מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
היום אני לוקח מivory מחשב שקניתי איך אני יכול לזהות שסמו לי venice ולא wenchester? תודה
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז למה זה קורה, התיזמונים יורדים לי מ-8-3-3-3 ל -7-3-3-2.5 ובגלל זה אני חושב שאני מקבל מסל כחול אחרי משהו כמו שעה שהמחשב בOC מ240/200 . כי אני לא חושב שהזכרונות האלה יכולים להחזיק כאלה תיזמונים. מצ שני - לפני שהבנתי כל-כך מה קורה בOC הראשון שלי (שבנס שלא נשרף לי כל המחשב) העלתי את הבאס ל240 והיחס עם הזכרונות היה 1:1 ככה שהזכרונות היו ב480MHZ !!!! אז אני כבר לא מבין ומבולבל ........ שמישהו יעזור לי. מה עושים עם הודעת שגיאת מסך כחול של בעיית זכרון.
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים, אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי למשהו טוב. כרגע יש לי מחשב : MD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz Memory: 1024MB RAM Card name: RADEON X800GT H.D : 250G WD 16M Buffer הייתי רוצה לשפר את הזיכרון, רציתי לדעת כמה דברים: 1. איזה זיכרון הכי כדאי לטובת עבודה עם תוכנת פרימייר ובכלל עם עריכת ווידאו. 2. האם המחשב שלי תומך בכל סוגי הזכרונות ואם לא באיזה הוא לא תומך. 3. האם אפשר להשתמש ב 2G זיכרון במערכת הפעלה WIN XP? עד כמה אפשר הכי הרבה? 4. עניין ה CL מה הכי טוב לעריכת ווידאו. 5. מה הבדל בין DDR לבין DDR2? ומה יותר טוב? תודה מראש לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום 256MB DDR 400MHZ והייתי מעוניין לוסיף זיכרון. קראתי שבלוח הספציפי הזה אם 2 הכרטיסים הם לא "חד צדדי" אז המהירות יורדת ל 333MHZ. האם זה נכון? ועד כמה זה משמעותי? בנוסף, הייתי מעוניין לדעת כמה זיכרון דרוש להוסיף בשביל שימוש "סטנדרטי" למחשב של ילדה בת 11... האם הוספת כרטיס נוסף של 512MB תספיק? תודה...
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין לקנות מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton Box , אך מכיוון שהוא אזל הציעו לי לקחת את ה- XP 2500+ Tray עם מאוורר SPEEZE HawkStream ll Socket A/ 370 Heatsink ואחריות לשלוש שנים באותו מחיר של ה- Box . בחנות אמרו לי שהוא לא נופל מהמאוורר שמסופק ב- Box ואף טוב מממנו במקצת. מה דעתכם בנושא? האם אני יכול לישון בשקט? תודה!
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
המחשב לא היה עולה אז אחרי שבדקתי הכל ושום דבר לא עזר, הוצאתי את המעבד מהתושבת ניקיתי טיפ טיפונת את כל האיזור שם ופתאום עולה ומוצג לי המסך הראשוני עם כל הנתונים של המערכת. רשום לי שהמעבד הוחלף אני צריך אולי לקבוע שם תדר או משהו, כיביתי מהר כי אני מפחד שהוא יעבוד על תדר שהוא לא בנוי לו כי הוא בלי משחה תרמית, רק הגוף קירור עם המאוורר. בקיצור המחשב לא שלי הוא של דוד שלי, אין לי מושג מה המהירות של המעבד, וכשהוא עלה , ראיתי שהוא רץ על 2.8 ואני חושב שפעם אחרונה הוא רץ על מהירות יותר נמוכה משהו אולי באיזור 2.4... לא יודע לא זוכר. בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי מה התהליך שעושים כשמתקינים את המעבד ולמה הוא אומר לי שהמעבד הוחלף אם זה אותו מעבד אם זה אותו מעבד ואני מוציא ומכניס אותו כ…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני הכרטיסים הנ"ל ( גם באסוס וגם בגיגאביט ) ?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2G זכרון של G.SKILL בתדר 800MHZ , אבל כשאני בודק ב CPU-Z זה מראה לי שהתדר הוא 408MHZ מישהו יודע מדוע ה CPU-Z מראה 408MHZ ? מה צריך לעשות כדי שזה יהיה 800MHZ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
קניתי מחשב ביתי חדש, התקנתי ווינדוס 11, מעט תוכנות שימושיות אבל מבחינת דרייברים ודברים "נסתרים" שצריך לעשות, איך אני יכול לדעת מה בדיוק צריך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתץי במאמרים אבל אני עדיין לא מוצא משהו שיעזור לי להבין מהם תזמונים, מהירויות של זיכרון.. יש מצב למדריך?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני צריך דרייביר ללוח אם שלי בשם : ABIT KN9 ULTRA Socket AM2 NVIDIA nForce 570 Ultra MCP ATX AMD MotherboaRD אני מחפש בשביל זה כבר איזה כמה ימים ואני לא יכול למצוא ועוד שאלה אחת איך אני יכול לבדוק את הגירסה הנוכחית של ה NFORCE תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב עם לוח אם Gigabyte B760M GAMING X AX במפרט של הלוח כתוב שהלוח תומך ב 4 כניסות sata וב 2 כניסות m.2 . המחשב מגיע עם Kingston 2TB SSD NV3 M.2 2280 PCIe 4.0 NVMe Bulk השאלה כמה כניסות נשארו לי כדי להתקין ssd או דיסק קשיח ? ( יש לי דיסקים בגיל שנה ממחשב קודם שאני רוצה לעביר למחשב החדש ) תודה
