עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לא מצליח למצוא בשום מקום :\ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by sahargt,

אחד החברים בפורום המליץ לי לקנות את הזכרונות הבאים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4954 הבעייה שבחניות שאני חושב לקנות אין לאם את זה KSP בחנות למעלה אין בכלל את החברה skypc אין את הדגם הזה שתי החניות המלצו לי לקנות זכרונות של http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817_2229&products_id=15135 איך הזכרונות מצטער פרסמתי במקום הלא נכון אם אפשר לעביר את זה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  3. Started by MoMo-P,

עם הלוח Asus P5B, זכרונות קיימים G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ אם אני יוסיף G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ זאת אומרת סלוטים מלאים ב-3GB .. האם זה יעבוד עם DC ?! האם השילוב הלא הכי תואם יביא ביצועים טובים או שזה יוריד מאיכותם ?

• 6 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by qwerty1987,

המפרט שהצעתי לחנות הוא Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2*2Mb L2 LGA 775 Box GIGABYTE GA-8I945P-G SAMSUNG DDR2 512MB 667MHZ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII eVGA 6800GS 256MB PCI-E LG GSA-4167B BLACK BULK Enermax LIBERTY 400W, ACTIVE PFC עכשיו הם אמרו שאין להם זכרון samsung והציעו 1G 512*2 GEIL DUAL CHANNEL KIT NSV 667 better or worse?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  5. ושאלה נוספת גם האם המעבדים כפולי ליבה של AMD בעלי טמפרטורה גבוהה משל אינטל ?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by norni,

אני קונה שבוע הבא מחשב חדש עם לוח של אסוס P5KC מעבד Q6600 וכרטיס מסך GEFORCE 6200TC הנתי שבגלל הכרטיס מסך יהיה לי צוואר בקבוק אבל במה זה יתבטא? איטיות במשחקים או בשימושים אחרים? *אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מהדור החדש שיצא בסוף השנה כי הדור הזה לא שווה את הכסף. תודה למגיבים!!!

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  7. Started by DJPOWER,

שלום. רציתי לבדוק אם מה שמגביל אותי באובר זה הזיכרון אז אמרתי שאני יוריד סטיק של V DATA וישאר אם היוניקס שעושים 600 מגה הרץ הוצאתי ועולה עד למתי שאמור לעלות הווינדוס ואז יש מסך שחור! בבקשה עזרה תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  8. Started by makakO,

שלום ! יש לי מחשב די חזק, הנה תמונה : הדבר היחיד שמפריע לי הוא המעבד, איזה מעבד מומלץ להיום? ( עד 600 ש"ח ) אגב, הסוקט הוא 939 תודה

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  9. למי יש מושג איפה אפשר לרכוש לוחות אם מתוצרת DFI באזור המרכז?? תשובתכם המהירה חשובה לי מאוד! תודה

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  10. חברים שלום | :'( ??? היום הלכתי ורכשתי 2 זכרונות של HRZ 400 מ"ב256 תוצרת A-DATA הוצאתי את הישנים והכנסתי במקומם את 2 הזכרונות ואז הפעלתי המחשב ואז המסך לא הגיב ולא היה כל שלבי עיבוד וריצה . מה הסיבה ?. החזרתי הישנים וכמו סוס שבא לאורווה מצא את המקום והתחיל לעבוד הלוח שלי תוצרת אסוס A7N8X מערכת הפעלה XP לפני שאני חוזר לחנות בעצבים מה עושים ואיפה הבעייה ? נא סיעו לי דחוף בברכה ???

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  11. יש לי אופציה לקנות celeron D 2.8 עם לוח gigabyte 8I915O-Duo או מעבד Athlon 3000 sock754 עם לוח K8N-PRO גם של GB. באחד המעבד יותר חזק, בשני הלוח הרבה יותר חזק. מה אתם אומרים ותנו הסבר קצר, אני בדילמה.

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by jambo7,

שלום יש לי מחשב עם זיכרון 2x256\400 שעובדים בדואל קיבלתי עוד 2 זכרונות של 256 כל אחד שעובדים במהירות נמוכה יותר ז"א 333 ומטה . השאלה האים עדיף להוסיף את הזכרונות או להשאיר את המצב כמו שהוא ד"א האם יש תוכנה שאפשר לדעת באיזה מהירות עובדים הזכרונות שלי ? תודה

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  13. Started by computer_freak,

חג שמח לכולם למה ההגדרה למהירות בסיס לא קבועה בכל הרכיבים לדוגמא במעבדים מהירות הבסיס הוא מהירות התקשורת בין המעבד לשער הצפוני בזיכרונות זה מהירות הזיכרונות (לפני ההכפלה של ה ddr) ורציתי לדעת הזכרונות מתקשרים דרך השער במהירות הבסיס (לדוגמא 133) או במהירות הרגילה (266)?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  14. Started by ski_farm,

לוח אם : P5N-D CPU: ‎Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6550‎ האם שניהם הולכים טוב למשחקים אם לא אז איזה CPU טוב יתאים ללוח אם תודה מראש ski_farm

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך מחשב ביתי פשוט למשפחה. אני רוצה שהמחשב יוכל גם לשמש ילד בן 11 למשחקים, לאו דוקא ברזולוציה גבוהה ולא עם כל האפקטים אבל שאפשר יהיה לשחק בו. אני צריך לפחות 250GB דיסק קשיח ומעדיף לפחות 2GB זיכרון כל זה עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש לכולם[br]פורסם בתאריך: 2.03.2008 בשעה 17:28:26 סליחה, פירסמתי בטעות בפורום הלא נכוןאני אפתח מחדש בפורום של מפרטי מחשב

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  16. היי, החלטתי להחליף את המארז שלי למארז LANBOX כי אני צריך ללכת עם המחשב להרבה מקומות ( לפחות פעמיים בשבוע ). פעם הולך איתו לעבודה לעשות לו ניקוי עם המדחס אויר, לפעמים לחברים פעם לחופשה וכו' ונמאס לי לסחוב את המארז הגדול הזה בגלל זה אני רוצה מארז קטן עם ידית כמו הלאן בוקס ( עזבו אותי מלקנות את הרצועה.. לא נוח עם המארז שלי וזה נראה פדיחה ) עכשיו הבנתי שהלוח שלי ASUS P5N-E SLI הוא ATX ולא יכנס במארז החדש ואני צריך לקנות לוח חדש... איזה לוח הייתם ממליצים לי לקנות שיכול לסחוב אוברקלוק של 3000 ( עכשיו ה 6400 שלי נמצא על 3000 מגה הרץ ) שיכול להיכנס ב LANBOX? המפרט שלי שאני הולך לדחוף בלאן בוקס של TT הוא: מעבד 6400 אינטל על 3000 מגה הרץ. לוח.... מה שאתם ממליצים עליו לא יודע. זיכרו…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  17. שלום. מתי יגיעו מעבדי הסמפרון לארץ ואילו דגמים של ספמרון חוץ מ3100+ יעבדו בSOCKET 754? כמה המעבדים האלה אמורים לעלות? ובקשר לATI 9100PRO IGF, האם הכרטיס מסך יהיה חזק מהGF4MX בNFORCE 2?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  18. שלום רב לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב חדש שהשימוש בו יהיה בעיקר להורדה, צפייה וקידוד סרטים גם תכני HD. אני מתלבט לקנות עכשיו או לחקות עד שזכרונות ה-DDR3 יכנסו יותר חזק לשוק ושהמחיר שלהם ירד! - חשבתי על מעבד Q6600 אבל אם יש משהו יותר טוב לסרטים אנא ייעצו לי! - הבעיה עכשיו בלוח האם היא האם לחקות ל-DDR3 או שאין צורך, אני כל כך מתלבט. איזה חברת לוח אם לבחור ואיזה זכרונות? מה אתם מציעים? ואם בכל זאת כדאי להשקיע איזה לוח אם ואילו זכרונות גם ב-DDR2 ו-DDR3. כל מה שאני רוצה הוא לקנות מחשב היום או עד מקסימום שני חודשים אבל לא להתחרט במשך שתי השנים הקרובות או השלושה!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by ziv2774,

אני רוצה להעלות מתח בזיכרון יש לי את הזיכרון KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL ובנורמלי הוא אמור לעבוד כ-667 ושרוצים להגיע ל-800MHZ צריך להעלות למתח 2V אני רוצה לדעת איך אני מעלה מתח (זה בביוס כנראה ) רק שאני צריך לדעת איך תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  20. אני לא צריך 3D GAMING ולא כלום. השאלה היא האם כשהמחשב הנ"ל יריץ וויסטה, האפקטים ייקרטעו בגלל BN של המעבד? לי נראה שהתשובה שלילית ביותר, אבל חבר שלי קונה מחשב ואני מפחד שהטעיתי אותו. נ.ב- מה אתם אומרים על K8NF9 של GA? שוב גם פה, רק עבודה משרדית. תודה מראש לכוווולם!!!

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  21. Started by adirnasri,

מה זה אומר? אני עוד לא הבנתי כול כך תודה מראש אדיר

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  22. Started by giladginsber,

מישהו יכול לעזור לי אני לא יודע איך עושים עדכון ביוס ללוח ASUS P4P800 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  23. Started by satlan1,

בקשר לזכרונות..אז לקחתי 1024 של TWINMOSS והציעו לי להחליף בתוספת 30 שקל לOCZ. שווה לשנות את ההזמנה ? איזה חברה יותר איכותית? ושאלה שנייה, לקחתי מארז+ ספק 300W והבנתי זה לא משהו..יש לי בבית אל פסק PRPC650 שאף פעם לא השתמשתי בו. זה "יפצה" על הספק שבה עם המארז? או שזה לא קשור תודה!

• 8 תגובות
    • 489 צפיות
  24. Started by bono_71,

שלום לכולם הלוח אם שלי abit ultra הלך לעולמו כבר אחרי שישה חודשים לדברי החנות שבא קניתי את הלוח היבואן לא מביא לארץ את הלוח יותר. לדברי החנות הם מוכנים לתת לי במקום את הלוח הזהGigabyte GA-K8NF-9 Ultra nForce4 Ultra Socket 939 האם מדובר בלוח שווה או עדיף משהוא אחר אפילו אם צריך להשקיע עוד 200-300 ש"ח המחשב למשחקים אבל בלי אובר קלוק תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  25. Started by segevon,

מה ההבדל בין שני המעבדים של Q6600 שאחד GO והשני B3.. אם יש הבדל ויש קשר בין שני הדברים.. תודה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים