מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
1. יש לי לוח אם ABIT KN8 ULTRA-9 ורציתי לדעת מאיפה אני מוריד את הדרייברים שלו. זה לוח אם של NVIDIA לא? כאילו NFORCE4 ultra...אז אני מוריד מ-ABIT או NVIDIA. קישור להורדת הדרייברים תעזור במיוחד. 2. יש לי memory DDR400 512MB V-DATA רציתי לדעת מאיפה אני מוריד את הדרייברים אליהם?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
היה לי 512 DDR ישן.. עכשיו הוספתי עוד 512 של kingston עם ביצועים הרבה יותר גבוהים מהקודם. השאלה שלי, האם בביוס או בעזרת איזושהיא תוכנה אפשר להגדיר שמערכת ההפעלה תנצל קודם את הסטיק המהיר יותר ורק כשהוא יהיה מנוצל לגמרי תעבור להשתמש בסטיק הבא? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
תמונות מצורפות. יש לי שני סלוטים של 128MB SDRAM, שניהם במהירות 133 MHz. עכשיו ממה שאני רואה באוורסט, נראה לי שהם פועלים במהירות של רק 100. האם הלוח שלי תומך ב-133 ? מה המהירות שהם באמת עובדים במחשב שלי, ואם עדיף לי להפעיל אותם ב-133 ללא אוברקלוק, אז איך אני עושה את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם לסוקט 775 שיהיה כולל תמיכה ב SLI, חשוב שהלוח יהיה טוב ב OC, אבל שיהיה כמה שיותר זול, פיצ'רים וכאלה מיותרים לי... החברה של הלוח לא משנה לי... תודה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
היי כולם. יש לי כרגע במחשב שני סטיקים של זיכרון DDR400 בגודל 512MB כל אחד, האחד הוא של Geil והשני הוא של Micron. עשיתי דווקא את השילוב הזה כי קניתי את המיקרון מטכנאי אחד ששידרג לי את המחשב, הוא גר קרוב אלי. עכשיו הרכבתי לאחותי מחשב חדש, ואני צריך זיכרון DDR לשים במחשב שלה. העניין הוא שרצוי שאני אקנה זיכרון מאחת החברות האלה, כדי שאני אוכל לעשות לי מערך Dual Channel שיפעל בלי בעיות, לא כמו שעכשיו שהייתי צריך להגדיר הכל ידנית בSPD (בגלל התזמונים השונים). התזמונים של המיקרון הם 3.0-3-3-8 ושל הGeil הם 2.5-4-4-8, אז עשיתי בביוס שהSPD יהיה 3.0-4-4-8. עכשיו כמובן הגיעה השאלה: איזה זיכרון עדיף לקנות- Geil, או חברה אחרת בעלת תזמונים זהים למיקרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני חדש בפורום!!!! השאלה שלי היא מה ההבדל בין DUAL CHANNEL לבין סטיק של זכרון אחד ורגיל, יש מקומות שאומרים שההבדל בין 2-4% ויש מקומות שכותבים שההבדל הוא של 10-70%. תדר הזכרונות המדוברים הם 800MHZ CL4 אם צ'יפסט של הלוח אם P31(אם זה משנה). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
-
היי!! אני זקוק ללוח אם וזכרון למפרט הבא: intel core 2 quad q6600 asus/gigabyte 8800gt WD 320GB sata 2 המליצו לאבא שלי:asus p5kc and ocz 2x1gb 800mhz platinum revision 2 xtc ואני חושב:gigabyte p35-ds3l and crossair 2x1gb 800mhz xms 2 חשוב שהמחשב יהיה טוב למשחקים ובכללי... איזה לוח אם יותר טוב ה-asus או ה-gigabyte ומה יותר טוב-crossair או ocz תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הזה.... דיסק קשיח: 80GB זכרון: 512MB/400 DDR לוח אם: SS939-2000/DDR1/SATA/AGP8 מעבד INTEL 2.8GH/755 CELEROM D מערכת הפעלה: XP אלה הדברים העיקריים.... אז איך המעבד??
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין סטיםנג נגיד ב Q6600 G0 לבין B3 או כל אחד אחר שיש? ההבדל רק בפליטה שלה החום או גם בביצועים וזה כזה משמעותי?
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת האם מישהו יודע מתי יגיעו לוחות מבוססים nforce 4 ? והאם כבר יש מידע על לוחות טובים/משתלמים. והשאלה השניה שלי היא מה עדיף , מעבד amd 3000-754 או amd 3000-939 כי לפי מה שאני מבין כל הנתונים זהים למעט מהירות השעון ,שדוקא גבוה יותר ב-754. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אני די בור בענייני מעבדים אז יש לי שאלה לידע אישי| איזה מעבד יותר חזק? בטכנולוגיית 64bit או dual core? ולמה לא יכול להיות ומעבד שהוא גם וגם( או שיש ולא שמתי לב)?
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
האם אני ירגיש הבדל בין 768 ל 1 gb ? והשאלה השניה אם אתם מקירים את המשחק Counter strike source אם אני ירגיש בו גם הבדל כולשהו ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שילשום חזר לי המחשב מהתקנה וקיבתי לוח אם של gigabyte k8 triton ורציתי לדעת כמה הוא עולה והאם amd 64 bit 3000+ יותר טוב מ intel pentium 4 3.2 ghz 478 1m ???? תודה למי שמוכן לעזור :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שוב שלום לפני מספר ימים, בטופיק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308005.0 הצעתם לי שני מפרטים. בשני המפרטים אין כרטיס קול, האם אין צורך באחד כזה? יש לי רמקולים 2.1 של לוגיטק, האם יעבדו גם ללא כרטיס קול? או שאולי על לוחות האם שהצעתם יש כרטיסי קול מובנים?
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
היי, ובכן אני בונה מפרט קונרו. בחרתי בלוח של DFI, אבל רק בגלל שהוא תומך קרוסס והוא יחסית לא יקר, הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מהקוראים בפורום וממישהו בעל ניסיון. בקשר לזכרונות, עד כמה המעבד תומך ומנצל?שמתי 800 אבל אני רואה שכולם שמים 667, בלי OC עד כמה הוא תומך? ויש לי עוד שאלונת בקשר לכרטיס מסך למי שיודע, X1800GTO אפשר לעשות לו OC לXT?
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
על הציספט שלו? (יש לו 945P של אינטל) לעומת נגיד ציפסט של NVIDA4 ... ? בעקרון מיועד למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
נדמה לי שלפני חודש קראתי שאינטל אמורה להוזיל את המעבדים שלה ב-8 בינואר. אולי מישהו יודע האם זה אכן נכון, והאם מעבדי אינטל יוזלו בעתיד הקרוב? אני פשוט מתכוון לבנות מערכת חדשה, ותהיתי האם כדאי לחכות קצת כדי לקבל תמורה טובה יותר למחיר. אני יודע שבסופו של דבר המחירים תמיד יורדים, השאלה היא האם הם אמורים לרדת ממש בקרוב, תוך כמה שבועות נגיד?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים. הזכרונות יהיו כנראה DDR2 667MHZ (אולי 800MHZ...) אני מתכנן לעשות OC (לא משהו קיצוני מדי, עם קירור סטוק) למעבד וצריך לוח מתאים הדגש כאן הוא על תמורה ביחס לכסף ויכולת OC איזה מעבד מומלץ לOC? ואיזה לוח יהיה טוב איתו? התקציב הוא בערך 1000 ש"ח למעבד וללוח (אני קונה בKSP ככל הנראה) שוב, דגש על תמורה וOC
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, באופן עקרוני - מה עדיף מהירות זכרון או כמות? האם עדיף 2 ג'יגה DDR2 800או 3-4 ג'יגה DDR2 667 (המחיר יוצא כמעט זהה). השימוש הוא בעיקר לעריכת וידאו ומשחקים קלים (sims וכו'). אני יודע שגם 2 ג'יגה DDR2 667 יספיק, אבל השאלה שלי היא מה עדיף... תודה
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
האם כדאי היום לקנות מעבד עם NPU ? AI ? לבית , אינטרנט , סרטים ,
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין לקנות מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton Box , אך מכיוון שהוא אזל הציעו לי לקחת את ה- XP 2500+ Tray עם מאוורר SPEEZE HawkStream ll Socket A/ 370 Heatsink ואחריות לשלוש שנים באותו מחיר של ה- Box . בחנות אמרו לי שהוא לא נופל מהמאוורר שמסופק ב- Box ואף טוב מממנו במקצת. מה דעתכם בנושא? האם אני יכול לישון בשקט? תודה!
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-