מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
מצטער על הבורות אבל חיפשתי בפורום ועדיין לא הבנתי מה זה FSB . אני אשמח מאד אם מישהוא יסביר לי בעברית (אין לי אנגלית אוכספורדית). הדבר היחיד שהבנתי שה-FSB מתקשר עם הגשר הצפוני על לוח האם ומשם המעבד יכול לקבל את הזיכרון שהא צריך לביצוע פעולה מסוימת מהזיכרון הפיזי (ה-RAM). חוץ מזה אני יודע שלנושא הזה קשורים עוד כמה דברים כמו: Chip ועוד. אז עם מישהוא בבקשה יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה זה CHIP ומה זה FSB (אני יודע שזה ר"ת של FRONT SIDE BUS). הדבר היחיד שאני יודע על ה-CHIP זה שהוא שולח פקודה לגשת לזיכרון, ושהפקודה הראשונה שהוא שולח זה -ACTIVATE ROW, חוץ מזה נאדה.
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
את התדר של הזיכרון הבנתי אבל זה בא בנוסף ל 5-5-5-12 לי אמרו תסתכל רק על המספר הראשון הוא הכי חשוב. אמרו לי שהזיכרון הוא מטריצה של שורות ועמודות כאשר הזיכרון ממלא נתונים הוא ממלא שורות שורות. כאשר נגמר שורה הוא עובר לשורה הבאה וזה לוקח לפי המספר הראשון שהוא במקרה הזה 5 , אני מניח 5ms אבל זה רק אני. ואומר כמה שיותר נמוך יותר טוב. מישהוא יכול לאשר את זה , ואם זה נכון אז למה שאר המספרים?? אני יודע שזה לOC אבל מה זה אומר?? כי אני רוצה לדעת לפני שאני קונה.
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
למי יש מושג איפה אפשר לרכוש לוחות אם מתוצרת DFI באזור המרכז?? תשובתכם המהירה חשובה לי מאוד! תודה
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אהלן בהמשך לעדכון המעבד הוחלט גם להחליף את הזכרון כרגע יש לי זוג של Crucial Ballistix PC4000 אבל הבעיה שזה רק גיג'ה אני מחפש זכרון לOC שגיעה לאזור ה270+ ככה היחדים שהמצאתי ביחסית זול זה אלוhttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820146034 אבל אני חושב גם על הזוג הזה רק שאני לא כל כך מוצא ביקרות עליו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227210 בכל אופן יש את האפשרות של לקנות עוד זוג של גיג'ה שהם לא רעים ויחסית זולים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148009 אבל אני לא יודע כמה זה טוב ארבעה זכרונות אני חושב יותר בכיוון של הOCZ אבל אם זה טוב אז גם עוד זוג של Ballistix יהיה לא רע דרך אגב הלוח שלי זה LP ULTRA D אני ישמח …
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב חדש שהשימוש בו יהיה בעיקר להורדה, צפייה וקידוד סרטים גם תכני HD. אני מתלבט לקנות עכשיו או לחקות עד שזכרונות ה-DDR3 יכנסו יותר חזק לשוק ושהמחיר שלהם ירד! - חשבתי על מעבד Q6600 אבל אם יש משהו יותר טוב לסרטים אנא ייעצו לי! - הבעיה עכשיו בלוח האם היא האם לחקות ל-DDR3 או שאין צורך, אני כל כך מתלבט. איזה חברת לוח אם לבחור ואיזה זכרונות? מה אתם מציעים? ואם בכל זאת כדאי להשקיע איזה לוח אם ואילו זכרונות גם ב-DDR2 ו-DDR3. כל מה שאני רוצה הוא לקנות מחשב היום או עד מקסימום שני חודשים אבל לא להתחרט במשך שתי השנים הקרובות או השלושה!
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יצרנית המעבדים ומפתחת השבבים מכריזות על מבצעים שיספקו כותרים חדשים למי שירכוש את החומרה המתקדמת שהן מציעות, ולנו נותר רק לקוות שהדילים האלו יגיעו גם אלינו לישראל לכתבה: http://hwzone.co.il/אינטל-ו-amd-מפתיעות-קנו-חומרה-וקבלו-משחקי/
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
איך הלוח שלי האם אפשר להביא משהו יותר טוב מזה לOC ב600 ש"ח???????????
