מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

אני מעוניין להוסיף עוד גיגה של זיכרון בשני סטיקיםעכשיו יש לי את הדגם הזה בדיוק כזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5821 עכשיו אין אותם במלאי כי רציתי לקחת בדיוק את אותם הזכרונות לא לחרוג הטכנאי אמר לי שיש בדיוק בדיוק את אותם הזכרונות אותם תדרים של אותה החברה רק צבע הקולרים אדום במקום ירוק והם עובדים במתח קצת יותר גבוה... אמר שלי שאין שום הבדל בבצועים וזה ממש אותו הזכרון.... זה מה שהוא המליץ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6032 מה אתה אומרים על זה הוא צודק?
- 

- 1 תגובה
 - 455 צפיות

- 

- 

יש לי 2X512 בDUAL כשהסתכלתי ב EVEREST ראיתי תחת OC שלושה תזמונים לזכרונות 5-4-4-12*266MHZ 4.4.4.12X266 3.3.3.9X200 מה הכי טוב בשבילי ?
- 

- 3 תגובות
 - 454 צפיות

- 

- 

חברה אני צריך לוח אם למעבד אינטל עד 500 שקל ככה תומך pcie מעבד 3 גיגה הרץ sata וכל השטויות החדשות. תודה מראש לא מצופה overclock
- 

- 3 תגובות
 - 454 צפיות

- 

- 

היי ייתכן ובשאלתי טמונה חוסר הבנב או ידע בתחום קניתי שילוש חדש . asus prime z790-p D4 מעבד i7 13700 זיכרונות Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16 במפרט של המעבד רשום שהוא תומך במהירות זיכרון 3200mhz אבל בפועל ובברירת מחדל של הפעולה הוא על 2400mhz . אשמח להבין למה זה עובד לי ככה? האם זו בעיה או שזה הגיוני? והאם בשביל לעבוד על 3200 אני צריך לבצע סוג של המהרה או להגדיר בביוס איזה הגדרה אחרת
- 

- 1 תגובה
 - 454 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

- 

לא מצליח למצוא בשום מקום :\ תודה מראש.
- 

- 2 תגובות
 - 454 צפיות

- 

- 

- 

יכול להיות שאני ישדרג תמחשב שלי בזמן הקרוב אבל אני לא רוצה שימחקו לי הנתונים והוינדוס המקורי!! בגלל זה אני שואל את השאלה הזאת
- 

- 1 תגובה
 - 454 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח אם למפרט הבא: Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore 512MB Kingston DDR2 667MHz GigaByte 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II אני יודע שיש את: ?8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI- ובד"כ ראיתי שמציעים אותו פה במפרטים.. אבל אני מחפש אחד אחר כי החנות שאני רוצה לקנות ממנה לא מספקת אותו. אז אם אפשר בבקשה המלצה ללוח למפרט הזה, חוץ מההוא של Gigabyte (עדיפות בכלל לא של gigabyte). אגב, אין לי שום כוונה לבצע OC או דברים מהסוג הזה. תודה רבה.
- 

- 5 תגובות
 - 454 צפיות

- 

- 

למי יש מושג איפה אפשר לרכוש לוחות אם מתוצרת DFI באזור המרכז?? תשובתכם המהירה חשובה לי מאוד! תודה
- 

- 3 תגובות
 - 454 צפיות

- 

- 

מה ההבדל בין 2 הלוחות http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_List.aspx?VenderType=AMD&CPUType=socket+am3 GA-MA790XT-UD4P GA-MA790FXT-UD5P
- 

- 1 תגובה
 - 454 צפיות

- 

- 

אהלן בהמשך לעדכון המעבד הוחלט גם להחליף את הזכרון כרגע יש לי זוג של Crucial Ballistix PC4000 אבל הבעיה שזה רק גיג'ה אני מחפש זכרון לOC שגיעה לאזור ה270+ ככה היחדים שהמצאתי ביחסית זול זה אלוhttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820146034 אבל אני חושב גם על הזוג הזה רק שאני לא כל כך מוצא ביקרות עליו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227210 בכל אופן יש את האפשרות של לקנות עוד זוג של גיג'ה שהם לא רעים ויחסית זולים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148009 אבל אני לא יודע כמה זה טוב ארבעה זכרונות אני חושב יותר בכיוון של הOCZ אבל אם זה טוב אז גם עוד זוג של Ballistix יהיה לא רע דרך אגב הלוח שלי זה LP ULTRA D אני ישמח …
- 

- 0 תגובות
 - 454 צפיות

- 

- 

חג שמח לכולם למה ההגדרה למהירות בסיס לא קבועה בכל הרכיבים לדוגמא במעבדים מהירות הבסיס הוא מהירות התקשורת בין המעבד לשער הצפוני בזיכרונות זה מהירות הזיכרונות (לפני ההכפלה של ה ddr) ורציתי לדעת הזכרונות מתקשרים דרך השער במהירות הבסיס (לדוגמא 133) או במהירות הרגילה (266)?
- 

- 0 תגובות
 - 454 צפיות

- 

- 

שלום לכם אני מעוניין בלוח הכי טוב למעבד E8400 ומצאתי P5E3 WS Professional http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1900&modelmenu=1 1. האם לוח איכותי ? 2. האם יש מומלצים יותר ? 3. איזה זיכרונות כדאי ? 4G B ( האם כדאי 1066 או 1333 ) מ ה יתן לי 1333 ? ול-OC שימושים : סרטים 1080P HDTV משחקים כבדים HD DX 10.1 מערכת הפעלה ויסטה
- 

- 0 תגובות
 - 454 צפיות

- 

- 

בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה ! זה מטריף פשוט הבעיה הזו ! אני אשמח לעזרה המהרה תודה
- 

- 1 תגובה
 - 454 צפיות

- 

- 

שלום. מתי יגיעו מעבדי הסמפרון לארץ ואילו דגמים של ספמרון חוץ מ3100+ יעבדו בSOCKET 754? כמה המעבדים האלה אמורים לעלות? ובקשר לATI 9100PRO IGF, האם הכרטיס מסך יהיה חזק מהGF4MX בNFORCE 2?
- 

- 0 תגובות
 - 454 צפיות

- 

- 

איך הלוח שלי האם אפשר להביא משהו יותר טוב מזה לOC ב600 ש"ח???????????
- 

- 2 תגובות
 - 454 צפיות

- 

- 

תמונות מצורפות. יש לי שני סלוטים של 128MB SDRAM, שניהם במהירות 133 MHz. עכשיו ממה שאני רואה באוורסט, נראה לי שהם פועלים במהירות של רק 100. האם הלוח שלי תומך ב-133 ? מה המהירות שהם באמת עובדים במחשב שלי, ואם עדיף לי להפעיל אותם ב-133 ללא אוברקלוק, אז איך אני עושה את זה ? תודה
- 

- 3 תגובות
 - 454 צפיות

- 

- 

שלום יש לי בעיה מוזרה,שאין לי מושג איך "לאכול" אותה. יש לי מעבד אטלון 3200+ 64bit תושבת 939 לוח חדש של gigabyte דגם K8U-939 הביוס גירסה אחרונה ,הטמפרטורה בביוס מראה במנוחה 50-65 מעלות,בעבודה 80-95 , ולעומת זאת הצלעות לא כ"כ חמות,לפי הטמפ" בביוס+תוכנות נוספות הצלעות היו אמורות להיות רותחות. כמו-כן המאוורר סטוק חדש,משחה טרמית איכותית, איך אני יודע עם המעבד באמת מתחמם ?אך לא החום לא עובר טוב לצלעות, או שקריאת הטמפ" של הלוח לא נכונה ? או משהו אחר. תודה
- 

- 5 תגובות
 - 454 צפיות

- 

- 

אז ככה, יש לי סטיק 1 512MB של KINGSTONE עם הצ'יפ של Elpida ויש לי כמה שאלות: האם זה צ'יפ טוב לAMD? מי יותר טוב Elpida או Hynix? אני רוצה לקנות זיכרון VALUE נוסף, איזה חברה ואיזה צ'יפ מומלצים למעבד ולזכרון כדי שיעבדו טוב ביחד?
- 

- 1 תגובה
 - 454 צפיות

- 

- 

http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US יאללה אנשים להוריד, ולנסות. אני מוריד.. ;D ;D
- 

- 0 תגובות
 - 454 צפיות

- 

- 

- 

- 

יש לי איזה עגלה שלא סוחבת ואני חייב אותה אז החלטתי להעניק לה דים של גיגה, אבל השאלה האם הוא יתאים ? המפרט: Intel® Celeron® CPU 1.70GHz Socket 478 mPGA Multiplier x Bus speed 17.0 x 101.0 MHz Rated Bus speed 404.0 MHz Northbridge Intel i845GL rev. B1 Southbridge Intel 82801DB (ICH4) rev. 02 Memory Type DDR Memory Size 256 MBytes Memory Frequency 134.7 MHz (3:4) CAS# Latency (tCL) 2.5 clocks RAS# to CAS# (tRCD) 3 clocks RAS# Precharge (tRP) 3 clocks Cycle Time (tRAS) 7 clocks DRAM Idle Timer 16 clocks Mainboard Vendor Gigabyte Technology Co., Ltd. Mainboard Model 8ILFT BIOS Vendor Award Software International, Inc. BIOS Version 6.00 PG BIOS Date 09/13/2002 …
- 

- 1 תגובה
 - 454 צפיות

- 

- 

גילוי נאות: הפוסט התפרסם בפורום אמצעי איחסון אך בהיות ויש קשר ישיר ללוח אם חשבתי לעצמי שבהחלט ניתן להתייעץ גם בפורום כאן, מתנצל מראש אם לא. שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון. בונה את המחשב שלי יש לי לוח אם של אסוס מדגם : ROG MAXIMUS XIII HERO מעבד אינטל i9 11990k כרטיס מסך rtx 3060 ג'יפורס רוג סטריק 12G OK של אסוס, המחשב יעשה קצת מכל דבר מתעד להכניס את 980 פרו המוכר והמומלץ (אלא אם כן מישהו יכול לתת המלצה טובה יותר במחיר דומה ל T1) יש גרסה שמגיעה ללא קירור ויש את האחרת - עם. לשאלתי: האם הגרסה עם הקירור תתאים ללוח האם? והאם אני בכלל זקוק לגרסה הזאת? ככלל, מעדיף להיות עם אובר קירור מאשר להיות עם פחות. תודה למשיבים, רועי
- 

- 0 תגובות
 - 454 צפיות

-