מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
איך אני יודע אם הוא תומך דואל צאנל ובמה עוזר אם הוא תומך בדואל צאנל??
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מבקש עזרה - מה הבדלים בין המעבדים E6700 vs E6750 ומה מייצגת הסידרה E6X50
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי מחשב ובו לוח אם של חברת GIGABYTE דגם G31M-ES2L. קישור לדף מוצר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#sp ללוח זה, חיבור IDE בודד ו4 חיבורי SATA. עד לאחרונה, היו במארז צורב DVD + דיסק קשיח בעלי חיבור IDE ישן ולכן חוברו בשרשור, בפורמט מאסטר/סלייב, לחיבור הIDE הבודד הקיים על לוח האם. לאחרונה, צורב הDVD שבק חיים. רכשתי אחד חדש בעל חיבור SATA. חיברתי אותו ללוח האם ( הדיסק הקשיח עדיין מחובר לחייבור הIDE לבדו וללא גימפור כלשהו - כלומר כ "מאסטר)" אבל לוח האם מסרב לזהות אותו. ניסיתי לעדכן את דרייבר הCHIPSET - לא עזר, ניסיתי לשנות את הגדרות הBIOS לפי הבנתי הגדרתי יכולת שילוב עבודה של IDE עם SATA- לא עזר. מערכת ההפעלה היא WIN 7 32 BIT מה א…
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי לקבל הודעה שחיבור ה-USB שלי צורך יותר מידי חשמל ולכן הוא מפסיק לתפקד. הבעיה התחילה כתופעה אקראית אבל לאחרונה הפכה לקבועה. כרגע לא ניתן לחבר שום התקן USB למחשב - לא מדפסת ולא DOK. באופן מוזר אם ה-DOK היה מחובר למחשב כשהמחשב היה מכובה אז לאחר ההדלקה ההתקן כן עובד אבל אם מוציאים אותו אז לא ניתן לחבר בחזרה. ניסיתי להתקין XP מחדש אבל זה לא עזר. האם צריך להחליף לוח אם? אם כן איזה לוח אם מומלץ למיעבד 805D כך שיהיה ניתן לשדרג בעתיד. הלוח הנוכחי שלי הוא GIGABYTE 945P PRO תודה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש! יש לי עכשיו בעיה בכרטיס מסך יש הרבה איבותים ויש לי בעיה עם העכבר אז יום שלישי אני נותן לחנות את המחשב!! אז בPCMARK04 קבלתי 1400 נקודות בערך זה בסדר לזיכרון הזה samsung 512 ddr 400mhz pc3200 :-[ רק תגידו לי כמה עם זיכרון כמו שלי אני צריך לקבל נקודות בערך ! :-[
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מחפש לוח אם עבור מעבד amd 939 3000 או 3200 לא מיועד לאוברקלוק בסכום של עד 500- 600 שח שאר החלקים המתוכנים כרטיס מסך 6600gt pcie זכרון 500 מ"ב טווינמוס תודה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
הזמנתי הרכבת מחשב בחנות ידועה ומומלצת. ביקשתי זכרונות של TWINMOS 2*512 לכל מרכיבי המחשב קיבלתי ואימתתי זיהוי באמצעות תוכנת everest ואחרות שהורדתי מהאתר חוץ מלזהות את היצרן של הזכרונות. אמנם כל הפרמטרים של הזכרונות מתאימים אבל זה שהיצרן לא ידוע מפריע לי. הרי הזמנתי זכרונות של חברה ידועה לא חברה עלומת שם. האם מישהו יכול להגיד לי איך אני מזהה האם הרכיבו לי זכרונות של TWINMOS או איזה יצרן סיני עלום שם??? האם מישהו יכול בוודאות להגיד לי שעשב בדיקה לזכרונות של TWINMOS באמצעות תוכנה כלשהיא וקיבל זיהוי של היצרן? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה ללוח אם פשוט, לא לOC חשוב שיהיו לפחות 4 יציאות USB, אפשרות ו 4 SLOTS לזכרונות (שיהיה פוטנציאל לשדרוג ל 8GB) חשבתי על הלוח הזה בגלל הפוטנציאל לשדרוג שיש לו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=39218&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
האם מעבדי AMD באים עם מאוורר בילט אין כמו אינטל? לצורך העניין מעבד 3500+ 939A64
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
תאמרו לי מה לעשות בקשר לזיכרון כרגע מוזמנים אצלי שני סטיקים של 256 עכשיו רוב הסיכויים שאני ירצה להחליף ל 512 גם שני סטיקים בעוד שנה עכשיו מה אני צריך לעשות לקנות עכשיו סטיק אחד של 512 ועוד כמה חודשים לקנות אחד נוסף בשביל הדיול או לקנות עכשיו פשוט 2 של 256 ואחר כך אין לי מושג מה לעשות עם הסטיקים האלה מה בדיוק הדיול נותן לי והאם אני יכול להסתדר רק עם סטיק אחד לזמן הקרוב ? p-4 2.8 abit -is7 e memory-sumsung ati 9800 pro תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי בצד. אני מתכנן שדרוג לקונרו, ורציתי בשלב ראשון לשדרג את הזכרון מ667 ל800. כי אני מתכנן להריץ את הקונרו על יותר מבאס 333. מה שאני צריך זה לינק לDDR2 800 הכי זול כשאני צריך 2X1GB במחיר של עד 1400 שקל. עכשיו הזכרון שיש לי יכול לעבוד כבר עכשיו במהירות 740 כך שעד באס 370 עדיין אין לי צורך בשדרוג הזכרון. מה שאני שואל זה האם מובטח לי לעבור את הבאס 370 עם הקונרו עם קירור אויר? או שזה חלום רחוק מידי ואין צורך להיערך אליו בכלל? יש לי קונה לזכרונות הקיימים שלי ב900 שקל, האם זה שווה את ההפרש? שיהיה לפחות 300 שקל. בבקשה תענו לי מהר כי הקונה שלי רוצה תשובה מהר.
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום. רציתי לבדוק אם מה שמגביל אותי באובר זה הזיכרון אז אמרתי שאני יוריד סטיק של V DATA וישאר אם היוניקס שעושים 600 מגה הרץ הוצאתי ועולה עד למתי שאמור לעלות הווינדוס ואז יש מסך שחור! בבקשה עזרה תודה יונתן
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GA-7N400L1 ל GA-7N400L חוצ מה כרטיס רשת שהוא של NVIDIA תודה
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מידע על מעבדים חדשים שהיו אמורים לצאת במרץ 2008 4 ליבות . האם יש למשהו מושג איפה ניתן לראות אלמנטים ומהירות שאמורים להיות להם ?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה דקות עשיתי עידכון ביוס ללוח אם gigabyte ga-x38-ds35 מה שקרה שעשיתי את זה עם התוכנה של עידכון הביוס בווינדוס זה שאל אותי בהתחלה עם למחוק משהו לא זוכר בדיוק מה רשמתי כן מפה לשם זה עשה לי הודעת שגיאה ואז התחיל להתקין תביוס באמצע ההתקנה נהיתה עוד הודעת שגיאה יצאתי מהתוכנה המחשב המשיך לעבוד כרגיל עשיתי ריסט למחשב לבדוק עם קרה משהו למחשב והפתעתי לא קרה שום דבר הכול פועל רגיל כאילו לא עשיתי כלום עכשו בלוח הזה יש דואל ביוס השאלה עם יש מצב שביוס אחד נהרס לי ? ועכשו המחשב פועל על השני ואיך אפשר לבדוק את זה עם ביוס אחד נהרס או שבעצם יכול להיות שפשוט זה לא התקין ולא מחק שום דבר שעשיתי תעידכון כי לאחר העיכון בעצם המחשב המשיך לפעול רגיל לפני הריסט תודה שיי
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
האם זה שווה? ולמה שאר הזכרונות 2G 800M עולים כפול?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אני מחכה כבר המון זמן לדברים החדשים שיגיעו כדי לקנות מחשב חדש אבל מה לעשות שהדברים לא זזים כמו שרוצים... היות והמחשב שלי מתפגר מיום ליום וזה מתחיל לשגע אותי כבר , חשבתי אולי לקנות מחשב עם לוח אם ומעבד הכי זולים (Amd2500+some mobo) ואז עוד כמה חודשים-חצי שנה כשיצאו לוחות אם עם nforce 400 ,עם סליי, DDR 2 וכל השטויות אני ימכור את הלוח והמעבד או שיעביר אותו למחשב הישן (p4-2000) ויקנה מעבד 64 ב 939 עם לוח אם טוב במחירים שפויים ... מה אתם חושבים על הרעיון הזה ? ככה אני יוכל גם להשקיע בכל הדברים האחרים יותר וכו' וגם ככה עדיין אין יתרון משמעותי למעבדי 64 בנתיים (עד שיצאו ישומי 64ביט) כרטיס מסך אני גם לא מחליף בזמן הקרוב יש לי 9800PRO חדש שמספק אותי בנתיים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הלוח: גיגהבייט Ga-7n400-L דואל דידיאר.....יענו כל זכרון דידיאר טוב? המחיר: 300 ש"ח חדש לגמרי באריזה עם 3 שנות אחריות מחיר בפועל שאני אשכרה אקנה זה פלייסטיישן 1 שיש לי בבית + 100 ש"ח שווה או לא?
