 2. האם הצ'יפסטים של AMD לא נחותים מאילו של אינטל? האם הם תומכים בדואל מוד לזיכרון? מה מהירות הבאס המקובלת והמהירה בלוחות AMD? 3. איזה מעבד של AMD הוא ההמלצה החמה לאנשים שרוצים להשקיע בסביבות ה-4000 שקל במחשב? (בערך 1000 שקל למעבד)? מה נותן לי שהמעבד עובד ב64 סיביות? הרי מערכת ההפעלה לא תומכת בזה... 4. אני מאוד אוהב את ABIT. שמתי לב שכאן בפורום הרוב ממליצים על…
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
כמו בכותרת.... יש איזה תוכנה או משהו?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם asus p5w dh deluxe, הלוח אם מגיע עם כרטיס קול, שכמובן תומך ב5.1 (אם לא יותר). כאשר אני מחבר את המערכת שלי אל הכרטיס קול , מתבצע שידור אך ורק לרמקולים הקדמיים, ניסיתי לשנות זאת בהגדרות התוכנה שמקבלים עם הלוח, אך אין שינוי. חשוב לי לציין שביצעתי בדיקות לרמקולים האחוריים והם תקינים. קיימת אופציה בהגדרות של ה Realtek hd audio (הכרטיס המגיע onboard), להעביר את השידור למצב 5.1 , אך כאשר היא מופעלת השמע מפסיק גם ברמקולים הקידמיים. המלצות התקבלו בברכה, אגב לא מצאתי בעיה זהה לזאת בגוגל. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 28.07.2007 בשעה 17:32:53 הסתדר!סליחה. לנתקלים בבעיה, הכרטיס תומך ב 8.1 ולכן רמקול אחורי מוגדר כ רמקול צדי.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני קונה מחשב בעוד שבועיים מקווה שעד אז מחירי המעבדים יירדו המפרט שלי : לוח P35 של גיגה בייט הר דיסק 500 גיגה זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך 8600 256 מגה זיכרון DDR 3 איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? אין לי מושג מה זה 64 ביט לעומת 32 איך אוכל לדעת איזה היא הגירסה האחרונה של XP
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב חדשה במטרה לספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני רוצה להשקיע בזכרונות וחשבתי לקנות 4 gb של זיכרון. מה בדיוק יהיה ההבדל אם אני מביא 4 סטיקים של ג'יגה לבין 2 סטיקים של 2 ג'יגה ששניהם בתדר של 667 mhz ?ההבדל יהיה משמעותי?כי חיפשתי בזאפ והאופציה הראשונה עולה בערך 800-900 ש"ח והאופציה השנייה עולה בערך 1300-1350 ש"ח שזה הבדל ממש משמעותי.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם זאת פעם ראשונה שלי פה בפורום אז אם עשיתי טעות או משהו כזה אני מתנצל מראש.... יש לוח את הלוח אם הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G&s=478 ושמתי עליו שתי זיכרונות DDR400 והוא מזהה לי אותם כ- Singel Channel ולא כ -Dual Channel אם מישהו יודע למה אשמח לתשובות גם הגדרתי בביוס את המהירות של הזיכרונות שלי ל DDR400 ושני הזיכרונות זהים במהירות אבל לא מאותו יצרן
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070227092543678&board_id=1&model=P5N-E+SLI&page=1&SLanguage=en-us זה מה שיש לי כרגע ואני לא מצליח לפתור את הבעייה! יש ה עוד מישהו עם בעייה דומה שפתר את זה????
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי! כרגע יש לי זיכרונות Geil ddr cl2.5 dual channel 400mhz 2*256mb ולוח אם Intel D915GAV החלטתי להוסיף שני כרטיסים של 512מגה על מנת לשמור על הDUAL CHANNEL אני אשמח לקבל המלצות לזיכרונות שיתאימו. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם. הגעתי לכאן לאחר שהפנו אותי ממפרטי מחשב לכאן. בניתי לחבר שלי מחשב בעזרת משתמשי הפורום בסכום של 2.5K. המליצו לי שם על הלוח אם הבא Asus M2N-VM DVI. רציתי לדעת אם הוא טוב מספיק בשביל מישהו שלא מתכנן OC אלה רק בשביל שימושי אינטרנט משחקים טיפה ושאר הדברים הבאנליים. תודה רבה אלדד כהן.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
הזמנתי את כל החלקי המחשב ונשאר רק לקנות לוח והארד דיסק. על איזה לוח אתם ממליצים בין 2 אלה ? מחיר לא חשוב כי ההבדל לא משמעותי, וגם שבראשון ההגבלה היא ל2 GB ראם כשבשני זה 3 GB, ממש לא משנה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=6878 של MSI או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6639 אני יודע שיש לוחות עם פחות פיצ'רים אבל בחנתי אותם טוב והפיצ'רים משתלמים. למעבד A64bit 3200+ אצלי כבר
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מספר חודשים מתלבט איזה מחשב לקנות מכיוון שהיום יש תהליך כניסה של המעבד עם הסוקט החדש אשר ישנה את תמונת כל הכרטיסים הנוכחים. למרות שהוא כיום בשוק אני לא יודע עד כמה הוא תפס והאם הוא ישאר בשוק להרבה זמן או שהוא שלב חולף כמו זכרונות ה DDRAM (נדמה לי). האם יש למישהו איזה נקודת ראיה מרחיקת לכת לגבי המצב בשוק או האם פשוט כדאי לחכות ולראות לאן זה יוביל. בקיצור השאלה היא אישה מחשב מומלץ לקנות במצב החדש והאם כדאי לחכות או לא. תודה קובי
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
-
אני רוצה למכור למישהו זיכרון 256*2 667MHZ בכמה שאמכור לו את הזיכרון ?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד sempron 3000 .חיפשתי בהרבה מקומת לא מצאתי . מישהוא מכיר איזה חנות שיש להם במלאי תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3368 הוא עולה 796 ויש לו כמעט את כל הפונקציות של ה680.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל לאחר שאני משחק עם הנתונים של ה-OC בביוס, עם איזה תוכנה אני בודק את היציבות של המעבד?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מחפש לוח אם במחיר הנקוב בכותרת אשר ייתמוך ב PCIEX2 וזאת על מנת לאפשר שידרוג עתידי בעוד שנתיים בערך ו DDR 3 לא חובה... אבל חברים ממש ממש חשוב לי שהפשרות של שדרוג תהיה פתוחה בפניי בעתיד. היום אני לוקח 8800GTS G92 512 MB Q6600 2GB X 2 זיכרון...
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 768 RAM 256+256+256 כולם אותו מהירות ו CL, עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר מהיר וטוב ? לעבוד עם 2 X256 שזה 512 ויהיה DC או לעבוד עם 768 שזה כבר לא DC ... תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אגב, אם הוא לא תומך, איזה לוחות של ABIT יש חוץ מהAB9 לקונרו?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
לא מעוניין לשדרג עכשיו מעבד ...זכרון ..ולוח כרגע אני על 3200 מה הכי טוב שאפשר עוד לקנות ל 939 כיום ? ומה המחירים תודה?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי לוח של ABIT יופי של לוח. באמת אני מרוצה AB9 QuadGT השאלה.... האם אני יכול להחליף למעבד Q6600 ואם כן מה משנה כ"כ איזה ציפסט, אני עדיין אהיה עם DDR2 800 - מה אני באמת צריך לוח עם P35? כי ה P965 לא רע? נכון? לי אין מושג.....
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל הצעות מחיר, למי שמוכר, במהירות האפשרית.. יש בידי מעבד מתאים, כך שמחפש רק את הלוח הנ"ל. בתודה, ניר.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-