עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Skippy,

יש לי 700 שקל לשים על זכרונות value חשבתי על זכרונות של קינגסטון 1 ג'יגה בסטיק אחד ב-680 שקל מישהו מכיר משהו יותר טוב? אולי אם תזמונים יותר טובים? הבנתי שעדיף לקחת סטיק אחד של ג'יגה מאשר שניים של 512 בגלל שהויסטה ידרוש שידרוג קל יש סיבה למה לקנות שני סטיקים של 512?

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  2. המעבד שלי זה amd athlon xp 2500 אז בביוס עשיתי שבמקום שאם אני לא טועה זה יעבוד על 100 כפול 2 מגה הרץ או משהו כזה אז שזה יעבוד על 200 מגה הרץ ועכשיו כתוב שזה amd athlon xp 3200... עכשיו.. המעלות הם 60C... השאלות: האם זה באמת משנה משהו במהירות? (כי אני רואה שהמחשב עובד תותח חייה אין מה להגיד אבל אני לא יודע אם זה מזה בכלל או שזה השפיע או משהו) והאם הטמפרטורה סבירה? תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by xsx,

מה ההבדל בלוחות והאם ההבדל משמעותי ?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by fachimoo,

שלום קודם כל לכל חברי הפורום, כנראה זאתי ההתבלטות של רוב האנשים פה בפורום, אילו שיש להם תקציב של עד 1600 שקל למעבד כמוני למשל. אני לא יודע מה לבחור כבר, שניהם עולים בערך אותו דבר -+50, עכשיו הגיע זמן הבחירה: לפי מה שאני ראיתי ב-TOMSHARDWARE כרגע ה-E6850 לוקח בגדול את ה-Q6600 אבל תחשבו מה יהיה בעוד שנה שנתיים שהמשחקים יתמכו בארבע ליבות. אני מניח שה-Q6600 ייקח אבל עדיין לא בטוח. תעיינו בבנצ'מארק הבא: לינק: http://www.tomshardware.com/2007/07/16/cpu_charts_2007/page14.html ישנם עוד בנצ'מארקים של המעבדים בעמודים הבאים. אני דיי נתקעתי ואני לא יודע מה להחליט. עכשיו בוא נראה אותכם מחליטים מה לקחת, ומה יותר כדאי מבחינה חשיבתית לגבי העתיד?

• 48 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by Avi Levin,

האם יש פתרון יותר זול מאשר ה-P5K שיתאים ל-6600Q שאני קונה? יש להזכיר שאני לא מתכנן OC, פשוט לא, וגם לא אעשה OC, תשכחו מ-OC. ***יש עדיפות ל-ASUS.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  6. בעיה נדפק לךי ההר-דיסק(משמיע תיקתוק), עכשיו אני צריך לקנות הר-דיסק חדש אך אני לא יודע איזה נפח יכול הביוס שלי לקבל. הנה המפרט שלקחתי: P III 867MH לוח אם Asus CUV4x chipset via Appollo Pro133z הביוס שלי מעודכן לגירסא 1007 העניין הוא כזה, איך אני יכול לדעת איזה נפח של הר-דיסק מתאים לי 80,120,160 GB אין ממי לקחת כדי לנסות. איך אני יכול לדעת מה המקסימלי בלוח האם הנ"ל? הייתי באתר של ASUS לא מצאתי תשובה חד משמעית. אם הוא יכול לזהות עד 120 ואני אקנה 160 האם שאר הקיבולת שלא זיהה יכולה במשך הזמן להרוס את ההר-דיסק? האם העידכון שלי די כדי שיזהה הר דיסק 160, 120? אני חושש לעדכן ביוס מהפחד שיהרס לי הלו ח אם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  7. Started by kidO,

טוב אז ככה אני רוצה לדעת עד כמה הלוח אם שלי תומך איך אני יודע את זה הכוונה עד איזה רמה של מעבד אני יכול (אני יודע שכתוב בחוברת אבל אין לי חוברת) פליזז תגידו לי ???? Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (3.25 x 800) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by zuq,

אבי חזר מארה"ב וקנה לי מחשב כמעט ע"פ הרשימה הוא לא מצא את הabit AN7 אז הוא בחר לוח על דעת עצמו... לא מצאתי עליו ביקורות אז רציתי לשמוע את דעתכם עליו. לינק ללוח באתר החברה: http://www.soyousa.com/products/proddesc.php?id=257

