מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
1. DDR-RAM 1024MB 3200 Hynix Original Memory 2. DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memory שניהם עולים אותו דבר, איזה מהם עדיף יותר ? והאם מישהו יודע על אי תאימות של זכרונות אלו עם לוח ABIT AN8 ULTRA NF4 ?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מוכרח להודות שאני איש שמאד מאד אוהב מחשבים, ומחפש רק ללמוד כל הזמן. עכשיו תסלחו לי על בורותי אבל אין לי מה מושג מה קורה עם כל העניין הזה, או למה SOCKET כך וכך יותר טוב מ SOCKET אחר. הייתי רוצה לדעת מה קורה עם כל העניין הזה, אני יודה מאד למי שיסביר כאן בקצרה או אפילו יתן לינקים לכתבות. תודה רבה רבה לכולכם. :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
הינה המחשב השין שלי אתם אולי זוכרים... AMD ATHLON XP 1800? GIGABYTE 7VRXP KT333 VER.2 256MB DDR SAMSUNG GEFORCE2 MX 400 64MB SOUND BLASTER 128 MODEM BALSTER והינה כמה חלקים מהמחשב שלי שאני מוסיף לו 20GB 40GB X52ASUS CD LG-CD X12X8X32 כמובן יש גם מארז חדש לגמרי רק קניתי לפני שבועים בערך... אם ספק 400וואט גנרי אני רוצה כסף לקנות אודיגי 2 ועוד כמה דברים למחשב החדש שיש לי... במפרט חוץ מהכרטיס מסך השרוף
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
הביאו לי במקום מה שהיה לי gigabyte 8sq800 זה מה שהיה לי הביאו gigabyte 8sg800 איזה לוח אם יותר טוב ? הביאו לי פחות טוב ממה שהיה לי ואגב הרכבתי את הלוח אם החדש והמחשב לא פועל אני אצל חבר עכשיו הביאנו אותו למעבדה שיפתרו את הבעיה כנראה נשרף המעבד לא יודע . הכל יכל לקרות .
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט בין הדגם הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 לבין הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744 האם יש הבדל גדול בנהים ששוה לשלם את ההפרש ? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב, והוא מתלבט על הלוח, אז איזה עדיף? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=7855 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=8334
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
משהו ברמה ובמחיר של EPOX 8KDA3J (זה עולה 670 ש"ח). המחיר לא משנה כל כך, רק שיהיה במלאי של זיגזג או נועה מחשבים. המחשב זה בשביל משחקים אם זה משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי פנטיום 4 2400 והוא לאחרונה התחיל לעבוד לי על 1800. הלוח אם הוא abit IT7 ניסיתי להחזיר בביוס ולעשות load optimized .... וזה החזיר לי ל2400 באחת מהפעמים שעשיתי את זה אבל בדרך כלל זה פשוט עושה cpu is unworkable.,.. ואז press F1 to continue יש המלצה לטיפול ? אני לא חושב שיש בעיה של חום כי לא עשיתי שום אוברקלוקינב ושום דבר וחוץ מהמאוורר של המעבד שבא איתו יש מאוורר שמכניס אוויר מקדימה ושתיים שמוציאים מאחורה. (מאווררים ג'נרים, פשוטים).
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום. המפרט שלי הוא כזה : a64 2800+ @ 754 mb : GA-K8NS a-data 512 ram 3200 השאלה שלי היא כזאת : האם אני יכול לקנות זכרון 512MB TwinMOS DDR2 667. האם זה מתאים ללוח אם שלי ? תודה רבה (-:
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות לאחותי מפרט המבוסס על מעבד AM2 4400+ ו Kingstone 512MB 667 X 2. שימושי המחשב בעיקר גלישה באינטרנט וצפיה בתמונות (מצלמה דיגיטלית) וסרטים מלאים. תקציב ללוח אם: עד 550 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך Onboard. עדיף שיהיו ללוח יכולות אודיו טובות מכדי לשמור אופציה להרכיב מערכת לווינית טובה של רמקולים (אולי Altec). אשמח לענות על שאלות ממקדות (אני בטוח שיש מלא המלצות). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי מס' שאלות: 1. במחשב שקניתי (ועוד לא קבלתי)יש לוח אם מהדגם ASUS P5PL2 ,מפורסם בכמה אתרי קניות (KSP וגם באתרים בחו"ל- עשיתי חיפוש בגוגל) שהלוח תומך בSATA2 . 2. אבל באתר של ASUS בדף של הלוח מופיע רק SATA ולא SATA2. 3. האם משהו יודע האם הלוח תומך או לא בSATA2 (אני יודע שהארדיסק SATA2 עובד על SATA1 כי יש תאימות לאחור אבל אז אני מפסיד את הייתרון של ההארדיסק המהיר). 4. כמו כן איזה מהירות של העברת מידע נחשבת לSATA2. אודה לעזרתכם הדחופה אני אמור לקבל את המחשב מחר ביום שישי או ראשון...
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
תמונה יש לי Q6600 GO 2.4GHZ GA680I GIGABYTE CORSAIR XMS DHX 2G 4-4-4-12 זה רק אני? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
קניתי אתמול 2 זיכרונות של 512 מגה DDR2 ויש לי לוח אם של ABIT KN9S עכשיו בלוח אם יש לי 4 מקומות של זיכרונות 2 בצבע ירוק ו2 בצבע כתום איך ואני מרכיב את הזיכרונות ? אחד על הירוק ואחד על הכתום או את שתי הזיכרונות על אותו צבע כדי לקבל את הביצועים הכפולים ??
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הינה המפרט של המחשב שאני קונה- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 אז יש שם זיכרונות של G.Skill CL5 800MHZ 2GB. דבר ראשון, אני לא יעשה OC במחשב הזה, לפחות לא בזמן הקרוב! האם מספיק טוב הCL5 או שצריך CL4? תזכרו שאני לא עושה OC. וזה בא עם לוח אם Abit IP35-E, (P35) ואפשר גם לשנות חלקים במפרט אתם אומרים כדאי לי לשים לוח אם פחות טוב? כי אם אני לא עושה OC אז לא צריך לוח אם כזה טוב זה סתם בזבוז של כסף ואני ממש מוגבל בתקציב. אני טועה? צודק? מה אתם אומרים? תודה. =]
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
טוב אני חייב עזרה אני מסבך את עצמי סתם קודם כל האם יש הבדל משמעותי בין זכרונות של KINGSTON ל GSKILL והאם יש הבדל משמעות בין ה 6600\6400\6300 CORE 2 DUO אני גיימר ואני רוצה שהמחשב יחזיק לי תקופה טובה מצד שני אני גם לא מגדל כסף על העצים תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הזיכרון הזה טוב לאובר, הוא יעבור את ה500. Corsair Memory 2 x 1 GB PC3200 twinx20483200c2pt תודה.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
הלוח הוא ASUS A8V-VM http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=231&model=768&modelmenu=1 1.אני משיג אותו בכ 500 ש"ח האם שווה לקנות אותו או שעדיף משהו אחר ולמה ? 2. מה המעבד המקסימלי שהוא תומך והאם הוא תומך גם ב DUAL CORE 3.האם הכרטיס מסך שלו יותר חזק מ FX-5200?
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
בתרגום למחירים: vt זול יותר turbo יקר יותר האם ב vt יש משהוא פגום?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הזה??? asus p5ne sli הינה לינק שלו http://www.skypc.co.il/pl_product~31033~10~0.htm
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
מה זה בדיוק אומר שהמעבד מגיע עם 8mb או עם 4mb ...? מה בדיוק ההשפעה של זה על המערכת...? יש הבדל כלשהו משמעותי ...? תודה לעוזרים...!
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני שומע את המילים תזמונים וCAS ואני לא כל כך מבין בזה אני יודע שכמה שהתזמונים נמוכים יותר כך הם טובים יותר חוץ מזה אני לא יודע כלום אז מישהו מוכן אולי להסביר לי? תודה עריכה: ואני יודע שיש אשקול מעלי שמסביר הכל על תזמונים וכל זה אבל הוא באנגלית, והאנגלית שלי היא לא ממש טובה...
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש לשחקים (שיסחוב משחקים חדשים) אמרו לי שלוחות האם הכי טובים הם של ASUS והמעבד הכי טוב הוא של אינטל לכן אני מחפס לוח אם של ASUS ומעבד שביחד לא יעברו את ה1500 ש"ח בנוסף דרישות מלוח האם: 6 יציאות(2 SATA ) פנימיות מחבר IDE1 2 מחברי PS2 לעכבר ומקלדת ומחבר LPT למדפסת (כן ... אין לי USB) מחבר PCI למסך מחברי USB2 אמרו לי שP35 של ASUS הם טובים אך אני לא יודע תודה מראש על העזרה SKI FARM
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לא מזמן, עם 4 ג'יגה ראם. WINDOWS XP רושם רק 3.25 מה4 ג'יגה במאפיינים. הבנתי שיתכן כי חומרות מסויימות לוקחות לי זכרון מהRAM. יש לי כמה שאלות בנושא... 1) האם יתכן שכרטיס המסך לוקח את הזכרון מהRAM? איך אני בודק את זה? למה לו לקחת זכרון מהRAM, יש לו עליו חצי ג'יגה...? 2) האם הבנתי נכון (מה שמבטל את השאלה הקודמת), שחומרות ONBOARD לוקחות זכרון מהRAM? האם ניתן לשנות את זה כך שחומרות ONBOARD לא ישתמשו בזכרון הRAM במקרה זה? אם מדובר לדוגמא בכרטיס מסך ONBOARD ששואב לי מזכרון הRAM, אין לי שום צורך בו, יש למחשב כרטיס מסך נפרד שעובד לבד וחבל לי שחומרת ONBOARD לא בשימוש תקח לי מהRAM. 3) האם יתכן שהבעיה היא פשוט ש WINDOWS XP לא מצליח לזהות את כל הזכרון שלי? לכ…
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-