מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
היי, ובכן אני בונה מפרט קונרו. בחרתי בלוח של DFI, אבל רק בגלל שהוא תומך קרוסס והוא יחסית לא יקר, הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מהקוראים בפורום וממישהו בעל ניסיון. בקשר לזכרונות, עד כמה המעבד תומך ומנצל?שמתי 800 אבל אני רואה שכולם שמים 667, בלי OC עד כמה הוא תומך? ויש לי עוד שאלונת בקשר לכרטיס מסך למי שיודע, X1800GTO אפשר לעשות לו OC לXT?
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
תכננתי לקנות את השילוש הבא: AMD Athlon XP 2500+ EPOX 8RDA+ Kingston 512MB PC3200 CL3 אבל החנות שבה תכננתי לקנות (למיר) הפסיקה למכור את ה-barton ועברה ל-sempron. האם כדאי לחפש חנות אחרת שעדיין מוכרת ה-barton, או שה-sempron מספק ביצועים שווים? חוץ מזה, אני לא כ"כ בטוח שעשיתי בחירה נכונה בקשר לזכרונות. אני מודע לעובדה שהזכרונות יעבדו ב333mhz ולא ב400, אבל אני צריך חלקי חילוף למחשב אחר שלי. אני אשמח לקבל המלצות במגבלות התקציב שציינתי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי יש מעבד amd 3200 socket 939 לצערי אין לי מספיק כסף לקנות לוח אם חדש וגם מעבד , הכוונה ל am 2 שאלתי היא האם שווה לשדרג למעבד אופטרון בסביבות ה 800- 1000 ש"ח והאם יש הבדלים משמעותיים בביצועים. או מצד שני אם אני אעשה oc זה כבר אולי יהיה דומה לביצועים של האופטרון ? כרגע המפרט שלי הוא לוח a8n-e asus זכרון של 1 גיגה twinmos ddr 400 cl 2 מאוורר של פריזר 64 למעבד וכרטיס מסך 6600 giga bayte
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי לוח 865PE משו עניתקה ביותר ואני רוצה לשדרג ת'זיכרון וזיכרון DDR 400 עולה יותר מ667.. אז האם זה יעבוד במהירות המרבית שהלוח שלי מסוגל או שפשוט לא יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
נדמה לי שלפני חודש קראתי שאינטל אמורה להוזיל את המעבדים שלה ב-8 בינואר. אולי מישהו יודע האם זה אכן נכון, והאם מעבדי אינטל יוזלו בעתיד הקרוב? אני פשוט מתכוון לבנות מערכת חדשה, ותהיתי האם כדאי לחכות קצת כדי לקבל תמורה טובה יותר למחיר. אני יודע שבסופו של דבר המחירים תמיד יורדים, השאלה היא האם הם אמורים לרדת ממש בקרוב, תוך כמה שבועות נגיד?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, בהתחלה הוא חשב לקנות e4500, אח"כ הוא החליט ללכת על e6750, ועכשיו הוא בכלל חושב ללכת על ה- q6600 התקציב שלו די גמיש, בעיקרון 5000, והוא לגיימינג הוא לא יודע על מה ללכת ואני כבר לא סגור על מה להמליץ לו בעיקרון הוא מעדיף לחסוך, ואני מנסה להסביר לו שה- 4500 יספק אותו, השאלה אם שווה להשקיע ב- 6750, כי ההפרש זה משהו כמו 300 ש"ח הוא עומד לקנות את המחשב עם 8800gt, והבנתי שה- 4500 יהווה צוואר בקבוק קטן, אבל לא משהו רציני שאי אפשר לפתור ב- OC, הוא ככל הנראה יקנה לוח די טוב ל-OC של gigabyte, וזכרונות value ddr2800mhz, אז אני מניח שאפשר לעשות OC מספק ובכל מקרה הביצועים גם בסטוק יספיקו למשחקים השאלה כמה באמת שווה להשקיע ב-quad שהתקציב גם ככה די גבולי, אני …
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים. הזכרונות יהיו כנראה DDR2 667MHZ (אולי 800MHZ...) אני מתכנן לעשות OC (לא משהו קיצוני מדי, עם קירור סטוק) למעבד וצריך לוח מתאים הדגש כאן הוא על תמורה ביחס לכסף ויכולת OC איזה מעבד מומלץ לOC? ואיזה לוח יהיה טוב איתו? התקציב הוא בערך 1000 ש"ח למעבד וללוח (אני קונה בKSP ככל הנראה) שוב, דגש על תמורה וOC
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום, באופן עקרוני - מה עדיף מהירות זכרון או כמות? האם עדיף 2 ג'יגה DDR2 800או 3-4 ג'יגה DDR2 667 (המחיר יוצא כמעט זהה). השימוש הוא בעיקר לעריכת וידאו ומשחקים קלים (sims וכו'). אני יודע שגם 2 ג'יגה DDR2 667 יספיק, אבל השאלה שלי היא מה עדיף... תודה
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב אם אני מתכוון לעשות OC בעתיד וcrossfire? X58 PRO 7.1 1GLAN או P6t ASUS
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי יש רמקול קטן דבוק למארז בחדש אין לי שם אחד כזה הוא צריך להיות שם או לא????????..
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום יש לי את הזכרון הזה G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 ראיתי את השניים האלה : 1. נעה מחשבים - 485 שקל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 2. סקאי.פי.סי - 527 שקל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-6400CL5D-2GBNQ&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לפני זה שאלה, יש הבדלים בינהם חוץ מהשתי תמונות שאני רואה שהן שונות, ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה או משהו יותר טוב הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
היי לכולם, רכשתי מחשב עם לוח של EPOX ובחנות ממנה רכשתי יש בעיה של מחסור. מסתבר שגם ליבואן יש בעיה, והאספקה תידחה - לא ידוע למתי. השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי להחליף את הלוח לAbit NF7-SL, בהנחה שאני לא מתכוון לבצע OC כלל, בטח שבשלב הראשון? האם הלוח הנ"ל מומלץ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף עוד גיגה של זיכרון בשני סטיקיםעכשיו יש לי את הדגם הזה בדיוק כזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5821 עכשיו אין אותם במלאי כי רציתי לקחת בדיוק את אותם הזכרונות לא לחרוג הטכנאי אמר לי שיש בדיוק בדיוק את אותם הזכרונות אותם תדרים של אותה החברה רק צבע הקולרים אדום במקום ירוק והם עובדים במתח קצת יותר גבוה... אמר שלי שאין שום הבדל בבצועים וזה ממש אותו הזכרון.... זה מה שהוא המליץ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6032 מה אתה אומרים על זה הוא צודק?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2.5 Value Memory OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory מה יותר טוב?? הוא שייש זיכרון אחר?יותר טוב ? ממחשב שאני קונה A64 3000+ אלברטון PRO 1 ............................. R9800PRO :'(
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה זכרון לקחת, יש את ה Corsair CMX 512 3200C2 שאני יודע שהם CAS 2 ויש את ה Corsair CMX512-3200PT שאני יודע שהם CAS 2.5, חוץ מזה לא הבנתי מה ההבדלים הנוספים ביניהם ולמה אין בינהם הבדלי מחירים? והאם הם יראו ביצועים טובים יותר מהמושקין בלאק 3200 LEVEL 1 (אני מדבר על ביצועים באוברקלוק וביצועים בתכלס)?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש לוח אם ASUS P5K PREMIUM/WIFI. האם משהו הצליח לקנפג לוח מסדרת ASUS P5K עם תמיכה ב- WIFI שיעבוד כ- AP עם מודם כבלים? איך זה עובד? האם יש מדריך שמסביר איך עושים זאת? היצר טוען כי גם במצב SLEEP ה- AP יעבוד. לאן מחברים את מודם הכבלים ללוח? USB/RJ45? אודה עם עזרתכם לפני הרכישה (יעזור לי להחליט אם לוח זה מתאים לי). תודה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