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  9. היי חברים, יש לי שאלה קטנה האם שווה לי לחבר תוספת שיש לי כבר במחשב 2 גיגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כי הוא סתם בארון! (לא שקניתי ואני לא רוצה לקנות או לשדרג )ככה זה המצב !: יש לי 2 גיגה עובדים ב DUAL השאלה אם אני מוסיף עוד אחד שיהיה 3 גיגה אני מפסיק את ה DUAL או שזה ממשיך ???? עדיף 3 גיגה על 2 גיגה 800mhz לא ?? ??? תודה לעוזרים :->

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  10. שלום לכולם :-), יש ברשותי ASUS cuv4x למה בחיבורי IDE יש אחד כחול ואחד אפור? אחד מהם תומך ב80 פינים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ELpsycho,

מה ההבדל בין Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM ל - Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore BOX? אשמח לקבל תשובה בהקדם היום קונה... תודה רבה לכולם.

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by yutz123,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב עם הלוח GA-8I945P-G, מעבד פנטיום 3.0Ghz דגם 630. ברצוני לשדרג את המעבד למעבד קונרו, האם הלוח תומך? תודה מראש, גיא

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  13. היי, אחי היום במקרה מצא מין ברזל קטן בתוך חתיכת פלסטיק שקוף. למיטב ידיעתי זה לא יכול להיות מעבד חתיכה כזאת קטנה, ניסתי לחפש את הרישומים עליו בגוגל אבל לא מצאתי תוצאה מדויקת אלו הרישומים שרשומים עליו לפי הסדר: intel (ואז בתוך עיגול יש M ועוד עיגול ובתוכוC) ואז '01 פשוט לא מצאתי את הצורות האלו ואז רשום פנטיום 4 (לפני הארבע עיגול ובתוכו R) 2.40Ghz /512/533/1.525V SL6EF MALAY ומין קוד סידורי כזה שלא נארלי צריך אותו אם אי אפשר לזהות ממש מהזה אני ינסה להתאמץ ולעלות תמונה נקח פלאפון של חבר עם מצלמה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by cznmuh,

היי שלום לכולם ..אז ככה שאלה.......מי מביין השניים יותר חזק למשחקים !! מעבד AMD Phenom II x4 965 Box הוא AMD Phenom II X6 1055T Socket AM3 Box בעיקרון יש לי כרטיס מסך Radeon HD 5850 asus1G DDR5 4G RAM :s05:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכלום אני לפני קניה ורציתי חוות דעת על 2 הרכיבים שאני הולך לשדרג את המחשב שלי.. מעבד דגם: Intel Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box ולוח אם דגם: Maximus IV Extreme העם הבחירה טובה ... השימוש שלי משחקים תוכנות כבדות לגרפיקה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי אני עומד לשדרג את המחשב שלי ואני אני תריך לשדרג את הזיכרונות שלי. אני יקנה 1G אבל לא יוד איזה. אני אולי יעשה אוברקלוק בינוני. ( אני בסוף לא עושה אובר-קלוק) ושמתי גם שטוב שיהיה על הזכרונות ECC אהה ואני קונה רק מNEWEGG WWW.NEWEGG.COM ואני יכול לקנות עד 400 דולר$$$$ איזה זיכרונות אתם ממליצים לי???

