מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, קניתי לוח של ASROCK מדגם 939DUAL-SATA 2. בעוד שבוע וחצי אני קונה לו מעבד מדגם את'לון 64 4000+. קראתי בקישור המצורף שרק ביוס מגירסה 1.30 תומך במעבד הזה. נכון לעכשיו אני לא יודע איזה ביוס מותקן על הלוח. מה יקרה למעבד/לוח/כל חלק אחר במחשב, אם אני יפעיל את המחשב עם המעבד הנ"ל וביוס לא מעודכן? כרוכה בזה סכנה כל שהיא? עוד שאלה, האם ביוס הביוס האחרון שיצא ללוח זה (1.50 אם אני לא טועה) כולל בתוכו את כל הביוסים הקודמים או שלא בהכרח? http://www.asrock.com/support/CPU_Support/show.asp?Model=939Dual-SATA2
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
שלום, היה לי עד לא מזמן 512 מגה של זיכרון Corsair twinx (256x2) PC3200 LL וקניתי עוד ג'יגה זיכרון של סמסונג גם pc3200, כלומר 2x512, עכשיו השאלה שלי זה האם כדאי לי להריץ את כולם ביחד? האם זה בסדר למרות שהם סוג שונה ותזמונים שונים? כי אני חייב ג'יגה אז זה או רק את הסמסונג או את שניהם. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מעבד זול כמו SEMPRON 939 ולאחר כשנה וחצי לשדרג אותו ל 4800 ( אולי עוד כ שנה וחצי הוא יעלה כ 1000 ש"ח ) השאלה אם יהיו מעבדים כאלה עוד כ שנה וחצי ואם באמת המחירים שלהם יצנחו
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח עים 3 סלוטים לזיכרון עכשיו שתיים תפוסים של ידי שני זכרונות של 256 מגה של a-data האם אפשר להוסיף סטיק של 512 וחייב שהוא יהיה של אותו חברה והאים יהיה שיפור ניכר בביצועים אם אפשר להוסיף אז תמליצו לי על זיכרון של 512
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
ואם הוא לא טוב אז למה להחליף? אני רוצה סף הכל 2 של 512MB
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק בעתיד ורציתי לדעת מה עדיף, 2 סטיקים 512MB של A-DATA (הבנתי שהם מגבילים אותי באובקלוק, אבל בכל זאת זה ג'יגה ראם) או 512 של חברת זכרונות יותר טובה? ואם חברה יותר טובה, אשמח אם תמליצו לי על משהו בגבול ה- 800 ש"ח. תודה :]]
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
זה לא חדש אבל כעת נציג של מיקרוסופוט אישר מחדש ענין זה. על חלונות XP PRO אין ספק שזה תקף, לא יודע מה קורה אם שאר הגרסאות. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21760
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
מה דעתכם ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=253
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
פשוטו כמשמעו... יש לי Asus P5RD1-V והוא נדפק לגמרי, הרס לי את כל המחשב. אני צריך המלצה על לוח אם ASUS או יותר טוב בטווח מחירים של 600 ש"ח גג. תודה.
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה ללוח אם פשוט, לא לOC חשוב שיהיו לפחות 4 יציאות USB, אפשרות ו 4 SLOTS לזכרונות (שיהיה פוטנציאל לשדרוג ל 8GB) חשבתי על הלוח הזה בגלל הפוטנציאל לשדרוג שיש לו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=39218&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
הי, אני בונה מחשב על לוח gap35ds4 של גיגהבייט סדרה 2.1 וקניתי זלמן cnps7500 cu-led לקרור המעבד Q6600 ולא נראה שהוא יתאים לפי גודל הקופסה בגלל צלעות הקרור של הלוח. האם אני טועה? ואם לא אז איזה זלמן כן יתאים??? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
יש לי כרדע במחשב 2 G זכרונות של OCZ במהירות 1066 אני מתכוון לשנות קצת את המחשב ולהפוך אותו ליותר פשוט וזול (ולהרוויח קצת כסף) אז רציתי לשאול אם אני לא עושה OC אין שום משמעות לזה שהמעבד במהירות 1066 נכון? כאילו יעבוד אותו דבר זיכרונות של 667? והאם TWINMOS 1024MB DDR2 667Mhz הוא זיכרון טוב ומומלץ?(יש מישהו שמוכר ביד שניה) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
