מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד T20 P3-700 של IBM, והוא מתיישן, אם לא להגיד שהוא כבר זקן מאוד. הייתי רוצה להחליף לו מעבד, אם ניתן מישהו יודע אם אפשר לעשות כזה דבר? אם בכלל אפשר להשיג מעבדי INTEL לניידים שנמכרים בנפרד? ואם בכלל בדגמים האלה של IBM אפשר להחליף מעבדים? תודה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
תמונה יש לי Q6600 GO 2.4GHZ GA680I GIGABYTE CORSAIR XMS DHX 2G 4-4-4-12 זה רק אני? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בקרוב אני רוצה מעבד שיתאים ל OC והרבה המליצו לי על ה E4500 למישהו יש רעיון יותר טוב ממנו?< אני שם ספק CORSAIR VS450 8800GT 2GB OCZ אני רוצה שתתאימו לי לוח אם בתקציב של 900 800 בערך וגם קירור למעבד טוב כי אני מתכנן OC
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים על שניהם , חצי אומרים שה MSI יותר טוב... יותר יציב ,מסודר יותר טוב,ביקורות יותר טובות וכו' והחצי השני אומרי שהאפוקס יותר טוב מישהו יכול להגיד לי תכלס מה עדיף ? מבחינת פיצ'רים , יכולת OC , יציבות , נוחות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
לקחנו לסיבוב את מעבד אמצע השוק החדש של אינטל שזה עתה הוכרז, ואנו שמחים לבשר שמשאלות הלב שלנו התגשמו - כל הפרטים בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם קיים לוח אם כזה שיש לו תמיכה כזאת? אם לא, האם צריך להתקין כרטיס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2734
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שחכתי תשם של התוכנה לקירור הצ'יפסט של ה NFORCE 2, מישהו מוכן לתת לי לינק? והדרייבר החדש הזה לסאונדסטורם? באתר של נוידיה זה 4.57, זה זה?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק שמעבד תקין לחלוטין ? יש איזו תוכנה טובה "שטוחנת" אותו לראות שהוא לא קורס וכ"ו ? מעבד פנטיום 4 . אני פשוט רוצה לקנות מחשב ממישהו ולבדוק טוב טוב את המעבד. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4S533-VM ניסיתי להתקין זכרון פנימי של 512 MB במהירות 400MHZ של KINGSTONE.שהתקנתי בסלוט הראשון הכל היה בסדר אח"כ העברתי לסלוט השני כדי לבדוק אותו ומאז אני מקבל צפצוף שגיאה בשני הסלוטים כאשר אני פותח את המחשב.החזרתי בחזרה את הישן 256MB במהירות 133 והוא עובד טוב על שני הסלוטים. אני כבר מיואש!!! רציתי לדעת למה זה קורה?והאם בכלל ניתן לשים בלוח שלי זכרון במהירות מעבר למה שהוא תומך? הלוח שלי תומך עד 333 MHZ לפי מה שאני יודע אבל נאמר לי שמהירות הזכרון יכולה גם לרוץ אחורה אנא תעזרו לי!!! הנה הקישור ללוח שלי: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לא מזמן, עם 4 ג'יגה ראם. WINDOWS XP רושם רק 3.25 מה4 ג'יגה במאפיינים. הבנתי שיתכן כי חומרות מסויימות לוקחות לי זכרון מהRAM. יש לי כמה שאלות בנושא... 1) האם יתכן שכרטיס המסך לוקח את הזכרון מהRAM? איך אני בודק את זה? למה לו לקחת זכרון מהRAM, יש לו עליו חצי ג'יגה...? 2) האם הבנתי נכון (מה שמבטל את השאלה הקודמת), שחומרות ONBOARD לוקחות זכרון מהRAM? האם ניתן לשנות את זה כך שחומרות ONBOARD לא ישתמשו בזכרון הRAM במקרה זה? אם מדובר לדוגמא בכרטיס מסך ONBOARD ששואב לי מזכרון הRAM, אין לי שום צורך בו, יש למחשב כרטיס מסך נפרד שעובד לבד וחבל לי שחומרת ONBOARD לא בשימוש תקח לי מהRAM. 3) האם יתכן שהבעיה היא פשוט ש WINDOWS XP לא מצליח לזהות את כל הזכרון שלי? לכ…
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שתומך במעבד intel core 2 duo 6300 אך שיש לו כרטיס מסך onboard ויציאת tv-out לא הצלחתי למצוא ממש חשוב לי יציאת ה tv-out והכרטיס מסך אונבורד זה יחסוך לי הרבה כסף מקניית כרטיס מסך נפרד. אני צריך את יציאת tv out יותר מהכרטיס מסך כלומר אני משתמש במחשב לעבודות משרדיות ולא למשחקים והיציאה tv-out היא לצורך צפיה בסרטים מהמחשב לטלויזיה. אנא עזרו לי לפתור את הבעיה תודה.
