מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
חברה אני צריך לוח אם למעבד אינטל עד 500 שקל ככה תומך pcie מעבד 3 גיגה הרץ sata וכל השטויות החדשות. תודה מראש לא מצופה overclock
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי נייד T20 P3-700 של IBM, והוא מתיישן, אם לא להגיד שהוא כבר זקן מאוד. הייתי רוצה להחליף לו מעבד, אם ניתן מישהו יודע אם אפשר לעשות כזה דבר? אם בכלל אפשר להשיג מעבדי INTEL לניידים שנמכרים בנפרד? ואם בכלל בדגמים האלה של IBM אפשר להחליף מעבדים? תודה
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מעבד - 3GH רגיל (לא ליבה כפולה) לוח אם פשוט בערך מהשנה שנתיים האחרונות 2 זיכרונות של 512MB/1GB כרטיס מסך פשוט שיכול להריץ משחקים ברמה של הלף לייף/סטאר ווארס.. (גם מהשנתיים האחרונות, לא משהו מתקדם מי יודע מה) תודה
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום . יש לי זכרון 215 של קינג סטון DDR2. איזה זכרונות אני יכול להוסיף ? כאילו אני חייב שיהיה KingStone ? תודה
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מה עדיף? 512MB DDR2 667 של קינגסטון או OCZ? ולמעט העובדה ש - 4*512 תופס את כל הסלוטים בלוח אם, יש ירידת ביצועים לעומת 2*1 סטיקים? דבר נוסף- בפורום אחר מישהו ענה ל בתשובה: "עדיף את הזול יותר ולגבי הסטיקים אין ממש הבדל זה יעבוד פשוט ב2T" מישהו יודע מה זה 2T? שאלה נוספת: מה זה אומר תזמונים, CL? האם Twinmos נחשבת חברה ג'נרית לזיכרונות?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
תציעו לי לוח אם הכי טוב שאפשר של אינטל בתווך המחירים 300-400 ש"ח... שאלה נוספת- האם הירידה הדרסטית של המחירים של המעבדים נוגעים גם ללוחות אם ולכרטיסי מסך? תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש זיכרונות SDRAM 256-512......ניסיתי בחנויות שאתם מפרסמים בהשוואות המחירים-אבל נאמר לי שאין להם כאלה...?! איפה אני יכול למצוא כאלה? גם אם זה יד שניה! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 3 שבגדול מספיק לצרכי אם כי מעט איטי, צוואר הבקבוק הוא המעבד (מפרט מלא בסוף ההודעה) הלוח שלי תומך רק במעבדי Coppermine שהגיעו עד למהירות 1GHZ ובעלי יכולות OC מוגבלות מאוד, מקריאה בפורומים שונים הבנתי שקיימים מתאמים שמאפשרים הרכבת מעבד Tualatin האגדי (מגיע עד ל1.4GHZ, בעל יכולות OC גבוהות יחסית, 512K זכרון מטמון) על לוחות שתומכים בCoppermine בלבד (לדוגמא, המוצר הזה, http://www.tomshardware.com/reviews/processors-boards,520.html ) הבעיה היא אין לי מושג איפה ניתן להשיגם בארץ אשמח אם מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג מתאם כזה... כמו כן הבנתי שאפשר ע"י עיקום\ חיבור פינים מסויימים ניתן לבצע את הרכבה כזאת, מישהו יודע איפה יש תרשים מדוייק של איזה פינים צריך לעקם\…
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 4 סטיקים של * 256 mb , זאת אומרת 1gb כשארבעת המקומות של הזיכרון בלוח תפוסים. [לוח של גיגה בייט מסדרת k8 ומעבד 3200amd ] השגתי מחבר סטיק נוסף של 512mb בתיזמון cl3 . מה אני עושה עם הסלט הזה , מה הדרך הכי טובה להשתמש בזיכרון והאים התיזמון משפיע הרבה. תודה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שתי שאלות. קןדם כל המפרט שלי : amd 1.7 256 ram gf 4 mx 440 עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לעשות oc למעבד וכמה זה אמור לעלות לי בוא נגיד ל2 או ל2.6...עד כמה שאפשר. והוספה של ראם עד ל1024. תודה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא מחשב חדש עם לוח של אסוס P5KC מעבד Q6600 וכרטיס מסך GEFORCE 6200TC הנתי שבגלל הכרטיס מסך יהיה לי צוואר בקבוק אבל במה זה יתבטא? איטיות במשחקים או בשימושים אחרים? *אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מהדור החדש שיצא בסוף השנה כי הדור הזה לא שווה את הכסף. תודה למגיבים!!!
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה קצת דבילית אני מעוניין לקנות הרד דיסק של wd בשיטת ATA100 ולוח אם של abit nf7-sl (במסגרת קניית מערכת מחשב כוללת). הלוח אם תומך ב-s-ata. השאלה היא האם אין בעיה לחבר אליו גם הרד דיסק של ata100?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
כמובן עם חריץ PCI-E DDR2 ו-SATA2 מתכנן לעשות קצת OC לא ממש כבד... מעבד AMD 5000 איזה לוח אם כדאי לקנות אני הולך לקנות מחנות נועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=162&AdCat=&parentid=41
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום. מתי יגיעו מעבדי הסמפרון לארץ ואילו דגמים של ספמרון חוץ מ3100+ יעבדו בSOCKET 754? כמה המעבדים האלה אמורים לעלות? ובקשר לATI 9100PRO IGF, האם הכרטיס מסך יהיה חזק מהGF4MX בNFORCE 2?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
תמונות מצורפות. יש לי שני סלוטים של 128MB SDRAM, שניהם במהירות 133 MHz. עכשיו ממה שאני רואה באוורסט, נראה לי שהם פועלים במהירות של רק 100. האם הלוח שלי תומך ב-133 ? מה המהירות שהם באמת עובדים במחשב שלי, ואם עדיף לי להפעיל אותם ב-133 ללא אוברקלוק, אז איך אני עושה את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
היי כולם. יש לי כרגע במחשב שני סטיקים של זיכרון DDR400 בגודל 512MB כל אחד, האחד הוא של Geil והשני הוא של Micron. עשיתי דווקא את השילוב הזה כי קניתי את המיקרון מטכנאי אחד ששידרג לי את המחשב, הוא גר קרוב אלי. עכשיו הרכבתי לאחותי מחשב חדש, ואני צריך זיכרון DDR לשים במחשב שלה. העניין הוא שרצוי שאני אקנה זיכרון מאחת החברות האלה, כדי שאני אוכל לעשות לי מערך Dual Channel שיפעל בלי בעיות, לא כמו שעכשיו שהייתי צריך להגדיר הכל ידנית בSPD (בגלל התזמונים השונים). התזמונים של המיקרון הם 3.0-3-3-8 ושל הGeil הם 2.5-4-4-8, אז עשיתי בביוס שהSPD יהיה 3.0-4-4-8. עכשיו כמובן הגיעה השאלה: איזה זיכרון עדיף לקנות- Geil, או חברה אחרת בעלת תזמונים זהים למיקרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי סטיק 1 512MB של KINGSTONE עם הצ'יפ של Elpida ויש לי כמה שאלות: האם זה צ'יפ טוב לAMD? מי יותר טוב Elpida או Hynix? אני רוצה לקנות זיכרון VALUE נוסף, איזה חברה ואיזה צ'יפ מומלצים למעבד ולזכרון כדי שיעבדו טוב ביחד?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מארז חדש עם אותו לוח אם שלכתוב בחתימה שלי עכשיו הכל עובד בסדר חוץ מהעובדה שכל הזמן מופיעים מספרים שהמשמעות שלהם לפי היצרן היא "RESERVED" - מה הכוונה? זה תקין? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ועכשיו נותר רק להיסגר על לוח אם. אשמח להסברים. DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 מול INTEL P-35 אני יודע שעל ה Q35 יש כרטיס גרפי מובנה וזה קצת מרתיעה. תודה, ארז.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
איזה לוח אם כדאי למעבד 6750 וכרטיס מסך px8800 תנו לי בבקשה כמה אפשרויות
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת האם מישהו יודע מתי יגיעו לוחות מבוססים nforce 4 ? והאם כבר יש מידע על לוחות טובים/משתלמים. והשאלה השניה שלי היא מה עדיף , מעבד amd 3000-754 או amd 3000-939 כי לפי מה שאני מבין כל הנתונים זהים למעט מהירות השעון ,שדוקא גבוה יותר ב-754. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
-
-
האם אני ירגיש הבדל בין 768 ל 1 gb ? והשאלה השניה אם אתם מקירים את המשחק Counter strike source אם אני ירגיש בו גם הבדל כולשהו ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שילשום חזר לי המחשב מהתקנה וקיבתי לוח אם של gigabyte k8 triton ורציתי לדעת כמה הוא עולה והאם amd 64 bit 3000+ יותר טוב מ intel pentium 4 3.2 ghz 478 1m ???? תודה למי שמוכן לעזור :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-