מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל מכם המלצה ללוח אם המיועד לעריכת וידאו - המיועד למעבד אינטל. לא משנה באיזה מחיר - ואין צורך לעבודה ב - DUAL. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד 1800xp ולוח kt400 עם כ.מסך מובנה. מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אחרי שנגמרה תקופת הנסיון של HMonitor, אני מעוניין לדעת באילו טמפ' עובדים הרכיבים הנ"ל, למשו יש המלצה לתוכנה חינמית?/טובה? ואם אפשר קישור, תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איזה לוח אם אתם ממליצים ל: P4 2.4 Corsair 3000/3200 512mb לוח שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון. USB2 - חובה Onboard LAN - עדיף אבל לא חובה RAID - עדיף אבל לא חובה FireWire - יהיה נחמד אבל לא חובה S-ATA - יהיה נחמד אבל לא חובה Chipset - המלצה שלכם, רק שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון( DDR3000/3200) אם אפשר כמה אופציות (ולא, לא IT7-MAX2 , הוא פשוט יקר מדי(1300ש"ח)) פתוח למגוון אפשרויות, רק אם אפשר להסביר למה עדיף את הלוח המסויים בתודה מראש : : :
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב שקנינו לפני כמה שנים (כשעוד לא היה לי איכפת במה אני משתמש... העיקר שהיה מחשב), ועכשיו אני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לי, ואבא שלי כבר לא זוכר. אז איך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי? כשהתבוננתי בו, כל מה שראיתי זה הכיתוב הזה VIA VT82C693A 0003CD TAIWAN 1EC425821 על איזה צ'יפ אחד גדול, אם זה עוזר... תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם שך gigabyte GA-7VRXP kt333 ויש לי כמה שאלות 1. בעתיד כשארצה להחליף מעבד האם זה יתאפשר לי בלי להחליף לוח? 2. איזה בעיות ידועות יש עם הלוח ואיך להתמודד איתן תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חשבתי שאני יקנה מחשב בקרוב אבל ראיתי איזה חלקים אמורים להגיע לארץ ובכלל לצאת לאוויר העולם החלטתי שאני מחכה כמה חודשים ואני יקנה מחשב שווה באמת (אולי עד שאני יקנה כבר יהיו מעבדי ה-HAMMER). בקיצור אני חשבתי על לוח שתומך ב-DUAL DDR, ורציתי לדעת מה צריך בשביל להשתמש בזה כדי שזה יהיה אפקטיבי. איזה זיכרונות צריך להשים? מאיזה סוג? צריך זיכרונות מיוחדים שתומכים בזה או שרק צריך שתי רגילים? ואפשר בבקשה קצת הסבר על הטכנולוגיה ומה היא נותנת. תודה מראש. מחכה לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזאת משהו? ואיך הזכרונות שלהם בכלל?
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היום פתחתי עיתון ואני רואה [צונזר - אין פרסום] מוכרת את המעבד הנ"ל במערכות מחשב!!! זה אמין? ויש כבר מחיר והכל.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
לדיסק קשיח.. יש לי דיסק מסוג-- maxtor ata 133 7200 40 giga אני משום מה רואה ביצועי דיסק קשיח מאוד איטיים.. ולא מבין למה חיברתי מהאי די אי הראשון לדיסק ישירות עם כבל 80 גידים.. יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 מעבד 1900 אי אמ די ואני מקבל בתוכנה של pc mark 700- 650 על הדיסק וגם חוץ מזה אני מרגיש איטיות הכל מאוחה מנוקה מוירוסים ושגיאות מה יכולה להיות הבעיה אולי הגדרות בביוס? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-8IEXP DDR 845E או Gigabyte GA-8PE667 PRO תודה לכל העוזרים.....
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי ה A נותן ביצועים יותר טובים...... למה? מה אחר בו? לשניהם יש את אותו רוחב פס (FSB)? תודה לכל העוזרים........
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת החלטתי לקנות מעבד AMD ויש לי כמה שאלות 1. בכמה באס עובד המעבד של AMD 2600 והאם הוא עובד ב-0.13 מיקרון? 2. אני רוצה לוח אם עם צי'פסט של VIA KT-400 של חברה טובה ושיהיה לו אפשרות ל-OC גבוה, וגם שיהיה לו את כל השכלולים החדשים כמו RAID FIREWIRE S-ATA וכו'... 3. אני גם לוקח זכרון השאלה איזה זכרון טוב ל-OC במהירות של DDR400 MHZ? 4. האם כל המערכת הזאת טובה ל-OC?
