מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
אני שוקל להחליף את השילוש של הלוח אם מעבד וזיכרונות כדי לקבל תמיכה ב ddr2 אבל אני לא יודע אם זה שווה כי מתי שהוא יעברו ל ddr3 אז אולי שווה לחכות עם זה... או שהקונרויים של היום יתמכו ב ddr3 ?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בחודש הבא, ושמעתי דיבורים על ליבת Vince... במה מדובר בדיוק? מתי הוא יוצא לשוק? אילו דגמים הוא כולל (יש 3200 ?) האם יש הפרש ניכר במחיר ביחס ל-Winchester באותה המהירות? לא יודע פשוט אם כדאי לחכות לו או שזה מיותר. אני מתאר לעצמי שעדיין אין תשובות לכל השאלות הללו... מי שיודע - בבקשה תשתפו תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמרו לי בפורום אחר שהלוח הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3173&Pname=albatron בא עם כרטיס מסך מובנה .ואני לא רוצה לשלם כסף על הכרטיס המובנה אני רוצה לשלם נטו על האיכות של הלוח אז תציעו לי מפה עד 480 ש"ח ל amd am 2 x2 אני מעדיף לא לחרוג רק במקרה שמאד מאד מומלץ לחרוג שיהיה מהאתר הזה בלבד> http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=618
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? למה מומלץ כל אחד? אם כבר פתחתי ת'רד אז יש לי עוד שאלות : בתקציב של 550 שקל (גמיש) ללוח M, איזה כדאי? (עדיף מIQPC), אני לא עושה OC, לא SLI, יהיה במחשב 8800GTS,ומעבד אינטל כלשהו..
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנת מחשב בקרוב.... בעיקרון הרבה זמן תכננתי את זה: http://tms.co.il/product/4518 אבל אז מצאתי את אלה.. http://tms.co.il/product/3625 ובשביל 89 שקל אני רואה שיש פה 4 יתרונות: -נראים הרבה יותר יפה -800mhz -חברה מוכרת יותר -CL4 לדעתכם זה שווה 89 שקל? ואיך הזכרונות האלה נחשבים? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, יש היום מבצעים לא רעים על חומרה באמזון ארה"ב, לחצו כאן לקישור. יש שם כמה מבצעים שווים במיוחד כמו מעבד רייזן 1700x בכ-930 ש"ח כולל מיסים ומשלוח. למרות שמדובר על מעבד מדור קודם - עדיין מדובר על מעבד high-end מעולה ששווה כל שקל במחיר הזה. שימו לב שיש מוצרים שלאחר ההנחה יורדים מקו המכס (75 דולר), כלומר בפועל עבור משלוח לישראל ההנחה גדולה עוד יותר. תיהנו. עריכה: יום המבצעים הסתיים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל החברים. במהלך השבוע האחרון לצערי נשרף לוח האם שלי כיוון שהוא היה ישן (GIGABYTE GAZ68X UD3H B3) וגם המעבד היה אחד הדורות הראשונים של הI5 הבנתי כי לא ישתלם למצוא לוח אם חלופי המתאים לו. אבקש המלצה על לוח אם ומעבד אשר מתאימים למארז סלוני של DH202 thermaltech. המחשב מיעוד ברובו למשחקים/סרטים ואינטרנט כאשר אני מתכוון להעביר את שאר החומרה מהמחשב הקודם(ספק,כונני דיסקים וCD ROM) למעט הזיכרונות אז אם יש המלצות אני אשמח לקבל. כמו כן אני אשמח להמלצה על קירור (אני משתעשע ברעיון של קירור מים) בהתחשב במוגבלות המקום. כמו שהבנתם אני אהיה מעונין להמשיך לשדרג את המחשב ובכך להאריך את חייו. התקציב הוא די פתוח כי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. אני קונה מחשב חדש עם המעבד i7 - 4790 השאלה שלי היא לגבי הלוח אם.. אני לא מתכנן OC, אני צריך 4-6 יציאות USB 3 לכן אני מתלבט בין: ASRock H97-Pro4 GIGABYTE GA-H97-HD3 מה ההמלצות שלכם? והאם יש לי באמת צורך בצ'יפסט הזה? דיברתי עם נציג מחנות מחשבים , שבהתחלה רציתי לקחת H85 הוא אמר לי שזה לוח אם מהדור הישן לעומת המעבד או משהו כזה.. ושעדיף לי לשדרג... אשמח לעזרה.