עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, יש לי כיום 256MB DDR 400MHZ והייתי מעוניין לוסיף זיכרון. קראתי שבלוח הספציפי הזה אם 2 הכרטיסים הם לא "חד צדדי" אז המהירות יורדת ל 333MHZ. האם זה נכון? ועד כמה זה משמעותי? בנוסף, הייתי מעוניין לדעת כמה זיכרון דרוש להוסיף בשביל שימוש "סטנדרטי" למחשב של ילדה בת 11... האם הוספת כרטיס נוסף של 512MB תספיק? תודה...

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by ronin,

היי אני צריך כרגע באופן די דחוף מחשב וכרגע מפאת חוסר תקציב וגם כי אני לא צריך HIGH END מספיק לי משהו טוב וזול אך הכי חשוב שיהיה בעל אפשרויות לשדרוג עתידיות. כנראה אני אקח מעבד XP2500 בארטון ומכיוון שאני לא משחק כמעט בכלל אני מעדיף לוח אם משולב כרטיס מסך ופה אתם נכנסים לתמונה. תעזרו לי למצוא לוח אם כזה או כמה כאלו כדי להשוות, חשוב לי שיהיה עם מספיק פיצ'רים כרטיס מסך נורמלי שלא ישתה הרבה זכרון ויהיה אפשרות לנטרל אותו אח"כ בקיצור שיהיה הכי משתלם ויתן יחס תמורה ביצועים מירבי אשמח לקבל הצעות מחיר והמלצות ממי לקנות

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  3. ככל מה שידוע לי הוא כן יעבוד אבל במהירות של 533MHZ תקנו אותי אם אני טועה... בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by amitgv1,

מה ההבדלים בין שני הכרטיסים הנ"ל ( גם באסוס וגם בגיגאביט ) ?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  5. Started by snaidis,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב עם 2 זכרונות כל אחד 512 MB ו 667MHZ לפי מה שאני בודק בכמה תוכנות כמו CPU Z זה מראה לי שמהירות הזיכרון שלי היא 333MHZ. פתחתי את המחשב ובדקתי את המדבקות הנמצאות על הזיכרונות ובאמת הווכחותי כי זה 667 MHZ כל אחד מהזכרונות(זה מה שכתוב על המדבקות לפחות). שאלתי כמה אנשים והם אמרו לי שאולי צריך לשנות משהו עם הJUMPERS או משהו כזה. מישהו אולי יכול לכוון אותי איך להפוך את זה לבאמת 667 כמו שהוא אמור להיות?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  6. Started by r1150gs,

כאשר אני בא להרכיב מפרט ,כיצד אני אמור לדעת ששלושת הרכיבים יעבדו בצורה מושלמת אחד עם השני ויתנו לי את הביצועים המירבים ביותר(אני מעונין ב-OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5כפול 2 ,ASUS A8N-SLI PREMIUM939,AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX השימושים שלי בעיקר משחקים,עבודה משרדית,ומוסיקה תודה עבור כל סוג של עזרה

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  7. עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה ויש אופציה חדשה של BACKUP? מישהו מכיר אותה? This BIOS is for Intel® System Recovery Tool (iSRT) skus only. בקיצור, זה מה שכתוב. בכל מקרה, עשיתי עדכון כי זה מתאים ללוח שלי ויש לי כעת אופציה לעשות גיבוי ממחיצה למחיצה וכו'. זה שווה משהו? יש למישהו ניסיון עם זה?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  8. Started by Nitro,

הייתי מריץ חיפוש לפני הכתיבה, אבל מכיוון שזהו נושא שמשתנה מיום ליום עם עדכונים ודברים חדשים.. חשבתי שכדאי לכתוב מחדש. עד עכשיו הייתי סגור על סוקט 754 עם לוח 8kda3j rev 2, 630 ש"ח מנועה. אחרי שיטוטים רבים, אחרי כל הפעמים שקראתי שחבל לקנות עכשיו, וצריך לחכות ל939 בשביל אפשרויות השדרוג, החלטתי שזה שווה בדיקה.. השאלה היא, האם יש לוח כמו האפוקס הנ"ל, שידוע שהוא לוח מוצלח, ובמחיר סביר? אם מישהו רק יריץ חיפוש בפורום על הלוח הזה, הוא יראה כמה פעמים הומלץ עליו במפרטים.. השאלה היא האם יש לוח דומה ל939.. הייתי קונה בכיף את ה neo2, אבל המחיר שלו עדיין גבוה משמעותית מהאפוקס.. האם בכלל יש לוחות 939 זולים יותר? והאם צפויים להגיע לוחות חדשים בקרוב, זולים יותר? אני לא מעוניין בSLI, והאפשר…

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  9. היי, מתלבט בין השלושה, ה-Q6700 קצת יותר יקר, שווה את ההפרש? בעיקרון, הצורך הוא למשחקים, אינטרנט, קצת SCRIPTIM ויסטה ואופיסים, והכי חשוב (כי אני קמצן) להשקיע עכשיו ולקבל מחשב שיתן מענה נחמד לשנתיים-שלוש (ארבע). מה אתם אומרים? תודה

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  10. Started by shlomiu,

מה עדיף? 512MB DDR2 667 של קינגסטון או OCZ? ולמעט העובדה ש - 4*512 תופס את כל הסלוטים בלוח אם, יש ירידת ביצועים לעומת 2*1 סטיקים? דבר נוסף- בפורום אחר מישהו ענה ל בתשובה: "עדיף את הזול יותר ולגבי הסטיקים אין ממש הבדל זה יעבוד פשוט ב2T" מישהו יודע מה זה 2T? שאלה נוספת: מה זה אומר תזמונים, CL? האם Twinmos נחשבת חברה ג'נרית לזיכרונות?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  11. |שאלה| המעבדים של CORE 2 ירדו עד ל תחילת 2007?

