מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על ABIT AB9 PRO?? לפי מה שאני רואה מבחינת ביצועים ואיכות הוא שווה לP5B DELUXE
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי סטיק 1 512MB של KINGSTONE עם הצ'יפ של Elpida ויש לי כמה שאלות: האם זה צ'יפ טוב לAMD? מי יותר טוב Elpida או Hynix? אני רוצה לקנות זיכרון VALUE נוסף, איזה חברה ואיזה צ'יפ מומלצים למעבד ולזכרון כדי שיעבדו טוב ביחד?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת את הלוח הזה.. לא מייבאים אותו לארץ? אם לא אז יש אפשרות שאני יוכל להשיג אותו איכשהו בלי להזמין מחו"ל?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם זה נככון? ו…
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
קניתי מnewegg זכרון OCZ OCZ2G8002GK 2GB PC2-6400 Dual Channel Memory. המחיר שלו היה מעולה - 160 דולר אחרי החזר. הזמנתי כבר חלקי מחשב, שכוללים לוח של Gigabyte:DS3. לא מזמן מצאתי בפורום של Anandtech ת'רד ענק על בעיות תאימות של הזכרון והלוח אם. גם עם לוחות של ASUS לזכרון הזה יש בעיות. לא מצאתי בפורומים כאן אזכור כלשהו לבעיה, ולכן רציתי לבדוק אם מישהו מכיר את הבעיה מקרוב, ואם יש דרכים לפתור את זה(עדכון הביוס למשל שאמור לעזור). גם חלופות ללוח האם יתקבלו בברכה שכן עם הזכרון כבר נתקעתי... מצורפים לינקים לפורומים העוסקים בבעיה http://forumz.tomshardware.com/hardware/OCZ-Memory-P5B-screwed-ftopict196516.html http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=29&threadid=1908390
-
- 5 תגובות
- 467 צפיות
-
-
-
-
יש לי איזה עגלה שלא סוחבת ואני חייב אותה אז החלטתי להעניק לה דים של גיגה, אבל השאלה האם הוא יתאים ? המפרט: Intel® Celeron® CPU 1.70GHz Socket 478 mPGA Multiplier x Bus speed 17.0 x 101.0 MHz Rated Bus speed 404.0 MHz Northbridge Intel i845GL rev. B1 Southbridge Intel 82801DB (ICH4) rev. 02 Memory Type DDR Memory Size 256 MBytes Memory Frequency 134.7 MHz (3:4) CAS# Latency (tCL) 2.5 clocks RAS# to CAS# (tRCD) 3 clocks RAS# Precharge (tRP) 3 clocks Cycle Time (tRAS) 7 clocks DRAM Idle Timer 16 clocks Mainboard Vendor Gigabyte Technology Co., Ltd. Mainboard Model 8ILFT BIOS Vendor Award Software International, Inc. BIOS Version 6.00 PG BIOS Date 09/13/2002 …
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
איזה זיכרונות DDR2 1GHz בתיזמונים 5-5-5 מקסימום, ניתנים לרכישה בארץ, בקיט של 2X1GB ? חיפשתי גם את ה- platinum el pc2-8000 של OCZ אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3368 הוא עולה 796 ויש לו כמעט את כל הפונקציות של ה680.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף לקנות CL5 666MHZ 533MHZ CL4 בנפח של 512MB תודה
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
היי יש לי על הלוח שלושה כרטיסי זיכרון אחד ישן יחסית אחד קצת יותר חדש והשלישי דנדש (המחשב הורכב מתרומות) משנה המיקום בסלוטים? האם בסלוט מסויים הוא (המחשב)משתמש ראשון וכשהוא צריך עוד זיכרון אז הוא עובר לסלוט הבא כמו שהבנתם אני מעדיף שהוא יתחיל עם החדש (המהיר יותר) וכן הלאה תודה לכולם ליריק
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי עכשיו הזיכרון החדש צריך להיות מאותה חברה של הזיכרון הקיים?
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
בזכרונות 800MHZ, האם תזמון 5-5-5-12 נחשב לסביר / טוב? מה קיים בשוק שטוב ממנו?
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
עומד לקנות מחשב עם מעבד אינטל 3GHZ (יש כמה סוגים?) המחשב לא מיועד להיות מחשב עיקרי לעבודת פוטושופ. השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ולעיתים רחוקות פוטושופ ומשחקים של ילדים קטנים (לא גיימרים) מתלבט בין שני סטים ללוח אם +כרטיס מסך 1 - לוח אם intel 915 400DDR הכרטיס מסך O/B (לא נאמר לי איזה דגם הלוח אם) בכ- $90 2- לוח אם ASUS P5S 800VM + כרטיס מסך FX5200 128MB בכ110$ אשמח לתשובה מהירה תודה
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם האים לוח-האם שברשותי מידגם GIGABYTE GA-M61-SME-S2 יתמוך בכרטיס-מסך הזה: inno3D Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר אורגן למחשבב שלי שיתחבר למידי. אני חושב אבל שאין לי שקע במחשב. הכרטיס קול שלי הוא מובנה על הלוח אם (nvidia, אני חשוב, או שאני מתבלבל בשם של רכיב אחר במחשב), איך נראה השקע? אם באמת אין לי שקע, איך אפשר אז לחבר? יש מין מתאם או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
תכננתי לקנות את השילוש הבא: AMD Athlon XP 2500+ EPOX 8RDA+ Kingston 512MB PC3200 CL3 אבל החנות שבה תכננתי לקנות (למיר) הפסיקה למכור את ה-barton ועברה ל-sempron. האם כדאי לחפש חנות אחרת שעדיין מוכרת ה-barton, או שה-sempron מספק ביצועים שווים? חוץ מזה, אני לא כ"כ בטוח שעשיתי בחירה נכונה בקשר לזכרונות. אני מודע לעובדה שהזכרונות יעבדו ב333mhz ולא ב400, אבל אני צריך חלקי חילוף למחשב אחר שלי. אני אשמח לקבל המלצות במגבלות התקציב שציינתי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות AMD 3800 X2 עם הלוח הנ"ל רציתי לשאול לגבי הזיכרונות אני מעוניין לקנות 1.5 GB זיכרון מורכב מ : 1GB + 512MB האם זה אפשרי ??? או שצריכים 512X3 ?
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום כולם, אני חדש בפורום, ובכל הקטע של מחשבי משחקים. אני קונה מחשב, בחרתי כבר כרטיס מסך Palit Radeon HD4870 dual Sonic 512Mb כרטיס קול אני חושב שבא עם לוח אם בא כרטיס קול ורשת לא? בינתיים לפי הכרטיס מסך נראה שאני צריך לפחות 500W ולוח אם תומך PCI-Express. אני מחפש מחשב שיריץ משחקים כבדים, החומרה היחידה שאני סגור עליה זה כרטיס מסך. כדאי ללכת על מעבד ליבה כפולה או מרובעת? אני יודע שהליבות המרובעות יעבדו יותר טוב במשחקים עתידיים אבל ההבדל כל-כך גדול? להשקיע בזיכרון מתקדם [DDR3] או ללכת על [DDR2] הבדלי מחיר משמעותיים אבל התמורה בהתאם? לוח אם חשבתי על DX58SO של אינטל אבל ירדתי ממנו כי אומרים שהוא סתם יקר וגם כי ויתרתי על I7 "מטעמי תקציב".. יש את הדור החדש של הSATA, שווה לחפש ל…
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ומנסה להיסגר על מפרט, ואני רואה שבסביבות התקציב שלי יש 2 מעבדים שעליהם ממליצים בפורומים להרכבת מפרטים: AMD Athlon 64X2 3800 Socket AM2 ו- Intel Core 2 Duo E6300 Box, כשהאינטל עולה 300 ש"ח יותר וכותבים עליו שהוא מאוד משתלם יחסית למחירו. אני רוצה את האינטל, אבל כרגע המפרט שהרכבתי לעצמי חורג מהתקציב, ואני בודק איפה אפשר לקצץ. האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין 2 המעבדים? איפה אני ארגיש את ההבדל? במשחקים? בווינדווס ויסטה? בכל (כל תוכנה תעלה יותר מהר ותרותץ יותר מהר)? בקושי ארגיש הבדל? האם ההבדל מספיק משמעותי ככה שכדאי להשקיע פה עוד 300 ש"ח ולנסות לקצץ במשהו אחר? ובנוגע לזכרונות: מה ההבדל בביצועים בין 2 סטיקים של 512 בדואל לסטיק אחד של 1024? ראיתי ש-2 סטיקי…
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, בהתחלה הוא חשב לקנות e4500, אח"כ הוא החליט ללכת על e6750, ועכשיו הוא בכלל חושב ללכת על ה- q6600 התקציב שלו די גמיש, בעיקרון 5000, והוא לגיימינג הוא לא יודע על מה ללכת ואני כבר לא סגור על מה להמליץ לו בעיקרון הוא מעדיף לחסוך, ואני מנסה להסביר לו שה- 4500 יספק אותו, השאלה אם שווה להשקיע ב- 6750, כי ההפרש זה משהו כמו 300 ש"ח הוא עומד לקנות את המחשב עם 8800gt, והבנתי שה- 4500 יהווה צוואר בקבוק קטן, אבל לא משהו רציני שאי אפשר לפתור ב- OC, הוא ככל הנראה יקנה לוח די טוב ל-OC של gigabyte, וזכרונות value ddr2800mhz, אז אני מניח שאפשר לעשות OC מספק ובכל מקרה הביצועים גם בסטוק יספיקו למשחקים השאלה כמה באמת שווה להשקיע ב-quad שהתקציב גם ככה די גבולי, אני …
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
מחפש לוח ישן ל- AMD 1.4 Athlon שתומך ב- SDRAM. רעיונות/הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום, היה לי עד לא מזמן 512 מגה של זיכרון Corsair twinx (256x2) PC3200 LL וקניתי עוד ג'יגה זיכרון של סמסונג גם pc3200, כלומר 2x512, עכשיו השאלה שלי זה האם כדאי לי להריץ את כולם ביחד? האם זה בסדר למרות שהם סוג שונה ותזמונים שונים? כי אני חייב ג'יגה אז זה או רק את הסמסונג או את שניהם. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-