מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

לפי המפרט של הלוח האם הזה הוא תומך בארבע כרטיסי מסך ב - SLI ,למה הכוונה ? זהו הקישור ללוח האם הספציפי הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4774 תודה לעונים!
- 

- 2 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

ל ATHLON XP 2200 או XP 1800 איזה מהירות של זכרון DDR אפשר לחבר ? מה מומלץ 266 333 400? יש גם יותר מהירים 666? זה דורש OVERCLOCKING של FSB ? זכרון מהיר יותר מתחמם יותר ? ולכן חיים יותר קצרים ?
- 

- 2 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

- 

שאלתי היא האם אפשר לתת הוראות לכל סטיק של ראם בנפרד, ככה שחלק אחד יילך לאחד, והשני לאחר (עם בקר זיכרון אחד/שניים)? זו שאלה עקרונית/כללית לידע כללי. תודה
- 

- 2 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

אם יש שני סוגי זיכרון לדוגמא :512 MB 400 MHZ אחד cl-2.5 והשני cl -3 מה ההבדל בינהם? ואיך אפשר לדעת מה צריך להתאים ללוח
- 

- 2 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

GEIL DDR2 1024MB DUAL CHANNEL ULTRA 800MHZ 4-4-4-12 או CORSAIR 1024MB 800MHZ DDRII או KINGSTON HYPERX 1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12
- 

- 1 תגובה
 - 448 צפיות

- 

- 

רציתי לדעת מה אתם אומרים על החברה? יש להם זכרונות טובים? אמינים? אני חושב לקנות את אלה: http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6808&catid=712 אשמח לקבל חוות דעת עליהם. תודה
- 

- 2 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

הי, אני בונה מחשב על לוח gap35ds4 של גיגהבייט סדרה 2.1 וקניתי זלמן cnps7500 cu-led לקרור המעבד Q6600 ולא נראה שהוא יתאים לפי גודל הקופסה בגלל צלעות הקרור של הלוח. האם אני טועה? ואם לא אז איזה זלמן כן יתאים??? תודה רבה מראש.
- 

- 0 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

שלום רב האם ניתן לשדך בהצלחה בין כרטיס מסך ati radeon 9800 pro 128 mb לבין לוח אם intel maryville d850 mv האם תהיה איזו בעיה עם ה- AGP? תודה
- 

- 1 תגובה
 - 448 צפיות

- 

- 

- 

- 0 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

יש לו צורת עבודה מיוחדת? קירור ? מאוורר מיוחד? במה הוא שונה מאחרים?
- 

- 1 תגובה
 - 448 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, לא הצלחתי להבין מה ההבדלים בין הלוחות הבאים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=407 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=862 בנוסף, רציתי לדעת האם הם עולים על לוחות "תקציביים" אחרים מבוססי P35 כדוגמת P35E , DS3L ו - P5K . תודה מראש לעוזרים
- 

- 1 תגובה
 - 448 צפיות

- 

- 

- 

לא מעוניין לשדרג עכשיו מעבד ...זכרון ..ולוח כרגע אני על 3200 מה הכי טוב שאפשר עוד לקנות ל 939 כיום ? ומה המחירים תודה?
- 

- 0 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

שלום, קניתי לא מזמן את הלוח ABIT NF-M2S יש לי כבר כמה שנים את המארז של קומפיוקייס 6A19 בבואי לחבר את הכבל power sw גיליתי שבכבל שיוצא מהמארז יש 3 חורים ואילו בלוח יש 2 פינים האם אני אבוד ? (חייב לקנות מארז חדש) האם צריך פשוט לחבר את שני הימניים או את שני השמאליים ? לפי הבנתי בשביל מפסק פשוט צריך שני חוטים אז למה בכלל יש 3 ? תודה !!!
- 

