עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bezadon,

שלום לכולם. אני צריך לוח אם למעבד ?Core2 Duo E6300 : זה מה שאני צריך בלוח האם: SATA2, FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). בתחילה חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 אך אמרו לי שאם אני לא מתכוון לעשות OC או להשתמש בשני כרטיסי מסך יחד, לא שווה לקנות את הלוח אם הזה ואפשר לחסוך 500 ש"ח ולקנות אחר. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  2. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

שיתמוך ב SATA ועם אפשר בכמה שיותר פי'צרים

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  3. Started by alias,

:nixweiss: :xyxthumbs: /באמת שכדאי שתקרא את חוקי הפורום!/

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  4. Started by peralon,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=54059

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  5. Started by mor_anter,

איך אני יודע אם הוא תומך דואל צאנל ובמה עוזר אם הוא תומך בדואל צאנל??

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  6. Started by idani1983,

יש לי 2X512 בDUAL כשהסתכלתי ב EVEREST ראיתי תחת OC שלושה תזמונים לזכרונות 5-4-4-12*266MHZ 4.4.4.12X266 3.3.3.9X200 מה הכי טוב בשבילי ?

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  7. שלום לכולם, בבעלותי מחשב ובו לוח אם של חברת GIGABYTE דגם G31M-ES2L. קישור לדף מוצר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#sp ללוח זה, חיבור IDE בודד ו4 חיבורי SATA. עד לאחרונה, היו במארז צורב DVD + דיסק קשיח בעלי חיבור IDE ישן ולכן חוברו בשרשור, בפורמט מאסטר/סלייב, לחיבור הIDE הבודד הקיים על לוח האם. לאחרונה, צורב הDVD שבק חיים. רכשתי אחד חדש בעל חיבור SATA. חיברתי אותו ללוח האם ( הדיסק הקשיח עדיין מחובר לחייבור הIDE לבדו וללא גימפור כלשהו - כלומר כ "מאסטר)" אבל לוח האם מסרב לזהות אותו. ניסיתי לעדכן את דרייבר הCHIPSET - לא עזר, ניסיתי לשנות את הגדרות הBIOS לפי הבנתי הגדרתי יכולת שילוב עבודה של IDE עם SATA- לא עזר. מערכת ההפעלה היא WIN 7 32 BIT מה א…

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  8. Started by X1000P,

קניתי מחשב חדש! יש לי עכשיו בעיה בכרטיס מסך יש הרבה איבותים ויש לי בעיה עם העכבר אז יום שלישי אני נותן לחנות את המחשב!! אז בPCMARK04 קבלתי 1400 נקודות בערך זה בסדר לזיכרון הזה samsung 512 ddr 400mhz pc3200 :-[ רק תגידו לי כמה עם זיכרון כמו שלי אני צריך לקבל נקודות בערך ! :-[

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  9. Started by jambo7,

מחפש לוח אם עבור מעבד amd 939 3000 או 3200 לא מיועד לאוברקלוק בסכום של עד 500- 600 שח שאר החלקים המתוכנים כרטיס מסך 6600gt pcie זכרון 500 מ"ב טווינמוס תודה

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  10. אצלי הוא רץ איזה 3 שעות ורשם שלא מצא טעויות יכול להיות שזה זמן קצר מידי ??

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  11. Started by dattias,

יש לי ga-81945pl-g ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש חדש חדש והייתי מעוניין לדעת אם אני יכול לקנות בטכנולוגיית PCI EXPRESS .. תודהתודה...

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  12. משפחת Alder Lake הניידת הסתפקה עד עתה במעט פחות ליבות עיבוד בהשוואה למקבילה הנייחת שלה - אבל נראה שזה עומד להשתנות בקרובלכתבה

13. הזמנתי הרכבת מחשב בחנות ידועה ומומלצת. ביקשתי זכרונות של TWINMOS 2*512 לכל מרכיבי המחשב קיבלתי ואימתתי זיהוי באמצעות תוכנת everest ואחרות שהורדתי מהאתר חוץ מלזהות את היצרן של הזכרונות. אמנם כל הפרמטרים של הזכרונות מתאימים אבל זה שהיצרן לא ידוע מפריע לי. הרי הזמנתי זכרונות של חברה ידועה לא חברה עלומת שם. האם מישהו יכול להגיד לי איך אני מזהה האם הרכיבו לי זכרונות של TWINMOS או איזה יצרן סיני עלום שם??? האם מישהו יכול בוודאות להגיד לי שעשב בדיקה לזכרונות של TWINMOS באמצעות תוכנה כלשהיא וקיבל זיהוי של היצרן? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  14. Started by ilay22,

אני מחפש המלצה ללוח אם פשוט, לא לOC חשוב שיהיו לפחות 4 יציאות USB, אפשרות ו 4 SLOTS לזכרונות (שיהיה פוטנציאל לשדרוג ל 8GB) חשבתי על הלוח הזה בגלל הפוטנציאל לשדרוג שיש לו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=39218&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  15. Started by שלמה הדג,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני מעבדים. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) BOX לבין AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX . ובכן, ההבדל במחירים שלהם הוא כמעט 300 שקל, ואני רוצה לדעת האם ההבדל בביצועים משמעותי מספיק בשביל להשקיע עוד כסף.

16. Started by shlex,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד FUJITSU עם זכרון של 2GB RAM. מעבד : Intel Core i3 3217U CPU 1.8GHz אני מעוניין להרחיב אותו ל-4GB RAM. השאלה שלי אם כדאי לי לקנות עוד 2 GB או כבר לקנות 4. זה יהיה אותו הספק? מה כדאי? מה יהיה עדיף ויותר טוב? ואיך ניתן לדעת מה המקסימום זכרון שאני יכול לחבר? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  17. Started by יניב קופר,

Asus P5L-VM 1394 אני מחפש לוח שתומך מלא Core 2 האם הלוח הזה מתאים התקציב 600 שקל לעבודה משרדית

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  18. Started by idanpc,

מה ההבדל בין GA-7N400L1 ל GA-7N400L חוצ מה כרטיס רשת שהוא של NVIDIA תודה

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  19. שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש בSKYPC, אבל אני לא יודע איזה לוח וזיכרונות לקחת... אני רוצה לקחת לוח עם הצ'יפסט החדש, אבל אני לא יודע איזה... (P35). מה ההבדל בין הישן לחדש? (אני מהאלה שקונים מחשב קומפלט, ולא מחליפים מעבדים וכל זה באמצע... מקסימום מוסיף זיכרונות...) מצאתי את הלוח הבא ((965) http://www.skypc.co.il/pl_product~AB9QGT~10~0.htm איזה לוח P35 כדאיי לי לקחת שמתחרה בו? עכשיו בקשר לזיכרונות... מצאתי את זה... http://www.skypc.co.il/pl_product~24737~15~0.htm הם טובים? מה עדיף? CL4 או CL5?? תודה רבה רבה..!!

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  20. Started by ski_farm,

לוח אם : P5N-D CPU: ‎Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6550‎ האם שניהם הולכים טוב למשחקים אם לא אז איזה CPU טוב יתאים ללוח אם תודה מראש ski_farm

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  21. Started by rafi_d,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=850 חוות דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  22. Started by OuTsIDe,

**כותרת**

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  23. הלוח: גיגהבייט Ga-7n400-L דואל דידיאר.....יענו כל זכרון דידיאר טוב? המחיר: 300 ש"ח חדש לגמרי באריזה עם 3 שנות אחריות מחיר בפועל שאני אשכרה אקנה זה פלייסטיישן 1 שיש לי בבית + 100 ש"ח שווה או לא?

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  24. רציתי לדעת אם הלוח אם שלי תומך במעבדי ה Dual Core של intel הלוח אם שלי ; P4P800-SE של Asus

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  25. Started by moshin11,

היי חברה תודה שעניתם לי מקודם על התגובה אבל אני חושב שמצאתי לוח אם שתומך דואל קור לפי מה שאני ראיתי אני אודה לכם עם תגידו לי באמת עם זה תומך בזה הנה הלוח הדגם הוא : GA-8I865GME-775-RH של gigabyte הנה המפרט: Supports Intel® Pentium® D/Pentium® 4 Processor Supports Dual Channel DDR400 memory architecture Integrated high-speed SATA interface Features Intel Extreme Graphics 2 Engine Integrated Intel PRO/100 VE network connection Integrated high quality 6-channel AC' 97 audio RoHS Compliant Motherboard אני חושב שזה תומך דואל קור לפי מה שאני רואה אבל אני אודה לכם עם תענו לי בוודאות בתודה אורן מצטער ששיגעתי אותכם !

• 3 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים