מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום, בסביבות אוקטובר 2004 אני קניתי מחשב חדש... הלוח אם והמעבד נהרסו לי (שניהם מחנות PANDAS בקיסריה), והטכנאי שאיבחן אותם אמר לי שיש סיכוי שיש לפחות על המעבד עוד אחריות.. אתם יכולים בבקשה להגיד לי, אם אתם זוכרים, מה הייתה תקופת האחריות על מעבד Athlon 64 3000+ סוקט 754, וגם על לוח אם Epox 8KDA3+? אני כמעט בטוח שעל הלוח אם אין אחריות, וזה היה שנה אחריות בלבד. אבל על המעבד אני לא בטוח, יש לי הרגשה שזה היה שנתיים אחריות. אני אשמח אם תתנו לי תשובה לגבי האחריות של מעבדי סוקט 754 מאותה תקופה. תודה. אגב, במידה ולא תהיה אחריות, מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי כרטיס מסך GF6800 רגיל AGP. מה אני יכול לעשות איתו אם גם המעבד וגם הלוח נהרסו לי, וזה לא ייצא לי משתלם לקנות שוב פעם סוקט 75…
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי לוח כזה. מי שיסתכל ישים לב שיש למטה שני חיבורי esata וביניהם חיבור אחד של מתח. כאשר אני משתמש בחיבורים הללו אני מחבר את הכונן לאחד מה-esata ולחיבור המתח. תהיתי מדוע ללוחות חדשים כמו זה למשל, אין חיבור מתח שקשור ל-esata? הבנתי שזה מכוון לתחנות עגינה וכוננים חיצוניים עם מתח חיצוני. שאלה נוספת: מה סדר הפעולות הנכון והבטוח לחבר כונן קשיח דרך esata למחשב? האם צריך לכבות אותו קודם כדי למנוע בעיות שיהרסו את הלוח? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההפרש ביניהם הוא 40 ש"ח ואני מעוניין לדעת מה בידיוק ההבדל ביניהם. תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
hello i have an hp pavilion ze2140ea and its using the wrong timings i think, it is impossible to change it through the bios since its a laptop, so i am using the MEMSET program. the thing is i don't know which timing setting i should use, if you can help me i would be happy. thanks [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ממה שראיתי פה בביקורת הם ממש חזקים.... אבל גם המחירים ביחד איתם בשמים ועל זה יוסיפו גם המחירים של לוחות האם התואמים בטח. השאלה שלי היא האם AMD מתכוונת להתחרות במעבדים האלו? האם יש לה כבר איזו תוכנית נגד? אני אשמח מאוד לתשובה (: תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם.האם הלוח הנ"ל P4S800D-E Deluxe הגיע כבר לארץ?אם כן היכן אפשר להשיג אותו? מבוסס על ציפסט SIS655TX תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מתי יוצאת הגרסה החדשה ל- IC7 MAX3? (בארץ)
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי שמתם לב שבשבועיים האחרונים חלה נסיקה מדאיגה במחירי הזכרונות גם בחול יש הסבר?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף 2 סטיקים למחשב שלי כרגע יש לי 8GB ואני לא מרוצה , בעבר היה לי ASUS RAMPAGE ולא הייתה בעיה, השאלה עכשיו זה הלוח אם שלי כרגע : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4140#sp וכרגע יש לי 2 סטיקים 4GBx2 1600Mhz CL11 אני כמובן יוסיף חדשים עם פרטים זהים השאלה עם זה יעבוד כמו שצריך ? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי וחשבתי על לוח אם של חברת GIGABYTE GA-965P-DQ6 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6600. רציתי לקבל תגובות על הלוח אם הזה מימשהו שקנה אותו או מכיר אותו וגם לגבי המעבד. האם השילוב של שניהם הוא מוצלח וטוב ובנוסף אשמח לדעת אם בעבר נכתבה ביקורת ללוח האם הזה באתרכם (אם אפשר קישור לכתבה). תודה.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד AMD 939 64 3000 ליבה יחידה הציעו לי להחליף ב 100 שקל למעבד 3800 עם ליבה כפולה ... 1. כמה הבדל יורגש ? 2. אני צריך להחליף דרייברים או ווינדוס ? 3. הוא שווה בכלל 100 שקל ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב מחיון מחשבים לפני כמה שנים והוא רוצה למכור אותו בחלקים אם אני לוקח את המעבד הזה E4600 בתדר 2.4 ומעלה לו את התדר ל 2.8 אוברקלוק עדין של 17 אחוז לאיזה מעבד הוא יהיה מקביל E5200 ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
האם לוח GIGABYTE GA-7N400 PRO2 תומך גם ב single channel כלומר שימוש בסטיק אחד בלבד. שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
לא עושה אוברקלוק... עדיף את האינטל המרובע או e6750 .....
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב עזרה. אני מתכוון לקנות את החלקים הבאים למחשב חדש. פשוט צריך אישור מכם - האם החלקים תואמים אחד את השני או שיש להחליף משהו.. אני די בלחץ מזה, אז אשמח לכמה שיותר תגובות וכמה שיותר מפורטות.. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤574 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤358 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1706 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
בדרך לא דרך, מסתבר שבדרום אמריקה מוכרים לפני הזמן את מעבדי ה R5 החדשים של AMD. פה ושם מופיעים מבחנים של אנשים פרטיים שרכשו כבר את המעבד והרכיבו מערכת. מעבד ב 200 דולאר בערך שנותן יופי של ביצועים וזה עוד עם זיכרונות על 2400 בלבד. לינק לביקורת לא רשמית ראשונה על מעבדי AMD RYZEN R5 1600
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האתר Hardware Unboxed ערך בדיקה מתי הזכרונות המהירים באמת משפיעים על ביצועי המשחקים. המסקנה ברורה : למערכת תקציבית חבל להשקיע בזכרונות מהירים. אם הכרטיס הגרפי איננו GTX-1080 ומעלה, אין טעם בזכרונות מהירים כי גם עם הזכרונות האיטיים יותר נגיע לצואר בקבוק. הערה: אני חושב שזה נכון גם עבור מעבדי אינטל, אם יש למישהו מידע קיים או מבחן דומה, מוזמן לשתף. מצורפת תמונה מתוך וידאו שהם פירסמו. כתובת הוידאו כאן:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לוח אם שתומך במעבדי אינטל החדשים דגם CORE I5 2400 sunday bridge עכשיו אני צריך לוח אם שתומך ב-GPU של המעבדים החדשים ושתומך ב- SATA 3 ו - USB 3 עד 700 שח תקציב
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אז ככה מה הדריידברים הכי חדשים של ה nfroce ואיפה אני יכול להשיג אותם? ומה ה bios הכי חדש או הכי טוב ל NF7 (rev2) ואיפה אפשר להשיג אותם? מצטער על השאלות האלו אני פשוט חדש עם ה nforce הזה היה לי כך הזמן הזה via:)
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז כך מעבדי I7 יהיה עם 6 ליבות ו12 threads I5 יהיה עם 6 ליבות בלי hyper threading I3 יהיה עם 4 ליבות בלי hyper threading
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני לא מתכנן אוברקלוקינג מעבר לתדר הטורבו בוסט של אינטל, יש סיבה אמיתית ללכת על לוח P67 שגם אין לו יכולת לנצל את הליבה הגראפית של אינטל? אני עומד לקנות כרטיס מסך יחד עם הלוח, סתם יהיה נחמד שיהיה גיבוי בגזרה הזאת אם משהו ישתבש. האם לוחות P67 יותר עמידים? יותר מהירים? יכולים להתמודד עם זכרונות שלוחות H67 לא יכולים? מה ההצדקה לשלם יותר על לוח יותר מוגבל על הנייר? (למי שלא עושה OC).
-
- 32 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין Sempron 2800+ לבין Sempron2600+ בתושבת 754 ???? אני צריך לבחור בין השניים אז מה עדיף ולמה .. (תסבירו בבקשה...) תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למחשב לצורכי אינטרנט, אופיס וסרטים, על מה עדיף להתבסס?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הדלקתי תמחשב ואני שומע צפצופים מעצבנים באוזניה.... אני יודע שללוח אם קורה משהו הוא מתחיל עם הצפצופים האלה איך אני מזהה מה הצפצופים אומרים? הורדתי איזה חוברת הפעלה אבל אני לא מוצא שם כלום.... אם הייתי מכיר תוכנה הייתי מקליט לכם אבל אני לא... בקיצור איך אני מזהה את זבעיה של הצליל? תודה לעוזרים...! עריכה:תקשיבו חיברתי USB[MP] וזה הפסיק.... מה זה היה?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-