מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
ללוח הזה יש שני סלוטים של PCI-E רציתי לדעת אם יש דרייברים פרוצים שיאפשרו SLI והאם אני צריך SLI BRIDGE כדי לאפשר SLI אני חיפשתי קצת בפורומים אחרים אמרו שיש דבר כזה למרות שאף אחד עוד לא בדק בעצמו .... עריכה: מצאתי את הדרייברים הנחוצים , וזה ממש הופך אותו ללוח של SLI , אפשר לחשוב שהחריץ השני עם X4 מגביל אבל בהשוואה עם מערכת דומה ולוח SLI "תקני" אין הרבה הבדל , כמובן שצריך SLI BRIDGE כמו בכל SLI כדי לקבל את המקסימום וזה אפשר להשיג בקלות מ EBAY ...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מיועד בעיקר למשחקים וסרטים (קצת פוטושופ). לרכיבים הנ"ל יצורף 4870 עם ג'יגה זכרון. כמו כן, גם חנויות מומלצות לרכיבים הנ"ל (באיזור ראשון לציון) יתקבלו בברכה. עריכה: פיצ'ר שמאוד יוערך הוא יכולת אוברקלוקינג.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם לA64 ורציתי חוות דעת על הAlbatron K8X800 ProII . האם יש לוחות יותר טובים ממנו במחיר הזה (כ 800-900) ? (אני לא מתכוון לעשות OC.. אולי.. אבל לא משמעותי..) תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות..
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
משהו לא ברור לי- יש לי ביוס award, ונכנסתי לאתר של eSupport.com כדי להוריד עדכון BIOS, וראיתי שהם מבקשים שם לשלם כסף בשביל זה :s05: מה הולך פה?
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני בונה מפרט ואני מתלבט איזה צ'יפסט לקחת.. G31 או P-31? הינה, G31 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2961 P-31 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2779 תודה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כאחד בעל 939 ורצון להשתדרג קראתי בצימאון את ההצהרה של AMD על ההורדה הצפויה ב 30.10. אולם התאריך מאחורינו והמחירים נשארו בעינם.היכן ההורדה המובטחת???.האם החנויות נצלו את ההורדה לגלגל רווחים לכיסיהן?? אני לא רץ להחליף את כל המערכת ל AM2 כי אני לא רואה צורך אולם מעבד בהחלט. מקווה לתגובות ועצות כי אני לא מבין מה קורה פה.ומצאתי חנות אחת שמוכרת אתלונים כפולי ליבה "ישנים" ואני לא יודע אם לחכות לאופטרונים או לקנות. :-[ :-[ עזרה... כי במחירים הם אותו דבר.אתלון מחיר ישן..אופטרון מחיר חדש...
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
למרות שאמרתם רבעון רביעי האם יש תאריך השקה ברור ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם יש הבדל בפליטת החום/יעילות/ביצועים? תודה חברים
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שהפך למפורסם תודות לאותה הדגמה מומהרת על הבמה לצד יחידת קירור מסחרית - יתומחר ככל הנראה ב-3,900 דולר כשיושק רשמית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
מנסה לבנות מערכת תקציבית לתלת מימד ודו (מאיה, פוטושופ) וקצת מתבלבל בין כל האופציות. מה לדעתכם השילוב המוצלח ביותר? לא הולך לעשות לא OC ולא מענין אותי שידרוג עתידי של המעבד. בנוסף בגלל שיקולי תקציב הכ. מסך יכול להיות OB כרגע (אולי בעתיד נקנה כרטייס מסך מיקצועי יותר) . ראיתי בהרבה פוסטים בפורום המלצות על מעבד אינטל ולוח אם עם G31. עד כמה יש משמעות לציפסט בדברים הללו ? בקיצור , אשמח להצעות ורעיונות
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי בתוך המחשב רק RDRAM 128 800MH 45 עכשיו חשבתי לי להוסיף עוד 256 כדי שמחשב יראה כמו מחשב ולא כמו מחשבון.. חפשתי זיכרון יד שניה ומצאתי זיכרון RDRAM 128 800MH 40 האם זה תואם כאילו הם יעבדו על הלוח שניהם בייחד כאשר אחד 40 ואחד 45 ?!
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני אקנה מחשב בחודש הקרוב, ובמפרטים שהציעו לי המעבד שבלט היה E2140, שעליו אמרו שהוא מצוין לOC שהחנות TMS עושה. רציתי לשאול, מה היכולות של E2160 לעומת היכולות של E2140(בOC), ועד איזה רמה הם יכולים להגיע בOC? OC שהחנות TMS מבצעת, לא אני.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין את AMD שמפגרת בדור שלם + אחרי INTEL למה לא לדלג דור ולגמור את הפיגור ? גם מעבדים אחרים מתחילים ב-NM נמוך גם לא הבנתי ל-AMD יש רשיון למכור מעבדי אינטל ?
-
- 37 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איך הלוח טוב/לא טוב? יש לו איזשהן בעיות שכדאי לדעת?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי, משהו יכול לתת קישור לסטיק של 8 GB או של 16 GB שיכולים לעבוד עם הזכרון הנוכחי \ סתם להתאים למחשב. כרגע מריץ ווינדוס 7.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
AMD Athlon 64bit 4200+ dual core socket am2 ,2.2ghz, 90nm asus m2npv-vm(am2, 6150;ddr2 800 ,pci-e, hdtv,hdaudio,1394,glb kingston ddr-2 667 1GB רציתי לשאול לגבי המעבד עצמו האם 2.2 זה לא חלש מידי למשחקים? למרות שהוא מעבד חדש יחסית מה ההבדל בינו לבית ה AMD 3800? עד כמה הכפול ליבה יותר אפקטיבי. תודה לעונים והכרטיס מסך המובנה שיש בלוח האם זה סביר? (למרות שאני כבר אקנה כרטיס שתומך ב DX10) שירדו המחירים
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש טעם לחכות למעבדים/לוחות מבוססי socket 939 או שביצועי ה 754 עדיין מספקים לטווח הקרוב ? האם ה 754 מהיר/איטי יותר ביחס ל AMD שעובד ב dual channel ? ( הבנתי שזה לא קיים ביחד )
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
נכון יש גדלים של מעבדים (אני לא ממש בטוח שזה הגודל) נגיד מעבד שמיוצר בטכנולוגיה של 0.13 ננו מטר ? אז יש לי שאלה - מה ההבדל בין הגודל ? מה זה נותן למעבד? האם זה גורם לו לפלוט יותר חום? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הייי. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בעקרון השימוש של המחשב בעקר לאחסון תמונות אבל אני משחק בו 2 משחקיי רשת והם DOTA 2 ו CS:GO שני המשחקים לא כלכך רציניים אבל עדיין בזמן האחרון המחשב שאיתי מעל 5 שנים מתחיל להראות סימני זקנה. בכל מקרה צירפתי תמונה של המפרט והייתי שמח לדעת מה הייתם משפרים קודם, בעקרון מה שהומלץ לי זה SSD אם יש מישהו שיודע להגיד לי שזה יתאים ללוח אם והאם באמת כדאי לקנות דווקא SSD אני אשמח. תמונה של המפרט שלי מצורפת
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני לא דואג כי תוכנת CPU-Z מזהה נכון את מעבד ה SEMPRON 2800 במחשב אבל חלונות לא מצליחה ממש לזהות את סוג המעבד ומסתפקת בזיהוי "משפחת" המעבד. עדכנתי את כל הדרייברים של הלוח ומערכת ההפעלה מעודכנת. אני יודע שהמעבדים הללו די חדשים אבל האם יש משהו שניתן לעשות ע"מ שחלונות תזהה את שם המעבד. זו לא בעיה רצינית, יותר בעיה אסטטית. תודה.
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הנה תמונות.. הוצאתי את הלוח כדי להרכיב SP94 ולא הצלחתי ומאז גם לא שומעים כלום אולי זה שייך לכרטיס קול? (מובנה בלוח) הלוח הוא IC7MAX3 הנה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי היום מחשב עם מעבד Q6600 ולוח אם מבוסס צי'פ P35. אני עובד במקביל עם הרבה יישומים פתוחים, העתקות של דיסקים קשיחים וניגון סרטי HD (לעיתים כל זה במקביל) . במצב הנוכחי המחשב מקרטע ולא עומד בעומס, אני מעוניין להחליף את לוח האם והמעבד. האם צריך להחליף עוד רכיב או שזה מספיק ? אני יותר בכיוון של מעבד אינטל i5 או i7 , ולוח אם תואם של גיגבייט (או חברה אחרת אם מישהו ימליץ). התקציב למעבד ולוח אם הינו כ 2000 ש"ח (אפשר לחרוג מעט) . אשמח לקבל המלצות. תודה
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-