עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bodomist,

שלום, בפורום למפרטי מחשב נתנו לי הצעות לגבי מעבדים... האחד של אינטל: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B והאחר של AMD: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB רציתי לשאול עד כמה ההפרש בביצועים ביניהם הוא גבוה... והאם הוא שווה את הכסף (הכל בהנחה לזה שהמחשב המתוכנן נועד למשחקים)... אם תוכלו קצת לפרט לגבי הביצועים, החסרונות, הייתרונות והכדאיות שלהם אני אודה לכם מאוד... תודה מראש...

2. (לא מצאתי כותרת יותר אינפורמטיבית מזו.. אם צריך לשנות תגידו לי) אוקיי, על המעבד שלי כתוב ADA3200AEP4AX ומתחתיו CBaec עכשו אני הבנתי שזה קלאו האמר (AX =C0) אבל לפי חיפושים בגוגל עולה שזה ניו קאסטל מה הולך פה??? אם זה ניו קאסטל עם סטפינג C0 נדפקתי חזק מישהו יכולל עזור לי ולהסיר את המתח שלי ? (למה אני לא בודק בעצמי? כי אין לי זכרונות עדיין )

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  3. ועוד כמה שאלות. 1 האם כדאי לחבר אותו לקירור מים או שעדיף להשאיר את הקירור שבא איתו (אני מתכנן OC עצבני). 2 איזה הגשר הצפוני נמצא בדיוק ? זה הגוף קירור שקרוב יותר למעבד או השני ?

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by FlameThrow,

מה אתם אומרים על הזכרונות הבאים שווים קנייה למרות ש ה CL שלהם הוא 6 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231112

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שנה חדשה עוד רגע כאן ואנו מסכמים לכם הדלפות, מפתחים ציפיות - ובעיקר מנסים לחזות את הטרנדים הטכנולוגיים הגדולים שנפגוש בעתיד אשר מעבר לפינה לכתבה

6. חבר שלי רוצה לקנות עוד זיכרון, בEverst כתוב שיש לו לוח אם : DFI Nf4 Series ו בדקתי את הסטיקים שיש לו עכשיו אז יש לו 2 כפול 512 וכתוב עליהם DDR400. (אם זה משנה בשביל לדעת איזה לוח אם יש לו יש לו דואל קור 3800+) בכל מקרה הוא רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה ראם, איזה סטיקים הוא צריך לקנות? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין די די אר 2 ל-3 מבחינת איך זה בכלל עובד קראתי את המאמר הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=13484&forum=Hardware&viewmode=all לפי הבנתי זמני אחזור גדולים יותר בדידי אר 2 בגלל שהוא גם בודק שהפאקטים יצאו תקינים (אם הבנתי נכון) אבל איך זה שהוא שולח 4 יחידות מידע ביחד? ואיך זה ב3?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. 1)יש לי זיכרונות מעולים שעושים 660MHZ בתיזמונים של 2.5-3-3ומעבד וניס E3 עד כמה אני אוכל להגיע עם הלוח במצב סינכרוני (1:1 ) על T1 ?! 2)איזה ביוס של הלוח הכי מומלץ לTCCD ? 3) ברצוני להליף את הקירור לצ'יפסט אבל אני יודע שכרטיסהמסך יגביל אותי מהבחינה הזאת אז קראתי פה שעמרי אמר שאפשר לעבוד עם החריץ התחתון על X8 , איך אני עושה את זה ? אני יודע שצריך להתעסק בג'מפרים אבל הביטו רגע בתמונה כפי שאנחנו רואים יש 6 קבוצות של ג'מפרים האם אני צריך להעביר רק חלק מהם ל SLI או את כולם ל SLI (אני מדבר על לעשות שהחריץ התחתון יעבוד על X8

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by erandb1,

נגיד יש לי 2 סטיקים של זכרון במהירות של 400mhz .עם מעבד של 800 מגה הרץ.אבקש לדעת האם אני יכול להשוות זאת לכביש שבו יש 800 נתיבים ובו 800 פעילים ? ואם אני יוריד סטיק אחד הורדתי 400 נתיבים ובכביש יש רק 400 נתיבים ? תודה ! אם יש לכם הסבר פשוט כיצד להסביר על דואל .אשמח לשמוע.

• 46 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. מה עדיף הMSI KT3-ARU או הGigabyte GA-7VRXP שניהם עולים בסביבות ה670 700 שקל, או שיש בעצם לוח יותר טוב בטווח מחירים הזה (600-750)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כותרת (בזכרונות) הבדלי מחירים של בערך 100 ש"ח ואין לי מושג מה המספרים האלה בכלל אומרים. כמו למשל G.SKILL 1600MHZ 9-9-9-24 שעולה 480 ש"ח לעומת אותו דבר בדיוק עם המספרים 7-8-7-24 שעולה 600 ש"ח... ראיתי שההבדל הוא CL, מזה? מישהו יכול לתת לי הסבר קצר?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by shlompis,

היי לכולם, נשאלתי מהוא המעבד הכי חזק בשוק אין לי תשובה בטוחה... האם נכון יותר לשאול עבור איזה שימוש ? האם המעבד לשרתים Quad-Core Intel Xeon Processor X7350 של אינטל הוא המעבד החזק ביותר גם בהשוואה למעבדי עמדות עבודה ? או שהוא החזק ביותר עבור שרתים, ומעבד מסוג Core2 Extreme Processor QX6850 ייספק ביצועים טובים יותר בתחומים מסויימים, לדוגמא וידאו. מעבדי Dual-Core Itanium חזקים ביותר בכל תחום ממעבדי Xeon או מעבד QX6850 ? כיצד מודדים את המעבד הכי חזק, יש נתון נמדד לפעולות עיבוד שיכול למדוד דבר כזה ? אשמח לשמוע תשובה מחכימה תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. [glow=red,2,300]העבודה שלי מתמקדת בתוכנת maya2008/9 וכן בתוכנת After Effects[/glow].. אני עובדת על סצנות כבדות שמצריכות מחשב חזק. להלן המפרט שחשבתי עליו, וכן מפרט שקיבלתי מחברת מחשבים שהמחיר שלו די מחרפן, בקיצור... אני בבלאגן ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ולהיות ספציפיים כי אני אחרי כמה חודשים טובים של התעסקות עם הנושא (: אז הנה המפרט שלי והשאלות שיש לי לגביו. את המפרט שקיבלתי מהחברה אתם יכולים לראות בגדר "נספח" כי אם תוכלו לשדרג את מה שאני הכנתי אני מאמינה שזה יהיה הדבר הטוב ביותר עבורי! הנה- המפרט שלי: מעבד ארבע ליבות של חברת אינטל:Q9450 FSB1.333 2.66 GHz 12 MB of L2 cache 1333 MHz QDR QDR 1600 MHz לוח אם Intel® Desktop Board DX38BT- גם כן של אינטל …

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. חוץ מהמהירות שעון שלו....

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  15. שלום אני מחפש עכשיו לקנות מחשב חדש, כל המפרט שלי פחות או יותר סגור חוץ משאלת הזיכרונות,בפורום מפרטים אני רואה שכמעט בכל המפרטים שממליצים שם שמים 800MHZ ולי הציעו חברים לקחת 1066 האם יש צורך בזה (אם זה משנה אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג בכלל) תקציב הוא לא בהכרח שיקול בעניין אלא פשוט שאלה האם זה לא יהיה סתם בזבוז

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by ofer_mat,

משהוא יודע כמה ה SYSTEM CLOCK ב P-4 1.7

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by barakv,

בהתחלה חשבתי ללכת על 945p-s3 של ג'יגהבייט אבל אז ראיתי פה בפורום שאביט הם חברה טובה ללוחות אם אז החלטתי להסתכל גם על לוחות שלהם... ואני שמח שעשיתי את זה! קודם כל הם נותנים ביצועים גבוהים במחירים מעולים! אז ככה... יש 3 ששמתי עליהם כרגע עין: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW8D&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 מפרט המחשב שלי: פנטיום D (רוצה שהלוח יתמוך עד C2D לשדרוג עתידי) זיכרון סטיק אחד של ג'יגה בייט במהירות 667 (לפי מה שאני רו…

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by T-Flash,

שלום אני צריך כמה לוחות אם...: לוח אחד עם NF3 עד 1000 שח... ללא OC...מתאים למעבדי X2 של AMD... ועם PCIE... לוח שני עם NF4 עד 1000 שח... גם ללא OC וגם מתאים למעבדי X2 ועם PCIE... תודה

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

התקציב הוא עד 1000ש"ח. מגבלות: -קירור לצ'יפסט חייב להיות פאסיבי -צריך חיבור IDE -צריך סלוט PCI רגיל -אין צורך בכרטיס קול מובנה אין לי כוונה לבצע OC, ואני גם לא חושב שאני אשתמש בSLI בקרוב. אם כבר אני שואל על לוח האם, איזה תדר של זכרון אני צריך בשביל הQ6600? 533/667/800? תודה רבה.

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. חברים רבים ש"מבינים" במחשבים ברמה שעוברת את שלי בהרבה על כל פנים המליצו לי בחום לברוח ממעבדי AMD, אך כאן בפורומים אני מוצא מפרטים שכוללים מעבדים אלו בלי הרבה חששות... אם אפשר אשמח לקבל הסבר מדוע מעבדי AMD נחשבים לפחות אמינים או מדוע שמם מוחתם לשוו... אני איש מחשבים שמתעסק הרבה בתוכנה פשוט איני מבין דבר בחומרה, אז בהסבר אין צורך להסביר לי ארוך ומיגע למרות שממני לחומרה יש קילומטרים של אי וודאות תודה מראש על העזרה.

21. יש לי מחשב I7 מהדור הראשון עם הלוח GA-EX58-UD3R ואני רוצה להוסיף עוד זכרון (כרגע יש לי רק 4GB) הבעיה היא שאני לא מוצא זכרון שתואם לצ'יפסט שלי X58 בארץ בכלל באינטרנט. הלוח אם תומך ב TRIPLE CHANNEL ו DUEL CHANNEL הייתי רוצה לפחות 12 ג'יגה ראם (3x4 או 8X2) תודה רבה עדכון: בסוף קניתי את סט הזכרונון הכי זול שהיה בKSP וזה עובד מצויין, אפילו לא הייתי צריך להגדיר דבר בביוס והWindows ישר זיהה 16GB RAM, עזרתם לי מאוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gtrippleg,

אני מתכנן לשדרג בקרוב את המעבד שלי: core i3 4130 המעבד המתוכנן: core i5 4570 או מעבד אחר ממשפחת i5 הנוכחית (haswell)... (כל שאר המפרט שלי מופיע ליד השם משתמש) א. בהנחה שלא התקנתי את הדרייברים של ה-HD graphic 4400, אני אצטרך להתקין מחדש את המע' הפעלה או משהו אחר? ב. הרעיון בשדרוג הוא לבטל לחלוטין כל bottleneck של המעבד על ה-R9 280X, אז אם עדיף לי מעבד אחר באיזור התקציב של המעבד המתוכנן, אשמח לפידבק.

23. Started by HumanFly,

כאמור יש מספר מצומצם של לוחות, אבל מתי אמור להגיע הלוחות עם ה NF4 לארץ ? ותמיכה ב 939 כמובן. אגב, האמת AMD מתכוונת להוציא מעבדים של 939 עם 1 MB cache וגם sse3 ?

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  24. בגדול כמו עם הB560 יש הרבה בעיות עם power delivery וכדאי להתרחק מasrock וגיגהבייט. לעומתם MSI ואסוס נראה שעובדים טוב.

25. Started by יהונתן,

אני לא סגור מה לקנות בין שניהם אני מכיר את אסוס בתור מפלצות.....

• 4 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.