עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dattias,

יש לי ga-81945pl-g ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש חדש חדש והייתי מעוניין לדעת אם אני יכול לקנות בטכנולוגיית PCI EXPRESS .. תודהתודה...

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  2. Started by דבהלה,

שלום. אני רוכש מחשב מבוסס amd athelon 64 2X3800 .מבקש חוות דעת לגבי שלושת הלוחות הר"מ(oc,SLI, אינם חשובים): א. ABIT AN8 ULTRA ב.DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D ג.GIGABYTE GA-K8N ULTRA-9 NVIDIA NFORCE4 ULTRA המחשב מיועד לגרפיקה,אינטרנט ,MULTITASKING ומעט משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  3. Started by mokisho,

http://www.vr-zone.com/index.php?i=4508

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  4. שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שתי שאלות. קןדם כל המפרט שלי : amd 1.7 256 ram gf 4 mx 440 עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לעשות oc למעבד וכמה זה אמור לעלות לי בוא נגיד ל2 או ל2.6...עד כמה שאפשר. והוספה של ראם עד ל1024. תודה.

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  5. Started by b127,

שלום, המפרט שלי בצד. אני מתכנן שדרוג לקונרו, ורציתי בשלב ראשון לשדרג את הזכרון מ667 ל800. כי אני מתכנן להריץ את הקונרו על יותר מבאס 333. מה שאני צריך זה לינק לDDR2 800 הכי זול כשאני צריך 2X1GB במחיר של עד 1400 שקל. עכשיו הזכרון שיש לי יכול לעבוד כבר עכשיו במהירות 740 כך שעד באס 370 עדיין אין לי צורך בשדרוג הזכרון. מה שאני שואל זה האם מובטח לי לעבור את הבאס 370 עם הקונרו עם קירור אויר? או שזה חלום רחוק מידי ואין צורך להיערך אליו בכלל? יש לי קונה לזכרונות הקיימים שלי ב900 שקל, האם זה שווה את ההפרש? שיהיה לפחות 300 שקל. בבקשה תענו לי מהר כי הקונה שלי רוצה תשובה מהר.

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  6. Started by Gericht,

שלום, יש לי לוח אם A7V880 ובו 4 סלוטים לזכרון, DIMM A1, DIMM A2, DIMM B1, DIMM B2 - כאשר A1 ו-B1 באותו צבע, וכן A2 ו-B2. שאלתי היא כיצד כדאי למקם שני כרטיסי זכרון זהים של 256MB ? ושאלה נוספת - האם ניתן להתקין DDR 400MHz בלוח אם התומך ב-333MHz בלבד? (המוכר בחנות אמר שאי אפשר) תודה.

• 5 תגובות
    • 457 צפיות
  7. Started by scohen360,

שלום לכולם לפני כמה דקות עשיתי עידכון ביוס ללוח אם gigabyte ga-x38-ds35 מה שקרה שעשיתי את זה עם התוכנה של עידכון הביוס בווינדוס זה שאל אותי בהתחלה עם למחוק משהו לא זוכר בדיוק מה רשמתי כן מפה לשם זה עשה לי הודעת שגיאה ואז התחיל להתקין תביוס באמצע ההתקנה נהיתה עוד הודעת שגיאה יצאתי מהתוכנה המחשב המשיך לעבוד כרגיל עשיתי ריסט למחשב לבדוק עם קרה משהו למחשב והפתעתי לא קרה שום דבר הכול פועל רגיל כאילו לא עשיתי כלום עכשו בלוח הזה יש דואל ביוס השאלה עם יש מצב שביוס אחד נהרס לי ? ועכשו המחשב פועל על השני ואיך אפשר לבדוק את זה עם ביוס אחד נהרס או שבעצם יכול להיות שפשוט זה לא התקין ולא מחק שום דבר שעשיתי תעידכון כי לאחר העיכון בעצם המחשב המשיך לפעול רגיל לפני הריסט תודה שיי

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מסקי פי.סי. זיכרונות עבורהלוח ASUS M2A-VM הלוח תומך במהירות 800 וכן בדואל צ'אנל http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&model=1585&modelmenu=1 אני רוצה 2*1024 יש לי שני התלבטויות: 1. בכתבה "שלושה מפרטים מומלצים" המליצו עבור לוח זה על זכרונות במהירות 667 ולא במהירות 800. האם יש לכך סיבה? 2. רכיבים של איזה יצרן כדאי לקנות? אשמח לקבל המלצה על זכרונות שנמכרים בסקי פי.סי. מכיוון שאני רוצה להזמין מהם את המחשב תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  9. Started by AleXGanGSteR,

היי! כרגע יש לי זיכרונות Geil ddr cl2.5 dual channel 400mhz 2*256mb ולוח אם Intel D915GAV החלטתי להוסיף שני כרטיסים של 512מגה על מנת לשמור על הDUAL CHANNEL אני אשמח לקבל המלצות לזיכרונות שיתאימו. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  10. Started by ugotugot,

1.לפי מה אני יודע לבחור את הלוח אם?איך אני יודע אם יש עליו כרטיס מסך מובנה? 2.מה עדיף:לקנות נגיד זיכרון של ג'יגה במהירות 800 מגה הרץ 4 סי אל או נגיד 2 ג'יגה של 5 סי אל במהירות 667 מגה הרץ שעולה בערך אותו דבר

• 5 תגובות
    • 457 צפיות
  11. Started by OuTsIDe,

**כותרת**

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  12. חברים שלום :: אני חושב לשדרג את המחשב שלי , מתוך כל מיני מאמרים שיש באתר אני מבין שיש איזה כוונה להוציא לוחות חדשים ומעבדים בתצורה חדשה מסוג AM2 אשמח לקבל מידע על התחזית לכניסה לדור הבא ועל מומלצים בברכה :s05:

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  13. Started by eyal00,

הלוח הוא GIGABYTE 965P DS3 הגעתי לחלק שצריך לחבר את החוטים של הRESET והPOWER ובחוברת זה לא מוסבר כל כך טוב. יש למשל את החוט הכחול-לבן של הריסט ובחוברת רשום + ו- ועל החוט עצמו לא רשום. איך אפשר לדעת? על אחד החוטים רשום G,זה אומר משהו?

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  14. Started by segevon,

מה ההבדל בין שני המעבדים של Q6600 שאחד GO והשני B3.. אם יש הבדל ויש קשר בין שני הדברים.. תודה

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  15. Started by roycha,

האם לוח אם זה מתאים לe6300 Isleton uATX Lan100/DDR2667/1066 או שיש לכם המלצה אחרת באותו מחיר פחות או יותר?

• 6 תגובות
    • 457 צפיות
  16. Started by Oranili,

יש לי AMD ATHLON 64 939 יש מצב המעבד יכול לגרום לתקיעות במשחקים ? או שהוא מתחמם יותר מדי ? ... תודה

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  17. Started by TrancEnergY,

מפרט מספר 1 : cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb screen: aoc17 ht731 98khz flat צורב לא משנה איזה השאלה היא האם במקום הלוח אם והמעבד של AMD היה כדאי לשים של intel מהבאים??: cpu: ?P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 motherboard: ?ASUS P4P800SE sb,SATA,lan? ?? עוד שאלה האם אני יכול לפרמט את הארד דיסק של SATA בדיוק כמו שפירמטתי עד עכשיו הארד דיסק של IDE השאלה האם במהלך הפורמט צריך להתקין/להגדיר משהו או שאני יכול לפרמט כרגיל ? תודה

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  18. Started by alex125,

שלום לכולם וסליחה על זה שאני מזין לכם את מוח שאני שואל עוד פעם אני רוצה לקנות זיכרון למחשב יש לי עכשיו במחשב זיכרון digma ddr 400 256mb 32n8 עכשיו אני רוצה לקנות 2*512 מגה יש לי כמה שאולות אז תעזור לי בבקשה הזיכרון שאני קונה יהיה DDR400 1. אם יש לי CL2.5 ואני קונה זיכרון עם CL3 זה יעשה לי בעיות? 2. אם אני קונה חברה אחרת לא DIGMA זה יעשה לי בעיות? 3.האם גודל של זיכרון שונה יעשה לי בעיות, לדוגמה יש לי 256 ואני קונה 512 זה יעשה בעיות??? תודה הרבה על עזרה שלכם ועוד פעם סליחה על זה שאני מזין לכם את מוח!!!!!

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  19. Started by Ashand,

אני מחפש קירור יעיל ל-Q6600 בתקציב לא גבוה, עד 150 ... בקשר לזכרונות מה עדיף : 4 גיגה של DDR2 667 או 2 גיגה DDR2 800 אין הבדל במחירים...בסביבות 500+ שקל

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  20. Started by PCguy,

-------------------------------------------------------------------------------- קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600 אבל במנהל ההתקנים לא רשום שם היצרן פתחתי ת'מארז וגם על הכרטיס אין שם איך ניתן לדעת של מי הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  21. Started by shay767,

שלום, יש לי מחשב שהוא כבר בן 3 שנים, לאחרונה הלוח אם מזייף וגם היא לי שריפה קטנה בו ביציאה של הספק ומאז הוא נדפק. אני רוצה להחליף אותו למשהו שיתאים לי ומאז שקניתי אותו הוספתי עוד דיסק קשיח עוד זיכרון של 512 מגה. העלתי בקישור את המפרט של המחשב ומה הוא מכיל בתוכו, אם מישהו יכול לעזור לי והלפנות אותי לאיזה לוחות אם יתאימו לי ומה יהיה כדאי לעשות חשוב לי לציין שהבחור שהמחשב שלו אין לו הרבה כסף לכן הוא לא כל כך מעוניין להוציא יותר מדי אבל אם יש חלופה כדאית בכמה מאות שקלים אשמח לשמוע תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  22. Started by michael227,

היי!! אני זקוק ללוח אם וזכרון למפרט הבא: intel core 2 quad q6600 asus/gigabyte 8800gt WD 320GB sata 2 המליצו לאבא שלי:asus p5kc and ocz 2x1gb 800mhz platinum revision 2 xtc ואני חושב:gigabyte p35-ds3l and crossair 2x1gb 800mhz xms 2 חשוב שהמחשב יהיה טוב למשחקים ובכללי... איזה לוח אם יותר טוב ה-asus או ה-gigabyte ומה יותר טוב-crossair או ocz תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  23. על הזכרונות עצמם לא היה סימן וזכר של שם החברה כיצד אני יכול לדעת? מ"צב צילום של הזכרונות מ התוכנה EVERST ראוי לציין שאין הכוונה לזכרונות של A-DATA תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  24. Started by Haim_777,

שלום, אני מרכיב תצורת מחשב חדש ומעונין שלוח האם יתמוך בטכנולוגית ה- NCQ. אני מבקש ממי שיודע לציין שמות של לוחות אם מחברות ידועות כגון : ASUS, שתומכים ב- NCQ עבור Intel Core 2 Dou או עבור Athlon 64 X2 5600. תודה על הקריאה והעזרה

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  25. אהלן חברים, אחרי שהרכבתי תמחשב עם הטכנאי והכל אז הוא נתקע.. איזה פדיחות זה היה חשבתי שהוא יודע הכל בקיצר יש לי לוח אם מסוג: GIGABYTE 965P DS3 Rev 3.3 ומארז מסוג: Thermalteke Swing עכשיו מקדימה ליד ה USB יש לי 2 יציאות , למיקרופון ואוזנוית.. ועברנו בספרון הזה שמקבלים עם הלוח אם ולא מצאנו לאן מחברים את זה.. יענו הוא חיבר את זה לאיזה מקום וזה פשוט לא עובד. מישהו יכול להסביר לי? , אם אפשר בתמונה? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.