עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SloOmPer,

יש לי: מעבד INTEL PENTIUEM 4 3.06MHz 524 לוח אם MSI , תומך PCI-E , הכרטיס מסך עומד על הלוח אם זיכרון: 1.5GB 553MHZ CL4 דיסק קשיח: 160GB ספק כוח: HEC 400W TRT עכשיו, אני רוצה להכניס כרטיס מסך X1950PRO 256MB/512MB PCI-E, יהיה צוואר בקבוק במשהו?

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  2. Started by Satlan,

שלום, יש לי שאלה... אם יש לי מעבד AMD 3000+ סוקט 939 ויש לי 2 פלטות של זכרון אחד A-data 512MB 400mhz and the second 1 A-data 256 400mhz זה יעשה DUEL או איך שלא קוראים לזה ? כי הבנתי שבלי זה יורדים בביצועים בצורה בלהבלה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by SmurFin,

שלום יש לי את הזכרון הזה G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 ראיתי את השניים האלה : 1. נעה מחשבים - 485 שקל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 2. סקאי.פי.סי - 527 שקל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-6400CL5D-2GBNQ&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לפני זה שאלה, יש הבדלים בינהם חוץ מהשתי תמונות שאני רואה שהן שונות, ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה או משהו יותר טוב הצעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  4. Started by shaydotan,

מה דעתכם ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=253

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  5. Started by snaidis,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב עם 2 זכרונות כל אחד 512 MB ו 667MHZ לפי מה שאני בודק בכמה תוכנות כמו CPU Z זה מראה לי שמהירות הזיכרון שלי היא 333MHZ. פתחתי את המחשב ובדקתי את המדבקות הנמצאות על הזיכרונות ובאמת הווכחותי כי זה 667 MHZ כל אחד מהזכרונות(זה מה שכתוב על המדבקות לפחות). שאלתי כמה אנשים והם אמרו לי שאולי צריך לשנות משהו עם הJUMPERS או משהו כזה. מישהו אולי יכול לכוון אותי איך להפוך את זה לבאמת 667 כמו שהוא אמור להיות?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  6. שמעו יש לי מאורר נוסף בבית שאני לא משתמש בו אני חושב שזה 80MM ואני לא מוצא בלוח שלי(אם בכלל יש) מקום לחיבור מאורר נוסף הלוח הוא GA-K8N51GMF-9 אני מפרסם את ההודעה כי אני לא כל כך מבין בלוחות ומאוררים וחיבורים וכל הדברים האלה אז מישהו פה יודע אם יש אפשרות לחבר מאורר נוסף? יש לי רק מאורר 120MM אני חושב מאחורה וזהו.

• 5 תגובות
    • 453 צפיות
  7. Started by elad the master,

אני צריך לוח אם סוקט 939..שיהיה לאובר..(לAMD 3000 וניס..) אני רוצה להגיע נגיד בלי שהמעבד יגביל רק הלוח..אני רוצה משהו כמו מ1.8 גיגה הרץ ל2.4 -2.5 ..(בקיצור לוח שיספיק לאובר לא גדול עד ל2.5..) המחיר צריך להיות משהו כמו 500-550.. מהחנויות הבאות: -KSP. -זיגזג. תודה!

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  8. Started by ksn1981,

שני הזכירונות מסדרת OCZ REAPER HPC עם קירור HEATPIPE ובחבילת 2X2GB ! שניהם גם באותו מחיר (כ-600 ש"ח). תקנו אותי אם אני טועה.. 1. שניהם טובים ל- OC בגלל הקירור אך ה- 1066 עדיף יותר בגלל התדר הדיפולטי. 2. ללא OC ה- 1066 טוב בכ- 5% יותר בביצועים אך זה לא מורגש. בנוסף בטווח מחירים הזה יש עדיפות לדגם אחר או לחברה אחרת בכלל ??? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  9. Started by sokran,

איך: לוח אם GIGABYTE GA-EG31MF-S2 http://skypc.co.il/pl_product~39268~10~0.htm מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box http://skypc.co.il/sg_product~IE7200~3~0.htm יש לי כרטיס מסך 9600GT וספק כוח HEC 400W

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  10. כך שבארץ זה בטח יהיה יותר מאוחר. ואני אשמח אם מישהו יתן פה לינק לחנות שאומרת שיהיה לה קודם (או כזאת שכבר יש לה).

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  11. Started by a-gold,

אם יש לי זכרונות ddr 2 של 512 מגה ו 533 מגה הרץ של קינגסטון ואני מוסיף עוד 512 מגה של חברה אחרת זה בסדר? הזיכרונות יעבדו טוב ?

• 6 תגובות
    • 452 צפיות
  12. Started by guy2007,

שלום רציתי לדעת איך המעבד AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 והאם כדאי לקנות אותו היום? אם לא, מה עדיף לקנות בתקציב של עד 500-600 שקל

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  13. אני מתלבט איזה זכרון לקחת, יש את ה Corsair CMX 512 3200C2 שאני יודע שהם CAS 2 ויש את ה Corsair CMX512-3200PT שאני יודע שהם CAS 2.5, חוץ מזה לא הבנתי מה ההבדלים הנוספים ביניהם ולמה אין בינהם הבדלי מחירים? והאם הם יראו ביצועים טובים יותר מהמושקין בלאק 3200 LEVEL 1 (אני מדבר על ביצועים באוברקלוק וביצועים בתכלס)?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  14. אני מתלבט אם לקנות את הלוח אם הזה: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? של ASUS . או את הלוח אם הזה: ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? של GIGABYTE. התקציב שלי ללוח אם הוא : 850 שקל . תודה לכול העוזרים!!!!

• 7 תגובות
    • 452 צפיות
  15. כמו בכותרת.... יש איזה תוכנה או משהו?

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  16. Started by sahargt,

אחד החברים בפורום המליץ לי לקנות את הזכרונות הבאים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4954 הבעייה שבחניות שאני חושב לקנות אין לאם את זה KSP בחנות למעלה אין בכלל את החברה skypc אין את הדגם הזה שתי החניות המלצו לי לקנות זכרונות של http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817_2229&products_id=15135 איך הזכרונות מצטער פרסמתי במקום הלא נכון אם אפשר לעביר את זה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  17. Started by lidor_abo,

מזה ה cache של המעבד?

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  18. שלום לכם, ביקשתי הצעה מחנות ורציתי לפי המלצה כאן זכרונות G.SKILL . הם מביאים רק קינגסטון וPQI. אני זוכר שקינגסטון בעבר נחשבו טובים. האם זה כך עדיין ? לא רוצה לקנות זכרון בנפרד. אני מדבר על 2X1G 800MHZ תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  19. Started by quriso,

שלום לכולם. עקב מעבר למעבד כפול ליבה אני זקוק ללוח אם תומך. התקציב הוא 550 שקלים, ניתן לחרוג עד 50 שקלים. חשוב לי שהלוח אם יהיה מתאים לOC חזק. חשוב לי תמיכה ב- 2GB 667MHZ PCI-E X16 SATA2 (מספר יציאות, כמה שיותר גבוה) מתאים ל TUNIQ. יכול להתחבר למארז ENERMAX UBER CHARKA FULL TOWER. אם שכחתי משהו תגידו לי ואני יוסיף. כמו כן עוד שאלה, האם שווה לי לחסוך עוד כסף ולקנות לוח אם בעל צ'יפסט X38? אם כן, מה הוא יתן לי ששונה מאחרים נכון לעכשיו? (בלי מחשבה על תמיכה שהוא יתן לי בעתיד.) חשבתי על IP35-E. אשמח לשמוע הצעות.

• 6 תגובות
    • 452 צפיות
  20. Started by norni,

אני קונה שבוע הבא מחשב חדש עם לוח של אסוס P5KC מעבד Q6600 וכרטיס מסך GEFORCE 6200TC הנתי שבגלל הכרטיס מסך יהיה לי צוואר בקבוק אבל במה זה יתבטא? איטיות במשחקים או בשימושים אחרים? *אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מהדור החדש שיצא בסוף השנה כי הדור הזה לא שווה את הכסף. תודה למגיבים!!!

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  21. הכוונה שלי כמו שבלוח הקודם שלי (GA) לחצתי על ctrl+f1 וזה הרחיב לי אפשרויות בביוס לOC אז רציתי לדעת אם זה את אותו דבר גם עם אסרוק ,כמובן שניסיתי את השילוב הזה אבל אולי יש צירוף אחר באסרוק שמרחיב תתפריט

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  22. Started by ameer_a7,

ותודה.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  23. זה לא חדש אבל כעת נציג של מיקרוסופוט אישר מחדש ענין זה. על חלונות XP PRO אין ספק שזה תקף, לא יודע מה קורה אם שאר הגרסאות. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21760

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  24. Started by zglazer,

-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם זה נככון? ו…

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  25. Started by co-b,

שלום לכולם, אני כבר מספר חודשים מתלבט איזה מחשב לקנות מכיוון שהיום יש תהליך כניסה של המעבד עם הסוקט החדש אשר ישנה את תמונת כל הכרטיסים הנוכחים. למרות שהוא כיום בשוק אני לא יודע עד כמה הוא תפס והאם הוא ישאר בשוק להרבה זמן או שהוא שלב חולף כמו זכרונות ה DDRAM (נדמה לי). האם יש למישהו איזה נקודת ראיה מרחיקת לכת לגבי המצב בשוק או האם פשוט כדאי לחכות ולראות לאן זה יוביל. בקיצור השאלה היא אישה מחשב מומלץ לקנות במצב החדש והאם כדאי לחכות או לא. תודה קובי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.