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה,שאין לי מושג איך "לאכול" אותה. יש לי מעבד אטלון 3200+ 64bit תושבת 939 לוח חדש של gigabyte דגם K8U-939 הביוס גירסה אחרונה ,הטמפרטורה בביוס מראה במנוחה 50-65 מעלות,בעבודה 80-95 , ולעומת זאת הצלעות לא כ"כ חמות,לפי הטמפ" בביוס+תוכנות נוספות הצלעות היו אמורות להיות רותחות. כמו-כן המאוורר סטוק חדש,משחה טרמית איכותית, איך אני יודע עם המעבד באמת מתחמם ?אך לא החום לא עובר טוב לצלעות, או שקריאת הטמפ" של הלוח לא נכונה ? או משהו אחר. תודה
-
- 5 תגובות
- 472 צפיות
-
-
לא מצליח להיכנס לביוס לאחר עדכון המחשב עובד תקין אבל כשאני לוחץ DEL או F1 על מנת להיכנס לביוס זה לא עוזר והוא מדלג למערכת ההפעלה ניסיתי לבצע שוב עידכון עדיין אותה תופעה?? עצות?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:13:27 נראה לי שאני פשוט יחזור לביוס ישן :-[[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:38:39טוב "הבעיה" נפתרה או שנהייתי סנילי או שבעידכון ביוס שינו את הכפתור שבעזרתו נכנסים לF2
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם זה נככון? ו…
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
ישבנו לאחד על אחד עם מנהל פיתוח מעבדי אינטל בישראל, איציק סילייס לכתבה ראיון זה הינו ראשון מתוך סדרה ראיונות עם המוחות שמאחורי פיתוח מעבדי אינטל בישראל
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי מחשב שהוא כבר בן 3 שנים, לאחרונה הלוח אם מזייף וגם היא לי שריפה קטנה בו ביציאה של הספק ומאז הוא נדפק. אני רוצה להחליף אותו למשהו שיתאים לי ומאז שקניתי אותו הוספתי עוד דיסק קשיח עוד זיכרון של 512 מגה. העלתי בקישור את המפרט של המחשב ומה הוא מכיל בתוכו, אם מישהו יכול לעזור לי והלפנות אותי לאיזה לוחות אם יתאימו לי ומה יהיה כדאי לעשות חשוב לי לציין שהבחור שהמחשב שלו אין לו הרבה כסף לכן הוא לא כל כך מעוניין להוציא יותר מדי אבל אם יש חלופה כדאית בכמה מאות שקלים אשמח לשמוע תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
ברשותי מחשב (כבר די ישן ) CPU: AMD athlon 64 bit 3000+ veince core Motherboard: Gigabyte GA-K8NF-9 Memory: 2Sticks of 256mb PC3200 DDR SDRAM Dual Graphic card: Geforce 6200 TC, yaaa i know it sucks... עכשיו אבא שלי קנה מחשב חדש ובמחשב הישן שלו יש לו שני סטיקים של זיכרון, כל אחד: 512mb PC3200 DDR 400 מה לעשות?? להכניס רק סטיק אחד של אבא? להחליף בכלל רק לשל אבא? לא להכניס בכלל? תזכרו שיש לי כרטיס מסך TC מסריח שלוקח לי זיכרון פיזי.... אם תוכלו לעזור, זה קצת דחוף תודה!
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
איזה זיכרונות DDR2 1GHz בתיזמונים 5-5-5 מקסימום, ניתנים לרכישה בארץ, בקיט של 2X1GB ? חיפשתי גם את ה- platinum el pc2-8000 של OCZ אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף לקנות CL5 666MHZ 533MHZ CL4 בנפח של 512MB תודה
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה רשום לי שיש באס של 200 המעבד שלי הינו amd p4 bit 939 3000 איך אני יכול לדעת שהמעבד מוגדר נכון בביוס של המחשב ומה זה אומ2 200 באס יש לי לוח של גיגה בייט 939 nf3
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
זה קצת סיפור ארוך... הסיפור מתחיל לפני 8 חודשים כקניתי מחשב חדש... המפרט: מעבד Intel E6300 לוח אם GIGABYTE GA-965-PS3 כרטיס מסך Radeon X1950 PRO זיכרונות Twinmos 800 Mhz 1024mb * 2 CL5 כונן 250 GB ועוד כמה דברים קטנים. מהיום הראשון המחשב החל לרסט - לעשות סתם ריסטים... בסופו של דבר בגעתי למסקנה שזה לוח אם ביקשתי להחליפו ולא רצו.... סיפור ארוך בקיצור... עד עכשיו אנילא משתמש במחשב... 8 חודשים עברו... עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם חדש... התקציב הוא עד 1000 שקל אבל כמובן אני צריך שהוא יתמוך בחלקים שיש לי למעלה... אתם יכולים להציע לוח כזה?... תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
היי יש לי על הלוח שלושה כרטיסי זיכרון אחד ישן יחסית אחד קצת יותר חדש והשלישי דנדש (המחשב הורכב מתרומות) משנה המיקום בסלוטים? האם בסלוט מסויים הוא (המחשב)משתמש ראשון וכשהוא צריך עוד זיכרון אז הוא עובר לסלוט הבא כמו שהבנתם אני מעדיף שהוא יתחיל עם החדש (המהיר יותר) וכן הלאה תודה לכולם ליריק
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
איך הלוח הזה ל DUAL CORE Intel® SORENTO® 945 סוג ציפסט: intel 945
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם האים לוח-האם שברשותי מידגם GIGABYTE GA-M61-SME-S2 יתמוך בכרטיס-מסך הזה: inno3D Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
-
על הציספט שלו? (יש לו 945P של אינטל) לעומת נגיד ציפסט של NVIDA4 ... ? בעקרון מיועד למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד בזמן עבודה רגיל ומה אמורה להיות הטמפרטורה בזמן עבודה מאומץ נראה לי שאצלי הטמפ' לא תקינה כי בעבודה רגיל הטמפ' 65-72 ובעבודה מאומצת 80-88
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מצטער על כל השטויות שנרשמו פה זה חבר שלי עשה זאת בלי ידיעתי
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף משני אלה Abit ?NI8-SLi GR או ASUS P5ND2-SLI האביט תומך ביותר כפולי ליבה ועולה יותר ב 150 שקל עכשיו אין לי בעיה עם המחיר פשוט נראה לי שהאביט יותר טוב מה אתם אומרים??? בבקשה זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-