עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by max2,

אני צריך המלצות על לוחות אם "קטנים" (שגודלם לא יעלה על 20X20 ס"מ) ושיהיה בהם כרטיס קול, מסך (רצוי, לא חובה) ורשת. רצוי שכרטיסי הקול והמסך יהיו איכותיים (למטרות נגינת מוזיקה והרצת סרטים) וחובה TV OUT אם יש כרטיס מסך.... וגם לא ממש יקרים..... אני יודע שיש לי הרבה דרישות ;D ותודה לכל העונים

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by eloya,

היי, מדובר במחשב חדש פנטיום 4. לוח - gigabyte 667 ultra מעבד 2.4. הלוח תומך בזכרון ddr 266\333 הרד דיסק חדש - בקיצור הכל חדש... קניתי סלוט זגרון 512 מגה 333 כאשר אני מכוון את הביוס ל 333 המחשב קורס - בעית חומרה כאשר אני מכוון את הלוח ל266 המחשב עובד חלק. הלכתי למעבדה והמטומטמים החליפו מעבד!!! ואמרו שזה יסתדר ושאני רק אתקין שוב xp - התקנתי ושוב אותה בעיה. למישהו יש פתרון? תודה

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by Bar_B_q,

פשוט לחבר שלי היה מלא בעיות וזה הלוח אם והוא מחפש חדש.. זה הלוח אם בטוח ממ משהו במחיר סביר.... אתם יודעים 400+- תודה לא ל OC או משהו לא משומש.. חדש כמובן! מממ ותביאו דגם או משהו כי הוא לא יקנה את זה בחנות ONLINE

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by FatherBoard,

יש לי זיכרון 256MB DDR ואני רוצה לדעת לאיזה חברה הוא שייך. מה שבטוח זה שהוא או של סמסונג, או של יונדאי או של איזה חברה שאני לא כ"כ זוכר איך קוראים לה. איך אני יכול לבדוק של איזה חברה הזכרון?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  5. העלתי דרך הביוס 10 אחוז זרם למעבד.. האם זה יכול לשרוף? שאלה שניה האם העלת זרם לכרטיס מסך דרך הביוס יכול לעזור בהמהרה? בהתחשב בעובדה שיש לי אסוס גי פורס 3 200 אם טמפרטורה די נמוכה?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  6. אני מחפש לוח שיהיה לי הכי טוב ונוח לO\C במחיר מקסימלי של 900 שקלים... אבל אני מחפש לוח עם יכולות O\C גבוהות וטובות כי אני מתכונן לבצע אוברקלוק יפה וטוב :hat: תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  7. Started by Lev-UFO-Child,

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by Yehazkel,

שלום ברשותי 2 זכרונות, 128 מ"ב ו 64 מ"ב אין לי מושג כמה MHZ הם אבל הם די ישנים. הבעיה היא שזה מזהה רק את ה128 וה 64 סתם תקוע שם ניסיתי להחליף בינהם וכו ולא הצליח זה פשוט לא מזהה גם בהעלת המחשב זה לא מראה את זה. (מפרט המחשב בצד) תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. Started by Predator,

יש לי זכרון של mushkin 256MB DDR 3000 כמו כן ספק של ANTEC 400W הבעיה: ווינדוס XP קורס כל הזמן בהתקנה ולפני כן כל כמה זמן הווינדוס היה נידפק והייתי צריך להתקין מחדש את XP. אני חושד בשני גורמים מרכזיים: א: ספק כוח ב: זכרון בשביל לבדוק ספק אני צריך מודד מתח שאין לי כרגע ובשביל הזכרון אני מחפש תוכנה שבודת את הזכרונות באופן יסודי כלומר כתובת כתובת בצורות שונות אם למישהו יש תוכנה כזאת או יודע על דרך אחרת שאפשר לבדוק את הזכרון אני אשמח אם תצרו איתי קשר או ב ICQ או ב EMAIL. תודה.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by poizen,

היי חברה ! יש לי מחשב ישן (לוח אם ASUS P2B) עם P2-350 (כזכור, מעבד בפורמט SLOT1) המתפקד כמחשב שני/אינטרנט בלבד. לאחרונה המאוורר של ה CPU החל להרעיש בטירוף-נפתר (חלקית וזמנית) עי ניקוי אוויר. לאימתי, למחרת בערב (כשהמחשב היה דלוק מהבוקר ללא הגדרות POWER MANAGMENT וכו) ראיתי שהמאוורר מת. היות וחיפשתי תרוץ (לעצמי) לרכוש מחשב חדש (מה לעשות, 350MHZ לא בדיוק סוחב...) השארתי את המעבד ללא מאוורר, ויתרה מזאת, גלשתי באינטרנט, ראיתי סרטים, ואף הרצתי עליו PRIME95 אבל (להפתעתי) המחשב המשיך לעבוד ! אני נהנה מזה כחודש (24/7-לא מכובה אף פעם) ממחשב סופר שקט-ללא שום CASE FAN, ללא מאוורר CPU (אבל עם גוף הקירור המקורי שלו וגריז טרמי זול כלשהו), אלא רק מאוורר של ספק הכח ENERMAX FCA (עם י…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה אני חושב שהמעבד נידפק אחרי ניסיון הרצה של CPU-Z הוא פ]שוט עושה לי ריסט!! למה? ואחרי זה ניסיתי להריץ WCUPID 3 והוא גם עשה לי ריסט :'( מה קרה? מישהו יכול לעזור לי? :-\

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by OR007,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=44188 לא התכוונתי בכותרות ל-XION , תקראו את הכתבה ותבינו. רק מה שחבל שאינטל רק "הכריזה" ורק אלוהים יודע כמה זמן יעבור עד שזה יגיע לארץ או בכלל יהיה במחירים סבירים.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by Lev-UFO-Child,

14. Started by Gritzman,

קיבלתי את AMD 1800 שלי היום יחד עם לוח אם GIGABYTE 7VAX עכשיו אני צריך לדעת מה המהירות באס שלו כדי לדעת איך לג'מפר אותו

15. התעסקתי קצת עם הדרייברים של הלוח אם , ושל הביוס .. בקיצור, כל פעם שאני מפעיל עכשיו את המחשב, הוא עושה במשך 20 שניות "Detecting .." , ולאחר מכן הוא כותב: "Mbultra133 is not installed because there are no drivers attached". מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהעלים את התהליך המעצבן הזה?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  16. שלום. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי השוואת באנצ'מארקים בין פנטיום 5 550 מגה הרץ לבין פנטיום 4 2.4 מגה הרץ לדוגמא. למישהו יש לינק בשבילי? רצוי שההשוואה תתבצע עם כרטיס מסך כמה שיותר חדשני. תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by Bar_B_q,

http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=42&page=1 קניתי כזאת קופסא ב IKEA וכבר פירקתי תמחשב רק שאלה נכון בין הלוח אם לבין הפלסטיק לשים איזה מבודד..@!#? איזה ?! חשבתי את הנילון האנטי סטטי שמקבלים עם חלקים של המחשב או את הספוג הזה שמקבלים עם הלוח אם.. תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by mnm,

האם האות B מסמנת שזו ליבת נורת'ווד ואם לא אז איזו ליבה זו והאם היא מיועדת לאוברקלוקינג?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Athlon-WINGS,

שמעתי בזמן האחרון כמה דברים על QDR, Quad Data Rate. אבל אני מעוניין לדעת מתי בדיוק הוא יוצא לשוק, DDR-II קרב, וכבר התחילו לעבוד על DDR-III, אז מתי ייצא QDR ?

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by ybe,

לאחרונה שמעתי מספר פעמים על הזיכרון הנ"ל, מה ההבדל בינו לבין ddr "רגיל" והאם מישהו ראה benchmark עם הזכרון הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by pro system bus,

תאזרו לי בבקשה ותסבירו מה האבדל ביניהם

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by Tzion,

נגיד AMD1800 והוא ישרף לי (בתקופת האחריות) בעתיד ויפסיקו ליצור אותו, במה יחליפו לי אותו? במעבד יותר חדש?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  23. יש לי לוח 8IHXP של GIGABYTE שיש בו פונקציה שמאפשרת את הדלקת המחשב על ידי קליק של העכבר לאחרונה פונקציה זאת לא עובדת, האפשרות מסומנת בביוס העכבר תקין ומחובר ל PS2 וניסיתי כל גירסת ביוס שקיימת. מה לעשות? עריכה של biodome: היה כל כך קשה להוסיף את השם של המוצר עם הבעיה?

24. היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם. אני מתלבט בין לוחות של asus לבין gugabyte (אף על פי שהמליצו לי על abit אבל אני לא מכיר אותם) אני צריך לוח לפנטיום 4 (כנראה מעבד 2.4 - יש המלצות אחרות?) זכרון rdram עם לפחות 4 pci לא משנה כרטיס קול על הלוח (אם כן אז עדיף עם יציאה אופטית למיני). המחשב לא יהיה מיועד למשחקים כלל אלא לשעות רבות של עבודה בעיקר עם תוכנות כבדות וניצול רב של משאבי המערכת. אני מעוניין גם כן בכרטיס מסך, כנראה שאקנה geforce 2 64 מגה, מה דעתכם? אודה גם לקישורים , מחירים ודעות אחרות. תודה רבה ויום טוב eloya

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by kobi cohen,

dg

דיונים חדשים בפורומים