- 3 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש עם תקציב נמוך שיהיה בעל מעבד קונרו. הוא רוצה לקבל חוות דעת על הלוח אם ?8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E? ב-470 ש"ח. בנוסף לכך הוא מעוניין לקנות Sapphire X1800GTO2 512 mb. לכן הוא דואג שהלוח אם לא מספיק טוב אבל אם הוא ישקיע יותר בלוח אם הוא לא יוכל לקנות את הכרטיס המסך הנ"ל אז הוא חייב לדעת אם הלוח מספיק טוב למרות שהמחיר שלו ממש נמוך. במידה ואתה לא ממליצים לו לקנות את הלוח הזה אז תמליצו בבקשה על לוחות אם לקונרו בטווח המחירים של 400-600 ש"ח. *הלוח אם לא יהיה למטרות אוברקלוקינג.
- 

- 2 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

חברה יש לי 1 gb זיכרון האם זה הגיוני שנגיד אני עושה העתקה מכונן לכונן ויפעיל במקביל עוד תוכנה יכול להיות שהמחשב יגיב איטי?
- 

- 1 תגובה
 - 448 צפיות

- 

- 

אני רוצה להפוך את המחשב שלי למפלצת! אבל באמת מפלצת! לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים ! ולקנות פשוט עד מעבד כמו שיש לי 2.4 ואז זאת תיהיה מפלצת! מה דעתכם? יתרונות חסרונות?
- 

- 1 תגובה
 - 448 צפיות

- 

- 

לוח האם ב P-3-800 התקלקל האם אפשר לקבל המלצה לקנית לוח חדש שיתאים לזיכרון DDR בעלות של עד 650 ש"ח ? תודה
- 

- 2 תגובות
 - 448 צפיות

- 

- 

היי חבר'ה, ברשותי P4 3.0 עם לוח אם של ABIT 925 3'RD EYE. אחרי חצי שנה עם 1024 זיכרון (אצבע אחת של 512 ועוד 2 של 256 ב DDR2), החלטתי היום לשדרג אותו בעוד 2 אצבעות של 512. הסרתי אצבע אחד של 256 ותקעתי את שתי האצבעות, הכל נקלק כמו שצריך, ללא ציפצופים מיותרים מלוח האם. הבעיה - פרופרטיס פשוט על המחשב שלי מראה לי שיש לי 768 מ"ב זיכרון במקום 1768... השאלה היא, האם זאת בעיה ב WINDOWS? צריך להגדיר משהו מיוחד ב BIOS? (אולי משהו ב DUAL CHANNEL?) תודה לכל עוזר.
- 

- 3 תגובות
 - 447 צפיות

- 

- 

שלום חברס', אני צריך המלצה ללוח אם עד 500 ש"ח (הקודם נשרף) ורק של ASUS או Gigabyte שיהיה 775 DDR2 800 אממ PCI-E וגם SATAII. תודה מראש,
- 

- 1 תגובה
 - 447 צפיות

- 

- 

GIGABYTE EX38 -DS4 ו Maximus Extreme מישהוא יכול להסביר לי איזה הבדל יש בין 2 לוחות אלו חוץ משאסוס תומך בדדר3 ויש שם מקום לחיבור קירור מים (שהרבה תוענים שהמבנה של הקירור לא ממש יעל) מה יותר טוב מבין אלו X48-DQ6 Maximus Extreme תודה
- 

- 0 תגובות
 - 447 צפיות

- 

- 

שלום רב יש לי שאלה כמה MB יש לכרטיס מסך שבתוך הלוח אם שךול הוא P5GD1-VM????
- 

- 1 תגובה
 - 447 צפיות

- 

- 

שלום אז אחרי שכנראה אני יחליף את הקירור שתכננתי בקירור זול יותר(מקווה שאני לא יתחרט על זה) אני צריך המלצה לזכרונות טובים אז הנה המפרט: מעבד- Core 2 Quad Q6600 Box Intel לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP (Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling) מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM קירור למעבד- -AC FREEZER 7 PRO התקציב הכולל שלי למחשב הוא 5400..
- 

- 4 תגובות
 - 447 צפיות

- 

- 

אני קונה מחשב של אינטל והציעו לי לוח אם של אינטל מסוגים שונים- tappen ו sorento , איזה לוח יותר טוב, והאם הם מתאימים לאינטל 64 ביט? אולי בכלל שווה לקנות מחשב amd? תודה לעוזרים, אלי
- 

- 1 תגובה
 - 447 צפיות

-