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחי מחשב שמבוסס על המעבד הנ"ל - עם ליבת necastle עם 512 זיכרון מטמון, הלוח היחיד שהוצע לנו (נראה לי נחמד לא יותר) הוא msi k8m - neo v מבוסס על צ'יפסט VIA - באופן כללי המחשב עובד מאוד מהר וחלק יחסית לפנטיום 4 3.2 פרסקוט שאמור להיות עדיף עליו. השאלה שלי היא כזאת איך הלוח אם הזה - האם הוא סביר לדעתכם או שאפשר יותר טוב ממנו (אם אני אחליף) אני לא מחפש לעשות אובר קלוקינג וכו', המחשב יהיה בעיקר לפעולות בסיסיות - אופיס אינטרנט ומעט משחקים ודבר נוסף איך מפעילים את תכונת ההגנה נגד וירוסים אשר מובנית במעבד.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם כן, הגיע גם זמני להשתדרג במיוחד לאור המסך החדש שברשותי [2209WA]. המחשב למטרות סדרות\סרטים בHD ומשחקים. יש ברשותי ספק כח 450VX של corsair כך שאני מאמין שזה יחזיק את המערכת, כרטיס מסך 9800GT שבינתיים מספק אותי ואני מאמין שהוא יחזיק לי משחקים על בינוני-גבוה. המערכת הנוכחית שלי מהווה צאוור בקבוק לכרטיס המסך ולסדרות HD כך שהגיע הזמן לשדרג. אין לי העדפה למערכת מסויימת [AMD\אינטל], בעתיד אולי יהיה OC קל ולכן אני צריך שתכללו בקניה גם קירור למעבד וכן AC או כל חומר טוב אחר. יש לציין שאני מחפש את המערכת הטובה ביותר, הבנתי שהפנום עם ה3 ליבות הוא הכוכב של התקופה הנוכחית? אני לא רוצה לקנות חתול בשק. כלומר, לפני 5 שנים כאשר קניתי את המחשב הנוכחי עם מעבד 3000 בסוקט 939, ואחרי…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מבחינת ביצועים עד כמה מעבדי U טובים\גרועים? מעבר לעבודה שהם חסכוניים.. הם סוג של CELEREEON חדש? ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט וסתם לדוגמא מבחינת נתונים "יבשים" I3 מדור רביעי מסוג U שווה מבחינת ביצועים ל I3 דור ראשון מדגם M זה באמת נכון מבחינת ביצועים בפועל?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי גוף קירור Mugen2 שאני ממש אוהב , כרגע יושב על מעבד i7 דור ראשון (860) , בלוח אם gigabyte p55-ud3 אם אני רוצה להעביר אותו ללוח אם חדש Z170 ומעבד 6700k , ההתקנה שלו תהיה זהה ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב לפני כחצי שנה קיבלתי אותו עם HeatSink דיי גרוע ( מקורי ) אשר גרם לכך שהטמפרטורה של ה- CPU, הגיעה ל-72 מעלות במאמץ... מאז החלפתי את ה- HeatSink ל- SLK600 והטמפרטורה ירדה ל- 52 מעלות במאמץ. האם יש לי CASE מול החנות להחליף את המעבד בשל היותו מייצר יותר מידי חום ? כי אני מבין שהטמפרטורה המקורית וגם זו כרגע ( בהתחשב ב- HeatSink ) מאוד גבוהה ? איך הטמפרטורות אצלכם ? ( אני מדבר כמובן - ללא OverClocking ! )
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנהל בפורום המליץ לי לקנות את הלוח GA-73PVM-S2H כי יש שם את כל הפיצרים שאני צריכה אבל שמתי פתאום לב שה 7100 תומך DX9 ה X4500 הקודם שהיה לי תמך DX10 זאת אומרת שאני לא יוכל לשחק משחקים פשוטים כמו FIFA 2010 כי רשום על הקופסא DX10 מה לעשות ? G41 היה עדיף במקרה שלי ? אין משחקים היום שתומכים ב DX9 אנחנו בדור של 10 ועוד מעט ב 11 אוף ... וחוץ מזה ה 7100 חלש משמעותית מה X4500 נכון ? עכשיו כל משחק שאני אנסה להתקין יתן לי שגיאה בגלל חוסר התמיכה ב DX10 ? יש את הלוח P5N7A-VM עם 9300OB DX10 אבל הוא ממש יקר ! עולה 630 שקל !!!!!!!! והתמיכה בזכרונות עלובה DDR2 800.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלוח אם במחשב השני שלי ,שהוא בן כמה שנים טובות ומשמש אותי להורדות, הלך לעולמו. מצאתי לוח מתאים יד שנייה בחמישים שקל. הבעייה שבמקרה הבחנתי שחסר פין אחד בשורה הקיצונית ביותר. אני מעריך שהוא באיזה שהוא צורה נישאר תקוע בתושבת של הלוח האם המקולקל. האם להערכתם המעבד הנ"ל נחשב ז"ל? האם באמת כל הפינים נמצאים בשימוש? הערה: מדובר במעבד NORTHWOOD פנטים 4 2.4 GHZ סלוט 478
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
(CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200 (Motherboard Name Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394 Motherboard Chipset AMD 785G, AMD K10 (System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM (DIMM3: G Skill F3-10600CL9-2GBNT 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz (DIMM4: G Skill F3-10600CL9-2GBNT 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz המחשב שלי מאוד איטי ואני לא מדבר על משחקים. אני בעיקר מתכנת (Visual Studio, Eclipse, Intellij). בכל מקרה הבעיה שלי זה ה HD והזיכרון (PageFile מאוד גבוהה ואוכ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה סטיב נהנה להתעלל ולהביך את הכחולים, משהו. כמה עדכונים מעניינים לגבי מכירות מוצרים לפי מותג/דגם - שווה הצצה:
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן מתי מגיע סאן דייגו ווניס לארץ? סאן דייגו זה 1 מגה קאש וווניס זה 512K נכון? איזה דגמים יהיו לכל ליבה? (יעני 3000+,3200+.....) המחירים יעלו?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , רציתי לעדכן את הביוס שלי מאחר והוא לא תמך בדיסק קשיח מעל 32 ג'יגה , לאחר העדכון (יכול להיות שהוא לא היה מתאים) המחשב לא עולה כלל והוא מצפצף כאשר אני מפעיל אותו. מה ניתן לעשות תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי...איזה מפרט צריך כדי לבנות שרת מאובטח לחברות קטנות שלא כוללות הרבה מחשבים(על בסיס מחשב pc עם windows server 2016)איזה מפרט אני צריך שיריץ את זה טוב, ולא יהיה יקר?איזה אנטי ווירוס הכי מתאים לשרת?תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחיר של ה-4600 ירד ל-661 ש"ח.. זה שווה רצח לא? או שעדיין כדאי ללכת על ה-E6300 למרות המחיר של המעבד של AMD
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב.... חבר שלי הולך לשדרג את המחשב, וכמובן שהכיוון הכללי הוא ל64 ביט... שמנו עיין על הלוח GIGABYTE GA-K8NF-9 שמבוסס על NFORCE 4, http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm# וכמובן בא עם חריץ PCI EXPRESS במקום חריצי הAGP הישנים.... מסיבות של תקציב במיוחד, חבר שלי לא רוצה בשלב הזה לקנות כרטיס מסך חדש, הוא רוצה להשאר עם הכרטיס הישן שלו (AGP X2). עכשיו השאלה היא, עד כמה יש תאימות אחורה? האם אפשר להפעיל את הכרטיס הישן על הלוח החדש עם איזשהו מתאם? ואם כן, האם מתאם כזה מגיע אם הלוח בדרך כלל? תודה מראש....
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הבא : ga-p55-ud3 rev 1.0 אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח 3TB (סייגיט) בהערות לדיסק הקשיח רשום "תומך Windows 7 64 bit ומעלה וכן בלוחות אם H61 ומעלה בלבד" האם הלוח אם שלי יזהה את הדיסק הקשיח ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-