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
למה כתוב לי שהזכרונות פועלים במהירות 400MHZ במקום 800MHZ? הזכרונות של TWINMOS CL5 -6400 | 800MHZ
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לכפול ליבה חזק מאוד וכרגע יש לי לוח אם 939 והבנתי שאפשר להשיג רק ביד שניה מעבדים כאלה ואני לא רוצה יד 2. אי אפשר לדעת מה המעבד שווה וכו'... איזה לוח אם,חייב להיות בעל יציאת SPDIF, ומעבד חזק אתם ממליצים לי בתקציב של 1000 ש"ח בערך לשניהם ביחד. מה אתם אומרים על זה: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore 465 MA770-DS3 AM2+, 770, DDR2 1066, PCI-E ואני רוצה להוסיף גם 2 ג'יגה זיכרון בתוספת 500 ש"ח . יש לי כרטיס מסך 7800GT הוא יסתדר עם כל זה? לעוד פרטים תסתכלו במפרט שלי. או שאולי בכלל כדאי לעבור לאינטל אם אני כבר משדרג? המטרה היא בעיקר משחקים וסרטי HD תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2008 בשעה 09:41:28 מישהו יכול לעזור לי בבקשה להחליט מה לקנות :s05:
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
האם הוא מרוצה ממנו? עשה בעיות? כי אני שוקל לקנות אותו, אבל מעדיף את ה-P5B
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף: GIGABYTE GA-EP35-DS3 או GIGABYTE GA-EP35-DS4 -------------------------------------------------------------------- אם אני קונה מעבד Q6600 הוא יהיה Penryn כמו הQ9X00
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות נייד HP6660 שבא עם 1G זיכרון ו-VISTA. האם כדי להרחיב את הזיכרון ל-2G או שזה לא כזה קריטי?
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של פנדה וראיתי שהם הביאו (ולא יודע איך) את ה BH5 . http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7133 עכשיו אני באתי לקנות את ה Corsair 1024MB (2x512MB) TwinX1024-3200XLPRO 2-2-2-5 PC3200 DDR400 Kit אבל עכשיו שיש את ה BH5 אני לא יודע מה לקחת ? מי מהם יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני די בור בענייני מעבדים אז יש לי שאלה לידע אישי| איזה מעבד יותר חזק? בטכנולוגיית 64bit או dual core? ולמה לא יכול להיות ומעבד שהוא גם וגם( או שיש ולא שמתי לב)?
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על לוח-אם עם כ.מסך מובנה : - אחד עבור מעבד אינטל (Core2Duo) - ואחד עבור Amd (כפול ליבה) לוח-אם טוב ישפיע על ההחלטה שלי לקנות מעבד אינטל או AMD, אני לא גיימר והמחשב ישמש אותי רק לפיתוח (visual studio וכו'). אני לא מתכנן OC. תודה!
-
- 5 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך את עזרתכם בבחירת זכרונות מפה ל-OC רצחני ככל היותר. יתבצע עם מעבד E6600 ולוח P5W דלוקס.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
משפחת Mendocino מגיעה באופן רשמי עם ארבעה דגמים, כולל שניים שממשיכים את השימוש בשם Athlon הוותיקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי זיכרון של 512 מגה ו667MHZ ואני לא יודע של איזה חברה הוא .. עכשיו אני שם עוד זיכרון של ג'יגה ו667MHZ גם של חברת קינגסטון .. האם צריכה ליהיות בעיה כל שהיא ?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
ראיתי שאינטל הוציאה צ'יפסט וסוקט חדשים. איפה אני יכול לקרוא וללמוד על הנושא הזה? מה ההבדלים בין הסוקט הישן לחדש? מה נותן DDR2? וכו' תודה.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-