מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
ככל מה שידוע לי הוא כן יעבוד אבל במהירות של 533MHZ תקנו אותי אם אני טועה... בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אהלן אנשים! לאחר שעברתי על הSWF המרתק בשאלות נפוצות עלו לי שאלות נוספות. לי יש כרגע 256 מגה של PC2100. ולפי הטבלה שם מדובר במהירות 266MHZ. כלומר שאם אקנה 400MHZ ואצרפו ל 256, הוא יעבוד במהירות של 266 בלבד... בהשוואה בזאפ זיכרון של קינגסטון של 400 יעלה 210 שקלים בעוד של 266 יעלה 243....האם אכן כדאי לקנות את ה400? דבר נוסף שמצוי במפרטים טכנים ולא הוסבר הוא CL . מהו אותו CL ומה ההבדל בין 2.5 ל 3? תודה מראש, אמיר
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אז ככה חברה החלטתי לנקות קצת תקירור של המעבד,בזמן שעשיתי את זה גם ניתקתי את המאוורר שיושב עליו ותוך כדי זה שפירקתי תמאוור המברג גלש לי על הלוח והלוח נשרט/קיבל מכה עכשיו שאלתי היא ככה מה הנזק שיכול להיגרם מכך?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
PowerEdgeTM 6950 (עד 64 ג"ב זכרון) וגם שרת כפול שקעים ה PowerEdgeTM SC1435 שני השרתים מוכנים לאכלס את מרובעי הליבות כאשר יצאו לשוק, כלומר מ 8 ליבות ב 6950 קופצים ל 16 ליבות. מקור http://www.dell.com/content/topics/...c=us&l=en&s=gen דף המוצר של ה 6950 http://www.dell.com/content/product...=555&l=en&s=biz אם עצם ההשקה איננה עדות מרשימה בפני עצמה לקשר החדש בין DELL ל AMD, בדף ההסבר על המוצר החדש DELL טוענת כי השרת צורך 20% פחות חשמל תחת מאמץ מדגם דומה של DELL המבוסס על זיאון 7100. מייקל דל והקטור רואיז (מנכל ויו"ר AMD) בועידת "עולם אורקל" אתמול מקור http://blogs.zdnet.com/BTL/?p=3812 הוידאו של דל ורואיז בארוע של אורקל http://zdnet.com.com/1…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש זכרון פנימי,בעבר היה לי זכרון SD על לוח אם שנרכש לפני שנתיים לדעתי של FIREFOX אם אני לא טועה,המעבד היושב עליו הוא מעבד של פנטיום 3 600MHZ! האם זכרון DDR יכול להתאים לי?או שעליי לקנות רק SD?המחשב לא חדש,כיצד ניתן לדעת בוודאות? תודה
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע 2 כרטיסים Corsair 1GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X1048-6400C4 ואני רוצה לרכוש עוד שני גיגה , השאלה היא האם אפשר לקנות זכרונות מחברה אחרת ואיזה חברה מומלצת או שפשוט לקנות עוד שני כרטיסים כאלה וזהו . תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כאשר אני בא להרכיב מפרט ,כיצד אני אמור לדעת ששלושת הרכיבים יעבדו בצורה מושלמת אחד עם השני ויתנו לי את הביצועים המירבים ביותר(אני מעונין ב-OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5כפול 2 ,ASUS A8N-SLI PREMIUM939,AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX השימושים שלי בעיקר משחקים,עבודה משרדית,ומוסיקה תודה עבור כל סוג של עזרה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש 3 סלוטים כאשר שניים מהם באותו הצבע וצמודים אחד לשני ואחד בצבע שונה וטיפה מרוחק.
-
שלום רב יש לי שאלה כמה MB יש לכרטיס מסך שבתוך הלוח אם שךול הוא P5GD1-VM????
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל חיפשתי בפורום ועדיין לא הבנתי מה זה FSB . אני אשמח מאד אם מישהוא יסביר לי בעברית (אין לי אנגלית אוכספורדית). הדבר היחיד שהבנתי שה-FSB מתקשר עם הגשר הצפוני על לוח האם ומשם המעבד יכול לקבל את הזיכרון שהא צריך לביצוע פעולה מסוימת מהזיכרון הפיזי (ה-RAM). חוץ מזה אני יודע שלנושא הזה קשורים עוד כמה דברים כמו: Chip ועוד. אז עם מישהוא בבקשה יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה זה CHIP ומה זה FSB (אני יודע שזה ר"ת של FRONT SIDE BUS). הדבר היחיד שאני יודע על ה-CHIP זה שהוא שולח פקודה לגשת לזיכרון, ושהפקודה הראשונה שהוא שולח זה -ACTIVATE ROW, חוץ מזה נאדה.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
ברשותי לוח GIGABYTE 8SQ800ULTRA איזה דריברים ללוח יש לעדכן אני עידכנתי את הביוס
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
-
בתרגום למחירים: vt זול יותר turbo יקר יותר האם ב vt יש משהוא פגום?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם שתומך ב DUAL. האם צריך זיכרון מיוחד בשביל שזה יעבוד או שצריך רק 2 זיכרונות זהים מסוג כלשהו ? ועוד שאלה קטנה: אם אני רוצה לקנות זיכרון, על אילו חברות זכרונות כדאי לסמוך (kingston ......)
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום. בדקתי לאחרונה את מחירי הזכרונות וראיתי שהם לא גבוהים במיוחד. המפרט שלי כיום: conroe 6300, gigabyte 965 ds3, x1900gt, 250gb, enermax liberty, וזכרון: Gskill 800 CL5 2X512 (הירוק). שאלותי: האם כדאי לקנות עוד 2 ציפים 512 800mhz cl5 במחיר 275 ש"ח, או לעלות ל 300 ש"ח ולקנות אותו הדבר רק 4cl? האם בכלל אפשר לערבב 2 ציפים 5cl 2 עם ציפים 4cl? (אני מתכנן לעשות OC). האם כדאי לקנות חברה אחרת או להשאר עם GSKILL וכך לעשות סט אחיד של ציפים? בנוסף, (והכי חשוב) האם בכלל כדאי לשדרג ל 2 גיגה או שהביצועים כיום לא יושפעו בניוחד (אני משחק לעיתים במשחקים כבדים תלת מימדיים), והאם זהו הזמן הנכון לעשות כן. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי, החלטתי להחליף את המארז שלי למארז LANBOX כי אני צריך ללכת עם המחשב להרבה מקומות ( לפחות פעמיים בשבוע ). פעם הולך איתו לעבודה לעשות לו ניקוי עם המדחס אויר, לפעמים לחברים פעם לחופשה וכו' ונמאס לי לסחוב את המארז הגדול הזה בגלל זה אני רוצה מארז קטן עם ידית כמו הלאן בוקס ( עזבו אותי מלקנות את הרצועה.. לא נוח עם המארז שלי וזה נראה פדיחה ) עכשיו הבנתי שהלוח שלי ASUS P5N-E SLI הוא ATX ולא יכנס במארז החדש ואני צריך לקנות לוח חדש... איזה לוח הייתם ממליצים לי לקנות שיכול לסחוב אוברקלוק של 3000 ( עכשיו ה 6400 שלי נמצא על 3000 מגה הרץ ) שיכול להיכנס ב LANBOX? המפרט שלי שאני הולך לדחוף בלאן בוקס של TT הוא: מעבד 6400 אינטל על 3000 מגה הרץ. לוח.... מה שאתם ממליצים עליו לא יודע. זיכרו…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם הלוח אם שלי abit ultra הלך לעולמו כבר אחרי שישה חודשים לדברי החנות שבא קניתי את הלוח היבואן לא מביא לארץ את הלוח יותר. לדברי החנות הם מוכנים לתת לי במקום את הלוח הזהGigabyte GA-K8NF-9 Ultra nForce4 Ultra Socket 939 האם מדובר בלוח שווה או עדיף משהוא אחר אפילו אם צריך להשקיע עוד 200-300 ש"ח המחשב למשחקים אבל בלי אובר קלוק תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב שלו מ 1GB ל 2GB. היום הוא עובד עם 2 סטיקים של 512, של OCZ , עם 800MHZ ו4CL. על איזה זיכרון אתם ממליצים לו ללכת? התקציב הוא עד 750 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי לוח msi neo 2 platinum מעבד 3000 amd venice זיכרון 2X256 השאלה למה הvcore בcpuz מראה לי 1.424 כשבביוס הוא מכוון ל 1.5 תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
GA-8I945PG ו GA-8I945PG-RH מה ההבדל בינהם והאם הוא משמעותי כ"כ, כי לאחרונה ממליצים רק על הRH כלפני איזה חודש זה היה רק ה GA-8I945PG הלוח אם הוא למחשב שהולך לעשות אוברקלוק d 805
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אם אני עושה CLRCMOC ועידכנתי את הביוס אז הוא מחזיר לי את הגרסה הקודמת
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי!! אני זקוק ללוח אם וזכרון למפרט הבא: intel core 2 quad q6600 asus/gigabyte 8800gt WD 320GB sata 2 המליצו לאבא שלי:asus p5kc and ocz 2x1gb 800mhz platinum revision 2 xtc ואני חושב:gigabyte p35-ds3l and crossair 2x1gb 800mhz xms 2 חשוב שהמחשב יהיה טוב למשחקים ובכללי... איזה לוח אם יותר טוב ה-asus או ה-gigabyte ומה יותר טוב-crossair או ocz תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.8 ghz על לוח האם יש 2 סלוטים עם זכרון 256 במהירות 400 (512 mhz ) ברצוני להוסיף עוד 2 זכרונות בזוג הסלוטים הנוסף ( 2 זכרונות של 512 mhz במהירות 400 מתוצרת קינגסטון) כלומר באופן עקרוני אמורים להיות לי 1.5 ghz של זכרון שעובד במהירות 400 . מה ההבדל שיורגש בפעולת המחשב?האם מהירות העבודה תגדל ? או שלמעשה לא עשיתי כלום. מבחינה תאורטית זכרון גדול על לוח האם אמור להקל על הכונן הקשיח. המחשב יחפש את האינפורמציה על לוח האם ולא יאלץ לחפש אותה בכונן קשיח.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-