עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי יש לי עוד מחשב לא חדש אבל משופץ... ומשופץ לא רע!! מפרט: P4 2.4 רגיל ASRocK P4i65G 2GB DAUL 400HZ HD WD 160 SATA 16MB ATI HD2600 512MB DDR2 AGP DVDR Optiarc מפרט מאד נחמד! (יחסית כמוובן!.. הרבה משחקים רצים.ואם לא על FULL גרפיקה אז על בינוני). גם הכרטיס עושה את העבודה יופי!! רק שהמעבד גורם לצואר בקבוק מאוד דק ומרגישים את זה ממש!!! אני יכול להשיג מעבד נוסף 3GHZ HT ב100 שקל!! ופה השאלה שלי... אין לי בעיה לשלם זה גם לא יקר! אבל אם אני ירגיש שיפור ניכר בFPS במשחקים וגם בעבודה הכללית ושאני אומר שיפור ניכר אז לצורך העניין משחקים כמו: Call Of Duty 4 Call of Juarez Need For Speed Pro Street Tomb Raider Anniversary ועוד.. עומדים על סביבות ה 14~20FPS שזה מא…

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by Aner,

איזה לוח עדיף? יחד עם המעבד AMD XP 2500+ Barton ועם הזכרון TWINMOS 256MB DDR 3200 - שני סטיקים כאלו.. ?

• 55 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. עוד אחד מהטרנדים החמים שחווינו בתערוכת Computex 2016 היה בואם של 'תיקי המציאות המדומה' - מערכות מחשב מתקדמות עם סוללה ורצועות, לנשיאה על הגב ולשימוש יחד עם משקפי המציאות המדומה של HTC או Oculus, לחוויה אלחוטית וחופשית כמעט לגמרי. מדובר בפתרון מסורבל ומוזר למדי, שעתיד לעלות צפונה מ-1,000 דולר, לשקול בין 4 ל-5 קילוגרמים ולספק כ-90 דקות של מציאות מדומה ללא חוטים - אך בסופו של דבר מדובר בפתרון הכרחי נכון להיום, שגם חושף את המגבלות המשמעותיות של הטכנולוגיה בעידן הנוכחי, עד אשר יימצא התקן האלחוטי האמין והזריז מספיק בכדי להחליף את כבלי ה-HDMI (וגם אז סימן אספקת האנרגיה למשקפי המציאות המדומה יישאר בסימן שאלה מסויים). החדשות הטובות הן שמכאן ניתן רק לעלות כנראה - אל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות היום מחשב, ואני מתלבט בין שני מעבדים, כמובן אינטל או AMD מה עדיף AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 או Intel Core 2 Duo E6600 לגבי לוח עדיין לא החלטתי.. אאם יש המלצה לאחד מהם אני ישמח. אנא עזרו לי, אני לא קונה עד שאחכה לתגובות, חשובה לי הדיעה פה בפורום. בתודה..

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by lenso,

שלום , יש לי P4 1.7 , 512 מגה זכרון \ לוח ASUS עם AGPX4 , וכמובן כרטיס מסך ATI 9800 PRO . אני משחק בבאטלפילד החדש, אבל זמן הטעינה של המשחק מייאשת אותי , השאלה היא האם שידרוג ל AMD 3000 64 עם לוח ASUS טוב וזכרון DDR400 של 1 גיגה ממש ייעשו את ההבדל ... כמובן עם הכרטיס ATI 9800 PRO . אני צריך רק לוח מעבד וזכרון \ תקציב דיי מוגבר בערך 1500-1800 לשלושת הרכיבים הנ"ל , האם כדאי לי לקנות משומש או חדש, אשמח לעזרה , שלומי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי מחשב ישן ואני רוצה להוסיף לו עוד סטיק של 256. אז השאלה שלי איזה סטיק צריך??? לא משנה בכמה כסף.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by bati6,

לפי מה אני יכול לדעת שצריכת החשמל של המעבד נחשבת לטוב? או שהיא גרועה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. שלום בלוח אם של גיגה ביט שברשותי(רשום בצד) יש כניסה אחת למיקרופון ועוד 5 כניסות לרמקולים(ככה מסומן שם) עכשיו כשאני מנשא לחבר את הרמקולים דרך הלוח אם רק כניסה אחת עובדת למה זה?(באחרות לא שומעים) סליחה על הבורות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  9. לאחר סקירה ארוכה חשקה מאוד נפשי באחד מ-2 סוגי לוחות: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4338#ov או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4337#ov אשר שניהם miniITX ומשלבים בתוכם את הWifi/Bluetoot ושניהם בצ'יפסט H77 או Z77 בהתאמה. הבעיה, לא מצאתי איפה לקנות אותם? (אני מחפש לקנות רק מהארץ) עזרתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by white_rider,

מה דעתכם הלוח הכי טוב למעבל הנ"ל? בקשה לפרט למה אם אפשר מחכה לתגובות, תודה אני מתכוון מכל הבחינות אני מתכוון למשהוא שיחזיק מעמד לכמה שנים, איזו צפסיט עדיפה, 975 , 965 , nforce 590 משחקים , עריכות וידיוא , קצת O.C. שימוש כללי הכל.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Fir3^StorM,

שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים - מעבד E6600 זכרונות Gskill 2GB PC6400 800MHz 4CL PK חשבתי ללכת על ה DS4, נראה לוח ממש נחמד ועם אפשרויות OC טובות.. אבל OMRIJ נתן לינק מ-XS שאומרים שיש בעיות עם GSKILL + DS4. אז אני לא ממש יודע מה לעשות - האם באמת יש בעיות? אילו בעיות? אם באמת יש בעיות רציניות, לאיזה לוח להחליף? - עד 1200 שקל. תודה.

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  12. כיצד מחשבים את נפח הזיכרון? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ItsMy§tyle,

מבקש הצעות למעבד טוב עד 1200 בבקשה לא קונרו

• 17 תגובות
    • 819 צפיות
  14. האם אני יכול לעבוד בלוח אם שלי על שני הזכרונות יחדיו ? ה RDRAM מאוד מאוד יקרים יש לי היום סאמסונג 512MB כנראה 800 הרץ..(RDRAM) פנטיום 4 2.26. לוח אם שתומך גם בRDRAM וגם ב DDR MSI C-MAX 645 נדמה לי. הלוח מקבל את שניהם השאלה היא האם הם יעבודו ביחד ? :-\

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by stingeR-,

אוקיי , חבר שלי מזמין מעבד 64BIT סוקט 754 , להתקין את המעבד לא תהיה בעיה(בסך הכל להרים את הצ'ופצ'יק ולהנחית עליו את המעבד... , עכשיו יש לי כמה שאלות , מריחת משחה טרמית , על מה אני מורח אותה (אין שם באמצע ליבה , הכל מתכת למעלה...) התקנת ההיטסינק , איך אני מתקין אותו , מכוון שלא היה לאף אחד ניסיון עם הרכבה של 64BIT(או שכן היה ואני לא יודע , אני יודע רק על אבנר שהרכיב) אנא פתחו את עיניי , תודה לכל התגובות.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by tk_mc,

מה ההבדל ומה עדיף לגבי הפנטיום D 3.0 ולמתמודד שלו באותה קטגורית מחיר הקונרו ?? Core 2 duo 1.8 (E6300) ?? בהתחשב בעובדה ששניהם Dual Core ??

17. שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי למעבד שבחתימה - הקודם היה פנטיום 3 1.0 גיגה, אני מרגיש קפיצה בביצועים, אך אני מתעסק יותר בקידודים - כיווץ MPEG 2 לDVD וכו' לעומת המעבד הקודם ישנה קפיצה בביצועים אך גם אם אני משווה את הביצועים שלו לפנטיום 4 2.4B עם באס 533 וזיכרון DDR הביצועים פחות או יותר משתווים (השוואה ע"פ השוואת המעבדים הבדולה באתר של תום) ואפילו יתרון קל ל AMD אז האם יתכן שבקידוד - עקב אכילס של ה AMD הוא משתווה בביצועים למעבד של אינטל שדירוגו דומה פחות או יותר או שלא להסתמך על ההשוואה ההיא יותר מידי?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. הרכבתי לפני כמה ימים מחשב CONROE עם הלוח הזה, ואמרו לי שהוא בסדר. עכשיו קראתי בת'רד אחר ואמרו שהוא "מסורס" ולא תומך בזכרונות 667 (שהוספתי). האם זה נכון?

19. Started by or_cool,

שלום!! חיפשתי מידע ולא מצאתי רציתי לדעת של איזה חברה הלוח. מה המחיר שלו? ואם הוא טוב תודה מראש למי שעוזר ???

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by musari,

קניתי זיכרונות 800 מה"צ של קורסיאיר כיוונתי אותם בביוס ל DDR2 \800 והוא רושם לי פיילד אובר קלוק אני אמור לשנות גם את הוולט ועל כמה לשים אותו הוא עכשיו על 1.8 זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  21. הייתי שמח לדעת כמה הפרמטר של זכרון מעבד חשוב לביצועים של המחשב או ש צוואר הבקבוק נמצא בכל מקרה ברכיב אחר תודה ויום טוב atedgi

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  22. היי, אני מעוניין לשדרג את המעבד ולוח האם של המחשב שלי, הלוח אם שיש לי כרגע הוא הכי זול שהיה לפני כחצי שנה (כשנשרף לי הקודם) והנוכחי הוא ר. עם שני סטי.ים של זיכרון, ולפני כשנה קניתי 4 סטיקים (למטה) שעלו דיי הרבה ולכן אני מניח שעדיף לי להשאירם (תגידו לי אם אני טועה), אז הגעתי למס.נה שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אז איזה מעבד ולוח אם כדאי לי לקנות כך שגם יתאימו לזכרונות שלי כרגע, ובמידה ואני טועה בקשר לטיב הזכרונות הנוכחיים, מה כדאי לי לקנות במקומם? הת.ציב שלי הוא בערך 1000 שח, אך אני יכול לחרוג בעד 500 שח (עדיף שלא), במיוחד אם זה לזכרונות חדשים אם צריך. הצרכים שלי הם בעיקר הורדות, סרטים, תכנות אינטרנטי ושימוש משרדי, אך מידי פעם אני מפעיל איזה משחק (גם את החזקים ביותר), אולי ב…

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by Overshot,

שלום לכולם. ברשותי יש 2 מעבדים : P4 630 HT (3.0 ghz, 800fsb, 2 mb Cache, 90 NM) CELERON D 352 (3.2 ghz, 533fsb, 512 kb Cache, 65 NM) אני הולך להתקין אחד מהם ב-Asus maximus Formula X38. האם הCACHE משפיע? איזה מהם הייתם מעדיפים להתקין? (כולל OC). ומי יהיה יותר חזק במשחקים? Celeron Pentium 4 בתודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום... אשמח עם תעזרו לי... אם לא הבנתם בקשר לתקציב , אני רוצה ששניהם יעלו לי יחד בערך 850 פלוס מינוס . אל תשחכו זה למחשב של משחקים בנוסף יש לי שאלה מה יותר טוב AMD או איטנל? תודה.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  25. איך אני יכל לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיסי זכרון? יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הזכרונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.