עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pak82,

יש לי מחשב שיש בו לוח אם ישן של elite דגם l4s5mg3/gx שקיבלתי ממישהו, הבעיה היחידה היא שהוא לא מזהה IDE. כשאני מחבר הארד דיסק +CDROM הוא פשוט לא מזהה אותם (גם כשאני מחבר כל אחד מהם לבד אותה התופעה) מצאתי באינטרנט עידכון ללוח אם שקשור לIDE, הבעיה היא שהתיקיה הזאת שוקלת קצת יותר מ6MB והרי הדבר היחיד שהוא מזהה זה floppy מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  2. Started by kobishenko,

היי, אני בטוח שענו על זה כבר בכמה הזדמנויות, אבל קיבלתי תשובות שונות לכן אני אשאל שוב: יש לי לוח אם M863G שתומך בזיכרון DDR 333, ואכן יש לי כרטיס זיכרון DDR יחיד של 512 MB. אני רוצה להרחיב את הזיכרון, וברור לי שרק DDR אפשר יהיה להציב שם (חבל רק שהוא עולה יותר מDDR2...אבל זו הבעיה שלי כבר). שאלתי היא - האם אני יכול לשים כרטיס זיכרון נוסף גדול יותר או מהיר יותר: דהיינו של 1024 MB ושל 400MHZ ? לדעתי זה אפילו אמור לעלות פחות מה-333MHZ שהלוח תומך. השאלה האם הוא לעולם לא יינצל את המהירות הזו. תודה תודה ופסח כשר.

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  3. Started by musari,

יש לי בביוס באפשרויות רשום PCIEXPRESS והוא מכוון על X1 X1 ואני עובד עם CF יש שם גם אפשרות 4X AN מזה האפשריות האילו חיפשתי בספר של הלוח ולא מצאתי הלוח הוא DFI LANPARTY UT P35-T2R . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  4. Started by sh780,

שלום חברס', אני צריך המלצה ללוח אם עד 500 ש"ח (הקודם נשרף) ורק של ASUS או Gigabyte שיהיה 775 DDR2 800 אממ PCI-E וגם SATAII. תודה מראש,

5. שלום לכולם! אשמח לקבל הצעות מחיר, למי שמוכר, במהירות האפשרית.. יש בידי מעבד מתאים, כך שמחפש רק את הלוח הנ"ל. בתודה, ניר.

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  6. Started by danwe,

שלום יש לי לוח לא חדש (יותר משנה וחצי) התומך במעבדי AMD 939 הלוח נקרא: ECS K8 939.kn1 sli lite אז מה שאני מבקש זה איזה מעבדים אני יכול לקנות עד 1000? שימושים :משחקים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  7. איזה מעבד יותר טוב E6750 או של AMD 6400X2 יש הבדל של 100 שקל וגם השני בא בלי קירור בכל מקרה איזה מהם?

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  8. Started by nimrods,

אני צריך לדעת מה הדגם והחברה של הלוח אם שלי יש משהו שיכול לעזור לי.? :s05: איפו זה רשום לי על הלוח? תודה מראש לכול העוזרים.!!!

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  9. Started by thifi,

היי כולם! רציתי לשדרג את הזיכרון שלי מאחר ויש לי רק 512mb*2 של Kingstone. רציתי לשדרג ל-2gb או 4. השאלה שלי היא האם יש אפשרות של שדרוג של זיכרון שכזה ללא פרמוט. הייתי גם רוצה לדעת איזה זכרון של איזה חברה הייתם ממליצים לקנות שישמש אותי הכי טוב למשחקים. המעבד שלי הוא core 2 duo e4400 2.4 כרטיס גרפי 1900xt 512mb לוח אם DFI Infinitay תודה מראש thifi נ.ב זה יהיה נחמד אם תוכלו לפרט איך לשדרג - זאת אומרת, לקחת סטיק אחד של ג'יגה או להחליף לשניים של ג'יגה.

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  10. Started by m-o-r,

ברצוני לקנות מעבד Q9300 איזה לוח אם הכי טוב עד 750 שקל? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  11. Started by piki,

הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  12. המעבד שטוען לביצועים הכי טובים בשוק זמין כעת לרכישה ישירה מאמאזון - תחת תג מחיר מומלץ נמוך בעשרות אחוזים מהמתחרה המרכזי הישיר שלולכתבה

13. עם תג מחיר גבוה משל לוחות B660 רבים אחרים אך נמוך מזה של לוחות Z690 ממוצעים, מצאנו את לוח האם הזה יושב במקום טוב באמצע - כל מה שצריך לדעת על B660 GAMING X DDR4 של GIGABYTE מחכה לכם בפניםלכתבה

14. יש 3 סלוטים כאשר שניים מהם באותו הצבע וצמודים אחד לשני ואחד בצבע שונה וטיפה מרוחק.

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  15. Started by zglazer,

-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם זה נככון? ו…

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  16. לוח האם ב P-3-800 התקלקל האם אפשר לקבל המלצה לקנית לוח חדש שיתאים לזיכרון DDR בעלות של עד 650 ש"ח ? תודה

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש ל מישהו ביקורות אל הלוח שלי לא על 8RDA3+ רק אל 8RDA3I !!

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  18. Started by Blackend,

איך אני יכול לראות את כל המאפיינים של הזיכרון שלי? איך אני יכול לראות אם הוא עובד בדואל או לא ? מצטער על השאלה אני בטוח ששאלו אותה 100 פעם פשוט חיפשתי די הרבה אחורה ולא מצאתי ... תודה רבה דניאל

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  19. האם זה נכון שעדיף מעבד 2 ליבות 8400 במקום 4 ליבות 9600? ההפרש במחיר גדול מאד האם משמעותי זכרון במהירות 1066 לעומת 800? שוב ההפרש במחיר גדול

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  20. הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בלוח של ASUS P5B ל P5B DELUX והאם תוספת של כ-300 שח עבור ה-DELUX היא אומנם מוצדקת

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  21. אני לא מבין... באתר של אינטל כתוב שהוא תומך ב-lga 775 אבל לא כתוב את core 2 duo שהוא גם משתמש בתושבת הזאת אז הוא תומך או לא? עזרו בבקשה...

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  22. יש לי מחשב קצת ישן ואני רוצה לקנות ללוח אם הזה של אסוס מעבד חדש http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2577 השאלה שלי האם הוא מתאים למעבד הזה http://alef-alef.co.il/product_info.php?cPath=95_96_247&products_id=2909 או שאתם מציעים משהו אחר תודה לעוזרים

23. Started by owen10,

חבר שלי נוסע היום לארה"ב וחשבתי שאולי הוא יקנה לי זכרונות למחשב אבל אני לא יודע איפה לבדוק מחירים?! ואיזה זכרונות שווה להביא משם?! או שלא שווה?! צריך עזרה דחוף! חשבתי אולי גג 80 דולר להביא לו על זכרונות ואם יש לכם המלצות מה עוד הוא יכול לקנות לי למחשב זה יהיה סבבה תודה!

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

חברה יש לי 1 gb זיכרון האם זה הגיוני שנגיד אני עושה העתקה מכונן לכונן ויפעיל במקביל עוד תוכנה יכול להיות שהמחשב יגיב איטי?

• 1 תגובה
    • 433 צפיות

דיונים חדשים בפורומים