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי הרבה ניסיון בעבודה עם חומרה בסביבת אינטל. מעולם לא התעסקתי עם AMD. בקרוב אני רוכש מחשב חדש וחשבתי לנסות את מה שכולם כאן מדברים עליו. אני רוצה ללמוד קצת ולהבין על עולם ה-AMD. יש לי כמה שאלות: 1. למה בעצם AMD? האם באמת (בהסתכלות כוללת) סביבת הAMD עדיפה על זו של אינטל? אשמח אם תצרפו תוצאות בדיקות של אתרים רציניים. 2. האם הצ'יפסטים של AMD לא נחותים מאילו של אינטל? האם הם תומכים בדואל מוד לזיכרון? מה מהירות הבאס המקובלת והמהירה בלוחות AMD? 3. איזה מעבד של AMD הוא ההמלצה החמה לאנשים שרוצים להשקיע בסביבות ה-4000 שקל במחשב? (בערך 1000 שקל למעבד)? מה נותן לי שהמעבד עובד ב64 סיביות? הרי מערכת ההפעלה לא תומכת בזה... 4. אני מאוד אוהב את ABIT. שמתי לב שכאן בפורום הרוב ממליצים על…
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
היי, חיפשתי לוח ונראה שהלוח הנ" נראה משתלם תקציבית וביצועית, למרות שאם קיים משהו בשוק שנותן מענה יותר חזק, אולי ישתלם להוסיף עוד 200-300 ש"ח, מה אתם אומרים? בעיקרון הלוח כנראה יאכלס את ה(תלוי בתשובות בתרד הקודם ;D) : Q6700 או Q6600 או E6850 תודה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
בוקר טוב אני חדש פה.ואבקש חוות דעת על לוח אם ראדון 1550 האם הוא טוב?לעומת גיגהבייט GA-P31-DS3L.ואם אפשר כמה שיותר מהר.תודה.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעלות מערכת הפעלה ויסטה על מחשב חדש שכבר מוגדר בביוס למערך רייד0, יש שלב בהתלקנה שאני צריך לספק דרייבר לרייד, השאלה שלי היא איך אני יודע איזה דרייבר אני זקוק(יש כ-10), יש לי לוח אם P35 DS3P של גיגהבייט ומעבד Q6600 תודה.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
קניתי חלקים למחשב והחנות נתנה לי שתי אפשרויות ללוחות אם של ASUS הראשון הוא דגם a8V והשני הוא דגם A8N-E אני העדפתי את השני כי אני יודע שהוא יותר טוב אבל בגלל שיש לי כרטיס מסך שלא מתאים לו אז לקחתי את הראשון ........... האם הוא לוח אם טוב או סתם יקר ולא שווה...........???
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח אם למפרט הבא: Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore 512MB Kingston DDR2 667MHz GigaByte 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II אני יודע שיש את: ?8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI- ובד"כ ראיתי שמציעים אותו פה במפרטים.. אבל אני מחפש אחד אחר כי החנות שאני רוצה לקנות ממנה לא מספקת אותו. אז אם אפשר בבקשה המלצה ללוח למפרט הזה, חוץ מההוא של Gigabyte (עדיפות בכלל לא של gigabyte). אגב, אין לי שום כוונה לבצע OC או דברים מהסוג הזה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 474 צפיות
-
-
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070227092543678&board_id=1&model=P5N-E+SLI&page=1&SLanguage=en-us זה מה שיש לי כרגע ואני לא מצליח לפתור את הבעייה! יש ה עוד מישהו עם בעייה דומה שפתר את זה????
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הלוחות http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_List.aspx?VenderType=AMD&CPUType=socket+am3 GA-MA790XT-UD4P GA-MA790FXT-UD5P
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מחשב ביתי פשוט למשפחה. אני רוצה שהמחשב יוכל גם לשמש ילד בן 11 למשחקים, לאו דוקא ברזולוציה גבוהה ולא עם כל האפקטים אבל שאפשר יהיה לשחק בו. אני צריך לפחות 250GB דיסק קשיח ומעדיף לפחות 2GB זיכרון כל זה עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש לכולם[br]פורסם בתאריך: 2.03.2008 בשעה 17:28:26 סליחה, פירסמתי בטעות בפורום הלא נכוןאני אפתח מחדש בפורום של מפרטי מחשב
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
היי! כרגע יש לי זיכרונות Geil ddr cl2.5 dual channel 400mhz 2*256mb ולוח אם Intel D915GAV החלטתי להוסיף שני כרטיסים של 512מגה על מנת לשמור על הDUAL CHANNEL אני אשמח לקבל המלצות לזיכרונות שיתאימו. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
1. יש לי לוח אם ABIT KN8 ULTRA-9 ורציתי לדעת מאיפה אני מוריד את הדרייברים שלו. זה לוח אם של NVIDIA לא? כאילו NFORCE4 ultra...אז אני מוריד מ-ABIT או NVIDIA. קישור להורדת הדרייברים תעזור במיוחד. 2. יש לי memory DDR400 512MB V-DATA רציתי לדעת מאיפה אני מוריד את הדרייברים אליהם?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
היה לי 512 DDR ישן.. עכשיו הוספתי עוד 512 של kingston עם ביצועים הרבה יותר גבוהים מהקודם. השאלה שלי, האם בביוס או בעזרת איזושהיא תוכנה אפשר להגדיר שמערכת ההפעלה תנצל קודם את הסטיק המהיר יותר ורק כשהוא יהיה מנוצל לגמרי תעבור להשתמש בסטיק הבא? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם לסוקט 775 שיהיה כולל תמיכה ב SLI, חשוב שהלוח יהיה טוב ב OC, אבל שיהיה כמה שיותר זול, פיצ'רים וכאלה מיותרים לי... החברה של הלוח לא משנה לי... תודה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-