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  12. האם מעבדי AMD באים עם מאוורר בילט אין כמו אינטל? לצורך העניין מעבד 3500+ 939A64

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  13. כאשר רשום בזיכרון כל שהוא שהוא CL2 ,האם זה אותו דבר כאשר רשום CL-2-3-2-6 ? או כל מספר CL-2-X-X-X(אני מקווה שהשאלה ברורה)

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב פנטיום 3 שבגדול מספיק לצרכי אם כי מעט איטי, צוואר הבקבוק הוא המעבד (מפרט מלא בסוף ההודעה) הלוח שלי תומך רק במעבדי Coppermine שהגיעו עד למהירות 1GHZ ובעלי יכולות OC מוגבלות מאוד, מקריאה בפורומים שונים הבנתי שקיימים מתאמים שמאפשרים הרכבת מעבד Tualatin האגדי (מגיע עד ל1.4GHZ, בעל יכולות OC גבוהות יחסית, 512K זכרון מטמון) על לוחות שתומכים בCoppermine בלבד (לדוגמא, המוצר הזה, http://www.tomshardware.com/reviews/processors-boards,520.html ) הבעיה היא אין לי מושג איפה ניתן להשיגם בארץ אשמח אם מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג מתאם כזה... כמו כן הבנתי שאפשר ע"י עיקום\ חיבור פינים מסויימים ניתן לבצע את הרכבה כזאת, מישהו יודע איפה יש תרשים מדוייק של איזה פינים צריך לעקם\…

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  15. Started by mokisho,

http://www.vr-zone.com/index.php?i=4508

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  16. Started by jeyjey,

יש דבר כזה? אם כן אני אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  17. שלום אני מחפש מידע על מעבדים חדשים שהיו אמורים לצאת במרץ 2008 4 ליבות . האם יש למשהו מושג איפה ניתן לראות אלמנטים ומהירות שאמורים להיות להם ?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  18. Started by ac1240,

איזה לוח אם ומעבד הכי טובים למפרט שלי יש לי זכרון 2*512 400 MHZ כרטיס מסך ATI RADEON 9550(ישודרג בהמשך) ושתי דיסקים קשיחים

19. שלום לכם אני מעוניין בלוח הכי טוב למעבד E8400 ומצאתי P5E3 WS Professional http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1900&modelmenu=1 1. האם לוח איכותי ? 2. האם יש מומלצים יותר ? 3. איזה זיכרונות כדאי ? 4G B ( האם כדאי 1066 או 1333 ) מ ה יתן לי 1333 ? ול-OC שימושים : סרטים 1080P HDTV משחקים כבדים HD DX 10.1 מערכת הפעלה ויסטה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  20. תערוכת CES 2023 בלאס וגאס - אינטל מכריזה על קבוצת מעבדים נוספת בדור 13 לתושבת LGA1700 החדשה, בניהם מעבדים בעלי מעטפת חום נמוכה מזאת שראינו ומחירים תחרותיים לדרגות השונותלכתבה

21. Started by shahar07,

המערכת שנמצאת ברשותי היא כזו: intel 6600 core2 2.4 ghz על לוח ASUS P5W DH בזמן האחרון המאורר עובד יתר על המידה, ללא סיבה מוצדקת של עומס או של חום, מה יכולה להיות הסיבה לכך ?

• 6 תגובות
    • 488 צפיות
  22. Started by morangal555,

לא מצליח להיכנס לביוס לאחר עדכון המחשב עובד תקין אבל כשאני לוחץ DEL או F1 על מנת להיכנס לביוס זה לא עוזר והוא מדלג למערכת ההפעלה ניסיתי לבצע שוב עידכון עדיין אותה תופעה?? עצות?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:13:27 נראה לי שאני פשוט יחזור לביוס ישן :-[[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:38:39טוב "הבעיה" נפתרה או שנהייתי סנילי או שבעידכון ביוס שינו את הכפתור שבעזרתו נכנסים לF2

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  23. אני לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת את הלוח הזה.. לא מייבאים אותו לארץ? אם לא אז יש אפשרות שאני יוכל להשיג אותו איכשהו בלי להזמין מחו"ל?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  24. למה כתוב לי שהזכרונות פועלים במהירות 400MHZ במקום 800MHZ? הזכרונות של TWINMOS CL5 -6400 | 800MHZ

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  25. Started by Danman,

היי, חבר שלי מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב. הלוחות שעלו לי בראש הם NF7-SL ו AN7. המעבד שהוא קונה הוא XP 2500 +, ויש לו זכרונות מושקין שחור DDR400, (BH5( איזה לוחות אתם ממליצים לאוברקלוקינג?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים