מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
GA-8I945PG ו GA-8I945PG-RH מה ההבדל בינהם והאם הוא משמעותי כ"כ, כי לאחרונה ממליצים רק על הRH כלפני איזה חודש זה היה רק ה GA-8I945PG הלוח אם הוא למחשב שהולך לעשות אוברקלוק d 805
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
amd athlon 64 3200+ newcastle Gigabyte GA-K8NSNXP Geil pc3500 ultra platinum (512x2) הזכרונות שלי עובדים על 163 fsb בזמן שמעבד עובד על 200 ואין לי שום אפשרות בביוס לשנות ל 1:1, איזה חבר אמר לי שאם אני ישתמש בביוס באפשרות "Top Performance" אז זה יסתדר וגם זה לא עזר.. עדכנתי ביוס לגרסא F6 והשתמשתי בטופ פרפורמנס והכל עבד כמו שצריך 1:1. היום שוב עדכנתי את הביוס לגרסא F9 והגרסא הזאת הורידה לי את הטמפרטורה ב איזה 5 מעלות במעבד.. אבל הרסה את הזכרונות (שוב 163).. הבעיה שג'יגהבייט הוציאה מהאתר שלהם את הגרסא F6 משום מה ואין לי אפשרות לחזור לגרסא הזאת.. אולי יש פתרון אחר או אפשרות בביוס? אולי תוכנה שאני יכול לקבוע בא את הבאס לזכרונות manualy? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
לאחר שמערכת ההפעלה עולה הביוס מקשר בין מערכת ההפעלה לחומרה?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אני רוצה למכור למישהו זיכרון 256*2 667MHZ בכמה שאמכור לו את הזיכרון ?
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין סטיםנג נגיד ב Q6600 G0 לבין B3 או כל אחד אחר שיש? ההבדל רק בפליטה שלה החום או גם בביצועים וזה כזה משמעותי?
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על זכרונות שאני מעוניין לקנות אני רוצה אותם בנפח של 2 ג'יג'ה (גם בגלל המערכת הפעלה הבאה).. והתקציב שלי הוא עד 1000 שקל.. המפרט שלי: מעבד + amd athlon 64 3200 512 mb זיכרון קיים לוח אם asus a8n sli delux כל הצעה ששתכוון אותי בקניה ובסוג הזכרונות תתקבל בברכה...
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, קיניתי מחשב חדש והתקנתי לבד מערכת הפעלה XP חוקי. האם אני צריך להתקין דרייברים לכרטיס ראשי (motherboard) מכיוון שהכל כבר מגיע buildin על הכרטיס. אין לי כרטיס מסך אבל יש לי צורב DVD. כל השאר סטנדרט המחשב הוא מחשב סטנדרטי פנטיום D שנמכר באתרי הקניות השונים במחיר שך 1500 ש"ח. בתודה מראש, ארז
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אני מתכוון בפרט ללוח VT7 עם מעבד סלרון D 2.4GH. לא משנה, זה תומך
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על לוח-אם עם כ.מסך מובנה : - אחד עבור מעבד אינטל (Core2Duo) - ואחד עבור Amd (כפול ליבה) לוח-אם טוב ישפיע על ההחלטה שלי לקנות מעבד אינטל או AMD, אני לא גיימר והמחשב ישמש אותי רק לפיתוח (visual studio וכו'). אני לא מתכנן OC. תודה!
-
- 5 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 920, ומתלבט איזה לוח אם לקנות. אני לא מתכוון לעשות OC אינטנסיבי, ולא צריך DUAL GRAPHIC. אז הבחירה ההגיונית נשמעת לי צ'יפסט 945P (אני רוצה תכרטיס קול הטוב יותר של הצ'יפסט הזה) עכשיו השאלה היא , האם הלוח הכי זול של ג'יגה בייט יספיק, האם שווה לקחת את גירסת הפרו? והאם שווה לשלשם את התוספת לאסוס (מקריאה ספורום הבנתי שהלוחות של אינטל לא מאפשרים OC). התוספת לאסוס היא של 100 שקל על הפרו והפרו הוא כ200 שקל יותר מהרגיל. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
עומד לקנות מחשב עם מעבד אינטל 3GHZ (יש כמה סוגים?) המחשב לא מיועד להיות מחשב עיקרי לעבודת פוטושופ. השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ולעיתים רחוקות פוטושופ ומשחקים של ילדים קטנים (לא גיימרים) מתלבט בין שני סטים ללוח אם +כרטיס מסך 1 - לוח אם intel 915 400DDR הכרטיס מסך O/B (לא נאמר לי איזה דגם הלוח אם) בכ- $90 2- לוח אם ASUS P5S 800VM + כרטיס מסך FX5200 128MB בכ110$ אשמח לתשובה מהירה תודה
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 768 RAM 256+256+256 כולם אותו מהירות ו CL, עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר מהיר וטוב ? לעבוד עם 2 X256 שזה 512 ויהיה DC או לעבוד עם 768 שזה כבר לא DC ... תודה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אגב, אם הוא לא תומך, איזה לוחות של ABIT יש חוץ מהAB9 לקונרו?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
תכננתי לקנות את השילוש הבא: AMD Athlon XP 2500+ EPOX 8RDA+ Kingston 512MB PC3200 CL3 אבל החנות שבה תכננתי לקנות (למיר) הפסיקה למכור את ה-barton ועברה ל-sempron. האם כדאי לחפש חנות אחרת שעדיין מוכרת ה-barton, או שה-sempron מספק ביצועים שווים? חוץ מזה, אני לא כ"כ בטוח שעשיתי בחירה נכונה בקשר לזכרונות. אני מודע לעובדה שהזכרונות יעבדו ב333mhz ולא ב400, אבל אני צריך חלקי חילוף למחשב אחר שלי. אני אשמח לקבל המלצות במגבלות התקציב שציינתי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות לוח אם מהסדרה 945 של Gigabyte. יש הרבה דגמים שונים של 945, ואני לא כל כך מכיר את ההבדלים ביניהם. יש לכם איזושהי המלצה לדגם מסויים (בתציב של עד 550 ש"ח)? תודה רבה, דודו.
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי לקנות מחשב, ואחרי שכבר הייתי מקובע ל-3800X2... ראיתי איזה דיון שכתוב בו, שה-E6300 משתלם בהרבה, למרות שהוא יותר יקר... אפילו ראיתי שהוא יותר טוב מ-ה4200... בכל מקרה... האם ההפרש במחיר שווה את זה? השימוש העיקרי שלי הוא משחקים... לפי מה שהבנתי הפנטיום מתחמם מהר יותר מהAMD.... זה נכון גם לגבי ה-Core 2 Due? לגבי הזכרון... רציתי עד עכשיו זכרון 1G של קורסאייר... אז קודם שאלה, מה עדיף? 1G? או 1G שני סטיקים של 512? ובקשר לחברה, ראיתי שמשהו המלי. על Twinmos... זה הפרש של משהו כמו 200 שקל... הוא באמת שווה משהו?מה הוא שווה לעומת הקורסאייר? הקורסאייר יותר יקר רק בגלל השם או מה? אני מדגיש, שמוש עקרי משחקים... סליחה על ההרבה שאלות ותודה
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב ישן מאוד שנקנה לפני 7 שנים ו- 8 חודשים. במחשב מותקן לוח של PCPartner AP133AAS13 עם מעבד של אינטל פנטיום 3 450 מסוג slot1. על הלוח יש מקום גם למעבד שוכב. רציתי לדעת אילו מעבדים אני יכול להתקין על הלוח הזה ואיזה סוקט? (370?) בנוסף, האם יש צורך במריחת משחה טרמית ובהתקנת גוף קירור ומאורר מעל המעבד כמו במעבדים החדשים? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הבאס של מעבדי אינטל מסידרה ''C'' שהוא 800Mhz הוא - 400 * 2 או 200 * 4 ?? תודה על התשובות!
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
e8400 וq660 אני יודע שזה נושא חפור..ולכן אני לא הולך לשאול יותר מידי אני רק רוצה לדעת האם יש הבדל בין 1066mhz למעבד הq6600 לבין ה1333ghz למעבד e8400? האם זה קשור איכשהו לתמיכה בddr3? ומזה ה8 למעבד מגבייט למעבד הq6600 וה 6 מגבייט למעבד e8400? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
קראתי באתר כי הלוח תומך ב1066 FSB אך כדי להגיע ל1333 הוא עושה OC (שילוב עם E6550 ) רציתי לדעת מה המשמעות וההשלכות ? קישור לאתר http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodcpusupport&prod_no=1141&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=#menu
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום כולם, אני חדש בפורום, ובכל הקטע של מחשבי משחקים. אני קונה מחשב, בחרתי כבר כרטיס מסך Palit Radeon HD4870 dual Sonic 512Mb כרטיס קול אני חושב שבא עם לוח אם בא כרטיס קול ורשת לא? בינתיים לפי הכרטיס מסך נראה שאני צריך לפחות 500W ולוח אם תומך PCI-Express. אני מחפש מחשב שיריץ משחקים כבדים, החומרה היחידה שאני סגור עליה זה כרטיס מסך. כדאי ללכת על מעבד ליבה כפולה או מרובעת? אני יודע שהליבות המרובעות יעבדו יותר טוב במשחקים עתידיים אבל ההבדל כל-כך גדול? להשקיע בזיכרון מתקדם [DDR3] או ללכת על [DDR2] הבדלי מחיר משמעותיים אבל התמורה בהתאם? לוח אם חשבתי על DX58SO של אינטל אבל ירדתי ממנו כי אומרים שהוא סתם יקר וגם כי ויתרתי על I7 "מטעמי תקציב".. יש את הדור החדש של הSATA, שווה לחפש ל…
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ומנסה להיסגר על מפרט, ואני רואה שבסביבות התקציב שלי יש 2 מעבדים שעליהם ממליצים בפורומים להרכבת מפרטים: AMD Athlon 64X2 3800 Socket AM2 ו- Intel Core 2 Duo E6300 Box, כשהאינטל עולה 300 ש"ח יותר וכותבים עליו שהוא מאוד משתלם יחסית למחירו. אני רוצה את האינטל, אבל כרגע המפרט שהרכבתי לעצמי חורג מהתקציב, ואני בודק איפה אפשר לקצץ. האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין 2 המעבדים? איפה אני ארגיש את ההבדל? במשחקים? בווינדווס ויסטה? בכל (כל תוכנה תעלה יותר מהר ותרותץ יותר מהר)? בקושי ארגיש הבדל? האם ההבדל מספיק משמעותי ככה שכדאי להשקיע פה עוד 300 ש"ח ולנסות לקצץ במשהו אחר? ובנוגע לזכרונות: מה ההבדל בביצועים בין 2 סטיקים של 512 בדואל לסטיק אחד של 1024? ראיתי ש-2 סטיקי…
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול אם ישנו דבר כזה הרצת כרטיסי זכרון עם 500MH על מעבד AMD ATHLONE 64 3000+ אם אי אפשר, משהו המקסימום שניתן להריץ על מעבד זה ?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-