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום אחרי כמה בדיקות עם mem 86 גיליתי כמה שגיאות בכרטיס זיכרון ובעצם נשאר לי עכשיו רק סטיק אחד של 256 ( ddr 400 ) יש לי זיכרון אחד של samsung m3 ולוח Octek Rhino P4X400-A4P השאלה שלי מה בדיוק ההבדלים בין עוד סטיק של 256 וכך ליצור דואל צ'אנל לבין עוד סטיק של 512 ?מה עדיף? ומה כדאי לקנות twimons\samsung ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייח חדש, כמה שאלות: מה הלוח אם הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב 1,000 ש"ח? מה דעתכם על הזיכרון NCP 2GB DDR2 800MHZ CL5 (265 ש"ח)? האם ניתן למצוא כרטיס זיכרון יותר טוב בסביבות המחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US יאללה אנשים להוריד, ולנסות. אני מוריד.. ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המעבדים של Q6600 שאחד GO והשני B3.. אם יש הבדל ויש קשר בין שני הדברים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא עכשיו בארה"ב, רציתי לשדרג את המחשב בבית (המפרט מעודכן בפרופיל). חשבתי ללכת עד הסוף: http://computers.pricegrabber.com/laptop-memory/m/51557896/details/ אני רוצה לא פחות מ-4 GB ואפילו מוכן ללכת על שני קיטים כאלה ולהגיע ל-8 GB גם אם זה ישפר במעט את הביצועים. העניין הוא שאני לא בטוח ב-100 אחוז אם הכרטיסים תואמים ללוח אם.. ואם כדאי לי לרדת לקיט של 2 GB עם תזמונים יותר טובים?? חשוב לי בבקשה לעשות את הקניה דרך האתר הספציפי שנתתי בקישור. אני מוכן להשקיע עד 250 דולר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.8 ghz על לוח האם יש 2 סלוטים עם זכרון 256 במהירות 400 (512 mhz ) ברצוני להוסיף עוד 2 זכרונות בזוג הסלוטים הנוסף ( 2 זכרונות של 512 mhz במהירות 400 מתוצרת קינגסטון) כלומר באופן עקרוני אמורים להיות לי 1.5 ghz של זכרון שעובד במהירות 400 . מה ההבדל שיורגש בפעולת המחשב?האם מהירות העבודה תגדל ? או שלמעשה לא עשיתי כלום. מבחינה תאורטית זכרון גדול על לוח האם אמור להקל על הכונן הקשיח. המחשב יחפש את האינפורמציה על לוח האם ולא יאלץ לחפש אותה בכונן קשיח.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי שהרכבתי תמחשב עם הטכנאי והכל אז הוא נתקע.. איזה פדיחות זה היה חשבתי שהוא יודע הכל בקיצר יש לי לוח אם מסוג: GIGABYTE 965P DS3 Rev 3.3 ומארז מסוג: Thermalteke Swing עכשיו מקדימה ליד ה USB יש לי 2 יציאות , למיקרופון ואוזנוית.. ועברנו בספרון הזה שמקבלים עם הלוח אם ולא מצאנו לאן מחברים את זה.. יענו הוא חיבר את זה לאיזה מקום וזה פשוט לא עובד. מישהו יכול להסביר לי? , אם אפשר בתמונה? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-