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
יש לי זכרון 256MB DDR 333MHz. בביוס הזכרונות על Cas Latency 2.5. אני רוצה לשנות את התיזמון ל2. איזה בעיות יכולות לקרות, והאם כדאי לי לוותר על זה בכלל? או שישר לרוץ לשנות? ואם אפשר עוד קצת מידע שיעזור לי בנושא .. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
באיזה סוג של צי'פסט לבחור של SIS או VIA או INTEL (שהוא יקר) ללוח. אם אפשר לקבל גם הסברים להעדפות....?? יעוד: שימושים לישומי אופיס, אנטרנט, פוטו שופ (לא למשחקים) רצוי שיאפשר עבודה עם זיכרונות SDRAM,
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התחיל בזה שבאיתחול המחשב קרא את הזיכרון ללא הפסק אחר כך זה נעלם והאיתחול נעצר בהודעה שיש בעיה עם ניתור החומרה נכנסתי לבדוק וראיתי שמעלות החום של המעבד עומדים על 130 מעלות זה ולא נשרף המעבד אחרת לא יכולתי להמשיך עם האיתחול ביטלתי את האפשרות של ניטור המעבד והמשכתי הלאה באיתחול עכשיו רק כשאני מאתחל את המחשב בכיבוי פיזי לפעמים באופן לא קבוע אני נזרק ישירות לתוך הביוס ואני לא מבין למה? מה יכול להיות? ביוס דפוק? לוח אם דפוק? לוח אם אסוס מעבד פנטיום 3
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קניתי אותו לא מזמן, הבעיה היחידה היא שיש לי כבל שאין לי מושג למה הוא משמש וכך כתוב: SATA SERIAL IDE CONNECTORS TWO HEADERS SUPPORT SERIAL ATA IDE HDD DEVICES...... למישהו יש מושג במה מדובר? זה כנראה לא משהו הכרחי כי המחשב עובד יפה מאד בלעדיו.......
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ביוס לגרסה 11. (אני מקווה שהעדכון הצליח, מכייון שכשאני מעלה את המחשב אני מקבל את הלוגו של דיול ביוס, מה זה אומר? שהדיול ביוס עובד או שהלוגו תמיד מופיע שם? בכל אופן בפינה השמאלית העליונה של המסך רשום לי שהגירסה היא 11F , הגירסה שעליה עדכנתי.) בכל אופן הסאונד הוא באיכות סבירה אך הוא מאד מאד חלש. (לא יכול להשתמש באוזניות, רק ברמקולים עם מגבר) מקווה שלמישהוא יש פתרון בשבילי....
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני שוקל ל שדרג את העגלה שלי. פנטיום 2 400, אגב. מוצא חן בעיני הרעיון של ללכת בכיוון של AMD, לשם שינוי, בגלל הכסף בעיקר. מסיבה זו אני מעדיף להחליף כמה שפחות חלקים, ולהשאר אם מה שעוד מתפקד כמו שצריך. הפרטים: 1. תקציב של כ-1000 שקל (אופטימי, הא?...) 2. מחשב *שלא מיועד למשחקים*. אני בעיקר מתעלל במערכת ההפעלה עם התקנות והסרות תכופות, אבל חוץ מקצת עבודה עם קומפיילרים ופה ושם צריבה או עריכת וידאו, אין לי דרישות גבוהות. 3. אני מעדיף להחליף את לוח האם והמעבד. יש לי כבר זכרון של 128MB, שאני מעדיף להשתמש בו (בן איזה שנתיים, אמנם, אבל נראה לי יותר הגיוני וזול להוסיף עוד 128 מאשר לקנות 256 חדש, גם אם צריך להסתפק בזכרון איטי). אני רוצה כרטיס מסך וקול על לוח האם - דרישות מולטימדיה מיני…
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת מה מייצג המכפלה של המעבד... אני יודע שהמכפלה כפול הבאס תיתן לי את המהירות של המעבד, אבל מה מספר המכפלה בעצם אומר?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי את ה333 ורציתי לדעת אם החדש טוב כמו הישן שהיה לוח מעולה הפיצרים החדשים לא ממש מענינים אותי (הזיכרון והX8) מענין אותי היציבות והמהירות
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום. אני קונה עכשיו מחשב חדש עם Athlon Xp 2000 . הלוח אם יהיה כנראה Gigabyte GA-7VAX KT 400. התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות כרטיס קול בנפרד , לכן רציתי לשאול איך הכרטיס קול שבא עם הלוח הזה , כרטיס הקול נקרא : AC97 Realtek ALC650 6-channel sound Chip (אני הולך להשתמש ברמקולים 2.1). בכלליות , האם יש לכם המלצות לכרטיסי קול אונבורד טובים? ואם אפשר אותו הדבר בקשר לכרטיסי הרשת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-