מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הBIOS החדש F12 ללוח 7VRXP וכל פעם שאני מפעיל את הקובץ שיש בתוך הZIP זה כותב: The chipset is not supported ואז The Flash part is not supported ואז Make sure the flash is not protected מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הבאסים של הזכרונות עובדים באותו FSB כמו כל השילוש או שיש להם באס נפרד? אני שואל, מכיוון שאם זה עובד במהירות של השילוש, איך זה יכול להיות שאותו זכרון מציג את אותם ביצועים גם על אינטל בלי המהרה וגם על AMD, כשהאינטל עובד על 100FSB כרגיל והAMD על 133.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב מבוסס AMD ויש לי בעייה עם הלוח התלבטתי בין לוח מבוסס KT400 ל NFORCE2 אם זה יהיה KT400 זה יהיה 7VAX של גיגהבייט ואם NFORCE2 אז כנראה LEADTEK (אם לא יצא משהו אחר עד שאני יקנה) השאלה שלי זה האם שווה לי לקנות עכשיו NFORCE2 כי אני יודע שמבחינת ביצועים הוא יותר טוב ואין לי בעייה להוסיף את ה250 שקל האלה אבל רק אם זה כדאי. 1.האם ה 250 שקלס האלה שווים את ההבדל ומה אתם חושבים על לידטק לעומת גיגהבייט? 2.מתי אתם חושבים שיבואו עוד דגמים והוא יתפס בשוק? 3.עוד משהו, הבנתי שכדאי לי לקנות 2 סטיקים במקום אחד על NFORCE2 בגלל DDDR נכון? האם זה קשור לבאס של המעבד ? 4. LEADTEK הם היחידים בישראל עם NFORCE2 ? 5. יש הבדל משמעותי בין כרטיסי הקול המובנים שב 7VAX ל …
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את החדשות של האתר המתיחסות לשני מעבדים אלה, רציתי לקבל מידע על עוד הבדלים בינהם. 1 - האם ההבדל הוא בדומה ל - ATHLON/DURON - או ATHLON XP/ATHLON MP 2 - האם יש שימושים ספיציפיים נוספים בהם יהיו מצתינים כל אחד מן המעבדים 3 - האם המעבדים יתמחו בתכנולוגיה הדומה ל - H.T - של INTEL 4 - איך יראה ATHLON K7 - הנוכחי ביחס למעבדים אלו (מהירויות) 5 - איך יראו המעבדים החדשים היחס ל - P4 - והאם INTEL - מיצרת דור חדש של מעבדים כתשובה ל -AMD תודה. ???
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי מעבד P3 733Mhz שלא עבר אוברקלוקינג... המאוור שלו פעל לאט מאוד אז החלטתי להחליף אותו ב HEATSINK שהיה ברשותי כשפירקתי את הישן נשארו שאריות של המדבקה הטרמית כשניסיתי לנקות את השאריות התקלף-נשבר חלק קטן מפינת ליבת המעבד המשכתי בהתקנה שמתי גריז טרמי חדש הרכבתי את הכל ועכשיו המעבד מגיע לחום עצבני של 77 מעלות! עכשיו כמה שאלות: האם השבר בליבה דורש תיקון? אם כן אז זה יהיה במסגרת האחרית לכל החיים שנותנת אינטל? מה נחשב חום נורמאלי למעבד?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי איי אם די אטלון 1200 עכשיו מצאתי אותו אחרי הרבה זמן סביר להניח ואפילו בואו נחמיר שהוא נפל בוא נגיד ... משלוש מטר שהוא בתוף קופסא של דיסק ריק אני יכול להגיד לכם בוואאדות ששום פין לא נשבר אני גם יכול להגיד לכם שהוא נראה חדש יש סיכוי שהוא נהרס? אם כן אם לא למה ותנו אחוזים... זה דחוף! אני משתגע!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד שמצאתי בבית אחרי הרבה הרבה זמן.... אני צרך דרך לבדוק אם הוא עובד כי אני לא יודע אם להזמין את הלוח או לא אני רוצה ללחוץ או קיי להזמין אבל.. אני לא יודע מה המצב שלו עזרה בבקשה אין לי חברים עם איי אם די ום אם היה להם הם היו פוחדים שאני יפתח להם את המחשב וחנות רוצה 190 שקל לשעה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
להרד דיסק שלי יש לי 7vrxp ver 1 ודיסק מסוג maxtor 7200 ata 133 40 giga אבל הווידוס מזהה לי אותו רק כu dma 5 ata 100 אבל שהמחשב עולה הוא מזהה לי אותו כu dma 6 מה עושים למה האקס פי לא מזהה אותו כ133
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תמונה שרואים בה ברור איך הסוקט בלוחות של איי אם די בנוי תודה!
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי לוח EPOX 8K5A2+. האם אני יכול לחבר אליו יותר מ 4 כונני IDE (כמו בדרך כלל) ? האם ה RAID עוזר במשהו? למשל, 4 דיסקים קשיחים ו CD (כולם כאמור ב IDE).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח הנוכחי שלי עושה לי בעיות וגם 2 סלוטים של PCI לא עובדים... אני צריך לוח טוב עד 800 ש"ח.. עדיף לוח טוב ל-OC! תודה!
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הביוס פותר את הבעיות האלו: 1. Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. 2. Change AMD CPU Clock Control setting להורדה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ורצוי שיהיה לו כרטיס רשת...ONBOARD.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם מישהו יודע לגבי ירידת מחירי זיכרונות צפויה ? מתי ? הבנתי שזה כמו בורסה - שוק הזיכרונות , שמעתי שמעות שהשבוע מחירי הזכרונות ירדו האם זה נכון ?
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה המעבד הנמוך ביותר לליבה החדשה של AMD
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההגדרות זכרון האופטימליות בביוס ? כל ה BANK INTERLEAVE וכל הדברים האלה של ה 1T 3T וכו וכו' ...
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
השגתי P41.6A בתול - ללא ניסיונות OC, ויש לי זכרון 3200CAS2, אני רוצה לקנות לוח מתאים, מה אתם ממליצים ?! לוח שתומך רשמית ב 3200 או משהו עם תמיכה ב 2700 שעם OC יגיע ל 400MHZ ?! דרך אגב, הזמנתי מפנדה OCZ 3200REV2 - איך הם ל OC ?!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי התכוונתי לקנות מחר את ה asus p4pe הגרסאה המלאה .. שעולה לא קצת כסף .. הלוח הוא למעבד p4 2.4 ואני מתכוון לנסות קצת או לא כל כך קצת אתו שאלה ראשונה היא מה ההבדל בין הציפסטים 845PE ל 845GE? רק הכרטיס מסך onboard? ושאלה שניה וחשובה עוד יותר .. איזה לוח עדיף אם ככה : ה asus p4pe או הEPoX 4GEA+ מי יותר יציב? מהיר? ונותן יכולות oc טובות יותר? תודה מראש נ.ב המחיר כרגע לא משחק תפקיד .. אני לא מחפש לחסוך אני רק רוצה מהירות וביצועים
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8SG667 sis 648 שמחירו 500 ש"ח או GIGABYTE GA-8PE667 שמחירו 580 ש"ח מה עדיף? מה ינצל יותר טוב את ה P4 2.4G?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת יש לי לוח זה של ASUS בחוברת רשום על פנל קדמי ללוח עם יציאות שונות איפה אפשר להשיגו בישראל אם בכלל כיים כזה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אתם יודעים מתי המעבד הזה של AMD יצא? ומה יהיה המעבד המתחרה של INTEL? ואם למישהו יהיה לינק אז זה יהיה מצויין ועוד דבר אתם יודעים מתי יצאו הכרטיסים עם הצי'פים של GEFORCE FX? אני לא מתכוון ל-SPARKLE אלא ל-ASUS LEADTEK MSI... לחברות הטובות יותר תודה מראש
-
- 44 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כרגע נודע לי על המעבד שקיים בגירסת ENGENEERING ובקרוב מי יודע לאן הוא יגיע...??? :jump:
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במערכת נתונה למשל פנטיום 4 2GHZ או AMD2000+?
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת אני סוף סוף מוכר את הלוח הישן והטוב שלי של AOPEN אני מתכוון להזמין מהיבואן הרישמי XXX את הלוח של גיגהבייט דגם GA-7VAXP KT400 השאלה שלי היא יש בעיות מיוחדות עם הלוח הנ"ל ??? הדגם הוא חדש מאוד ולא מצאתי הרבה ביקורות על הדגם הנ"ל.... אותי מעניין הרבה אפשרויות ויציבות ושוב יציבות מירבית.... אני יודע שאולי זה לא הפורום המתאים אבל זה בהחלט דגם שיעניין רבים וטובים בהמשך... אז הלצות מידע מוקדם וכל העולם על רוחכם יתקבל בברכה בתודה משה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-