עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למישהו יש מושג מתי צריכים להגיע לוחות ה-KT400 של ABIT לארץ? אני מדבר על ה-ABIT KD7-G וה-KD7 RAID. ה-KD7 הרגיל כבר הגיע, אבל אני רוצה את ה-G, ולמישהו יש מושג מה יהיו בערך המחירים? או שברור כבר שהם יהיו כמו כל הלוחות שלהם בסביבות ה-800-1300ש"ח? (ומי שמתחיל להגיד "אני מסתכל בכדור הבדולח" וכל השטויות האלה שפשוט לא יגיב). תודה מראש. מתן. :-*

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ccc,

דינו אמר לי שעדיף לשים 2 סטיקים של זכרונות עכשיו אני עומד לפני קנייה מה לקנות 2 סטיקים של 128 או סטיק של 256 אני מעדיף 256 כי זה לא יתפוס לי סלוט אבל באמת יש חשיבות רבה ל2 סטיקים בלוחות האלה? ואם אני שם 2 סטקים צריך להגדיר את הביוס ולהשתגע או שזה אוטומטי מכפיל את המהירות.. תודה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  3. אז ככה: אני רוצה לקנות מחשב חדש לפי מה שראיתי באתר פנדאס מעבדי פנטיום יותר זולים מAMD אז ניראה לי שאני יקנה אינטל ולא AMD מה אתם חושבים? INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache בלוחות אם אני ממש לא מבין... כלומר אני יודע מה הוא עושה וכל זה אבל אני לא מתמצא בשוק מה יותר טוב מה זול מה לא תוכלו בבקשה לתת לי עצות? ואולי גם לנמק את בחירתכם? בקשר לזיכרונות אני רק רוצה לשאול אותכם אם השתיים האלה מתאימים (אני אחר כך יבחר בניהם בהתאם לתקציב) Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ Samsung DDR 256MB 2700/333mhz תודה מראש

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by yoav9,

ככל הנראה, לאחר שבהתחלה סירבתי להאמין, כנראה הלוח הזה הוא חתיכת חר* על מקל... תראו בעצמם באוברקלוקרז כנראה שאני לא יקנה אותו...

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by ccc,

ביצועים באובר קלוק משחקים תוכנות ואינטרנט וכמובן ווידנוס אותו דבר מה יותר טוב? ולמה האיי אם די 2000 שנכסים לפרטים שלו רואים שהוא פחות מ2000

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by itaysk,

מישהו מוכן להסביר לי איך ולמה בבקשה??

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shibby15,

michter al hanglit pshot any bhol. ven evrit bmikldet reiti baiza atar kniyot shhloh-em abit at7 max2 ba etchlhm bli Backplate ma ze omer??

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by beber,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בחנות מסויימת (לא אציין איזו כי אסור לפרסם) ובה מוכרים זכרונות DDR2700 של Twinmos רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם ואיך הם ביחס לזכרונות מוכרים יותר כמו Samsung, Kingstone ודומיהם.... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש את זה asus a7n8x http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm# ויש את asus a7v8x http://www.asus.com/mb/socketa/a7v8x/overview.htm מה לקנות תסבירו את עצמכם אם אפשר אז גם מה חסרונות של כל אחד מול השני.. אני קונה עכשיו רק בגללכם אז בבקשה רק למבינים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מה שהיה כך היה.. היה לי במחשב שלי מסוג אי אמ די 1900 זיכרון מסוג sumsung pc2100 266 ולפי מה שאתם תמיד כתבתם לי הוא הפריע לי באובר קלוק ולכן הלכתי לחנות שממנה קניתי את המחשב נראה בן אדם אמין למידי והחלפתי לזיכרון מסוג xtreme ddr 256 pc2700 הוא אמר שזה זיכרון נחמד מאוד והוא גם בא עם קרור.. נראה יפה כזה בצבע כחול בכל מקרה אני בא למחשב מנסה להעלות אותו וכל ההגדרות נשארו מלפני זה אותו הדבר. ואני מקבל מווידוס הודעה כחולה שאומרת משהו על החומרה ושחיבים לעשות ריסטרט ראוי לציין שהלוח שלי מסוג 7vrxp ver1f דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שברור שהזיכרון לא יכול לעבוד ככה סתם כי המעבד לא תומך במהירות הזאת ולכן הוא מיועד רק לאובר קלוקינג.. בקיצור אני מבולבול אני לא יודע אם זה בעיה שעבדו ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. עכשיו נזכרתי אחרי שקראתי.. האם ליבה של מעבד יכולה להמשיך לעבוד כאשר היא סדוקה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  12. Started by FatherBoard,

פנטיום 4 2.0A 256MB 333 ASUS S533 התוצאה היא קבוע 4872. אחרי שנכנסתי לאתר כדי לעשות השוואה חטפתי שוק - לפחות ב-10 עמודים הראשונים אנשים מקבלים מעל 5000. התוצאה אצלי פשוט לא משתפרת!!! ההרדיסק שלי לא עמוס (אם זה קשור), הא לא פגום והוא מאוחה. למה התוצאה כזו נמוכה ומה אפשר לעשות כדי לשפר אותה? נ.ב. אל תתחילו להגיד לי ש"מה חשובה לי התוצאה - העיקר שזה עובד" - התוצאה חשובה לי מאד כי אם אני מקבל תוצאה כזו נמוכה ואנשים עם אותה מערכת +- לא רואים אותי ממטר, אז משהו פה מסריח!

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by vladk,

הזמנתי את AMD Athlon XP 2000+ והיום קיבלתי אותו. התקנתי _אבל_ ב BOOT אני מקבל Athlon 1200MHz וגם ב SciSoft Sandra קיבלתי את הנתונים הבאים: AMD Athlon XP 1.26MHz Cache = 256KB FSB = 200MHz מה מסריח פה?? יתכן כי הבעיה בהגדרות ב BIOS? או שאין דבר כזה והם פשוט "טעו" כששלחו לי את המעבד? תודה..

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Sunny Jim,

מישהו יכול להסביר לי מה זה זיכרון הCACHE? מה הוא עושה ולמה צריך אותו? ומה זה נותן כשיש יותר ממנו?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by FatherBoard,

אם יש רק סטיק אחד של זכרון (נאמר DDR) - אז זה משנה אם הוא יהיה ב-DIMM 1 או ב-DIMM 2 מבחינת מהירות הגישה לזכרון ו\או משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  16. אני רוצה לעדכן אותו בכדי להוסיף לי יותר אפשרויות

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  17. Started by Lev-UFO-Child,

שלום בשיטוטי ברשת הintercrap ראיתי אתר שמוכר AXP 1600+ במחיר של 433 ש"ח לעומת 401 ש"ח של הAXP 1700+ הרי ה1700+ טוב יותר אז למה הוא יקר יותר? בגלל שה1600 טוב יותר לOC?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  18. הייתי רוצה לדעת מי אמור לתת ביצועים טובים יותר: Pentium 4 2.80GHz (HT; 800Mhz) or Pentium 4 3.06GHz (HT; 533MHz ומה בדבר ה Pentium 4 2.60GHz HT; 800MHz ? איפה הוא משתלב בטבלת הביצועים מול המעבדים הנוכחיים? ואם תוכלו להסביר מה נותן באס גבוה, זה גם יהיה נחמד.. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הזמתי מחשב שכולל בתוכו את הזכרון Samsung 512M PC2700. המחשב כבר שולם, הכל טוב יפה . כעבור שלושה ימים הרימו לי טלפון מהחנות ואמרו לי שכרגע אין את הזכרונות של Samsung במלאי, אבל הם יכולים לתת לי במקום זיכרון של Winbond 512 PC2700. האם לחכות כעוד תקופה של עוד שבוע עד שבועיים כדי לחכות שהזכרונות של Samsung יגיעו או לקבל את המחשב כבר מחר אבל עם הזכרונות של Winbond. מה אתם אומרים ? תודה מראש !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש את זה: gigabyte ga-7vax לינק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1009654218.htm יש את ABIT KX7-333 KT333 לינק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1851529622.htm יש את MSI KT4V-KT400 לינק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1219241005.htm ויש את EPOX 8K3AAE KT 333 לינק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-886649865.htm וכמו כן ב ASUS A7S533 PA SIS 745 לינק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-230084909.htm תודה לגבר! שיעזור לי ממש כל הכבוד בבקשה אבל זה חשוב רק מי שיודע על מה הוא מדבר.. נ.ב לא מצאתי מידע ממש מפורט על הלוחות אז אני סומך על זה שאתם תדעו או תחפשו.. תודה!

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  21. הכרטיס קול המובנה על הלוח התחיל משום מה לעשות לי רעשים הוא תיפקד כמו שצריך עד לא מזמן ועכשיו הוא משמיע מוזיקה וצלילים ממשחקים וכל אודיו שהוא עם רעשים והפרעות.מישהוא יודע ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה ?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  22. על הכרטיס זיכרון שלי רשום במדבקה ACON 256MB ועוד מדבקה של אחריות ורשום עליה GYROTECH מה היא החברה שיצרה את הזכרונות ואיך היא

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  23. אני עומד ממש לפני קניית מחשב חדש מבוסס AMD אני מתכוון יאני לקנות מחשב THE BEST אבל אני לא יודע איזה לוח אם לקחת?!!!... (ל-AMD) אני מבקש ממכם אם אתם יכולים לכתוב לי את הלוח אם הכי חזק הכי מהיר, והכי טוב למעבדי AMD ואם אפשר גם לכתוב מה יש באותו לוח אם(דגם, מפרט,חברה הכל...) אני יודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי כי זה חשוב לי... בתודה אורן...

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  24. corsair cmx256a-27002pt לבין samsung ddr 333mhz (2700) האם יהיה בכלל הבדל ? אני מתכוון בנצ'מרקים כמו הבדל בפיסי מארק , 3D MARK ... תודה לכל העוזרים ד"א אם אני לא מתכנן O/C אז שווה לי להשקיע את ה100 ומשהו שקל הנוספים בזכרונות של קורסאייר ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים