עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Oranili,

pc3200 DDR זה DDR400?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  2. שלום, בסביבות אוקטובר 2004 אני קניתי מחשב חדש... הלוח אם והמעבד נהרסו לי (שניהם מחנות PANDAS בקיסריה), והטכנאי שאיבחן אותם אמר לי שיש סיכוי שיש לפחות על המעבד עוד אחריות.. אתם יכולים בבקשה להגיד לי, אם אתם זוכרים, מה הייתה תקופת האחריות על מעבד Athlon 64 3000+ סוקט 754, וגם על לוח אם Epox 8KDA3+? אני כמעט בטוח שעל הלוח אם אין אחריות, וזה היה שנה אחריות בלבד. אבל על המעבד אני לא בטוח, יש לי הרגשה שזה היה שנתיים אחריות. אני אשמח אם תתנו לי תשובה לגבי האחריות של מעבדי סוקט 754 מאותה תקופה. תודה. אגב, במידה ולא תהיה אחריות, מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי כרטיס מסך GF6800 רגיל AGP. מה אני יכול לעשות איתו אם גם המעבד וגם הלוח נהרסו לי, וזה לא ייצא לי משתלם לקנות שוב פעם סוקט 75…

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש ל מישהו ביקורות אל הלוח שלי לא על 8RDA3+ רק אל 8RDA3I !!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  4. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני צריך לדעת אם לוח האם: MSI K9N NEO chipset nvidia nforce 550 תומך ב-SLI.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  5. למחשב של חבר שיבוסס על C2D ושלא יעשה בו OC (פרט לכרטיס מסך אולי, ולא דרך הלוח) חשבתי שילך על לוח של אינטל למקס' יציבות ומחיר זול. מכיוון שאין בתכנון המהרה, מה יהיו ההבדלים בין הציפסטים חוץ מהגרפיקה המובנת ( שיכולה להיות יתרון אם נופל פתאום הכרטיס מסך מסיבה כלשהי- כמו שקרה לי כמה פעמים לצערי). הריפר

• 7 תגובות
    • 504 צפיות
  6. אני מחפש כבר הרבה זמן לו שיתאים לי בעיקר לחיבור מערכת סאונד בסלון, שמחתי לראות את הכתבה המעניינית והמקצועית על הלוח של ASUS HD ורציתי לשאול 2 שאלות, 1. האם יש לוח מומלץ יותר שהתמקד ה\בעיקר ב חיבור למערכת סאונד, וללא צורך למשחקים וללא צורך ב OC 2. לא הבנתי מה הבעיה עם הלוח לגביי כרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  7. אצלי הוא רץ איזה 3 שעות ורשם שלא מצא טעויות יכול להיות שזה זמן קצר מידי ??

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  8. למה לי לקנות את ה 533 בעצם ? ולמה לי לקנות את ה 400 על ה 533?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by omer_shababo,

ראיתי שאצלי רשום מעבד CPU 3.2 ו 3.21 CPU רשום גם 2 CPUs וגם במנהל התקנים יש 2 פעמים מעבד אז מה זה אומר שיש 2 מעבדים במחשב?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  10. Started by Episode-666,

האם הוא תומך SATA בכלל ? הבנתי שרק IDE ואני רוצה לקנות צורב DVD בדיוק.

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  11. Started by siril,

בשביל אינטרנט ואופיס בלבד מה יהיה יותר טוב? athlon 3500 + 512MB או sempron 2800 + 1GB

12. Started by kobi10,

קניתי לאחרונה מחשב חדש עם המעבד הזה, רציתי לשאול האם הוא 64 ביט, ואם כן, אשמח לקבל הסבר קצר לגבי ההבדל בין מעבד 64 ביט למעבד רגיל.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  13. Started by ccc,

1. XP2400 EPOX 8RDA 2.1 TWINMOS 512 PC4000 CHIFTEC TOWER BLUE 2. XP2500 ASUS A7N8X DELUXE TWINMOS 512 4000 GENERIC CASE 3. ATHLON 64 3200 GIGABYTE MOBO... GENERIC CASE 256MB RAM לבינתיים של סמסונג או משהו התייחסו לשאלה בלבד.. אני לא מחפש המלצה... זה מין מצב... תודה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by iyehuda,

הלוח הוא ASUS A8V-VM http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=231&model=768&modelmenu=1 1.אני משיג אותו בכ 500 ש"ח האם שווה לקנות אותו או שעדיף משהו אחר ולמה ? 2. מה המעבד המקסימלי שהוא תומך והאם הוא תומך גם ב DUAL CORE 3.האם הכרטיס מסך שלו יותר חזק מ FX-5200?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by parker8,

תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by simla101,

אוקי...יש לחבר שלי מחשב נייד של קומפק (לא בטוח איזה דגם) עם פנטיום 3 1000... האם הזכרון הזה בטוח יתאים לו או שיש סיכוי שיש לו סוג אחר של זכרון? והאם יש מצב שיש שני dimm של זכרון או שזה תמיד בא רק בDIMM אחד? http://www2.newegg.com/Product/ProductList.asp?Manufactory=&PropertyCodeValue=529%3A7865&PropertyCodeValue=523%3A7856&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&description=&MinPrice=&MaxPrice=&SubCategory=381&Submit=Property

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by shimshon58,

ברצוני להתקין לוח במקום לוח ששבק ללוח זהה או דומה מבלי שאצרך לשנות/להוסיף רכיבים הלוח ששבק:ASROCK P4 COMBO http://www.asrock.com/product/P4%20Combo.htm המעבד הוא: 1M 3.00 800 LGA775 P4 אגב, איך אפשר לדעת מספרו של מעבד (5XX ) ללא תוכנית בדיקה.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  18. שלום אני פועל עם מערכת הפעלה VISTA ואני מפעיל הרבה תוכנות בו זמנית כך שאני מגיע לזה ש1.5 גיגה מנוצל. האם יהיה כדאי להחליף את הזכרונות ל4 גיגה? אני עם G.Skill 800Mhz 2X1GB PK 4-4-4-12@810 אני על OC של 9.5X410=3900Mhz הלוח שלי הוא Asus p5q Pro האם אני אצטרך זיכרונות של 800MHZ או מעבר?(זאת אומרת אם אעשה OC לזכרונות למרות שאני יודע שזה לא כל כך משמעותי). האם כדאי יהיה לשדרג ל4 גיגה 2X2GB ?או יהיה כדאי להוסיף 2X1GB לקיים? או שאולי להוסיף רק גיגה?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  19. יש לי שני סטיקים של kingstone 256mb PC3200 התקנתי היום וולקנו 12 ולא יודע למה, כשאני הפעלתי את המחשב הלוח אם זיהה את המעבד כמעבד מסוג אחר. אז בגלל זה נכנסתי לביוס ועשיתי "העלאת הגדרות אופטימליות" או משהו כזה. בקיצור, עשיתי "שיחזור הגדרות". אבל עכשיו, הלוח אם חזר לקרוא את שני הזיכרונות כ-333DDR ולא כ-400DDR. הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה לפני 3 חודשים. אתם עזרתם לי לפתור אותה (שיניתי משהו בביוס). אני ניסיתי לעשות חיפוש להודעה ההיא אבל לא מצאתי. אני נכנסתי לביוס ואז ל-SOFWMENUE ועדיין לא מצאתי שם משהו שקשור לזיכרון, חוץ מה: CPU/DRAM RATIO, אבל שם יש את היחש בין המעבד לזיכרון ולא קביעת ה-MHZ של הזיכרון. אם אפשר בבקשה תגידו לי שוב איך אני משנה את הזיכרונות מ-333 ל400? יש לי לו…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  20. טוב אני עומד בפני קניית שילוש חדש...ועומדת בפני תהיה... עכשיו ככה מכיוון שהמחשב שלי חלש מאוד אני לא מצליח לעבוד עם שום דבר שהוא מעבר לאינטרנט בסיסי ואייסיקיו... עכשיו השאלה שלי היא ככה... אני עומד לקנות מחשב חדש...עכשיו רוב זמן העבודה יהיה בעבודה "משרדית" הטקע הוא שכשאני פותח תוכנת הורדה מדיה פלייר...חלונות אקספלורר אייסיקיו ומסן אני צריך להשתמש בקונטרול טאב בשביל לעבור בין חלונות...וכל דף אינטרנט נטען בצורה מזעזעת...ואי אפשר לעבוד ואני צריך לכבות את רוב הדברים הפעילים (פעולה שיכולה לקחת כ-5 דק' בגלל עומס על המעבד) אני רוצה למנוע את זה... עכשיו תגידו לי "קנה AXP או איזה סלרון D" ואני לא רוצה...אני רוצה ביצועים חזקים למשחקים (כי עוד מעט אני אחליף כ"מ) עכשיו השאלה היא...האם…

21. Started by yoni_r,

אני רוצה לקנות מחשב לאחי הקטן ואנו מתלבטים בין ה64 ביט של אינטל לבין amd דרישות ממוצעות פשוט בפעם האחרונה שהתעניינתי עוד לא היה 64 ביט לאינטל וארצה לדעת עליו קצת לעומת הamd

22. Started by assaf83,

שלום לכם חברים יקרים קניתי ת'מחשב שלי לפני שנתיים עם 1 ג'יגה זיכרון ואני חושב שהגיע הזמן להוסיף לפחות עוד 1 ג'יגה, כי המחשב התחיל לזוז לאט רק מה אני צריך את עזרתכם, דבר ראשון: אני לא זוכר איזה זיכרון קניתי כלומר באיזו מהירות הוא כדי שאני יקנה זיכרון תואם באותה המהירות (כי אם המהירות לא תואמת אז זה יעבוד לפי המהירות של הזיכרון האיטי יותר ,זה למיטב הבנתי) *העלתי לכם תמונות מתוכנת ה EVEREST שתוכלו להגיד לי דבר שני: אני צריך את המלצתכם מה כדאי לי לקנות איזה זיכרון (סוג חברה,נפח,מהירות) ,אני אודה לכם מאוד בתודה מראש אסף

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  23. Started by TalTara,

היי אחים שלי, אני צריך עזרה ואני יודע שאתם תוכלו לעזור. יש לי לוח אם עם צ'יפסט 945P שיש לו תמיכה ב-CORE 2 DOU, ותמיכה ב1066MHZ FSB, ואני רוצה לקנות לו את המעבד E6750, שכמו שאנחנו יודעים יש לו 1333MHZ FSB, ופה הדילמה, המעבד יפעל למרות זאת ורק יפעל עם 1066 MHZ של מהירות באס, או שאני לא אכול לשים את המעבד עליו? כי אם לא אז אני אצטרך לקנות את ה-E6700 והוא עולה יותר מקואד קור בגלל הבעיית שיווק שלו. אז בבקשה תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by semca,

:-*חג שמח ! משום מה איני רואה במפרט של הלוח אם,NF7-SL שמצויין בו גם כרטיס רשת מובנה ,האם מישהו יכול לתקן אותי,מכוון שזה חשוב לי שיהיה כזה כרטיס.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by eliau21071981,

יש לי את הלוח הנ"ל ורציתי לשאול עם הוא תומך ב PCIE וגם ב AGP ואיזה כרטיס אני יוכל להרכיב לו? זה הלוח לאלה שלא מכירים את הדגם

• 0 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים