עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by interfan7,

היי, הזמנתי לוח X58 של אינטל(יש רק אחד כזה) ומעבד i7 920. לא משנה אם זו היתה טעות או לא(בגלל ה-P55), אבל זו עובדה מוגמרת עכשיו. השאלה היא לגבי הזכרונות. לא משתלם לרכוש 6GB, במיוחד בגלל שכשאני אשחק ממש לא יפריע לי לסגור תוכניות רקע. למרות שאני אשחק רק בסופי שבוע, אני עדיין רוצה להנות מביצועים גבוהים, אז אני מוכן ללכת על 3GB די טובים. ב-KSP ממש לא מזמן מכרו ב-510 ש"ח זכרונות 3X1GB של corsair dominator. ממש רציתי אותם, אבל הם לא מוכרים אותם ושום 3X1GB אחר במהירות 1600. לא הצלחתי לדלות מידע על זכרונות ה-MUSHKIN שיש באייבורי. מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by yanivsk,

יש לי את האפשרו ליקנות או את GigaByte GA-965P-S3 או ASUS P5B מה יותר טוב ? אם יש הבדל בביצואים בינהם. הASUS קצת יותר זול. אשמח לתשובה מהירה אם אפשר תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Vlad3,

תגידו שווה לקנות אותו ולעשות לו OC ל3GHZ או שזה כבר לא כזה טוב ועדיף כבר לקנות מחשב חדש?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gilgol1,

שלום רב. אני מחפש לקנות זכרון עבור 2 מחשבים, שניהם עם הלוח X58A-UD3R, אך ל-1 מעבד i7 920 ולשני מעבד i7 960. אילו זכרונות עלי לחפש? יש דגמים מומלצים? אני פשוט לא מכיר בכלל את הסדרה הזו. קראתי בשאלות נפוצות שאפשר לרוץ גם ב-3 ערוצים וגם ב-2. מה עדיף? ומאחר ולא מוכרים קיטים של 3 יותר, זה סבבה לקנות קיט של 2 + אחד בודד? זה יעבוד טוב? אני מחפש כמה שיותר זול.. אבל שיעבדו נורמלי. תודה רבה על כל העזרה, דוד. (אגב, בדקתי באתר של ג'יגה בייט לגבי זכרונות תואמים, ומצאתי את הדגם הזול של קינגסטון, אבל רציתי לדעת אם יש זכרונות יותר מומלצים או חדשים שנמכרים היום).

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. שלום חברים, אני צריך לשפר מחשב מסויים שהוא די ישן (שנתיים).... בלוח אם, AGP, ישנו באס של X2 או X4 , האם כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200 שעובד בבאס X8 יקלט... * מיותר לציין ולהגיב שהוא לא יעבוד, מן הסתם, במהירות X8. ומכאן באה השאלה הבאה: הלוח תומך 333 מגה הרץ מהירות זיכרון, ניתן להרכיב כרטיס זיכרון במהירות 400? וכן הלאה, 333 על 266..... *מיותר לציין שהזיכרונות חייבים להיות מאותו סוג: DDR... וכו.... תודה רבה על תשומת הלב... שבת שלום..

6. Started by shirNoshe,

חיפשתי,אבל לא ממש ראיתי תשובה אפילו באתר של אינטל.(ממה שהם מראים אז רק 975X EXSPRESS) ואולי אני טועה.. בקיצור מה שאני מבקש זה סדר איזה לוח/צ'יפ מתאים למרובעי ליבה. תודה

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by DJPOWER,

אני קונה עכשיו כנראה אופטרון או דואל קור או רגיל (2GH) תביאו לי בבקשה קישורים לאופטרון 939 TRAY בזול אם משלוח בארהב..(משלוח לארהב)\\\\\\ תודה יונתן

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ruler,

לחבר שלי נשרפו 2 קבלים בלוח וכמובן הלוח הפסיק לעבוד... הוא מבקש לוח אם למעבד אינטל 1.8 ג'גה הרץ (לא יודע עוד פרטים,אף פעם לא בדקתי תמחשב שלו..) עד 600 שקל אבל עדיף כמה שפחות כי הוא לא יתעסק עם אוברקלוק.הוא לא צריך כרטיס מסך מובנה ולא צריך firewire . תמליצו על משהו יציב ואמין לשימוש פשוט. תודה

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by bodomist,

שלום, בפורום למפרטי מחשב נתנו לי הצעות לגבי מעבדים... האחד של אינטל: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B והאחר של AMD: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB רציתי לשאול עד כמה ההפרש בביצועים ביניהם הוא גבוה... והאם הוא שווה את הכסף (הכל בהנחה לזה שהמחשב המתוכנן נועד למשחקים)... אם תוכלו קצת לפרט לגבי הביצועים, החסרונות, הייתרונות והכדאיות שלהם אני אודה לכם מאוד... תודה מראש...

10. (לא מצאתי כותרת יותר אינפורמטיבית מזו.. אם צריך לשנות תגידו לי) אוקיי, על המעבד שלי כתוב ADA3200AEP4AX ומתחתיו CBaec עכשו אני הבנתי שזה קלאו האמר (AX =C0) אבל לפי חיפושים בגוגל עולה שזה ניו קאסטל מה הולך פה??? אם זה ניו קאסטל עם סטפינג C0 נדפקתי חזק מישהו יכולל עזור לי ולהסיר את המתח שלי ? (למה אני לא בודק בעצמי? כי אין לי זכרונות עדיין )

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  11. ועוד כמה שאלות. 1 האם כדאי לחבר אותו לקירור מים או שעדיף להשאיר את הקירור שבא איתו (אני מתכנן OC עצבני). 2 איזה הגשר הצפוני נמצא בדיוק ? זה הגוף קירור שקרוב יותר למעבד או השני ?

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by FlameThrow,

מה אתם אומרים על הזכרונות הבאים שווים קנייה למרות ש ה CL שלהם הוא 6 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231112

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שנה חדשה עוד רגע כאן ואנו מסכמים לכם הדלפות, מפתחים ציפיות - ובעיקר מנסים לחזות את הטרנדים הטכנולוגיים הגדולים שנפגוש בעתיד אשר מעבר לפינה לכתבה

14. חבר שלי רוצה לקנות עוד זיכרון, בEverst כתוב שיש לו לוח אם : DFI Nf4 Series ו בדקתי את הסטיקים שיש לו עכשיו אז יש לו 2 כפול 512 וכתוב עליהם DDR400. (אם זה משנה בשביל לדעת איזה לוח אם יש לו יש לו דואל קור 3800+) בכל מקרה הוא רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה ראם, איזה סטיקים הוא צריך לקנות? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין די די אר 2 ל-3 מבחינת איך זה בכלל עובד קראתי את המאמר הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=13484&forum=Hardware&viewmode=all לפי הבנתי זמני אחזור גדולים יותר בדידי אר 2 בגלל שהוא גם בודק שהפאקטים יצאו תקינים (אם הבנתי נכון) אבל איך זה שהוא שולח 4 יחידות מידע ביחד? ואיך זה ב3?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1)יש לי זיכרונות מעולים שעושים 660MHZ בתיזמונים של 2.5-3-3ומעבד וניס E3 עד כמה אני אוכל להגיע עם הלוח במצב סינכרוני (1:1 ) על T1 ?! 2)איזה ביוס של הלוח הכי מומלץ לTCCD ? 3) ברצוני להליף את הקירור לצ'יפסט אבל אני יודע שכרטיסהמסך יגביל אותי מהבחינה הזאת אז קראתי פה שעמרי אמר שאפשר לעבוד עם החריץ התחתון על X8 , איך אני עושה את זה ? אני יודע שצריך להתעסק בג'מפרים אבל הביטו רגע בתמונה כפי שאנחנו רואים יש 6 קבוצות של ג'מפרים האם אני צריך להעביר רק חלק מהם ל SLI או את כולם ל SLI (אני מדבר על לעשות שהחריץ התחתון יעבוד על X8

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by erandb1,

נגיד יש לי 2 סטיקים של זכרון במהירות של 400mhz .עם מעבד של 800 מגה הרץ.אבקש לדעת האם אני יכול להשוות זאת לכביש שבו יש 800 נתיבים ובו 800 פעילים ? ואם אני יוריד סטיק אחד הורדתי 400 נתיבים ובכביש יש רק 400 נתיבים ? תודה ! אם יש לכם הסבר פשוט כיצד להסביר על דואל .אשמח לשמוע.

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. מה עדיף הMSI KT3-ARU או הGigabyte GA-7VRXP שניהם עולים בסביבות ה670 700 שקל, או שיש בעצם לוח יותר טוב בטווח מחירים הזה (600-750)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כותרת (בזכרונות) הבדלי מחירים של בערך 100 ש"ח ואין לי מושג מה המספרים האלה בכלל אומרים. כמו למשל G.SKILL 1600MHZ 9-9-9-24 שעולה 480 ש"ח לעומת אותו דבר בדיוק עם המספרים 7-8-7-24 שעולה 600 ש"ח... ראיתי שההבדל הוא CL, מזה? מישהו יכול לתת לי הסבר קצר?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by shlompis,

היי לכולם, נשאלתי מהוא המעבד הכי חזק בשוק אין לי תשובה בטוחה... האם נכון יותר לשאול עבור איזה שימוש ? האם המעבד לשרתים Quad-Core Intel Xeon Processor X7350 של אינטל הוא המעבד החזק ביותר גם בהשוואה למעבדי עמדות עבודה ? או שהוא החזק ביותר עבור שרתים, ומעבד מסוג Core2 Extreme Processor QX6850 ייספק ביצועים טובים יותר בתחומים מסויימים, לדוגמא וידאו. מעבדי Dual-Core Itanium חזקים ביותר בכל תחום ממעבדי Xeon או מעבד QX6850 ? כיצד מודדים את המעבד הכי חזק, יש נתון נמדד לפעולות עיבוד שיכול למדוד דבר כזה ? אשמח לשמוע תשובה מחכימה תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  21. [glow=red,2,300]העבודה שלי מתמקדת בתוכנת maya2008/9 וכן בתוכנת After Effects[/glow].. אני עובדת על סצנות כבדות שמצריכות מחשב חזק. להלן המפרט שחשבתי עליו, וכן מפרט שקיבלתי מחברת מחשבים שהמחיר שלו די מחרפן, בקיצור... אני בבלאגן ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ולהיות ספציפיים כי אני אחרי כמה חודשים טובים של התעסקות עם הנושא (: אז הנה המפרט שלי והשאלות שיש לי לגביו. את המפרט שקיבלתי מהחברה אתם יכולים לראות בגדר "נספח" כי אם תוכלו לשדרג את מה שאני הכנתי אני מאמינה שזה יהיה הדבר הטוב ביותר עבורי! הנה- המפרט שלי: מעבד ארבע ליבות של חברת אינטל:Q9450 FSB1.333 2.66 GHz 12 MB of L2 cache 1333 MHz QDR QDR 1600 MHz לוח אם Intel® Desktop Board DX38BT- גם כן של אינטל …

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  22. חוץ מהמהירות שעון שלו....

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. שלום אני מחפש עכשיו לקנות מחשב חדש, כל המפרט שלי פחות או יותר סגור חוץ משאלת הזיכרונות,בפורום מפרטים אני רואה שכמעט בכל המפרטים שממליצים שם שמים 800MHZ ולי הציעו חברים לקחת 1066 האם יש צורך בזה (אם זה משנה אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג בכלל) תקציב הוא לא בהכרח שיקול בעניין אלא פשוט שאלה האם זה לא יהיה סתם בזבוז

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by ofer_mat,

משהוא יודע כמה ה SYSTEM CLOCK ב P-4 1.7

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by barakv,

בהתחלה חשבתי ללכת על 945p-s3 של ג'יגהבייט אבל אז ראיתי פה בפורום שאביט הם חברה טובה ללוחות אם אז החלטתי להסתכל גם על לוחות שלהם... ואני שמח שעשיתי את זה! קודם כל הם נותנים ביצועים גבוהים במחירים מעולים! אז ככה... יש 3 ששמתי עליהם כרגע עין: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW8D&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 מפרט המחשב שלי: פנטיום D (רוצה שהלוח יתמוך עד C2D לשדרוג עתידי) זיכרון סטיק אחד של ג'יגה בייט במהירות 667 (לפי מה שאני רו…

• 4 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.