מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
בספסיפיקציות של הלוחות של אסוס כתוב תמיד: *Due to OS limitation, when installing total memory of 4GB capacity or more, Windows® 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Install a 64-bit WindowsWindows® OS when you want to install 4GB or more memory on the motherboard. תמיד חשבתי שמערכת הפעלה 32bit יודעת להתמודד עם עד 4GB של RAM בחומרה. למה כאן אסוס בעצם אומרים שפחות מ 3GB יעבדו בפועל? אני חייב לעבוד עם מערכת הפעלה 32bit מכל מיני מגבלות, אולי לא כדאי לי לקנות לוח של אסוס?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כמה סטיב נהנה להתעלל ולהביך את הכחולים, משהו. כמה עדכונים מעניינים לגבי מכירות מוצרים לפי מותג/דגם - שווה הצצה:
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחי מחשב שמבוסס על המעבד הנ"ל - עם ליבת necastle עם 512 זיכרון מטמון, הלוח היחיד שהוצע לנו (נראה לי נחמד לא יותר) הוא msi k8m - neo v מבוסס על צ'יפסט VIA - באופן כללי המחשב עובד מאוד מהר וחלק יחסית לפנטיום 4 3.2 פרסקוט שאמור להיות עדיף עליו. השאלה שלי היא כזאת איך הלוח אם הזה - האם הוא סביר לדעתכם או שאפשר יותר טוב ממנו (אם אני אחליף) אני לא מחפש לעשות אובר קלוקינג וכו', המחשב יהיה בעיקר לפעולות בסיסיות - אופיס אינטרנט ומעט משחקים ודבר נוסף איך מפעילים את תכונת ההגנה נגד וירוסים אשר מובנית במעבד.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתלון 64 4000+, 2.4 גיגה הרץ, 1 מ"ב זכרון L2, שקע 939, 130 ננו מטר. אתלון FX55, מהירות שעון 2.6 גיגה הרץ, 1 מ"ב זכרון L2, שקע 939, 130 ננו מטר. אתלון 64 בשקע 939 - "הזולים": אתלון 64 3000+ ו 3200+ ב 90 ננו מטר, 1.4v vcore, שקע 939, חצי מגה L2, גרסת D0 (תהליך ייצור משופר ושיפורים קטנים בליבה). מספרי המודל: ADA3000DIK4BI / ADA3200DIK4BI מקור: צריך להירשם לפורום כדי להיכנס לפורום הזה. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=42065&highlight=90nm פרטים על ה 90 ננו מטר של האתלון 64: ======================= יישום של SSE3 - בסימן שאלה. שיפורי ליבה מסוימים. שיפור מסוים לבקר הזכרון. מנגנון עצירת פעולת מעבד עקב חום על הליבה. B…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מבחינת ביצועים עד כמה מעבדי U טובים\גרועים? מעבר לעבודה שהם חסכוניים.. הם סוג של CELEREEON חדש? ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט וסתם לדוגמא מבחינת נתונים "יבשים" I3 מדור רביעי מסוג U שווה מבחינת ביצועים ל I3 דור ראשון מדגם M זה באמת נכון מבחינת ביצועים בפועל?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לדוד שלי את הלוח הזה ASUS P7H55-M LE LGA1156, ויום בהיר אחד התחילו בעיות של קריסה, תקיעה פתאומית של המחשב, מסכים כחולים לרוב. אחרי המון עבודה הצלחתי לבודד את הבעיה לחריץ זכרון אחד על הלוח. הלוח כבר לא באחריות (וגם נקנה מנעה מחשבים ז"ל), ומשיטוט קצר לא מצאתי אף מקום שמוכר לוחות בתושבת 1156(!) מצאתי ב"מציאון" של KSP את זה Gigabyte GA-P55A-UD4P אבל הם נותנים רק חודש אחריות ולך תדע מה עבר עד שהגיע למציאון... האם יש משהו שפספסתי? האם לא תהיה ברירה אלא לקנות גם מעבד אחר? תודה לכם,
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, יש היום מבצעים לא רעים על חומרה באמזון ארה"ב, לחצו כאן לקישור. יש שם כמה מבצעים שווים במיוחד כמו מעבד רייזן 1700x בכ-930 ש"ח כולל מיסים ומשלוח. למרות שמדובר על מעבד מדור קודם - עדיין מדובר על מעבד high-end מעולה ששווה כל שקל במחיר הזה. שימו לב שיש מוצרים שלאחר ההנחה יורדים מקו המכס (75 דולר), כלומר בפועל עבור משלוח לישראל ההנחה גדולה עוד יותר. תיהנו. עריכה: יום המבצעים הסתיים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני הכל שלא תקפצו עליי עשיתי פה חיפוש ולא מצאתי תשובה.. קיצר יש לי לוח K8NF-9 ואין לי את האפשרות הזאת בביוס, יכול להיות שהלוח לא תומך בזה?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שואל את השאלה בעקבות זה שאני הולך לשדרג את המעבד (Q9450),לוח וכרטיס מסך (4870). בעניין הלוח אני מתלבט בין 2 לוחות עם הצ'יפסטים שהזכרתי של DFI. על איזה צ'יפסט הייתם ממליצים לי ללכת ולמה כמובן ? (תקציב עד 1200 ש"ח)
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב.... חבר שלי הולך לשדרג את המחשב, וכמובן שהכיוון הכללי הוא ל64 ביט... שמנו עיין על הלוח GIGABYTE GA-K8NF-9 שמבוסס על NFORCE 4, http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm# וכמובן בא עם חריץ PCI EXPRESS במקום חריצי הAGP הישנים.... מסיבות של תקציב במיוחד, חבר שלי לא רוצה בשלב הזה לקנות כרטיס מסך חדש, הוא רוצה להשאר עם הכרטיס הישן שלו (AGP X2). עכשיו השאלה היא, עד כמה יש תאימות אחורה? האם אפשר להפעיל את הכרטיס הישן על הלוח החדש עם איזשהו מתאם? ואם כן, האם מתאם כזה מגיע אם הלוח בדרך כלל? תודה מראש....
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה, לפני בערך שנתיים קניתי מחשב ממפרט שאתם הרכבתם לי (תודה על העזרה אז) ורציתי לשאול משהו. לי יש מעבד AMD Phenom II 955 x4 Black Edition. המהירות שלו אמורה להיות 3.2Ghz אבל למעשה הוא תמיד פועל לי על 800Mhz. (המכפלה יורדת מx16 ל x4). קראתי שזה כביכול מנגנון שלו כדי שהוא לא יפעל סתם, אבל גם שביטלתי את הC1E וגם את הCool'n'quite הוא עדיין ממשיך לרדת ל800Mhz. זה מפריע לי במשחקים בעיקר כי כל הזמן יש לי לאגים מטורפים בחלק מהמשחקים בגלל זה. ד"א זה לא בגלל הכרטיס מסך כי הוא nVidia Geforce GTX 470. ניסיתי גם לעשות שהמתח קבוע, וגם לשנות את ההגדרות צריכת חשמל המינימאליות למקסימאליות וזה לא עוזר.. תודה רבה על העזרה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש את זה asus a7n8x http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm# ויש את asus a7v8x http://www.asus.com/mb/socketa/a7v8x/overview.htm מה לקנות תסבירו את עצמכם אם אפשר אז גם מה חסרונות של כל אחד מול השני.. אני קונה עכשיו רק בגללכם אז בבקשה רק למבינים
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה התוכנה הכי פשוטה זריזה לבדוק את הטמפרטורה במחשב? (חינמית+לינק) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם זיכרון פנימי זה זיכרון פיזי? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
תמיד רציתי לדעת. ועכשיו, כשאני בקרוב רוכש מחשב משרדי פשוט לקרוב משפחה, חשבתי לשאול את השפיצים בפורום מה דעתם על החברה. אשמח לקבל תשובה, רוסטר.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: Pentium 4 2.4 GHz ASUS P4S533 768 MB מסוג PC 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro MAXTOR 80 GB 7200 RPM DVD LG X16 CD Writer Artech 48X24X48 DVD+R/RW של NEC Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital רציתי לדעת אם סוג הזיכרון (לא הכמות) מספיקה למחשב כזה (מעבד די חזק וכרטיס מסך חזק מאוד...), אני גם מתעסק קצת בעריכה של DVD... PC 2100 זה מספיק מהיר? יש לכם המלצות לסוג אחר במחיר סביר (עד 400 ש"ח)? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סימנתי בתמונה שלושה מעבדים, רציתי לשאול האם ייתכן שהמעבד העליון אכן חזק יותר משני התחתונים? אני מניח שאני לא מבין את ההשוואה של האתר...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזמנתי מחנות מוכרת מחשב מבוסס COREI7 בחרתי את גרסת ה TRAY והוספתי קרור משופר למעבד. התקשרו אלי מאותה חנות והציעו לי לקחת את ה BOX במקום ה TRAY אמרו שהוא מגיע רק עם 3 שנים אחריות ושהוא לא טוב לאוברקלוקינג. לא אכפת לי מעניין האחריות ואת המאורר המקורי אני לא צריך, העובדה שלא ניתן לעשות לו אוברקלוקיגנ מפריעה לי ואני כן מעוניין באוברקלוקינג (40%) מא אומרים שווה להוסיף 150 שקל ל BOX או שהם סתם מערבבים אותי. תודה ואודה עם תוכלו לענות בהקדם כי כרגע ההזמנה שלי ב HOLD. תודה שמוליק
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם כרגע ויש לי זכרונות PC2100 עכשיו חשבתי ללכת על EPOX EP-8K3A שמכירו כ 700 שקל אולי אני אצליח להשיג בפחות מה אתם אומרים? על איזה לוח ללכת? עד 700 שקל
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
*The maximum weight for a heatsink is specified as 180g by Intel CPU(Socket 370) and as 300g by AMD(Socket 462). Should a heatsink which exceeds the relevant weight limit be installed in a computer, special care should be taken when the computer is moved. שימו לב להגבלת המשקל של הHSF של היצרנים השונים. המלצה שלי אם משהו קרה למעבד - לשים את המקורי ואז לגשת להחליף. *** מידע מאיסטרוניקס (יבואני אינטל) שאכיפת ההגבלה הזאת תחל בתחילת החודש , אני מנסה לברר אצל אזטק . ל P4 כרגע ידוע לי על הגבלה של 220 גרם.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד כמה החצי זיכרון מטמון משפיע תחת הדברים השונים (משחקים, שימוש כללי במחשב וכו') ? האם הזיכרון המטמון משפיע באופן ניכר על ההתחממות של המעבד / יכולת ה OC שלו ? האם שווה להוסיף 250-350 שקל בשביל ה Q9550 ?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מפרט מחשב לוח ga-h170-d3h של גיגהבייט מעבד I7 6700K זיכרונות 32GB DDR4 crucial 2400MHZ קירור למעבד ANTEC H600 PRO ספק כוח ANTEC 1300W כרטיס מסך sapphire r9 390x tri-x 8gb gddr5 512bit עכשיו הדילמה שלי להחליף לוח לMSI Z270 GAMING PRO CARBON שאני יוכל לעשות קצת אוברקלוק השאלה שלי האם זה משתלם להחליף לוח? ומה דעתכם על MSI בלוחות אם? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-