עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הזיכרון תקין?+ קיבלתי בPCMARK04 1358 נקודות הזיכרון שלי זה SAMSUNG 3200 400MHZ הזיכרון תקין? שעשיתי את הבדיקה סגרתי את כול התכניות..וגם את האינטרנט! SPD - frequencu [166mhz] [200mhz cas# latency [2.5] [3.0 ras# to CAS# [3][3 ras precharge [3][3 tras# [7] [8 ככה זה צריך להיות התזמונים בסדר? memory - frequency [166.4 mhz fsb:dram [1:1 cas# latency [2.5 colcks ras# to cas# delay [3 colocks ras# precharge [3colcks cycle time (tras) [7clocks הכול בסדר?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  2. Started by a-gold,

יש לי זכרונות 512 דואל ובלוח אם יש 4 מקומות לזכרונות רציתי לדעת אם זה משנה אם זה משנה איך אני שם את הזכרונות אחד ליד השני או במרווח של מקום כן מקום לא ?

• 6 תגובות
    • 476 צפיות
  3. OCZ DDR PC-4000 / 500mhz / Performance Series / Dual Channel על לוח IC7 MAX3 אני יגיע ל500 MHZ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  4. Started by parker8,

תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  5. יש לי לוח שתומך בזכרונות DDR 1600/2100. אם אני אשים עליו DDR חדש של 3200 לא יקרה כלום? (בשילוב עם אחד שהוא 2100) בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  6. Started by most,

אני צריך לוח אם לסוקט A ולאחר חיפושים רבים מצאתי לוח אם של Biostar -שם הדגם הוא M7VIT. מצאתי אותו ב-zap ב-260 שקל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=33787 ראיתי גם מידע עליו באתר של Biostar: http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=M7VIT%20Bravo רציתי לדעת איך הוא? האם Biostar חברה טובה ואמינה? שווה לי לקנות אותו בהתחשב בכך שאני לא הולך להחליף מעבד?

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  7. שלום....אני רוצה לדעת אם המארז הזה: M-100A MICRO-ATX TOWER יכול להכיל בתוכו את הלוח אם הזה: M2A-VM HDMI האם הלוח ייכנס במארז הזה? כי המארז הזה בא עם ספק נחמד יחסית וזה למחשב מאוד מאוד תקציבי שבהתחלה רציתי להשים מארז של 150 שקל שבא עם ספק מעפאן (אין תקציב) ואז ראיתי את זה וזה ניראה לי קצת יותר טוב והוא גם ניראה יותר איכותי ועם ספק יותר טוב והוא עולה רק 50 ש"ח יותר אז האם הלוח ייכנס במארז: קישור למארז: http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=11&hProdID=141

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  8. מי רוצה 24 ליבות עיבוד פיזיות עם תדר פעולה של עד 5.8GHz עבור שתיים מהן? ברשת יש כבר פירוט מעמיק באופן מרשים של היכולות הצפויות לנו בדור ה-Core ה-13 השולחני מבית אינטללכתבה

9. Started by dani,

יש לי לוח אם EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin וזכרון Gingmax DDR 400 512 MB על הקופסה של הזכרון כתוב Color odule SSE 300 Mwmoey Module והיא בצבע סגול כזה עם פסים צבעוניים... (אם זה עוזר) וכשאני מחבר את הכרטיס ללוח אם אז אחרי כמה זמן המחשב נתקע... כרגע אני משתמש בזכרון אחר של 256 מגה (של חברה אחרת) והמחשב פועל טוב... האם ידוע על בעיות תאימות בין החלקים הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  10. Started by tryf,

אם יש לי לוח אם שתומך ב DUAL. האם צריך זיכרון מיוחד בשביל שזה יעבוד או שצריך רק 2 זיכרונות זהים מסוג כלשהו ? ועוד שאלה קטנה: אם אני רוצה לקנות זיכרון, על אילו חברות זכרונות כדאי לסמוך (kingston ......)

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  11. איך אני יכול לבדוק שמעבד תקין לחלוטין ? יש איזו תוכנה טובה "שטוחנת" אותו לראות שהוא לא קורס וכ"ו ? מעבד פנטיום 4 . אני פשוט רוצה לקנות מחשב ממישהו ולבדוק טוב טוב את המעבד. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  12. Started by kibub,

היי יש לי לוח אם P5W dh ויש לי 2GB זכרונות,2X1GB בדואל (בסלוטים הכתומים) והייתי רוצה להוסיף עוד זכרונות 512GBX2 לסלוטים השחורים, רציתי לדעת אם עכשיו יהיה לי 2 דואל צ'אנל? או שזה לא משפיע בכלל? ואיך בכלל הכי רצוי שיהיה (ומתוכנן גם OC)? אני יודע שמומלץ פחות מ3GB כי זה ימנע בעיות בווינדוס. תודה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  13. Started by Erez44,

איזה מעבד עדיף וטוב יותר: INTEL E6420 או AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE? איזה זיכרון עדיף ויותר טוב: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT או TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5? רצוי לציין שכרגע לא מתוכנן OC, וזה מחשב לגיימר... תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  14. נכנסתי לאתר של פנדה וראיתי שהם הביאו (ולא יודע איך) את ה BH5 . http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7133 עכשיו אני באתי לקנות את ה Corsair 1024MB (2x512MB) TwinX1024-3200XLPRO 2-2-2-5 PC3200 DDR400 Kit אבל עכשיו שיש את ה BH5 אני לא יודע מה לקחת ? מי מהם יותר טוב ?

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  15. Started by deso,

נגיד ויש לי 4 סלוטים ואני קונה 4 זכרונות, כל אחד 1GB האם 4 זכרונות תורמים למשהו? יש הבדל בביצועים משני זכרונות של 1GB? וגם, האם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במערכת? (מהירות של 4GB).. תודה

• 8 תגובות
    • 476 צפיות
  16. Started by nall,

שלום ברשותי מחשב עם סוקט 478 , ליבת פריסקוט 3.0GHZ לוח AGP של אינטל וכרטיס מסך 66600GT , לאור השינויים האחרונים בשוק הכרטיסי מסך ברצוני לשאול האם כדאי לשדרג את המחשב הקיים שיש ברשותי , השדרוג יכולל החלפת לוח אם לPCI E עם צ'יפ מתקדם יותר וקניית כרטיס מסך 7600GT וספק שיסתכם בערך ב2300 שקלים. האם המעבר הזה כדאי גם לאור העובדה שבלוח הקיים אין אופציית אוברקלוק שאני כה חפץ בה ? דעתכם חשובה לי , תודה

• 5 תגובות
    • 476 צפיות
  17. במידה ואני אמתח קצת את התקציב - האם יש לוח שמתאים ל-939 שכולל כ.מסך וסאונד מובנים? כמובן חשוב שיהיה זול (עד כמה שניתן) כי לוחות כאלו במחירים של מעל 1000 ש"ח מצאתי...

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  18. אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד P4 בסוקט 478 ושיתמוך בכרטיסי מסך מסוג PCI-E שיתמוך גם בזכרונות DDR ושלא יהיה יותר מידי יקר תודה מראש חברה..

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  19. Started by Satlan,

שלום, ברצוני לשאול אם ישנו דבר כזה הרצת כרטיסי זכרון עם 500MH על מעבד AMD ATHLONE 64 3000+ אם אי אפשר, משהו המקסימום שניתן להריץ על מעבד זה ?

20. לפני כשנה וחצי קניתי מחשב : מעבד amd am2 athlon x2 ולוח אם asus m2npv-vm . הלוח אם הזה סה"כ בסדר, ויש לו הכל כמעט onboard. כולל כרטיס מסך סביר ויציאת s-video. הדבר היחיד שמפריע זה שאי אפשר לשדר לs-video וליציאה האנלוגית בו זמנית. היום אני צריך להרכיב מחשב נוסף בסטנדרט הזה. האם יש היום לוחות חדשים/ טובים יותר בסנדרט הזה? האם יש לוחות כאלה עם כרטיס רשת אלחוטי onboard ? בנוסף הייתי שמח לקבל המלצה על לוח אם בסיסי שמתאים ל amd am2 athlon x2 בסדר גודל של 300 -500 ש"ח ללא כרטיס מסך onboard .

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  21. Started by dark_zero,

AMD K6 450MHZ אוCELERON 700MHZ

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מוכרח להודות שאני איש שמאד מאד אוהב מחשבים, ומחפש רק ללמוד כל הזמן. עכשיו תסלחו לי על בורותי אבל אין לי מה מושג מה קורה עם כל העניין הזה, או למה SOCKET כך וכך יותר טוב מ SOCKET אחר. הייתי רוצה לדעת מה קורה עם כל העניין הזה, אני יודה מאד למי שיסביר כאן בקצרה או אפילו יתן לינקים לכתבות. תודה רבה רבה לכולכם. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  23. Started by Ido.K,

אז ככה חברה החלטתי לנקות קצת תקירור של המעבד,בזמן שעשיתי את זה גם ניתקתי את המאוורר שיושב עליו ותוך כדי זה שפירקתי תמאוור המברג גלש לי על הלוח והלוח נשרט/קיבל מכה עכשיו שאלתי היא ככה מה הנזק שיכול להיגרם מכך?! תודה ענקית לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  24. האם זה נכון שזכרונות של 400 לא עובדים עם סוקט A של מעבדי AMD, או לא עובדים כשורה, ושהמעבד הזה עובד בצורה הכי טובה עם זכרונות של 333? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  25. Started by eitanir,

מחשב חדש, עיקר הרכיבים הם : מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP מארז כולל ספק HEC 6K31 300W לא הוספתי קירור מיוחד, אלא הקירור המגיע עם המעבד (שאמור להספיק). צלעות הקירור יושבות היטב. הבעיה היא שהמעבד מתחמם, ומגיע מהר מאוד ל 70 - 90 מעלות. עשיתי כפי שהציעו לי, נגעתי הצלעות הקירור כאשר המעבד הראה 80 מעלות, הוא היה חם יחסית, אבל לא רותח, ציפיתי למשהו חם יותר. האם יתכן שהחיישנים לא מכויילים ? האם עדכון ביוס יכול לפתור את הבעיה ? כיצד מעדכנים את הביוס ? תודה. עריכה, תוספת : כשאני נכנס לביוס אני רואה את הנתונים הבאים (בין השאר) : Current System Temp 41 Current CPU Temp 77 Current C…

• 4 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים