עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. העלתי דרך הביוס 10 אחוז זרם למעבד.. האם זה יכול לשרוף? שאלה שניה האם העלת זרם לכרטיס מסך דרך הביוס יכול לעזור בהמהרה? בהתחשב בעובדה שיש לי אסוס גי פורס 3 200 אם טמפרטורה די נמוכה?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by Gritzman,

קיבלתי את AMD 1800 שלי היום יחד עם לוח אם GIGABYTE 7VAX עכשיו אני צריך לדעת מה המהירות באס שלו כדי לדעת איך לג'מפר אותו

3. התעסקתי קצת עם הדרייברים של הלוח אם , ושל הביוס .. בקיצור, כל פעם שאני מפעיל עכשיו את המחשב, הוא עושה במשך 20 שניות "Detecting .." , ולאחר מכן הוא כותב: "Mbultra133 is not installed because there are no drivers attached". מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהעלים את התהליך המעצבן הזה?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by Bar_B_q,

http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=42&page=1 קניתי כזאת קופסא ב IKEA וכבר פירקתי תמחשב רק שאלה נכון בין הלוח אם לבין הפלסטיק לשים איזה מבודד..@!#? איזה ?! חשבתי את הנילון האנטי סטטי שמקבלים עם חלקים של המחשב או את הספוג הזה שמקבלים עם הלוח אם.. תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by poizen,

היי חברה ! יש לי מחשב ישן (לוח אם ASUS P2B) עם P2-350 (כזכור, מעבד בפורמט SLOT1) המתפקד כמחשב שני/אינטרנט בלבד. לאחרונה המאוורר של ה CPU החל להרעיש בטירוף-נפתר (חלקית וזמנית) עי ניקוי אוויר. לאימתי, למחרת בערב (כשהמחשב היה דלוק מהבוקר ללא הגדרות POWER MANAGMENT וכו) ראיתי שהמאוורר מת. היות וחיפשתי תרוץ (לעצמי) לרכוש מחשב חדש (מה לעשות, 350MHZ לא בדיוק סוחב...) השארתי את המעבד ללא מאוורר, ויתרה מזאת, גלשתי באינטרנט, ראיתי סרטים, ואף הרצתי עליו PRIME95 אבל (להפתעתי) המחשב המשיך לעבוד ! אני נהנה מזה כחודש (24/7-לא מכובה אף פעם) ממחשב סופר שקט-ללא שום CASE FAN, ללא מאוורר CPU (אבל עם גוף הקירור המקורי שלו וגריז טרמי זול כלשהו), אלא רק מאוורר של ספק הכח ENERMAX FCA (עם י…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by OR007,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=44188 לא התכוונתי בכותרות ל-XION , תקראו את הכתבה ותבינו. רק מה שחבל שאינטל רק "הכריזה" ורק אלוהים יודע כמה זמן יעבור עד שזה יגיע לארץ או בכלל יהיה במחירים סבירים.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  7. שלום. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי השוואת באנצ'מארקים בין פנטיום 5 550 מגה הרץ לבין פנטיום 4 2.4 מגה הרץ לדוגמא. למישהו יש לינק בשבילי? רצוי שההשוואה תתבצע עם כרטיס מסך כמה שיותר חדשני. תודה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by Lev-UFO-Child,

9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה אני חושב שהמעבד נידפק אחרי ניסיון הרצה של CPU-Z הוא פ]שוט עושה לי ריסט!! למה? ואחרי זה ניסיתי להריץ WCUPID 3 והוא גם עשה לי ריסט :'( מה קרה? מישהו יכול לעזור לי? :-\

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by ybe,

לאחרונה שמעתי מספר פעמים על הזיכרון הנ"ל, מה ההבדל בינו לבין ddr "רגיל" והאם מישהו ראה benchmark עם הזכרון הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by kobi cohen,

dg

12. Started by mnm,

האם האות B מסמנת שזו ליבת נורת'ווד ואם לא אז איזו ליבה זו והאם היא מיועדת לאוברקלוקינג?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by pro system bus,

תאזרו לי בבקשה ותסבירו מה האבדל ביניהם

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by Athlon-WINGS,

שמעתי בזמן האחרון כמה דברים על QDR, Quad Data Rate. אבל אני מעוניין לדעת מתי בדיוק הוא יוצא לשוק, DDR-II קרב, וכבר התחילו לעבוד על DDR-III, אז מתי ייצא QDR ?

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by pro system bus,

שלום אני רוצה ליקנות לוח אם ואני לא יודע איך זה הולך למה כי:אני לא יודע האם הלוח הוא קבר בא ישר עם המעבד או שצריח לקנות לוח ומעבד לחוד

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מתלבט בין intel לבין amd אני בטוח שכבר דיברו על זה רבות פה אבל אין לי זמן לחפש (אני צריך תשובה מהר) מישהו יכול להמליץ לי מה כדאי? המחשב לא מיועד למשחקים אלא לעבודה רבה עם תוכנות.

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by max2,

אני צריך המלצות על לוחות אם "קטנים" (שגודלם לא יעלה על 20X20 ס"מ) ושיהיה בהם כרטיס קול, מסך (רצוי, לא חובה) ורשת. רצוי שכרטיסי הקול והמסך יהיו איכותיים (למטרות נגינת מוזיקה והרצת סרטים) וחובה TV OUT אם יש כרטיס מסך.... וגם לא ממש יקרים..... אני יודע שיש לי הרבה דרישות ;D ותודה לכל העונים

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. יש לי לוח 8IHXP של GIGABYTE שיש בו פונקציה שמאפשרת את הדלקת המחשב על ידי קליק של העכבר לאחרונה פונקציה זאת לא עובדת, האפשרות מסומנת בביוס העכבר תקין ומחובר ל PS2 וניסיתי כל גירסת ביוס שקיימת. מה לעשות? עריכה של biodome: היה כל כך קשה להוסיף את השם של המוצר עם הבעיה?

19. Started by Tzion,

נגיד AMD1800 והוא ישרף לי (בתקופת האחריות) בעתיד ויפסיקו ליצור אותו, במה יחליפו לי אותו? במעבד יותר חדש?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by haziri,

טוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם צורב(שאני מעביר מהמחשב החדש) כונן DVD וכונן קשיח WD 80GB 8 buffer תיכננתי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט GA-7VAX אבל פתאום שמתי לב שיש בו רק שתי ide (תקנו אותי אם אני תועה!!) ולפי מה ששמעתי שזה לא מומלץ לשים את הכונן הקשיח/צורב/DVD על אותו ה ide (אחד ב-slave ואחד ב-master) אבל יש גם את ה- GA-7VAXP שבו יש רייד וגם 4 ide (נראה לי) אתם חושבים שכדי לי לקנות את ה-GA-7VAP או שזה יהיה בזבוז כסף כי אני דיי חורג מהתקציב! בתודה מראש haziri

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  21. לפי המאמר שקראתי AMD מתכננת להוציא את מעבד הברטון 4000 שיהיה מבוסס על ה-ATHLON XP, רק שהוא יהיה עם FSB 333, ויכיל 512kb זיכרון מטמון, וכנראה שהמהירות שלו תיהיה: 2600מה"צ, לפי התוכנה שיש לי שמחשבת את מהירות מעבדי הברטון הצפויים לפי הרייטינג שלהם. אז זה נכון? כי עם כן אני יחכה חודשיים ואני יקנה כבר כזה מעבד חזק. אגב המאמר בכתובת הבאה: (ישראלי שסקר את תחום המעבדים השולחניים). המאמר הכי טוב שראיתי על מעבדים תירדו בדף עד הסוף עד שתגיעו למתי כל מעבד יצא ויצא.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. Started by LOL,

כמה זמן אני צריך להריץ את הPRIME 95 כדי שאני יוכל להחשיב את המערכת יציבה והאם 43מעלות זה גבוה מדי בשביל P4 2.4 אחרי 5 שעות של PRIME95

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by KoM,

כן כן, זה בהחלט רגע עצוב לפחות בשבילי, נכון אמנם זה לא היה מעבד מיוחד, והוא לא הביא בשורה אמיתית לעולם, ורק אולי הסלרון טואלטין הצליח להתרומם מעט, אבל עדיין אני מרגיש עצוב כשדבר כזה קורה, במיוחד כשמעבד זה ליווה אותי בתצורות רבות כל כך וסיפק חוויות לא מעטות... האם גם לכם היו חוויות מיוחדות עם הפנטיום 3 או כל מעבד סוקט 370 ? אני עוד זוכר את היום בו בידיים רועדות עשיתי למעבד שלי מוד וולטז' כדי לחצות 1700MHZ, מרגש ועצוב כאחד...

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם. אני מתלבט בין לוחות של asus לבין gugabyte (אף על פי שהמליצו לי על abit אבל אני לא מכיר אותם) אני צריך לוח לפנטיום 4 (כנראה מעבד 2.4 - יש המלצות אחרות?) זכרון rdram עם לפחות 4 pci לא משנה כרטיס קול על הלוח (אם כן אז עדיף עם יציאה אופטית למיני). המחשב לא יהיה מיועד למשחקים כלל אלא לשעות רבות של עבודה בעיקר עם תוכנות כבדות וניצול רב של משאבי המערכת. אני מעוניין גם כן בכרטיס מסך, כנראה שאקנה geforce 2 64 מגה, מה דעתכם? אודה גם לקישורים , מחירים ודעות אחרות. תודה רבה ויום טוב eloya

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by mnm,

אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה בשביל מחשב מבוסס פנטיום 4. אולי אתם יכולים לכתוב איזה מהלוחות עדיף מבחינת: ביצועים, אוברקלוקינג, איכות או כל דבר אחר חוץ ממחיר. אני יודע כבר שהאסוס יותר יקר. המעבד שאני רוצה לקנות הוא 2.4B גה"צ... הלוח של אסוס (הספציפי בלי כל התוספות האפשריות) בא עם: Gigabit lan SoundMax SB הלוח של ג'יגבייט בא עם: Realtek ALC650 AC'97 audio Intel Lan כל אחד מהם גם בא עם USB2 וכל מיני תוספות של היצרן. אם יש איזה לוח אחר מומלץ עם הצ'יפסט הזה אז תכתבו תודה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים