מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות כיום שתומך ב - RDRAM????? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הלוח הוא GIGABYTE 965P DS3 הגעתי לחלק שצריך לחבר את החוטים של הRESET והPOWER ובחוברת זה לא מוסבר כל כך טוב. יש למשל את החוט הכחול-לבן של הריסט ובחוברת רשום + ו- ועל החוט עצמו לא רשום. איך אפשר לדעת? על אחד החוטים רשום G,זה אומר משהו?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מארז חדש עם אותו לוח אם שלכתוב בחתימה שלי עכשיו הכל עובד בסדר חוץ מהעובדה שכל הזמן מופיעים מספרים שהמשמעות שלהם לפי היצרן היא "RESERVED" - מה הכוונה? זה תקין? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
אז ככה אני שבוע הבא בעזרת ה' קונה מחשב סוף סוף המפרט הוא ככה: Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4Mb Box 1190 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 510 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 BLACK/BLUE 400W ART 455 ¤ 1 שאלות כלליות ,איך המעבד? איך הזכרונות? ולשאלה החשובה ביותר אני רוצה לוח אם עם כרטיס מסך מובנה(כדי לחכות קצת עם הקניה של dx10) הלוחות שתכננתי לקנות הם gigabyte 965p - s3 asus p5b abit ab9 האם אתם יכולים להמליץ לי על אחד מהדגמים האלה עם כרטיס מסך מובנה? עדיף מנעה מחשבים כי זה קרוב לבית... http://www.noacomp.co.il תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קניתי למעבד מאוורר thermaltake silent tower זה למעבד 2.8 PRESCOTT והוא על 48 מעלות במעבד ובלוח 37 האם זה טמפרטורות טובות בשביל PRESCOTT או שזה לא טוב??
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום חברה הבנתי שמעבדי amd בעלי תדר שעון נמוך יותר מאינטל, אך הם מבצעים יותר הוראות בכל סיבוב שעון של המעבד, כלומר יותר עבודה, מאשר אינטל. רציתי לבדוק כמה פעולות מתבצעות במעבדים השונים על כל סיבוב שעון לצורך השוואה בין המעבדים בשני החברות. איפה ניתן לבדוק פרטים אלה? או שישנו יחס כלשהו בין מספר הפעולות לסיבוב שעון בין מעבדי amd למעבדי אינטל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני קונה מעבד , לוח , זכרונות , כרטיסי מסך - מארה"ב. זכרונות 1150MHZ של OCZ מעבד Q9450 2 כרטיסי מסך evga 8800gt אבל אני לא יודע איזה לוח לבחור X38 או לחכות ל X48 או לקנות 780I /750I/680I של NVIDIA הדגש הוא שהמחשב הוא גם לצפיה בסרטי HD דרך טלויזית LCD וגם שימושים רגילים אחרים מלבד משחקים. כמו כן אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד וכרטיסי המסך הקירור יהיה THERMALRIGHT extreme 120mm ואם יש לכם המלצה למאוורר חזק ושקט יחסית בשבילו - אני אשמח לשמוע תודה רבה נ.ב - יש לי ספק כוח enermax liberty 500W הוא יחזיק מערכת כזאת או שהוא כבר חלש מידי?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהוא כבר בן 3 שנים, לאחרונה הלוח אם מזייף וגם היא לי שריפה קטנה בו ביציאה של הספק ומאז הוא נדפק. אני רוצה להחליף אותו למשהו שיתאים לי ומאז שקניתי אותו הוספתי עוד דיסק קשיח עוד זיכרון של 512 מגה. העלתי בקישור את המפרט של המחשב ומה הוא מכיל בתוכו, אם מישהו יכול לעזור לי והלפנות אותי לאיזה לוחות אם יתאימו לי ומה יהיה כדאי לעשות חשוב לי לציין שהבחור שהמחשב שלו אין לו הרבה כסף לכן הוא לא כל כך מעוניין להוציא יותר מדי אבל אם יש חלופה כדאית בכמה מאות שקלים אשמח לשמוע תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה 35 ל 31 חוץ מ 100שקל ? האם שניהם תומכי מעבדי 4 ליבות אם אחליט לקחת בסוף את ה 8400 אבל בעתיד מי יודע ...... ? יש יציאת אוודיו קוקסיאלי בשניהם ? מה לגבי אובר קלוק ...דומים בביצועים ? מה עם האסוס בהשוואה אליהם ? 10X
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המעבד הנ"ל, אני יודע שהמהירות שלו היא 1800 MHZ בדקתי בEverest והמהירות שרשומה שם היא 1200 (!?) העלתי תמונה שתראו.. השאלה שלי היא מדוע רשום שם מהירות כזו והאם זה בסדר? וגם בנוסף בתוכנה שבאה עם הלוח של GIGABYTE P965-S3 שנותנת אפשרות לאוברקלוק, בהתחלה היה רשום שם שהמהירות הנורמלית בסטוק היא 1808, ועכשיו משום מה זה השתנה ל 1840.. אם אפשר תשובה לגבי העניין.. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב תצורת מחשב חדש ומעונין שלוח האם יתמוך בטכנולוגית ה- NCQ. אני מבקש ממי שיודע לציין שמות של לוחות אם מחברות ידועות כגון : ASUS, שתומכים ב- NCQ עבור Intel Core 2 Dou או עבור Athlon 64 X2 5600. תודה על הקריאה והעזרה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי סטיק של 256 של מיקרון ואני מתכנון עוד אחד של 256 של a-data בשביל 512 שניהם במהירות 3200 ועכשיו הmicron עובד במחשב הזה עם samsung 2700 בלי בעיות. אם אני ישים את הa-data והmicron ביחד לא יהיו בעיות נכון ? עוד שאלה : כדאי לשים גם את הsamsung 128 של ה2700 ולגרום למהירות לרדת ל2700 אבל לקבל עוד סטיק של 128 (עד להוספת עוד 512 למען ה1gb) תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי בביוס באפשרויות רשום PCIEXPRESS והוא מכוון על X1 X1 ואני עובד עם CF יש שם גם אפשרות 4X AN מזה האפשריות האילו חיפשתי בספר של הלוח ולא מצאתי הלוח הוא DFI LANPARTY UT P35-T2R . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני מעוניין לבדוק את הטמפ' בזמן שהמעבד מריץ יישומים(מבלי לאתחל את המחשב),האם קיימת אפשרות כזו?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
אני צריך מחשב לתוכנות גרפיות ובעיקר solidworks האם המעבד בכותרת טוב יותר מ core 2 dou
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי באתר חומר, קראתי רבות וקיבלתי תשובות לרוב שאלותיי. אך, ישנם מספר שאלות שלא מצאתי עליהן תשובות: 1. האם ניתן להרכיב על המחשב 2 זכרונות, אחד במהירות 667MHZ ואחר במהירות 800MHZ? 2. האם ישנו הבדל מהותי בין זיכרונות 667MHZ לזיכרונות 800MHZ(אני לא מבצע אוברקלוקינג). 3. קיבלתי הצעה לרכוש כרטיס זיכרון Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB, האם החברה Corsair טובה, והאם כרטיס הזיכרון הזה טוב(או שניתן למצוא כרטיס זיכרון טוב יותר ב-400 ש"ח)? ושאלה נוספת בנוגע למעבד-האם כדאי לרכוש קירור למעבד(מסוג Arctic Cooling Freezer 7 Pro, בעלות של 125 ש"ח) גם אם אני לא מבצע אוברקלוקינג? תודה רבה לכולכם.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הי הי... תגידו מאבד של מחשב נייד ... Intel Core 2 Duo Processor T7500 2.2Ghz נחשב לחזק יחסית? איך הוא לעומת מעבד של מחשב ביתי למי הוא משתווה בערך ? וכרטיס מסך ג'יפורס של נייד GS 8400m שווה בכוחו לכרטיס מסך של מחשב רגיל ג'יפורס 8400 רגיל ?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מחפש לקנות לוח טוב לP4 בסקוט 478 שיתמוך במהירות AGPX8 וגם במהירות באס 800, לשדרוג עתידי, ושהלוח יתאים לOC יש המצלצות?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי לוח GB-DS3 גירסה 3.3 , אני מתכוון להחליף את המעבד ל-E6600 , האם אני חייב להתקין VISTA מחדש??? תודה מראש למתייחסים
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המעבדים הבאים למחשב סלוני HTPC AMD Athlon X2 BE (2350) (45W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5724 AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5043 מה ההבדל בינהם? איזה מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
תוכנה שתציג לי נתונים על המחשב. שאלה נוספת... יש לי AMD ATHLON XP 1700 והבנתי שהדגם הזה תומך ב-OC רציני. מה עליי לעשות כדי להאיץ אותו ואיך אוכל לקרר אותו בלי להביא אינסטלטור?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
1. DDR-RAM 1024MB 3200 Hynix Original Memory 2. DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memory שניהם עולים אותו דבר, איזה מהם עדיף יותר ? והאם מישהו יודע על אי תאימות של זכרונות אלו עם לוח ABIT AN8 ULTRA NF4 ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
המחשב לא היה עולה אז אחרי שבדקתי הכל ושום דבר לא עזר, הוצאתי את המעבד מהתושבת ניקיתי טיפ טיפונת את כל האיזור שם ופתאום עולה ומוצג לי המסך הראשוני עם כל הנתונים של המערכת. רשום לי שהמעבד הוחלף אני צריך אולי לקבוע שם תדר או משהו, כיביתי מהר כי אני מפחד שהוא יעבוד על תדר שהוא לא בנוי לו כי הוא בלי משחה תרמית, רק הגוף קירור עם המאוורר. בקיצור המחשב לא שלי הוא של דוד שלי, אין לי מושג מה המהירות של המעבד, וכשהוא עלה , ראיתי שהוא רץ על 2.8 ואני חושב שפעם אחרונה הוא רץ על מהירות יותר נמוכה משהו אולי באיזור 2.4... לא יודע לא זוכר. בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי מה התהליך שעושים כשמתקינים את המעבד ולמה הוא אומר לי שהמעבד הוחלף אם זה אותו מעבד אם זה אותו מעבד ואני מוציא ומכניס אותו כ…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-