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש למישהו אולי ביקורות השוואתיות בין 2 הציפסטים הללו? אני מתלבט על איזה ציפסט ללכת, אני מניח שהלוח אם יהיה ASUS. ומה עדיף בהנחה שאני לא שם כרטיס מסך בנפרד אלא מסתמך על המובנה (אין צורך במשחקים עתירי גרפיקה). אגב, אתם חושבים שהם משמעותית טובים יותר מאשר 690G \ 630a?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  18. היי לכולם מהו הלוח אם עם כרטיס מסך מובנה המומלץ ביותר למעבדי AMD סוקט AM2. כפי שהבחנתי יש 3 לוחות מובילים: 1- ASUS M2NPV-VM 2-ASUS M2A-VM HDMI בעל כרטיס מסך יותר איכותי אבל כפי שהבנתי וקראתי יש איתו המון בעיות.הנה הלינק לאחת הבקורות שנכתבה על ידי אחד הגולשים פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258029.0 3- גיגה בייט GA-MA69G-S3H רק שאין לו DVI. מה מומלץ לקנות בתקציב של עד 500 ש"ח פלוס מינוס. בתודה מראש שי. נ.ב- המחשב לא ישמש למשחקים,אלא לאינטרנט הורדות,סרטים,מוזיקה וקצת אופיס ותוכנות קלות. אם יש עוד אופציה יותר טובה ומשובחת של חברות אחרות כמו ABIT למשל או כל חברה אחרת אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  19. יש לי מחשב עם intel pentium 4 3.0 ghz, אני רוצה להחליף את הלוח אם לאחד מהלוחות החדשים, (כי אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ואני צריך כניסות, וחבל לי לקנות כרטיס קול, אני מעדיף להחליף את הלוח אם ועוד כמה חודשים להחליף את גם את המעבד והכרטיס מסך) האם הם יתאימו למעבד הנ"ל וכן לכרטיס מסך שלי ati readon 9600? תודה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by swisaavi,

ממעבד pentium4 2.66 למעבד E6300 אני ירגיש הבדל בביצועים במשחקים?

• 74 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. Started by yakir4u,

מה הבדל בין p67 לZ77 אני יודע שה67 זה דור קודם של מעבדים אבל הוא תומך גם במעבדים החדשים לפי מה שאני רואה אני לא באמת מוצא ביניהם הבדלים קריטיים מישהו יכול לתת לי כל ההבדלים ביניהם בבקשה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  22. שלום !! אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיסים האלה X800XT או את ה - 6800U עכשיו אני צריך שתמליצו לי על השילוש הזה : מעבד , זיכרון ,ולוח אם אני רוצה לנצל את אחד מהכרטיסים האלה ! לכן אני צריך באמת מפרט טוב מאוד לשילוש הזה הזה המחיר הוא עד 4000 ש"ח ואני צריך את זה במיוחד למשחקים כבדים . מה שאני חשבתי ללכת עליו הוא : 1GB מעבד - 64+3000 ולוח אם - (עדיין לא ידוע ) אז כמו שאמרתי תמליצו לי על השילוש הזה ואם שווה לי לחכות קצת כדי לקנות משהו יותר טוב כמו לדוגמא :לוח אם בטכנולוגייה של PCI-E או לחכות לסוקט החדש של AMD בקיצור לחכות למשהו שיבוא בקרוב או שלא ולקנות עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  23. נדפק לי המעבד :'( , P4 2.4B ואני צריך אחד חדש. יש לי לוח אם Asus P4G8X deluxe וזיכרון 2X256 DDR266 ג'נרי. אני ממש לחוץ עכשיו בכסף, יש לי בדיוק מספיק לגמור את הרשיון נהיגה ולקנות מעבד, אני לא רוצה הלוואה מההורים בשביל זיכרון ואם יש צורך גם לוח אם אם אני לא חייב. עוד כמה חודשים אני קונה זיכרון חדש בכל מקרה, ואולי גם לוח אם. יש לי אפשרות להריץ מעבד עם באס 800 על הלוח שלי? ב BIOS יש אפשרות לשנות את ה system bus בין 100 ל 300 אבל אני לא יודע אם זה רק תאורטי והלוח יישרף. בקשר לזיכרון, אני יכול להריץ אותו עם מחלק 4:6 בשביל שיעבוד במהירות הרגילה שלו ולא 400 מה"צ? למישהו יש את הלוח ויכול לבדוק לי אם יש שם בכלל מחלק כזה, המחשב שלי קצת לא עובד כרגע : התוכנית זה לקנות עכשיו מעבד, …

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  24. האם זה תקין, גם הHT LINK של המעבד מראה לי 1005.2 MHZ רוני

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by K_D,

אני עוד מעט מחליף את המחשב(תחכו לבקשת מפרט ) ואני יודע ש100% מהמפרטים פה מכילים את AMD כי הוא טוב במשחקים,אבל INTEL תומכים בDDR2 אז השאלה שלי האם זה כל כך משנה איזה סוג זכרונות אני בוחר?האם אניאיראה את השינוי במשחקים ובPHOTOSHOP(בו אני מבלה את רוב הזמן) ושמעתי שAMD הולכים לתמוך בDDR2 מ2006

• 5 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.