מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

- 

קניתי מחשב עם לוח אם P5RD1 האם הוא תומך כמו שהובטח לי ב SATA2 ואיך אני מודא שהמחשב באמת עובד ככה
- 

- 2 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

שלום! אני רוצה לערוך בדיקות לזיכרון יש לי 512 3200 DDr ואני רוצה לדעת איזה ניקוד אמור לצאת לי... בתוכנה... Pcmark2002 תודה רבה שמעתי רבות עליכם...
- 

- 2 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

האם אני ירגיש הבדל בין 768 ל 1 gb ? והשאלה השניה אם אתם מקירים את המשחק Counter strike source אם אני ירגיש בו גם הבדל כולשהו ? תודה לעוזרים !
- 

- 5 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

אני מעוניין לשפר את ביצועי המחשב שלי בעלות מינימלית האם שווה לי לשדרג את המעבד מAthlon XP 2000 עם ליבת פלומינו למעבד Sempron 3000 עם ליבת בארטון (512K L2) ???
- 

- 2 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

מאמר נהדר של DEV HARDWARE. עשו חיים!
- 

- 2 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

שלום לכולם תודה מראש לכל העוזרים מראש. אחרי לבטים קשים ותשובות פה ושם לשאלותיי מחברי הפורום לגבי המחשב החדש המחשב הבא מוזמן ליום חמישי הזה. לוח אם - Asus P5E Deluxe מעבד - Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד - Thermalright Ultra 120 Xtreme + Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM מארז - Coolermaster CM 690 Black קירור למארז - Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM X3 ספק כוח - Corsair 650TX 52A @ 12V דיסק קשיח - Seagate 500GB Sata II 32MB X2 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF X2 המחשב נקנה מ - TMS עם הזמנת זכרונות - G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit CL5 4GBPK אך לאחר יומיים נודע לי כי הזכרונות אינם במלאי עוד, ועכשיו אני מחפש לקנות זכרו…
- 

- 4 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

שילשום חזר לי המחשב מהתקנה וקיבתי לוח אם של gigabyte k8 triton ורציתי לדעת כמה הוא עולה והאם amd 64 bit 3000+ יותר טוב מ intel pentium 4 3.2 ghz 478 1m ???? תודה למי שמוכן לעזור :yelclap:
- 

- 1 תגובה
 - 457 צפיות

- 

- 

מה ההבדלים בין השניים מלבד הפרש של כ 200 שח בין הp לL האם זה כל כך משמעותי?
- 

- 1 תגובה
 - 457 צפיות

- 

- 

על הציספט שלו? (יש לו 945P של אינטל) לעומת נגיד ציפסט של NVIDA4 ... ? בעקרון מיועד למשחקים.
- 

- 0 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד בזמן עבודה רגיל ומה אמורה להיות הטמפרטורה בזמן עבודה מאומץ נראה לי שאצלי הטמפ' לא תקינה כי בעבודה רגיל הטמפ' 65-72 ובעבודה מאומצת 80-88
- 

- 2 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת זיכרון למחשב האפשרויות: twinmos twister 1gb (מחיר של 1700~ ש"ח לזוג) או את הקיט של g.skill הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14781 (~1500 ש"ח) הזכרונות ישבו על GigaByte ?965P-DS3 s775, DDRII 800, PCI-E?, עם מעבד 6600, והמחשב אינו מיועד לoverclocking. אבקש חוות דעתכם בנושא. תודה, ערן.
- 

- 0 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

איזה לוח אם עדיף משני אלה Abit ?NI8-SLi GR או ASUS P5ND2-SLI האביט תומך ביותר כפולי ליבה ועולה יותר ב 150 שקל עכשיו אין לי בעיה עם המחיר פשוט נראה לי שהאביט יותר טוב מה אתם אומרים??? בבקשה זה דחוף
- 

- 2 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

שלום כולם, אני חדש בפורום, ובכל הקטע של מחשבי משחקים. אני קונה מחשב, בחרתי כבר כרטיס מסך Palit Radeon HD4870 dual Sonic 512Mb כרטיס קול אני חושב שבא עם לוח אם בא כרטיס קול ורשת לא? בינתיים לפי הכרטיס מסך נראה שאני צריך לפחות 500W ולוח אם תומך PCI-Express. אני מחפש מחשב שיריץ משחקים כבדים, החומרה היחידה שאני סגור עליה זה כרטיס מסך. כדאי ללכת על מעבד ליבה כפולה או מרובעת? אני יודע שהליבות המרובעות יעבדו יותר טוב במשחקים עתידיים אבל ההבדל כל-כך גדול? להשקיע בזיכרון מתקדם [DDR3] או ללכת על [DDR2] הבדלי מחיר משמעותיים אבל התמורה בהתאם? לוח אם חשבתי על DX58SO של אינטל אבל ירדתי ממנו כי אומרים שהוא סתם יקר וגם כי ויתרתי על I7 "מטעמי תקציב".. יש את הדור החדש של הSATA, שווה לחפש ל…
- 

- 2 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

אני צריך לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים. הזכרונות יהיו כנראה DDR2 667MHZ (אולי 800MHZ...) אני מתכנן לעשות OC (לא משהו קיצוני מדי, עם קירור סטוק) למעבד וצריך לוח מתאים הדגש כאן הוא על תמורה ביחס לכסף ויכולת OC איזה מעבד מומלץ לOC? ואיזה לוח יהיה טוב איתו? התקציב הוא בערך 1000 ש"ח למעבד וללוח (אני קונה בKSP ככל הנראה) שוב, דגש על תמורה וOC
- 

- 3 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! אני מעונין לקנות מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton Box , אך מכיוון שהוא אזל הציעו לי לקחת את ה- XP 2500+ Tray עם מאוורר SPEEZE HawkStream ll Socket A/ 370 Heatsink ואחריות לשלוש שנים באותו מחיר של ה- Box . בחנות אמרו לי שהוא לא נופל מהמאוורר שמסופק ב- Box ואף טוב מממנו במקצת. מה דעתכם בנושא? האם אני יכול לישון בשקט? תודה!
- 

- 4 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

במחשב הישן שלי יש רמקול קטן דבוק למארז בחדש אין לי שם אחד כזה הוא צריך להיות שם או לא????????..
- 

- 2 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

יש לי שני סטיקים של 256 מגבייט שהם PC3200 עם לוח אם GA-7N400-L. משום מה CPU-Z כותבת לי שהם של סמסונג. מישהו אולי יודע מה הבעיה? בתודה מראש orlupo
- 

- 1 תגובה
 - 457 צפיות

- 

- 

יש לי עכשיו מעבד פנטיום 3 800 וחבר שלי קנה מחשב חדש אז הוא נתן לי את המעבד שלו פנטיום 4 1600 השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לחבר את המעבד ללוח אם הזה שיש לי או שאני צריך לוח אם חדש? יש לי לוח של אינטל ישן מצורפת תמונה עם פירוט על הלוח מקווה שיעזור http://img203.imageshack.us/my.php?image=15df1.png
- 

- 1 תגובה
 - 457 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. אני צריך לוח אם למעבד ?Core2 Duo E6300 : זה מה שאני צריך בלוח האם: SATA2, FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). בתחילה חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 אך אמרו לי שאם אני לא מתכוון לעשות OC או להשתמש בשני כרטיסי מסך יחד, לא שווה לקנות את הלוח אם הזה ואפשר לחסוך 500 ש"ח ולקנות אחר. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב ? תודה מראש
- 

- 3 תגובות
 - 457 צפיות

- 

- 

המחשב בן שנה ואני עושה סדרת שיפורים בתקווה להאריך את חייו .. מפרט המחשב : מפרט המחשב - AMD Athlon 64 Processor 3500+ MSI K9N Neo (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM * 2 (PCI Express x16 10DE / 01D1, Rev A1) nVIDIA GeForce 7300 LE השאלה שלי היא כזאת, כרגע יש לי זיכרון מהיר של 1024 MB 667MHZ האם כדאי לי : א) לקנות עוד סטיק של 1024 MB 667MHZ ב) לקנות סטיקים חדשים של 800 MHZ ולהחליף את הסטיקים הקיימים ומה משניהם יהיה יותר חכם והאם בכלל אפשרי להחליף למהירות סטיקים גבוהה יותר? (מ667 ל 800) תודה גדולה מראש
- 

- 2 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK או G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ
- 

- 1 תגובה
 - 456 צפיות

- 

- 

אני צריך דרייביר ללוח אם שלי בשם : ABIT KN9 ULTRA Socket AM2 NVIDIA nForce 570 Ultra MCP ATX AMD MotherboaRD אני מחפש בשביל זה כבר איזה כמה ימים ואני לא יכול למצוא ועוד שאלה אחת איך אני יכול לבדוק את הגירסה הנוכחית של ה NFORCE תודה מראש לעוזרים
- 

- 3 תגובות
 - 456 צפיות

- 

- 

מעבד - 3GH רגיל (לא ליבה כפולה) לוח אם פשוט בערך מהשנה שנתיים האחרונות 2 זיכרונות של 512MB/1GB כרטיס מסך פשוט שיכול להריץ משחקים ברמה של הלף לייף/סטאר ווארס.. (גם מהשנתיים האחרונות, לא משהו מתקדם מי יודע מה) תודה
- 

- 1 תגובה
 - 456 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, בבעלותי מחשב ובו לוח אם של חברת GIGABYTE דגם G31M-ES2L. קישור לדף מוצר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#sp ללוח זה, חיבור IDE בודד ו4 חיבורי SATA. עד לאחרונה, היו במארז צורב DVD + דיסק קשיח בעלי חיבור IDE ישן ולכן חוברו בשרשור, בפורמט מאסטר/סלייב, לחיבור הIDE הבודד הקיים על לוח האם. לאחרונה, צורב הDVD שבק חיים. רכשתי אחד חדש בעל חיבור SATA. חיברתי אותו ללוח האם ( הדיסק הקשיח עדיין מחובר לחייבור הIDE לבדו וללא גימפור כלשהו - כלומר כ "מאסטר)" אבל לוח האם מסרב לזהות אותו. ניסיתי לעדכן את דרייבר הCHIPSET - לא עזר, ניסיתי לשנות את הגדרות הBIOS לפי הבנתי הגדרתי יכולת שילוב עבודה של IDE עם SATA- לא עזר. מערכת ההפעלה היא WIN 7 32 BIT מה א…
- 

- 0 תגובות
 - 456 צפיות

-