-
שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב מבוסס לוח P5K של ASUS עם בקר RAID. לאחר התקנת חלונות XP PRO SP2 התקנתי את הדרייברים של הלוח שהגיעו עם הלוח. תוכנית ההתקנה התקינה שני קבצים שנטענים לזכרון באתחול של חלונות. הקבצים הם : xRaidSetup.exe ו-xInsIde.exe .שני אלה כנראה שייכים לבקר ה-RAID של JMICRON שמותקן בלוח. בחיפוש שעשיתי ברשת לגבי שני הקבצים גיליתי שהם עלולים להיות סוג של רוגלה או תוכנה זדונית אחרת. האם מישהו יודע מה תפקידם ? והאם הם נחוצים לעבודה התקינה של דיסק SATA של היטאצ'י ? אני בכל אופן הסרתי אותם מרשימת האתחול ונראה שהכל עובד כשורה. תודה. :s05:
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד בזמן עבודה רגיל ומה אמורה להיות הטמפרטורה בזמן עבודה מאומץ נראה לי שאצלי הטמפ' לא תקינה כי בעבודה רגיל הטמפ' 65-72 ובעבודה מאומצת 80-88
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
נדמה לי שלפני חודש קראתי שאינטל אמורה להוזיל את המעבדים שלה ב-8 בינואר. אולי מישהו יודע האם זה אכן נכון, והאם מעבדי אינטל יוזלו בעתיד הקרוב? אני פשוט מתכוון לבנות מערכת חדשה, ותהיתי האם כדאי לחכות קצת כדי לקבל תמורה טובה יותר למחיר. אני יודע שבסופו של דבר המחירים תמיד יורדים, השאלה היא האם הם אמורים לרדת ממש בקרוב, תוך כמה שבועות נגיד?
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
לא אוהבים להביט בחיבורים חשופים למיניהם בלוח האם? מסתבר שיש פתרון עבורכם. לוח אם חדש של MSI מציג מראה חדש ואלגנטי במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד FUJITSU עם זכרון של 2GB RAM. מעבד : Intel Core i3 3217U CPU 1.8GHz אני מעוניין להרחיב אותו ל-4GB RAM. השאלה שלי אם כדאי לי לקנות עוד 2 GB או כבר לקנות 4. זה יהיה אותו הספק? מה כדאי? מה יהיה עדיף ויותר טוב? ואיך ניתן לדעת מה המקסימום זכרון שאני יכול לחבר? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים, אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי למשהו טוב. כרגע יש לי מחשב : MD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz Memory: 1024MB RAM Card name: RADEON X800GT H.D : 250G WD 16M Buffer הייתי רוצה לשפר את הזיכרון, רציתי לדעת כמה דברים: 1. איזה זיכרון הכי כדאי לטובת עבודה עם תוכנת פרימייר ובכלל עם עריכת ווידאו. 2. האם המחשב שלי תומך בכל סוגי הזכרונות ואם לא באיזה הוא לא תומך. 3. האם אפשר להשתמש ב 2G זיכרון במערכת הפעלה WIN XP? עד כמה אפשר הכי הרבה? 4. עניין ה CL מה הכי טוב לעריכת ווידאו. 5. מה הבדל בין DDR לבין DDR2? ומה יותר טוב? תודה מראש לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום! על הפרק עומדת השאלה מה עדיף? AMD 4200 או INTEL E6300? אני ממש רגע לפני קניית מחשב חדש ואני לא יודע איזה כדאי. המחשב ישמש למשחקים בעיקר ועריכת וידאו.
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אממ ככה אני מחפש זיכרון ddr2 667 אז חיפשתי בksp ומצאתי את אלו אשר מתאימים לתקציב ?1GB TwinMOS? ?1GB V-Data? ?1GB Spectek? ?1GB Aeneon? אשמח אם תעזרו לי לבחור ביניהם
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
נתונים: עד 500שח ללוח אם תואם ddr2 Amd athlon64 או sempron 1.כרטיס מסך 7600GT 2. זיכרון פנימי 1024mb 533mhz תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה (מן הסתם), בדקתי דרך המחשב כמה זיכרון (RAM) יש לי והיה כתוב 1014, ולפי מה שידוע לי זה צריך להיות בכלל 1024, אז איך זה הגיוני? ??? הינה ההוכחה: http://www.2send.us/uploads/85d5830e45.jpg (תסתפקו בקישור... ) אני אשמח אם מישהו יענה לי, תודה
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-