מעבדי אינטל? כמות P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות IC7-MAX III,raid,DDR128b,H-Threding,GBL 1 זכרונות? DDR 400 כמות 512MB A-DATA 2 כרטיסי מסך? MSI כמות RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 אגב הבנתי שמאורר מאוד רועש ... עדיף להחליף למשהו שקט...?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים על שניהם , חצי אומרים שה MSI יותר טוב... יותר יציב ,מסודר יותר טוב,ביקורות יותר טובות וכו' והחצי השני אומרי שהאפוקס יותר טוב מישהו יכול להגיד לי תכלס מה עדיף ? מבחינת פיצ'רים , יכולת OC , יציבות , נוחות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
בNEWEGG כתוב שasus striker תומך ב1333FSB זה אומר שהוא תומך בסדרת מעבדים החדשה ? נגיד במעבד QX6850 ?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה בקרוב את ה12600KF ואני רוצה להתאים לי עכשיו לוח אם מתאים מסדרת Z690 יש כל כך הרבה דגמים עם כל כך הרבה פיצרים שאני לא מבין בהם ורציתי לשאול אם אפשר הסבר? בנוסף אני לא יודע איזה קירור אני צריך למערכת הזאת, אני חייב שהיא תהיה שקטנה. גם אם זה להוסיף 300-400 שקל. אני לא סובל רעש. בעיקרון אני כמעט ולא משחק משחקים אני נטו מתכנת בVS, eclipse ומשתמש הרבה בvirtualbox. איזה זיכרון DDR5 אתם ממליצים לי נפח ומהירות? בנוסף ראיתי שכמעט בכל לוח אם של Z690 יש כרטיס קול שונה.. יש לי microlab solo 4c כדאי לי לשים לב לאיזה כרטיס קול אני לוקח? הבנתם בעיקרון את השימושים שלי מתכנת ששומע הרבה מוזיקה אתם ממליצים לי לעשות OC? …
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
מצטער על הבורות אבל חיפשתי בפורום ועדיין לא הבנתי מה זה FSB . אני אשמח מאד אם מישהוא יסביר לי בעברית (אין לי אנגלית אוכספורדית). הדבר היחיד שהבנתי שה-FSB מתקשר עם הגשר הצפוני על לוח האם ומשם המעבד יכול לקבל את הזיכרון שהא צריך לביצוע פעולה מסוימת מהזיכרון הפיזי (ה-RAM). חוץ מזה אני יודע שלנושא הזה קשורים עוד כמה דברים כמו: Chip ועוד. אז עם מישהוא בבקשה יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה זה CHIP ומה זה FSB (אני יודע שזה ר"ת של FRONT SIDE BUS). הדבר היחיד שאני יודע על ה-CHIP זה שהוא שולח פקודה לגשת לזיכרון, ושהפקודה הראשונה שהוא שולח זה -ACTIVATE ROW, חוץ מזה נאדה.
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
את התדר של הזיכרון הבנתי אבל זה בא בנוסף ל 5-5-5-12 לי אמרו תסתכל רק על המספר הראשון הוא הכי חשוב. אמרו לי שהזיכרון הוא מטריצה של שורות ועמודות כאשר הזיכרון ממלא נתונים הוא ממלא שורות שורות. כאשר נגמר שורה הוא עובר לשורה הבאה וזה לוקח לפי המספר הראשון שהוא במקרה הזה 5 , אני מניח 5ms אבל זה רק אני. ואומר כמה שיותר נמוך יותר טוב. מישהוא יכול לאשר את זה , ואם זה נכון אז למה שאר המספרים?? אני יודע שזה לOC אבל מה זה אומר?? כי אני רוצה לדעת לפני שאני קונה.
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-